|
Post by mariaflower on Sept 1, 2022 13:53:00 GMT 2
Динг динг, Според мен ще е комбинация между всички четири варианта. Яко захаросване на отвратителна ситуация и нагло булшитване на последователи ѝ
|
|
|
Post by vansss on Sept 1, 2022 13:58:27 GMT 2
Скоро предстои празнуване на РД на датчанките, ще видим дали Фифи и Матиас ще присъстват на събитието. Тъй като вече преструктурирането е ясно, все някога ще се наложи Пепчето да направи ъпдейт. Интересно ми е какъв сценарий ще измисли. Вариант 1 - С Иво сме приятели отдавна, но напоследък се преоткрихме покрай страстта ни към музиката и разбрах, че е моята истинска сродна душа. Вариант 2 - Наложи се с Фифчо да прекратим нашите взаимоотношения, тъй като се оказа, че сме твърде различни. За съжаление, не си пасваме нито зодиакално, нито по хюман дизайн. Все пак оставаме в добри отношения и ще продължим да развиваме Плесен и да работим по други проекти. Вариант 3 - Осъзнах, благодарение на терапията и посещенията при психолога си, че човек трябва да следва мечтите си и да търси щастието. Знам, че ще понеса много критики и неодобрение, но в момента се чувствам удовлетворена, след дълго търсене открих истинското си "Аз", не е нужно повече да се преструвам и бля, бля... Вариант 4 - Знаете, че Иво претърпя инцидент и аз, като истински приятел, бях до него в този труден момент. Това много ни сближи, опознахме се още повече и отношенията ни преминаха на друго ниво. Аз залагам на третия вариант, но може би ще е смесица от всички. Еее ама защо така добре и систематизирано и даде идеи, даже и тази "работа" няма да свърши сама
|
|
|
Post by fif on Sept 1, 2022 13:59:09 GMT 2
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Sept 1, 2022 14:01:24 GMT 2
Фиф, и аз видях това и си помислих, че вече закъсняват - трети месец и все още няма бебе...
|
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 14:03:36 GMT 2
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 1, 2022 14:17:46 GMT 2
Хаха, ама чакай сега, това не означава че няма да бъде ощастливен все пак 🤣🤣🤣😉
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 14:19:00 GMT 2
Пепа се изявява като простакеса и фолкаджийска мутреса, вече и ноктенца има като на орел са й с тия мини пръстчета, устнички направила ,па някакви масури пуска, перхидролени перчеми, пък то са жестове мимики....повърня Галя наистина живее на пр пратки, всичко, което носи е без пари от фирми, козметиката и гримчетата също са й пр, на Милано отиде вземе миналите колекции на 80%намаление....тва й е лукса. Мъжа й има обикновен пункт за прегледи какво толкова изкарва не знам. В тази връзка някой наскоро коментираше колата й. Някъде преди 2-3 години си я купиха, лексус. И със сигурност има по-скъпи коли от нейната, та те и на почивки ходят с нея семейно, което означава, че това им е основната кола. Та и аз не мисля, че са най-голямото добро утро. Не е малко да са ти пр пратки всичките козметики и повечето парцаля. Някой знае ли повече за Ипси, от вас научих за нея? Има странно име Ипек Иванова? Да не е от смесен брак? съгласна за Галя, това им е основната кола. Да, не е стара кола, първи собственик е, но не е нещо уау, далеч не е от скъпите лексуси. Дори не е нов модел, понеже е закупена в края на производствената серия на модела. Веднага след това пуснаха модели с напълно обновен интериор и модерни технологии. От раз изкарва няколкостотин лева за лизинга на колата. Но й признавам на Галя, че приема инфлуенсърството за работа, която носи част от прехраната вкъщи. И я уважавам за това. Но грам не мисля, че води луксозен живот (извън пр пратките)
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 1, 2022 14:22:48 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 14:36:30 GMT 2
И за да не е антиреклама, тези без плочките са отзад на снимката.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 1, 2022 14:37:44 GMT 2
Може да не му пречи, изглежда на разкрепостен човек, щом приема жена с 3 деца, от двама бащи, и да си се друсат заедно.🤷🏻♀️
|
|
|
Post by lama on Sept 1, 2022 14:41:57 GMT 2
Като видях споделянето н Пепе, че е на червено, реших, че точно заради медии и форума го прави да сме спокойни - няма бебе.
Мен вчера ми идеше да пиша на онази, която беше тагнала от круиза, дали Пепе е с мъж. 😁 Не бих го направила, аз на нея не пиша, пък ще я разследвам, но си признавам, че ми стана любопитно.
|
|
|
|
Post by Yo666 on Sept 1, 2022 14:49:33 GMT 2
Сигурно във втората книга ще разкаже за Филяка. Сега ни държи под напрежение. Събира материал от форума.
Допълвам се. Мона проси дрехи, обувки и играчки за Никола. Давайте спонсори, имате една седмица!
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 1, 2022 14:54:26 GMT 2
Ооо аз съм сигурна, че Бальона няма да е последната словесна диария на Пепа. Не случайно постоянно натъртва "ПЪРВАТА ми книга".
|
|
|
Post by inфluencniме on Sept 1, 2022 14:55:40 GMT 2
Кунилингуса за нищо го нямате значи..... Ванчето я видяхме с нейните изненади, някакви нескопосани долнопробни масла, маски ,скрабове и какво ли не произведе, за пижамите от магазин за 1 лв. да не говорим и тоя път ще е някаква такава тъпня🤣
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 1, 2022 14:55:51 GMT 2
Тази Пепе като ги пише тези неща, вярва ли си? Моето 2 и половина годишно дете не ме оставя и до тоалетната да отида сама, а какво остава за нейните 3ри деца да не искат да са с нея, дето не я виждат и се молят за вниманието й. Сиена била отказала, видиш ли. Е как дете не 4 год, няма да иска да отиде с кака си и майка си на екскурзия и то с кораб, особено когато ги вижда от дъжд на вятър. Сигурно и Сиена е предложила отреденото й време с мама да го прекара във Видин на един гол басейн. Пише и тя врели-некипели. Да се оправдава с невръстните си деца, дето ги мъкнеше зиме и лете къде ли не, а сега ги събира заедно само за някоя реклама. Скоро пак ще е #momofthree , че рд идват и трябва да се рекламира я Амели парти център, я торти, я глупости.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kiki95 on Sept 1, 2022 15:01:28 GMT 2
Айде пак Анастасия… колко й била здрава косата 😒 тя горката не знае, че както й е здрава сега, така след два три месеца ще Почне да й пада
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 15:05:02 GMT 2
Със сигурност ще има втора книжна помия от Пепа. Нали имаше стори и написа, че втората ще е още по-пикантна. По-добре хората да дарят тези 30 лева за някаква смислена кауза и да четат тук. Всичко, което е написано в "книгата й" е вече коментирано в темите. Че даже и допълнителни пикантерии, които тя не е споделила. Като скорострелната й връзка с Чехляка например. В случая само можем да гадаем, дали не е имала отношения с Чехляка още преди да сложат край с Ф2. Като гледам живееха в апартамента с Чехляка, а тя вече е била с Фиво ако съдим по снимките им от премиерата на филма на Саното...
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 1, 2022 15:07:39 GMT 2
Пуснах си въпросната Ани, леле майкооооооо Имитира Попова, но не знам коя е по-зле....... Колкото нелицеприятна, с толкова голямо самочувствие.
|
|
|
Post by dareangel on Sept 1, 2022 15:12:41 GMT 2
Аз за Ванче залагам на бижута. И като започне “Да видим кой е гледал внимателно!” В смисъл?!?! Клас стани, клас мирно! Като че ли кой знае какво велико нещо е измислила! Едит: prikachi.net/image/LvzpocНе знам колко струва тази кутийка, но сигурно не е по-малко от 30 лв. Имам същата за 7лв пт алиекспрес(без щампа). Ръчно направена my ass. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Sept 1, 2022 15:13:08 GMT 2
Гана след вчера вече ми е толкова нелепа, че дори отвращение не поражда.
Йоана гледала небето-тя точно, дет е като селска тетка пред блока, скандалджийка и нахалница до извънмерно ниво. От далече си личи колко злобна е - точно от типа mean girls, които ти се хилят, а после ти ховорят зад гърба. Когсто е тя е мнение, когато е друг циври и търси сметка, че даже и онези някви близначки праща, да държат сметка страница по страница какво е писано за милинкуту 🤣🤣🤣
Пълна тиня са, направо не е истина.
|
|
|
Post by madeline on Sept 1, 2022 15:26:31 GMT 2
“Всеки ден покоряваме нови дъна” - мотото на Парцалджийска. Милена също в няколко видеа е споделяла, че прекарва време с всяко дете отделно, за да се почувства специално (или нещо такова) - да, но те са 24/7 заедно. И тя ходи на разходка или сладкарница за няколко часа с някое от децата. Тая другата е цяло чудо, че изобщо прекарва някакво време с тях. За сторито на Наркомански изобщо не знам какво да коментирам - манталитет на разглезено, богаташко синче, на което катастрофата му е перфектно оправдание никой за нищо да не го закача. Сигурно постоянно е в облаците, като трябва да е денонощно и със София. Ще вземе да се стресне, че го чака още 1, ако заиграят на семейство... другото ни Красна поляна, ни Рударци ще види. И по-добре. По повод на Ивана супер, супер вълнуващия проект - стана септември и всички ще започнат да ни подготвят за новите си проекти, за които с месеци са работили. Щото не ги видяхме как търкаха дивани и шезлонги цяло лято - кога па и за проекти намериха време - не знам. В първия си пост забравих да коментирам и най-най-най-успялата бг инфлуенсърка, която дори курсове води, която смело се катери в класациите на Форбс. Ко да кажа - народът полудя! Тая или верно е луда, или нарочно се прави на такава, за да я обсъждаме и да й въртим трафик. Не мога да повярвам, че нормален човек ще се вкарва в такива филми и ще си вярва - то чатове, то обаждания, апартаменти, асистенти, дрехи. И не мога да повярвам, че има хора, които биха се вързали на всичко това. Зорница и на мен ми е супер странна в последните видеа. Винаги е била странна, всъщност, но сега наистина все едно хора не е виждала и не може да се държи нормално. Рядко я изтърпявам , когато започне с безумно дългите си обяснения, но ми е полезна. Гледах новото видео на Мариета за любимци - и тя ми е супер странна, момиче-лелка. От нея също си харесвам понякога продукти. Видеата за косата й ги пропускам изцяло. Започнах да гледам две нови момичета - Dianaoffduty и Надежда Великова - сладки са, младички и още не са ги налазили да правят реклами. Имат и готини снимки в ИГ.
|
|
|
Post by isabellavk on Sept 1, 2022 15:40:26 GMT 2
Кака Радка е пуснала въпросник, докато се занимава с "мъжка работа" т.е. да закара колата на сервиз. Чакаме отговорите да четем колко е велика, каква невероятна майка е и т.н.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 16:03:27 GMT 2
Говорех за началото на видеото, първите секунди. Определено това е офис, а не дома им. Зорница качи над 10кг (по памет нейни думи) като спря кетото, не е бременна и е ок една жена да има корем и без бебе вътре А кадрите са от тях, не офис, зад нея е щендера с дрехите, добавките, цветята. Явно е стая за всичко в дома им и тя понеже е хоум офис го изкарва все едно си тръгва наистина от работно място. И на мен ми е неадекватна, ама я предпочитам по полезност пред другите. От Пепе съм мега отвратена, а Генерала така рязко се покри, че според мен вече го е срам и няма какво да каже за тази връзка.
|
|
|
|
Post by Deleted on Sept 1, 2022 16:30:50 GMT 2
След “Белия балон” на Филяка, чакам “Изповедта на първата дъщеря” на София.
Когато стане достатъчно голяма, че да изхранва поне един психоаналитик, ще има доста ужасяващи неща за разказване.
Знам, че не одобрявате поведението на София, но да не забравяме, че е ДЕТЕ, съответно 100% потърпевша от на Пепе глупостите.
|
|
|
Post by barbiedi on Sept 1, 2022 16:31:33 GMT 2
Толкоз ли е трудна думата будуване? Надка мърлата, сега и Джой и на двете децата бОдуват. Пепче, чакам бебе номер 4, което сигурно от сега е заявило, че на Ехе преди 5 годишна възраст няма да ходи!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 1, 2022 16:35:45 GMT 2
Вие светите ли като крушки?
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Sept 1, 2022 16:49:28 GMT 2
Опитах се да светя като круууушка, опитах се да ходя на въже...
|
|