|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 20:56:14 GMT 2
Фактът, че Банда има лукса да декларира бърнаут е достатъчна причина за размисъл... Жено, ще се справиш. И тати, и мъж са с тебе. Да го мисли съседката, дето не е почивала от 4 месеца, щото беше сезон и деца има да храни. Лигли на кило, сори нот сори. Сякаш ваксина срещу ковид е мислила, а тя с Гала извънземното пълни ефира с бисери... мамина златна...
|
|
|
Post by 100helit on Oct 2, 2022 21:08:52 GMT 2
Според мен работата в "На кафе" й тежеше, защото се сблъска с всенародна любов, а и никой не я преследваше със златната лъжичка. Може и да ходеше с Шанелите, но те не връзваха 3 смислени изречения. Мен също би ми било стресиращо да не зная до последно дали ще имам 5 минути да се изкажа, но какво да кажат тогава военните журналисти.
Подкрепям я и й съчувствам за бърнаута, но тя ми е винаги 50/50. Тъкмо започнах пак да й симпатизирам и преди месец се беше изцепила, че е "удържала" 40 дни без алкохол и се чувства супер горда.А тя е на някакви сериозни лекарства от доста време и чак сега се сеща да спре с пияндуренето? Закривай.
|
|
|
Post by supernova on Oct 2, 2022 21:21:32 GMT 2
И аз с Бандата съм love/hate. Понякога ми е забавна, ама друг път ми идва да й плесна един и да й кажа - жено, я се стегни..
Кажете де5га за бившия Ганин любовник някоя клюка, че сърце не трае! Какво е споделил той за тази авантюрка 🤭🤫
|
|
|
Post by sdt on Oct 2, 2022 22:03:44 GMT 2
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Oct 2, 2022 22:04:41 GMT 2
Ейй, мнението ми за рускините все се затвърждава. Как може някакъв си масаж да е по-важен и желан от прекарване на времето с новороденото ти бебе. Да ходи, да ходи, колко да ходи на масаж, да не копае по цял ден, че е изморена. Да пропускаш всички първи неща на детето си, за да излизаш с лигавите си приятелки на винцок. И тази ще ми е пример за майка и ще й се дава гласност и поле за изява в социалните мрежи. Ужас и безумие. Всичко им е за пред камерата на тези инфлуцки. Купуват им скъпи неща да се показват, партита за обявяване на пола, погачи, глупости, а накрая детето като започне да не спи и да будува повече, да плаче, да си иска своето време и внимание, и вече детегледачки и мрънкат по светофарите за почивка и тишина. И това още в първите месеци, дето децата предимно спинкат, по-нататък не ги виждам. Написала се “наистина полезен влогър според последователи”. Боже! 🙄 Ще правела и “Маратон за отслабване”, каквото и да означава това. 😀 И естествено, ако не е нейн муж, не я виждам.
|
|
|
Post by fine on Oct 2, 2022 22:10:07 GMT 2
Ахахаха Гергучи ще ме убие от смях. 🤣🤣🤣🤣 Това да не са намеци към бившия? Човекът трябва да се пази и да запали свещ, че Гучи нещо е мръднала тази вечер. 🤣🤣 Едит: Сега видях, че и друга съфорумничка го е качила. Кой нормален качва такива простотии в стори? Мале, пий си хапчетата Гане..
|
|
|
Post by sdt on Oct 2, 2022 22:19:28 GMT 2
Рускинята спинкала. Когато голям човек използва за себе си подобни умалителни форми на думи направо ми идва да си ударя главата в стената, супер отблъскващо ми звучи.
|
|
|
Post by chikitta on Oct 2, 2022 22:19:42 GMT 2
Това стори на Гуци звучи като долнопробна чалга песен.
|
|
|
Post by Ladybug_ on Oct 2, 2022 22:35:56 GMT 2
Ахахаха Гергучи ще ме убие от смях. 🤣🤣🤣🤣 Това да не са намеци към бившия? Човекът трябва да се пази и да запали свещ, че Гучи нещо е мръднала тази вечер. 🤣🤣 Едит: Сега видях, че и друга съфорумничка го е качила. Кой нормален качва такива простотии в стори? Мале, пий си хапчетата Гане.. Гане да не е на 15, пубер ,че качва такива ?Ганее,само пуберите,недораслите качват такива сорита.Ти нали уж си дама ?😅Дама,ама психо ,извън строя дама.Хайде пий си хапчетата мила,че си дъно
|
|
|
Post by fine on Oct 2, 2022 22:40:23 GMT 2
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 2, 2022 22:48:23 GMT 2
Че те кога са били заедно? 😂 По-скоро Гучан е усвоил Ганкин материал за привличане на внимание на 110%.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Oct 2, 2022 22:49:48 GMT 2
Не, не изглежда нагласено. Дори и стикерите им са на едно и също място. Даже подозирам, че пишещият е един и същ. 😀
|
|
|
Post by Deleted on Oct 2, 2022 22:55:36 GMT 2
Нели си е направила инстаграм. Последвала е Фиво, дъщеря си, Саното и Мартин Макариев (мъжа на Луиза Григорова). Чакам с Пепи да се последват и да започне шоуто. Тя поне качва директно снимки и хич не й пука за плана на Пепе. Иначе е много харизматична мацка. Пепе просто изглежда като баба й… instagram.com/iamnelysano?igshid=YmMyMTA2M2Y=
|
|
|
Post by 100helit on Oct 2, 2022 22:59:40 GMT 2
Ади, аз ще отида и по-далеч. Според мен я е подкукуросала проекто-снахата, че видиш ли какви пари падат. Но не се знае кой кого ще бууства. Напълно й вярвам, че в паралелната си реалност Пепка се вижда по-успешна от Нели.
|
|
|
Post by allie on Oct 2, 2022 23:40:45 GMT 2
Тази Анастасия колко противно същество е. Съжалявам, може да съм груба, но аз не разбирам майки като нея, който чак пък толкова да имат нужда от време за себе синвсеки божи ден, че и детегледачка да си наемат. За да се наспи Ами и аз и всички майки имаме нужда от много неща, но ето, аз година и осем месеца съм постоянно с детето, 24/7. В случаите, в които изляза с приятелка или просто някъде без него, не ме свърта, защото ми липсва. Както и друга потребителка писа за яслата. От ноември го пускаме, а аз не спирам да се самообвинявам. Очите съм си изплакала, защото си давам сметка, че няма да имам това време заедно нон стоп. Но както и да е, няма да ви занимавам с моите драми. Потресена съм. Не знам, може би не всяка жена има майчински инстинкт. Може и на по-късен етап да се прояви при нея. Ама да ми хленчи, че нямат време заедно с мъжа си, при положение, че бебето и е на 2?? месеца.... *** Др модерн мами не е булката, друго момиче е. Гана явно ме е отблокирала, защото ми е в последвани 🤣 а даже не знам как и кога е станало това 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by stevejobs on Oct 3, 2022 5:35:30 GMT 2
Ще започна с това, че все още не съм майка, но наблюдавайки майките около мен имат сериозна нужда от това да бъдат малко време без децата си. При някои хора дългото майчинство води до затъпяване. (Моля не ме убивайте! Казвам “някои хора”, а не “при вас”. Вие може да не сте от твзи майки, но ги виждате всеки ден по площадките и знаете за какво говоря.)
Дали някой друг ще гледа детето ти всеки ден, дали през ден, въпрос на личен избор. Например хората със собствен бизнес, трябва да се лишат от няколко часа на ден, за да отделят време на работата си, благодарение, на която ще отгледат децата си. Да си наспан също е от голямо значение, първо си по-спокоен, концентриран и т.н. ( Аз получавам здравословни проблеми когато имам хронична липса на сън.) Ако имаш на кого да разчиташ, няма нищо лошо да оставиш детето за няколко часа, това не те прави лоша майка. А дори и за повече време, за да отидете някъде с мъжа ти, дали на вечеря или на почивка. Според мен е хубаво родителя и детето да могат да се отделят един от друг и това нито ще попречи на привързаността, между родител и дете, нито те прави лоша майка. Пиша “майка”, защото принципно бащите ходят на работа по 8-10-12 часа на ден и за тях е прието да отсъстват и никой не ги определя като лоши бащи.
И все пак България е една от страните с най-дълго платено майчинство, в много други страни, това да оставиш няколко месечно бебе за няколко часа е напълно нормално.
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 3, 2022 6:16:45 GMT 2
Само на мен ли ми правят впечатления тези влачещи се пердета по мокета в стаята на Гана? Вижте на сторито със спящата Грейс, нобги виждам редовно така..
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 3, 2022 7:22:48 GMT 2
Естествено, че една майка трябва са има и отделя време за себе си, но когато е системно нормално ли е? Анастасия не виждам да върти голям бизнес, който да налага непрекъснат работен процес и който да изисква да е извън тях. Нейното е чупене на стойки пред огледалото с дрехи от някви си сайтове, например.
За недоспиването - като гледам мъжът й става и я отменя, освен това тя иска сутрин да си доспи, не само през нощта.
Оттук идва нашето негодуване, а не че майката няма право да има лично време и такова за почивка.
И защо си мисли, че като детето тръгне на ясла и градина ще стане по-лесно и няма да й трябва тогава жена, то не е да го хвърлиш там детето и то да ходи нон-стоп, като тръгнат сополите през 2-3 седмици… За това говорим, за изкривените представи на една рускиня, на която й липсват вечеринките и не кореспондира със силно желано бебе, правено година.
Според мен хората имат много голямо разминаване между представа и очакване на това да имаш дете. Детето променя тотално ежедневието ти и не си вече сам за себе и сега това се случва с Анастасия. Тя имаше едни сторита в началото, в които обясняваше колко е трудно и това си е потвърждение на моите думи, после изскочи с други, в които обясняваше, че всички е възможно, но явно са били за самоуспокоение, предвид новите сторита и търсенето на допълнителен човек.
На Гана пердетата са ужасни и са такива, защото е взела най-евтините готови, които са по 2+ метра и се режат, за да паснат… Нима някой вече не е убеден, че Гергана е мърлячка?
|
|
|
Post by ☀ on Oct 3, 2022 7:51:02 GMT 2
Показва се една друга крайност на майчинството, а именно внушението, че децата са едва ли не аксесоар към родителя. Може да се мъкнат по ивенти, работни ангажименти и да се оставят на 398419 роднини, да се подмятат под слънцето, защото по-важно е да вървят рекламите, чекненето, младото гадже, силикона, джуките и чупките пред мъжО как не знаем дали още ни обича. Почивки, покупки, а на заден план остава това, че се възпитава индивид, на когото е редно да се отдели качествено време. Утре моите и нашите деца ще попаднат сред тези и затова будят негодувание. Не може 2мес. ти бебе да е на втори план пред твоя масаж, почивка и т.н. Неестествено е някак. Дори да е, нека не налагат това като модел.
Да да, не всичко показват, виждаме едни 80% (мхахаха) от ежедневието и т.н. Глупости, човек личи какъв е и от държание и реакции в дадени ситуации.
Всеки да си гледа децата както иска, далеч съм от мисълта, че непоказваните в интернет деца се гледат чудесно, НО нека не ми го натрапват като супермамилЯйфстайл.
|
|
|
Post by healthy1 on Oct 3, 2022 8:04:07 GMT 2
И мен супер много ме издразни Анастасия с нейното изказване. Ок имаш възможност да си го позволиш, но цялото нещо е толкова смешно. Да спи през нощта,да спи сутрин,вечер на вечеря с муж, ами да го прати бебето при майка й в Русия и да си поживее колкото иска (соринотсори). И аз оставям децата при свекървата,често взима големия(5г.)от скоро и малкия (1г и половина) но се случва една събота на 3 седмици. През седмицата се гледаме сами и в същото време съм намерила начин да се подържам и да изглеждам добре дори без масаж всеки ден и вечерка с муж всяка вечер. Като родят ли нещо им става или просто раждат за да кажат че са родили млади и да покажат че е много лесно, но всъщност със помощ отвсякъде.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 3, 2022 8:24:20 GMT 2
И аз не ги разбирам тия майки. На 21ви родих и това е едно много желано и чакано бебче. На 23 съм.. ами, да. Животът тотално се преобръща и не е като да не сме го говорили с моя мъж, наясно бяхме и сме обсъждали как повече нещата, които са било ежедневие за нас ще спрат да са. Преди си ходихме насам натам, правихме си наши неща, ама вече не. И аз честно казано напълно осъзнавам, че това да знаеш, че ще настъпи промяна не е същото като самата промяна. Вече от 10 дни почти не ям, плача всеки ден, нямам настроение. Ама това е, в началото е така, аз съм и силно емоционална и тези неща се отразяват. Ама определено сега разбирам колко всъщност вредни са всички тия МАМИТА в инстаграм, които го представят толкова лесно, а всъщност имат хора, които им помагат и средства и така нататък. Не е редно да го представят по тоя начин, а да се вижда от километри как хич не е каквото са очаквали и да насяват точно тоя шейм с поведението си. Как пък една не излезе да каже “много е трудно”, защото наистина Е. Всичките се справят прекрасно, детето им няма колики, спи по цял ден, не плаче, ходят по разходки 10 КМ?!?! Не знам, не знам, обичам детето си повече от всичко и пак може адаптацията за родителите да е трудна и тежка. Ама да го зарежа на 1-2 месеца, няма как.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 3, 2022 8:40:00 GMT 2
По повод на Анастасия и съфорумката, която каза, че е хубаво да се отделят майките от децата за известно време - то е хубаво, но не винаги е възможно. По-скоро коментираме тук липсата на майчински чувства при Анастасия - Гена ставал през нощта, тя спяла по 7 часа - ами при все, че моето бебе имаше от самото начало здрав сън, аз бях на крака и будна още преди да се е размърдало. Това са инстинкти, разбирам, че явно при някои майка не се проявяват... Естествено, че и аз имам нужда да изляза сама и с мъжа си, но винаги има едно усещане за бързане, да се прибера по-бързо, да си взема детето по-рано от детската, да сме заедно повече време. И това при положение, че моята майка много ми помага, не знам как бих селектирала детегледачка, на която да се доверя да ми гледа новороденото по 4 часа всеки ден... Не, не е нормално.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 3, 2022 9:32:08 GMT 2
Виолета Бюрелe затварят заведението ☹️ Жалко, мислих,че им върви добре.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 3, 2022 9:39:14 GMT 2
Наистина лиии 😭 Виолета и семейството й са ми любимци, а в заведението бях ходила веднъж. Изобщо не очаквах, че не върви. Но те всичко си правят сами и може би са изнемогнали. В последното видео показа, че прави ново лого, защото концепцията се е променила. Дали не е възможно заведението да се промени в магазин или нещо друго?
|
|
|
Post by magica on Oct 3, 2022 9:39:51 GMT 2
Пуснах тея Мими и Савата. Ама кой го гледа това? Някакъв гол до кръста с космат шкембак бърка тесто, ами съжалявам
|
|
|
Post by madeline on Oct 3, 2022 9:42:24 GMT 2
Гледах Евелин и Мариета. Евелин ще слага брекети след няколко дни, браво на нея. Мариета ми беше леко скучна, очаквах да направи грим с повече продукти на марката. Очната линия не разбрах дали нарочно я направи различна на двете очи, или просто не може да си я рисува еднакво. Ивана и тя винаги я прави различна , вади ми очите това.
|
|
|
Post by m12d on Oct 3, 2022 9:48:09 GMT 2
Оф тая Гергана като започне с това "има много храна за размисъл" и полудявам Може и да има, може и да няма, но със сигурност тя няма как да разбере с плиткоумния си мозък
|
|
|
Post by stevejobs on Oct 3, 2022 9:49:20 GMT 2
По повод на Анастасия и съфорумката, която каза, че е хубаво да се отделят майките от децата за известно време - то е хубаво, но не винаги е възможно. По-скоро коментираме тук липсата на майчински чувства при Анастасия - Гена ставал през нощта, тя спяла по 7 часа - ами при все, че моето бебе имаше от самото начало здрав сън, аз бях на крака и будна още преди да се е размърдало. Това са инстинкти, разбирам, че явно при някои майка не се проявяват... Естествено, че и аз имам нужда да изляза сама и с мъжа си, но винаги има едно усещане за бързане, да се прибера по-бързо, да си взема детето по-рано от детската, да сме заедно повече време. И това при положение, че моята майка много ми помага, не знам как бих селектирала детегледачка, на която да се доверя да ми гледа новороденото по 4 часа всеки ден... Не, не е нормално. Съгласна съм напълно. Според мен много от инфлуенсърите не споделят детайлите. Ако детето заплаче, тя се събуди и мъжът ѝ се събуди, той стане, а тя заспи, картинката придобива друг вид. Затова и нещата, които показват изглеждат нереални, а в отговор на коментара на nessap99 - ipsyrm споделя много реалистично моменти от ежедневието с бебе, Милена също беше така. А преди време следях Валерия Липовеcки и се чудех тази жена, която помага за гледането на децата има ли въобще личен живот Всичко е въпрос на усещане и възможности (не само финансови, но и времеви) дали си готов да оставиш детето на някой друг за някакъв период от време. Имам познати, които имат най-кроткото дете на света - спи, яде, не плаче и без проблем го оставят за няколко часа или няколко дни при бабите. Имам и познати, които не могат да се отделят от детето, защото няма на кого да разчитат. Това с постването в социалните мрежи и самозаблудата, че са някому полезни, е начин да докажат на себе си, че животът е розов. И аз като бъдещ родител мога да си кажа "Ето, че можело", но съм достатъчно трезвомислеща и нямам розови очила, за да съм наясно, че може реалността да няма нищо общо с очакването. Сетих се за една майка, която не се е отделяла от децата си - Сиса можеше да я дам като пример в горния коментар.
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 3, 2022 9:53:28 GMT 2
Оф тая Гергана като започне с това "има много храна за размисъл" и полудявам Може и да има, може и да няма, но със сигурност тя няма как да разбере с плиткоумния си мозък Гергано, не те ли е срам да заплашваш хората в тъпия си псевдо инфлуенсърски профил? Не се ли усещаш, че това още повече отблъсква рекламодателите от теб? Все едно не са достатъчно вече погнусени от откачената ти особа, че и ти им показваш истинската си същност. Там има ли нещо сиво останало в черепната кухина?
|
|
|
Post by m12d on Oct 3, 2022 9:57:02 GMT 2
Пуснах тея Мими и Савата. Ама кой го гледа това? Някакъв гол до кръста с космат шкембак бърка тесто, ами съжалявам Хахаххахахахаха (смях в стил Емили с тротинетката) И аз съм се чудила кой ги гледа, опитвала съм се веднъж и не издържах и 2 минути.
|
|