|
Post by scalestone on Oct 29, 2022 17:29:56 GMT 2
Аааааа не така с един от главните герои от един от любимите ми сериали от детството! Умирах си от смях с "Напълно непознати"! Филяка с къса коса може да мине дори за симпатичен, но с тази паница твърдо нье! В четвъртък сутрин, чакайки на светофара, бях опасно близо до Зорница. Същата е на живо, усмихната, беше явно с мъжа си. Сиенка ми пълни душата! Такова красиво детенце и миловидно... Двамата с Габчоса ми абсолютните любимци. Много се радвам, че е с баща си. На масата наред с пицата имаше и кукла, та Чаото си гледа децата. Аз също като adelina го харесвам като родител и като човек. Дано Сиенка все пак изгради връзка с него, че майка й пет пари не дава за децата си....
|
|
|
Post by Qyiana on Oct 29, 2022 18:20:30 GMT 2
Някой може ли да ми обясни каква е схемата на Йокото с тези две заведения във Варна и София? Тя ги финансира, собственик е, или само си дава подкрепата и някои рецепти? Не разбирам. Щото виждам, че други хора правят ремонтите и после си управляват заведението, пък тя само ходи да ги наглежда, пък се снима с престилка, абе не знам😂обърква ме
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 29, 2022 18:39:00 GMT 2
Попова не ми харесва с новата прическа. Филяка още по-противен ми става с експлоатацията на детето. Винаги ми е бил отвратителен, преди се възползваше от експедицията на София и Сиена, сега от собственото си дете. Пълен убитак!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 29, 2022 18:40:55 GMT 2
Тая Гана вече прекалява с нейните глупости. Какви са тези каишки за 285€. Да беше вложила поне в жилището малко и ако не е нейно, поне в някоя друга мебел, закачалка или каквото и да е. The Зъб ясно, че няма да го пипне, ама има толкова други неща. Горкото кученце, не е виждало гребен , ама го окичила с LV. Вече не ми е смешна, даже и за кринджа. Мисля си, че има забрана да се прибира в Дупница. Горката й майка, сигурно е вдигнала ръце, а тая ми яде кроасани в София и се снима с нелепите си детски дрешки през ден. Иначе е много грижовна и всеотдайна. Жалка история.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 29, 2022 18:50:22 GMT 2
prikachi.net/image/7D2FFC97-B82F-460A-966A-96CC04513263.8N8ypuБай ГанЮ прочел две-три нови думички, и сега се напъва да ги употребява във всяко едно изречение, което пише. Регулярното портфолио 😃 ДеФиЦиТеН, моля те Гано, прочети какво означава тази думичка, и колко малуомно си я употребила. Дефицит на кучешка каишка… Аз пак да попитам дамите(и господата), четящи от балконЯ, защо изваждате така всичко от контекст? И не ви ли омръзна да си търсите внимание, заради форума? Една проста мусакаджийка ви пита.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 29, 2022 19:04:21 GMT 2
Някой може ли да обобщи на Георги Деничкин излиянията, защото съм с главоболие и ако пусна влога едва ли ще оцелея...
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Oct 29, 2022 19:30:18 GMT 2
С две думи - според Георги и Деница, хората, които им пишат негативни коментари, не ги оценяват, защото според същите тия хора (които не ги оценяват), върха било да имаш деца, апартамент-коптор и 30-годишна кола и как в развитите държави, хора като Деничка щели да бъдат елит, едва ли не. И как това, че тя не чете книги не било проблем, защото била възпитана, а Георги е прочел 5 книги през живота си и последната била с правописни грешки.
|
|
|
Post by sweetpotato on Oct 29, 2022 19:50:32 GMT 2
С две думи - според Георги и Деница, хората, които им пишат негативни коментари, не ги оценяват, защото според същите тия хора (които не ги оценяват), върха било да имаш деца, апартамент-коптор и 30-годишна кола и как в развитите държави, хора като Деничка щели да бъдат елит, едва ли не. И как това, че тя не чете книги не било проблем, защото била възпитана, а Георги е прочел 5 книги през живота си и последната била с правописни грешки. Тази никога не съм я гледала,даже не знаех коя е,от вас научих,но на този Георги да му каже да спре да си купува книги от Лидъл и ще са без грешки
|
|
|
Post by fif on Oct 29, 2022 19:52:19 GMT 2
Гергана ми отговори, че не е спирала да работи като инфлуенсър към меркари.
Как пък ти повярвахме. Между реалната работа там и сега има един доста дълъг период, в които не е споменавала меркари я профила си.
Иначе тази каишка, ако наистина се чака за нея точно пък Гергана ли ще се време за нея. Тя има куче от месец, поръчала е каишката наскоро. Много бързо е дошъл нейният ред.
|
|
|
Post by kpop19 on Oct 29, 2022 20:08:39 GMT 2
В официалния сайт се продават , но не доставят до България ( в 24s няма наличност /те предлагат доставка до България) Отново се прави на интересна , но всъщност е жалка ....🤡
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 20:36:09 GMT 2
Аз съм категорично против ясли и детски градини, ако наистина не се налага. Това със соациализацията на детето е абсолютна глупост, сори. Особено като знам какви нагли и отракани идват после, защото са се смесили с масовката дечурлига на родители, които не знаят за какво са ги създали. Единственият плюс е, че са подготвени за живота, понаучили са обиди и шамари, обръгнали на всякакви неща. Да не говорим, че в общия случай в по-късните години, са абсолютно неподготвени с някакви знаия и умения, защото в групи по 30, не е имало време. Простотии, побоища и болести през 3 дена с някаво изкуствено схващане за имунитет и забавление. Тук изключвам редките случаи, в които градината е наистина супер, лелите са загрижени и детето е късметлия. Не обвинявам и родителите, които наистина нямат възможност. И да, мнението ми не е меродавно 😜В случая на Ивана обаче, можеше да помисли за варианти, не знам какъв е зора след няма и 2 години да го пращаш по цял ден някъде etc. Вместо да го дава на градина, да го изведе на пясъчника, ако това е причината. Абсолютно подкрепям мнението за градини и ясли. Аз съм пример за дете, което не е ходило на ясла, а на градина съм ходила точно 6 месеца с големи мъки, много рев и за капак на всичко една пр***а леличка реши да ми стисне устата и леко да ме удари и да ми натъпче супата в устата и това беше края на ходенето ми на детска градина. За щастие на мен и нашите, родителите на майка ми можеха да ме гледат и така съм отраснала с тяхна помощ, имах едно прекрасно детство и в града и на село, не съм останала асоциална в никакъв случай, а съм едно дете и винаги съм можела да си играя и сама, но и без ходене на градина си имах приятели, а когато тръгнах на училище много бързо завързвах приятелства. На 6 годишна възраст дядо ми ме научи да чета и да смятам, така че не съм имала никога проблеми с това, че не съм ходила на градина. Единствения проблем беше, че като започнах училище боледувах малко повече, но и тези, които бяха ходили на градина боледуваха на равно с мен, така че това за изградения имунитет в градината е абсолютна заблуда, там си е просто един бацилник. От друга страна виждам приятелките ми, които вече имат деца как нямат търпение да си "изгонят" децата на ясла най-късно на 2 години и не за да се върнат работа, а за да си "почиват от децата" и дори нямат желанието да се върнат да работят, а си пускат отпуски било то платени или неплатени. И не стига, че седи цял ден вкъщи и търка дивана и ги мързи дори да му наготви една супа на това дете и ходи и му взима за вечеря от детската кухня ядене.
Аз съм в тотален потрес понякога и се чудя дали и аз като имам дете ще изперкам толкова много като всички мами, силно се надявам да не загубя разсъдъка си. А за инфлуенс мамите просто да не говорим колко са зле... Малко офф топик чаршаф стана ама тая тема ми е една от "любимите".
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Oct 29, 2022 20:36:28 GMT 2
С две думи - според Георги и Деница, хората, които им пишат негативни коментари, не ги оценяват, защото според същите тия хора (които не ги оценяват), върха било да имаш деца, апартамент-коптор и 30-годишна кола и как в развитите държави, хора като Деничка щели да бъдат елит, едва ли не. И как това, че тя не чете книги не било проблем, защото била възпитана, а Георги е прочел 5 книги през живота си и последната била с правописни грешки. Значи според Деница и Георги те са единствените, които имат нов автомобил и живеят под наем в нова кооперация, така ли? Ще мЪ сисъпят двамата, то толкоз акъл като техния ми идва в повече.
|
|
|
Post by cloudedmind on Oct 29, 2022 20:41:43 GMT 2
Някой може ли да обобщи на Георги Деничкин излиянията, защото съм с главоболие и ако пусна влога едва ли ще оцелея... Всичко тръгва от това, че хората в коментарите се възмущавала как Деница показвала какво си купувала. Той много следял социалните мрежи и знаел, че в нормалните държави, когато някой е тръгнал от нулата или направо под нулата като Деница и е успял да постигне някакъв приличен начин на живот, хората му се кефят, а тук се оплюват. И все им намират кусури - защо били под наем, пък си купували кола, защо нямали деца и защо не четяли книги, сякаш това са единствените критерии да си успешен човек. Аз съм напълно съгласна с него, но не и с начинът, по който го изрази. Аз съм окей с контента на Деница, за мен лично проблемът е, че ѝ е окей да си купува постоянно еднакви чифтове маратонки за по 300-400 лева чифта, но за бизнеса си се хвали как си е взела най-евтината вентилация, щото за кво ѝ е като не може да я качи в инстаграм... Другият ми проблем е, че тя за мен няма интереси и хобита, дори за модата няма задълбочени познания и не може да произнася марки като Ив Сен Лоран, много сложно.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 20:50:41 GMT 2
Тия дънки ми приличат като на Мишо Шамара през 2000 година.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Oct 29, 2022 21:14:53 GMT 2
Деница и Георги, както и Гането, са инфлуенсърите с най-объркани приоритети. Не може да се изкарваш голяма бизнес дама и да си безработна (хай, Гане) или да влагаш най-малко пари в бизнеса ти (Деница). Не е редно да си купуваш скъпи дрехи, обувки и телефони, а да купиш най-евтината вентилация; не е ОК да си на 23-25 и да имаш жлъчка, пълна с камъни, но да продължаваш да набиваш боклуци. Та, в тази връзка, Деничка продължава да е на дъното, нищо, че с едно ходене в мола опуква 500 лева за глупости.
|
|
|
Post by plam on Oct 29, 2022 21:23:10 GMT 2
Аз съм категорично против ясли и детски градини, ако наистина не се налага. Това със соациализацията на детето е абсолютна глупост, сори. Особено като знам какви нагли и отракани идват после, защото са се смесили с масовката дечурлига на родители, които не знаят за какво са ги създали. Единственият плюс е, че са подготвени за живота, понаучили са обиди и шамари, обръгнали на всякакви неща. Да не говорим, че в общия случай в по-късните години, са абсолютно неподготвени с някакви знаия и умения, защото в групи по 30, не е имало време. Простотии, побоища и болести през 3 дена с някаво изкуствено схващане за имунитет и забавление. Тук изключвам редките случаи, в които градината е наистина супер, лелите са загрижени и детето е късметлия. Не обвинявам и родителите, които наистина нямат възможност. И да, мнението ми не е меродавно 😜В случая на Ивана обаче, можеше да помисли за варианти, не знам какъв е зора след няма и 2 години да го пращаш по цял ден някъде etc. Вместо да го дава на градина, да го изведе на пясъчника, ако това е причината. Абсолютно подкрепям мнението за градини и ясли. Аз съм пример за дете, което не е ходило на ясла, а на градина съм ходила точно 6 месеца с големи мъки, много рев и за капак на всичко една пр***а леличка реши да ми стисне устата и леко да ме удари и да ми натъпче супата в устата и това беше края на ходенето ми на детска градина. За щастие на мен и нашите, родителите на майка ми можеха да ме гледат и така съм отраснала с тяхна помощ, имах едно прекрасно детство и в града и на село, не съм останала асоциална в никакъв случай, а съм едно дете и винаги съм можела да си играя и сама, но и без ходене на градина си имах приятели, а когато тръгнах на училище много бързо завързвах приятелства. На 6 годишна възраст дядо ми ме научи да чета и да смятам, така че не съм имала никога проблеми с това, че не съм ходила на градина. Единствения проблем беше, че като започнах училище боледувах малко повече, но и тези, които бяха ходили на градина боледуваха на равно с мен, така че това за изградения имунитет в градината е абсолютна заблуда, там си е просто един бацилник. От друга страна виждам приятелките ми, които вече имат деца как нямат търпение да си "изгонят" децата на ясла най-късно на 2 години и не за да се върнат работа, а за да си "почиват от децата" и дори нямат желанието да се върнат да работят, а си пускат отпуски било то платени или неплатени. И не стига, че седи цял ден вкъщи и търка дивана и ги мързи дори да му наготви една супа на това дете и ходи и му взима за вечеря от детската кухня ядене.
Аз съм в тотален потрес понякога и се чудя дали и аз като имам дете ще изперкам толкова много като всички мами, силно се надявам да не загубя разсъдъка си. А за инфлуенс мамите просто да не говорим колко са зле... Малко офф топик чаршаф стана ама тая тема ми е една от "любимите". Мале все едно чета за себе си 😁 аз не съм ходила нито на ясла нито на детска,баба ме гледаше а нашите работиха. Лятото на село зимата в града,много хубаво си ми беше оосле тръгнах на предучилищна и после на училище. Е аз съм си малко по-срамежлива и не бях толкова социална доста ме тормозеха връстниците ми защото бях закръглена и до ден днешен имам такива комплекси,но какво да се прави живот. Та и аз не виждам защо усмивчо трябва да ходи на ясла при положение,че Ивана е постоянно в тях? Аз ако един ден имам детенце и имам тази възможност като на Ивана да работя от вкъщи с удоволствие ще си остана с детето вкъщи да си го гледам. Но уви ние сме прости мусакаджийки и дългът ни зове все пак имаме истинска работа за разлика от инфлуцките ни..
|
|
|
Post by chikitta on Oct 29, 2022 21:28:59 GMT 2
prikachi.net/image/7D2FFC97-B82F-460A-966A-96CC04513263.8N8ypuБай ГанЮ прочел две-три нови думички, и сега се напъва да ги употребява във всяко едно изречение, което пише. Регулярното портфолио 😃 ДеФиЦиТеН, моля те Гано, прочети какво означава тази думичка, и колко малуомно си я употребила. Дефицит на кучешка каишка… Аз пак да попитам дамите(и господата), четящи от балконЯ, защо изваждате така всичко от контекст? И не ви ли омръзна да си търсите внимание, заради форума? Една проста мусакаджийка ви пита. Много ми хареса Бай ГанЮ 😂 Предлагам така да я наричаме вече, пасва и на манталитетЯ.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 29, 2022 21:35:54 GMT 2
Пепа няма ли огледало в къщи да се погледне, че тези изсулени дънки не са нея. Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крака...
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 21:50:38 GMT 2
Абсолютно подкрепям мнението за градини и ясли. Аз съм пример за дете, което не е ходило на ясла, а на градина съм ходила точно 6 месеца с големи мъки, много рев и за капак на всичко една пр***а леличка реши да ми стисне устата и леко да ме удари и да ми натъпче супата в устата и това беше края на ходенето ми на детска градина. За щастие на мен и нашите, родителите на майка ми можеха да ме гледат и така съм отраснала с тяхна помощ, имах едно прекрасно детство и в града и на село, не съм останала асоциална в никакъв случай, а съм едно дете и винаги съм можела да си играя и сама, но и без ходене на градина си имах приятели, а когато тръгнах на училище много бързо завързвах приятелства. На 6 годишна възраст дядо ми ме научи да чета и да смятам, така че не съм имала никога проблеми с това, че не съм ходила на градина. Единствения проблем беше, че като започнах училище боледувах малко повече, но и тези, които бяха ходили на градина боледуваха на равно с мен, така че това за изградения имунитет в градината е абсолютна заблуда, там си е просто един бацилник. От друга страна виждам приятелките ми, които вече имат деца как нямат търпение да си "изгонят" децата на ясла най-късно на 2 години и не за да се върнат работа, а за да си "почиват от децата" и дори нямат желанието да се върнат да работят, а си пускат отпуски било то платени или неплатени. И не стига, че седи цял ден вкъщи и търка дивана и ги мързи дори да му наготви една супа на това дете и ходи и му взима за вечеря от детската кухня ядене.
Аз съм в тотален потрес понякога и се чудя дали и аз като имам дете ще изперкам толкова много като всички мами, силно се надявам да не загубя разсъдъка си. А за инфлуенс мамите просто да не говорим колко са зле... Малко офф топик чаршаф стана ама тая тема ми е една от "любимите". Мале все едно чета за себе си 😁 аз не съм ходила нито на ясла нито на детска,баба ме гледаше а нашите работиха. Лятото на село зимата в града,много хубаво си ми беше оосле тръгнах на предучилищна и после на училище. Е аз съм си малко по-срамежлива и не бях толкова социална доста ме тормозеха връстниците ми защото бях закръглена и до ден днешен имам такива комплекси,но какво да се прави живот. Та и аз не виждам защо усмивчо трябва да ходи на ясла при положение,че Ивана е постоянно в тях? Аз ако един ден имам детенце и имам тази възможност като на Ивана да работя от вкъщи с удоволствие ще си остана с детето вкъщи да си го гледам. Но уви ние сме прости мусакаджийки и дългът ни зове все пак имаме истинска работа за разлика от инфлуцките ни.. Оооо тука сме се събрали мусаджийки с еднаква съдба! И аз съм имала такива моменти със съученици гадняри, които са ме подигравали за килограми, защото след като влязах в пубертета си станах шишкава и както казваш ти и до ден днешен е борба с тия килограми и комплексите, които имам заради тях. Ама съдба не всеки може да е като Теа и Пепе с подарен ген и мега добрият метаболизъм и да се тъпат с боклуци и да се наливат с алкохол и да не качва килограми.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Oct 29, 2022 21:51:38 GMT 2
Не знам какво се хванахте за тези градини и ясли. Има 1001 причини, поради която родители да решат да пуснат детето си на градина и още толкова да не. Дори и безделници като Ивана не ги обвинявам ако решат да го направят,защото често очаквания и реалност след появяването на дете са различни. Понякога и за психичното здраве на майката, и за това на детето е по-добре то да е на ясла/градина. Ще кажете защо ги правят тези деца като не искат да ги гледат, но кой знае каква ще бъде действителността след като детето се роди, че да бъде толкова категоричен?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 21:59:20 GMT 2
Хахаха, алеле, майко, Деница, идолът на развитите държави 🤣 Георги казва неща, с които отчасти съм съгласна, обаче не мога да го приема насериозно, дори ми е комично, защото боготвори момиче, което е..... Най-кухата хралупа, която са виждали очите ми. Ми, смешни сте, сори.
Бтв аз не съм се замисляла за ползите и вредите от детската градина, но аз специално имам супер яките, макар и малко, спомени оттам ❤️❤️ беше ми голям кеф да ходя, заради приятелчетата, които всъщност са ми такива и до днес. Игрите, люлките, дядо Коледа, тържествата, учителките, басейн имахме даже. Там започнах да уча и английски. Абе, само добри спомени, освен гадната супа 🤣
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Oct 29, 2022 22:01:36 GMT 2
Размерът на дънките на Пепон отговаря на размера на най-милото й! Шльокава работа.
|
|
|
Post by ladyinred on Oct 29, 2022 22:10:30 GMT 2
Вижте поредицата от снимки, които е качила наша Пепка: http://instagram.com/p/CkT1foMtTb6 Последната е как тя вижда след 🚬 🤣🤣🤣 Иначе стайлингът ѝ е без коментар.. баш като салфетка е, както каза Давиз.
|
|
|
Post by mariaflower on Oct 29, 2022 22:19:36 GMT 2
Unpopular Opinion, но ме кефи палтото Saks Potts на Ели. Може би ще изглежда по-добре ако го носи с по-casual стайлинг. Има снимки на Кендал на колело, с дънки и кецове и такова палто и изглежда супер според мен.
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 29, 2022 22:33:34 GMT 2
Кога кацна в София, кога хухна на дискотека Пепе?? Вярно, изумява ме просто!
|
|
|
Post by 100helit on Oct 29, 2022 22:33:35 GMT 2
Дори и безделници като Ивана не ги обвинявам ако решат да го направят,защото често очаквания и реалност след появяването на дете са различни. Понякога и за психичното здраве на майката, и за това на детето е по-добре то да е на ясла/градина. Ще кажете защо ги правят тези деца като не искат да ги гледат, но кой знае каква ще бъде действителността след като детето се роди, че да бъде толкова категоричен? Аз се хванах, защото ми е забавно как поредната топ майка-инфлуцка по метода Мамтесори би отбой asap, тъй като психичното й здраве на "майка" включва маникюра, педикюра, Мърфито и брънча да са в един ден, а това няма как да стане на детската площадка. Засега в отбора са Полина, Ванче, очаквам и Надка, като изпроси яслата. Иначе Ванче я разбирам, очакваше да избие инвитрото с личната история и да стане топ мами инфлуенсър, тръгна силно, но с този пуст мързел и видеа за 9тия месец около първия РД нямаше как. Сега ще се задействат рийлчета с гримчета от хола и пратчици, за да замазва очите на Бобсън,че и тя нещо прави там. Тъкмо и той да поработи човекът,че тоя сайт не ми навява много вяра и в неговия професионализъм.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Oct 29, 2022 22:37:09 GMT 2
Стайлингът на Пепка е топ, напомня ми на коментара на Алф по повод дрехите на Кейт на Уудсток - "Виждам, че си се обличала в тъмното".
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Oct 29, 2022 22:49:38 GMT 2
Разбирам,че може би повечето ги дразни,че всичкото инфлуц дава големи заявки за супер майки, а като ги блъсне действителността като товарен влак не си признават. Но градината или яслата са само върхът на айсберга. Тези майки са по цял ден на ИГ, представете си колко време отделят на децата си извън снимките. Като съм вкъщи с моята дъщеря едвам успявам да прочета форума, камо ли да пиша мнения. Затова се изненадах какво толкова им се чудите.
Като цяло обаче нямам отрицателно мнение за градините. Имат си своята роля и позитиви. При една Деса Пеева,например, даже може да се окаже спасително за Кармен.
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 29, 2022 23:06:56 GMT 2
Георги на Деничка,защото знам че четеш тука много усърдно, а не че ти пречат два-три коментари под видеата. Та бих те попитал кой са тия инфлуенсъри в YouTube ,които цитираш. Да им проверим коментарите под видеата, не за друго. И ако искаш да знаеш, аудиторията на запад и в по-развитите държави е много по критична и такива като Деничка,няма и да се вземат насериозно,камо ли като вдъхновение или мотиватори. Та дай тия примери дето цитираш, ще сме радостни да ги видим и да им направим евала и паралел с вашите клипове.🤣🤣🤣 Надали си чувал за Маслоу, но както и да е. Публиката не се интересува какво си ял, какво си си купил и тн. Ако искаш да се издигнеш в пирамидата на нуждите, то трябва да покриеш много други критерии далеч от Старбъкс, доминос и такива ми ти работи.😁
|
|
|
Post by The Judge on Oct 29, 2022 23:16:35 GMT 2
Тая каишка, която е вероятно на майка ѝ заплатата (това, ако беше оригинална и не, не ни размятай фактури), чакам кучака да я сръфа както си му е реда. Гана е такава селяния, че напомня на циганьорите, брандирани отгоре до долу, които освен лъскаво и марки, грам не знаят друга реалност. Такива глупости плещи и после показва, че двете състояния са като биполярно разстройство. Не бих се изненадала още да "работи" за Меркари-пасва отлично на статута на магазина 🤣
Тая Деница и мъжо ѝ да вземат да излязат някъде да се огледат, пък тогава да се сравняват със "западния свят", че като ги гледах как реагират на елементарни конвенционални неща по хотелите, и като гледам какви езици владеят, западния свят са го виждали само наужким. И тоя, прочелия 5 книги, ще ти го кажа, че да ме разбереш- "фАни се скрий некъде, брат!". Децата във втори клас имат повече книги за четене през лятото и хората не се гордеят с това, че са прочели за 30 години 5 Скандита 😉. Личи ви, и ако не бяхте прости като дупки, щяхте да знаете, че добротата, образованието, интелекта и грамотността не са взаимозаменяеми, и очевидно не можете да стоите в едно изречение с тези неща,защото не сте на тоя свят въобще. А това, че си бил мизерник и "преуспяването" ти се изразява да си същия празняр, само че с Фере, означава само, че и ще си останеш същото зле, защото толкова си можеш. Правете си ноктите там и не се бутайте за нищо, което изисква интелектуален багаж. Тогава розов свят ще се отвори, без хейт коментатори. 😜
За госпожа бивша Йепсон, настояща мутрафонска държанка, ще кажа само, че ако съм мазен транзитен тираджия с ликьосани бермуди и тридневен фас в устата, ще съм повече от доволен да ѝ спра на тая. Прилича на проститутка и е адски жалко, че на всичкия ресурс, тя е толкова евтино парцале. Мръсна е и отвън и отвътре, за мен това е най, ама най-деградиралият човек и като съдържание, и като репутация, от цялото им измислено съсловие.
Нещо готино за финал. Еми, красива е Валери, отворих да чекна, добре е подбрала последните снимки. Не, че ще седна да се вдъхновявам от нея, но изглежда симпатично.
|
|