|
Post by Harmless Breeze on Jan 4, 2023 19:08:04 GMT 2
prikachi.net/image/8VbeaUprikachi.net/image/8VbXXvprikachi.net/image/8VbgMjГана не издържа да не е първа във форума и постоянно се чуди с каква простотия да “изпъкне.” Гано, ти вкъщи като си седиш приличаш на червей, в твоите онлайн бизнес срещи, курсове, обучения, фейстайм с кака ти, приличаш на подметка, винаги неугледна и нечистоплътна. С тия очила на кака й прилича на циганка. В профил положението е ТОТАЛ ЩЕТА. Няма брадичка, няма нормална структура на лицето, и да Гано, това е защото не си обръщаш внимание на здравето! Надали знаеш, че страшно много проблеми тръгват от болни зъби, и да се плескаш с домашни маски и хиляди продукти, няма да стане работата, ама какво ли те вълнува теб. Дай там празните торбички от три-четири маУки. Плешо изглежда мега отчаян на снимката, а вчера на клипчето какво се опитваше да стиска? На Ганка дупето ли? 😂😫😂😂 Пепа достатъчно сте я изкоментирали, няма какво да дъвча още. Единственият ми коментар е дано децата да са добре, и дано нямат сериозни психически травми в бъдеще. Пепа явно никога няма да се начеше…
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 19:15:07 GMT 2
Стига сте сипвали на Гането! Момичето е толкова съобразително, че слага субтитри на всяко стори, на което говори. Толкова е досетлива милата, че е разбрала, че нищо не й се уазбиуа и е уешила да сложи субтитуи…
|
|
|
Post by komkama on Jan 4, 2023 19:18:08 GMT 2
Плешо и Гана изглеждат като сдъвкани и изплюти. Никой, никога не би ги наел за реклама, дори и без пари да я правят. За реклама се използват красиви хора, или поне такива с интересна външност. Те са с толкова интересна външност, колкото да се замисля дали родителите им не са роднини 🤪
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 4, 2023 19:19:35 GMT 2
Къде видяхте на Пепе татуса?
|
|
|
Post by 100helit on Jan 4, 2023 19:20:12 GMT 2
Коментар за така желано бебе (познайте кое): "Имам много идеи, това, което ме спира да ги реализирам е времето. ХХХХХ и тази седмица е вкъщи, а не на градина, за другата ще видим".
Ивано, мързелив, лигав търтей такъв, хората, като имат дете стават дори по-организирани и активни, а ти си беше същата мързелива плюнка и преди него, затова никога, ама никога не се оправдавай с Детето си за нещо.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 4, 2023 19:48:16 GMT 2
Ивана не даде обяснение защо спира с видеата. Каза, че ще се опита да е по-активна на стори. О, супер, нямам търпение. Там, където няма коментари, няма лайкове, там където след 24 часа ще е ни лук яла, ни лук мирисала.
Именно аудиторията е тази, която я е докарала до там, където е в момента и смятам, че дължи обяснение защо зарязва Ютуб. Много обидно към хората, които толкова години я гледаха.
|
|
|
Post by madeline on Jan 4, 2023 20:03:12 GMT 2
Ивана каза, че няма да има видеа януари, вероятно ще има февруари. Не мисля, че тотално ще се откаже от Ютуб.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 20:08:02 GMT 2
И Деница май проси Dyson в последното си стори. Толкова ли е хубав този сешоар за тези пари?
|
|
|
Post by tiberia on Jan 4, 2023 20:23:37 GMT 2
Според мен Нели Сано много поддържа Пепа, защото се припознава в нея на младини. До колкото четох в нета Иво е извънбрачно дете на Иво Карамански, тоест Нели е била самотната майка, отритнатата, после след смъртта на бащата е трябвало сама да се оправя в живота, всички срещу нея, заради това, че се е хванала с женен мъж, мафиот, че на всичкото отгоре и убит. Същото и с Пепа - сама майка и цялото общество я сочи заради изборите и.
Отделен въпрос е, че Иво му личи от сто километра, че е наркоманче (или айде - тревоманче), и Пепа ест, че ще се хване с него. Иначе обяснява колко трудно бил живота с наркоман (Ф2).
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 20:27:03 GMT 2
Боже, ако съм съседка с тия двамата и да ги видя как разнасят едни празни торби из входа, че даже и се снимат уж небрежно ще си побъркам от смях. Гучан трябва да е много послушен щом тази така го разиграва. Съответно и много тъп.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 4, 2023 20:31:43 GMT 2
И аз искам да съм съседка на Гучи
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 4, 2023 20:48:16 GMT 2
Нов любим коментар под поста на Пепа: “Ти само ще оправиш демографската криза с това темпо”
Тоооп!
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 4, 2023 20:48:48 GMT 2
Това явно е насочено към форума, но изпратено на ИГ, така че ви го пускам тук 😁 "Селянки долни"! alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1672857966p.jpgА колкото до призива да се показваме, ние сме се показвали и то колко сме се показвали 🤣 А вече не се показвамв, защото не сме известни личности от "особена значимост" като нашите герои тук.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 21:04:45 GMT 2
Това явно е насочено към форума, но изпратено на ИГ, така че ви го пускам тук 😁 "Селянки долни"! alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1672857966p.jpgА колкото до призива да се показваме, ние сме се показвали и то колко сме се показвали 🤣 А вече не се показвамв, защото не сме известни личности от "особена значимост" като нашите герои тук. То хубаво да се покажем ,ама и то е с пари 💸💰, да не сме какви да е панарджииски мечки ,мусаката е с пари 🤫
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 4, 2023 21:04:57 GMT 2
Ивана каза, че няма да има видеа януари, вероятно ще има февруари. Не мисля, че тотално ще се откаже от Ютуб. Наистина така каза, сега отидох да чуя пак, пропуснала съм първия път. И все пак, на мен ми звучи като да подготвя едва ли не в такъв случай, че Ютуб ще е чао скоро. Ще се окаже, че януари е бил супер без напрежение за монтиране и хоп, спираме окончателно. Няма да е първата, няма и да е последната. В този ред на мисли, колкото и да ми е опротивяла Попова последните 2 години, евала, че си държи фронта в Ютуб и качва редовно. Тук понякога я бъзикаме за графиките (правописа няма да го коментирам), но все пак всяка година сменя дизайна и поддържа една линия. Тя си има други кусури, но има неща, които не могат да ѝ се отрекат. Иначе аз днес имах мега дълъг ден (строително-ремонтни дейности хаха) и чак сега мога да седна да се изкажа като хората. Пепе е дъното, хора, дъното. Толкова нагла, че нямам думи просто. Хем турбо парцал, хем иска да остане с глава над водата. Нека си мисли, че е върхът на сладоледа. Децата ще пораснат и тогава ще ѝ се отели вола. Гергана от ден на ден става все по-абсурдна. Предложението за брак към себе си дори не знам как да го коментирам. Пълна шизофрения. Държи се с Даниел потресаващо. Не знам кой себеуважаващ се човек ще търпи подобно отношение - Карлуково да се самосезира.
|
|
|
Post by ani on Jan 4, 2023 21:28:42 GMT 2
Малко съм назад с четенето, но искам да се включа. Гергана ако заделя по толкова много пари всеки ден, как не задели за зъбите. Да не разправя, че така се харесва. Няма как да се харесваш с черен зъб отпред. Да, има много известни личности с криви зъби и даже с това са известни, че са напълно естествени,но нямат черни зъби. Дори само него да оправи и ги избели ще има голяма разлика.
За на Радост кучето искам да кажа, че в никакъв случай не е за приспиване. Хората се борят с такива тежки заболявания, където шанса е много малък и пак успяват да ги спасят. Смърта е вечна и си длъжен да пробваш всичко.
Гледах и Деница и Георги. Много се забавлявах колко са ограничени. Смятах Георги за доста по- интелигентен, но е същият като нея. Не знам как ще седиш и ще слушаш глупостите, които говори и няма да се намесваш да я поправяш. Значи си съгласен с нея и твоето мнение е същото. Напълно провалена екскурзия и то не заради горкото куче.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 4, 2023 21:46:10 GMT 2
Елица Бехар е тагнала Звезделина на стори, че скоро трябва да повторят еди си кое. Явно да покаже на форума, че не говори за нея и още са си дружки
|
|
|
Post by fif on Jan 4, 2023 21:48:53 GMT 2
Ако ни платят ще се покажем, да не сме будали.
А на Гергана като не й е развита долната челюст защо не са я лекували в ранна детска възраст, скелетното развитие продължава до около 20 годишна възраст и с методите на ортодонтията можеше да не изглежда така в момента.
|
|
|
Post by marbella on Jan 4, 2023 21:57:59 GMT 2
Гана в едното стори пита дали да си купи някаква рокля на Фенди, 3 сторита по-късно вчер носи въпросната рокля.Егати експресните доставки.😂 И между тези сторита , апелира да дарим за болни момиче.Гано , вместо 1000 лв за рокля ( акп изобщо е истинска ) да ги беше дарила за момичето.Аман от тази карикатура!
|
|
|
Post by 100helit on Jan 4, 2023 22:36:08 GMT 2
Това явно е насочено към форума, но изпратено на ИГ, така че ви го пускам тук 😁 "Селянки долни"! alfa.kachi-snimka.info/images-2021/viu1672857966p.jpgА колкото до призива да се показваме, ние сме се показвали и то колко сме се показвали 🤣 А вече не се показвамв, защото не сме известни личности от "особена значимост" като нашите герои тук. Подиграваме се откакто някой предпочита да си купува менте роклички и обувчици вместо да си оправи недоразвитата долна челюст. Мен ме е срам да се показвам и с мръсна коса пред мъжа ми, камоли да ходя с уста с изпочупени зъби,че и да се показвам пред хората. И би ме било срам и от майка ми, защото очевидно много ме мрази, за да остави дъщеря си в такова здравословно състояние.
|
|
|
Post by gabriellam on Jan 4, 2023 22:43:49 GMT 2
Скандализирана съм от Пепе през последните дни, но от няколко минути размишлявам върху нещо друго… Една съфорумка малко по-назад споменава за хипотетична сватба между Тоца и Фиво.. Та се замислих за имената на децата ѝ, нейното име и новата фамилия… Антоанета Иванова Пепелджийска-Йепсон, майка на София-Малю Филип Йепсон, Сиена-Филипа Филип Йепсон, Матиас Филипов Стоянов (които, айде, поне имат еднакви презимена), в един момент ще стане Антоанета Иванова Пепелджийска-Караманска, което пък от своя страна ще е пълен абсурд и позор за горкия ѝ баща, предвид високото му положение в структурите на МВР. Градил толкова години тази фамилия, олицетворяваща човек, борещ се за законността, легалността и доброто, за да може единствената му дъщеря да пльосне до нея фамилията Карамански, свързвана с наркопласьори, мутри, рекети и подземния свят на 90-те години. Тая сигурно е надминала и най-смелите кошмари на баща си. Отделно, какво вече ще я свързва с двете датски престолонаследнички? Освен ако като някоя французойка не стане с 5 имена - Антоанета Иванова Пепелджийска-Йепсон-Караманска (липсва само Стоянова там някъде посредата) 🤣🤣🤣 Представям си физиономиите на служителките по гишетата, които ще трябва да я обслужват.. 🤣
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 4, 2023 22:54:30 GMT 2
Скандализирана съм от Пепе през последните дни, но от няколко минути размишлявам върху нещо друго… Една съфорумка малко по-назад споменава за хипотетична сватба между Тоца и Фиво.. Та се замислих за имената на децата ѝ, нейното име и новата фамилия… Антоанета Иванова Пепелджийска-Йепсон, майка на София-Малю Филип Йепсон, Сиена-Филипа Филип Йепсон, Матиас Филипов Стоянов (които, айде, поне имат еднакви презимена), в един момент ще стане Антоанета Иванова Пепелджийска-Караманска, което пък от своя страна ще е пълен абсурд и позор за горкия ѝ баща, предвид високото му положение в структурите на МВР. Градил толкова години тази фамилия, олицетворяваща човек, борещ се за законността, легалността и доброто, за да може единствената му дъщеря да пльосне до нея фамилията Карамански, свързвана с наркопласьори, мутри, рекети и подземния свят на 90-те години. Тая сигурно е надминала и най-смелите кошмари на баща си. Отделно, какво вече ще я свързва с двете датски престолонаследнички? Освен ако като някоя французойка не стане с 5 имена - Антоанета Иванова Пепелджийска-Йепсон-Караманска (липсва само Стоянова там някъде посредата) 🤣🤣🤣 Представям си физиономиите на служителките по гишетата, които ще трябва да я обслужват.. 🤣 Actually, да внеса малко смут: 🤣 🤣 🤣 Антоанета е само Йепсон, без Пепелджийска - според избирателен списък от 2021. Сиена е Филипо ва, защото е родена в България, за София не съм сигурна за презимето. Матиас е Фили п Стоянов. Абе манджа с грозде. 🤣 🤣 🤣
|
|
|
Post by cringeismytherapy on Jan 4, 2023 23:06:31 GMT 2
От одеве съм си отворила ЛС с Гери. "Мълчим". Чувствам се специална. Като знам, че и тя мълчи с мен ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ prikachi.net/image/8VTPcj
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 23:13:16 GMT 2
Мама Сиси в последно време си позволява да пие вино ама тя нали кърми, чак се чудя дали не се опитва да отбие Гого. 🤨
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by morkovelka99 on Jan 4, 2023 23:23:21 GMT 2
Честита Нова Година, момичета! Бъдете здрави, влюбени, щастливи! Покорете много върхове тази година с лекота!
Тук има ли хора посещавали психолог? Интересно ми е понеже Пепе уж ходеше, а нещо все едно няма ефект. Смисъл психолозите не виждат ли е проблем при толкова честа смяна на партньори и запознаване на децата с тях. То това е шокиращото поне при мен.Иначе млада е щом обича секса, тялото си е нейно, живото също, ако иска и на ден с трима различни да си ляга. Ама и друго има доколкото ми е известно психолозите насърчават човек да слуша първо себе си. Та ми е много интересно как би се изказал един психолог в случая.
|
|
|
Post by rona on Jan 4, 2023 23:32:08 GMT 2
Ивана от месеци не я следя в Инстаграм, в youtube гледам 1 от 5 видеа нейни. Залязваше доста очевидно, гледаемостта е смешна. Ок е решението ѝ да спре с видеата, но според мен трябва да спре и изобщо да се счита за инфлуенсър и да приема ПР пратки, които продължават да валят. Явно хората, които отговарят за тях не си актуализират често списъците и не си водят статистики. Ивана последните две години и за едно нещо дори не ме е инфлуенснала да си купя по нейна препоръка. Дори книгите, които взима за детето половината са неподходящи за възрастта му и вероятно ги е съсипвал. Та това ме дразни мен - спира видеата, ама покрай инстаграм ще продължава да обира ПР пратки, а вероятно и доходи от заблудени рекламодатели. Заради това, въпреки забележките ни, уважавам Попова-Янг, Валери и други, които снимат, монтират и качват редовно. Пламена Петрова също е редовна и се старае да качва полезно и разнообразно съдържание. Полина според мен (не мога да повярвам, че го казвам, защото искрено не я харесвам) също споделя полезни неща и ми липсва в youtube. Предпочитам видеа пред снимки с описания, а сторита се пропускат като следиш много хора.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 4, 2023 23:58:41 GMT 2
Мен Полина адски ме издразни.
Искала да си смени кейса..
В момента има UAG Monarch, който по спомени е 140 лв., но нашта кифла не й допадал, а и бил..черен. О,уау. Кога изкара и 5 лв. без мъжа си,че във времена на криза ще сменяш калъф за толкова пари само защото не те кефи.
Много й порасна работата и на нея.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2023 0:45:44 GMT 2
What the damn hell са тия дънки!? prikachi.net/image/8VTJ6jАх, като почнат някви идиотки да ми разправят как не трябва да се подиграваш на външния вид на тия отрепки, инфлуенсърките, ме хващат нервите. Алоууууу, толкова ли пък не можеш да сметнеш две и две, че трагедията Ганина за форума не е тъпата несъществуваща челюст и зъб. Въобще няма какво да се обяснявам, като не можеш да схванеш елементарни причинно-следствени връзки, няма кво да стане. Чудя се на колко ли от сновящите хора из форума, им е ясно, че тука лошите коментари не са необоснован хейт, а самата истина? Аз имам чувството, че за масата хора нормата е адски занижена и приемат супер тъпните за нещо много яко!? Кога стигнахме дотук? Да защитаваш парцаляци, да трепеш хора за ракия, да е нормално да си тъп и ограничен, да се кефиш САМО на скъпите магазини и на скъпото, пълно със захар и гняс, кафе от старбъкс? Кво ви става бе, само толкова ли можете, дотам ли ви стига желанието за живот и развитие? Ми вие живеете по-примитивно от едноклетъчни бе, ходете се гръмнете и да се свършва.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 5, 2023 7:11:30 GMT 2
Ортодонтски проблеми се коригират и в късна възраст и ако Гана има дълбока захапка, сложи апаратчета за корекция, брекети и носи ластици, това ще се оправи . Не разбирам и в нейния случаи това е непростимо, още повече, че тези услуги се предлагат вече в 99,9 % на изплащане. Детето ми носи брекети, първоначално платихме 1000 лв и сега до края на лечението когато желаем ще внасяме сумите на части. За човек, който парадира със съдържание от хартиените торбички и картиета е жалко, смешно, непростимо. ГанЮ и той заради Гергана докъде стигна, да слага сърчица по физиономията на 6/! /годишното си дете, 6,а не бебе.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 5, 2023 7:22:53 GMT 2
Гано, като не възнамеряваш да поправиш недъзите си, вкарай си грозната глава в една торбичка на Hermés (от тия, дето трупаш като клошар у вас) и така ходи по улиците!
А този Ганиния защитник да не е същия, който на времето я сваляше в коментари под снимки? Интернет е прекалено малък, за да съществуват цели двама (реални) потребители, които да говорят добро за тази…🤷🏼♀️
Айде, дами, на вас един вдъхновяващ ден! Не забравяйте да си попълните хабит тракера и да го качите на стори! 😘
|
|