|
Post by iris on Oct 29, 2022 23:20:39 GMT 2
|
|
|
Post by fairy777 on Oct 29, 2022 23:27:58 GMT 2
Вижте поредицата от снимки, които е качила наша Пепка: http://instagr.am/p/CkT1foMtTb6 Последната е как тя вижда след 🚬 🤣🤣🤣 Иначе стайлингът ѝ е без коментар.. баш като салфетка е, както каза Давиз. Малката друсалка, БГ вариант 🤐
|
|
|
Post by tedi on Oct 29, 2022 23:43:31 GMT 2
Според вас малката друсалка Пепе от кого копира тези аутфитчета?Като цяло много се промени стилът и вкара доста малкови чанти.Струва ми се, че ще скъса синджира така както го раздава ларж а вече няма много реклами.Ще видим...
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 23:52:35 GMT 2
Опитва се да копира нещо средно между стила с марковите чанти на Кендал Дженър и ку*****ките парцали на Емили Ратайковски и накрая се получава облекло тип салфетка и надрусан поглед или просто казано грозотия и безвкусица за майка на 3 деца и възраст 30+ (соринотсори).
|
|
|
Post by Deleted on Oct 29, 2022 23:56:54 GMT 2
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Oct 30, 2022 2:27:48 GMT 2
Не мога да заема позиция по темата с Ивана, но вярвам, че всеки родител прави всичко, което прави за детето си с цел да е добре. На мен ми се налага след първата година да се върна на работа и честно казано ми се къса сърцето, ама…. Деница няма какво да я коментирам. Вижда се колко е възпитана и колко могат, знаят и прочие.
|
|
|
Post by komkama on Oct 30, 2022 4:10:27 GMT 2
Оф, дори на себе си омръзнах вече, но Пепче беше пак в Ехе на Хелоуин парти. Тя, маскирана като Харли Куин, а гаджето като Жокера - много сладко ❤️ Харесва ми и заблудата на противника - стар моден пост и никакви сторита от партито. Жалко, добре се беше докарала.
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 30, 2022 7:15:58 GMT 2
Снимките на Пепе не са ли от отварянето на магазина Kabo? Тогава беше със същия аутфит и прическа, а знаем, че тя обича да качва снимки с месеци назад от реалността.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2022 7:34:48 GMT 2
Пепе дали е успяла да се изкъпе, да изпере багажа от пътуването и да си види и 3те деца преди да се маскира като Харли Куин за да отпраши към поредното парти? И да, на снимките по-горе прилича на магистралка и да си призная - доста й отива. Под снимката с широките дънки хората я плюят и й се подиграват, а тя отговаря със сърчица и love it, top... Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали.
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 30, 2022 8:07:27 GMT 2
Разбира се, че не е успяла 😄. Ще се изям от яд, че не мога да видя тези култови превъплъщения на двамата млади, ЕХЕ не пускат ли техни снимки?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2022 8:09:37 GMT 2
Добре де, за какво изкарваш добри пари като родител ако не искаш да ги даваш за детето? Визирам Диванче, която все едно не може да измисли по-добър вариант от ясла на 1г и 6 м, направо съм в шок. Или Пепе - не е виждала Матиас цяло лято, той още не знам има ли 2 г, а тя побърза да го тупне на ясла.
Аз изперках вкъщи и се върнах на половин работен ден още като малкият навърши година. Не го пуснах на ясла, защото за мен категорично не беше вариант поради много причини.
Наех си детегледачка и пих една студена вода за разхода, защото си беше голям, но в крайна сметка беше най-добрият вариант за всички.
Гледа го един човек, който го разбира като “говори”, като иска нещо, гушка го, привързват се един към друг, отделя му внимание. Ходят на зоопарк, на музейко, на театър, на музика, събират се с близки деца. Никакъв стрес и нужда от адаптация, а за бацили не сме чували нищо а вече е на 2 и половина.
Да, излиза по-скъпо от ясла, ама аз тези пари за чанта Гучи ли да ги дам, както прави Пепе? Даже тъпото й Гучи ще покрие няколко месеца полудневна грижа
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 30, 2022 8:24:43 GMT 2
Деница и Гошко за пореден път не могат да приемат критика. За какво ще ми е за пример Деница, понеже от дъното сега имала пари за скъпи дрехи. Всеки може да оцени скъпите й вещи и без тя да се фука с тях. Стана ясно като бял ден, че от купуване на скъпи парцали и вещи, накрая бюджета за новия салон беше супер ограничен. Това ли е за пример? Че не си си направил сметката какво да инвестираш в бизнеса, който те храни, защото си изхарчил парите за други неща? Да не говорим, че голяма част от приходите й идват от разни други комплексирани дами, които мислят, че е страшно постижение да стъпиш в салона на инфлуенсърката🤣
|
|
|
Post by patrashkova on Oct 30, 2022 8:32:05 GMT 2
Бандата е в Истанбул с приятеля си и докато се разхождили купила 10 кг луксозен локум и трябвало приятелят й да го плаща и да го мъкне цял ден на разходката и не й говорил 2 часа и тя е написала, че била чувала, че Тиндър било яко място... след това беше написала в друго стори, че се притеснявала, че някой ден мъжът й щял да срещне добра, спокойна и балансирана жена и щял да поиска такъв живот. После го изтри това стори. Честно казано мъжът й е към 40, улегнал, собственик на ДЗИ, направо не знам как му се занимава с нейните емоционални драми, кризи и изхвърляния. Бандата не ходеше ли с някакво младо русоляво момче със зубърско излъчване - беше го показвала някъде по телевизиите май при Мон Дьо. Сменила ли го е? Колкото до Йоанна и Стъни и аз мисля,че всеки път тя го зарязва. Интересно е обаче,че пак остават неразделни като дупе и гащи. Даже в последното видео за апартамента той държеше камерата. Понякога си мисля,че лъже,че не са заедно. Относно яслите майка ми като педиатър е споменавала,че нейното мед мнение е,че ако майката има възможност е по-добре до поне 2.5г възраст, а може и 3 да си гледа детето вкъщи, защото по тези ясли много се разболяват и че и на 3-4 да почне да се "социализира" нищо страшно няма да стане и ще свикне със средата. Не съм гледала Ивана напоследък,но съм малко изненадана,ако правилно съм разбрала,че планират да пуска Флори, тя и без това си е в тях по цял ден.
|
|
|
Post by 🙃 on Oct 30, 2022 8:47:07 GMT 2
Те Деница и Гошко са тотален леш. Ако модели в "бяла държава" щяла Деница да е ВИП и да се приема за гуру, което да вдъхновява. И милата е толкова ограничена. Възмутена, че я нарекли "проста ограничена маникюристка", как можело маникюристката да е просто и ограничена. Та тя можело да е много интелигентна жената.защо я обиждали на професия. 😂 Георги и обясняваше, че не я обиждат на професия, ама то глупаво горкото как да зацепи. 😂😂😂
|
|
|
Post by livia on Oct 30, 2022 9:14:25 GMT 2
Пепе се облича и държи като жена, преживяваща житейска криза. Остава и да си отреже косата или да я боядиса в шантав цвят. Трябва все пак да призная, че не бях права за силикона - може и да се е отказала за сега. И междудругото какво стана с "децата само за лятото са при баба/тати". Вече е почти Нова година, а тя не се спира и ги вижда от време на време. А някои май си мислеха, че ще се кротне на есен... Колко пъти до сега става с децата да ги води по у-ще/детска - събира ли се цяла седмица общо?
|
|
|
Post by 100helit on Oct 30, 2022 9:35:58 GMT 2
Аз чакам още видео с трикчета как да подготвям дрешките на моето за ясла. Ходи от известно време и трябва да го стягам всяка сутрин, но без видеото на Пепе просто не знам как...
Притеснявам се да не тръгне на предучилищна, докато го чакам...А вие как успявате да гледате своите без инфлуенсърски трикчета?
|
|
|
Post by alexa07 on Oct 30, 2022 10:03:26 GMT 2
Ще видите сега, вие злобни мусакаджийки, Усмивчо като тръгне на ясла и Ванче-Диванче се разработи и стане дейна и продуктивна! Ще има рийлсове, влогове, видеа и много реклами и пратки на килограм. Ма то, дИтето и пречи на кариерата на топ инфлуенсър, затова е позалязла последната година. Как се живее с някоя и друга реклама и програмистка заплата, а? Сега сериозно - аз не съм против яслите, но когато това е последния вариант за родителите И детето да е навършило 2г. На нея не виждам какъв и е проблема! Работи си, тя и преди снимаше подобен тъп контент, пращат си и скъпи пратки (е сега рекламира прахокмукачката, дето и на модернмамито пратиха, еър фраер е получила, нищо че пише, че го е купила, ама иначе код дава 😉), има си рекламки. Има си време за "желаното и чакано" дете. То майки, които дет се вика са забременели от раз, си гледат децата до 2-3г и гледат да им спестят честото разболяване, наш'то Ванче много бързо забрави кога ревеше пред камерата като разказваше историята си и колко му трепереше (трепери) на това дете. Ами не го разбирам.
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 30, 2022 10:18:19 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2022 10:23:54 GMT 2
Аххахаха, гласувам форумът да стане институция. Падам вече 🤣🤣
|
|
|
Post by The Judge on Oct 30, 2022 10:26:08 GMT 2
Съвсем е сдала багажа тая.
|
|
|
Post by kameliya on Oct 30, 2022 10:27:15 GMT 2
Олицетворение на унижението. Тая жена, кризата на средната възраст я подпука доста по-рано от очакваното.
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 30, 2022 10:27:22 GMT 2
На пиянде мяза.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 30, 2022 10:30:51 GMT 2
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Oct 30, 2022 10:31:03 GMT 2
Пепа е като отвързана... Преди няколко дни постъпих по спешност в болница, направо ме болеше сърцето, че съм си "оставила" детето, измолих да ме пуснат на другия ден. Не мога да я разбера и не искам.
|
|
|
Post by madeline on Oct 30, 2022 10:53:32 GMT 2
Затова беше толкова на зор да се прибере тая малка шаврант*я. Посмях да помисля за миг, че се притеснява, че ще виси Сиенка на летището неопределено време. Уви.
|
|
|
Post by kalimera on Oct 30, 2022 11:01:05 GMT 2
Кога кацна в София, кога хухна на дискотека Пепе?? Вярно, изумява ме просто! Пепона каквото не харесва в бащата на дъщерите си това прави. За мен е странна работа да разобличи, оплюе и осъди Фичо Датски в книжлето си, и после да демонстрира живот досущ като неговия. Е, тва не мога да го разбера. 😏
|
|
|
Post by cloudedmind on Oct 30, 2022 11:01:36 GMT 2
Разбира се, че не е успяла 😄. Ще се изям от яд, че не мога да видя тези култови превъплъщения на двамата млади, ЕХЕ не пускат ли техни снимки? Спокойно, ще ги качи след месец.
|
|
|
Post by Deleted on Oct 30, 2022 11:01:52 GMT 2
Еййй, злобни мусаджийки, СалфЕТИ ще прави детокс и пита за съвети, защото рядко го правела и била начинаеща! Ти си за клиника бе жено.. къв детокс 😂 до снощи е опъвала алкохол и магистрали, днес вече ще прави детокс, цялата подпухнала и не знаеща къде се намира...майко милаа. То бива да живееш в заблуда и лъжа ама това нейното наистина е направо в друга реалност.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 30, 2022 11:04:40 GMT 2
|
|
|
Post by Libelle on Oct 30, 2022 11:05:36 GMT 2
Еййй, злобни мусаджийки, СалфЕТИ ще прави детокс и пита за съвети, защото рядко го правела и била начинаеща! Ти си за клиника бе жено.. къв детокс 😂 до снощи е опъвала алкохол и магистрали, днес вече ще прави детокс, цялата подпухнала и не знаеща къде се намира...майко милаа. То бива да живееш в заблуда и лъжа ама това нейното наистина е направо в друга реалност.
Krisinka , уби ме със СалфЕТИ .... ревЪ
|
|