|
Post by The Judge on Oct 28, 2022 15:49:17 GMT 2
На тоя тъмбнейл Фильо е като някакъв чичак от "Бар Наздраве". Толкова да си outdated и в интелектуален, и във визуален аспект. Жена му е тъпа на талпа. Но да, децата им сменят родители по-често от обувките. Един ден тов курвенджелък ще се отрази и на техните връзки и това е най-тъпото.
Колкото до Пепа, тя никога не е имала вкус, за пореден път го доказва.
|
|
|
Post by allie on Oct 28, 2022 16:08:53 GMT 2
Кой изтърва тигрицата 🤣🤣🤣 от зоопарка 😂 tinypic.host/i/gUSn8Толкова безвкусно да се облича това същество.....
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 16:21:36 GMT 2
Елица е с поло и палто, а Пепка с гол пъп и тениска… Като гледам Сиенка и Ф2, явно Елица е облечена според времето навън, а Пепи я тресе хормона…
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 16:24:26 GMT 2
Цял живот в сянка , веднъж не я показа този нейн мъж . alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=cqs1666966799p.jpegalfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=bfi1666967051e.jpegТук за мен най-добре ги описва снимката - уж деликатно показващо се пръстенче и видиш ли аз съм сгодена , ама кога ше е сватбата само Бърк знае … И Пепа - пълен кич и в живота и към вкуса ѝ за облекло . Случи се нещо по- интересно на Елица и сега и тя ще ни залива със сторита от магазини и брънчове с другарката пеперудка . Дефакто ако Пепе не отиде да я изкара малко от дупката ѝ , щеше да ни залива със салати и къщата на мам Бърк .
|
|
|
Post by simba on Oct 28, 2022 16:27:40 GMT 2
Не знам дали сте го коментирали? Пепка си е останала с фамилията на датчанина ли? При справка в Папагал на ''Блесент ООД '' съдружници са Филип и Антоанета Иванова Йепсон. Свързани са и с още една фирма, заедно с Патрик и Полина.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 16:30:23 GMT 2
Когато цял ден си седял заровен в документи и цъкаш екселски таблици ииии отвориш инстаграма да видиш какво е става през деня: Еличка пак чисти и подреждa новия магазин на Бирк. Пепе е пропуснала закуската в Еличка, сигурно пак е била с махмарлук или е имало диво парти в леглото с фИво. Пепе с кроп-топчИ и тигров панталон в селфи с Елица, която е с поло и палто.. миии Пепето ѝ ври кръвта, сигурно от младо лъвче идва, Еличке вземай пример. Галя Богатото отваря поредната пратка от Ламер. Мама Сиса след края на пандемията си слага ваксини за Ковид.. 😂🤦🏻♀️ Тейче още е по плажовете в Турция и яде шоколад Милка спонсорирано ииии бая баджак е направила. 😂 Амиии май ми дойде достатъчно информацията от социалните мрежи, отивам да пия едно вино с мУж навън, че тая седмица беше ад ама да се похваля поне на вас, че нали не съм в инфлуенсърските среди и няма на кого да се похваля, че пия вино. 😂😂😂 Наздраве и честит уикенд на всички, за които петъка е истински празник! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Oct 28, 2022 16:31:29 GMT 2
Не беше лош първи епизод на Филяка. Мисля, че историята си е истинската. Очаквах да е много криндж, но ми беше на малко места.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Oct 28, 2022 16:52:25 GMT 2
Започнах да гледам епизода - правилно ли чух, че Китодар предложи да го нарича Фиво? Момичета, трябва да искаме авторски права
|
|
|
Post by 🙃 on Oct 28, 2022 16:55:53 GMT 2
Ама пали Плесен свещ, чете хюман дизайн 😂😂😂. Чакам само календара 😂😂😂
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Oct 28, 2022 16:58:27 GMT 2
Ама пали Плесен свещ, чете хюман дизайн 😂😂😂. Чакам само календара 😂😂😂 И измивната пяна беше в банята… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Oct 28, 2022 17:03:31 GMT 2
Започнах да гледам епизода - правилно ли чух, че Китодар предложи да го нарича Фиво? Момичета, трябва да искаме авторски права Аз чух Фильо, но може и да бъркам.
|
|
|
Post by smiley on Oct 28, 2022 17:09:57 GMT 2
Изгледах и аз сериала на Филяка. Като цяло ми е безразличен, но не може да ме убеди, че това не е и ситуацията в действителност. Предимно той е с Матиас, а майка му хайнаносва из софийските клубове.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Oct 28, 2022 17:11:40 GMT 2
Започнах да гледам епизода - правилно ли чух, че Китодар предложи да го нарича Фиво? Момичета, трябва да искаме авторски права Фильо каза, но и на мен Фиво ми се причу, та го върнах
|
|
|
Post by supernova on Oct 28, 2022 17:58:18 GMT 2
За сериала на Филяка мога да кажа само СУПЕР!
|
|
|
Post by jeri on Oct 28, 2022 18:18:51 GMT 2
Пепе разби с това панаталонче. Но определено Филяка не беше за нея, защо ми беше да бързат с дете, не знам. Идвам от сторитата на Ивана, Флори тръгнал на ясла и било супер емоционално. Интересно тя какво ще прави по цял ден? Полина пък говори за някаква светлина в тунела, тя за последния месец колко време изкара с децата? Нейното е направо наглост на макс.
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 28, 2022 18:28:35 GMT 2
Доста плоско начало на “сериал”. Леко депресантско, леко ретро ми е някак. Матиас е СУПЕР сладък и изобщо не мисля, че му е там мястото. 30 годишен мъж да се надява с детето си на 2 год. да стане вървежен и актуален, ми идва твърде жалко. Актьорска игра никаква, историята уж измислена, пък то си е живия живот и един вид се търси съжаление. Не, мерси. Можеше да си разкаже историята и по-друг начин. Да, интересно ще е за клюките и пикантериите покрай Пепе, но невинното детенце не го заслужава. И колко хора ще го гледат заради самия Филип, а не заради драмите с бившата?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kpop19 on Oct 28, 2022 18:43:21 GMT 2
Поредната глупост на Гергана - нов курс / LV каишка / повод за куче ... 😒 Филяка / прилича / вероятно е фен на Joji 🙄🙄🙄
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 18:57:18 GMT 2
Не мога да нарека това на Чехляка сериал. Толкова ми е противно, че се опитва да трупа гледания и респективно пари на гърба на Матиас, защото никой не би си пуснал Чехляка… Един дол дренки е с Пепе, а видът му е… 🤢 Докато беше с нея поне приличаше на мъж около 30, който се поддържа. В момента е кошмар. Личи си, колко е ядосан и разочарован, че е натирен от Пепе заради Фиво. Изобщо не е измислена история, а самата реалност. След третия епизод “сериалът” ще е аут.
Ф2 не е особено харесван в темата, но на мен ми е симпатичен (не на външен вид) на фона на останалите замесени в този цигански катун. Откровен е и не играе роли като останалите. Когато иска да е хепи бой си е такъв, когато иска да покаже среден пръст - прави го. Неподправен е и видимо обича момичетата, дори да не е всеки ден с тях.
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 28, 2022 19:14:47 GMT 2
Пепе разби с това панаталонче. Но определено Филяка не беше за нея, защо ми беше да бързат с дете, не знам. Идвам от сторитата на Ивана, Флори тръгнал на ясла и било супер емоционално. Интересно тя какво ще прави по цял ден? Полина пък говори за някаква светлина в тунела, тя за последния месец колко време изкара с децата? Нейното е направо наглост на макс. Със същия коментар идвам и аз за Ивана. Не разбирам защо праща Флорина ясла/хей йо, професионализъм/, какво, пречи й да търка дивана по цял ден ли? Пхахахах
|
|
|
Post by jane16 on Oct 28, 2022 19:15:55 GMT 2
Пепе разби с това панаталонче. Но определено Филяка не беше за нея, защо ми беше да бързат с дете, не знам. Идвам от сторитата на Ивана, Флори тръгнал на ясла и било супер емоционално. Интересно тя какво ще прави по цял ден? Полина пък говори за някаква светлина в тунела, тя за последния месец колко време изкара с децата? Нейното е направо наглост на макс. Днес я видях Полина, в едно кафе в центъра. То това си е място, където повечето хора работят с лаптопите. Тя беше сама. Изглежда добре наживо, и някак по-нежна. Не загледах бюста. Аз пък бях с детето и сигурно ме е мислила за “луда” 🫣 Но наистина се замислих, че постоянно е по заведения и брънчове, в работни дни. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by emmmyyy on Oct 28, 2022 19:47:15 GMT 2
Ох, бързам и аз да кажа. Първо съм в депресивно състояние и сериалчето така ми допадна, ама може би, защото избягвам да гледам весели неща.
А иначе като видях свещите и посегна към книгата и бях сигурна, че ще извади бальона Хахахаха, ама уви (Хай,Пеп) - хюман дизайна.
|
|
|
Post by Libelle on Oct 28, 2022 19:59:20 GMT 2
И аз да си дам 5те стотинки за сериала (гледах 10мин)... Филип 3 ми стана много противен не мислех,че е възможно повече,но уви. Тотален плазмодий, който за пореден път няма топки да каже какво е станало, за да не ядоса мама Йети. И използва детето да изкара малко кинти,че го мързи да работи... гадничко... и Пепон го позволява,просто защото не й пука, а и не е датчанин... коментара й е топ, само за да покаже, че нали е огра,не истина... жалки, много жалки...
|
|
|
Post by likearose on Oct 28, 2022 20:03:14 GMT 2
Гучан написал, че се нуждае от гадже, което обича да пътува.🤣🤣🤣🤭
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 28, 2022 20:07:31 GMT 2
На мен ми направи впечатление,че Елица беше писала ,че посещението на Пепе е изненадващо. Тоест тя се е натресла там за да замаже всичко около този сериал на Филяка. Поне аз така го разбирам. Той така и не беше представен на датската рода, ама друго си е да размяташ родата на Карамански с колко последователи са и какви важни клечки са в родния хаЙляЙф🙈 Иначе сериала на Фифи е в стил вибокс от 2014г. Може да си казва истини, но то си е реалността за повечето семейства в момента. Далеч е обаче от свещ за 50лв в квартира в която не можеш да си платиш наема... Та противоречията валят.
|
|
|
Post by mariaflower on Oct 28, 2022 20:42:41 GMT 2
Гучан написал, че се нуждае от гадже, което обича да пътува.🤣🤣🤣🤭 За разлика от Гергана, която му е фейк гадже и пътува само наужким
|
|
|
Post by m12d on Oct 28, 2022 20:53:43 GMT 2
Гана тагнала Капитонката на стори
|
|
|
Post by kpop19 on Oct 28, 2022 20:57:50 GMT 2
🤡🤡🤡🤡🤡🤡
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Oct 28, 2022 20:59:27 GMT 2
Аз мисля, че Пепка не е водила Филяка в Дания основно заради Ковид - все пак, почти година беше много трудно да се пътува, а и най-малкото, посещението на един възрастен (Фичката) е по-лесно , отколкото на 2 малки деца + двама възрастни. Аз не разбирам защо вече не го показва фИво- явно е, че не се крият, но не се и показват.
|
|
|
Post by peacock on Oct 28, 2022 21:37:03 GMT 2
Тоя Фичо пак си е пуснал грозната прическа на пубертет - каска. Как се харесва с тая кичара не знам..все едно чака спонсорство, че да се подстриже
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by 100helit on Oct 28, 2022 21:53:28 GMT 2
Усмивчо не е ли на година и малко? И вече го разкара уж "много желано и чакано"? Разбирам да трябваше да се връща, да графи кариера, но с нейните занимания?!
|
|