|
Post by selestepan on Oct 2, 2022 12:30:14 GMT 2
Влязох да я погледна пак тая Банда, явно все още е шадоу банната, та разцъках сторитата - и тя в Площадчето. Нали това е на Нели и Сано заведението?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 12:33:13 GMT 2
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Oct 2, 2022 12:43:42 GMT 2
Заведението на Нели и Сано е Голямата стая.
Антоанета за цялата година не е пускала толкова сторита с децата, колкото последните дни. Какво се опитваш да внушаваш, Антоането? Че се грижиш сама за децата ли? Повервахме ти. Дай да покажем малко фемилиголс, че нещо авантата намалява, а иде зима. 😜 А от Карусел снощи що не споделяш сторита, ами само Матиас с прахосмукачката?! 😁 И вземи му купи на това дете дрехи по мярка, вместо да ходи с тия развлачени парцали, тениската му стои като рокля…. Ако не знаеш, ще ти кажа едно трикче - в Пепко има блузки по 5лв, щом толкова ти се свиди да се бръкнеш и си свикнала само на пр пратки да разчиташ.
|
|
|
Post by vivian27 on Oct 2, 2022 12:49:23 GMT 2
И аз не харесвам Матиас облякан с тениски, приличаши на рокли, а ръкавите му са под лакътя. Отделно детето изглежда доста дебело така, а съм сигурна че не е. Ама какво ли разбирам аз..
Бърнаут и паники могат да се проявят при всеки. Не е необходимо да си финансов директор и да имаш 17 часов работен ден. На никой не го пожелавам. Да се чувстваш в дупка, депресиран, а и да не можеш да спиш, не е никак, ама никак приятно. Затова призовавам да се обсъждат тези неща с една доза снизхождение. Реално това е състояние, което не си избрал и може да дойде при всеки, супер неочаквано. Peace ✌️
|
|
|
Post by mariak on Oct 2, 2022 12:55:35 GMT 2
Вивиан е права, не е нужно да имаш изключително натоварено ежедневие или много труден живот за да стане бърнаут, както уж всичко е добре и прекрасно и гледай само как на другия ден стоиш, забил в една точка, и не знаеш къде си и какво се случва с живота ти. Да не говорим ако всичко това е допълнено и с безсъние..
Аз Бандата си я харесвам, свежа ми е и винаги като съм писала за нещо е отговаряла бързо, приятно и дори е водила някакъв разговор.
П.С. Не съм писала отдавна момичета, но вървя назад със страници попринцип и когато ви дочета сте казали всичко. Допълнително че това с бърнаут-ите не е яко…
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 12:58:29 GMT 2
И аз съчувствам на Бандата (макар напоследък много да ме дразни), защото никой не си избира как да работят жичките в мозъка му и кога ще дадат на късо.
Наскоро беше споделяла как е учила режисура и монтаж и искала с това да се занимава, но платформи като инстаграм и тикток предоставят възможност дори на най-големите малоумници да монтират едно сносно видео. Тоест все едно й се обезсмислили усилията и тя сега няма с какво да изпъкне на пазара.
Може би това, заедно с още милион подобни неща са допринесли за това тя се срине психически.
Много се надявам да успее да си помогне, бо наистина не вярвам това да се случи докато тя самата е в онлайн пространството. За мен психичното здраве в 2022 година изключва социалните мрежи.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Oct 2, 2022 12:58:51 GMT 2
И тези навсякъде да се появят.Толкова са ми антипатични като Баламурниците прости.
|
|
|
Post by smurfina on Oct 2, 2022 13:34:30 GMT 2
И тези навсякъде да се появят.Толкова са ми антипатични като Баламурниците прости.
Тези ми станаха едни от най-противните покрай набожното семейство. Отвратителни са и са доста кухи. Такива думи използвам изключително рядко, но тези си ги заслужават.
|
|
|
Post by komkama on Oct 2, 2022 13:47:52 GMT 2
Честита да е! Видях я преди няколко дни в Зара. Изглежда чудесно, Пепето горката до нея е като сива мишка.
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Oct 2, 2022 14:27:24 GMT 2
Аз не омаловажавам по никакъв начин проблемите на Андреа.Напротив съчувствам й,защото и аз съм минала през бърнаут,безсъние, паника атаки и тн. но имаше хора, които коментарираха в Инстаграма й какъв прекрасен живот живеела и да се фокусира върху това,а не върху негативите.Иначе са много комплексни нещата с оправянето. Трябва много работа със самия себе си, само хапчетата не решават проблема.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Oct 2, 2022 14:35:36 GMT 2
Благодаря за новата тема, момичета! И хубав Октомври - за мен това е последния месец на старата ми работа и съм хем притеснена, хем ентусиазирана Аз харесвам Бандата, свежа е. И аз съм на 100% убедена, че депресия/ бърнаут/ паник атаки може да получи всеки, независимо от ангажираносттта му и няма нужда това да се обвързва винаги с работа. И аз съм имала периоди на депресивни състояния, непредизвикани на пръв поглед от нищо и не беше приятно преживяване. Съчувствам на Андреа и се надявам наистина сега да е по-добре. Със сигурност "На кафе" не беше нейното поле за изява, но в ютуб беше доста по-готина. И аз изгледах видеото на Деница и съм съгласна с вас - можеше да инвестира в по-качествени бюра и столове. А фотьойла за педикюр дори няма да го коментирам, не си представям как клинентката ще седи на него, а краката и ще са вирнати нагоре, защото самия фотьойл е нисък. Преди 2 години, точно след първия локдаун март-май 2020-а, си купих бюро като на Деничка от Юск, за да не работя на кухненската маса (и стол от същото място, двете излязоха към 200 лева, ама уж ги взимах само за извънредни ситуации, защото мислех, че ще работя основно от офиса) - ами, чудесни са, ако наистина ги ползваш рядко. Така се стекоха обстоятелствата, че аз работя немалко време от къщи, а от другия месец - изцяло, та сега обмислям с какво да ги сменя, защото не са удобни за ежедневно, интензивно ползване. Та, в тази връзка, ми е още по-чудно защо големите бизнесмени Деница и Георги не купиха хубави бюра и столове - все пак, момичетата ще са там поне по 8 часа на ден.
|
|
|
Post by scalestone on Oct 2, 2022 14:50:39 GMT 2
Раче, успех на новото място и спокойно! Ще хапваш още повече мусака и ще станат нещата! Подавам ти да се чувстваш супер отсега нататък на новото място!
Ние с муж гласувахме, за съжаление бяхме от малкото, имащи право, които са отишли. Направихме си и селфи, че нямаше нещо много красиво, но то по-красиво от грацилна мусакаджийка и почти 2-метровия й муж (минути за реклама) има ли?
Днес изгледах новия влог на Алекс. Тотално изчаткала ми се струва. Обяснява как месеци наред ядяла по 1 път на ден, не тренирала и не спяла, явно заради това си загубила гласа и т.н. Естествено, пак беше някаква реклама, защото показваше какво яде в един ден и храната беше й изпратена. Честно казано смятам, че има нужда от много сериозен специалист, защото психически ми се струва тотално срината. Колкото и да се усмихва, да дава интервюта и т.н.
|
|
|
Post by diamond on Oct 2, 2022 16:03:57 GMT 2
Попаднах случайно на нещо като сериал. В него временно се появява Валери - 18:24 мин. Пооправила е формата на веждите си и ми харесва повече така. Но тя си е симпатична като цяло.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 2, 2022 16:04:34 GMT 2
ibb.co/V3wn8LNibb.co/6HPyvbjЕстествени, че иска детегледачка, за да ходи на масажи им други женски неща, да се наспивалаааа и да имала време за Гена, въй, въй.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 16:34:33 GMT 2
Гледам коментарното студио на Нова и поканени бяха всички синоптици, в това число Никол Станкулова и Гергана Малкоданска. Гледам, гледам и Никол изглежда странно. Да не кажа, че не прилича на себе си. Не знам, дали е от корекции, но нещо не изглежда много добре. Въпросите за децата й хич не й се понравиха…
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Oct 2, 2022 16:48:11 GMT 2
Не ги разбирам тези жени като Анастасия… не искам да звучи като шеймване, защото не е. Всяка майка има нужда от време за себе си.. и аз излизам с приятели навън, ходя на фризьор и маникюр, но за 4 часа всеки(!) ден? На мен ще ми се наложи да се върна на работа след първата година и още отсега страдам, че няма да си изкарам пълноценно майчинство и време с малката, докато е още бебе… Не зная. Всеки е различен, ама чак пък толкова, че всеки ден?!
|
|
|
Post by gabriellam on Oct 2, 2022 17:54:22 GMT 2
Никакво мам шеймване не е да се възмутиш от жена, която всекидневно зарязва НОВОРОДЕНОТО си бебче за часове, единствено и само от гевизелъци, глезотии и лигавщини! Това си е пълен абсурд.. едно е да ти се налага от време на време, няколко пъти в седмицата за по час примерно, за да можеш да поспортуваш, да си вземеш дълга вана или да изпиеш по кафе с близка приятелка, ама нейното е направо плашещо… Никакъв майчински инстинкт ли няма тази жена… Не вярвам толкова да са я окъсали финансово, че да не може да свърже семейството им двата края и без тя да работи от 40тия ден след раждането си… Не ги разбирам тези жени като Анастасия… не искам да звучи като шеймване, защото не е. Всяка майка има нужда от време за себе си.. и аз излизам с приятели навън, ходя на фризьор и маникюр, но за 4 часа всеки(!) ден? На мен ще ми се наложи да се върна на работа след първата година и още отсега страдам, че няма да си изкарам пълноценно майчинство и време с малката, докато е още бебе… Не зная. Всеки е различен, ама чак пък толкова, че всеки ден?!
|
|
|
Post by tiberia on Oct 2, 2022 17:54:57 GMT 2
Гледам коментарното студио на Нова и поканени бяха всички синоптици, в това число Никол Станкулова и Гергана Малкоданска. Гледам, гледам и Никол изглежда странно. Да не кажа, че не прилича на себе си. Не знам, дали е от корекции, но нещо не изглежда много добре. Въпросите за децата й хич не й се понравиха… Наскоро си беше направила брадичката и jaw line. Окепазила се е според мен, много я харесвам иначе на външен вид е естествено красива и изобщо не и трябваха корекции Гледах стори на Капитонова, в което коментира, най-високото заплащане за инфлуенсър в България според нея се върти около 30-40хил лева. Няма да се очудя наистина да е така, но това е доказателство за безмозъчието на фирмите, които плащат и подигравка с улисията на образованите хора, които работят за по 2к. После след 10-15-20 години ще се чудят защо е пълно с малоумници.
|
|
|
Post by smurfina on Oct 2, 2022 18:05:44 GMT 2
Гледам коментарното студио на Нова и поканени бяха всички синоптици, в това число Никол Станкулова и Гергана Малкоданска. Гледам, гледам и Никол изглежда странно. Да не кажа, че не прилича на себе си. Не знам, дали е от корекции, но нещо не изглежда много добре. Въпросите за децата й хич не й се понравиха… Наскоро си беше направила брадичката и jaw line. Окепазила се е според мен, много я харесвам иначе на външен вид е естествено красива и изобщо не и трябваха корекции Гледах стори на Капитонова, в което коментира, най-високото заплащане за инфлуенсър в България според нея се върти около 30-40хил лева. Няма да се очудя наистина да е така, но това е доказателство за безмозъчието на фирмите, които плащат и подигравка с улисията на образованите хора, които работят за по 2к. После след 10-15-20 години ще се чудят защо е пълно с малоумници. Според мен е възможно за по-дългосрочно обвързване. Петканова мисля, че взима доста и само за стори, какво остава за стори + пост за няколко месеца.
|
|
|
Post by pistachio on Oct 2, 2022 18:14:12 GMT 2
Някой знае ли дали на последните 2 сторита на доктор модерн мами тв е булката? 🤔
|
|
|
Post by madeline on Oct 2, 2022 18:21:13 GMT 2
Гледах Мими и Сава и съм много вдъхновена да си направя хляба, който показаха. И такива топчета с фУрми (Сладкиш, не е фОрми) отдавна не съм си правила, та и това ще забъркам.
Гърдева мярнах днес по BTV - тази още ли прави напъни да е инфлуенсър? Забравих я точно 2 седмици след Ергенът. Не знам точно тя защо е поканена по темата за изборите....
|
|
|
Post by Ladybug_ on Oct 2, 2022 18:26:04 GMT 2
Попадна ми като предложение това видео на тази Ерика .Май и тя иска да като Попо, като съдържание за видеа.Може от нея да е взела идеята за тема табу.
|
|
|
Post by vivian27 on Oct 2, 2022 18:30:55 GMT 2
Ня Ерика поне и отива на годините 😄 докато Попо 30+ да говори за теми табу? Да си отваря адвент календарите и толкоз.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Oct 2, 2022 18:41:38 GMT 2
vivian27 Абсолютно.Съгласна съм. Относно Анастасия рускинята :Сериозно ли 4 часа за себе си и то масажчета, глезене ?! няма лошо да наемеш човек за помощ, но ако имаш истинска работа за вършене, сериозни ангажименти и няма как да ходиш с бебе и да го влачиш насам-натам. За мен това е супер несериозно, нищо, че не съм майка все още,но е малоумно.Да, няма лошо жената да се "вкара в ред"и да се поглези, да не се изоставя, както се казва, но изказването на тази рускиня е тъпо.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Oct 2, 2022 18:56:40 GMT 2
Радостче, Анастасия, Пепон и Полина са такива майки-смешници, че да се смееш ли, да плачеш ли.
Едната (Радка) се оплаква от едномесечно бебе, което почти само спи, че и съвети раздава като първа инстанция.
Другата (Пепон) ги нацвъкала като квачка - яйца от връзки от по 2 месеца, ползва ги като реквизит и ги разхвърля редовно в Рударци, у бабите и в Бургас.
Полина ги разхвърля също, но по съседките, помпа цици, джуки, оправя нос, смуче яко ресурс на Паприката или се оглежда за нов Паприка? п Анастасия - там също дъното е голямо. Детето на седмица-две, нашата с приятелки на винцок, има нужда постоянно от време за себе си.
Закривай...
|
|
|
Post by scalestone on Oct 2, 2022 19:15:56 GMT 2
Радостче, Анастасия, Пепон и Полина са такива майки-комикси, че да се смееш ли, да плачеш ли. Едната (Радка) се оплаква от едномесечно бебе, което почти само спи, че и съвети раздава като първа инстанция. Другата (Пепон) ги нацвъкала като квачка - яйца от връзки от по 2 месеца, ползва ги като реквизит и ги разхвърля редовно в Рударци, у бабите и в Бургас. Полина ги разхвърля също, но по съседките, помпа цици, джуки, оправя нос, смуче яко ресурс на Паприкара или се оглежда за нов Паприка? п Анастасия - там също дъното е голямо. Детето на седмица-две, нашата с приятелки на винцок, има нужда постоянно от време за себе си. Закривай... Това мнение може спокойно да се сложи в профила и да стане ясно, ако има на кого (а то все пак има), че да се размножаваш НЕ те превръща в успяла бизнес дама и истинска жена! Понеже масово новите родители от интернет показват точно, че едва ли не за тях тома е бизнес. Поне с такова впечатление оставам. Без да съм майка, ама си мисля, че да си майка и като цяло родител, ти трябват мноооого качества и мозъчни клетки, а не само яйцеклетки! И ако не си си поживял, по-добре да родиш стар, отколкото млад, Пепонче!
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 19:22:47 GMT 2
Не мисля, че е тя. Модернмамито е с черна коса, а булката е с кестенява. Някой знае ли дали на последните 2 сторита на доктор модерн мами тв е булката? 🤔
|
|
|
Post by sdt on Oct 2, 2022 20:32:36 GMT 2
Модерн мамито е омъжена от няколко години, това не е тя.
Тази Анастасия... Зверски против шейминга съм, но просто ме жегва много дълбоко липсата на това съкровено майчинско чувство при някои жени. Попаднах на статия, че то не се появява задължително при всички, а при някои може да дойде и след години. Може и така да е, не знам. Аз до ден днешен понякога се чувствам гузна, когато изляза и се забавя повече или ако вместо да прекарам време с детето отида на фризьор или нещо подобно,така съм устроена явно. Покрай тръгването на ясла направо ми се съкрати животът от чудене и самообвинения дали постъпвам правилно и дали не е рано още. Не разбирам жени, на които не им се налага да работят, за да оцеляват, защо им е да си оставят дългоочакваните бебета на други хора, особено ако се изтъкне за причина липсата на време с партньора 😑
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 20:42:06 GMT 2
Иска да работи по 4 ч всеки ден, сутрин да си поспива, а вечер да се вижда с Гената, плюс да ходи на маникюр и фитнес…
…. Някой ще й каже ли, че това са повече от 4 часа 😂 the math is not mathing…
А и нали беше много лесно да съвместява всичко с бебето, какво стана?
На мнение съм че ако имаш пари, наемай всичко що можеш да наемеш - гледачки, перачки, готвачки, шофьори. Ти си изкарвай парите и се радвай на децата си, вместо да се ядосваш за едни наакани гащи.
Но не можеш да отфичиш толкова голяма част от ежедневните грижи по едно бебенце, което още мирише на бонбонен рай и вкусотийки 😍 патка.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 20:47:23 GMT 2
Значи, Банда й беше хубаво да яде лобстери и да разхожда шанели в Кан, а при Гала в студиото ходила на всяка цена, макар и с бърнаут. Същата невротичка беше и при Цитиридис, цялата се тресеше и говореше леко несвързано. Искала да забавлява хората, ама като си почувства нейното място. Едно разглезено момиче без цел в живота ми е тя.
|
|