|
Post by 100helit on Oct 28, 2022 3:50:15 GMT 2
Косата на Пепе изглежда супер мазна в корените? Самата рокля много й кореспондира на реномето на разпоретина, да, но не и за откриването на магазин за костюми. Има си някакъв дрескод за такива събития и коктейлна рокличка малко под гъза не е сред тях. Като гледам и другите жени как са облечени, със сигурност е "подходяща и за температурите". Дали не си мислят тайничко "бг селянка"?
После защо само такъв като Ф2 от местните й се е вързал да я заплоди, цялото й излъчване крещи едно.
|
|
|
Post by The Judge on Oct 28, 2022 4:36:47 GMT 2
Безумни аутфити. Бабетката зад тях нз коя е, ама е с излъчване на класна европейка, Пепа е като ескорт и то нечистоплътен. Ако не я знам коя е и каква е, ще реша, че са я забърсали от пред хотела.
Този цвят на циклама с тая риза отдолу...
|
|
|
Post by pchelica on Oct 28, 2022 4:57:15 GMT 2
Владина, другата успешна бизнес дама, вместо да поства сторита как ходила всяка седмица до Люксембург, защо не разкаже как прекъсна следването си в западна Германия (близо до границата с Люксембург), което всъщност е било причината да живее в района. 😉
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 28, 2022 6:07:14 GMT 2
Леле много е нагла Радка, направо агресирам... Не й липсвала помощ от бабите в Кипър, нямала нужда да й помагат с бебето, а да й изчистят, изгладят и сготвят... Що за началство?! Бабите искат да видят детето, да му се порадват, никой не ти е длъжен да идва да ри готви и чисти, най-малко собствената ти майка. И при мен идваха често майка ми и свекърва ми като родих, но използвах, че се занимават с бебето, за да свърша нещо вкъщи. И да, предлагали са помощ, но това изказване е адски грозно.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Oct 28, 2022 6:32:43 GMT 2
Владина, другата успешна бизнес дама, вместо да поства сторита как ходила всяка седмица до Люксембург, защо не разкаже как прекъсна следването си в западна Германия (близо до границата с Люксембург), което всъщност е било причината да живее в района. 😉 Усещам, че знаеш нещо.. 😁😁 чакаме отговори в сторита хахаха
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 6:53:53 GMT 2
Леле много е нагла Радка, направо агресирам... Не й липсвала помощ от бабите в Кипър, нямала нужда да й помагат с бебето, а да й изчистят, изгладят и сготвят... Що за началство?! Бабите искат да видят детето, да му се порадват, никой не ти е длъжен да идва да ри готви и чисти, най-малко собствената ти майка. И при мен идваха често майка ми и свекърва ми като родих, но използвах, че се занимават с бебето, за да свърша нещо вкъщи. И да, предлагали са помощ, но това изказване е адски грозно. Не знам как точно се е изказала Радост, но аз съм на друго мнение по темата. Това, че при теб е било така, изобщо не означава, че е норма и трябва да е така при всички. Напротив, в началния период с новородено майката има нужда най-много да си почива и да е до детето си...и да, наистина най-голямата помощ в този момент е да има кой да изчисти, изглади, сготви. И не се притеснявам да кажа, въпреки че ще ми изтриете поста- време е и момичетата тук да се научат, че тяхното мнение не е меродавно и непременно най-правилно. Има и други гледни точки.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 28, 2022 7:37:56 GMT 2
Петък е, утрото е слънчево, а и все още съм с кафе в ръката и идвам да споделя мнение. Нямам желание на тези години някой да ме учи кое как да правя, а понеже тук намирам свобода на словото влизам и се включвам с удоволствие. Чета почти всяко мнение,а тези, които не ми кореспондират подминавам и не мисля, че моето е меродавно. Точно тук намирам различни гледни точки на някои въпроси и наистина свободно мога да кажа " Не, не съм съгласна с... " без да си коригирам мислите. В поднасянето и приятелският тон е разковничето, а че всеки се тригърва от нещо е факт, който и тази сутрин ми прави впечатление. Всички имаме различен опит, едни се разбират с майките си, други не искат да се виждат и едва виреят в една стая. Ама живот, какво да го правиш. А иначе дойдох да попитам какво рекламира Зорница в последния клип, защото наистина заспах от нейните обяснения и не успях да догледам
|
|
|
Post by Libelle on Oct 28, 2022 7:43:13 GMT 2
Елица изглежда много добре на откриването на магазина. Аз лично не бих заложила на толкова доминантен цвят , но това не променя факта,че костюма е хубав,а тя е като изваяна. И за да не си помислите, че ми има нещо и съм много добра.... Пепона е облечена мееега неадекватно.. няма друг с голи рамене (вярно е топло,ама пак толкова) и дължината на това роклЕ.... или тя е на вълна after партито
|
|
|
Post by mariaflower on Oct 28, 2022 7:54:22 GMT 2
Мега неадекватно е облечена Пепе. Колко пък да е топло като хората наоколо са облечени със сака и пуловери. И на Ели не е оптимално (нямаше ли някой малко по-есенен костюм?), но е хиляда пъти по-добре от Пепе.
Иначе на мен самата рокля ми харесва доста. Но си представям само колко нелепо е изглеждала (и се е държала) до всички други присъстващи.
|
|
|
Post by madeline on Oct 28, 2022 7:58:56 GMT 2
Безумни аутфити. Бабетката зад тях нз коя е, ама е с излъчване на класна европейка, Пепа е като ескорт и то нечистоплътен. Ако не я знам коя е и каква е, ще реша, че са я забърсали от пред хотела. Този цвят на циклама с тая риза отдолу... Бабетката е майката на Майкъл. Пепа с цепка до 🐿️, фИво с кецове...сигурно се надяват на афтър в Карусел.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 28, 2022 8:12:15 GMT 2
Много интересно къде казах, че е норма или че е меродавно. Не е въпросът какво е било при мен, при вас или при нея, въпросът е, че изказването е грозно - "те идват да гледат бебето, а аз искам да ми изчистят". И пак - това е моето мнение, до колкото разбирам свободни сме да го изразим тук. prikachi.net/image/Screenshot-20221028-090828-Instagram.8DRsuOЛеле много е нагла Радка, направо агресирам... Не й липсвала помощ от бабите в Кипър, нямала нужда да й помагат с бебето, а да й изчистят, изгладят и сготвят... Що за началство?! Бабите искат да видят детето, да му се порадват, никой не ти е длъжен да идва да ри готви и чисти, най-малко собствената ти майка. И при мен идваха често майка ми и свекърва ми като родих, но използвах, че се занимават с бебето, за да свърша нещо вкъщи. И да, предлагали са помощ, но това изказване е адски грозно. Не знам как точно се е изказала Радост, но аз съм на друго мнение по темата. Това, че при теб е било така, изобщо не означава, че е норма и трябва да е така при всички. Напротив, в началния период с новородено майката има нужда най-много да си почива и да е до детето си...и да, наистина най-голямата помощ в този момент е да има кой да изчисти, изглади, сготви. И не се притеснявам да кажа, въпреки че ще ми изтриете поста- време е и момичетата тук да се научат, че тяхното мнение не е меродавно и непременно най-правилно. Има и други гледни точки.
|
|
|
Post by patrashkova on Oct 28, 2022 8:13:33 GMT 2
Пффф Попова тамън беше завъдила прилична прическа,която според мен о седеше доста добре и пак го е фъкнала този бретон като комунистическа леля секретарка. Наистина не разбирам защо се загрозява зорлем.
|
|
|
Post by aleya on Oct 28, 2022 8:16:14 GMT 2
Ако на някой му е интересна Йокото, може да я гледате в общия им подкаст със Жечев на тема "връзки: Като цяло тя ми допада, като мислене или поне това, което споделя. За разлика от нея, Жечев е крайно,непораснал пубер..личи си, че е супер неуверен. Този подкаст също беше доста скучен, всичко, което Йокко каза, вече го е споделяла в собственото си видео, в което разказва историята си. Любомир е страшно инфантилен, на тема личен живот го няма никакъв. Следващият епизод щял да бъде на тема "страхове", надявам се, че ще чуем нещо интересно и нормален диалог най-сетне. Иначе новият влог на лелчето не е лош, пак е претупан и събран от тук-от там, точно в нейн стил, но пък е изпълнен с различни събития и интересни неща. 😁
|
|
121 posts
Member is Online
|
Post by dilinika on Oct 28, 2022 8:16:56 GMT 2
Явно Пепе пак е търсила ефекта да “блесне”, но направо бледнее пред майката на Майкъл , както споменаха и други съфорумки. Роклята не е лоша, но не е подходяща за такъв повод. Да речем, че няма цялостен костюм (както и аз междувпрочем), но винаги може да съчетае риза с някакъв по -стилен панталон по нея. Къде обаче толкоЗ акъл?! А относно момчето/мъжа с кецове, абсолютна излагация. Мен като домакин би ме било срам, ако ми дойде такъв гост на повод с ясно заявен дрескод.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 28, 2022 8:21:36 GMT 2
Пепа послуша заръките на форума и заведе Сиена в Дания.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Oct 28, 2022 8:27:45 GMT 2
Пепончето се е отбила да види магазина и после отиват на парти с фИво, да не мислите, че са се нагласили така за Елица и Майкъл. Иначе съм съгласна, че мама Бирк/Бирч/ Бърк изглеждаа най-добре
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 28, 2022 8:34:14 GMT 2
Елица и костюмът са топ. До нея Пепе прилича на някоя ученичка купонджийка от преди 10-15 години, дошла на домашно парти. С една дума вида ѝ е евтиния.
Относно Радка и показването на бебето - ситуацията е хем боли, хем сърби. С една дума - малоумница.
Гана е като измъчено извънземно на снимките без филтър. Ама като пляскаш постоянно филтър, хората свикват с една визия, а то накрая се оказва съвсем друго. С една дума - чучело.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 28, 2022 8:36:29 GMT 2
Пепито носи костюм и рокли по улиците, но не и по официални поводи. Много са кежуал с гаджето, ама такъв им е вайба просто. Според мен е дръпнала една преса и затова косата изглежда така, не само тънка, но и изгорена коса с преса точно си става ...метла. В профила ни в инстаграм имаше и снимка на Фиво от събитието и се замислих, че форумът е като разследващ журналист понякога
|
|
|
Post by veereto on Oct 28, 2022 8:47:18 GMT 2
Момичета, извинявайте, но тези снимки/сторита в профила на Пепе ли ги гледате, защото при Елица няма нищо. Може ли някой да сподели някой скрийншот на роклето на Пепе за блокираните
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 8:47:56 GMT 2
Богданска снима докато кара и докато синът й, на 3г 9м, я целува по бузата.
Защо това дете не е в стол с колани?!?!?!
Полина рисува много хубаво. Това, което беше направила на полета на връщане също изглеждаше много красиво
|
|
|
Post by ☀ on Oct 28, 2022 8:53:36 GMT 2
Момичета, извинявайте, но тези снимки/сторита в профила на Пепе ли ги гледате, защото при Елица няма нищо. Може ли някой да сподели някой скрийншот на роклето на Пепе за блокираните Не мога да отрека обаче, че се усмихва повече с бойтоя, а с Филяка се зъбеше 24/7 и стоеше напрегната.
|
|
|
Post by mariaflower on Oct 28, 2022 8:59:57 GMT 2
Хаха, наша Пепка и ФИво са отишли като на циганска сватба
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 28, 2022 9:07:24 GMT 2
Доста неуважително да се появиш като лолитка на такова събитие, още повече в Дания и за капак с младото си яре, също неподходящо облечено. Не знам дали е неадекватна или просто винаги иска да привлича внимание. Представям си я как се хилила и кълчила. Сигурна съм, че и Елица не е била във възторг от приятелката си.
По темата с Радостина. Аз, ако съм някоя от бабите и прочета това на стори “Никой за нищо не ми липсва”, ще ми стане доста тъпо. Разбирам, че понякога някой да сготви, изглади и забърше прах е супер помощ, но така представено е грозно. Не може ли просто да каже “Да, липсват ни” и толкова. Трябва ли винаги да е толкова жлъчна и хаплива. Сигурна съм, че когато й помагат с домакинството, тя пак е недоволна и намираща кусури. Явно се чувства недооценена и все държи да се изтъкне и докаже. Иначе е готова за второ. Боже! Представяте ли си?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Libelle on Oct 28, 2022 9:11:23 GMT 2
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 28, 2022 9:29:00 GMT 2
Радостина е мнооооого далеч от "щастлив" живот.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 9:33:06 GMT 2
Полина ми е най- анти визуално жената, честно. Как може вместо носа, да си сложи сиси, тя има хубаво тяло и добра структура с напълно достатъчен бюст, има нужда от малко спорт и време да се възстанови, не от импланти. И как може да се облича така и тези обувки-на снимките от Амстердам !? Първоначално помислих, че се шегува. Страхотна идея е за тези от нас, които се оплакват от много досадници като излязат. Все си мислех, че е независимо какво обличаме, тъй като се случва и на спортни неглиже мацки, дори като не изглеждаме добре, но такива чак не бях виждала…. И се снима даже, аз бих отрязала краката и бих свалила бабешкия елек и тези грозни бабешки пуловери.. даже баба ми на 88 е по-елегантна и женствена 😆😆 със сигурност поне е била в безопасност и никой не я е занимавал 😆
Липсата на класа у Пепе е забележителна и как може да мъкнеш дете. По-добре да беше си купила дори някоя обикновена трикотажна или памучна рокля за 10-20€ в черно, с хубава прическа, блейзър отгоре (тя има хубави) и чанта щеше много повече да се вписва, а не като за дискотека.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 9:41:33 GMT 2
Роклята на Пепе не ми харесва, а за този повод е категорично НЕ. Освен това не е сложила сутиен и се вижда, че е плоска като дъска. Майката на Майкъл слага и двете в малкия си джоб. Не знам, на колко години е, но сияе! На мястото на Елица ще ми стане много неудобно ако поканя най-добрата си приятелка и гаджето й на подобно събитие, а те се появят в този вид. Фиво е с кецове и кой знае, колко неглиже е нагоре. А Пепка изглежда, че е минала от там за малко, преди да отиде да мята салфетки в Плаза. Колкото и да си мисли, че видът й е на техно мацка, всичко крещи чалга… Пепе се усмихва повече с Фиво, защото е по-често пияна и надрусана, а с Чехляка това не се случваше.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 28, 2022 9:51:27 GMT 2
Фичо качил стори на двете дъщери. Има си хас Пепа да не вземе Софка. Това детенце(Сиена) няма спокойствие.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Oct 28, 2022 9:53:11 GMT 2
С Чехляка не се усмихваше, защото освен,че не го обичаше, тя беше в 3 фази.
Първа фаза: страдаща за семейството си привидно-не може да е усмихната, изглежда зле, ако пие. Втора фаза: бременна-не може да пие, демек няма как да е щастлива и усмихната😁 Трета фаза: не може да търпи Филип и не може да пие- вие ще се усмихвате ли, ако трябва да играте 24/7 колко сте влюбени в човек, който смятате за льольо.
Сега е свободна и влюбена…. с 2-3 деца плюс де, ама тя доста често забравя,че са нейни и не вижда проблема😄Ако някой, който не я следи попадне на сторитата ѝ ще си помисли,че им е готината леля, която ги гледа, докато майка им има работа, а не че тя самата им е майка😄Толкова време прекарва сумарно.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 9:54:43 GMT 2
Това не е София, а е приятелката на Ф2 - Ане. Вижте какъв голям маникюр и мигли има. Май този път Сиенка е извадила късмет.
|
|