|
Post by ddelyani on Nov 1, 2022 14:23:38 GMT 2
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Nov 1, 2022 14:37:38 GMT 2
|
|
|
Post by alexa07 on Nov 1, 2022 14:38:53 GMT 2
На Севи чистотата изглежда толкова самотна и студена! Това си мисля от известно време насам,гледайки и други подобни профили на майки с деца. Доста от тях не си показват децата, но обкръжението им изглежда докоснато от деца и живот. При Севи е една студена, стерилна обстановка. Ето, днес е празник, тя трябвало основно да изчисти кухнята, а дори нямаше хаос от сутрешната закуска. Ами остави я за утре тази кухня, днешния ден го посвети на децата и мъжа ти! Кухненските шкафове няма да избягат.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 1, 2022 14:39:44 GMT 2
Вика похарчи крупната сума от 200 лева за ваучери за магазин Зора и торта от Фантастико за подарък, и сега ни пита ако ние имахме неограничен бюджет, какво бихме подарили на близък. На бас, че сега ще сподели само удобните отговори, които й влизат в бюджета, и накрая ще каже “Всичко това аз си го позволявам, запишете се на Инстабум и ще можете и вие!” Все повече ми заприличва на скъсанячка с огромен комплекс на тема пари. Едит: засега съм 2 от 2. Сподели за дайсън и за айфон с коментар как вече си ги била купила
|
|
|
Post by Kalisa on Nov 1, 2022 17:31:19 GMT 2
Ще ви помоля като правите нови теми, да не забравяте постовете за Рая-Дея. Благодаря
|
|