|
Post by fairy777 on Jul 2, 2022 15:57:46 GMT 2
Makeupbuthow вчера се лакира😁 какво да се случва с нея иначе😜
|
|
|
Post by diamond on Jul 2, 2022 16:05:22 GMT 2
Този анцуНг ще го преглътна, но тази прическа от 80-те години - не! Кой е казал на тази госпожа, че тази форма на косата ѝ е модерна и най-вече, че на нея ѝ отива? Ех, пак ме инспирирате да видя Попова. На Гана вяра нямам. Темата се дискутира преди няколлко дни заради видеото на Попова, като мисля, че и в един от коментарите беше просто споменато оскъдното облекло и стереотипа "те си го просят". Така че описанието на Гергучиния аутфит е и по тази линия. Поне дава някакви съвети на малкото момичета, които не са ботове и я следват, да са много бдителни, това е плюсът от фантазията ѝ.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 2, 2022 16:05:35 GMT 2
ibb.co/wKQg93kibb.co/P53rf9mibb.co/SQQbwyTibb.co/tLDVKCmibb.co/7Cm79dVibb.co/QdkHvTmibb.co/3FdVTbZГуци иска да напише сценарий за филм на ужасите ли?!? Има доста двусмислици. Първо да си каже, че момчето е треньорът, макар че той сутринта май беше поствал закуски от нейната холна маса. Била бутнала телефона на мъжа, да и той ще я остави така безнаказана. Била реагира адекватно, че кое му е адекватното. Била скочила от таксито и избягала (логично е да заключат вратите, ако ще я отвличат, за да не бяга). Било имало хора навън, 2:30 макар и лятно време, освен на центъра не вярвям да има хора по улиците, а и да не се надява, че ще я спасят. Било имало две таксита, тя се качила на грешното, дори не попитала. Че коя си ти звезда, та някой да си прави труда да те следи къде си и с кой си, та да ти прави отвличане с такси. И не мисля, че такситата имат практика да звънят и да си издирват клиентите. Абе, като е избягала им е направила услуга, те в тъмното не са я видяли. 😀 Иначе още един повод, вместо шанели да изкара книжка и да инвестира в собствен автомобил. Другият й вариант е колело, по-бюджетно. Гането се е взела за звезда.Разсмя ме"как така две таксита на един адрес?".Ами Гане,на един адрес може да живеят доста хора или да викнат няколко таксита по едно и също време.Не разбирам какво толкова се учудва ,че две таксита имало.И да пита първо къде се качва ,тя сие. виновна,а после реве.🤦Шматка.Не е оправдание ,че си изморен и так нататък.Първо се пита ,а после се качва. И какво е това детинско поведение да бутнеш телефона и да скочиш от колата едва ли не ?Много филми и сериали е гледала явно.Като стане така,просто слизаш преди да е тръгнало таксито.Казваш"забравих нещо ,съжалявам трябва да се върна" и слизаш и си чакаш твоето такси ,ако е объркано.За пореден път се убеждавам какъв кукундрел е Гана.Не мисли изобщо.Няма никакъв мозък.
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 2, 2022 16:06:42 GMT 2
Makeupbuthow вчера се лакира😁 какво да се случва с нея иначе😜 А вие после твърдите, че водела супер еднообразен живот. Жената един път се лакира в неделя, един път в петък, от това по-динамично не знам Пепе се кълнеше колко е лесно да ходиш навсякъде с децата и се обясняваше постоянно как Сиена винаги е с нея, дори на работни ангажименти. Но това важи явно само когато са кротички момичета. Аз като една майка на момчета много ѝ се смях навремето.
|
|
|
Post by yoanat on Jul 2, 2022 16:08:25 GMT 2
Капитонова явно е успяла да си върне стария профил със 130К последователи понеже сега ми излезе в търсачката.Да видим докога 😂
|
|
|
Post by vivian27 on Jul 2, 2022 16:23:35 GMT 2
Оф Ганка, Ганка… каквото и да кажа, все ще е малко за нея 🤷♀️ С Виената какво стана? То лятото свърши, тя само до хотел Марково стигна 🤷♀️ А, и с Веска в Гърция, вярно..
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 2, 2022 16:33:40 GMT 2
Гането се е взела за звезда.Разсмя ме"как така две таксита на един адрес?".Ами Гане,на един адрес може да живеят доста хора или да викнат няколко таксита по едно и също време.Не разбирам какво толкова се учудва ,че две таксита имало.И да пита първо къде се качва ,тя сие. виновна,а после реве.🤦Шматка.Не е оправдание ,че си изморен и так нататък.Първо се пита ,а после се качва. Ама е било 2:30 през нощта, аз живея в София и не ми се е случвало дори и в по-нормалните часове да има грешно такси точно пред моя блок. Странно е наистина. Не е изключено да се обърка, доколкото си спомням в Пловдив не питаха за посоката като се обадиш (аз като се качвам на поръчано такси, веднага питам - "За еди-коя-си посока ли сте"). Не е крайно невъзможна на Гана историята, ама с репутацията си на лъжкиня, няма как да очаква да ѝ повярваме. Имам много голямо желание да насоча Деница маникюристката към психолог, направо все едно нещо ме стиска за гърлото като я слушам как говори за храната и диетите и какво е цялостното ѝ отношение към темата. Виждам абсолютно всичките признаци на хранително разстройство и това, че е отслабнала и че няма физически белези, не означава, че такова няма. Аз нея я харесвам (въпреки всичките кусури), но нещо и тя, и Йокото са ми доста скучни напоследък. На Йоана обаче ми хареса видеото от Израел, защото беше непринудено, а не поредният травъл влог с хотел, настаняване, пътуване и прочие. В този ред на мисли се сетих, че Валери пропуска или поне не използва правилно златната възможност да прави "пасивни" гледания на старите си клипове и да се превърне в нещо като енциклопедия за пътуване. Например някой, който иска да ходи в Халкидики и търси да разгледа, трябва много лесно да стига до нейния клип - ако го напише в Ютуб излиза напред, да, но в Гугъл трябва много да ровиш, за да го намериш. Отделно мисля, че е добре да прави таймстампове и да раздробява клиповете на теми (както е при подкастите), защото кежуъл зрителите не искат да гледат 25-минутни клипове.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 2, 2022 16:48:45 GMT 2
Слушах интервюто на Антоанета с едно ухо докато готвя - спомена ли някъде Фифи?! Децата, родителите ѝ, предишния Филип, но за Фифи нищо не чух…
И аз щях да кажа това, което коментира Ади. Точно си мислех, че си е вдигнала д-то до Бургас да припомни на МОМИЧЕТАТА, че там имат братче, то пък се оказа, че са на кръщене. 😃 Разбира се, без Фифи и сина му. Какво щастливо семейство.
Така лъже и маже, че сама не си вярва. Тръгнала да води лекции и семинари. 🤣 И най-лошото е, че има още по-заблудени хора от нея, които биха загубили време и пари да ѝ слушат глупостите, съшити с бели конци. Писането било нейното нещо, книгата била завръщане към корените ѝ, защото преди ютуб стартирала блог с писане на писма и искала хората да ѝ споделят. Това го е назубрила със запетайките и го повтаря навсъкъде дословно. Връх на креативността. 😂 Де да можеше така да запомни и личните си истории, вместо всеки път да разказва различни версии на едно нещо, според това как ѝ е угодно.😉 Гледала си децата сама, защото “Филип много пътувал”. Колкото е бил хидроинжинер, налЕ?! 😁 В 9 от 10 видеа от онова време се вижда как баба ѝ е у тях и помага със Сиена, а София е на градина и родителите ѝ я взимат след това на Рударци. Бавачката и жената, която ѝ чисти въобще не ги броим. Иначе, сама си гледа децата, да.
|
|
|
Post by fairy777 on Jul 2, 2022 17:30:13 GMT 2
Пепе с тия репостове от "читателки" е много смешна. Пет минутна проверка трябва и се вижда,че всички са или нейни близки или инфлуенсъри wannabe ,които просто са инвестирали в лексикона й, за да печелят последователи. Пепче,приеми факта,че само тук и евентуално на някоя детска площадка,се говори за теб и твоя "уникален" живот.🤯🙆
|
|
|
Post by Ladybug_ on Jul 2, 2022 17:33:22 GMT 2
Между другото за Гане си мисля следното:Щом въпросният ѝ е казал да остане ,ок не е останала,ами защо не я е изпратил до тях ?🤷Или и въпросният ще се е страхувал някой да не го отвлече?! Ако наистина е бил при мъж Ганче лъжата ,би трябвало (даже за мен е задължително) един мъж в този час да придружи дамата(не,че е дама Гане) до у тях,за да не стават такива неща🤷🤦 Как е позволил сама да се прибира тя в 2:30 след полунощ?
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 2, 2022 17:59:48 GMT 2
Емил Конрад си е преименувал подкаста, вече не е "Изкуството да бъдеш мързелив", а "В леглото с Емил Конрад". Не очаквам да му удържи концепцията дълго, май и като цяло си е доста непостоянен. Също така за мен е безотговорно да не си качваш всичките епизоди в различните платформи, а някой да го има само в Спотифай например, даже се изненадах като го видях за пръв път при Карин Околие. В Ютуб можеш да качиш и само аудио и да сложиш картинка, не разбирам защо не го правят. Има хора, които не ползват Спотифай или Епъл подкасти. Видях, че е издал готварска книга и се замислих - каква е аудиторията на тая книга, за Бога? Хора, които се интересуват от кулинария няма да си я купят, защото той какъв капацитет е изобщо, а мнозинството от феновете му едва ли се интересува от готвене. Гост в първия епизод на обновения подкаст е Изабел и за пръв път тя отвръща на нападките на Мъци като казва, че той е най-неприятният ѝ Ютубър и го е блокирала навсякъде. За хората, които не са наясно със скандалите им - той супер остро разкритикува тогавашният приятел на Изабел - Пешеца, който беше качил клип, в който се обясняваше, че образованието е излишно. После почна да пуска коментари и за Изабел, че е скучна, че си губи хайпа и прочие. Сега го слушам, тя ми е много неприятна, даже се бяхме карали в една комент секция преди години Ама от тоя тип неприятни, които ти е кеф да ги гледаш и да им се дразниш, ако се сещате за какво говоря
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 18:01:04 GMT 2
Ох ще ме извинявате за просташкия коментар , но само това ми се наби . Онзи мъж от таксито предложил на Гана да се снимат и тя му отказала . Хахахаха Защо бе Гане, защо отказа такава shooting night на момчето ? И другото което чи направи впечетление е , чв той се качил и таксиметровия казал уж да го закара и него. Аз не бих се съгласила на такова нещо и бих отказала , не съм biomet да развеждам хората по домовете . Да бе отказала и слязла или той да слезе . Само да кажа , че въобще не ѝ вярвам .
|
|
|
Post by zahir on Jul 2, 2022 18:14:45 GMT 2
Съмнява ме това на снимката да е Гуци, прекалено дълга и гъста ми се вижда тая коса FaceApp има опция за удължаване и сгъстяване, радвам се,че Гергуч я е открила, така ще може да си преправя плешивото петно и да си вярва,че животът й е 6. Какато очаквах, вече има анкетка с въпрос "вие имали ли сте подобни случки в такси". Лейдис-админки, качвайте го на профила това лудо Гане.. Според мен, може и да е жалък опит да събуди съжаление в тренерчето,че да й обръща повече внимание. Казал й е,че му е уморено да я кара, като му е била на гости и тя е решила да му го върне с тази история,че да не я оставя следващия път. Aко някой напише текста, че съм безмълвна за Ганата и ми го прати, ще го кача.
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 2, 2022 18:22:11 GMT 2
Пепе са в Бургас (?!), но въпреки това са без бургаската част от семейството? WTF
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 2, 2022 18:35:17 GMT 2
Пепе са в Бургас (?!), но въпреки това са без бургаската част от семейството? WTF Пред Съдебната палата, ако не беше събота, щях да кажа, че обсъждат попечителството на Матейко Много е странна цялата работа. И с Филип Датски ги надушихме бързо, че са се разделили, и гаджосването с Филяка го разбрахме, мисля, че пак сме хванали дирята.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 2, 2022 18:45:38 GMT 2
И да не са разделени окончателно с Фифитко, за всички е ясно, че там мачът е свирен. Дали сега или след година-две /маааксимум/ , все някога ще се разбутат. Матейко още годинка нямаше и тя започна да показва неподправена неприязън и досада към Фифи, няма как да очакваме да изкарат дълги години заедно.
|
|
|
Post by yanp20 on Jul 2, 2022 18:53:42 GMT 2
Пепе май не се и опитва да поддържа тезата, че са заедно с Филяка. Последно си качи снимка с него на представянето на книгата и то някоя си подред и с още бащи на снимката 😀 Още на сторитата от круиза си изглеждаха, че са в рекламно-партньорски отношения. Според мен, ако бяха заедно щеше да напише нещо от сорта “Благодаря, че ме остави да се усамотя с мислите си, че гледаше децата, че ме подкрепи в това начинание бла бла”, за да поддържа #familygoals. Тя е все с момичетата и според мен качва по някое стори или снимка на Матиас колкото да се отбележи, че е #momofthree.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 20:01:09 GMT 2
Изабел преди години я гледах, беше симпатична, но в един момент пресоли манджата. Не знаех, че има вражда между тях, но въпросното видео за Пешеца от страна на Мъци беше доста на място. Изабел и Пешеца се разделиха и тя се събра с едно момче, с което са приятели от детството (Стоил). Пешеца ми беше доста по-симпатичен визуално. Може и да бъркам, не знам, но в един момент ми се струва, че двамата започнаха да се друсат и тотално изплискаха водата. Надявам се да бъркам, но от нещата, които започнаха да говорят си вадя тези изводи. Относно враждата на Мъци и Изабел - тя поне създава авторско съдържание, а при него от години всичко се крепи на реакции на сеир, който някой друг е създал. По-скоро виждам него като бездарник. Гост в първия епизод на обновения подкаст е Изабел и за пръв път тя отвръща на нападките на Мъци като казва, че той е най-неприятният ѝ Ютубър и го е блокирала навсякъде. За хората, които не са наясно със скандалите им - той супер остро разкритикува тогавашният приятел на Изабел - Пешеца, който беше качил клип, в който се обясняваше, че образованието е излишно. После почна да пуска коментари и за Изабел, че е скучна, че си губи хайпа и прочие. Сега го слушам, тя ми е много неприятна, даже се бяхме карали в една комент секция преди години Ама от тоя тип неприятни, които ти е кеф да ги гледаш и да им се дразниш, ако се сещате за какво говоря
|
|
|
Post by untitled on Jul 2, 2022 20:01:45 GMT 2
Емил Конрад си е преименувал подкаста, вече не е "Изкуството да бъдеш мързелив", а "В леглото с Емил Конрад". Не очаквам да му удържи концепцията дълго, май и като цяло си е доста непостоянен. Също така за мен е безотговорно да не си качваш всичките епизоди в различните платформи, а някой да го има само в Спотифай например, даже се изненадах като го видях за пръв път при Карин Околие. В Ютуб можеш да качиш и само аудио и да сложиш картинка, не разбирам защо не го правят. Има хора, които не ползват Спотифай или Епъл подкасти. Видях, че е издал готварска книга и се замислих - каква е аудиторията на тая книга, за Бога? Хора, които се интересуват от кулинария няма да си я купят, защото той какъв капацитет е изобщо, а мнозинството от феновете му едва ли се интересува от готвене. Гост в първия епизод на обновения подкаст е Изабел и за пръв път тя отвръща на нападките на Мъци като казва, че той е най-неприятният ѝ Ютубър и го е блокирала навсякъде. За хората, които не са наясно със скандалите им - той супер остро разкритикува тогавашният приятел на Изабел - Пешеца, който беше качил клип, в който се обясняваше, че образованието е излишно. После почна да пуска коментари и за Изабел, че е скучна, че си губи хайпа и прочие. Сега го слушам, тя ми е много неприятна, даже се бяхме карали в една комент секция преди години Ама от тоя тип неприятни, които ти е кеф да ги гледаш и да им се дразниш, ако се сещате за какво говоря O, най-накрая някой друг, на когото му е супер антипатична! Според мен е сред най-“вредните” влогъри, който постоянно използва малките си фенове за нейна сметка. Пропуснала съм скандала с Мъци обаче. Може ли линк към видеа?
|
|
|
Post by mariaflower on Jul 2, 2022 20:27:38 GMT 2
Пепе, буйките йlove-hate да не са подарък от Ф2? Гледам че нон-стоп е с тях. И друго, тия идиоти от Мърфи да не са направили рус кичур на Матиас, да е в тон с майка си? Супер неестествено стои...ако е тайа, съм просто.... Golden Goose имат опция да си customize-неш със собствен надпис/дизайн. Някъде отстрани беше написала и „розовият балон“ май Едит: страшна сладурана е Амая.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 2, 2022 20:28:42 GMT 2
Гледам новия пост на Тейчето. Ами, че то Амая по-добра актриса от баща си…
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 2, 2022 20:30:36 GMT 2
Като стана дума за Мърфи - днес прехвърлих за малко влога на Валката от Гърция и обърнах внимание колко кофти ѝ е опърпана косата, когато не я оформила. А тя има(ше) толкова жива и красива коса, направо е грехота как са я съсипали, ръцете са си оставили. И пари да ми дават, не бих отишла при тях, на нито една не съм видяла да са направили хубаво косата. Гледам новия пост на Тейчето. Ами, че то Амая по-добра актриса от баща си… Че то и уличен стълб да е, ще има повече талант от него 🤣
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 2, 2022 21:12:50 GMT 2
O, най-накрая някой друг, на когото му е супер антипатична! Според мен е сред най-“вредните” влогъри, който постоянно използва малките си фенове за нейна сметка. Пропуснала съм скандала с Мъци обаче. Може ли линк към видеа? Това е клипът, от който тръгна всичко - Пешеца по това време беше гадже на Изабел, всъщност не просто "гадже", ами са били 5 години заедно. Мъци се въздържаше да коментира Изабел, но тя го нападна и май тогава се отпусна да си казва мнението. Другите му подмятания ще е трудно да ги намеря, в много клипове през годините са. Той Мъци и за Анди Студио така говореше, ама те явно са по-широкоскроени и сега работят заедно. Сега го погледах малко и пак се ядосах... това момче Пешеца бръщолеви такива огромни глупости, за да си оправдае собствената посредственост. Другото, което говори за Изабел е в този клип, но не е кой знае какво - (около 42:40)
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 21:32:44 GMT 2
Петканова напоследък я гони страшна позьорщина - 3годишният й син Габчо рекламира гащи на бърбъри за 170 евро; малкият моделства маркови дрешки на фона на лъскави коли. Днес го снимала обут в обувки босс и наредила още 5 чифта маркови обувки, които детето рекламира. Егати тъпата реклама.
Тя си решава какви реклами да има детето инфлуенсър, явно след развода е решила, че двамата ще моделстват. Супер пошъл избор на тоалет за дневния коктейл, поне е прилично облечена за вечерното събитие, много й отива черният гащеризон.
не знам дали винаги е била толкова фокусирана върху материалното и по време на връзката с Дани той е балансирал или сега след развода я е избило на тази крайност. Дано намери себе си и е щастлива
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 21:34:46 GMT 2
Не е за пропускане и фактът, че Мъци е готов да се занимава с хора, които са тотален резил с цел гледания като Сандев и Стела. Тяхното съдържание беше просто покъртително. Не знам, дали още правят такива простотии като пранкове и не знам си още какво, но са жалка картинка. Дори си мисля, че Емил Конрад визира точно тях под това, че не харесва ютубъри, които са големи хора, а правят неща за деца. Та така...Мъци има нулево собствено съдържание и разчита на реакции. За да разнообразява реакциите, кани гости. Не съм видяла гостите му да са някакви велики умове, които да си заслужава човек да слуша/гледа. Съдържанието на Изабел също не е стока, защото показва основно как се тъпче с боклуци, а има топ тяло. Преди показваше, как постоянно не си е научила или е закъсняла/не е отишла на училище. Като цяло все кофти примери дава на аудиторията й, която и без това е от подрастващи и я копират във всичко. Но поне съдържанието си е нейно, а не разчита на резила на реалити форматите, за да си направи видеото. Във видеото си Мъци беше изцяло прав, но в днешно време имаме стотици примери за хора, които не са учили, но се справят значително по-добре от такива, които са учили и имат дипломи, както и познания в дадената тематика.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 2, 2022 22:05:40 GMT 2
И аз мисля, че Изабел употребява. Трева-100%, за друго съм 80:20, хаха. 😅 Затова и е толкова емоционално нестабилна.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2022 22:08:34 GMT 2
Алекс колкото си иска да го зарива със скъпарски дрехи, той е на 3. Видимо е по-доволен да е в "обикновени" дрешки, но да ходи в градския транспорт с баща си, отколкото да е моделче. Уж имаха някакви договорни взаимоотношения относно социалните мрежи и Габо при развода, но... За сметка на Алекс в Дани виждам сериозна промяна. Изглежда много по-голяма свежарка и като че ли разводът му се отразява много добре. Петканова напоследък я гони страшна позьорщина - 3годишният й син Габчо рекламира гащи на бърбъри за 170 евро; малкият моделства маркови дрешки на фона на лъскави коли. Днес го снимала обут в обувки босс и наредила още 5 чифта маркови обувки, които детето рекламира. Егати тъпата реклама. Тя си решава какви реклами да има детето инфлуенсър, явно след развода е решила, че двамата ще моделстват. Супер пошъл избор на тоалет за дневния коктейл, поне е прилично облечена за вечерното събитие, много й отива черният гащеризон. не знам дали винаги е била толкова фокусирана върху материалното и по време на връзката с Дани той е балансирал или сега след развода я е избило на тази крайност. Дано намери себе си и е щастлива
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 2, 2022 22:09:36 GMT 2
На мен много ми харесва бялата рокля на Алекс и на нея ѝ стои трепач, докато на снимките в сайта въобще не е толкова ефектна.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jul 2, 2022 22:15:23 GMT 2
И според мен Емил Конрад визираше Сандев и Стела, защото употреби думата "аниматори", може би също и Айде БГ. Но е малко лицемерно предвид факта, че той беше на 24-25, когато снимаше клипове "Видовете ученици" и правеше съдържание за деца.
Изабел е тотално disconnected с реалността в интернет (малко е като оксиморон), щом мисли, че ако качваше Видовете ученици и Ям цветна храна щеше да прави много гледания. През 2022 година това съдържание отдавна не се търси, щом дори хора, които си изградиха цялата ютуб кариера на това се наложи да сменят курса - веднага се сещам за Гери Петкова. Така като я гледам сега май ще се насочи към реакциите. Изабел "залезе", защото си личи, че се е насочила към това да пуска продукти, а не към това да прави съдържание в интернет (освен май Тикток, който е доста по-лесен от Ютуб). Сега ѝ влязох в канала и качва доста рядко и на всеки 5-6 видеа има "пуснах книга", "пуснах карти" и прочие. Няма лошо, но да не се прави, че няма гледания, защото качва съдържание, което не е за всеки вкус - не, няма много гледания, защото вече не е нито актуална, нито редовна.
И ще се съглася с горния коментар - може съдържанието на Мъци да е базирано върху вече съществуващ продукт, но неговите реакции са наистина забавни и с коментарите си много допринася. Не е просто да седи и да гледа, напротив, избира забавни видеа и изкарва най-забавното от тях. Напипа си нишата и вече 3 години не може да я изчерпи, макар че реално интересните епизоди на Съдби на кръстопът свършиха и се налага да разнообразява. Преди това правеше авторски скечове (аз тогава го открих) и пак му се получаваше, просто се променя търсенето и той се адаптира към ситуацията. Преди година някъде качи скеч от старата поредица и имаше 3 пъти по-малко гледания от реакциите, а отнема много повече време за създаване... "не е луд тоя, който яде баницата".
Изабел пък може да качва авторско съдържание, обаче е толкова клиширано, че направо все едно не е авторско. Тя е от хората, които си мислят, че да харесваш нещо е черта на характера и си гради целия живот върху това. Ако това е нормално на 15-16, то тя е на 21 вече и би трябвало да е малко по-зряла. Но докато живее с родителите си в родния си град, не учи и основната ѝ среда е фенове и приятели от детството, тя няма как да се пречупи и изгради. И такъв човек да учи децата на живот не ми е окей. Нека не се лъжем, ако не беше толкова хубавка, нямаше да има толкова много последователи.
|
|
|
Post by fif on Jul 2, 2022 22:51:29 GMT 2
Мале, Пепка много се е стопила, тя направо се е изгубила, това й физически състояние може и от стрес да е… ibb.co/b1Zh99ZСега не ми се рови да търся стари снимки, но гърдите й буквално ги няма, и не, това не е подигравка…
|
|