|
Post by umma on Jan 5, 2023 7:36:17 GMT 2
Да върна темата към Леля и Чичи. Обиколки с бус из Европа, иху- аху и в крайна сметка на Барт явно здраво му е писнало, щом са отседнали в хотел. То и на нея най- вероятно, но бях останала с впечатлението, че през цялото време ще са в буса. Ако имаше малко повече свян можеше да спести романтичните кадри и да ги остави за себе си, или за пълнеж друг път, но не- показността надделя. Иначе им е много гот в буса, направо да вземат да се пренесат да живеят в него.
Да уточня. Имаше мнение, че като са се запознали на събитие на ХЛ, Лелката вече е била в схемата. От видеото, в което обясняваше за живота си в Белгия и как е срещнала Чичака, останах с впечатлението, че нейна приятелка я поканила да й прави компания, не е била в схемата все още. Останалото е история.
Гана наистина започна 2023 ударно. Яко криндж. Давай още, ГанЧи, можеш!
|
|
|
Post by simba on Jan 5, 2023 8:21:39 GMT 2
Само при мен ли сайта прикачи нещо не работи? Тъкмо ми попадна меме за Гана 🤣
|
|
|
Post by umma on Jan 5, 2023 8:29:17 GMT 2
Да уточня. Имаше мнение, че като са се запознали на събитие на ХЛ, Лелката вече е била в схемата. От видеото, в което обясняваше за живота си в Белгия и как е срещнала Чичака, останах с впечатлението, че нейна приятелка я поканила да й прави компания, не е била в схемата все още. Останалото е история.
Защото не ми дава да коригирам поста, уточнявам, че приятелка на Лелчето я е поканила на някакво събитие на ХЛ, където с Барт пламва любовта им от пръв поглед.
И при мен прикачи не работи. Сумай ти снимки не можах да отворя.
|
|
|
Post by fif on Jan 5, 2023 8:38:14 GMT 2
В на Деница новото студио тече яката от тавана, дори не валяло тези дни в Пловдив. Все едно се сипе дъжд от тавана й, сложила е някаква кофа да събира водата.
И на мен прикачи не ми работи, не можах да видях качените неща да Пепе.
|
|
|
Post by sunn on Jan 5, 2023 8:38:19 GMT 2
За много години, момичета! Леле, Гана ме пръска от криндж тия дни. Как се намериха с Гучан не знам, ама са един за друг просто. Ама ако иска да го задържи ще трябва да спре с тъпото мрънколясване, щото на човека едва ли му е забавно. То за това явно никой не се задържа до нея. Не само, че е луда, ами ако и така се заяжда на дребно с всеки нейн близък е ясна работата защо всеки я зарязва след някой друг месец. Антоанета не я виждам как ще се измъкне от всичката помия, която САМА си надроби. Ако не беше лъгала и мазала едно време, както и да дава съвети как се гледат лесно деца сега със сигурност нямаше да е така. В момента сигурно има 5 човека на кръст, които я защитават за всичко и двама от тях са Галя и Кабото, които са под въпрос защитават ли я или ѝ се подиграват повече.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 5, 2023 8:46:51 GMT 2
Абе, лудото Гане ясно,че е лудо, но вие забелязахте ли,че не опакова нито един подарък за майка си и сестра си? Иначе съм сигурна,че щяха да са подробно обнародвани като за мауката пиунцеса и за Дани тъпото 20-те боклука. Нито показа да е взела нещо дребно от Милано, нито нищо.
Психопат пълен.
|
|
|
Post by Libelle on Jan 5, 2023 9:21:32 GMT 2
ВалериЕ е на почивка пак, да, да все пак нали е кралицата на ваканциите, ама снимки снимкии, никаква информация. Да ви кажа честно Атанаска на Бачорски според мен отдавна детронира Валката без да има никкави претенции...
|
|
|
Post by veereto on Jan 5, 2023 9:35:13 GMT 2
Това явно е насочено към форума, но изпратено на ИГ, така че ви го пускам тук 😁 "Селянки долни"! alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1672857966p.jpgА колкото до призива да се показваме, ние сме се показвали и то колко сме се показвали 🤣 А вече не се показвамв, защото не сме известни личности от "особена значимост" като нашите герои тук. Подиграваме се откакто някой предпочита да си купува менте роклички и обувчици вместо да си оправи недоразвитата долна челюст. Мен ме е срам да се показвам и с мръсна коса пред мъжа ми, камоли да ходя с уста с изпочупени зъби,че и да се показвам пред хората. И би ме било срам и от майка ми, защото очевидно много ме мрази, за да остави дъщеря си в такова здравословно състояние. Бих добавила и че няма как грам да съжаля някой, който е лъгал, че има рак и е живял в дом за сираци.
|
|
|
Post by umma on Jan 5, 2023 9:38:37 GMT 2
Не исках да коментирам пътуващия цирк Боклуджийски, но ми стана интересно- с кого, освен с поредния тъпкач, майката на майките е била на Боровец за НГ? От родата имам предвид. Все пак с три малки деца, едно от които на 2- едва ли мъниците са стояли до много късно/ купонясвали заедно с новия "тати". Та- кой е стоял с децата в стаята? Отказвам да повярвам, че е оставила малкото Матейче и Сиенка сами. Софка не я мисля- свикнала е.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 5, 2023 9:47:18 GMT 2
Щях да кажа, че прилича на Гана, ама на нея и ноктите ѝ са зле. *отваряйте на своя отговорност. 😀 Едит: Извинявам се, снимката се е качила директно, а трябваше да е скрита. Prikachi нещо не ми зарежда. prikachi.net/image/8VvGtjSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by playa on Jan 5, 2023 10:01:48 GMT 2
Скандализирана съм от Пепе през последните дни, но от няколко минути размишлявам върху нещо друго… Една съфорумка малко по-назад споменава за хипотетична сватба между Тоца и Фиво.. Та се замислих за имената на децата ѝ, нейното име и новата фамилия… Антоанета Иванова Пепелджийска-Йепсон, майка на София-Малю Филип Йепсон, Сиена-Филипа Филип Йепсон, Матиас Филипов Стоянов (които, айде, поне имат еднакви презимена), в един момент ще стане Антоанета Иванова Пепелджийска-Караманска, което пък от своя страна ще е пълен абсурд и позор за горкия ѝ баща, предвид високото му положение в структурите на МВР. Градил толкова години тази фамилия, олицетворяваща човек, борещ се за законността, легалността и доброто, за да може единствената му дъщеря да пльосне до нея фамилията Карамански, свързвана с наркопласьори, мутри, рекети и подземния свят на 90-те години. Тая сигурно е надминала и най-смелите кошмари на баща си. Отделно, какво вече ще я свързва с двете датски престолонаследнички? Освен ако като някоя французойка не стане с 5 имена - Антоанета Иванова Пепелджийска-Йепсон-Караманска (липсва само Стоянова там някъде посредата) 🤣🤣🤣 Представям си физиономиите на служителките по гишетата, които ще трябва да я обслужват.. 🤣 Даже по-скоро Антоанета Иванова Пепелджийска-Йепсон-Караманска-Сано ще е 😂 Фивото нали е осиновен от Сано…
|
|
|
Post by madeline on Jan 5, 2023 10:02:40 GMT 2
Капустина пак със стори от самолет. Явно има сериозен финансов гръб от мъжа си, защото с 2-3 реклами и 5 рецепти на година, не знам как би си позволила през седмица да пътува някъде. Тя май също търка дивана основно и много ме дразни с това парадиране как постоянно пътува. Същата е и Поля - без ресурс на муж е за никъде, ама не я кефел скъпия кейс за скъпия телефон. Ни цици щеше да има, ни джуки, ни брънчове в Старата госпожа.
|
|
|
Post by kiki95 on Jan 5, 2023 10:04:36 GMT 2
Валери е в Аржентина - благородно й завиждам . Ще направи страхотен. Влог, сигурна съм
|
|
|
Post by simba on Jan 5, 2023 10:17:07 GMT 2
Щях да кажа, че прилича на Гана, ама на нея и ноктите ѝ са зле. *отваряйте на своя отговорност. 😀 Едит: Извинявам се, снимката се е качила директно, а трябваше да е скрита. Prikachi нещо не ми зарежда. Sent from my iPhone using Tapatalk Точно тази снимка и аз исках да кача 🤣
|
|
|
Post by ☀ on Jan 5, 2023 10:21:48 GMT 2
Снимката е малко неприятна за гледане, ако може да я цитирате в скрит текст, благодаря
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 5, 2023 10:26:25 GMT 2
БютибайВеси ще налива пари в едюкейшън. Ето от къде Гергана се е надъхала и тя. Ама то при нея всичко е за 2-3 сторита. 😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 5, 2023 10:26:27 GMT 2
Ивана спира с видеата от мързел според мен.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by veereto on Jan 5, 2023 10:43:41 GMT 2
БютибайВеси ще налива пари в едюкейшън. Ето от къде Гергана се е надъхала и тя. Ама то при нея всичко е за 2-3 сторита. 😀 Sent from my iPhone using Tapatalk А после Гането ще се снима с дипломата ѝ, както прави с дрехите и колата ѝ. Май много и се иска да води живот като сестра си: коли, маркови парцали, заможен мъж, хепи фемили.
|
|
|
Post by edelweiss on Jan 5, 2023 10:46:49 GMT 2
Искам да кажа на госпожа Пепе, че да даряваш деца на всеки, който се е мушнал между краката ти, не е благотворителност. Ако толкова иска да дарява, да вземе да дари малко внимание и грижи на децата си, че от нейното "поемане" на отговорност (според мен други неща поема последните месеци), тия деца забравиха смисъла на думите семейство и дом.
Ганка Зъборанка избива рибата с криндж. За мен това и е първата връзка в живота, иначе не си обяснявам цялото това позьорство. Тийновете в 7ми клас правиха като нея едно време - като си хвант гадже се чувстваха длъжни да покажат на целия фейсбук колко се обичат чрез снимки, а за да покажат колко са куул си качваха чатовете от скандалите. А, и между другото вие представяте ли си някой наистина богат човек, който не само имитира лъкшъри лайфстайл като Зъборанка, а и го живее, да се прибере от шопинг и да си сгъне прилежно всички торбички, панделки, етикетчета и пр. И да ги прибере в някой шкаф?
|
|
|
Post by selestepan on Jan 5, 2023 11:24:46 GMT 2
Мда, и тия пет човека на кръст можем да ги изброим и поименно, семейство Сано, Кабо и Галя, Полинчик, фотографката Ганка и новото студио за маникюр, дето замени кокото И евентуално бабата Антоанета (прабабата на децата, която (след поста по-горе й погледнах фейсбука) явно много си обича правнучетата. Горката женица, за нея също ми е много жал, ако Пепа е на 30 и кво беше, родителите й са на 50 и колко, и прабабата трябва да е поне на 70, зависи колко рано е родила и тя. Та жена на 70+ да се ангажира с тези малки дечица, то си е измерително и изтощително с три, и за млади хора, а за толкова възрастна жена пък да не говорим...
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2023 11:24:53 GMT 2
Някой разбра ли къде е толкова скришната почивка на Капитонова, дето някой си платиха , за да я гледат?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 5, 2023 11:27:24 GMT 2
Искам да попитам един въпрос с повишена трудност! В крайна сметка Ф2 си пое отговорността, ама Пепон кога ще поеме своята?
|
|
|
Post by ani on Jan 5, 2023 11:30:11 GMT 2
А къде отиде асистентката на Гането? Някой помни ли как й беше профила? И тази ХМилита и тя нещо изчезна покрай нея. Импактърите също не ги качва. Рязко зави в посока Гучан и дъщеря му и това й е съдържанието.
Георги казва, че Деница от под нулата била изплувала. За мен под нулата е да си бил на улицата,без дом, без родители, само с дрехите на гърба си. Дали нейната история е такава? Прави намеци, че майка й не се е грижила добре за нея, та ме съмнява да е била напълно изоставена, по скоро е била пренебрегвана заради другите деца. Представям си я като ходи веднъж годишно да ги види как парадира с дрехи,обувки и как им показва скъпата кола, за да видят колко е успяла.
|
|
|
Post by vrana on Jan 5, 2023 11:32:01 GMT 2
Оооо, Гането ни залива със сторита от всяко взаимодействие и контакт с друго човешко същество, та с гаджето си ли няма да парадира. Не се сещам да е показвала нормално държание с друг хомо сапиенс. Имам чувството, че подадеш ли ѝ пръстче и тя налазва стабилно и много кринджаво. По-скоро ми е жал, че е чак толкова болна за внимание, че не се е и научила как да се държи премерено. Не е като да са ѝ липсвали контакти все пак, имала е работа, правеше и видеа с други инфлуенсъри, тя просто не разбира, че предизвиква срам у хората, дори и само да я гледаш е неудобно.
|
|
|
Post by fif on Jan 5, 2023 11:37:00 GMT 2
Ганка едва ли си е представяла, че първият мъж в живота й ще е с дете, не особено заможен, живеещ на квартира, и непривлекателен, плюс стара кола.
Но явно следва максимата - по-добре с мъж, а не без такъв.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 5, 2023 11:41:31 GMT 2
Снимката е малко неприятна за гледане, ако може да я цитирате в скрит текст, благодаря Да, исках да е в скрит текст, но не успях. Сега я прикачих от сайта. Проработил е. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 5, 2023 11:45:20 GMT 2
Ганка едва ли си е представяла, че първият мъж в живота й ще е с дете, не особено заможен, живеещ на квартира, и непривлекателен, плюс стара кола. Но явно следва максимата - по-добре с мъж, а не без такъв. Ама тя какво друго може да привлече?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2023 11:47:32 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Jan 5, 2023 11:48:27 GMT 2
Тя не може, ама й се иска 100%. Или поне минимум да има пари за лукс. 🥲
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 5, 2023 11:50:08 GMT 2
А къде отиде асистентката на Гането? Някой помни ли как й беше профила? И тази ХМилита и тя нещо изчезна покрай нея. Импактърите също не ги качва. Рязко зави в посока Гучан и дъщеря му и това й е съдържанието. Георги казва, че Деница от под нулата била изплувала. За мен под нулата е да си бил на улицата,без дом, без родители, само с дрехите на гърба си. Дали нейната история е такава? Прави намеци, че майка й не се е грижила добре за нея, та ме съмнява да е била напълно изоставена, по скоро е била пренебрегвана заради другите деца. Представям си я като ходи веднъж годишно да ги види как парадира с дрехи,обувки и как им показва скъпата кола, за да видят колко е успяла. @nevenailkova е профила на момичето, което е/беше/не е била? асистентка на Гана. Напоследък изобщо не споделя нищо с нея, харесват си постове, Гана даже й коментира, ама Хасистентката не. Хмилица се затри набързо от Ганиния профил. prikachi.net/image/8VvZIhЕто, вижте, мусакаджийки, така трябва да изглеждаме вкъши на онлайн бизнес срещи, обучения, курсове и тем подобни. АбсИлютна класа.
|
|