|
Post by Deleted on Oct 26, 2022 21:02:33 GMT 2
|
|
kot
Junior Member
|
Post by kot on Oct 26, 2022 21:48:22 GMT 2
За малко да забравя и да изпусна, но... Искам да поздравя ДеРая по случай празника на град Видин! 😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 26, 2022 22:37:26 GMT 2
Почести и слава за всички, които имат нервите да изчетат постовете на Др Модерн Картие.
Изреченията от прости, преминаха към едносрични (“Да. Ок.”)
Такова словоблудство и накрая четящият няма никаква полза или разбиране какво аджеба е парацентеза и какво да има предвид ако му се наложи.
Абсолютно безполезни постове, чудя се какво толкова му е полезното на НеСиСама, обърнато и преповторено по 2 пъти на ден.
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 26, 2022 22:38:28 GMT 2
Потресена съм от визиите на Мариета - бежово поло, пола на точки, син наметнат пуловер, червена барета, бели боти и Черна чанта. А, и някакво списание в ръката. Е?!!??
|
|
|
Post by sdt on Oct 26, 2022 22:59:37 GMT 2
Гучан ни пита обичаме ли кроасани. Massive facepalm 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Магисан ставала на 30, мислех, че е по-голяма.
Ивана трябва да започне да снима само за семейно ползване. Нямам обяснение как някой, спечелил толкова симпатии може да ги загуби всичките за супер кратко време.
За поста на модерното мами съм със смесени чувства. Разбирам, че е преживяла нещо гадно, и аз откачам при всяко кашляне и течащо носле, ама начинът ѝ на изразяване е много дървен. Явно иска да си го превърне в нещо като запазена марка,да е разпознаваемо. И хем да разкаже, хем нищо не казва като цяло. Винаги едно и също. Пак за пример мога да дам Стефи. Толкова е деликатна, толкова е премерена. И с нейното детенце е имало някакъв инцидент, беше казано с 3 думи и точка. Без хаштагове не си сама, странно повествование и патос.
|
|
|
Post by ddelyani on Oct 27, 2022 0:11:03 GMT 2
|
|
|
Post by zahir on Oct 27, 2022 5:52:31 GMT 2
Видях unboxing-a на Галя. Само на мен ли ми се струва безумно да се сложат кецове и Dior в едно изречение? Някак си.. Колкото и емблеми и торбички да сложат, едното си остава спортна обувка, лишено от класа, другото е марка, която е основоположник именно на класата.
Гана не я коментирам. Там е страшно. Само ще попитам от кога единица мярка за успешен човек е такъв, който пръска пари за "маркови" дрехи и боклуци? Вие представяте ли си лекар, облечен от горе до долу в марки, или пилот или университетски преподавател? Да си снимат unboxing-a, за да е спокойна Гането, че са направили нещо в тоя живот, а не само да завиждат на успели хора като нея.
|
|
|
Post by mariaflower on Oct 27, 2022 6:32:22 GMT 2
Предизвиквам Гергана да отиде директно на софийската улица с Designer Shops, да влезе в някой произволен магазин (Dior, Chanel, Gucci, нейн избор), да си купи нещо, на което не му е изписано отгоре до долу кой бранд е, да се прибере, да изхвърли опаковки, етикети, касови бележки, да си го облече и да излезе с него, да се снима без да тагва бранда. Само тя да си знае откъде си го е взела. Ако успее да го направи без да избухне от вътрешно напрежение ще я черпя един виртуален кроасан.
Изпитвам огромно съжаление към хора, израстнали в мизерия и комплекси - фатална комбинация.
Тъй като съм била с частно училище тук в Германия и съм имала познати/приятели, които наистина са идвали from Money, както се казва, мога само да избухне в смях като ѝ чета глупостите за “успешни” хора.
|
|
|
Post by 100helit on Oct 27, 2022 7:33:52 GMT 2
Хора, ние тук се смеем, но защото положението уж е поправимо..на 30. Представяте ли си на 40 какво ще е? Като лудите баби на Лъвов мост.
Мен ме изумява,че майка й уж е била възпитателка в дом. На какво учи децата, щом собствената й дъщеря е толкова изписната? Що за манталитет е "аз, като видя нещо, трябва да е мое?". Добре,че не е красавица като Богданска, щото ги има точно едни такива... И тоя кукумицин е имал досег с децата в домовете? Престъпно е.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 27, 2022 8:18:29 GMT 2
Гано, като си толкова успяла, що си купуваш дрехи втора употреба от детската секция, ве, шушляк? Ама иначе сме много успели - по цял ден си правиш четки сама на себе си от фейк акаунти…
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 27, 2022 8:39:12 GMT 2
Е също толкова успешна, колкото Деница Тъпото. И двете се имат за голямата работа. Направо се взривявам от простачката Деница, когато започне да ми се прави на велика с този салон. Държи ми се сякаш има верига от салони. Вече всяка втора е маникюристка със салон. Само това малоумно същество да не реши да пише книга. Малко да погледне отвъд избиването на комплекси. Явно е живяла в голяма нищета и сега всичко това избива. Но пък живота трябва да те научи да си човек, дори облечен евтино. И интелекта е по - важен от "опаковката". Прост човек, който не знае множествено число на супер много думи, да ми се прави на голямото добро утро... Сигурна съм, че не й харесва Старбъкс, но нали е модерно 😁 За откровената немърливост към здравето й, съвсем съм без коментар. Не съм виждала такава простащина. И все последна пица яде. Боже, Боже!
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 27, 2022 9:20:23 GMT 2
Аз си мисля, че на Старбъкс отдавна му мина тренда. Аз си взимам някоя друга напитка от там когато излизам навън, но определено не е нещо уау ( и никога не е било ). Попова: Потресена съм. Защо се е подстригала така ужасно? Млада жена, а няма капка живец в нея. И аз съм интроверт и не обичам да се социализирам с много хора, но това нейното е направо нещо ужасно. Как не се вдигна навън в парка на разходка, на заведение, кино, събитие, пътуване - нещо. Не разбирам Ганка: Не бих се хвалила, че си купувам детски маркови стоки. Хората със стил и класа не се хвалят, че имат маркови дреха, аксесоар, обувки, а просто ги купуват. Елементарно е. Ивана: Ванчето ми е Попова. Не излиза от апартамента и спря всякакви социални контакти. Преди имаше толкова свежо съдържание, а сега реклама, диван и усмивчо. Пепе: Делението на децата ѝ се вижда от самолет. Това фаворитизиране на датчанките (в частност София), ми идва в повече. Другите не ги следя и не им знам изцепките. Дори не знам дали има какво още да се каже за тези хора. Скучни са ми, всички са ми като рекламите по телевизията и нищо интересно.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 27, 2022 9:32:01 GMT 2
Някой си е позволил да напише на Деница, че клипа й не струва е прегърбена на него и тя му отговорила, че така ставало, когато човек работи, но той не го знаел. Тази за единствения човек дето работи ли се има? Редовно го изтъква, когато някой си позволи да я критикува. Не разбирам като са решавали да се занимават с такива дейности, не им ли е било ясно, че няма как всички да ги харесват и че винаги някой ще ги наплюе. Особено, когато предлагат откровена простащина като съдържание.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Oct 27, 2022 9:38:31 GMT 2
Тъй като много обичам да се накринджвам сутрин, разгледах снинките на Гучан. Аз, мусакаджийка с 400-500 последователи, събирам толкова харесвания, колкото и той.
Гане, Гане, защо си изоставила момчето така, купи му няколко лайка, както купуваш за участниците в курса ти. Може ли така, все пак нали уж ти е гадже?
|
|
|
Post by kalimera on Oct 27, 2022 9:39:59 GMT 2
Гана не я коментирам. Там е страшно. Само ще попитам от кога единица мярка за успешен човек е такъв, който пръска пари за "маркови" дрехи и боклуци? Вие представяте ли си лекар, облечен от горе до долу в марки, или пилот или университетски преподавател? Да си снимат unboxing-a, за да е спокойна Гането, че са направили нещо в тоя живот, а не само да завиждат на успели хора като нея. Жив пример са суетните господа д-р Енчев и пасторчето Максим.
|
|
ava
Junior Member
|
Post by ava on Oct 27, 2022 9:44:09 GMT 2
Гергана тъпото като започне със заучените й излияния......... питат я дали е забелязала, че останалите инфлута са се инфлуенснали от нея да започнат да показват скъпи придобивки. Тя изписва 2 чаршафа как хората не трябва да бъдат съдени за това, че купуват дизайнерски неща и как си е лична работа на всеки за какво си дава парите. ?!?!?!?
Някой е писал коментар на Деничка, че последния рийл с кафявия клин не е много добър, а тя изглежда изгърбена. Деничка отговаря с "така става, когато човек работи, но ти явно не го знаеш". ХАХАХАХАХХАХА.....
Сега някой като спомена, че на Полина обувките изглеждат като дъвкани от куче, се сетих за котката й. Сякаш изведнъж изчезна. Полина обяснявала ли е какво се случи с нея? Предполагам, че може заради Амалия да са я "махнали", Полина иначе преди много се прехласваше как й била и тя като детенце, даже си спомням, че спеше в кошарката на Макси.
|
|
|
Post by klaudia on Oct 27, 2022 9:57:18 GMT 2
Бързо отивайте да четете коментарите под видеото на Деница. Толкова е проста милата, чак оставам без думи. Обяснения ѝ за автомивката и как били вдигнали цената с 5 лв, че тя можела за 32лв да си купи дреха, вместо да чистят колата. В същото време и тя вдигнала цените на услугите в салона с 5 лв. Докато другите са вдигнали цените с 20% , тя милата само с 16%. По нейната логика аз също мога да си купя някоя дреха за 45-50 лв, вместо да ги дам на нея за маникюр с оръфани кожички и грозно нанесен лак.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 27, 2022 10:19:53 GMT 2
То Деничка грам не носи на критика. Все хората са злобни😁
|
|
|
Post by babyshark on Oct 27, 2022 10:31:22 GMT 2
Неприятна ми е Полинчик, но ще й хвърля няколко думи в защита на патъчките. Това са така наречените боси обувки, които по форма следват човешкото стъпало, а не като конвенционалните - кракът ти да се смачква по тяхната форма. Аз превключих на такъв тип обувки преди около 5год, в началото и на мен ми бяха доста грозновати, но сега не мога да си представя да сложа друго на краката си, че си ги и харесвам даже 😂 Дори ми е дискомфортно само като гледам чужди обувки. Само да не почне да се прави на професорка, че като я знам... Тя ще да е открила топлата вода.
Тая Гергана верно ли си ги мисли тия неща за себе си. Според мен провокира форума колкото да се вдига шум около нея. Всеки път си мисля, че по-неудобно няма как да ми стане да гледам Гучановите снимки, ама уви 😂
Едит: постоянно ми изниква Дора Сивкова в инстаграм. Пак хелти гуру, имате ли впечатления? Гледам, че изготвя режими, упражнения и т.н.
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by fine on Oct 27, 2022 10:37:43 GMT 2
Гана показва в сторитата си протеин, някакъв букмейкър с футболни мачове, луксозни дрехи, пазаруване втора употреба, изобщо филтрира ли това, което показва? Баш от Гана с тялото на 11 годишна ще се инфлуенса да си купя протеин. Цял месец мина Ганеее, какво става с Морфина? Очаквам с нетърпение да разбера каква е била тази ИНОВАТИВНА, НЕВЕРОЯТНА идея. Между другото един от "учениците" и от Импакт е направил пост за Меркари, Гучан постоянно споделя дрехи от Меркари, което ме навежда на мисълта, че наистина Гергана се е върнала на работа там, обаче не иска да споделя.
Вече всеки втори инфлуенсър с над 10к последователи и рецепти за здравословно хранене, които най-вероятно не са оригинални, прави "режими" и "предизвикателства". Бях последвала едно младо момиче, което качваше готини снимки на здравословни рецепти и т.н., продава протеинови барчета и бонбони, та един ден беше споделила, че прави 6 дни здравословно хранене и който иска може да се включи. Прати ми съобщение, че тези 6 дни включват да ми изпрати "пробен пакет", в който се съдържат 2 пакетчета чай(неизвестна марка, но ободрява, детоксикира и тонизира организма) и 6 пакетчета шейк(пак неизвестна марка) на цената само 30 лв. Дори не си направих труда да отговарям, вече има толкова чайове и протеини, че баш от някаква си измислена инфлуенсърка ще си ги купувам, айде не мерси.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 10:40:07 GMT 2
Научих за Симеона от темата. Това момиче е страхотно! Следвам я от скоро и не съм много наясно, има приятел, който живее в САЩ? И са заедно от 10 години? Прави страхотни снимки, рийлсове и постове. Нищо общо с масовия инфлуц.
Попова все пак успя да ме изненада и обори мнението ми, че по-кофти не може да си докара визията. Защо й беше този бретон, който й дава поне 5-7 години отгоре?!
Четох поста на модернмамито, но нищо не разбрах освен, че момченцето е болно и може да се наложи да му бъде направена интервенция. Нито разбрах, какво точно представлява интервенцията, нито дали се е стигнало до нея, нито как е детето… Изглежда като привличане на вниманието с разтягане на локуми, без да каже нищо съществено. За съжаление още преди 2 дни ми стана ясно, че някое от децата й не е добре, защото спря да поства по 20 сторита на ден. Дано всички са здрави и всичко е наред.
|
|
|
Post by lama on Oct 27, 2022 10:42:13 GMT 2
И аз се чудих за Арагорн, но изчезна от началото на тази година, последно има рийл с него от декември, когато Амалия е на 8 месеца.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 10:47:10 GMT 2
Богданска защо постоянно е в режим на сваляне на килограми?
Кога точно е качила нещо, че да трябва да го сваля? Или може би иска да стане 40 кг
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 10:51:09 GMT 2
Деничка, ако разбере, че в мол марково цената за цялостно почистване (с още малко екстри, де) на кола с кожен салон е 120лв, ще хвърли топа. Значи жените могат да си правят ноктите за 60 кинта на месец примерно, ама за колата 30 кинта са много? Ако искаш да живееш пестеливо защо трябва да е избирателно? Сам си мий колата, сам си готви, сам си прави ноктите, сам си прави всичко и готово. Мн е спряла тая пикла. Как не я е срам въобще да говори пред толкова много хора. Не кринджва ли от себе си? Скрий се, човек, ще си направиш услуга. prikachi.net/image/IMG-20221027-115457.8DLpNj🤣🤣🤣🤣🤣 Спящата красавица е поспала днес.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 27, 2022 10:57:27 GMT 2
Е Деница Тъпото е скъпа на трици и евтина на брашно. Нещо не виждам скъпите й обувки от Милано. Да не е започнала с Ганините похвати. Взимаш нещо, фукаш се и го връщаш. 😁
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 27, 2022 11:13:25 GMT 2
Като гледам финансовата култура на родния инфлуенсърски елит ми се реве. Същото се получава и като чуя разбиранията им за "успял".
За Гана ще кажа, че за разлика от нея, останалите й "колежки" поне наистина могат да си позволят маркови дрешки. ВалериЕ снима няколко ТВ реклами, постоянно е в разни колаборации и живот си живее. И за разлика от нея отиде в *КойМагазинБешеТам*, пробва си ултра скъпите обувки и си ги купи. Чисто нови. А тя какво? Купува втора употреба от детската селекция и след 30 дни ги връща. Дори Деница е 100 пъти по-добре от нея. Че е некадърна - спор няма, но пък работи по цял ден и си изкарва парите, с които си купува марковите дрешки.
Преди няколко страници (или дни?) четох тук за Йоана псевдотранцьорката, която се хвалела, че вноската по лизинга на новия й джип не била 500 лева. И тя се има за успяла с това? Шефът ми, който управлява и притежава не особено голяма фирма, кара чисто нов джип с премиум пакет (каквото и да значи това), и нито му пука колко пари струва, нито се хвали с това какво кара.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 27, 2022 11:31:49 GMT 2
Да ви кажа момичета, днес достигнах момента АЗ да блокирам Гана, защото ми омръзна : - Да се плюнчи и хър-ка (звук) като карбуратор от екрана с неприятното излъчване и болните зъби ; - Да се държи като невменяема и подскача при всяко елементарно човешко събитие, случка, разговор, клип, песен ... ; - Да снима 'марка' и да се изкарва колко е продуктивна, когато е бедна като църковна мишка, на квартира, без кола и елементарен стандарт на живот ; - Без опит да дава бизнес съвет,да говори за отношения, като тя самата не може да задържи мъж/жена около себе си ; - Да слушам безумните обяснения на нея и сестра й как всичко им е оригинално и ей така едни 10к на седмица не ги бърка за висок клас дрехи ; / Да да...ама НЕ / Положението е силно комплексарско и дори на мен кринджът ми идва в повече. Чао Гане, ще ти липсвам, обещавам ти
|
|
|
Post by l4444 on Oct 27, 2022 12:24:59 GMT 2
Леле, прочетох коментарите под на Деница видеото. Няма толкова тъ*о парче, честно, няма. Аз поне се заблуждавах, че е пр**та, но добродушна, а тя е пр**та и злобна, и арогантна, и няква насилено саркастична, абее най-лошото
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 12:44:54 GMT 2
Деница само тя работи , другите не . Сигурно 80 годишните баби са прегърбени от снимане на тиктоци по цял ден .
Знам , че на Поля обувките са тип “боси” , но поне за пътуване със снимки можеше да избере нещо по така . Другарката ѝ по пътуване ми е адски дразнеща .
|
|
|
Post by mimsi on Oct 27, 2022 12:47:13 GMT 2
Отдавна не съм се включвала, но искам да попитам Деничка защо има 5 нюанса на русо на косата? 😆
То това й е най-малкият проблем, но все пак.
|
|