|
Post by ivkasmile on Oct 30, 2022 23:02:43 GMT 2
Даааа....да.. Точно в прекрасни и цъфтящи отношения ще са Пепе и Филяка, няма нужда Фифитко, НЕ ти вярваме.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 30, 2022 23:03:47 GMT 2
Според мен не е въпросът, че не се е наживяла, че тя беше само по дискотеките от 11ти клас. И да, не е станала майка на 17, като Моника. Просто Пепка винаги първо се "моделира" според човека до себе си, после започва да се опитва да промени него и се стига до финал. Очаквам пак също.
|
|
|
Post by Libelle on Oct 31, 2022 0:45:34 GMT 2
Днеска четох до някъде пак един роман от КартиеМодернМама и си мислех за "не си сама", ама да, не си сама-имаш чистачка, мъж, семейство, бавачка (вероятно) и деца на градина, ами как ще си сама??!
|
|
|
Post by 100helit on Oct 31, 2022 1:29:26 GMT 2
Днеска четох до някъде пак един роман от КартиеМодернМама и си мислех за "не си сама", ама да, не си сама-имаш чистачка, мъж, семейство, бавачка (вероятно) и деца на градина, ами как ще си сама??! Д-р МодернКартие за мен е една Полина, само че си използва ресурса доста по-мъдро. Мъжът пак е впрегнат да помага (за мен това е абсолютно нормално, но не и когато "героичната майка" обира сама всички ларви). Да, споменава помощ тук-там, но като при Полина вместо помощта да е от време на време, тя тече на всички фронтове - роднини, помощница/и, муж. Полина поне се изповяда за съседките, а Картието се "изпусна" веднъж-дваж, но въпреко това продължава да набива колко е сама и че #несисама. Плюс че до ден-днешен не е много ясно защо третото детенце е с такава нищожна разлика, щом всичко е толкова трудно, трагично и т.н. Малко лицемерна ми идва цялата историйка вече.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 8:05:51 GMT 2
Дрмодернмами, несисама и аз не спах като хората заради смяната на времето… Не знам ден ли е, нощ ли е… Модернмамито е по-харесвана от Палина, защото не продава китайски стоки с огромни надценки и не ръси простотии, които Поля често се изпуска да каже. А и трябва да й се признае, че качва доста рецепти, а в профила на Палина в последно време има само…сиси.
|
|
|
|
Post by sweetpotato on Oct 31, 2022 9:16:37 GMT 2
Идвам само да кажа, че на мен Евелин много ми харесва. Красива е, приятна е за гледане и ми е много симпатична напоследък
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 31, 2022 9:31:37 GMT 2
Скоро беше качила на стори какво геройство било да качи сама и да закопчее 3 деца в колата 😅 Значи смятайте доколко е свикнала да и се помага с всичко. Една майка, на която и се налага да прави това всеки ден, даже няма и да го отрази. Следя една австрийка в ИГ, която е с 4 деца - на 6+, 4+, 3 и най-малкото на 18мес. Върти си жената къщата, води ги на училище, градина,пазарува с тях... Показва основно дневна рутина - храна, почистване, малко домашни тренировки. Има помощ само от мъжа и, но веднъж не се е оплакала и е винаги усмихната. Също споделя ежедневни неволи, като редовно будене на децата преди 6 сутринта, но някакси просто като констатация,а не за да натърти канчето с "не си сама" и колко е труден живота с 4 деца.
|
|
|
|
Post by sisi91 on Oct 31, 2022 11:03:12 GMT 2
Не можах да разбера каква е схемата с Амазон, на една колежка дъщеря ѝ също издаде книга и също я предлагаше само през Амазон. Доколкото разбрах те я печат.
|
|
|
Post by likearose on Oct 31, 2022 11:40:46 GMT 2
Оф, не знам, мен на 27 такава криза ме тресеше, че не ми се мисли, ако тогава е трябвало да съм отговорна за живота на още един човек. После на 30 пак. Но това е личен опит, мой и на хората около мен, та от там съдя. Нали всеки от неговата камбанарийка си гледа 😅 А за на 20 изобщо не коментирам, за мен са си деца до 25. 🤣😆🤣
А това, което казва Кукумявка, май е точно десетката. Нагаждачка е Пепонче, че обича и да моделира. Как пък не разбра, че не работи тази комбинация?! А дали има шанс сега да е открила истинското си аз, ака намерила себе си, и затова толкова ожесточено да крие случващото се - срам я е от образа, който е изградила за себе си в пространството?
Не съм си допила кафето, надявам се да обясних добре 😅
|
|
|
Post by 100helit on Oct 31, 2022 11:51:45 GMT 2
Съгласна съм с Ади. Тина все още качва полезно съдържание. Sent from my iPhone using Tapatalk Ами..кое е полезното? Основното са рецепти-закуска-бъркоч, другите вече са само за еърфрайър, защото там спонсорират. За поредиците "бабини рецепти" със сьомга и киноа и рийлсове-имитация за напрегнато ежедневие, които гледам навсякъде няма да коментирам. Но все пак луксът и Картието явно успокояват. Другото са фермани от по изречения с една дума. И. Точка. И. Колко. Е. Тежко с 3 деца. Но все пак. Аз не. Съм. Сама. И тя не е, де, та сме квит. От Полина съм видяла много по-полезно инфо и идеи, но никого не задължавам с мнението си. Да се отбележи.
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 31, 2022 12:53:14 GMT 2
Идвам само да кажа, че на мен Евелин много ми харесва. Красива е, приятна е за гледане и ми е много симпатична напоследък Мен ужасно ме изнерви вчера, когато гледах едно от последните ѝ видеа - половината влог се превзема как не може да отиде да напазарува храна за себе си и кучето, защото е без кола?! Евелин живее в Банкя, не в австралийската пустош, направо се излага. Хората в коментарите ѝ обясняват, че има автобус от Банкя, който спира на метростанция Люлин, тя отговаря, че не била запозната с градския транспорт и нямала близка спирка. В Банкя! Някакви схеми въртя с вуйчо си, който да дойде да я вземе, после пък SPARK си нае, пък мрънка колко бил поскъпнал... Да не можеш да предвидиш храна за себе си и кучето си е скандално, нито гледа лежащоболен, нито самата тя е трудноподвижна, просто ме изумява с оправдания за мързела и глезотията си. Евелин, направо ми е неудобно да ти поясня, че има жени, които също като теб живеят в малък град, но някакси (уау!) успяват да си пазаруват регулярно, влачат си покупките в градския, че и с деца, без да правят драма от това. Аман от мамини Богданки-глезанки, които не могат да се грижат за себе си и паразитират край някой Гошо, че без него са загубени.
|
|
|
Post by cloudedmind on Oct 31, 2022 13:38:38 GMT 2
Идвам само да кажа, че на мен Евелин много ми харесва. Красива е, приятна е за гледане и ми е много симпатична напоследък Мен ужасно ме изнерви вчера, когато гледах едно от последните ѝ видеа - половината влог се превзема как не може да отиде да напазарува храна за себе си и кучето, защото е без кола?! Евелин живее в Банкя, не в австралийската пустош, направо се излага. Хората в коментарите ѝ обясняват, че има автобус от Банкя, който спира на метростанция Люлин, тя отговаря, че не била запозната с градския транспорт и нямала близка спирка. В Банкя! Някакви схеми въртя с вуйчо си, който да дойде да я вземе, после пък SPARK си нае, пък мрънка колко бил поскъпнал... Да не можеш да предвидиш храна за себе си и кучето си е скандално, нито гледа лежащоболен, нито самата тя е трудноподвижна, просто ме изумява с оправдания за мързела и глезотията си. Евелин, направо ми е неудобно да ти поясня, че има жени, които също като теб живеят в малък град, но някакси (уау!) успяват да си пазаруват регулярно, влачат си покупките в градския, че и с деца, без да правят драма от това. Аман от мамини Богданки-глезанки, които не могат да се грижат за себе си и паразитират край някой Гошо, че без него са загубени. Пратете го това на Ebag, може да я спонсорират
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 31, 2022 13:58:22 GMT 2
И аз гледах тоя влог на Евелин, но го изтърпях до половината. Живее в София, за бога! (Да, малко в страни от София, но все пак). Ако има пари за Спарк не виждам какъв е проблема да си хване едно такси до люлин, да си хване автобуса или каквото ще да си хване, че да си купи 1 хляб. Също така е близко до акъла, че може да вземе малка разфасовка гранули, за да не и тежат. И изобщо еб*си мрънкалника е, честно! И как очаква всички да се занимават с нея - комшиите да я били закарали, вуйчо й, чинка й, на баба й тетката от дядова страна... Що за глупост, тя с нещо толкова елементарно не може да се оправи и оревава света, с дете не я виждам какво ще прави. Да не говорим, че в 21 век в СОФИЯ можеш да си поръчаш и храна, и гранули, които да дойдат още същия ден.
П.С. гА мъкнА 60 кила безплатен колет от майка си нИ рИва, ама за кучето сега реве?!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 14:05:30 GMT 2
И аз гледах тоя влог на Евелин, но го изтърпях до половината. Живее в София, за бога! (Да, малко в страни от София, но все пак). Ако има пари за Спарк не виждам какъв е проблема да си хване едно такси до люлин, да си хване автобуса или каквото ще да си хване, че да си купи 1 хляб. Също така е близко до акъла, че може да вземе малка разфасовка гранули, за да не и тежат. И изобщо еб*си мрънкалника е, честно! И как очаква всички да се занимават с нея - комшиите да я били закарали, вуйчо й, чинка й, на баба й тетката от дядова страна... Що за глупост, тя с нещо толкова елементарно не може да се оправи и оревава света, с дете не я виждам какво ще прави. Да не говорим, че в 21 век в СОФИЯ можеш да си поръчаш и храна, и гранули, които да дойдат още същия ден. П.С. гА мъкнА 60 кила безплатен колет от майка си нИ рИва, ама за кучето сега реве?! И аз преди я харесвах, но не ми допадат слабохарактерни хора с нула умения освен нокти. В блоговете си личи английският какво потресващо ниво е- на майка й също. Имат всички възможности да научат нещо, не става дума изобщо за акцент, който си е чар, а за владеене на език на достатъчно ниво да живееш. Аз съм ходила на безплатни курсове в Лондон и всякакви изложби, четения на книги и каквото и да е, само да слушам език и да научавам думи - имах време за губене и защо не, както и те🤦🏼♀️ Сега за мен копае вече нови дъна с невъзможността да се оправи в Банкя 🤦🏼♀️ Има таксита, има ходене- дали до магазин, дали до спирка, какво правят хората зимата, много нямат коли или възможност за ходене!? Най-добрата ми приятелка роди и се премести там, ходя й на гости с автобуса от Сливница или с такси. Тя предпочита като е хубаво времето да излиза с детенцето си навън без колата и се разхождат. Покупки могат да се носят в торба или дори в раница, какво толкова !? Тази Евелин е потрес. Жалко че е толкова красива само и след това опознаваш такъв флегматичен и безличен характер. Даже не изглежда нито говори особено женствено, че да се чувствала твърде жена за такива задачи, както преди беше казала за работата си в не помня коя куриерска форма. Просто е лигава и флегматична, във влога с Гал Иванова е толкова вяла и скучна, с нулев речник и комуникационни умелия, пълна скука. Гал може да е всякаква и тук да не я харесват, но има влечение към определени теми и е приятно човек да я слуша и гледа в тези моменти. Евелин само гледа тъпо и “топ”, “много яко” … не бих издържала и половин час с толкова скучен човек.
|
|
|
Post by theaxe on Oct 31, 2022 15:44:40 GMT 2
|
|
|
Post by allie on Oct 31, 2022 15:47:40 GMT 2
Момичета, някоя от вас да има изненадващ проблем с Инстаграм? Моят изведнъж беше деактивиран, явно след докладване. Аз дори не пиша коментари, само гледам снимки и клипчета, но... Нещо стана. Също, ако някоя има опит с възстановяването ще съм благодарна да ми пише на лично.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 31, 2022 15:49:48 GMT 2
Ами ако това е истинското й аз (което е абсолютно възможно, познавайки я от ученическите години) е нормално да я е срам 😆 Както каза някой вчера - все си мислим, че няма по-дълбоко дъно, ама тя копае ли копае. Оф, не знам, мен на 27 такава криза ме тресеше, че не ми се мисли, ако тогава е трябвало да съм отговорна за живота на още един човек. После на 30 пак. Но това е личен опит, мой и на хората около мен, та от там съдя. Нали всеки от неговата камбанарийка си гледа 😅 А за на 20 изобщо не коментирам, за мен са си деца до 25. 🤣😆🤣 А това, което казва Кукумявка, май е точно десетката. Нагаждачка е Пепонче, че обича и да моделира. Как пък не разбра, че не работи тази комбинация?! А дали има шанс сега да е открила истинското си аз, ака намерила себе си, и затова толкова ожесточено да крие случващото се - срам я е от образа, който е изградила за себе си в пространството? Не съм си допила кафето, надявам се да обясних добре 😅
|
|
|
Post by Ахинора on Oct 31, 2022 16:07:14 GMT 2
Ebag и Glovo са опции, непознати за Евелин, на която целият свят ѝ е длъжен да я обслужва с превоз. Живее в къща, респективно има къде да съхранява повечко храна, но откъде акъл за това?! В Банкя си има и хранителни магазини, ама не, Евелин трябваше (!) да отиде до мола, защото...? Със SPARK, разбира се, след като вуйчо ѝ и съседите, макар да бяха впрегнати да развозват твърде жената, не можаха да съдействат. Да допълня, че си е купила дезодорант на Fa с аромат на чедрово дърво - да, скъпи дами, чедърът расте на дърво, в случай, че не знаете, Евелин ни осведомява за това за пореден път. Чедър, кедър, все тая, разлика няма. Помня, че ѝ друг път я е изтърсвала тази глупост, но кой да си вземе бележка, твърде жената е твърде заета, за да обърне внимание на нещо, различно от черен мат и колети от Англия.
|
|
|
Post by ciaraa on Oct 31, 2022 16:20:08 GMT 2
Момичета, някоя от вас да има изненадващ проблем с Инстаграм? Моят изведнъж беше деактивиран, явно след докладване. Аз дори не пиша коментари, само гледам снимки и клипчета, но... Нещо стана. Също, ако някоя има опит с възстановяването ще съм благодарна да ми пише на лично. И при мен има същия проблем.
|
|
|
Post by allie on Oct 31, 2022 16:23:12 GMT 2
Момичета, някоя от вас да има изненадващ проблем с Инстаграм? Моят изведнъж беше деактивиран, явно след докладване. Аз дори не пиша коментари, само гледам снимки и клипчета, но... Нещо стана. Също, ако някоя има опит с възстановяването ще съм благодарна да ми пише на лично. И при мен има същия проблем. Почти съм сигурна, че някоя инфлу олигофренка си е играла да подава сигнали 😭😭😭
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 31, 2022 16:23:45 GMT 2
Имате ли постове и снимки в акаунтите си?
|
|
|
Post by fif on Oct 31, 2022 16:24:53 GMT 2
Момичета, някоя от вас да има изненадващ проблем с Инстаграм? Моят изведнъж беше деактивиран, явно след докладване. Аз дори не пиша коментари, само гледам снимки и клипчета, но... Нещо стана. Също, ако някоя има опит с възстановяването ще съм благодарна да ми пише на лично. И при мен стана така, аз също не пиша коментари и не следя Гучи от него, изчезна ми профилът… ibb.co/80TtWmw
|
|
|
Post by ciaraa on Oct 31, 2022 16:29:48 GMT 2
Вижте във фейсбук страницата на инстаграм. Много хора пишат под последните снимки, че са им спрени профилите. Явно е някакъв бъг🤷
|
|
|
Post by allie on Oct 31, 2022 16:29:52 GMT 2
Имате ли постове и снимки в акаунтите си? Аз да, последно едни кексчета от юли месец. Това е. Имам и акаунт, на който си качвах маникюрите и той замина. Странното е, че аз дори не мога да вляза, както съфорумката е показала. Изписва ми само потребителят не съществува.
|
|
|
Post by fif on Oct 31, 2022 16:33:07 GMT 2
Поне не заработвам от инстаграм, ама не можеше ли на някоя наша заведа да се случи това. 😀
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 31, 2022 16:33:09 GMT 2
Инстаграмски бъг е. В една фб група за инфлута съм и там се оплакват как в рамките на минути губят стотици последователи.
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 31, 2022 16:34:50 GMT 2
Значи ще го оправят, не се тревожете.
|
|
|
Post by fif on Oct 31, 2022 16:39:53 GMT 2
|
|