|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 11:55:10 GMT 2
Пепето е смешна, в книгата си рИва за бившия си мъж наркоман, а най-новият е още по-голям утрепка от него, да не говорим, че и тя е поела по-същия път. Следващата книга, за която имаше идея ще разказва как и тя ли е станала наркоманка и алкохоличка. Антоането, хващай пътя за Сърбия, знаеш телефона ама вземи тоя фИво с тебе, преди го съжалявах заради ръката ама след като го виждаме какъв пропаднал тип е не го съжалявам изобщо.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 11:57:14 GMT 2
Като започват с това "работя по нещо голямо", "ще ви изненадам с нещо страхотно", "подготвям нещо невероятно", а накрая...скраб за тяло или грозна тениска... Аман!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 11:57:34 GMT 2
Ееее, Ванче, как можа да хвърлиш тая бомба. Сега няма да мога да спя 4 дни! Ужас.
Карамана е типична джанка, толкова е далече от това да е с майка на три деца. И двамата няма какво да предложат един на друг. Явно това момче е много объркано и нестабилно(ест, известни са ни причините), че да се занимава с толкова обременена жена. Абе, нищо не ми говори, че ще имат дългосрочни отношения. Просто не виждам как може да стане. Това, че и на двамата им се купонясва на куче, не променя етапа на живота, в който се намира всеки от тях поотделно. Пепе е мега жалка. Както техните са ѝ разказали играта с лошото им възпитание, тя прави същото с нейната челяд. Положението вече е трагично, не ми се мисли занапред.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 1, 2022 12:04:55 GMT 2
На мен ми е доста любопитно какво ще измисля Ванче, признавам си.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 12:06:11 GMT 2
Мерси за новата тема и за колажа!
Залагам на бижута от Ванче-диванче.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 12:06:37 GMT 2
Карамана си е тревоман, не мисля, че е на нещо друго освен трева обикновено като почнат с другите неща спират тревата, а той като детенце се кефи на какъв вид трева са му донесли. Пепе си е с 2 деца на круиз. Залагам, че му свива тревата, че той надали може сам. относно Фичо датски - за мен е всичко друго, но не и сериозен и грижовен към децата си. София му е на сърце, вижда се, но Сиена все едно не съществува за него. Той няма желание да прекара време с нея в София, камо ли да я вземе с него в Дания.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 12:09:57 GMT 2
Любимата ми кулинарна блогърка - Люси (Lussi's world of artcraft) е постнала, че е номинирана в категория "Food" на наградите на Грация. Понеже я следа от около 10 години, реших да се регистрирам, за да я подкрепя с глас. Паднах, като разгледах номинираните в другите категории... В категория "lifestyle" номинирани са Наум, Мила Михова, Звезделина (mintstories) и Евгения Джаферович... Ебати лайвстайла, ебати чудото! За "мами инфлуенсър" са номинирани Ипси, Frichic, модернмамито и Милена. Гласувах за Ипси с кеф. Все пак обаче съм изненадана, че майката на майките не участва хаха. Ударих един глас и за Лелята в категория "youtube", където номинирани са Мъци, Лелята, Попо и леля Галя. В категория "Мода" една от номинациите е Елица Бехар, която си продава носените бански...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 12:19:22 GMT 2
Карамана си е тревоман, не мисля, че е на нещо друго освен трева обикновено като почнат с другите неща спират тревата, а той като детенце се кефи на какъв вид трева са му донесли. Пепе си е с 2 деца на круиз. Залагам, че му свива тревата, че той надали може сам. относно Фичо датски - за мен е всичко друго, но не и сериозен и грижовен към децата си. София му е на сърце, вижда се, но Сиена все едно не съществува за него. Той няма желание да прекара време с нея в София, камо ли да я вземе с него в Дания. Хаах, да, тя сиг му е личната асистентка за свиване. Хихи. Не съм съгласна обаче, че като почнат с бялото спират зеленото. Аз имам други наблюдения.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 12:23:03 GMT 2
Това, че Карамана е изгубил ръката си в катастрофа не е повод да друса нон стоп. Толкова примери има за българи, които са параолимпийци и всеки ден градят. Бил си е друсалка преди инцидента, 100%. Просто след инцидента явно никой не смее да му каже, че е в тотален батак.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 1, 2022 12:24:35 GMT 2
Като знам, че идва от Грация, ясно ми е.
Не залсужава никой почти награда от тая паплач.
Антоанета Пепелджийска е просто една куха отрепка. Мазното ѝ пропаднало семейство дано да е гордо, че на всичките пари, образования и възможности, е създало една пройдоха и парцалеса, която се разплоди за норматив и сега опъва чадели и вероятно и линии по кенефи и круизи. Ще ги прехвърлят децата по къщите и накрая няма да е изненада да станат същите с такъв пример.
А този новия тъпкач, на 26 къде е тръгнал с тоя багаж не знам. Ясно, че тя се държи все едно деца и ангажименти няма, но ако мозъкът му не беше задимен, щеше да види поне малко колко е неадекватно всичко това. Ама пък като иска тая употребна мърла, никой не може да го спре. Не го съжалявам, съмнявам се и че през този инцидент е бил трезвен.
|
|
|
Post by inфluencniме on Sept 1, 2022 12:26:41 GMT 2
Пепа се изявява като простакеса и фолкаджийска мутреса, вече и ноктенца има като на орел са й с тия мини пръстчета, устнички направила ,па някакви масури пуска, перхидролени перчеми, пък то са жестове мимики....повърня Галя наистина живее на пр пратки, всичко, което носи е без пари от фирми, козметиката и гримчетата също са й пр, на Милано отиде вземе миналите колекции на 80%намаление....тва й е лукса. Мъжа й има обикновен пункт за прегледи какво толкова изкарва не знам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 12:39:05 GMT 2
Честита нова тема , честит ни 1 септември . Честито и на съфорумката и новата ѝ работа , много се радвам за теб ! Боже таз Пепа , Боже ! Да си сама и боклук тип м…ил(много я мразя тази дума , но тук е на място) е едно , но да си с 3 деца и такава е наистина дъно . Как им обясняваш на тези деца , че всяка събота отиваш да се чекнеш по дискотеките бе ? Защото всичко започна май някъде от тогава . Един път си излязла , втори път си излязла … накрая и децата в хорелските ти стаи мъкнеш докато се таковаш с новия за таковане . И се друса най -вероятно с тоя и аз не знам вече … Боже , главата не ми го побира … а съм доста широко скроен човек . На тази жена верно родителите ѝ не ѝ ли казват нещо , не им ли е писнало вече да ѝ оправят бакиите ? Знаете ли , докато пиша тука и я нареждам си мисля едно . Едно детенце там е захвърлено на Бургас и майка му въобще не се интересува от него . Тук адмирирам много Филип , какъвто и да е , има няма финанси си гледа детето . Както Пепе каза “поел си е отговорността “ .
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 1, 2022 12:39:30 GMT 2
Тя Пепа сигурно влиза с него в wc да му реди линиите, че едва ли успява.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 1, 2022 12:39:53 GMT 2
Ясни са вече нещата - София е на круиза, защото е по-голяма и може да й се обясни да си трае, което едва ли може да стане със Сиена.
На мен ми е много интересно друго - Джовани и баба Пепелджийска знаят ли какво всъщност се случва и ако да, как го допускат? Задавах си този въпрос още преди две години като им тресна децата и отиде в Египет с Филяка, а сега направо нямам думи. Представях си как казвам на майка ми "оставям децата и заминавам, трябва да се разтуша след развода"... Егати безотговорното поведение.
И искам да се съглася с една съфорумка, която каза, че пътуването обогатява децата от най-ранна възраст - точно така е. Пътували сме с дъщеря ми навсякъде от 8-месечна, не сме имали никакви проблеми. Тази година бяхме в Италия за 5 дни без нея - съжалих 1000 пъти. Мястото на децата е с родителите, с добра подготовка и правилна нагласа преживяването е страхотно за всички.
|
|
|
Post by whynot on Sept 1, 2022 12:41:22 GMT 2
Ванчето ще поднесе нова колекция коледни пижами!
|
|
|
Post by foxie on Sept 1, 2022 12:41:37 GMT 2
На последната снимка на Зорница, добре оформено, бременно коремче ли виждам?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 12:51:36 GMT 2
И аз я видях снимката от Банско на Зорница, помислих си същото, но със сигурност не е бременна, защото май беше казвала, че не искат повече деца още преди години, когато снимаше. Явно е от дамите, които качват в коремната област. В последното й видео, озаглавено "Споделянки" ме шокира. Държи се аааадски неадекватно, ако не я гледам от няколко години, ще реша, че и тя е на силни наркотици ими медикаменти. Подскача, говори със скоростта на светлината, абсолютно неадекватно се държи... Който го е гледал, веднага ще разбере за какво говоря. В началото на видео имаше кадри от офис, наряза някакви листове хартия, а после каза, че е време да си тръгва, явно не е бюро в дома им. Може и да работи, но на ново място.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Sept 1, 2022 12:54:56 GMT 2
Не мисля, че Зорница е бременна, тя дори наскоро беше споделяла, че след като е спряла кетото, хората я питали дали не е бременна, защото имала корем.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Sept 1, 2022 12:55:04 GMT 2
Пуснах си Пинко,видеото ,което Мики каза,че говорела гладко или нещо подобно.Та,за друго идвам: Обсъждат някакво момиче ,което с Мъци е имало рекция за Пинко и сестра ѝ,и Пинко нещо бръщолевеше ,не можеше да се обоснове с тоя беден речник ,зацикли и вика"няма да продължавам да не я обидя"🤣 И после Мъци казал,че е най-голямата злобарка Пинко и тя Пинко почна"Аз не разбирам каква е злобата,че си изказал мнение.Живеем в свободна държава и всеки има право да изразява мнението си и да си изказва позиции ,да анализира ,да обсъжда ситуации.Да съпоставя хората.Затов има коментари в ютюб".И аз бях🤣🙈😱Сериозно ли Пинко? Ти се изказа така?Ти, която си злобна и ревеш,плюеш,тръшкаш се и говориш,че едва ли не никой няма право на мнение по-различно от розовото,цветното,положителното Ай,сиктир Варненска куха лейко,злобна Правеща се на вода ненапита и чиста като сълза.И ,че едва ли не "Вижте ме аз нямм нищо против за коментарите ".мммхммм .Виждаме колко нямаш.Ей сега пак ще почнеш като лапе да ревеш и да се звериш защо някой казал,че си злобна или мещо не толкова обидно и да се правиш на много знаеща ,с дългите ти романчета обяснения ,тип дървен философ🤐
Едит:И викаше"Щом доста мнения има,които се припокриват,значи има някакъв проблем"🤣. Ей така като кажат инлуцитата философи,ама като четат мнени еднакви и обръщат палачинката и казват"О,не това,че има еднакви мнения,не е вярно.Нямаме пеоблем ние,а вие с нас,злобарки"
|
|
|
Post by fif on Sept 1, 2022 12:59:34 GMT 2
Пепа се изявява като простакеса и фолкаджийска мутреса, вече и ноктенца има като на орел са й с тия мини пръстчета, устнички направила ,па някакви масури пуска, перхидролени перчеми, пък то са жестове мимики....повърня Галя наистина живее на пр пратки, всичко, което носи е без пари от фирми, козметиката и гримчетата също са й пр, на Милано отиде вземе миналите колекции на 80%намаление....тва й е лукса. Мъжа й има обикновен пункт за прегледи какво толкова изкарва не знам. В тази връзка някой наскоро коментираше колата й. Някъде преди 2-3 години си я купиха, лексус. И със сигурност има по-скъпи коли от нейната, та те и на почивки ходят с нея семейно, което означава, че това им е основната кола. Та и аз не мисля, че са най-голямото добро утро. Не е малко да са ти пр пратки всичките козметики и повечето парцаля. Някой знае ли повече за Ипси, от вас научих за нея? Има странно име Ипек Иванова? Да не е от смесен брак?
|
|
|
Post by didi4ka on Sept 1, 2022 13:05:23 GMT 2
Пок ще питам, че нещо ми се загуби въпроса в предишната тема : Тази Гергана от къде все пак има пари за да живее, ако няма спонсорства? Все от нещо трябва да има приходи, не по малки от 1000лв на месец поне за базовите неща...
И понеже много се хейтят рекламите на ходещите рекламни блокове - никой не е почнал да създава съдържание ей така, за спорта или защото им е хоби, колкото и друго да обяснявят. Проблема е, че се стараят в началото и после ги мързи и претупват. Модернмамито още се старае и влага усилия въпреки трите деца. Ето Ивана с едно дете и никаква креативност за нищо - изненадата ако и е пак пижама или крем я блокирам и нея. Днес излязоха и рекламите на Валери и Алекс за Мейбълин - еми на Алекс е супер яка, Валери само клати глава...скоро и тя ще е в забвение... Тея с тея пелени още малко ще я потрая, въпреки че ги харесвам тях
|
|
|
Post by foxie on Sept 1, 2022 13:06:54 GMT 2
Да си дам и моите 5 стотинки за Пепе, конкретно за ексурзията с круиза. Смятам като човек, който много обича да пътува и да обикаля, 3-4-5 годишни деца няма да са ми пречка да отида някъде, подчертавам - по собствено желание да видя дадена забележителност, която много искам да посетя и с ясното съзнание, че няма да е същото с деца. Но това си е експириънс и обогатяване и за тях, макар и да не го осъзнават. При Пепе е ясно, че в момента си изпълнява вече поет ангажимент. Кога тя е пътувала някъде неспонсорирано, кога е казвала, че има интересни към пътувания, разглеждане на нови места и т.н? Ако не са й спонсорирани такива ексурзии, смятам, че тя въобще не би тръгнала дори и без деца. Тя няма никаква обща култура и интереси. Та в тази връзка можеше да вземе и 4 годишната Сиенка. Пък и мисля, че на круиз нещата са доста по-улеснени, нито палиш колата да отидеш някъде, нито се чудиш къде да хапнеш, какво да правиш и т.н. Направена ти е програма и всичко е организирано. Ако искаш можеш и да си седиш 24/7 на кораба, има достатъчно развлечения. Жалка е.
|
|
|
Post by livia on Sept 1, 2022 13:13:57 GMT 2
Момичета, малко набързо в обедната почивка написах пост за Пепе за профила в инстаграм. Ако искате го качете, също може да редактирате/променяте съдържанието Копирала съм и мнения от тук, надявам се, че не е проблем. Само ме поправете, ако бъркам, че Сиена беше на 2 год. при развода. Снимките мога по-късно днес да ги форматирам в квадрат, ако е проблем. {Spoiler} Антоанет Пепе е на круиз с дъщеря си София. Чудесно, само че се питаме къде са другите две деца на Пепе и защо отново са разделени? Тя твърди, че Сиена не желае, а Матиас е палаво дете. Тези привидно валидни причини, твърде вероятно са поредната лъжа на инфлуенсърката. Само преди месеци София беше при баща си в Дания и отново Сиена не беше взета (не за първи път само София има честта да отиде в родината на баща си). Може би не е искала и на самолет да се качва. Или може би не желае да остава с полу-непознат мъж? Припомняме, че Сиена беше едва на две годинки, когато родителите ѝ се разведоха и Филяка стана новият татко (от стари видеа на Пепе знаем, че са му викали тати). Матиас от друга страна прекара лятото в Бургас с баща си, видимо от сторитата, които той пуска. Като споменахме Филяка, той не присъства вече в семейната картинка, Пепе не желае да го споменава или отговаря на въпроси къде е. При въпрос защо не са семейно на круиза, тя отговаря само за децата. За да внесем още хаос в объркания личен живот на Пепе, ще кажем уверено, че друг мъж е на круиза с нея - слуховете за новата ѝ връзка с Иво Карамански не са от вчера. Вече няколко пъти са засичани заедно това лято - по морето и във Видин (където Пепе беше уж само със Сиена), сега и на круиз прекарват време заедно. Или може би втората чаша алкохол на кораба е за някой друг? Ако още се съмнявате, Иво качи стори, на което се радва, че е намерил дилър в Гърция (slug е жаргон за дилър). По касова бележка и съвсем лесно в google излиза weed shop в Родос, в близост до пристанището и плажа. И най-ироничното е, че Пепе е жената, която ходеше навсякъде с новородената Сиена и проповядваше във влогове и по телевизии, как децата могат да са навсякъде с теб, дори на работен ангажимент в Париж, как хората проявяват разбиране, как всичко се получава, стига да искаш. За Матиас това не важи? Чудесно е да прекарваш време отделно с децата. Проблем е когато те почти никога не са заедно всичките. Също това време отделно все пак се дели и с нов мъж, който пък от своя страна поразително прилича на бившият мъж на Пепе по някои.. хм... нездрави навици, за които тя самата издаде цяла книга и обяви като причина за развода. Няма как да не се запитаме защо повтаря този токсичен модел отново и отново и защо крие (отново) раздялата и новата си връзка от последователите си. Може би есента ще разбули тайните?
|
|
|
Post by mariaflower on Sept 1, 2022 13:34:55 GMT 2
Сиена беше на годинка при развода
|
|
|
Post by ☀ on Sept 1, 2022 13:35:39 GMT 2
Зорница качи над 10кг (по памет нейни думи) като спря кетото, не е бременна и е ок една жена да има корем и без бебе вътре А кадрите са от тях, не офис, зад нея е щендера с дрехите, добавките, цветята. Явно е стая за всичко в дома им и тя понеже е хоум офис го изкарва все едно си тръгва наистина от работно място. И на мен ми е неадекватна, ама я предпочитам по полезност пред другите. От Пепе съм мега отвратена, а Генерала така рязко се покри, че според мен вече го е срам и няма какво да каже за тази връзка.
|
|
|
Post by ivivi on Sept 1, 2022 13:35:57 GMT 2
Тези пък, разбрали, недоразбрали си пишат разказчета по картинка. Не им е вярна информацията, че Карамана я води, по-скоро е обратното hotarena.net/sinat-na-krastnika-glezi-gadjeto-na-kruizНаивно и аз мислех, че не е с нея на круиза, но това неговото стори го доказва на сто процента. Не знам как може да се стигне такова дъно. И за Сиена ми е тъжно, но Матиас също е много ощетен от безотговорната си майка. Филяка, колкото и да не ми е симпатичен, се радвам за него, че се отърва...
|
|
|
Post by 100helit on Sept 1, 2022 13:46:25 GMT 2
Аз чакам някоя защитничка на Пепе да каже, че чашата с бира е на Софийка. 😁😁😁 Търпелива съм...
|
|
|
Post by vansss on Sept 1, 2022 13:46:57 GMT 2
На последната снимка на Зорница, добре оформено, бременно коремче ли виждам? Прегледай и първите Highlights на сторитата в Инстаграм
|
|
|
Post by eve44 on Sept 1, 2022 13:49:03 GMT 2
Честито на Ladybug за работата и ползотворен месец септември на всички! Скоро предстои празнуване на РД на датчанките, ще видим дали Фифи и Матиас ще присъстват на събитието. Тъй като вече преструктурирането е ясно, все някога ще се наложи Пепчето да направи ъпдейт. Интересно ми е какъв сценарий ще измисли. Вариант 1 - С Иво сме приятели отдавна, но напоследък се преоткрихме покрай страстта ни към музиката и разбрах, че е моята истинска сродна душа. Вариант 2 - Наложи се с Фифчо да прекратим нашите взаимоотношения, тъй като се оказа, че сме твърде различни. За съжаление, не си пасваме нито зодиакално, нито по хюман дизайн. Все пак оставаме в добри отношения и ще продължим да развиваме Плесен и да работим по други проекти. Вариант 3 - Осъзнах, благодарение на терапията и посещенията при психолога си, че човек трябва да следва мечтите си и да търси щастието. Знам, че ще понеса много критики и неодобрение, но в момента се чувствам удовлетворена, след дълго търсене открих истинското си "Аз", не е нужно повече да се преструвам и бля, бля... Вариант 4 - Знаете, че Иво претърпя инцидент и аз, като истински приятел, бях до него в този труден момент. Това много ни сближи, опознахме се още повече и отношенията ни преминаха на друго ниво.
Аз залагам на третия вариант, но може би ще е смесица от всички.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 1, 2022 13:51:56 GMT 2
Много са зле тия преписвачи-зяпачи, бе!😀 Темата за август има близо 500К прегледа… Най-четената тема във форума. От кораба майка може само да ни дишат прахта… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|