|
Post by livia on Jan 4, 2023 12:16:55 GMT 2
Пепе е поела ролята на жертва. В коментарите се е вихрила да отговаря. Трябвало да приемаме различните, да уважаваме изборите на хората и да не ги съдим. Но ми направи голямо впечатление ето този коментар: prikachi.net/image/8VcFQbprikachi.net/image/8VccPq... Пепе защо изобщо си прави труда да отговаря, преди поне даваше вид, че е над нещата. Само се закопава сама така. - поела пълна отговорност за децата - запознава ги с всеки нов веднага и го води вкъщи да си играят на семейство - какво да питаме бащите? те нямат деца от различни жени, освен това и те отнасят доста критика, не са пожалени - това с остарелия морал и обществото е донякъде вярно и щях да се съглася, ако не бяха децата, които предимно отнасят негативите от нейтите избори - а мъжете също са нападани, макар и наистина по-малко от жените, ето Джийзъса всички му се подиграват, не съм видяла позитивни мнения за него - любовта може да не е константа, но малките деца имат нужда от сигурност и стабилност в живота си, а не всяка година да викат на нов човек тати - а това с тормоза, много дълбоко се съмнявам някой да я е тормозил наистина... пак преувеличения, като няма какво лошо да каже за Филяка, хайде сега тормоз... всички други са виновни, само тя е жертвата. И като някой те тормози, може би не забременявай на първия месец от връзката.
|
|
|
Post by vrana on Jan 4, 2023 12:27:28 GMT 2
Пепе сама се определя в коментара ѝ като “майка, дарила няколко души с деца”. Падам, падам. Давай душа, дарявай деца на всеки мъж когото срещнеш. Голям алтруист ейй, дарява ли дарява.
|
|
|
Post by haladriel on Jan 4, 2023 12:28:25 GMT 2
Защо споменава бащите, те прекараха празниците с децата си, на нея бой тоя ѝ беше по-важен. Казва на нас, че е завела Сиенка на почивка, за да прекарат малко повече време заедно, а всъщност детето тъжно я пита дали заедно ще спят на едно легло. Толкова се грижи за тях. Да не забравяме и София на круиза как беше взета за параван, а те с Фиво я оставили сама, за да си набавят дозата. А с каква наглост говори в ефир, че Ф2 е приемал марихуана, като нейния Фиво се хвали в инстаграм какво си е купил от Гърция. Пълна парцалеса. Децата заслужават по-добра майка.
|
|
|
Post by selestepan on Jan 4, 2023 12:31:11 GMT 2
Изкефи ме и на фотографката Ганка съпорт коментара, а до миналото лято още рециклираше кадри от фемили голс 2.0 с МакФифи и даже още бременната с Матияс Пепа prikachi.net/image/8V18ueprikachi.net/image/8V1pvLprikachi.net/image/8V129aКога ще добавят във фейсбук нова опция да реагираш освен лайк и ала бала, да има и опция 📚 DMS Буквар И защитничките, и хейтърите имат спешна нужда, начело с Кабото, както беше упоменала колежката по-горе Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Jan 4, 2023 12:34:02 GMT 2
Без коментар съм за Антоанета. Сама ще си бере плодовете на така търсеното щастие. Вече е получила един шамар след като родителите ѝ не са подкрепили поредния ѝ порив. И останалите няма да закъснеят. От казаното в интервюто останах с впечатлението, че най-скандалното за връзката им е разликата във възрастта. Как пък няма ни един коментар на тази тема, много странно. След децата най-потърпевш определено е Филяка. Личи си, че е добро момче, възпитано да уважава семейните ценности. Прие децата, грижеше се за тях, обичаше ги и двете му казваха “тати”. Колкото е травма за тях, толкова ще остане и за него. За съжаление си научи урока по трудния начин. Понякога мекото на хляба горчи.
Деница тъпото е върха просто. Всички отговори на коментари под видеата са от Гошо, тя няма капацитета да отговори свързано и що-годе грамотно. Най-голямо впечатление ми беше направило, когато под видеото за новия салон я бяха питали защо надписите по стените били на английски, а не на български. “Деничка” беше отговорила, че имали много клиенти от чужбина и искали и те да ги разбират. 😅😅 Да, Деничка, която не може да си преведе шампоан/балсам от PR пратките, обслужва и чуждестранни клиенти. И после в следващото видео се спомена въпросния коментар като тогавашната Деница каза, че просто такива надписи ѝ харесвали. 😄
Благодаря на съфорумката, която писа да видим рекламата на детокс чая на Надка Баланова. Е, конкурира се достойно с Деничка. “Днес е ден втори от който вече започнах чая на Х, всъщност аз вече го пия от един месец” 😅😅
|
|
|
Post by ☀ on Jan 4, 2023 12:35:00 GMT 2
Като си толкова наясно с нещата как не знаеш, че щом всеки път удряш греда явно проблем в теб също има. За да си щастлива отново отиваш и работиш върху травмата, която те кара да избираш все неподходящи за теб мъже, като през това време даваш рутина и пълна грижа и време на децата. Да не си във връзка не означава да си лишен от секс, толкова просто и толкова сложно.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 12:35:12 GMT 2
Гергана пак се е вживяла в звезда, отивала на снимки ама преди това до салон за прическа и грим. Сигурна съм, че отива в салона на бившата на Гучан. А само да попитам тоя лентяй и той ли вече не работи щом в 10 часа разхожда Гергана по малоумните ѝ задачи?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by babyshark on Jan 4, 2023 12:42:02 GMT 2
Не ми пука за ПарцалЕти, нито за децата й честно казано. Всеки си носи кръста и си бере плодовете след време. Вече я следя само и единствено за да видя докъде може да стигне. Това си е истински социален експеримент с живи хора, доброволно вкарани в розавия фемилиголс. До момента, както всички вас, стигам до извода, че Пепи е жертва на обстоятелствата в 100% от случаите. Мъж наркоман, загатване за психически тормоз от следващия, да видим на този каква ще му бъде съдбата. Очаквам и новата книга да е именно за феникса, възкръснал от пепелта, ритана, обиждана, смазвана психически, докато не се появява "новата" й сродна душа 😂 Хората цял живот ги търсят тия сродни души, наша Пепа през година и половина все нова и нова открива. Те тва си е късмет. Да си живее живота както намери за добре, ама да не ми го натяква по предавания и клипчета колко сме влюбени и розови, щото Пепче видяхме, че не си. Всичко е за малко кинти. Тъжничко малко, ама какво да правиш.
|
|
|
Post by komkama on Jan 4, 2023 12:45:30 GMT 2
Пепче и Гуца отново в борба за първото място по простотия. Замислих се кое е нещото, което най-много ме дразни в Пепе. Не е разюзданият ѝ начин на живот. Аз също съм по живота, въпреки че вярвам, че е хубаво да улегнеш малко, поне докато децата ти са малки и ми е тъжно за нейните, че нямат никаква стабилност и животът им е хаос, без изглед да се оправи скоро. Не е и това, че сменя мъжете. Да си в нещастна връзка, само защото "така трябва" и "какво ще кажат хората" е малка смърт. Обаче да си нагъл, нахален, да обвиняваш всички останали за грешките си и никога да не се обърнеш към себе си, да извърташ истината, както на теб ти е удобно, да предаваш, очерняш, пренебрегваш. Ето това са нещата, които ме карат да стана от безразлична към непонасяща я. Много повече щях да я уважавам, ако беше застанала с грешките си, беше спряла да лъже, дори малко разкаяние. Нещо. Каквото и да е. Тя цяла книга написа, за да убеди нас, а и себе си, че тя е правата, тя е жертвата. Пише че уж нещата не били само бели и черни, но тя точно така ги изкарва. Аз съм бяла, а всички останали са черни, оставете ме да си преследвам мечите, които са, да се правя, че предните 6 години от живота ми не са се случили. Сторито с отварянето на бутилката ме разсмя яко. Кълчи се като готината тийнейджърка, която ги разбира бутилките и сега ще видите как се прави. А всъщност е в умрял полупразен ресторант, около нея набори на техните и деца А и колкото и да мажеш с фейс апп-а, Пепче, пак изглежда, че малкия инфантил е с леля си. Гана с това задраскване на суми, според мен е събрала 2.50. Давай, Гано, ще успееш. Плешо не знам как се е навил да целува тая изгнила уста и да пипа този кокалест гръ.. ааа задник. Ужасно гнусни са и двамата.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 12:50:09 GMT 2
Чехляка, както знаете, не го съжалявам точно, защото имах по-високо мнение за него и очакванията ми не бяха, че ще направи дете на Пепе 3 месеца след развода й с Ф2… Затова сега ще си сърба попарата. След интервюто обаче съм сигурна, че е получил много съобщения, в които му казват, че се е отървал. Макар да не виждам, как се е отървал, защото Матиас е факт, който ще го свързва с Пепе цял живот. Пепе има навика предварително да събере бивш и бъдещ мъж на едно място, а на премиерата на книгата успя да събере Ф2, Ф3 и Фиво.
|
|
|
Post by tedi on Jan 4, 2023 12:57:20 GMT 2
Нели и Саното така са се притеснили, че никой няма да поиска Фивчо за гадже, че като се появила Пиянетка са си казали: "Каквато...такава" само и само да му повдигнат самочувствието на синчето. Сетих се за една чалга песен, не се сещам на кого: Колко хотелски стаи са те видяли....
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 4, 2023 13:03:39 GMT 2
Пепа с нова татуировка на ръката - вероятно Only god can judge me 😁😁😁
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 4, 2023 13:04:51 GMT 2
Много personal finance съдържание съм изгледала, но за пръв път чувам за пестене НА ДЕН. Как точно функционира - всеки Божи ден прехвърляш 300лв от една сметка в друга, или физически вкарваш 300лв в плик? Ясно ми е, че нищо от това не е истина, но дори само теоритично не мога да си представя как се пести на ден. Ами вкарай си 10к един път в месеца в спестовната сметка и готово, щом ги “имаш” за да ги “спестиш”.
Тази Гергана е като робот, който чрез попиване на човешки модели на държание и подражание на обкръжението си се опитва да се интегрира в обществото. Или като герой от 3rd Rock from the Sun.
|
|
|
Post by fif on Jan 4, 2023 13:05:12 GMT 2
Последно Надка от 2 дена или от 1 месец пие този прословут чай? Не разбрах.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 4, 2023 13:10:30 GMT 2
Пепа с нова татуировка на ръката - вероятно Only god can judge me 😁😁😁 Или пък: Love yourself.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 13:10:51 GMT 2
Тая никога не съм я харесвала, винаги ми е била с едно огромно самочувствие до небето само, защото има тяло и то за мен не е кой знай колко хубаво. Но направо се е съсипала в лице от филъри и операции, не прилича вече на себе си, какви са тия дръпнати очи?? Уж голямото самочувствие, а яко комплексирана и се боца в лице, не го разбирам. prikachi.net/image/8V1juuSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 13:12:11 GMT 2
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 4, 2023 13:16:12 GMT 2
Аз се чудя за трите деца, кой става с тях в 6ч и ги води на градини и предучилищна? Пепето си цъка постове и отговаря на коментари посред нощ. Ами децата? Нещо от септември не сме чували трикчета и оплаквания как се става рано... Изобщо как живее така без капка отговорност? На сторито с фък дъ полис и Матиас е тагнала Филяка. Е сещайте се дали има репост. Значи "безотговорния" баща има две капки повече мозък от майката на майките или как беше новото- дарителката на деца.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 4, 2023 13:19:31 GMT 2
Голям сбирщайн от моди при Пепе. А за цвета на косата нямам думи. Освен инфлуцки, не знам кой друг ходи при тези от Мърфи, ама съсипаха сумати коси там. Страшна антиреклама. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 13:20:46 GMT 2
Направо се агресирах на Пепе и коментара й за бащите.
Никой не поставял под въпрос ако мъжете имали по много деца от различни майки, абе ти луда ли си? Джийзъса е най-одумваният и критикуваният полуидиот точно заради това, не заради красивите му зъби. Или тя си мисли че “приятелките” й й правят комплимент като я сравняват с него?!
И ако Филиповците правеха деца на всяка срещната, щяхме да сипем хейт И по тях, спокойно.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 13:22:56 GMT 2
Пепа с нова татуировка на ръката - вероятно Only god can judge me 😁😁😁 Или пък: Love yourself. Мисля, че пише точно това. Вижда се “love” от татуса, който изглежда е нов, защото на последните снимки и сторита го нямаше.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 4, 2023 13:35:25 GMT 2
А децата нямат един почивен ден откакто са родени. Нагло същество.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 13:40:22 GMT 2
Офисът, в който се снима наскоро Гуцка мисля, че е на Меркари. Сега вероятно пак се е запътила натам.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 13:40:57 GMT 2
Много ме погнуси тази овца. Не за друго, а защото се прави на ударена и адресира критиките, които й изнасят. Лъже, маже, прави се на жертва.
И най-много ме е яд че всички тук изписахме сума то страници за нея от възмущение, а тя си вярва че е много важна. Не заслужава и една буква да напишем за нея, то се видя що за стока е.
Я да си гледам Гучито аз и да си оправя настроението
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 4, 2023 13:49:12 GMT 2
А защо някой не я попита да разбие стереотипите и да оставя децата на бащите им? Нали е по иновациите в България, разбива стереотипи и статуквото на нещастните семейства 😂😂😁😁
Пепчее, по тънък лед ходиш 😂 Ти за семейството знаеш толкова, колкото и за Аха плодчетата. Режисираните ти видеа и игра на семейство с различни актьори не се брои. Колко увереност,колко наглост...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 13:50:27 GMT 2
Те майките в майчинство в повечето случаи нямат възможност да си купят чанта Прада, но и не могат да отскачат всеки петък до Ехе, защото приспиват децата и си спят вкъщи… До процедурки в Дермаакт също не могат да се доберат, защото готвят, чистят, оправят децата и ги извеждат.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 13:53:27 GMT 2
То част от защитничките в коментарите на Пепа са фалшиви профили - тя или приятелки. Например една mila нещо си - нов профил,без снимки, без последователи отговаря грубо на почти всеки коментар против. А Гана да вземе да инвестира парите да оправи зъбите. Не е виновна, но ме дразни като и гледам кривия зъб.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 4, 2023 14:01:01 GMT 2
Ауууу, когато бащите са те тормозили? Кажи честно, точно тя ще се остави да я тормозят. Агресирах се, за мен Фичо си е отрепка и още отначало си е давал сигнали, но да е гледала, а не да си ляга с ървия срещнат в бар и да ражда. Но Филяка го харесвам. И той сглупи с това ранно правене на бебе, но пое по пътя и беше опора на този цирк. Много интересно кога я е тормозил, докато приемаше с отворени обятия и се сближаваше с децата на друг мъж ли? Докато си искаше семеен уют, а тя да скитори? Или пък когато й е казал, че тая нейната няма да стане и трябва да си седне на ГЗ, може и така да е станало. Не знам кого е имала предвид с "тормоза", но е хубаво да уточнява, че в нейния сюжет има много герои. Естествено, че всички страни в една връзка имат вина, но как накрая всички решения, които вредят на други хора, ги е взела все Пепундрела. Откакто пиша във форума още от мамата не съм коментирала никога Пепе, защото ми беше все тая, но нивата на наглост избиха покрива вече и чак мен ме удари на излияния.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 14:05:03 GMT 2
за кой крив зъб на Гането говорите? този отгоре ли? мен повече ме бъгва, че няма НИТО един прав зъб в долната челюст. Там е истинския ад, за който предполагам стоматолозите й са казали, че ще се наложи операция, няма да успее да мине само с алайнери/брекети.
Вижте й профила, тотална деформация заради долната челюст, която е вдлъбната.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Jan 4, 2023 14:31:05 GMT 2
Мили дами, за много години. Нека през тази година всяка една от вас сбъдне поне по една мечта, да постигне целите си, да бъде здрава, обичана, обичаща и щастлива!
На тези, на които не успях да честитя РД се извинявам! Пожелавам ви цялото здраве, късмет и щастие на света!
Аз се загубих последните седмици, но покрай празниците и организацията на сватбата, нямах време за нищо. Тук ще помоля някоя от вас, която е организарала сватба или събитие с фотограф и DJ, да ми пусне едно лично ако има препоръки, че съм в задънена улица.
Пепа: Боже мой! К'ва двойка на годината, к'ви 5 лв. Да, Филип Датски вижда децата няколко пъти в годината, но поне им създава хубави спомени, а Пепа секса ги мъкне от мъж на мъж. Давам им година - две максимум с Фиво.
Гана: Гане, гане - тъжно ми е. Аз също няма много истински и верни приятели, на които да споделя всеки щастлив или тъжен момент, но ти мила си го закъсала яката. Годишнина и псевдо любовен живот - пълно куку. ДА, нечувано, но двойките имат спорове, карат се за глупости и битовизъм, не е нужно да споделяш глупостите, за които мрънкаш пред псевдо половинката си.
Май, май само за тях имам какво да кажа, защото други глупости не съм гледала. Някъде мернах, че са е болничка - бързо оздравяване!
|
|