|
Post by rachelgreeb on Oct 27, 2022 12:54:42 GMT 2
Севи и Лина следват морфиновия профил на Гуца. 🧐 Сигурно Севгито ще си поръчва коледно опаковани препарати и парцали.
|
|
|
Post by sisi on Oct 27, 2022 13:44:50 GMT 2
Ако на някой му е интересна Йокото, може да я гледате в общия им подкаст със Жечев на тема "връзки:
Като цяло тя ми допада, като мислене или поне това, което споделя. За разлика от нея, Жечев е крайно,непораснал пубер..личи си, че е супер неуверен.
|
|
|
Post by scalestone on Oct 27, 2022 14:52:10 GMT 2
Ако на някой му е интересна Йокото, може да я гледате в общия им подкаст със Жечев на тема "връзки: Като цяло тя ми допада, като мислене или поне това, което споделя. За разлика от нея, Жечев е крайно,непораснал пубер..личи си, че е супер неуверен. Аз ги гледах и честно казано май само от нея нещо чух, Любо.... почти нищо не каза за себе си. Снощи гледах влога й и ми хареса. Само не знам как почиства животните след като са обикаляли навън, а после се качват на леглото в буса. Но иначе ми хареса влогът.
|
|
|
Post by sisi on Oct 27, 2022 15:00:05 GMT 2
Ако на някой му е интересна Йокото, може да я гледате в общия им подкаст със Жечев на тема "връзки: Като цяло тя ми допада, като мислене или поне това, което споделя. За разлика от нея, Жечев е крайно,непораснал пубер..личи си, че е супер неуверен. Аз ги гледах и честно казано май само от нея нещо чух, Любо.... почти нищо не каза за себе си. Снощи гледах влога й и ми хареса. Само не знам как почиства животните след като са обикаляли навън, а после се качват на леглото в буса. Но иначе ми хареса влогът. Не знам и аз си го мислех.. Ние имаме кемпер и пада голямо чистене, след като сме ходили някъде (и нямаме домашен любимец, за съжаление). Готино е станал буса и разбрах, че и тя планира моята мечтана обиколка из Италия с кемпер. Сигурно преди мен ще си я сбъдне
|
|
|
Post by komkama on Oct 27, 2022 15:20:20 GMT 2
Много ме кефят страстоубийките за нозе на Полина. От къде ги изкопа тези обувки 🤣 в началото си помислих че носи някакви странни шини за ходила, после видях че тя ги нарича обувки. Ако си ги нахлузиш, шляпаш с тях доволно из града, и ВЪПРЕКИ това се чувстваш секси - адмирации! Дори най-голямата секс бомба на планетата ще се затрудни да открие либидо в себе си с тези грозотии. Да си измислим едно предизвикателство на форума, искате ли? Всяка от нас да попита близък мъж (гадже, муж, брат…) какво мисли за тези произведения на изкуството? (Обичам да чета мъжки цитати - хем прости, хем верни думи) Примем предизвикателството. Попитах муж и той каза, че са ужасни, приличат на нещо средно между обувки отпреди 15-20 години и детски пантофи за детската градина.
|
|
|
Post by The Judge on Oct 27, 2022 15:51:02 GMT 2
Мисля, че котето на Полина почина. Не съм сигурна,но ми се върти, че имаше такъв момент.
Симеона е в САЩ в момента, не знам по каква линия, спомена някаква конференция. Обаче мееега ме изкефи с мнението ѝ за Вегас и бот живота на тая изгнила рецидивистка пасмина (сори за американските фенки). Супер красивите, сбити снимки, винаги грамотни постове, супер готини идеи за позициониране на продуктите. Не знам за приятеля ѝ, наскоро взе да го показва, но явно са отдавна заедно. Чакам да видя какво ще oсподели за форния.
Някоя, която следи Рая Мет, може ли да каже роклята от Венеция с розите и бродерията дали знае откъде е? Много харесвам стила ѝ. Доста женствена е. И Гано, иди виж там как изглежда лукса 🤣🤣🤣
Послепис: *****ти грозните туфли са тия Диор обуща. Пълна цигания 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by 100helit on Oct 27, 2022 16:33:55 GMT 2
Judge-че, бъркаш се за котето. Предишното го беше взела от развъдник, в който се оказа, че половината животинчета са с вродена аномалия и починаха до 5. За съжаление, скандалът така и не се разнесе. Мегорана я наричаше на галено, но как беше името точно... Арагорн й е второто коте, от една позната го взе, ицензиран и доста по-отгворен развъдник, но не ми се рови д апитам какво се е случило, а и мисля, че на всички вече ни е ясно.
|
|
|
Post by zahir on Oct 27, 2022 17:44:35 GMT 2
Коя е Симона, може ли линк?
|
|
|
Post by dilinika on Oct 27, 2022 17:58:06 GMT 2
Направо ѝ се чудя на Гането как си запълва деня… то задачки, фотосесии и още хиляда глупости на квадрат. Не ѝ ли омръзва да се самозаблуждава какъв страхотен живот води и колко е популярна сред индийчетата..
Моля , кажете ми как един млад човек няма стремеж за развитие, за хоби, за работа или за каквото и да е, не го разбирам.
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 27, 2022 18:12:34 GMT 2
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 27, 2022 18:45:16 GMT 2
При Гането проблемът е много дълбок, аз съм убедена, че тя си вярва, че е много заета, че има работа, че живее луксозно и всичко друго.
На Деница салонът ми прилича на болничен кабинет. И пак мазна и пикантна китайска храна, то бива да си прост, ама толкова немарлив към здравето си...
И като казах прост - Борислава Попович също си сложила сиси и отговаря на въпроси , правописът й е покъртителен - лекЪр,конвейН,Опойка 🤣 😂 Хубаво, неграмотни са, ама тия телефони не ги ли поправят, не мога да разбера...
|
|
|
Post by sisi on Oct 27, 2022 18:46:33 GMT 2
Страхотна е тази Симона От вас я видях и я последвах! С удоволствие и следя кънтента и се надявам да продължава!
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 27, 2022 18:49:44 GMT 2
|
|
|
Post by sofi on Oct 27, 2022 18:57:55 GMT 2
Мисля, че виждах Арагорн в сторита на Полина.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 27, 2022 19:00:18 GMT 2
Пепе е в Копенхаген 😁 При Елица и магазина на Мистър Бирк. До нея ли опряха за реклама🙈🤯🤭😂
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 19:03:37 GMT 2
Пепе е в Копенхаген 😁 При Елица и магазина на Мистър Бирк. До нея ли опряха за реклама🙈🤯🤭😂 И се клатушка пак тип Танц все едно е на диско .
|
|
|
Post by zahir on Oct 27, 2022 19:19:10 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 19:19:41 GMT 2
Колко от момичетата взе със себе си, Пепе? Или ти казаха, че не искат да ходят до декември в Дания…
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 19:22:03 GMT 2
А дали е в Копенхаген или е някой друг град, където откриват магазин? Или ако е в Дания, дали е взела датчанките да видят баща си и родата си, силно се съмнявам, щеше иначе да спами сторита как пътуват в самолета. Тая се чудя дали за цяла седмица успява да направи поне 24 часа с децата си? Тя в последно време не се спира да хойка от държава в държава, а ако е в София е по партита. Гана изглежда като 40 годишна, много е зле без филтър, мазна, тънка косица, доста сбръчкана под очите, веждите са ужасно оформени.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 19:33:41 GMT 2
На последното стори на Пепе с бутилката вода, която е брандирана с МОНД, много ясно се вижда, че до нея е Елица в цикламения костюм и някакъв изтърсак с кецове. Пишете в коментарите, кой е той според вас. 🤔
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 19:36:20 GMT 2
На последното стори на Пепе с бутилката вода, която е брандирана с МОНД, много ясно се вижда, че до нея е Елица в цикламения костюм и някакъв изтърсак с кецове. Пишете в коментарите, кой е той според вас. 🤔 Ади по- бърза си от мен хахах . Виждайки кецовете си помислих “Аха , самл Караманчо може да се докара така , за него етикет няма “ Ако Пепа е в Дания без децата , е тогава вече ще я призная за най долната утрепка . Има време, ще се гърми … Пс . Вече надникнах и при Чаото , нищо …
|
|
|
Post by mrsg1986 on Oct 27, 2022 19:44:29 GMT 2
В Копенхаген е. Със Сиена явно. Чаото е пуснал снимка на Сиена с надпис: My little ohne in Copenhagen.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 19:47:25 GMT 2
В Копенхаген е. Със Сиена явно. Чаото е пуснал снимка на Сиена с надпис: My little ohne in Copenhagen. Е Бога ми , преди 5 минути нямаше , ебаси съвпадението хахаха . Гане , рождения ти ден наближава . Вземи се награди с една Шанелка . alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=rgh1666893373t.jpegИ каква е тази заетост , като на ден имаш минимум 20-25 сторита . Зает човек времме телефона си да погледне няма , ама Гергана е друго нещо .
|
|
|
Post by plam on Oct 27, 2022 19:50:05 GMT 2
Ами ето,Сиенка навърши 4 и детето си казалозче му се лети със самолет...за круиз ще почака още малко. Евала,че поне го заведе при баща му най-нарая.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 20:06:08 GMT 2
Божеее, Сиена най-накрая отиде и тя в Дания и то сама (без нахалната си сестра) при баща си, не мога повярвам, ще си отворя Моета.
|
|
|
Post by komkama on Oct 27, 2022 20:39:05 GMT 2
Гана със сложните думички е като Джоуи в онзи епизод на Приятели, когато си беше взел речници само до буквата В и използваше всякакви сложнотии не на място. Не намирала за релевантно демонстирането на козметика с филтри и пак 18 удивителни знака. Тетка. Елица как не е направила стори на “сестра си” в магазина на живота си.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 27, 2022 21:13:18 GMT 2
Божеее, Сиена най-накрая отиде и тя в Дания и то сама (без нахалната си сестра) при баща си, не мога повярвам, ще си отворя Моета. И София е там, поне от сторито на Ане😁 Само Филяка и Матиас липсват.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 27, 2022 21:48:49 GMT 2
Радка тъпото да ѝ се забрани да разсъждава, не е нейното. Значи може да си качва по 292829 сторита на ден с детето и си мисли, че като е лепнала тъпа емотиконка го пази от лоши хора.. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Явно лицето за нея е най-важното, ами сори Радке вече го видяхме детето ти, щото и ти пръщиш от много акъл и хем искаш да го покажеш, хем после триеш сторита.
Поздрав за всички инфлуенЦърки дето се мислят за много могъщи чрез бутона блок:
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by verkapiperka on Oct 27, 2022 21:59:56 GMT 2
И до тук с теорията за гръм в рая между Елица и Антоанета. А София ако е в Дания, значи сега може да отсътва от учлище. За Виена не можеше. Даже била казала иди само със Сиена и Матиас.
|
|
|
Post by rosenfeld on Oct 27, 2022 22:44:26 GMT 2
Пепе ми е някак хубава този път. Косата е добре. На фона на мама Бирк обаче бледнеят. Тази жена излъчва невероятна класа просто и е много красива. Тонка е отишла да представи младото яре. Аз помислих, че на снимката в гръб е пак Сиена, та може и само тя да е там. Горкото дете иначе, то не бяха Фифита, Фивота, Еви и Анета. Шуробаджанащина отвсякъде и това няма да е краят за съжаление.
|
|