|
Post by kalimera on Oct 28, 2022 10:07:02 GMT 2
По темата с Радостина. Аз, ако съм някоя от бабите и прочета това на стори “Никой за нищо не ми липсва”, ще ми стане доста тъпо. Разбирам, че понякога някой да сготви, изглади и забърше прах е супер помощ, но така представено е грозно. Не може ли просто да каже “Да, липсват ни” и толкова. Трябва ли винаги да е толкова жлъчна и хаплива. Сигурна съм, че когато й помагат с домакинството, тя пак е недоволна и намираща кусури. Явно се чувства недооценена и все държи да се изтъкне и докаже. Иначе е готова за второ. Боже! Представяте ли си? Sent from my iPhone using Tapatalk Това момиче определено има проблем. 🤷🏻♀️ Филяка не беше заведен в Копенхаген, но младото лъвче-да. Снощи е имало щури купони. 🎆🕺💃🏻
|
|
|
Post by livia on Oct 28, 2022 10:25:15 GMT 2
Гергана - успялата дама - една Деница е много по-успешна от нея, поне има истинска работа извън инстаграм и истински спонсорства (абаут ю). А да не забравяме и истинско гадже. Гергана може само да си мечтае за нейния живот.
Даже Сиса е по-успешна - има дом, семейство, мъж който явно я обича. Гергана няма абсолютно нищо, даже едно куче не може да задържи. Има само сестра си (която като нищо може да я отсвири, защото и тя си има семейство) всичко друго е илюзорно. Чак ми става мъчно като го пиша това. Няма друг да е толкова зле като нея.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 28, 2022 11:31:04 GMT 2
Пепито е отишлА На Дания с децата не заради децата, нека уточним. Тя е на етап: Флюбена, летяща в облаците парцалеса. Сериозно си е повярвала, че фИво е нейното мъжле и е там да натрие носа на Ф2, като междувремнно натрие и своя, ама по друг начин. Сори, кака, ама и това псевдо щастие е със срок на годност, тъй че в един момент ще си пак сама. Но този път не с 1, не 2, а с цели 3 да не кажем 4 деца. Дънце на дънцата.
Едит:
О, и Пепи, ако щеш още 5 деца да родиш, 7 книги да напишеш, 20 клипа да снимаш, това НЕ променя категоричния факт, че не ставаш нито за майка, нито за писател, нито за влогър, блогър или каквото и да било.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 28, 2022 11:51:01 GMT 2
prikachi.net/image/B966A741-A5D2-44CA-BD21-909D5B2DCF08.8DT8C1Горкото кученце, изглежда толкова тъжно и без капка живец. Гано, стига си тормозила животинката. Ненормалница. Едит: Без да искам отговорих на тоя тъп въпрос, но трябваше да има отговор: “Около 2/3 на обяд, я стана, я не, че инфлуц живота ми е много тежък.” Пепе яко нахилена, сигурно преди това с Бейбчето са 🚬 . Абсолютно неадекватно облечена за такъв повод. Най-накрая и Сиенка да види Дания. Този път София не иска да дойде, докато не стане на 6 и 1/3 ли? Матиас и той сигурно не иска до 2г, 3 месеца и 16 дена. Мама Бирч изглежда по-добре и от ПепЙети и Еличка. Надка не й ли омръзна всичко да проси бе, аман вече от тия безполезни бацили.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 11:59:54 GMT 2
Колкото и да ми се струва, че Елица е тъжна и изглежда състарена, е много по-красива и лъчезарна от Пепе. Интересно, как обяснява на майката на Майкъл и самия Майкъл, че Пепе им идва на гости всеки път с различен мъж.😂 Сега Пепе е качила снимка от апартамента на Майкъл и Елица. Липсвала й закуската (в 12 на обяд?!) с тях и ги е тагнала. Явно е била тежка нощ. Можеше и Карамана да тагне, то е повече от ясно, че е там, все пак има четири чаши със столче…
|
|
|
Post by gorgeous on Oct 28, 2022 12:07:16 GMT 2
Може ли някоя съфорумка да качи тук снимка на Елица и мама Бирк, моля? Стана ми любопитно след толкова коментари 😉
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 28, 2022 12:17:20 GMT 2
Разгледах сторитата в ИГ на MOND. На мен ми стана неудобно от аутфита на Пепка, за нея не знам. И какво го крие този малчуган още, като той се вижда на няколко сторита. Аман вече от този режисиран онлЯйн живот. Покажи го това младо яре, натрий на всички носовете, че на 32 с 3ри деца можеш да си хванеш младок и да си пийвате, купонясвате и други работи. Така ще си вечно в тренда. 😀 Ето снимка gorgeousSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 28, 2022 12:22:24 GMT 2
|
|
|
Post by mariaflower on Oct 28, 2022 12:30:39 GMT 2
Според мен Филяка е бил хейтър и заради него Пепе не стъпи всички тези години в Дания. Ще видите че сега минимум веднъж годишно ще ходи и ще залива със съдържание оттам.
|
|
|
Post by The Judge on Oct 28, 2022 12:32:25 GMT 2
Тя и като запчват сторитата как се чекне. Няма грам култура, не е изпълзяла от тоалетните с магистралите и събликалните, това е.
|
|
|
Post by komkama on Oct 28, 2022 12:33:28 GMT 2
Разгледах и аз сторитата на Монд, всички са много елегантни, така е, въпреки че имаше една жена с дънки и оувърсайз риза, което за мен е много по-неподходящо от роклята на Пепе. На мен роклята ми харесва, може би не е подходяща за повода, но е готина рокля, може да е решила, че щом е пепитена, значи става. Фивко като някъв изтърсак с бяла риза и кецове, тя подксча превъзбудено до него, абе голям купон. Сиенчето, горкото, какъв объркан поглед вади на сторито от сутринта.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Oct 28, 2022 13:00:01 GMT 2
В стори на Чао-то, Сиенка се буди до поредната му приятелка. Тя, разбира се, щипва малката по нослето, а детето, струва ми се, гледа много объркано. Замислят ли се тези хора, че в последните 3 години майка им смени трима мъже, които влизат, излизат и активно присъстват и после отсъстват в живота на децата, а татко им поне 3 жени. И всички тези хора явно си лягат до децата, будят ги, хранят ги, обличат ги и, още по-лошо, объркват емоциите им.
Нищо добро не ги чака тези деца.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Oct 28, 2022 13:33:54 GMT 2
Не знам, но все си мисля, че Ф2 е доста загрижен за децата си. Идва при тях, те ходят при него въпреки разстоянието, а Пепа ги хвърля на Рударци и толкова.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Oct 28, 2022 13:37:49 GMT 2
Относно изказването на Радост за бабите - грозен е начинът, по който тя говори, независимо какво мисли човек за помощта от баба. За някои хора това е важно, нужно и ценно. За други е абсолютно не. Аз посмъртно не искам никой вкъщи непрекъснато с мен, освен мъжа ми, нито сега, камо ли непосредствено след раждането. Навсякъде хвърчи мляко, през 10 минути в тоалетната заради лохии, болки в операцията, а болезнените газове в червата, които ме караха да легна и да се гърча, няма да ги коментирам - в такъв момент дори собствената ми майка не желая да е до мен. Бабите идват да гледат детето, когато няма друг вариант и трябва да сме някъде и двамата без него, което е рядко. Но аз съм такъв човек, готвя си, чистя си, не ми е проблем, не изпитвам нужда да ми се помага, има хора, които изключително много разчитат на такава помощ. И двете са окей, защото сме различни хора, но не е това дискусията, а че Радост е тъпа на джапанка, че омаловажава огромната помощ, която получаваше тук в България. Тази жена не е способна на смирение и благодарност, защото е нагла и проста.
|
|
|
Post by gorgeous on Oct 28, 2022 13:50:17 GMT 2
Разгледах сторитата в ИГ на MOND. На мен ми стана неудобно от аутфита на Пепка, за нея не знам. И какво го крие този малчуган още, като той се вижда на няколко сторита. Аман вече от този режисиран онлЯйн живот. Покажи го това младо яре, натрий на всички носовете, че на 32 с 3ри деца можеш да си хванеш младок и да си пийвате, купонясвате и други работи. Така ще си вечно в тренда. 😀 Ето снимка gorgeousSent from my iPhone using Tapatalk Благодаря много! Пепка наистина грам не се вписва, а Фиво още по-малко. Лика прилика са си двамата.
|
|
|
Post by vilhelmina on Oct 28, 2022 13:51:51 GMT 2
Пуснах на Филяка уеб серияла. Яко криндж.
|
|
|
Post by aradia on Oct 28, 2022 13:54:42 GMT 2
Филип 3 наистина ще прави видеа как гледа Матияс. Сериал Ергени в майчинство.
|
|
|
Post by vilhelmina on Oct 28, 2022 14:02:09 GMT 2
Извинявам се да двойния пост. В описанието на “Ергени в майчинство” пише, че “това е действително нереална история”, ама на мен си ми бие баш на реалността. Чак ми е едно такова неудобно като го слушам.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Oct 28, 2022 14:03:13 GMT 2
Преди си мислех,че Пепка е над нещата и не й пука какво се пише за нея тук. Но като гледам как в последно време се съобразява с това, което се пише тук, направо все едно живее заради форума... Коментирахме как цяло лято не е видяла почти Матиас и никъде не е била с него. Хоп, взе го в София,сторита по магазините с нея и т.н. После говорихме как за първородната има круизи и Дания, за Сиенка-Видин. Айде заведе Матиас и Сиена във Виена. Коментирахме, че за толкова време Сиена не е била нито веднъж в Дания - ето няколко месеца, че даже седмици след поредната такава дискусия тук Сиена е в Дания за първи път от бебе. Админките да кажат, ама май Пепка също виси доста тук. Да не засечете сега някой датски IP 🤣🤣🤣
Обожавам го това Сиенче!😍😍😍
П. П. Много обичам такива класни събития като това на МОНД и такива селчовци ката Фиво и Пепка изпльокани сред отбраните гости. Досущ Бай ти Ганя в басейна.. Булгар,булгар!
|
|
|
Post by ☀ on Oct 28, 2022 14:13:51 GMT 2
Не мога да коментирам сериала, защото е ...много, твърде много. И само в главата ми изниква ' колко сте бездарни и двамата, че използвате децата за пари ' . Пф.
Такъв плужек е Филяка, че дори не ти идва отвътре да го съжалиш.
Наистина си снима живота, под формата на жалка имитация на ' Двама мъже и половина '. И пусто все не му се говорело за майката на детето...
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 28, 2022 14:17:43 GMT 2
Според мен, с този сериал ще каже доста неща за Пепе.
|
|
|
Post by komkama on Oct 28, 2022 14:19:14 GMT 2
Уааау, ще си покажа реалната история като "действително нереална история" под формата на уеб сериал и понеже съм таланлив колкото джапанка, ще използвам сладкото си малко дете и майка му ще одобри това, защото тя прави същото, но под друга форма, с нейните сладки малки деца. И Пепка долу се радва в коментарите. Не знам не се ли виждат колко са нелепи отстрани. Правят грешка след грешка, децата им ще страдат, а те си снимкат клипчета и сторита и оркестърът да свири.
|
|
|
Post by 100helit on Oct 28, 2022 14:22:28 GMT 2
Ест, че се радва Пепка, ще падат пари и от другото дете, онуй, как му беше името...най-после. Догодина може да получи ново якенце от някой хонорар.
|
|
|
|
Post by vilhelmina on Oct 28, 2022 14:26:05 GMT 2
И Пепе е коментирала под видеото в youtube “Матиаас готов актьор”
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Oct 28, 2022 14:30:03 GMT 2
Не съм гледала сериала на Филяка, само мернах описанието и коментарите и Пепондрела го е коментирала. Не мога да кача снимка, но е написала, че Матиииииаас е готов актьор (за разлика от баща си, явно). Като го изгледам, ще пиша пак .
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Oct 28, 2022 14:37:50 GMT 2
Изтърпях първия епизод до средата. Пълен с клишета, явно замислен като изповед. Изобщо не мисля, че ще е художествена измислица. И онази напушената отдолу се радва в коментарите. Колко трябва да не си на център публично да те плюят и ти да се кефиш, че най-малкото ти дете ще участва в този резил. Тия хора до един не са у ред!!!
|
|
|
Post by sisi777 on Oct 28, 2022 14:51:40 GMT 2
Нали това искахме, Филяка да направи канал...и да разказва Аз все още не съм го гледала.
|
|
|
Post by rosenfeld on Oct 28, 2022 15:18:25 GMT 2
На мен пък ми допадна въпросният "сериал". Кринджът е по - скоро коментарът на Пепе долу 😂. Явно този път е имало "Йети, предният път ти обра каймакът, сега е мой ред за бальон" 🥲
|
|
|
Post by aleya on Oct 28, 2022 15:38:57 GMT 2
Няма да има официален ъпдейт. Сериала на Филяка ще изиграе тази роля и това е. Впрочем, на мен ми стана доста тъпо за него. Може да е кофти актьор, но емоциите в очите му бяха доста показателни през цялото време. Ще продължа да го гледам, защото смятам, че заслужава подкрепа и втори шанс за нормален живот, за разлика от бившата си женичка. Както казах в един от предните си постове - не мисля да я коментирам, защото не го заслужава.
Относно магазина в Копенхаген - Мама Бирк слага всички в малкия си джоб, страхотна жена! Старее като хубаво вино! 😍
|
|