|
Post by Harmless Breeze on Oct 29, 2022 11:50:08 GMT 2
Здравейте, мацки. Понеже другият сайт не ми работеше на мен, намерих друг за анонимно гледане на сторита и постове, и доста добре работи. 😄 iganony.com/Едит: Fif, страхотни стоп-кадри на Ганка. Накринджих се.
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 29, 2022 11:58:44 GMT 2
Дали има някой, който си причинява 40 мин с Деница? Пуснах го, превъртях до излиянието на гаджето й и не можах да го изгледам. Аман от псевдо-интелектуалци и разбирачи от всичко. Показват се по цял ден по всички социални мрежи, какво ядат, какво обличат, как търкат дивана, как се кикерчат и какво ли още не, обаче не могат да понесат критика или различна гледна точка. Големи обяснения, голямо нещо. 🙄 Едит: Гане, новите очила ти отиват точно толкова, колкото и старите и всички преди тях. Кака ти добре те познава. 😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Oct 29, 2022 12:20:09 GMT 2
Аз имам по-различно мнение за яслите и градините. Смятам, че всяка жена трябва да пусне детето си на такава, когато тя прецени - ако някой иска да си гледа детето до 4 години, нека го прави, но ако иска на година и половина да го даде на ясла - пак е ОК. Ако майката иска да гради кариера или да има няколко свободни часа на ден, не виждам проблем детето да е на ясла. Аз самата не съм посещавала такава, малко ходих и на градина, но съм станала човек. Същото важи и за приятелите ми, които са били дадени на ясла преди да проходят. Що се отнася до работата от къщи и гледането на дете - сигурно има и изключения, но за мен лично е почти невъзможно човек да работи адекватно и да гледа малко дете по едно и също време (тези разсъждения са на база моята работа в корпоративната сфера). Колкото и кротко да е детето, то си иска занимания, разходки и много внимание, а работата изисква най-малкото вниманието на човек. И аз имах колежка, която смяташе, че може да съчетава успешно работата (дори работеше на 6 ли, на 4 часа ли, не си спомням) с гледането на 2-годишно - ами, не се справи с нито едно от двете и сама прецени да излезе в отпуска, докато детето го приемат в ясла. Та, не бих съдила строго Ивана или Полина, че са дали малките си деца на полудневна ясла. Не мисля, че нито една от тях се е счупила от работа, но щом така са преценили като родители, явно това е добре за децата им, семействата им и тях самите. И нещо по-позитивно - ще черпя едно просеко (хай Пепе) тази, която познае кой е брандът ИЕсЕл
|
|
|
Post by fif on Oct 29, 2022 12:22:54 GMT 2
Хихихи, постарах се за тези хубави кадри, няколко пъти си пуснах сторито. 😀
Майкоууууу, какви са тези очила, на промоция ли са били та е купила 2 чифта кукавата й сестра. Че те мъжете с маска за електрожен докарват по-хубава визия.
|
|
|
Post by 🙃 on Oct 29, 2022 12:41:16 GMT 2
Приказната Ани пуснала пост, че била на конференция,която преобърнала всичко на 360 градуса 😂🤣😂🤣😂 в смисъл в кръг и обратно в стартова позиция. Топ топ топ 😂🤣😂🤣😂
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Oct 29, 2022 12:44:10 GMT 2
Бандата е в Истанбул с приятеля си и докато се разхождили купила 10 кг луксозен локум и трябвало приятелят й да го плаща и да го мъкне цял ден на разходката и не й говорил 2 часа и тя е написала, че била чувала, че Тиндър било яко място... след това беше написала в друго стори, че се притеснявала, че някой ден мъжът й щял да срещне добра, спокойна и балансирана жена и щял да поиска такъв живот. После го изтри това стори. Честно казано мъжът й е към 40, улегнал, собственик на ДЗИ, направо не знам как му се занимава с нейните емоционални драми, кризи и изхвърляния.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 12:44:41 GMT 2
Тъпотейче още не е благоволила да си оправи ноктите… Харесва ми косата й от последните сторита за Пуфис. Все още обаче не ми е ясно, защо й плащат да ги рекламира, след като детето й е голямо и не използва памперси…
|
|
|
Post by noclue on Oct 29, 2022 12:51:59 GMT 2
Не разбирам какво сме седнали да се притрисаме Иванче защо пуснала Флори на ясла толкова рано, ами нали след няколко дена ще трябва да направи реклама на тази ясла, от която са я спонсорирали за някой безплатен месец, като й свърши авантата, ще го спре.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Oct 29, 2022 12:54:19 GMT 2
Оф, как обичам някой така да извади нещо от контекста на дискусията, или пък дискусията като цяло да се отклони от първоначално обсъжданото. Говорим конкретно за ИВАНА, конкретно за нейния мъж ПРОГРАМИСТ. Не говорим за всички инфлуенсъри, не говорим за всички програмисти, не говорим за ходенето на ясла като цяло. Обсъжда се един супер-мега-гига конкретен казус, ама тия в групата всеки с меродавно мнение и как "такова твърдение в никой контекст не било приемливо". WTF бе? Аз дадох пример със себе си, защото смятам, че съм пример за човек, който няма нужда от ясла за детето си в момента (а доходите ми едва ли са като на Ивана-рекламата и ПРОГРАМИСТА) и че не-пускайки детето си на ясла, давам възможност на друго детенце, което има повече нужда, да я посещава (било то частна или държавна). Казах, че имам резерви, но съм далеч от това да убеждавам някого, че яслата не е ок. За мен не е ок, за Пенка е. Мир да е. Нали всеки има право на мнение, хм? Нека се придържаме към дискусията, нека всеки си дава мнението и по въпроса генерално (за/против ясла или помощ от баби), но нека не се обиждаме от чуждото мнение, само защото не съвпада с нашето. Разни хора, разни идеали, не може всички да сме еднакви. Тук говорим основно за това, което инфлуенсърите ни показват. Ивана показва лентяйско ежедневие, празно, скучно, няма работа, само някоя реклама тук-там, снимана от дивана. Е как да си помисля, че детето ѝ на всяка цена трябва да тръгне на ясла от първия възможен момент? "Бизнес" върти уж, ама я пълни една кутия с боклуци на ден, я не. Еми съжалявам, но майката, която ТРЯБВА да се върне на работа след първата година, защото доходите не им стигат, има много по-крещяща нужда от Ивана (особено ако говорим за държавна ясла). За частните - да, пак няма места, но в крайна сметка, който може да си го позволи, може да се възползва. А на тези, които изнасят информация от форума извън контекста - по-добре изобщо не влизайте във форума, явно целта му ви убягва генерално.
|
|
|
Post by ndcute on Oct 29, 2022 13:03:54 GMT 2
|
|
|
Post by komkama on Oct 29, 2022 13:13:37 GMT 2
Зорница е качила епизод 2 от “Академия красива коса”. Отново говори страшно бързо и използва само научна терминология. Всичко това се оказва отново реклама на Brave new hair… Не знам, защо смята, че ако направи видео, за което й е платено като урок по биология, ще се хареса повече или изглежда по-отговорно. От двете й видеа за красива коса не научих абсолютно нищо, нито ми бяха полезни. Продуктите на brave new hair са много хвалени, но и много негативни коментари има, затова предпочитам да си спестя парите. Зорница ми е 100 пъти по-приятна и полезна, когато седне в тях и покаже нещо, което си е купила от дрогерията. Каже 2-3 думи за състава, действието и цената. Отивам, купувам го и съм доволна. Видеата тип урок изглеждат неадекватно на фона на аудиторията и продуктите. Аз на Зорница винаги съм ѝ вярвала на препоръките и рекламите, защото е взискателна и чете. Обаче аз имам шампоана и маската от тази серия и не правят нищо за косата ми, въпреки, че ги ползвах чинно месеци наред. Шампоана дори успява да ми премие косата, въпреки, че е безсулфатен, не знам как успява. Разбира се, това че нещо не работи при мен, не значи нищо, но съм ползвала и други неща на BNH и нищо според мен не си заслужава цената и определено не заслужава хвалебствията на Зорница.
|
|
|
Post by komkama on Oct 29, 2022 13:22:24 GMT 2
Ахахахахаха еее, форумът на 3 морета! Интересни коментари има, някои изобщо не са разбрали есенцията на коментара, което не е за програмиста, а за инфлуенсъра, който дори не е и от заетите. Сори, стоя си зад думите. Яслите ми изглеждат като травмиращо преживяване за 1 годишно, детската е друга бира. Не обвинявам родителите на които им се налага, щом има ясли, значи са нужни, но Диванчето не ми е от нуждаещите се, пък нека съм тесногръда леля от държавния сектор, която няма понятие как се гради кариера, щом това ще ги успокои 😂
|
|
|
|
Post by aradia on Oct 29, 2022 13:30:32 GMT 2
Знам, че коментирахте, но Антонет Попова наистина ли си е направила така косата. Зорлем е качила 10 години. Това не е прическа за млада жена или поне на нея не й пасва. Сериалът на Филяка на мен не ми харесва. Гледам го само за клюки. Пепето пак много странно се е облякла, поне за моя вкус. С тези свлечени дънки.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Oct 29, 2022 14:01:15 GMT 2
Познахте май,че Гането пак е в Меркари. Започна отново да го промотира. Очилата са отврат. А да не ни лъже кое колко й излезло,че най-вероятно е на аванта.
|
|
|
Post by fif on Oct 29, 2022 14:04:36 GMT 2
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Oct 29, 2022 14:36:08 GMT 2
На всеки коментирал дънките отрицателно, Пепка пише: “love’em”, “loveeeee itttt” Доооообрее! Пепке, страх ме е да питам какво си…пила снощи… Edit: хаштаговете къртят мивки: #danishstyle #copenhagen Mond of Copenhagen left the chat… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rachelgreeb on Oct 29, 2022 14:50:04 GMT 2
Кефи ме как Гането се пъне да тагва Савини и Капитонова, за да привлече вниманието им, а те дори не я отразяват. #poorthing
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 15:01:35 GMT 2
Видях косата на Попова, по принцип все катерицата й гледам, по неволя ... Прическата й ми допада, напомня ми малко на Памела Юинг, нали съм леко антична. Много по-добре е от преди, но и трябва да внимава с тоя бретон, че границата към "кугър от миналия век, но на 30" е много тънка. Но тя си е лелка и от сега я виждам с ролките.
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 29, 2022 15:26:34 GMT 2
Пуснах и аз "сериалът" на Филяка. Съжалявам, но е в ролята на пълен убитак и нещастник. Ако беше художествена измислица ок - но за съжаление не е, а е пародия на реалността, в която живее. Ро Пепе ако го гледа това ще се радва, че го е зарязала, жените не обичат лузъри.
|
|
|
Post by likearose on Oct 29, 2022 15:31:04 GMT 2
Мен дънките на Пепка, много ми харесват. Бих си взела с кеф такива, само да каже от къде са...
|
|
|
Post by ladybird on Oct 29, 2022 15:46:57 GMT 2
|
|
|
Post by fairy on Oct 29, 2022 16:08:10 GMT 2
Не мога да преценя с тези дънки Пепа на пингвин или барбарон ми прилича 🤔 Филяка и преди съм писала, че за мен е 1:1 с Ферди мравката 😜🤷 Изключвам периодът, в който под влияние на жена си беше рус.
|
|
|
Post by fairy on Oct 29, 2022 16:10:22 GMT 2
200€ за този чувал 😱 Ка'и чес'но 😁
|
|
|
Post by dandan on Oct 29, 2022 16:50:12 GMT 2
На мен цената на дънките не ми харесва, иначе на момента щях да ги купя ☹️ през деветдесетте много обичах такива изсулени гащи, та и сега бих си взела такива, само да намеря, които са ми по джоба.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 17:00:19 GMT 2
Елица като Голямото пиле от улица Сезам и Пепа с абсурдните дънки изринаха Гането по безвкусица и покъртителен стайлинг.
|
|
|
Post by Qyiana on Oct 29, 2022 17:03:35 GMT 2
Ох, едва изгледах частта със словоизлиянията на Георги и Деница във видеото. Само ще кажа, че май идеално са се намерили и си пасват. Такава гордост, че си прочел 5 книги през живота си... И си личи как отвътре им кипи, че не са харесвани, агресивен ми беше монологът им, безсмислен, без дори да са се погледнали отстрани.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 17:15:01 GMT 2
Искам да знам какво стана с новото хоби на Гана (тенис), както и какво се случи с Меморфинити?
За 24 часа “направи” лого, профил, фирма, намери счетоводител и адвокат 😂 но вече месец и нещо ни вест ни кост за този топ бизнес.
Честно казано ако след 3 деца (я да не се залъгвам, даже и след 1 дете) имах корема и краката на Пепе, щях да съм много доволна от себе си.
Облича се супер тъпо, държанието й е без коментар, но на откриването на магазина си изглеждаше като тотален милф. Роклята си беше неподходяща и просташка за събитието, но самото й тяло изглеждаше уау.
|
|
|
Post by simba on Oct 29, 2022 17:18:22 GMT 2
200 евро за тия свлечени дънки, а Матиас ходи с 3-4 номера по-голямо яке. #proudmom
|
|
|
Post by likearose on Oct 29, 2022 17:29:31 GMT 2
Уф, и на мен ми скъпеят. Може на някоя разпродажба. Благодаря за линка!
|
|