|
Post by plam on Oct 30, 2022 15:12:49 GMT 2
Ехх бяха ми любими тия салфетки сега повече няма да ги купувам защото ще ми напомнят за Етинка 🤣🤣
|
|
|
Post by mikoala on Oct 30, 2022 15:15:06 GMT 2
Аз подкрепям ранната ясла, всеки родител си знае лимита и причините. Според мен жените с дълго очаквани деца се очаква, че трябва да мрънкат по-малко и да имат повече майчински инстинкт, да са по подготвени. Много деликатна тема е... Най-лесно е лесно да искаш и очакваш дете, да пазаруваш бебешки неща, но след появата му бързо може да ти се разкаже играта. Аз на Ивана не знам кой й помага. Типично ежедневие с малко дете виждам на видеата й. Да го пуска на ясла и дано да е от по здравите и да си ходи редовно, та да си подреди и тя ежедневието. Все пак често прави видеа и не се отказва, което е похвално. Много нейни колежки само в инста ги виждаме вече. Ето Теа и Наум с всички помощници не качват нито по-често, нито кой знае колко по-стойно съдържание.
|
|
|
Post by rosenfeld on Oct 30, 2022 15:22:31 GMT 2
Фичо може да е всякакъв, но партньорките му са на светлинни години от лудата Пепка. Ева много ме радваше мен, но някак не ми се връзваше с Фичката. Ането му е по лика-прилика, на един вайб са сякаш. Като човек не мога да я определя. Вижда ми се добричка, но някак невзрачна и нечистоплътна. За датската рода не знам какво да кажа...как може никакъв интерес към внучките.
|
|
|
Post by Foxy on Oct 30, 2022 15:38:16 GMT 2
Заради тъпотиите на Етка-Минетка, започна да ме дразни и Саното. Не мога да се наслада на Реката, заради тая салфетка 🤮
|
|
|
Post by milamila on Oct 30, 2022 16:27:35 GMT 2
Мария Андреева с ново видео за преместването в Париж. Аз имам ужасни впечатления от au pair работата, но се наявам тя да е щастлива. Видеото е много хубаво, спокойно и не ти продава нищо. Просто нямам думи, прекрасна е!
|
|
|
Post by selestepan on Oct 30, 2022 16:48:08 GMT 2
Филяка със сторита да ни каже, че сериалът е по измислен сценарий и героите не отговаряли на действителността. Пхахахаха СалфЕти май му е набивала канчето нещо 😅 ПП.оп, появи се и трето стори, в които подчертава, че "с Ети са в перфектни взаимоотношения и сюжетът на сериала не кореспондира с действителността. Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by sunn on Oct 30, 2022 16:52:38 GMT 2
Хора, имам същите салфетки вкъщи.. Вече няма да мога да ги погледна без да се сетя за СалфЕти
|
|
|
Post by Foxy on Oct 30, 2022 16:58:17 GMT 2
Филяка със сторита да ни каже, че сериалът е по измислен сценарий и героите не отговаряли на действителността. Пхахахаха СалфЕти май му е набивала канчето нещо 😅 ПП.оп, появи се и трето стори, в които подчертава, че "с Ети са в перфектни взаимоотношения и сюжетът на сериала не кореспондира с действителността. Sent from my SM-A725F using Tapatalk По тънък лед е стъпвал май 🤣🤣
|
|
|
Post by kalimera on Oct 30, 2022 17:13:14 GMT 2
Наплашен е.
|
|
|
Post by scalestone on Oct 30, 2022 17:31:53 GMT 2
adelina, Ади, ама аз Фичката винаги съм го харесвала, че даже и на визия ми е симпатичен, изобщо не го виждам черен чак толкова. Като родител каквото може предвид ситуацията, прави според мен.
Сега се сещам, че Дани беше набеждаван, че излагал публично Алекс. Пък тя сама не се излага с качването нон стоп как са й сложили скоба. Толкова ли пък не се научи този ми ти войник къде и как да паркира.....
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 30, 2022 17:37:04 GMT 2
Филяка доста е сплашен май, май. Даже пак се издава в сторитата, то няма какво да крие вече. Сигурно чака господарката да се детоксикира,че да се разберат за общо видео.😁🤐
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 30, 2022 18:00:11 GMT 2
Пуснах на Свещяка сторитата, ама не го издържах. Много ми е гнусен с тая прическа, преди с късата коса беше доста по-симпатичен. Като чичак ми е на визия. Свещьо, пусни стори и мигни 2 пъти, ако Амфети те е заплашила!
Съгласна съм, че децата сияят като са с баща им. Обаче забелязвам, че винаги като са заедно им мие косите. Мама като е заета да дърпа, той ще го прави веднъж на 2/3 месеца. Мърлети…
|
|
|
Post by tedi on Oct 30, 2022 18:10:47 GMT 2
Пуснах на Свещяка сторитата, ама не го издържах. Много ми е гнусен с тая прическа, преди с късата коса беше доста по-симпатичен. Като чичак ми е на визия. Свещьо, пусни стори и мигни 2 пъти, ако Амфети те е заплашила! Съгласна съм, че децата сияят като са с баща им. Обаче забелязвам, че винаги като са заедно им мие косите. Мама като е заета да дърпа, той ще го прави веднъж на 2/3 месеца. Мърлети… Ами тя днес е със същият гащеризон с който пътува вчера пък вие викате пералня да е пускала.Каквото хване и това е.🙈МърлЕти
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 30, 2022 18:26:29 GMT 2
Just КурвЕТИ.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2022 18:59:00 GMT 2
alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=cqs1667149007q.jpegТази “красавица” katrinbogdanowva не е ли приятелка на Пепа ? А вие грозотии такива защо сте толкова злобни ? 😅🤣 Иначе добре , че съм грозна , че иначе колко ли хейт щях да отнеса в социалните мрежи 🤦🏼♀️ Пепа явно вече не издържа на кючека и често отговаря доста хапливо на коментарите , но Пепа и сарказъм е все едно магаре и Космос .
|
|
|
Post by theaxe on Oct 30, 2022 19:10:26 GMT 2
|
|
|
Post by pdimitrova on Oct 30, 2022 19:13:25 GMT 2
Тези двете и те изтрещяха... имам чувството, че живеят само за едните снимки 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2022 19:24:11 GMT 2
Филяка верно може да са го абстрахирали 😅. Да не забравяме, че е бургазлия, а в Бургас и региона мутренските времена, за по-задръстените, не са преминали. Нормално е да срещнеш Желязков, даже скоро ми се случи да слушам за Карамански... Филяка сънува кошмари от Фиво, вярвайте! А Фиво е разгънал перките! 🤣🤣🤣 Вместо да изяде един задвратник, последван от "Я бегай от тука, бе, ембрион!".
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2022 19:28:39 GMT 2
Тези двете и те изтрещяха... имам чувството, че живеят само за едните снимки 🤦🏻♀️ Подкрепям мнението , особено Елица живее да снима и да бъде заснета . Все мънка , че отиват да почиват и да си вземат глътка въздух , а дефакто 6432 снимки и сторита . Тези хора могат ли въобще да си спрат или не гледат инстаграма за 1 час ? И колко всъщност за заети ? Защото аз , предполагам и вие наистина като сме заети нямаме време за социални мрежи , влизаме там за малко скролване няколко минути и това е . Било на работа , пътуване или с дете и домашни задължения инстаграм минава на доста задна линия . И да, списвам тук с кеф и гледам да чета набързо или хейтя малко , защото по стечение на обстоятелствата вече не са ми останали приятелки или пък не всеки се интересува от нищооравещи инфлуенсърки . Та си ви приемам един вид моите момичета за чаша кафе и клюкарстване .
|
|
|
Post by tiberia on Oct 30, 2022 19:31:22 GMT 2
|
|
|
Post by deny on Oct 30, 2022 19:39:37 GMT 2
Филяка се прави на 6 без 10, а всъщност си ги казва и показва нещата баш както са! Вкарва уж сарказъм, обаче всяка прилика с действителни лица и случки НЕ е случайна И това побърква Пепа! Ще лудне тая жена, защото не знае какво да очаква от Фильо. Айде, датския принц е друга бира, но бургаския е скрита лимонка.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 30, 2022 19:45:31 GMT 2
Мария Андреева с ново видео за преместването в Париж. Аз имам ужасни впечатления от au pair работата, но се наявам тя да е щастлива. Видеото е много хубаво, спокойно и не ти продава нищо. Просто нямам думи, прекрасна е! Наистина е приказка това момиче. Супер вдъхновение и пример. /Хей,Гошко Деничкин/ Дано случи на хубави хора и черпи само хубави емоции от престоя си.👏👏👏
|
|
|
Post by komkama on Oct 30, 2022 19:46:10 GMT 2
В клуба е забранено снимането, а и честно казано не ми се занимаваше, аз взех да я виждам постоянно, то вече не е интересно, но не мога да пропусна да ви уведомя. Иначе, някой веднага е допълнил думите ми със снимка, евала. Тя по едно време и на пулта се качи и се опитваше да качи и фИво, ама той нещо се дърпаше. Жалко, че нямаме някой агент в close friends листа в ИГ на някой от парти компанията ѝ, тогава щеше да е забавно.Но подозирам, че и това ще стане
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 30, 2022 20:05:19 GMT 2
Тъй като след онова видео с тъпото й излияние и реване, не гледам Попова, искам да кажа, че ми излезе видеото й за грим за Хелоуин и само от тъмбнейла ме втресе... Какъв е тоа бретон?!
|
|
|
Post by barbiedi on Oct 30, 2022 20:53:16 GMT 2
Пепка е невероятна! Винаги когато мисля че е достигнала дъното тя просто продължава да копае.
|
|
|
Post by likearose on Oct 30, 2022 21:43:54 GMT 2
Чудя се как има енергия за тези партита и пътувания нон стоп. Не е на 20, ама явно почерпките си вършат работата. Без тях не знам как е възможно. И за друго се чудя, дали толкова й се ходи сега по барове заради житейската криза или защото (за мен) е родила много млада и не си е поживяла като хората?
|
|
|
Post by plam on Oct 30, 2022 22:25:40 GMT 2
Чудя се как има енергия за тези партита и пътувания нон стоп. Не е на 20, ама явно почерпките си вършат работата. Без тях не знам как е възможно. И за друго се чудя, дали толкова й се ходи сега по барове заради житейската криза или защото (за мен) е родила много млада и не си е поживяла като хората? Или защото гаджето е младо яре и иска да се впише като "готината кака" която няма задръжки дори и след някакви си 3 дечица 😁
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2022 22:43:17 GMT 2
Чудя се как има енергия за тези партита и пътувания нон стоп. Не е на 20, ама явно почерпките си вършат работата. Без тях не знам как е възможно. И за друго се чудя, дали толкова й се ходи сега по барове заради житейската криза или защото (за мен) е родила много млада и не си е поживяла като хората? Или защото гаджето е младо яре и иска да се впише като "готината кака" която няма задръжки дори и след някакви си 3 дечица 😁 Децата като попораснат и те ще бъдат впрягани с нея по дискотеките кво си мислите вие ? Не майкат да придружава лудите тийнове , а обратно скромните тийнове искат не искат с майка си на дискотека . За да не е само хейт ще похваля Мари Андреева , но тя си е друга бира . Савинито също , въпреки че е недолюбвана заради мръсотийката си , трябва да я похваля със сподвлянето на нещат които ѝ се случват в Париж и това че детето ѝ в момента е там .
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 30, 2022 22:52:42 GMT 2
В последно време доста и се сипва тук на Пепе (и напълно заслужено). Представям си Филяка с какъв кеф влиза тук да чете ежедневно и да злорадства, че нали пред нея мълчи като п...а и не смее гък да каже 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by rosenfeld on Oct 30, 2022 22:57:55 GMT 2
Да родиш на 26-27 никак не ми е младо. Това може би е дори най-адекватната възраст да станеш майка, разбира се, ако няма придружаващи проблеми. Така, че изобщо не ми е в графата млада майка, дето не е имала време да се наживее. Такава щеше да е, ако е родила примерно на 20, била е студентка в същото време, както и не е имала финансова помощ от мама и тате. Та тя дори не е завършила някаква сериозна специалност, изискваща безсънни нощи в библиотеката. Имала е предостатъчно време на младини да се ч*на с когото иска и да купонясва всяка вечер. В онова място беше писала някаква нейна съученичка още в розовия период, когато всичко я харесвахме, че като ученичка била да не се разписвам накратко всичко, което виждаме сега
|
|