|
Post by Kalisa on Oct 31, 2022 17:01:10 GMT 2
хахахах голям кеф, изгърмяли са профила на наглото къртиче с ципичката. Как сега ще столква горката?!
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 31, 2022 17:18:17 GMT 2
Мария пг си влезнала в профила и О, УЖАС. Била с -300 последователи за 40 Мин… но после се успокоила. Разбрала, че инстаграм триел профили. И… се успокоила.
Мечтая за деня, в който това ще ми е най-належащия и важен проблем. So fucking cringe
|
|
|
Post by Foxy on Oct 31, 2022 17:28:15 GMT 2
За тази Мария ПГ- новата визия на сторитата ѝ (след курса на Капитонова) са ужасни,много ме дразнят. Не, че преди това бяха някакъв инфлуенсърски връх, ама сега са като за малоумни. На това ли ги учи Виктория 🤔
Излезе ми във фейса, че има някакъв глобален срив в Инстаграм-а
|
|
|
Post by plam on Oct 31, 2022 17:32:26 GMT 2
Ехх как не стана един бъг на наще инфлуцки да им се изтрият профилите и да бачкат истинска професия.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 31, 2022 18:31:10 GMT 2
Супер много ме дразнят Теа и Наум с тая Милка. Но в случая не е виновен този, който яде баницата. Никога не бих позволила да ми рекламират бързооборотен продукт от чужбина. В момента, в който ми бяха казали, че ще са в Турция по време на launch-a на новите шоколади, щях да им кажа "всичко добро", а не да им пълня куфарите с продукта, а да не говорим, че може и да са им ги пращали по куриер. Кой ще повярва, че ей така съвсем натурално са си взели да си имат Милка шоколад докато са там, още повече с тия видеа за цените в България и Турция. Нивото по агенциите става потресаващо...
|
|
|
Post by 100helit on Oct 31, 2022 19:00:15 GMT 2
За тази Мария ПГ- новата визия на сторитата ѝ (след курса на Капитонова) са ужасни,много ме дразнят. Не, че преди това бяха някакъв инфлуенсърски връх, ама сега са като за малоумни. На това ли ги учи Виктория 🤔 Излезе ми във фейса, че има някакъв глобален срив в Инстаграм-а Foxy, не, не ги. Но всеки според възможностите си. Съответно дар словото на Мис Мезонет не е най-силната й страна, но ще, не ще..
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 19:08:53 GMT 2
Идвам да хейтя наред - бива ли наистина тия женички да живеят само за инстаграма ? Елица и Звезделина си направили фотосесийка с костюмчетата и много горди вече , та прелистване , та публикуване , та смяна на профилни снимки , та чудо .
Бандата и тя явно спря хаповете и започна да бълва простотии на килограм . Мънка за отношението на лекарите , мънка че била болна , няма да отговаря на съобщения , но ще играе симс . От кога трябва да се обясняваш като идиотка по сторита , че си болна ? И там за новите алгоритми на инстаграм , че видиш ли едни хора ѝ гледали сторита , а други не .
Евелино , в Банкя няма ли магазини бре жено ? Автобуси нямате ли ? Интересно ми е как си пазаруват пенсионерите от там ?
И пак за заетостта на великите инфлуенсърки да по мънкам . Чак сега влизам в инстграм , даже и не разбрах , че имало бъг , ама нали съм злобна мусакджийка търкаща дивана видиш ли .
Модерното Мами я последвах уж като започнах да захранвам дъщеря ми , но всъщност с нищо не ми беше полезна , готвене в еърфрайър и готовите кроасани не мерси , а уж е много био еко меко…
Полина пуснала стори как танцува сладострастно от ония апартамент на хотела , че да видим че тя е изкусителка и правят секс .
Избълваха си злобата , постоянно се чудя на тези хора как им се дават неевтини продукти или заплаща внушителна сума за нула полезност .? Но явно и масовия потребител (последователите им) нямат никакво критично мислене .
|
|
|
Post by mar4eto12 on Oct 31, 2022 19:26:25 GMT 2
Гането цепи мрака с аутфит. Фишу с поло (?!?), което дърпа като пълна селяндурка, за да се вижда. Коланът е скандален, изобщо цялата е модна катастрофа.
|
|
|
Post by flaneuse on Oct 31, 2022 19:35:05 GMT 2
За съжаление, в миналото работата в рекламна агенция означаваше креативност и умствен труд, дори на входящо ниво - занимание с разработване/реализиране на визуална концепция за реклама, копирайтърство (писане на чист български ), връзки с медия (например изпращане на материали до издания, което предполага високо ниво на професионализъм и сериозен контрол над качеството на материала; правописни грешки можеха да минат максимум веднъж, на втория път положението става Оркестър Али Ръза: Лошо ми е кючек). С възхода на инфлуенсърЕте се отвори професионална ниша за прясно завършили (понякога и незавършили), често функционално неграмотни, чиято единствена работа е да проверяват кой ИГ келеш колко последователи има и да внасят импресиите на постовете в екселски таблици. Това е, буквално, дори не си пишат сами текстовете в повечето случаи, визуалната част е покрита от инфлуенсърО и шапка на тояга. Със същия успех могат да се наемат няколко пощенски служителя, може би ще се отнесат и по-делово към задълженията. А, да, извинявайте, от време на време се организират и ИВЕНТИ, което като замисъл не е лошо, но на практика е трагедия. Пълен абсурд, но ще видим къде ще му излезе края... В журналистиката положението е абсолютно същото покрай почти пълното дигитализиране, дори Воуг плякат постове с правописни грешки в социалните медии и не им дреме. Работя в бранша и се дразня като котка на прахосмукачка
|
|
|
Post by kpop19 on Oct 31, 2022 19:38:23 GMT 2
Гергана си е намерила нова "работа" свързана с маркетинг 😬😬😬
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 19:45:15 GMT 2
Гергана си е намерила нова "работа" свързана с маркетинг 😬😬😬 Само като ѝ видя 100те реда изляния и ми става ясно , че нищо не казва . Като цяло значи Гергана досега е била безработна . Всъщност за мен тя никога не е работила .
|
|
|
Post by ivivi on Oct 31, 2022 19:45:17 GMT 2
Ох maria.pg ми е супер нелепа хорааа...За първи път я чух да говори днес, защото ме дразни и не влизам често да я гледам, но днес бяхте писали и се присетих. То са едни погледи, то е едно мънкане. Наистина разбирам защо не се включваше преди с такива сторита, на които говори, съветвам я да не го прави. Пепа е дъното, но за мен Филяка е още по-голямо дъно, защото позволи тя да го направи за смях пред всички и не мисля, че вече има човек, който да гледа на него като сериозен мъж, а не като мухлясал чехльо. Соринотсори.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 19:49:32 GMT 2
Намерила тя нова работа, прави се на интересна, че да не говорят хората, че няма 5 лв. в джоба. Такава като нея освен да я вземат да търка някой кенеф в маркетингова фирма за друго няма да я вземат, филмарка.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 20:11:39 GMT 2
От къде е тази Мария пг? Има много странен говор. Не съм си я представяла така да звучи като й гледам снимките. Всичките българки голям рев за последователи..
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 31, 2022 20:13:38 GMT 2
Последното стори на Пепе е супер цинично, излязло от нейния профил...но ако го погледнем от смешно-трагична страна - тя за Филяка ли го е писала това?😬🙆
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 20:29:04 GMT 2
Последното стори на Амфети е… 😐 София се качва по стълби и Матиас е на пътя й, а тя му прави много грозен знак да се махне, за да отиде и да се ухили на камерата… Натъртвам, че не виня София за това отвратително поведение, а кухата й майка. Явно отношението на София е такова не само към Сиенка, а и към Матиас…
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 20:30:08 GMT 2
|
|
|
Post by Foxy on Oct 31, 2022 20:33:32 GMT 2
Това май е друго детенце, не Матиас. Горките ѝ бъдещи съученици на София..
|
|
|
Post by Почти безобидна on Oct 31, 2022 20:34:24 GMT 2
Хаха, въпросната Мария ПГ ме е блокирала.... Дали и два пъти съм ѝ поглеждала профила. И тя ще се окаже от хората без работа, които по цял ден следят и блокират. Еми сори Миме, но и ти олекна по този начин. Като всички други си. Припадам със сторитата на Владина. Няма такъв криндж. Не разбирам защо се пъне като грам не става. Противна е и като личност и като говор и излъчване. Полина припомня колко е секси с танц по халат. Без думи съм...и там е криза и то сериозна.
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Oct 31, 2022 20:40:10 GMT 2
Бандата е в Истанбул с приятеля си и докато се разхождили купила 10 кг луксозен локум и трябвало приятелят й да го плаща и да го мъкне цял ден на разходката и не й говорил 2 часа и тя е написала, че била чувала, че Тиндър било яко място... след това беше написала в друго стори, че се притеснявала, че някой ден мъжът й щял да срещне добра, спокойна и балансирана жена и щял да поиска такъв живот. После го изтри това стори. Честно казано мъжът й е към 40, улегнал, собственик на ДЗИ, направо не знам как му се занимава с нейните емоционални драми, кризи и изхвърляния. Бандата не ходеше ли с някакво младо русоляво момче със зубърско излъчване - беше го показвала някъде по телевизиите май при Мон Дьо. Сменила ли го е? Не, го е сменила, същият е. Той е в борда на директориате на ДЗИ и Бандата каза, че бил около 40г. Явно младее.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Oct 31, 2022 20:42:46 GMT 2
Последното стори на Пепе е супер цинично, излязло от нейния профил...но ако го погледнем от смешно-трагична страна - тя за Филяка ли го е писала това?😬🙆 За човека с табелата пред Руската църква ли? Доста е цинично, особено от човек, който никога не е демонстрирал добротворчество. А сторито преди това, където Софка се опитва да се качи по оградата на градинката пред Народния? Къде е майка ѝ да ѝ каже, че оградата не е за да се балансира/ходи по нея? Малоумница (Пепе, не детето, за тия дето ще ме захапят). Нула възпитание, ама искам да си ми майка, Пепи.
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Oct 31, 2022 20:50:33 GMT 2
Салфети дали е останала с костюма от ЕХЕ да събира лакомства с децата или е решила, че ще ги изплаши така 😂
|
|
|
Post by The Judge on Oct 31, 2022 21:00:48 GMT 2
Пуснах си Евелин, която като цяло гледах. Обаче тоя клип с Гал... Такава остра граница между двете. Не съм фенка на Гал, обаче на фона на нея Евката изглежда като расла на Луната жаргонлийка, да не казвам друго. Никакъв финес, никаква деликатност, усет за поведение, нито пък култура-"ууу мнооо яко, жестоко, ауу ух, леле,майкоооо",с дъвката в устата... Да не говорим колко луксозни са подаръците и как "последното нещо в торбата"... Мацките на моя вайб ще схванат за какво говоря. Еми... Мерси.
Гал бих я слушала за козметика.
|
|
|
Post by fif on Oct 31, 2022 21:15:16 GMT 2
Мария пг е от Пловдив, но наистина говори потресаващо, речникът й има 5 думи на кръст, личи си, че няма какво да каже на стори, изобщо не й тече мисълта. В крайна сметка не е задължително всеки да става инфлуенсър. Капитонова започва да се взима за голямата работа с тези курсове, които са си грабеж на пари от хората.
Гергана е потресаваща най-вече с тези очила. На мен мк изглеждат като такива лт аутлет, някви супер грозни са, ретро.Тя Преди месец уж започваше нова работа, сега пак.
Между другото като й пиша някакви ласкателства ми отговаря, онзи ден й писах, че дрехите в меркари приличат на втора употреба и че в магазина мирише ужасно - няма отговор. 😀
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 31, 2022 21:18:20 GMT 2
Последното стори на Пепе е супер цинично, излязло от нейния профил...но ако го погледнем от смешно-трагична страна - тя за Филяка ли го е писала това?😬🙆 За човека с табелата пред Руската църква ли? Доста е цинично, особено от човек, който никога не е демонстрирал добротворчество. А сторито преди това, където Софка се опитва да се качи по оградата на градинката пред Народния? Къде е майка ѝ да ѝ каже, че оградата не е за да се балансира/ходи по нея? Малоумница (Пепе, не детето, за тия дето ще ме захапят). Нула възпитание, ама искам да си ми майка, Пепи. Да, същото. Значи не само аз така съм го видяла...Пепе и добродетели и то към чужди и непознати хора ми звучи като Инста лЯйф Стийм от Луната🤯
|
|
|
Post by komkama on Oct 31, 2022 21:59:47 GMT 2
Последното стори на Амфети е… 😐 София се качва по стълби и Матиас е на пътя й, а тя му прави много грозен знак да се махне, за да отиде и да се ухили на камерата… Натъртвам, че не виня София за това отвратително поведение, а кухата й майка. Явно отношението на София е такова не само към Сиенка, а и към Матиас… Това е друго дете, не е Матиас. Тъкмо идвах и аз сторито да изкоментирам. София толкова нахален жест направи и се нахвърли към вратата… Вкъщи също идваха дечица за лакомства и бяха толкова мили и възпитани. И пепините деца отново размъкнати и рошави. Аман.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 22:05:42 GMT 2
Мария пг е от Пловдив, но наистина говори потресаващо, речникът й има 5 думи на кръст, личи си, че няма какво да каже на стори, изобщо не й тече мисълта. В крайна сметка не е задължително всеки да става инфлуенсър. Капитонова започва да се взима за голямата работа с тези курсове, които са си грабеж на пари от хората. Гергана е потресаваща най-вече с тези очила. На мен мк изглеждат като такива лт аутлет, някви супер грозни са, ретро.Тя Преди месец уж започваше нова работа, сега пак. Между другото като й пиша някакви ласкателства ми отговаря, онзи ден й писах, че дрехите в меркари приличат на втора употреба и че в магазина мирише ужасно - няма отговор. 😀 Уау аз съм пловдивчанка и си помислих за нещо тип Сливен заради мекия говор и никакви интереси, откъдето и бедният речник. И аз за пръв път я чувам да говори и се разочаровах 😄 На розовата Йоана новите й сторита- виждат се хора с повече пластичност от учителката си 😀 Гана е пълен цирк. Благодаря на качващите тук, аз отдавна съм блокирана 😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 22:11:57 GMT 2
Дори и да не е Матиас, този жест е отвратителен.
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 31, 2022 22:29:24 GMT 2
Преди колко време (седмица, две?) я коментирахме Професиямама, че редовно снима с израснали нокти? Е, ОЩЕ са и такива,при това и още повече израснали. Ужас. Ама иначе за спонсорираната епилация беше първа кипра миналата седмица, за поредната процедура.
|
|
|
Post by 100helit on Oct 31, 2022 22:33:49 GMT 2
И като споменахте Евелин, 20 пъти ходи да разгражда филъра, само за да си прасне нов? Логика -няма.
Гергуц е такъв иг стронг профешънъл гОрО, че дори не е разбрала, че спадът на поскедователи се дължи на бъг... При мен, ако някой ми се появи на интервю с такива абсурдни очила, ще го отпиша на десетата секунда.
|
|