|
Post by mrsg1986 on Oct 28, 2022 21:55:19 GMT 2
Но София определено я няма. Ако беше там, Сиенчето нямаше да го видим изобщо, камо ли толкова често. Много се радвам, че най-после детето прекарва по-пълноценно време с един от родителите си.
|
|
|
Post by 100helit on Oct 28, 2022 22:11:58 GMT 2
Не разбирам защо пак се скача емоционално, щото някой вижда паралел стс своя живот, прави се свободен прочит (къде съм използвала думата "болно") и се помества половин ферман лични преживявания.
Мислех,че коментираме Ивана, но ако съм се объркала, нека ме цензурират?
Ще ме прощаваш, но съм сигурна, че кариерният ти път и изобщо съществуването му рязко се различава от този на Диванче (и липсата му), че да правим паралели.
|
|
|
Post by The Judge on Oct 28, 2022 22:25:21 GMT 2
Аз съм категорично против ясли и детски градини, ако наистина не се налага. Това със соациализацията на детето е абсолютна глупост, сори. Особено като знам какви нагли и отракани идват после, защото са се смесили с масовката дечурлига на родители, които не знаят за какво са ги създали. Единственият плюс е, че са подготвени за живота, понаучили са обиди и шамари, обръгнали на всякакви неща. Да не говорим, че в общия случай в по-късните години, са абсолютно неподготвени с някакви знаия и умения, защото в групи по 30, не е имало време. Простотии, побоища и болести през 3 дена с някаво изкуствено схващане за имунитет и забавление. Тук изключвам редките случаи, в които градината е наистина супер, лелите са загрижени и детето е късметлия. Не обвинявам и родителите, които наистина нямат възможност. И да, мнението ми не е меродавно 😜В случая на Ивана обаче, можеше да помисли за варианти, не знам какъв е зора след няма и 2 години да го пращаш по цял ден някъде etc. Вместо да го дава на градина, да го изведе на пясъчника, ако това е причината. В тоя ред на мисли, оная простата селяндурка с претенциите и интелект на сварен картоф... Да се радва, че не ѝ се налага и че има кой да би помогнал на неблагодарния ѝ за**ник. Защото има майки с толкова тежки операции и писледствия, че не могат да се вдигнат, камо ли да "имат спокойствие почивка и уединение". На една позната ѝ извадиха половината матка с форцепса, така че, хвани виж по-далеч от Враца. Или от носа си.
Да кажа, че изпитвам изключително голямо неудобство да гледам гърченето на Йоана и оня нейния Mr. Пластико. Суууупер неприятна гледка са ми, нищо секси няма, да не кажа, че ме отблъсква това търкане в него. Не харесвам бачата и ппц, но тяхното е противно чак. За мен тя колкото повече мига сластно на камерата, толкова по-несексапилна изглежда. Юбер криндж.
Гана... Очаквам след месец туториал "как да си направим колан от кучешка каишка". Ненадминато проста е. Ненадминато просто. Успех да пробиеш като бести на Капитонката 🤣🤣🤣, която, бтв, на снимките на Радапола не мвза на себе си.
#безфилтърнемогадаживея
|
|
|
Post by lama on Oct 28, 2022 23:15:29 GMT 2
И на мен за Йоанна и Стъни ми е странно как тя си го гледа предизвикателно, танцуват отблизо и единият е зарязал другия. Залагам, че Стъни е зарязаният и то не за първи път. Не му ли е трудно тогава да танцува така с нея.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 28, 2022 23:24:02 GMT 2
Тръгнах на градина на 4 години, а ММ е бил само в предучилищна и сме си съвсем нормални хора. Нямам деца, но не бих пуснала моето на 2 години на ясла. В училище не беше така, но в градината редовно имаше болни деца, след което и аз бях болна… Не понасях да ходя на градина и бях много щастлива, когато приключих и станах ученичка. Родителите ми са ме гледали сами без помощ от баби/дядовци или бавачки. Все пак в първи клас можех да чета и да смятам на ум до 20 без да съм била от 2 годишна на ясла и да са ми обяснявали, как да ходя в тоалетната с книга… Детето може да се социализира и ако майка му има някакви приятелки с деца, както и ако това дете излиза от хола на Диванче и го заведат на детската площадка в квартала. Просто той изглежда като затворник, на който времето му трябва да минава в книги, играчки за мислене и още подобни простотии, които са далеч от мисълта ми за щастливо детство…
|
|
|
Post by peacock on Oct 28, 2022 23:59:53 GMT 2
Адриана сигурно е любимата учителка на...бащите на учениците. За мен това е неподходящо облекло за учител. Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by komkama on Oct 29, 2022 0:46:47 GMT 2
Съжалявам и за мен яслите са за наистина заети родители, без никаква помощ или които градят кариера, а не за инфлуенсър, който си бърка в носа и програмист, който може да работи от вкъщи поне 50% от времето. Хайде на детска си е човече, но за яслата си е още бебе. Като толкова много им пречат децата да седнат и да се замислят преди да ги имат, а не да запълват някакви липси и после - пречат ми и Полина слагам в това число.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 1:09:15 GMT 2
Йоана е супер неудобна за гледане. Все едно онзи известен опит на Тейлър суифт да туърк-ва. Потресаващо дърво. Това с децата и гледането не е толкова просто. Ако хората работят, няма как от вкъщи да си програмист или с друга сериозна професия, а не инфлуенсър или да плетеш като гал Иванова (сърдитият чичко) ,и да гледаш малки деца. Моя колежка се върна от майчинство и гледа дете, постоянно ние трябва да се съобразяваме с нея, нивото на работа й е потресаващо ниско, на нея не й е ок, защото се изнервя да не може да си върши работата и да е с детето. Та я записа на частна ясла, но пак се разболява и пак е мъка с нея вкъщи, но поне не е всеки ден. Аз лично не бих издържала, но и знам, че не искам деца. В същото време не разбирам какъв им е зорът на хора, които пишат емотиконки и се снимат на дивана. Цял ден гледат рийлсове и снимат тук- таме нещо, отговарят на коментари и качват сторита. Демек лежат на дивана, много ме натоварва да гледам как мрънкат колко трудно им било, а те нищо не правят и имат толкова помощници. Нормалните жени масово изнемогват и пак рядко мрънкат толкова колкото пътуващите постоянно и ходещи на брънч/фризьор/маникюр през седмица инфлуенсърки
|
|
|
Post by vilhelmina on Oct 29, 2022 1:45:02 GMT 2
Много ще се смея, ако кучето на Гергана си изгризе марковата каишка 🤡
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 29, 2022 7:31:31 GMT 2
Отдавна не съм писала, ама все не остава време.
Гергана да си изкъпе и вчеше малко кучето, а не да му купува каишки, които не може да докаже с какъв марков произход са. Щото за жалост прилича на такава от циганския пазар.
Иначе намерила пръстен и се чудила дали това не е знак от съдовата, че ще става булка. Че кой ще те вземе теб, кукумицин?!? Онзи релефният, който също изчезна безследно.
Мария пг да спре да се мъчи да говори на сторита, щото си личи колко се мъчи и не е нейното, пък да не говорим от това “р”, плачещо за спешна логопедична помощ колко болят ушите.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 29, 2022 7:50:37 GMT 2
Анка тъпото,братче! Аман от елементарни парчета. 360 градуса... prikachi.net/image/Screenshot-20221029-083137-Instagram.8DvpNhМария пг рядко я гледам,защото е супер безинтересна, но понякога логопед не помага. Казвам го като човек с френско "р", който като дете бая ходи на логопед,но файда никаква. Сега, може логопедът да е бил некадърник де...но живи и здрави 😁
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 29, 2022 8:03:29 GMT 2
Има хора, на които р-то им е чарът, но нейното е ужасно. Няма ги сторитата, на които говори пак да чия, ама то нейното е и едно фъфлене, мрънкане, не е едно.
|
|
|
Post by allie on Oct 29, 2022 8:41:35 GMT 2
Не разбирам защо пак се скача емоционално, щото някой вижда паралел стс своя живот, прави се свободен прочит (къде съм използвала думата "болно") и се помества половин ферман лични преживявания. Мислех,че коментираме Ивана, но ако съм се объркала, нека ме цензурират? Ще ме прощаваш, но съм сигурна, че кариерният ти път и изобщо съществуването му рязко се различава от този на Диванче (и липсата му), че да правим паралели. Не съм искала да те засегна. Не е емоционално в никакъв случай. Нито думата болно съм я използвала заради теб. Просто споделих, но явно не на място. Извинявам се 🤗
|
|
|
Post by mar4eto12 on Oct 29, 2022 8:52:44 GMT 2
Съжалявам и за мен яслите са за наистина заети родители, без никаква помощ или които градят кариера, а не за инфлуенсър, който си бърка в носа и програмист, който може да работи от вкъщи поне 50% от времето. Хайде на детска си е човече, но за яслата си е още бебе. Като толкова много им пречат децата да седнат и да се замислят преди да ги имат, а не да запълват някакви липси и после - пречат ми и Полина слагам в това число. Напълно подкрепям, а съм майка на дете, което можеше сега да тръгне в първа яслена група. Имам възможност да остана, а като се върна на работа живот и здраве, има кой да я гледа. Защо да заемем чуждо място в държавна ясла (евентуално, защото аз такива луди пари за частна не планирам да давам), като нямам крещяща нужда? Така или иначе местата са яко кът, а аз имам и други задръжки във връзка с толкова ранното пускане на детето в образователната система. Ивана не знам какво ще прави, когато Усмивчо тръгне по цял ден, та тя не работи от поне 4 години, не помня точно. Ще се изненадам приятно, ако се върне на "истинската" си работа, но дълбоко се съмнявам, видя тя как е на работата лекото и хляба мекото, рекламни от диванчето, безплатно отгледаха Усмивчо, за какво ѝ е да работи изобщо? Мързи я, та я боли да "сЪзДаВа сЪдЪрЖаНиЕ", което в общия случай е кухо, та дрънка (пример: днешният рийл как се кикерчат тримата малоумно навън). Другото е да се готвят за втори рунд ин витро, ама и в това се съмнявам.
|
|
|
Post by 100helit on Oct 29, 2022 8:55:07 GMT 2
Благодаря, че погледна от моята гледна точка. Сигурна съм, че сте имали своите фактори за това решение и са били достатъчно основателни.
Просто при Диванче не виждам такива. Нито е притисната да се връща на работа, самоосигуряваща се е, не мисля, че и финансово изнемогват. Усмивчо е на 1г. 6м. и с нищо не й пречи "на задачките" освен да се излежава по цял ден. Боби помага в работно време, не знам как не му правят проблем, разхожда кучето, дори готви.. той е почти и баща,и майка вече. Събота ходят само те на плуване, щото мама отмаря. За мен такива индивиди са карикатури на майка.
Преди 2 дни исках да видя как стои на жив човек едното колие със звездички, защото планувах такова, влизам в иг профила на Лов поушън. Ни снимки на клиенти, ни хайлайти. Едно умряло стори няма. Не знам тази жена докога ще паразитира с парите и търпението на Боби.
|
|
|
Post by livia on Oct 29, 2022 9:00:16 GMT 2
Любопитството надделя и изгледах първия епизод на Филяка. С една дума - криндж. Иначе започна да ѝ сипва на Пепе, пък тя отдолу коментирала. Дали изобщо го е изгледала епизода?
"- А майката на детето къде е? - Няма я в момента - А защо не го гледа тя? - Тя го гледа от време на време. - Виж сега, от време на време не върши работа."
Рекламата на Блессент беше най-нелепата част. Сега последно ще разказва ли какво е станало или ще се мазни на Пепе и ще ѝ пази "репутацията"? Иначе тук отново познахме, че ще прави нещо такова Филяка. Кристалното кълбо на форума никога не лъже.
пп. Филяка е доста слаб актьор и сценарист, този другият - Ицо поне играе прилично и е някак по-естествен.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 29, 2022 9:26:19 GMT 2
Член на семейството ми е работил (и все още) и в държавна и в частна детска градина и е пълна лудница, включително и в яслите. Групите пращят. Децата не ходят единствено,ако са болни,но има такива, които дори тогава ги пращат,ако може да мине номера. Има много деца, които няма кой да ги гледа,но има и такива като дИвана от чист мързел,заемат местата на наистина нуждаещи се радетели. Има и една такива специални идиоти пък,които си записват децата и нарочно ни ги пускат,докато не стигнат лимита на позволеното отсъствие (а то не е малко) и чак тогава притиснати ги дават. И така какафонията с местата продължава в пълна сила. До степен в която унищожиха и кафезите (ако сте от южните квартали на София може и да сте ги чували) за да построят нова детска...
Едит:отидете да видите последното стори на Гана. С две думи: 🐸 кикераца е турнала дателен парцал и се кикерчи като невменяема на чалга парче.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 9:42:26 GMT 2
Много рядко давам дислайк в ютуб, но този път го направих за Лелята. Последното й видео е пълен ш88т. Предположих, че летенето с онова колело във въздуха е с цел промотиране, но тя така и не спомена защо са там всъщност. После води цяла компания на уж измислед тим билдинг преди отварянето на долнопробното й заведениЙце и мина без $ разходи. Наготви някакво пилешко с къри и карфиол, представям си как се е вмирисал целия бус. После направи нощ на приказките, което е похвално, но все си мисля децата бяха супер селектирани. Нали все пак идеята й беше да помага на деца от приют? Те всичките бяха с телефони и май деца на персонала на библиотеката. Цялото видео е пълно с нейното хилене, което го прави още по-дразнещо.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 29, 2022 9:42:29 GMT 2
Снощи и аз изгледах Филяка, и преди го казвах - върнал се е към клошарската прическа от преди Пепе. Тя можеше и да го кара да се изрусява, но беше сто пъти по-спретнат. Ще ми е интересно да гледам и другите епизоди, не защото нещо уау и много добре направено, а защото според мен си е режисирано на базата на реални събития.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 9:43:40 GMT 2
Зорница е качила епизод 2 от “Академия красива коса”. Отново говори страшно бързо и използва само научна терминология. Всичко това се оказва отново реклама на Brave new hair… Не знам, защо смята, че ако направи видео, за което й е платено като урок по биология, ще се хареса повече или изглежда по-отговорно. От двете й видеа за красива коса не научих абсолютно нищо, нито ми бяха полезни. Продуктите на brave new hair са много хвалени, но и много негативни коментари има, затова предпочитам да си спестя парите. Зорница ми е 100 пъти по-приятна и полезна, когато седне в тях и покаже нещо, което си е купила от дрогерията. Каже 2-3 думи за състава, действието и цената. Отивам, купувам го и съм доволна. Видеата тип урок изглеждат неадекватно на фона на аудиторията и продуктите.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Oct 29, 2022 10:18:03 GMT 2
Отидете във видеото на Деница и чуйте изповедта на Георги........... Предлагам им да емигрират и повече да не стъпват в България, най-добре в пещера, някъде в Камбоджа.
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 29, 2022 10:26:36 GMT 2
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Oct 29, 2022 10:38:48 GMT 2
Отидете във видеото на Деница и чуйте изповедта на Георги........... Предлагам им да емигрират и повече да не стъпват в България, най-добре в пещера, някъде в Камбоджа.
И аз да добавя как Деничка гледа като индианец тестер на YSL. Каза,че не може да произнесе тази марка, тя ѝ казвала Иесел😬🤣Няма такава неграмотница, честно!
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 29, 2022 10:42:38 GMT 2
И аз да добавя как Деничка гледа като индианец тестер на YSL. Каза,че не може да произнесе тази марка, тя ѝ казвала Иесел😬🤣Няма такава неграмотница, честно! Да, но според Георги трябва да ни вдъхновява и мотивира това.😂 Тия хора тотално са си повярвали...то простотия ,ама чак толкова.🤯🙆
|
|
|
Post by tiberia on Oct 29, 2022 10:43:04 GMT 2
Тъкмо това идвах да кажа. Скандализирана съм. А имайте предвид, аз съм защитавала Деница, заради това, че работи и се опитва сама да си изкарва парите, а не да чака на пратки и спонсорства. Първоначално мислих да пиша коментар под видеото, само че имам да кажа толкова много за всяко изречение, че просто няма как да се занимавам с тях толкова време да им пиша (просто няма да разберат). Наистина съм потресена…. А Йоанна в последния епизод на Къщата на инфлуенсърите споменава “моя приятел”….. тъ не беше ли казала в същото предаване, че няма приятел?
|
|
|
Post by 🙃 on Oct 29, 2022 10:43:04 GMT 2
Момичета, коя беше тази с трите деца и домашното раждане 😂 нещо се присетих и изобщо не я намирам каква беше
|
|
|
Post by sistef on Oct 29, 2022 10:54:50 GMT 2
Момичета, коя беше тази с трите деца и домашното раждане 😂 нещо се присетих и изобщо не я намирам каква беше Wheresiyashines
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 29, 2022 11:24:24 GMT 2
|
|
|
Post by tiberia on Oct 29, 2022 11:43:26 GMT 2
И аз да добавя как Деничка гледа като индианец тестер на YSL. Каза,че не може да произнесе тази марка, тя ѝ казвала Иесел😬🤣Няма такава неграмотница, честно! Да допълня също и за другия парфюм - отваря кутията, на която пише Lancom - La unit tresor и казва “тук има някакъв надпис…” Е заради това няма да се занимавам да им обяснявам защо е хубаво да си влагат парите в недвижим имот, а не в дрипи.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Oct 29, 2022 11:43:27 GMT 2
И както казва моята любима Фийби : " My eyeeees, my eyeeees!" 😵
|
|