|
Post by kukumyavka93 on Oct 31, 2022 22:52:21 GMT 2
По повод на Мария пг - аз харесвам Денина Мартин, винаги ми е била супер премерена, стилна, но преди няколко години си спомням, че беше качила клип, в който говори (рекламираше нещо) и направо се потресох - никакво дар слово, направо заекваше, не знам, може и да се е притеснявала. Неволно я сравних с Пепа, която по онова време (месеците на Оборище) говореше много уверено и чисто.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 23:03:14 GMT 2
Много ме кефи как Теа е заложила на зърна в последната си реклама (пардон, пост.. абе не, реклама си е), но упорито продължава да седи с мазна коса.
Някакъв таен пакт ли е сключила с някой, че все не намира време да я измие?
Хахаха Мария Пг 🤣 “има лии такива булкиии, дьето да си отдъхниим?” Изглежда наплашена от телефона си. Сигурно е заснела поне 20 такива видеа, накрая се е изнервила и е качила някое случайно и черта.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 1, 2022 0:36:59 GMT 2
Погледнах въпросната Евелин и до 9тата минута си мисля “ Боже господи , таз жена някой ден ще гледа дете “ . Заминал гошко и я оствил без кола и не може да иде до Фантастико и да иде до молчито да си купи чанта . В 9 месец извършвах повече дейности от нея и мъкнах торба с ядене . Не я бях гледала с месеци и сега се сещам защо - цялото и съществуване се състои в какъв цвят екипчи да си облече и пъъъълно мранкане цял епизод …
|
|
|
Post by Почти безобидна on Nov 1, 2022 7:23:09 GMT 2
Има Фантастико в Банкя и тя пак мрънка? По-добре, че не я гледам.
|
|
|
Post by valleyofroses on Nov 1, 2022 8:40:33 GMT 2
По повод на Мария пг - аз харесвам Денина Мартин, винаги ми е била супер премерена, стилна, но преди няколко години си спомням, че беше качила клип, в който говори (рекламираше нещо) и направо се потресох - никакво дар слово, направо заекваше, не знам, може и да се е притеснявала. Неволно я сравних с Пепа, която по онова време (месеците на Оборище) говореше много уверено и чисто. Денина ми е градска, една година по-голяма от мен. В училище бяхме в съседни стаи. Та винаги е била нежна, тиха, мила и до някаква степен притеснителна, та мисля, че и затова не и се е получло говоренето.
|
|
|
Post by 🌸 on Nov 1, 2022 9:29:37 GMT 2
Честит празник на всички! Малко се изгубих от любимия ми форум и не бях чела доста време, но ще наваксам, защото ми липсвахте!❤️ Вчера и аз погледнах новите видеа на Евелин и ми направи доста лошо впечатление, когато показваше подаръците за Гал. Купила ѝ колие за рожденния ден, но не знаела дали Гал носила?🤷🏼♀️ Още по-грозно впечатление ми направи изказването за гланца, който също ѝ оставила, защото тя не ползвала такива. Малко звучеше "каквото имах вкъщи и не харесвам, това ѝ слагам в торбата". Поне да не го беше казала по този начин, не знам, или просто моите разбирания са грешни. И аз не харесвам много Гал, обаче жената наистина се беше постарала със скъпи продукти и неща, които знае, че Евелин ще хареса. И банският изглеждаше доста добре. Гал може да е мрънкаща, обаче дикцията ѝ много ми харесва и ми е приятна. Ако спре да мрънка за последователи и кой какво направил, бих я последвала. Ганка калпазанка както винаги избива рибата. Пепе не я следя, не ми и трябва. Няколко пъти съм ѝ репортвала профила, ама файда. Гледах онзи ден и на Деница маникюристката влога. Ами изтърпях 15 минути колкото да мине това с парфюмите. 😂😂 За пореден път се убеждавам, че с Георги делят един мозък! Мисля, че за сега това е от мен. 💆🏼♀️
|
|
|
Post by sublime on Nov 1, 2022 9:34:22 GMT 2
Преди колко време (седмица, две?) я коментирахме Професиямама, че редовно снима с израснали нокти? Е, ОЩЕ са и такива,при това и още повече израснали. Ужас. Ама иначе за спонсорираната епилация беше първа кипра миналата седмица, за поредната процедура. Тя нали се похвали преди 2 месеца, че предишния й маникюр издържал 3 или 4 месеца - т.е. цяло лято. Приличаше на вещица в ръцете. И това от претендираща за кулинарен блогър и професионална майка...Много, много гнусно.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 1, 2022 9:39:28 GMT 2
Пост-реклaмата на Теа, на която ѝ се виждат зърната ми е яко пошла и дори гнусна. Не му е нито мястото, нито времето (както има една приказка) за подобни евтини изпълнения. И не, Тейо, не си секси. Обратното на секси си. Дори бих си позволила да кажа, че си отблъскваща на фона на 3833734 ти висши образования и претенции за fresh new mama и лоената ти коса и изпотрошени ноктаци.
|
|
|
Post by livia on Nov 1, 2022 9:43:36 GMT 2
Гергана сега как ще менажира супер успешния си бизнес Меморфинити, като ще почва нова работа? Те и двете са само в главата ѝ, но както и да е. А да, а кучето кой ще гледа, като доколкото разбирам новата работа е в офис?
|
|
|
Post by madeline on Nov 1, 2022 10:03:08 GMT 2
Последните две видеа на Евелин ги претупах, но разликата между нея и Гал наистина е доста очебийна. Евелин ми е приятна в повечето случаи, но това мрънкане и кифлеене ми идва too much понякога. Това, че си признава, че е глезла и не особено умна, не значи, че ѝ е "опростено" от зрителите. Хвани го тоя градски един път в живота си, нищо няма да ти стане. Гладна ще седи, ама няма да иде да си купи един хляб без колата. За филърите - доколкото я разбрах, много й били сбръчкани и отпуснати устните, заради години боцкане и опъване на кожата.
Гал, ако не мрънкаше и издребняваше кой я гледа без билет, ако не си навираше камерата в лицето, би била приятна. Със сигурност е по-информативна за козметиката от доста инфлуенсърки. Във видеото на Евелин не ми се стори такъв темерут , какъвто изглежда на стори.
|
|
|
Post by The Judge on Nov 1, 2022 10:14:04 GMT 2
Даже напротив, много звънлив смях и много жизнена беше. Плетивата ѝ с и доста сполучливи. Но Евелин звучеше кято гаменка, сори. И отстрани изглеждаше като някой, който е толкова презадоволен, недодялан и невъзпитан, че няма представа как се подаряват и приемат подаръци. И да подготовката от нейния струеше досада и претупване. Амa то това е етикет и се учи. Клипът с мрънкането не съм го гледала и няма да го гледам. Пп. Тая селячка с "цицата" е ненаднинато гнусна просто. Първо никой не ще да му тикаш анатомиите си и оплесканото ти в манджа дете и второ - речниковият подбор е като на циганите. Отврат, свършиха се думите ми точно тая. 🤢
|
|
|
Post by fif on Nov 1, 2022 10:28:14 GMT 2
ibb.co/vwkNJqsibb.co/JFZPgLmКадри за чудо и приказ, да не се оплаква после, сама се е снимала и качила, да не сме я карали ние. 😀 Ако Гергана наистина започне работа със сигурност ще е при някой работодател с минимален умствен капацитет, като нея. Днес nj беше качила фотосесия с децата си, тя не се ли изявяваше каот фотографка, все захваща нещо и не го докарва до никакво положение. Гергана е същата.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 1, 2022 11:24:02 GMT 2
Честит празник, момичета! 📚📖 Нашето малко общество тук е пробудено, критично, четящо и знаещо!
Симеона има прекрасни кадри от САЩ. 😍 Удоволствие е да се гледа. Другата ми любимка Мария Андреева се е преместила в Париж и също пълни очите с красиви кадри.
|
|
|
Post by tiberia on Nov 1, 2022 11:36:04 GMT 2
И аз изпитвам някаква непоносимост към хора като Евелин, вие сте го казали-няма да преповтарям. Лошото е, че такива хора имат самочувствие да се показват и биват пример за малките деца/тийнове.
|
|
|
Post by kiki95 on Nov 1, 2022 11:44:27 GMT 2
Според последния риъл на Гучи, не се вписвам за дама 😃
|
|
|
Post by vivian27 on Nov 1, 2022 11:44:44 GMT 2
Евелин да си купи кола, щом като и е толкова жизнено важна. Много хора живеят без лукса, наречен кола. Мъкнат храна по автобуси и влакове, и не им пречи. Вчера даже гледах тикток на едно момиче в Германия. Взе си куфара и отиде до Лидл, като вървя по 30 мин в посока. На връщане си сложи целия пазар в куфар и раница и се замъкна до квартирата си. На много хора им се налага да живеят по този начин. Аз също мъкнах храна по автобуси, когато живях в Англия. Ама Евката от къде да знае, като всичко и се дава на тепсия. Самостоятелно и се налага само да диша, за всичко друго си има асистенти😂
|
|
|
Post by Deleted on Nov 1, 2022 11:58:06 GMT 2
Виктория да вземе да вкара малко критичен поглед към нещата, които рекламира. Това нейното стана бетер Кауфланд брошура…
Това червеното ансамбълче дето си го е облякла вече е върхът на кича.
Повтарям се, но наистина се облича като бедна версия на Галя. Чакам тениска с верига и умирам
|
|
|
Post by ☀ on Nov 1, 2022 11:58:51 GMT 2
Евелин да си купи кола, щом като и е толкова жизнено важна. Много хора живеят без лукса, наречен кола. Мъкнат храна по автобуси и влакове, и не им пречи. Вчера даже гледах тикток на едно момиче в Германия. Взе си куфара и отиде до Лидл, като вървя по 30 мин в посока. На връщане си сложи целия пазар в куфар и раница и се замъкна до квартирата си. На много хора им се налага да живеят по този начин. Аз също мъкнах храна по автобуси, когато живях в Англия. Ама Евката от къде да знае, като всичко и се дава на тепсия. Самостоятелно и се налага само да диша, за всичко друго си има асистенти😂 От препоръките, които й даде лекаря след операцията тя спази само да не носи тежко. Ама цигари пуши, джънк пак яде. Което е угодно естествено...Много са ми неприятни такива хора, които според ситуацията се правят на интересни. Както и други момичета казаха за колети и покупки в Англия не й е тежко, ама за обикновен пазар - уау. Определено е живнала, има промяна и то защото работи сигурно, ама никога няма да излезне от рамката на глуповатото красиво момиче, което търси келепира, авантата и ако може да й се носи всичко на тепсия. Сори Еви, все още чакам да станеш интересна за интернетА.
|
|
|
Post by pchelica on Nov 1, 2022 12:12:56 GMT 2
Хаха Гана ква е спряла (отново)…качила рийл как да се облича една дама у дома…Аве, ей, Крокозъбел, ти у вас по рокля и с пусната коса ли чистиш кучешкото препикано, ве, глупи?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Nov 1, 2022 12:19:11 GMT 2
Потресена съм как може да неглижира така собственото си здраве и желанието да има деца. Защо изобщо си направи операция, като след това не спазва препоръките на доктора ѝ? Ужас, ужас, ужас. За селската пръчка от Червен бряг говоря, с претенциите, че не може да се вози в автобус.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 1, 2022 12:52:47 GMT 2
Аз също съм на мнение, че вкъщи не трябва да ходим като парцалани, но Гана пак няма връзка с реалността. Въобще много от нещата, които се показват в инстата, нямат адекватно приложение в реалния живот извън всички буклучави измислени социални мрежи. Ама карай да върви, контент да има.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 1, 2022 12:55:19 GMT 2
Аз ли не съм в час, или да оцветяваш на година и половина е нормално вече?
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Nov 1, 2022 13:00:29 GMT 2
За вундеркинд Флориан да. На 7 ще завърши гимназия, а на 12 Харвард. Нападката не е към детето, а към свръхамбициозната мързелана майка му. А ми беше любимка навремето.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 1, 2022 13:02:31 GMT 2
Това не е ли от водните оцветяванки? Слагаш вода и цветовете сами излизат.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Nov 1, 2022 13:05:56 GMT 2
Така изглежда - само с вода, но все пак година и половина ми се вижда много рано за такава активност.
|
|
|
Post by vivian27 on Nov 1, 2022 13:09:51 GMT 2
Ивана рекламира Ориндж, влезте и в положение. Моята 4 годишна племенница оцветява такива книжки с вода. За Флориан е рано, ама майка му си има ангажименти, жената.
Бях ви споменала за моя позната, която е записала курса на Капитонова и беше слагала сторита. Днес изкочи със стори и за розовия балон. Явно това е старт пак за начинаещи инфлуцки- да се кланят във Вика и Етиту🤷♀️
|
|
|
Post by kpop19 on Nov 1, 2022 13:24:26 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Nov 1, 2022 13:38:07 GMT 2
Basic bitch 101 с Деа - получила хиляда препоръки за Паваж и Tables в Пловдив, уау, нечувани места.
За нея сигурно са си нечувани де, тя от Видинлиево кога пак ще отиде до Пловдив. Три дни път с камили.
|
|
|
Post by klaudia on Nov 1, 2022 14:09:03 GMT 2
Basic bitch 101 с Деа - получила хиляда препоръки за Паваж и Tables в Пловдив, уау, нечувани места. За нея сигурно са си нечувани де, тя от Видинлиево кога пак ще отиде до Пловдив. Три дни път с камили. Получила е препоръки и за великата маникюристка Деница тъпото. Човек ще си помисли, че тя е единствената в Пловдив. Ивана и днес с реклама , боже тази не се спира. Гучи един път се обясняваше на стори, как човек припаднал на улицата и никой не му помогнал, а тя хукнала по пижама( някъде привечер по спомен беше). Последно носи ли пижами или стои с рокля и прическа?
|
|
|
Post by selestepan on Nov 1, 2022 14:19:57 GMT 2
Пепа с тва стори визира, че освен детето на приятелката е взела на разходка и кучето на Карамана, или ни намеква, че освен с Елена Лазова или квато там е дружката й, е и с Караманчо? Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|