|
Post by vivian27 on Oct 1, 2022 22:29:07 GMT 2
Радостина много ръбеста изглежда в лице. Сякаш я помня по-нежна.
Потресена съм с какво се занимава Гергана и как не е отишла на помена на най-близките си… как ли ще заспиш довечера, Ганке 🤷♀️
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Oct 1, 2022 22:29:34 GMT 2
Мама Пепе наснима рекламите с децата, отчете дейност тези дни и е време да разпусне с “приятелки”.
|
|
|
Post by dg on Oct 1, 2022 22:35:32 GMT 2
Момичета, аз ще изразя едно непопулярно мнение тук във форума. Мога да кажа, че Балан изключително много ми помогна и беше ужасно полезен!!! От доста време убеждавам мм да си обзаведем апартамента в черно, бяло и сиво, а той се дърпа. След като видях Баламовите какво направиха мога само да им благодаря, че ми показаха колко подтискащо и скучно изглежда жилището в тези цветове.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 1, 2022 22:43:09 GMT 2
Момичета, аз ще изразя едно непопулярно мнение тук във форума. Мога да кажа, че Балан изключително много ми помогна и беше ужасно полезен!!! От доста време убеждавам мм да си обзаведем апартамента в черно, бяло и сиво, а той се дърпа. След като видях Баламовите какво направиха мога само да им благодаря, че ми показаха колко подтискащо и скучно изглежда жилището в тези цветове. Хммм, а дали сте видели други видеа в YouTube преди или след това? В смисъл... Нета е пълен с такива видеа.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Oct 1, 2022 22:46:57 GMT 2
Неведнъж съм казвала, че аз я харесвам Бандата. Свежарка ми е на фона на всички останали. Не смятам, че в реалния си живот е на 100% това, което показва в ИГ. Та не ми е странно, че се разбират
|
|
|
Post by Essme on Oct 1, 2022 22:56:56 GMT 2
Бандата е казвала, че не готви, а поръчват храна отвън или ходят на ресторанти. Явно гаджето й няма проблем с това. Предполагам, че ползва чистачка. Вече напусна и " На кафе' и намали много ангажиментите си заради бърнаута, който имаше. Та ми е много интересно какво прави по цял ден? Поне да й предложи брак вече въпросния Иван, че тя отдавна чака пръстен, но все още не го е получила. Майка трудно я виждам с нейния характер и проблеми с безсъние и тн. Стана ми много любопитно кога Банда е споделила за бърнаут и безсъние. Учудена съм ,ч е споделя такива неща от живота си Моля за подробности.
|
|
|
Post by questar on Oct 1, 2022 23:02:11 GMT 2
А момчето от Пирин Голф как всъщност попадна в историите на Гергана? Нали я возеше в колата си и изкараха уикенд в Пирин Голф? В крайна сметка имало ли е авантюра между тях?
|
|
|
Post by vivian27 on Oct 2, 2022 0:14:41 GMT 2
Банда от няколко месеца насам споделя за тези неща, дали не е и година. Аз също страдам от безсъние и споделям болката и. Също съм на мнение, че не е това в реалния живот и е напълно нормално. Това е един медиен образ, който си е създала с годините. Както Петканова си създава образ на много работеща и страдаща в момента🤷♀️
|
|
|
Post by peacock on Oct 2, 2022 8:51:54 GMT 2
Ето един перфектен баща, който кара децата си по правилата. Едното с хлабави колани, другото без седалка Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 9:05:56 GMT 2
На мен ли ми се привидя, че в сторита Гергана проявява интерес към филм на ужасите "Усмивката"? О, иронията...
|
|
|
Post by kiki95 on Oct 2, 2022 9:08:19 GMT 2
Само забележете на Валери втората снимка от колажа, където е по бюстие.. хората отзад са с най дебелите си палта 🤦🏻♀️ Каква е тая мания да идеш някъде за снимките, не се за емоциятс не мога да си го обясня
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 2, 2022 9:23:59 GMT 2
Относно миглите на Полина, просто са за поддръжка, затова така изглеждат една наляво друга надясно. Трябва да свали всичко, да сложи нови, всичко е време и пари. Затова и преди време се отказах от тези мигли, искат по 2-3часа лежане за поддръжка на кратко време, за да не изглеждаш като Полина и да се питат хората какво ти има. Айдееееее, и от Карусел включване, разбира се..
|
|
|
Post by peacock on Oct 2, 2022 9:30:10 GMT 2
Евала на лелята! Евала! Помня как си мечтаеше за този кемпер и сега вече са на почивка с него. Почна от 0 да го прави. Много яко е да виждаш как хората сбъдват мечтите си!
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by scalestone on Oct 2, 2022 9:30:57 GMT 2
Само забележете на Валери втората снимка от колажа, където е по бюстие.. хората отзад са с най дебелите си палта 🤦🏻♀️ Каква е тая мания да идеш някъде за снимките, не се за емоциятс не мога да си го обясня Е, иначе нямаше да е Валката! Там снимките за инстаграм са издигнати в култ. Леля е качила снимки и клипчета в пост в инстаграм. Супер си е това с буса като идея! Дано прави повече влогове от пътувания с него! Котето и то с тях. Много ми харесаха с Шугар. Благодаря за темата! Хубав и успешен месец на всички мусакаджийки!
|
|
|
Post by goldie on Oct 2, 2022 9:39:50 GMT 2
Честита нова темичка🎉
Гергана ме убива.. кучето не е плюшена играчка. Не е нормално да го разнасяш нон-стоп в тъпа раница. И това с автобуса ме уби.. ами като ще имаш куче си прецени възможностите. Ако трябва изкарай книжка, купи си кола и чак тогава си взимай куче.. ненавиждам хората, които приемат кучетата като вещ. Взимат едно, изоставят го.. взимат второ и така до кога?
Пепа този месец се е сетила, че има деца.. то не са рийлсове, то не са реклами.. Пепке къде беше цяло лято? Или ти си супер мама само есента и зимата?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by selestepan on Oct 2, 2022 10:00:23 GMT 2
Пепа този месец се е сетила, че има деца.. то не са рийлсове, то не са реклами.. Пепке къде беше цяло лято? Или ти си супер мама само есента и зимата Сетила се тя, прибра се в четвъртък след повече от седмица в Италия, вечерта снима 1 рийл, в петък снима още 1 и в събота вече беше по барове и Карусели.🤣 така и 5 деца сигурно може да отгледа.... Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by l4444 on Oct 2, 2022 10:03:46 GMT 2
Излезе ми някакво видео на Магисан. По принцип от години не я гледам, защото нейните езотерики не са мойто нещо, както и заради Списание 8, в което, може би сред стойностните неща, се пишат и откровени (и вредни) глупости. Но все пак, пуснх си Маги .. е, хораа, в топ 3 на най-противните ми неща е някой да ми обяснява тривиални неща с театрален патос, а тая е просто царица на тва. Няква безумна история за това как знаела толкова много неща за добрия начин на живот, но нещо я спирало да ги приложи. И отишла на някакъв ритрийт, на който имало здравен екип и ѝ направили изследвания и едно изречение ѝ се запечатало в главата: лекарят погледнал четирите листа с изследвания и казал, “О, Маги, та ти имаш дефицит на витамин Д”. И в този миг всичко си дошло на мястото. 😀😀 Разбрала, че витамин Д отговарял за допамина, който бил виновникът за липсата на мотивация и така. Само че това е човек, който твърди, че е диагностициран с ADHD. Основна характеристика на ADHD е ниското ниво на допамин. И не би имало никакво значение, ако не говореше толкова убедено и превъзнесено пълни тъпни, щото като говорим за дрехи, гримове, вечерни рутини и междуградски рейсове е едно, но като си завършил нещо с театър,, а даваш наклон по теми като здраве и психично здраве ми е по-зловредно някак.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 2, 2022 10:15:09 GMT 2
Мама Циц и Гого пак по болници, пак болни...а тя разбира се пак за торти мисли.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 2, 2022 10:20:22 GMT 2
Честита нова темичка🎉 Гергана ме убива.. кучето не е плюшена играчка. Не е нормално да го разнасяш нон-стоп в тъпа раница. И това с автобуса ме уби.. ами като ще имаш куче си прецени възможностите. Ако трябва изкарай книжка, купи си кола и чак тогава си взимай куче.. ненавиждам хората, които приемат кучетата като вещ. Взимат едно, изоставят го.. взимат второ и така до кога? Пепа този месец се е сетила, че има деца.. то не са рийлсове, то не са реклами.. Пепке къде беше цяло лято? Или ти си супер мама само есента и зимата? Sent from my iPhone using Tapatalk Не, не, моля, само и тя да не изкарва книжка! Пловдив се пренасели с некадърни шофьори, а тази както изпада от всяко малко нещо в истерия, не си я представям да шофира. Ще има по 50 сторита с ментъл брейкдауни за шофирането. 😂😂 Пепа стига тука 1/2 дена да гледа децата, малко разпускане сега.
|
|
|
Post by Essme on Oct 2, 2022 10:26:47 GMT 2
Излезе ми някакво видео на Магисан..... И отишла на някакъв ритрийт, на който имало здравен екип и ѝ направили изследвания и едно изречение ѝ се запечатало в главата: лекарят погледнал четирите листа с изследвания и казал, “О, Маги, та ти имаш дефицит на витамин Д”. И в този миг всичко си дошло на мястото. 😀😀 Разбрала, че витамин Д отговарял за допамина, който бил виновникът за липсата на мотивация и така. Само че това е човек, който твърди, че е диагностициран с ADHD. Основна характеристика на ADHD е ниското ниво на допамин. И не би имало никакво значение, ако не говореше толкова убедено и превъзнесено пълни тъпни, щото като говорим за дрехи, гримове, вечерни рутини и междуградски рейсове е едно, но като си завършил нещо с театър,, а даваш наклон по теми като здраве и психично здраве ми е по-зловредно някак. Ссъвсем права си. Но пък тя успя да си направи реклама на ценътра , с който е била на ретрийт. Скоро не им се беше чувало името И , по мое мнение, това беше целта на видеото. Психолог съм. Работя в училище. Заради тийновете започнах да гледам и влогове. Децата са с промити мозъци от тези дами. Цялата тази влогърска пропаганда има пагубно въздействие върху тях. Абсурдни са приоритетите, които прокламират от екрана. Абсурдно е ,че и всяка , която изкача , има претенции , че много разбира от материи, в които специалистите се развиваме с години.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 10:32:51 GMT 2
Приканвам всички да гласуваме! ♥️
Видях сторита и постове с послание да гласуваме от Деситолкс, Дани Петканов, Георги Блажев, Орлин Павлов и Розмари.
|
|
|
Post by kpop19 on Oct 2, 2022 10:45:23 GMT 2
|
|
|
Post by pchelica on Oct 2, 2022 10:46:23 GMT 2
Приканвам всички да гласуваме! ♥️ Подкрепям призива на Adelina! 😊 Чувствайте се предизвикани (или нека сме модерни: “чаленджнати”), скъпи съфорумки, със следното: по пътя към избирателните урни днес си харесайте някоя красива есенна гледка и я снимайте (за личния архив или за инстаграм)! 😊 Приятна неделя! 😊
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Oct 2, 2022 11:06:56 GMT 2
Бандата е казвала, че не готви, а поръчват храна отвън или ходят на ресторанти. Явно гаджето й няма проблем с това. Предполагам, че ползва чистачка. Вече напусна и " На кафе' и намали много ангажиментите си заради бърнаута, който имаше. Та ми е много интересно какво прави по цял ден? Поне да й предложи брак вече въпросния Иван, че тя отдавна чака пръстен, но все още не го е получила. Майка трудно я виждам с нейния характер и проблеми с безсъние и тн. Стана ми много любопитно кога Банда е споделила за бърнаут и безсъние. Учудена съм ,ч е споделя такива неща от живота си Моля за подробности. Бандата минумум от една година се оплаква от това и споделя доста неща по темата в Инстаграм. Каза, че повече от 6 месеца е спяла само по 2-3 часа на ден. Имала голяма тревожност, не се чувствала добре и тн. Затова и напусна "На кафе". Пиеше антидепресанти и сънотворни известно време. Сега май е една идея по-добре, но при нея това е продължаващ проблем. Хората се чудят защо й се случва това след като няма много за какво да се притеснява, има доста по-уреден живот спрямо 90% от населението на страната.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 11:08:54 GMT 2
Сторита с призив видях също и от Денина Мартин, Лили Гелева и Йоана Темелкова. Дано повече популярни хора да дадат пример и по този начин да се увеличи избирателната активност. Последният път беше трагично ниска… Сега е моментът инфлутата да агитират за това да се гласува, а не да размятат Ленори…
Пепе има мижав интерес към собствените си деца. Като любопитна мусакаджийка, ми е крайно интересно, кой живее с Пепе в момента. Дали е баба й или е Фиво. Защото със сигурност не живее сама с децата.
|
|
|
Post by scalestone on Oct 2, 2022 11:17:19 GMT 2
А това с красивата есенна снимка много ми хареса като идея! Ще се опитам да намеря такава гледка, че като знам къде ще гласувам... Но ще намеря, надявам се!
Браво на известните, че приканват да се гласува! От баба ми (91-годишна) знам, че веднъж на 4 години имам право на глас и трябва да го ползвам. Също знам, че който не гласува няма право да се оплаква. То е все едно да се ядосвам, че не си спечелил от тотото, като не си си пуснал фиша! Това са си мои разсъждения, де.
Лелята ми е абсолютен фаворит, но аз освен нея, друг не гледам. Елица, за съжаление, отдавна спря да е това, което беше. Бадурките скоро не съм гледала, но пуснах за кратко последния ип на Лаура и Клаудия май засега ще живее в САЩ. Ще навакса и с тях някой ден. Ани Джефри също скоро не съм гледала, та и там има видеа за гледане. Кристина Ян може да я видя, че са ми интересни видеа за жилища.
Жалко само, че нямам инстаграма на pchelica, да я тагна, че ме е инфлуенснала за идеята.
|
|
|
Post by 100helit on Oct 2, 2022 11:18:28 GMT 2
Мен би ме радвало да кажат, че са гласували, но не и да агитират. Т.е. предпочитам умна пропаганда и "маркетинг" на изборния ден. Мисля, че личният пример е по-силен от всякакви убеждения, защото от човек, който по принцип не може да ме инфлуенсне един Dove да си купя, едва ли ще почерпя мотивация и енергия да си вдигна гъза от дивана. За рийлса, в който Шопче и не-жена му са се барнали в бяло, за да са цветово мачващи за гласуване дори няма да си отварям устата. Щот к'во е по-важно в изборния ден освен да сте в допълващи се аутфити.
Лили Гелева е вдъхновение, от нея друго не очаквам. 🤍🖤
|
|
|
Post by abc on Oct 2, 2022 11:29:53 GMT 2
Бандата точно защото финансово е уредена доживот и никога не й се е налагало да се бори за нищо, сега е клекнала заради напрежението от единственото задължение, което е имала с рубриката в На кафе. Страхотна реклама направихте на гаджето й, хубав, скромен и най-вече богат🤪 Сега ще будува и от страх някоя нова да не го прилапа.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 2, 2022 11:48:10 GMT 2
Извинявайте, но Банда Банда от какво е бърнаутнала? В На Кафе нямам спомен да е правила нещо супер ангажиращо и като цяло цялата й професия, освен това не работили ли неща, които й харесват, не е като да е строител или продавачка в супермаркет.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 11:57:46 GMT 2
На мен ми изглежда, че не й понесе хейта, който тръгна към нея, когато се появи в “На кафе”. Тя само се излагаше, мънкаше, обясняваше, как се е напила и нищо смислено и стойностно не видях от нея. Хората я нареждаха, защото видимо е там с връзки, а не може да върже 2 изречения. Дори тук много пъти сме писали, че тя не е за там. Работата й ми изглежда не особено ангажираща и сериозна. Нищо общо с това, което прави Гала вече 20 години. Явно не е на зор за парите, които е получавала там и е решила да има 10 минути ефир в един ден от седмицата, колкото хората да не я забравят. В инстаграм понякога има хубаво съдържание, каналът й съм го гледала преди мнооого години, когато разбрах за нея от “Апартамент 404”.
|
|