|
Post by jeri on Jan 4, 2023 15:05:27 GMT 2
Не мога да ви изчета, то Пепа е неизчерпаема. Не видях къде е казала за тормоз, ама Филяка не мисля, че е способен. Те просто бяха различни, той семеен тип, тя не. Но трябва да решиш може ли да живееш с такъв човек преди да създадеш семейство, особено при наличието на други две деца. Моето мнение е, че след ф2 или ф3 трябваше да си хване един по-зрял и опитен мъж, дори и той с деца, човек с житейски опит. С тея момченца като Иво ще е едно и също. Тресе ги любовта, правят деца и после като се появят битовите проблеми и неволи се чудят откъде им е дошло.
|
|
|
Post by emmilie on Jan 4, 2023 15:06:32 GMT 2
Ивана споделя в стори, че няма да има видеа засега. Мисля, че е взела правилното решение.
|
|
|
Post by lama on Jan 4, 2023 15:21:59 GMT 2
Аз пък обичам да качват видеа дори и да са по-скучни в дадени периоди. Не съм забелязала след като си вземат почивка да са по-креативни, напротив повечето зарязват ютюб, защото изисква повече усилия. А в инстаграм снимат 20 секунди дете/куче и хайде следващото стори реклама. Не се изисква особено смислено съдържание. Особено Флори, докато е на градина, може да снима по няколко напред. На мен тя все още ми е симпатична и бих ѝ гледала видеа, но сторитата ѝ избягвам.
На мен ютюб ми е най-интересно и поздравявам тези, които останаха там и си ценят аудиторията. Полагат все пак труд, срещу гледане на реклами от наша страна.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 15:34:52 GMT 2
Потвърждавам, офисът е на Меркари, тоя кв.Тракия го знам от-до, тия тераси на панелки,които имаше неблагоразумието да снима в гръб преди , снимала е стаята, която е същата като от миналия път. Там в индустриалната зона пък е и сградата на фирмата, гледащи към тези "еклектични" жилищни сгради. Ето,няма чуденки за какви бУандове работи.
|
|
|
Post by dilinika on Jan 4, 2023 15:34:54 GMT 2
Гането и Пепа толкова избухвания за ден -два, че не можем да им смогнем!
Валерѝ е на път за Панама, благородно завиждам!
|
|
|
Post by lama on Jan 4, 2023 15:43:48 GMT 2
И аз тъкмо видях, че Валери пътува за Панама, харесват ми видеата ѝ от топли дестинации, плажуване и вкусни плодове, точно в нейния вайб. Нещо зимните ѝ не бяха добри, нямаше го настроението, да видим сега на топло как ще е.
А за Меркари, то отдавна заподозряхме, че се е върнала, защото започна да ги тагва, да показва дрехи от там и бях гледала сторита преди месец в акаунта им в нейн стил. Според мен им поддържа акаунта или иска да прави това. В профила на Меркари има по 15 лайка на снимка, два от които на Гучи и Гучан
|
|
|
Post by mikoala on Jan 4, 2023 16:08:56 GMT 2
Видях тъкмо новите общи снимки на Антоанета. Направо сияе като е пред камерата с децата и мъж до себе си, не бих си помислила, че има нещо нередно, ако не знаех какво става всъщност. Винаги на тези изпипани снимки лъха на баланс, щастие, красота, бих си казала че са перфектното семейство. Не знам как успява да влезе в тази роля, умение си е направо. Хаха
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 16:19:43 GMT 2
Пълен кенсъл за Пепе! И кога точно е поела отговорност за децата си? Колко е нагла само.
Moже ли някой да направи колаж как Пепа казва, че няма и един ден майчинство и после снимки в Ехе, плажове, круизи и т.н.?
|
|
|
Post by madeline on Jan 4, 2023 16:30:18 GMT 2
Пълен кенсъл за Пепе! И кога точно е поела отговорност за децата си? Колко е нагла само. Е, как кога?! Пое отговорност лятото да ги разхвърля при баби, дядовци и бивши, за да не я гледат как се натиска на плажа с новия!
|
|
|
Post by mandarina on Jan 4, 2023 17:01:42 GMT 2
Топ делегатор е тя Пое отговорност да намери кой да поеме отговорност за хлапетата. Това за тормоза е в един от нейните отговори на един от коментарите на предните страници. А на Филяка от минимум 1000 км. му личи, че е семеен тип и едва ли баш тая лисица е била заблудена
|
|
|
Post by ggvt on Jan 4, 2023 17:07:17 GMT 2
Струва ми се, че Николчето ДБ си е изтрила Инстаграма, в YouTube също от 3 месеца няма видеа, да не би да се е отказала от инфлуенсърството и да съм изпуснала нещо?
За Пепка нямам никакви думи просто, това поведение е срамота, уж вече е време да си сяда на дупето както се казва, тя тепърва тръгнала по живот, да излиза с по-малки и т.н. Дано един ден дечицата се осъзнаят и да не ги тормози много живота.
Гергуца както винаги е без коментар. Замислих се дали нещо не работи в айлякрия (да чисти например), защото не се сещам кой ще е този ресторант, който ще позволи да ѝ се заеме място и да се наснимат там двама шемети. За тези от вас, които не сте от Пловдив, айлякрия се намира в Капана, където 99% от заведенията са малки и тесни, с изключително малък капацитет.
|
|
|
Post by Superficial on Jan 4, 2023 17:24:26 GMT 2
Много ме агресира Антоанета с тоя отговор. Какъв тормоз, тя чува ли се и усеща ли се какво казва въобще? Сега или трябва да приемем, че Филяка е насилник (което повечето хора биха си помислили от написаното) или просто Антоанета си говори общи приказки, за да излезне чиста от ситуацията. Първото би било доста ниска топка, да не говорим, че дори да е истина, не е това начина да го кажеш. Ако пък просто си дава пример как не на всяка цена трябва да се остава в токсична връзка, ок…ама това очевидно не е била нейната ситуация, така че защо го казва?
Пълна е с клишета за половинки, допълване, сродни души, булшити. Явно още не разбира, че за една връзка са нужни компромиси и приемане на някои недостатъци. Тя пък се гордее, че не прави компромиси. Еми супер, значи историята ще се повтаря до откат. Всеки следващ ще я прави цяла за около година, докато отмине романтиката и после наново. Каква смелост направо! Каква силна жена!
|
|
|
Post by peacock on Jan 4, 2023 17:37:03 GMT 2
Това ръката на карИмански ли е ? Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 17:38:49 GMT 2
Пепе е типичен пример, че не всеки трябва да бъде родител. Няма лошо в това да си вятърничав, хаотичен, несериозен, да обичаш купони (изключвам наркотиците, защото те за мен са нещо лошо), аз също съм и имам реална самооценка за това, но е поредната в обществото с наложено, че трябва да има деца, без да се замисли тя става ли за това. Разбира се, че всеки иска да гушка някое сладко бузанче, но родителството е много повече от това да се радваш на сладки личица и да се снимаш за социалните медии. Според мен тя е в криза, защото вече вижда, че не е нейното. Ами мисли се на време… и да, тъпо е, че се обвинява само жената, така е, но като не искаш, има си начини да не позволиш да забременееш или да спреш бременността. Съжалявам, но тези дечица вече не са толкова малки и ще помнят. С какво са виновни те…. И какво става като съучениците им след някоя година почнат да ги подиграват заради малоумните решения на майка им? Жена със себеуважение и интелектуално ниво около средното не би тръбила ужасяващи неща за бащата на детето си. Освен ако я е насилвал, биел и т.н, разбира се. Да разправяш в ефир как е наркоман единият, докато ходиш по наркомански места с мъж, говорещ за трева в акаунта си, и после в коментар да намекваш, че вторият бил насилник, е просто потресаващо. Изпитвам меко казано яд, че такива хора се множат, съжалявам. Има много дечица, жертви на системата, но и много, които са жертви на егоистични родители, които не стават за каквато и да в отговорност. Толкова са сладички. Не е краят на света на пепе историята и не ми е боклучаво да си имал повече партньори, боклучаво ми е да нямаш малко уважение и досетливост, като вече имаш дечица. Да беше запазила повече личното си пространство от любов към децата си и най- вече да не беше запознавала и тях с новите мъже. Пък ако ще със 100 да спи, не ме интересува и не е нещо лошо за мен. Много знаеш тоя с едната ръка какви комплекси и проблеми има, че като пийне няма ли да посегне на дете или на теб, да вика пред тях и т.н. Както и всеки преди да го познаваш поне 2 години в различни среди и светлини ти е почти непознат…
|
|
|
Post by sanya on Jan 4, 2023 17:47:15 GMT 2
Колко е смешна Антоанетка. Наистина танцува много смешно и к••ски, като някакъв червей е. От последните й снимки лъха някво отчаяние и мизерия. Мъчно ми е много за децата й, сигурно са адски объркани и се чудя как може да се хвали с изборите в живота си. Каква майка е тя, като с нито едно действие не е показала любов и загриженост към децата си. “Наркомана” Филип е сто пъти по - добър родител (слагам кавички, защото и тя се друса). Дори ако сравним новата му приятелка с тая върба Ивчо - очевидна разлика в отношение към момичетата.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 4, 2023 17:58:36 GMT 2
Топ делегатор е тя Пое отговорност да намери кой да поеме отговорност за хлапетата. Това за тормоза е в един от нейните отговори на един от коментарите на предните страници. А на Филяка от минимум 1000 км. му личи, че е семеен тип и едва ли баш тая лисица е била заблудена Пепа не само гледането на децата делегира на родата, ами и рийлсове ги е научила да правят. Няма да се налага даже и за реклами да си прибира децата, бабите ще ги снимат. 😉
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 4, 2023 17:59:39 GMT 2
Как пък все тя е жертвата. Единият баща го изкара наркоман, вторият я “тормозил”, ще видим третият какъв ще излезе. Тя милата все грижовна, хрисима, добра, търсеща щастието, въпреки всичко и всичко. Айде стига вече с този розов брокат. Вземи се в ръце, гледай си децата и стига се обяснява. 🙄
Гучанови разкриват тайната на хармоничната връзка. 😀 Ето защо са им били марковите празни торбички. Иначе, Гана е чисто луда, да си пази всички етикетчета, панделки и флинтифлюшки, за да заблуждава в лъкшъри лайфстайл. Дано е научила кучето да не препикава навсякъде, че не ги виждам тези хартии.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Jan 4, 2023 18:08:07 GMT 2
Гучане, Гучане…защо ѝ даваш на тая невменяема да те прави на едното нищо и в рийлсове и в сторита? Дано дъщеря му на този не гледа как Гана го мъмри всеки път…
|
|
|
Post by fif on Jan 4, 2023 18:12:47 GMT 2
ibb.co/pdnw2Z9ibb.co/CvJPks8ibb.co/tKLj4LZibb.co/4mXTjfQibb.co/vmmQ7n1Гергана прилича на бастун, тъй като съм я виждала на живо изглежда 1:1 там където е прегърбена. Гучан според мен е напуснал работа като спасител, подведен от Гергана, че може да изкарва пари, следвайки нейните правила за успешен бизнес. Само не знам защо пазарува в ХМ, това са магазини за нас простосмъртните.
|
|
|
Post by lama on Jan 4, 2023 18:19:00 GMT 2
За Никол ДБ и друг беше питал, но няма информация. Аз си мислех дали не са се разделили с нейния Пацулан, защото май ги няма видеата с него в ютюб канала ѝ. Не знам той как се пише в инстаграм. Определено обаче с Васето изглеждаше по-свежо.
Гучи редовно тагва Айлякрия, те също ѝ харесват снимки, коментират, а днес е и, на стори с честитка от тях.Да не се окаже, че им поддържа акаунта или поне им е дала стратегия.
Разгледах Fundmytravel и Patreon на Ние, нашите и кучето и дотук са с 200 евро, от мърча едва ли е много повече. Хайпът е в началото, щом досега са събрали толкова малко, едва ли ще съберат над 2000 лв, които могат да им стигнат за няколко дни е Европа за четирима.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 4, 2023 18:19:45 GMT 2
Гергана толкова да прилича на Гринч, че не е истина. Стойка, брадичка, количество коса по главата - всичко
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 18:19:58 GMT 2
Третия баща ще го изкара психично нестабилен и ще каже, че не е успял да преодолее стреса от катастрофата, което е оказало влияние на отношенията им. Бас държа, залагам не мусака ами Енфлуенсърска торта ако не ползва това извинение наша Пепа!
|
|
|
Post by lyra on Jan 4, 2023 18:28:40 GMT 2
Филяка 100% е искал от Пепа да си седне на гъза, ама вкъщи, не на чужд..."стол". И оа, тормозил я..П*ча. Ивана добре е решила да си почине от правене на видеа.. Не съм я гледала от месеци, но съм сигурна, че все е висяла на дивана. Само ще помоля да не обиждате Гринч, много си е хубав.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 4, 2023 18:35:14 GMT 2
Кристина с дългата коса и някаква Беа Петрова също ще правят курс, някой знае ли къде може да ги докладваме, защото съм убедена, че тези двете няма да си направят фирма и да издават документи. Страшно много ме агресират тези хора, аз съм с бакалавър и магистратура в областта на маркетинга, вкъщи имам 3 рафта само с книги за комуникации, карам курсове при всяка възможност, миналата година изкарах един американски за 800 долара. Работила съм в 2 от най-големите рекламни агенции в света. Мисълта ми е, че аз инвестирам в себе си, за да мога да си върша работата, а тия кифли с видеата си в ТикТок ще ми правят курсове за дигитален маркетинг... kukumyavka93 НАП, малко повече звънене има,но накрая стигаш до правилния телефон. Мен мен потриса, че някакви пиклики станаха маркетинг експерти. Хайде, Качитонова поне има 100к, но някой с хиляда? Едит: за ние, нашите и кучето препоръчвам не patreon, a jobs.bg... Edit 2:само аз ли забелязвам аутистски черти в Гергуц на последния рийл?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 18:37:42 GMT 2
Гучан прихващал то Гуца да не седи със стари дрехи вкъщи..пхахахах! Каза го изрода (без извинение) дето седи кат пълен идиот вкъщи и се включва в мега неугледният вид на онлайн срещи. И също така го каза човека дето 3 дена ходи с един пуловер в Милано... найс. Добре че спукахм Гучанчо от бъзици, че тренира по боксерки, че се сети да отиде да си купи един анцунг.
|
|
|
Post by zahir on Jan 4, 2023 18:43:21 GMT 2
Хорааааа, не мога повече с тия смешните prikachi.net/image/8Vbxm5prikachi.net/image/8Vb0UuТя е луда. Това е очевидно. Ама тоя льоло какво се връзва не знам, кой мъж ще се впрегне да мъкне празни торби и да се прави на шут. И защо?!? Кому е нужно да снимат простотии....
|
|
|
Post by vrana on Jan 4, 2023 18:48:12 GMT 2
Пепе е точно обратното на силна жена, не знам тия коментаторки от къде го изкараха пък това. Силна жена е тази, която съумява да прекъсне нещастна връзка, в името на собственото си щастие и психично здраве от което ще дойде и здравословна среда и щастие и за децата ѝ. Силна жена е тази, самотна майка, която сутрин става преди децата и върти къщата, после върти и работата си, а макар и да не успява да балансира, поне се опитва. Силна жена е тази, която въпреки професионалните си задължения ще успее да спретне една тортичка за РД на детето си, пък макар и да пече до 4 сутринта, за да го зарадва. Все пак се пада веднъж в годината, да му се не види. И се надявам всяка от вас да е виждала такива жестове от родителите си и да и чувствала топлината им. Извинявай Пепе, но всеки може да си каже “мамка му, one life » следвам себе си и нагона си. Това е най-лесното и не е сила, а слабост. Слабост е да се гмурваш в собствената ти измислена реалност и да се самозалъгваш колко розово живееш, да се изкарваш жертва, обвинявайки друг за несгодите вместо да запретнеш ръкави и да си оправиш батака.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 18:49:48 GMT 2
Тая, ако я видя в тоя ѝ вид в някое заведение, ще се изсмея много брутално. Тия очила са... като на фолк певица от 2005 година ама все едно са ѝ се паднали от Лъки бой, палтото е с мега неподходяща дължина за нея, за космите отгоре даже няма да коментирам. Обувките изобщо не са подходящи за такова "официално" палто, а чантата е мега неподходяща за тоя аутфит и като цяло е доста грозна. Аз с един пуловер и дънки правя по-хубав и нормален аутфит, а тая ми се изживява като модно гуру...
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 4, 2023 18:55:31 GMT 2
Николчето отдавна се раздели с Пъцулан🤐/егаси прякора/.Още след морето. След това почна работа и спря да качва ,видеа ,сторита. Някой тук беше писал ,че работила във Виваком. После се раздвижи в Инстаграм, имаше си нов приятел, снимаше сторита от неговата къща явно /изглеждаше хубава къща, не като мизерните апартаменти където живееше преди/. Бяха в Париж и май още някъде в чужбина. Явно новия е заможен...и след това й изчезна профила в Инстаграм. Не знам...дано е добре и да е случила на мъж. Но е прекалено захаросано всичко,че да си махне и профила чак.🤔
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 4, 2023 19:07:58 GMT 2
Ивана защо няма да прави видеа - какво обяснение даде? Според мен каквото и да е казала причината реално е същата като тази заради която Капитонова спря да прави видеа - какъв е смисълът да вкарват усилия във видеа след като е много по-лесно и бързо да качат някой рийл как се кълчат и танцуват нелепо около поредната пр пратка. Тя Ивана,че се е изчерпала изчерпала се е, но парите са си пари и според мен просто й е ясно,че много по-бързо и лесно е в Инстаграм. То и там снимките й не са разнообразни. Съвсем се омързеливиха нашите инфлуци - от ютюб се отказаха и Ганка и Ивана и Капитонова и Пепе. На мен лично видеата са ми по-интересни от рекламните им снимки с празен поглед и Савекс в ръка.
|
|