|
Post by patrashkova on Jan 5, 2023 12:27:45 GMT 2
Леле това голямото момичемце е копие на Пепе просто от визуалната прилика до позата и маниера на усмихване. Чакам с нетърпение бебе 4 - дай боже 2023 щъркелът да ни го донесе 😁
|
|
|
Post by isabellavk on Jan 5, 2023 12:34:49 GMT 2
ПрЕатели….. prikachi.net/image/8V39O2 Зъбучи вземи оправи тая изгнила уста. Наистина не проумявам как може да се имаш за капацитет, а в същото време да не полагаш грижи за здравето си. Важното е Диор и Гучи да има, нека гният зъбите, ще сложим небрежното кичурче и проблема е решен.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2023 12:46:04 GMT 2
ХВиатели, защо Гана кара постоянно някой да ѝ пише в ЛС, да не е някой нов алгоритъм на Инстаграм, толкова е нелепа като се снима в тая кола и повтаря идвате с нас като всяка втора кифла. А Гучан е нает за шофьор вече май, намери един балък с кола, че да не се излага с такситата нон-стоп. 🤣
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jan 5, 2023 13:15:21 GMT 2
Крисинка се шегува, ама вие преставате ли си верно да подпише договор с някоя тв, и да има “Пепка ден и нощ”…😀😀😀 Тамън ще има за първоначална вноска за тузарска къща в Кладница, та да им е широко на голямото семейство. И за животни ще има място. Перфе! Ако не яхне вълната сега, няма кога. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by komkama on Jan 5, 2023 13:21:51 GMT 2
Според мен новата светска двойка на хилядолетието изобщо не живеят заедно. Скоро Пепе имаше арт стори от някакъв апартамент и се виждаше домашен пулт и като цяло си приличаше на ергенска квартира. Къде ще се наврат двама възрастни, баба-детегледачка, три деца, куче и заек(ако все още е жив) в кутийката. Филячето му беше семейно и удобно да се завре там на безплатното, но Ивчо ще избяа с 300, ако живее с 3 малки деца.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 5, 2023 13:21:51 GMT 2
Наскоро си припомнях драмите на Джефри Стар/Тати/Джеймс Чарлс и се замислих кои личности бихте искали да "разлеят чая" и да разкажат тяхната гледна точка за нашите инфлуенсъри? Ето моят бърз топ 3:
3. Филип Датски за Пепе - само защото е обвиняван във всички земни грехове, иначе не мисля, че ще каже нещо, което не сме знаели/подозирали. 2. Филяка за Пепе - тук вече ще е пикантерия. Как се събраха толкова бързо? Как и защо се зарязаха толкова бързо? Кой гледа Матиас освен Антоанета Пепелджийска-старша? 1. Стан и Стефи за нейно величество Гергана - за тях съм сигурна, че могат да снесат много неща, защото са наблюдавали от първи ред Гергучи: Създаването. Защо реши да става лЪкШъРи? Какви ли ги е карала да правят, за да създава съдържание? Какво точно се случи, за да си развалят отношенията? Сигурна съм, че са изтърпяли много криндж...
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 5, 2023 13:24:16 GMT 2
Мале, Гането изглежда като ритната от кон на онлайн срещите си. Аз от вчера съм с ковид и пак се старая да съм малко приведена във вид, когато имам онлайн среща. Пепонджи директно да започва излъчване по TLC, тъкмо няма да се занимава да лъже, че скоро ще има видеа.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by Nicole on Jan 5, 2023 13:24:32 GMT 2
Попаднах на Official Savina, не ми е позната,обсъждана ли е ? Както и да е , във видеото “Как да изглеждаме скъпо без да харчим” или нещо подобно. Девойката ни дава хубави съвети със стилни и семпли дрехи и събуди любопитството ми. Цъкам няколко линка с тези дрехи и какво да видя: пуловер-200€, маратонки-150€, палто -500€. И да (👋 Ели) , общо взето не скъпо да изглеждаш така… 😀
|
|
|
Post by tsvetentse on Jan 5, 2023 13:37:41 GMT 2
Честита Нова година, момичета! Желая на всички здраве, щастие и много късмет! 🙂
На някой направи ли му впечатление, че Попова мерила воалове в Джоли? Не мога, честно.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 5, 2023 13:37:47 GMT 2
Попаднах на Official Savina, не ми е позната,обсъждана ли е ? Както и да е , във видеото “Как да изглеждаме скъпо без да харчим” или нещо подобно. Девойката ни дава хубави съвети със стилни и семпли дрехи и събуди любопитството ми. Цъкам няколко линка с тези дрехи и какво да видя: пуловер-200€, маратонки-150€, палто -500€. И да (👋 Ели) , общо взето не скъпо да изглеждаш така… 😀 Преди години се обсъждаше доста, честно казано обаче помня само това, че докато баща им (Бог да го прости) събираше пари за лечение с концерти и дарения, те със сестра ѝ бяха отишли на екзотична почивка, която после обясниха, че е била платена предварително, но изглеждаше доста кофти. На мен не ми е симпатична никак, сестра ѝ май даже повече - тя участваше в Гласът на България, Оливия се казва.
|
|
|
Post by saturdayafternoon1 on Jan 5, 2023 13:56:08 GMT 2
Елица на последното стори с палтото е без пръстен. Май на тази ръка го носеше?
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 5, 2023 14:10:59 GMT 2
Елица на последното стори с палтото е без пръстен. Май на тази ръка го носеше? Да, на лявата го носи предимно, но на някои снимки/рийлс е на дясната. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jan 5, 2023 14:12:11 GMT 2
На другата ръка е пръстена, поне съдейки по предишни снимки. А и снимката е срещу огледало. Аз имам хубаво предчувствие за Елица, ама хайде ще видим. Дано е така. Според мен е спряла да показва личния си живот. Няма влогове. Както нямат и Полина, Пепе, Ивана и тя спира за малко. А мама Сиси ги удари в земята. Снима на поразия. И нищо не е спонсорирано. Явно и харесва.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2023 14:36:04 GMT 2
Забелязахте ли, че Фичо нямаше много иху-аху от новогодишната нощ този път и дори не си шерваха снимки с Пепа. Явно някоя добра душа го е информирала за съдържанието на интервюто, което Етие даде при Мондьо. Дори снимката му в асансьора изглеждаше като да е разочарован, бързо е събрал багажа да се омете към Дания.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 5, 2023 14:42:21 GMT 2
Преди години се обсъждаше доста, честно казано обаче помня само това, че докато баща им (Бог да го прости) събираше пари за лечение с концерти и дарения, те със сестра ѝ бяха отишли на екзотична почивка, която после обясниха, че е била платена предварително, но изглеждаше доста кофти. На мен не ми е симпатична никак, сестра ѝ май даже повече - тя участваше в Гласът на България, Оливия се казва. За Савина точно това наблюдавах и аз. Тъй като по това време бях събирала пари за някого..но с нещастен край, й бях писала защо всяко доларче не отива за баща й, а си купува онова популярнпто коланче на Гучи и тя хич не нагло отговори,че това работеша -да се снима. Отделно хпдих на един базар на една инфлуенс агенция за разпродажба на дрехи, а тя дори не стъпи на мего, защото беше в Париж. Писах на агенцията и ми отговориха, че "трябва да сме добри!". Ми аз съм добра, разбирам,че момичето се нуждае от Гучи, а баща й умира, но не съм тъпа. Отделно се оказа,че са събирали пари за някаква алтернативна клиника, която те кара да се увстваш по-добре, за да не ти се развие ракът. Абе, кухо, много кухо същество. Затова, да обобщя, хора, много внимавайте къде си давате парите.
|
|
|
Post by jeri on Jan 5, 2023 14:58:47 GMT 2
Малко съм изпуснала, но тази Стела как така забременя от Сандев? Не ги следя, само покрай раздялата им, тя нали каза много сериозни неща-че е мързелив, че се държи лошо? После с някакъв чичак, силикон сложи, попфолк певица щеше да става. Защо се върна при него, че чак и бебе ще имат? Той ми е много изостанал някъде в детството, тя изглежда да е искала повече от това. Да няма после като Пепе...
|
|
|
Post by olivee on Jan 5, 2023 15:12:22 GMT 2
По-добре като нямат видеа.
Може много кусури да си има Сиса, ама поне не разчита на реклами. За мен е по-добре да им виждаме недостатъците в реална среда, отколкото Пепе всеки път да лъже хората по половин година как всичко е перфектно и изведнъж крайна промяна. Или пък Гергана с нейните напъни за луксозен живот.
И най-интересното: от всичките дето са по луксозните марки как никоя не излезе да каже нещо повече за хубавите материи? Само името ги вълнува. Аз имам копринени ризи и от Майкъл Корс, и от втора употреба. За мен мотивиращото е материята да е естествена и качествена. Тях какво ги мотивира? Имат ли идея за какво точно плащат? Само Капитонова съм чувала в едно видео да говори за кашмир, но тя самата не беше много сигурна защо е " толкова мекичък пуловера"
Нека да харесват скъпи и луксозни марки, но да дават информация кое си струва и кое не.
Деница яде от нерви и затова не може да спре боклуците. То си личи, че изпада в депресия като й дадат инструкция за месо и картофи, ама с пица и старбъкс просто няма да стане. Маникюрите, които видях наистина са оръфани, не ги ли боли тези жени се чудя. Добре, че е взела други момичета да работят, да има разнообразие.
Харесвам Милица последно време, как се хвана и с диета и упражнения и отслабва сериозно. Също и че снима каквото й е кеф, сега е на вълна Орифлейм, аз не ги харесвам ама гледам нейните видеа просто за успокоение. Не ме натоварва.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 5, 2023 15:28:59 GMT 2
При Милица човек може да се хване за супер много неща, но жената просто ми е симпатична, не знам защо Някаква мистична химия е
|
|
|
Post by veereto on Jan 5, 2023 15:35:19 GMT 2
По-добре като нямат видеа.
Може много кусури да си има Сиса, ама поне не разчита на реклами. За мен е по-добре да им виждаме недостатъците в реална среда, отколкото Пепе всеки път да лъже хората по половин година как всичко е перфектно и изведнъж крайна промяна. Или пък Гергана с нейните напъни за луксозен живот.
Това, че има подобни екземпляри като Пепа и Гана не значи, че трябва да се подкрепят или подминават първобитни като Сиса, които единствено се интересуват от това какво ще ядят и дали ще се пл*щи, а здравето на децата ѝ е някъде между сериалите, че и след тях.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 5, 2023 15:45:30 GMT 2
Наум се шашка колко им била сметката за газ. За декември да е близо 700лв… колкото и да е голям този апартамент. Аз се отоплявам само на ток и сметката за Декември ми беше 70лв,апартаментът ми е топъл и не седя навлечена в никакъв случай. Колкото пъти ги видя на видео или рийл той все е по къси панталонки и тениска вкъщи. Амая също редовно е боса(предполагам имат подово отопление). Значи всичко бичи на макс, за да се разхождаме по потничета и боси крачета,ама после се вайкаме колко е сметката. Все едно да се оплакваш колко пари си оставил за вечеря ама да си си поръчал хайвер и шампанско.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Jan 5, 2023 15:57:29 GMT 2
Да се засрами държавата, защо не поеме на тези клети инфлуенсъри и сметките за ток, вода, газ и тн.
|
|
|
Post by likearose on Jan 5, 2023 16:01:13 GMT 2
Гледам профила на "мениджърът" на Ганка и умът ми не побира как може това да е профилът на човек, които се занимава с маркетинг.
Явно на днешно време всеки може да се занимава с това и да бъде успешен. Нищо че няма елементарна визия и чувство за естетика. Според описанията е била на толкова интересни места, а снимките са кръгла нула.
То пък кой знае и с какъв маркетинг се занимава, ама....
|
|
|
Post by olivee on Jan 5, 2023 16:04:26 GMT 2
Такова е, то явно и Сиса не е израснала в някой дворец, че да знае на кое да обърне внимание. Най-вероятно дори малко е вдигнала нивото за нейните деца от това, което тя самата е получила. Не всички тръгват с еднакъв старт в този живот и наистина има хора, които нямат основни навици, заради техните родители.
За мен е важно да гледам видеа без задни помисли колко пари ще се изкарат или каква реклама ще ми пробутат. Това ме дразни най-много. Ако влогъра има някакво желание за развитие или е информиран в някоя сфера е допълнителна стойност. Аз не чакам някой влогър да ми възпитава детето или пък мен самата, че да се хващам измила ли е Сиса ябълката на детето. Знам, че някои хора ги дразнят такива неща, ама на мен не ми бърка надълбоко.
|
|
|
Post by vansss on Jan 5, 2023 16:06:48 GMT 2
И най-интересното: от всичките дето са по луксозните марки как никоя не излезе да каже нещо повече за хубавите материи? Само името ги вълнува. Аз имам копринени ризи и от Майкъл Корс, и от втора употреба. За мен мотивиращото е материята да е естествена и качествена. Тях какво ги мотивира? Имат ли идея за какво точно плащат? Само Капитонова съм чувала в едно видео да говори за кашмир, но тя самата не беше много сигурна защо е " толкова мекичък пуловера"
Нека да харесват скъпи и луксозни марки, но да дават информация кое си струва и кое не.
Много ми хареса коментарът на olivee, с две ръце подкрепям, единствено искам да допълня, че Деница ми прави впечатление, че не носи никак често белите кецове от Диор, а много повече разни Адидас и т.н., което ме навява на мисълта, че дори не са и много удобни, ама Диор да е...
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 5, 2023 16:13:20 GMT 2
Да се засрами държавата, защо не поеме на тези клети инфлуенсъри и сметките за ток, вода, газ и тн. Само за сметките не са влезли в “партньорство”. Останаха им ипотека,сметки и чат-пат пазар на хранителни продукти,които плащат сами. Да отидат на запад с всичките им “дипломи” и “умения” да видя колко ще са вървежни като инфлуенсъри,или като каквито и да е работници, с мизерното си съдържание и полезност. Обзалагам се,че ако престанат да “работят” като инфлуенсъри ще преоткрият чорапите,чехлите и жилетки за зимата. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lisca on Jan 5, 2023 16:30:43 GMT 2
Наумчо, я сега си представи - Да не ти подаряват половината неща, дето живееш с тях и как ще решиш тия 700лв. за какво да ги дадеш и за какво ще стигнат? И не само ти.. Пълни боклуци сте всички, получавате всичко безплатно и развявате без срам това в интернет, пред хора, които плащат за това… Това, да си мислиш, че някой който съзнателно се хвали, че всичко му е безплатно, го прави “за вас и само за вас” и да го харесваш и подкрепяш…. Ми ти си смотания… Разбирам, да правите някакви смотани клипчета и да получавате някакви пари за това… Но да живеете безплатно и всичко да ви се подарява…. И да се гордеете с това и да лицемерничите пред хората, колко сте чисти и как се трудите и как за нас го правите… Всички се трудят.. Същите сте като управляващите… Едно към едно. Точно толкова нагли и мизерни сте.
|
|
|
Post by veereto on Jan 5, 2023 16:36:51 GMT 2
Наум се шашка колко им била сметката за газ. За декември да е близо 700лв… колкото и да е голям този апартамент. Аз се отоплявам само на ток и сметката за Декември ми беше 70лв,апартаментът ми е топъл и не седя навлечена в никакъв случай. Колкото пъти ги видя на видео или рийл той все е по къси панталонки и тениска вкъщи. Амая също редовно е боса(предполагам имат подово отопление). Значи всичко бичи на макс, за да се разхождаме по потничета и боси крачета,ама после се вайкаме колко е сметката. Все едно да се оплакваш колко пари си оставил за вечеря ама да си си поръчал хайвер и шампанско. Sent from my iPhone using Tapatalk Телефоните на самсунг, които рекламират са по-скъпи, а тогава защо не реват?
|
|
|
Post by mandarina on Jan 5, 2023 16:43:10 GMT 2
Не се е притеснил Наумчо изобщо, това им е част от стратегията да изглеждат по-народни докато се въргалят в тесли с мак-ове
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2023 16:58:30 GMT 2
Супер наглите същества и на всичкото отгоре мрънкат, нали много висок стандарт на живот се опитват да покажат, какъв проблем са 700 лв за газ? Тия тъпаци за нищо не плащат в тоя живот освен сметки и накрая мръъъннн що трябва да плащам и газ, ми стой на студено, че да ти е по-евтино бе шушляк! Аман вече от нагли търтеи дето нямат изкаран 1 лв с номална работа, живеят на тепсия и пак недоволни.. 🤬
|
|
|
Post by mandarina on Jan 5, 2023 17:24:29 GMT 2
Айййй Гледах трейлър на новия бг филм "Ботев" 2022. Просто са ми безвкусно направени филмите за историческите ни личности, не мога да си кривя душата, но на един кадър ми се стори, че видях Наумче с някаква рунтава грива Но може и да съм се припознала повлияна от невероятния му чар и мрънкане за сметки Линка почва от точната секунда
|
|