|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 2:10:42 GMT 2
Анаааа, на Гането ѝ опипват дупарата 😭😭😭 ще повърна, изчезна ми всякакво желание за бурни нощи. Тия двамката изпуснах да ги видя днес на главната, щях да ги пУанкна с нещо, малко да им изправя косите несъществуващи. Гледах Деница, потресът е пълен. Само това е, махнах си Инстаграма преди време, какво щастие било. Сега тук-там гледкам някоя тъпня, ама нещо са ми мех. Давайте с кринджа, кифли, губите аудитория 🤣
|
|
|
Post by l4444 on Jan 4, 2023 6:40:08 GMT 2
Деница, откакто я гледам, все ме е изумявала с главозамайващата си тъпота, но някакси съм усещала в нея някакво симпатично простодушие. А напоследък - най-вече в този влог от Виена, от който успях да изгледам малка част - долавям някаква надменност, самочувствие, гледане “отвисоко” и гордост от собствената ѝ простотия. Това се затвърждава и от начина, по който отговаря на коментари “бърка ви в ..., че харесвам скъпи марки” 😂😂😂😂😂😂😂 Коя си ти, миличка, и защо си мислиш, че на някого някъде бърка смешният ти селски пъпчив сурат, нямам представа. 🤷♀️ Поредно потвърждение, че прост човек с 5 лв. в джоба, особено като си е повярвал, че не са 5, а 500, е трагична гледка.
|
|
|
Post by edelweiss on Jan 4, 2023 7:28:38 GMT 2
Гледах последното стори на Гана няколко пъти, защото се зачудих Гучан г*за ли и опипва или гърба 😅😅😅
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 7:36:58 GMT 2
Шапката, която Пепе е подарила на Сано е аутлет за 55GBP = 120лв. Предполагам и чинията й е била подарена от рекламно спонсорство и тя се е чудела къде да я пласира. До колкото разбирам двамата с Иво са подарили подаръците, т.е. не са се охарчили много, нито пък има хубава символика в двата подаръка. Съгласна съм, че роклята на София е неподходяща за детенце. На сторито, в което Пепа отваря шампанско си личи каква превземация е и танцува адски к***снки. Гергана да не е чела вчерашният пост на Нордел, че конкуренцията сред жените е брутална и само образованието е заслужаваща си инвестиция.
|
|
|
Post by blueeyes on Jan 4, 2023 8:18:23 GMT 2
Охх боже, боже отварям бургаски сайт за новини и бамммм пак Пепето и фИво. Новината- кои ще са сватбите на 2023- та www.flagman.bg/article/283694Вие представяте ли си тези верно да се оженят
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 4, 2023 8:35:43 GMT 2
На Пепето половината от фенките още питат къде е Филип 😂 , иначе много я харесват и подкрепят, мда..
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 4, 2023 8:56:24 GMT 2
Все си мислех, че родните звезди няма накъде повече да изчаткат, и те ме опровергаха. Деница е абсурдна - грам не приема критика, звери се на хората в коментарите, обижда. Аз имам познати, които обикалят европейските градове, за да ходят на шопинг - нещо като Галя Симеонова. Не го разбирам, но моите познати си казват, че не ги вълнуват забележителности, отишли са да обикалят молове и аутлети и пак пътуването им е една идея по-смислено от това на Деница и Георги, защото поне ако ги питаш къде да отидеш да пазаруваш, те могат да ти кажат нещо смислено. Аз преди си мислех, че поне с кучето се отнасят адекватно, но от влога видях точно обратното - както някой беше споменал по-рано, добрият стопанин се съобразява с кучето си, не само го мъкне наляво-надясно. Не мога да приема, че не могат да научат Лейди да седи сама или да я гледа някой друг човек за няколко дни. След локдауните и моето куче беше отвикнало да седи само - ами, наложи му се да свикне, с малки стъпки се нормализираха нещата. И не разбирам колко е тъпа, че да не проучи преди да тръгне на път, дали на даденото място пускат кучета - всеки собственик на куче проверява първо това, ако иска да пътува с домашния си любимец. Гането е толкова откъсната от света, че сама не осънава какви глупости дрънка - ще спести тя за месец 10к за образование. Дано успее, ама се притеснявам, че с това темпо за 1 година ще е събрала таксата за университет от Бръшлянената лига и мога да я загубим завинаги.
|
|
|
Post by simba on Jan 4, 2023 9:13:03 GMT 2
Ей значи, нямате изчитане. Бяхме болни всички, барабар с бебето и едва успях да изчета миналата и тази тема. Кридж продължава да има на макс, Гана е в стихията си, Пепа подарила на Саното шапка, циркът е пълен.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 4, 2023 9:17:39 GMT 2
Кристина с дългата коса и някаква Беа Петрова също ще правят курс, някой знае ли къде може да ги докладваме, защото съм убедена, че тези двете няма да си направят фирма и да издават документи. Страшно много ме агресират тези хора, аз съм с бакалавър и магистратура в областта на маркетинга, вкъщи имам 3 рафта само с книги за комуникации, карам курсове при всяка възможност, миналата година изкарах един американски за 800 долара. Работила съм в 2 от най-големите рекламни агенции в света. Мисълта ми е, че аз инвестирам в себе си, за да мога да си върша работата, а тия кифли с видеата си в ТикТок ще ми правят курсове за дигитален маркетинг...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 9:31:22 GMT 2
Кое му е борбеното и възхитителното да скачаш от цвят на цвят и да оставяш децата ти да са свидетели и потърпевши на всяка една твоя простотия? Щях да я похваля ако се беше постарала (и успяла) да им спести поне малко, а тя…
Фиво е застанал далеч от децата за да може Пепе да получи тиквен медал, какъвто наскоро дадохме на Гана, за това, че децата не са намесени във връзката. Все едно не помним как помъкна Сиена на мечтаната почивка във Видин.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 4, 2023 9:41:38 GMT 2
Пепе като нищо ще вдигне някоя сватба. Само в такава насока не е била “полезна” на аудиторията, за нас ще го направи. Пък и колко реклама ще се излее, лелее, не мога да си представя. Още повече с тази известна арт-мутренска фамилия си е къде къде прелюбопитно. Дано тогава верните ѝ фенки разберат, че Филиповците са в историята. ( хем, че си е объркващо да си качва сторита от хотел с Ф2 или да си решерва сторита с Ф3 и “бизнесът” им.)😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jan 4, 2023 9:44:08 GMT 2
Вече съм умерено скандализирана от Пепе, но все пак се замислих. Тя си е такава, вятърничева, глуповата и безотговорна. Вероятно с липси като всички хора и дори без контрол и насоки от родители-хипари, които са дали пример за купони, но не и контрол и морални насоки в крехка възраст. Тя е отражение на избоите им, както и на своите собствени и точно това критикуваме сега. Как не може да се спре при наличието на 3 деца и може би как се виждат нещата отстрани. Ама какво да направи ? Да спре да живее ? Да спре да прави секс? Да няма връзка в близко бъдеще? Не, но може би ни се иска децата да са приоритет, а не отглеждани от 31249104 човека във възраст, която се изграждат стабилните основи. Напоследък виждам толкова хора, на които им липсват първите 7г и нищо не може да ги върне, как да не се дразни човек на показното емоционално разпиляване на тези деца. Не са единствените, далеч съм от тази мисъл. Разпиляха се мислите ми, но идеята ми беше, че човек е такъв, какъвто е след дадената му основа и ако не реши да надгражда и усъвършенства и лекува душата си се получава това. От мъж на мъж, от проект на проект, от ... на ... и така цял живот.
Допълвам по повод реакцията на Нели и Сано. Като родителите се очаква да са покрепящи, да. Сетих се за една история преди време. Семейството на момчето се хвалеше как едно определено момиче искало да се събере с него и те едва ли не бяха горди, че тя имала мераци. Момичето, тип Пепе, вършееше всичко мъжко от 14годишна и бройката на мъжете до нея доближаваше годините й, но те се хвалеха, че тяхното кротко и учено момче било сред избраниците й. Та и те така. Тогава се замислих, че човек не осъзнава каква оценка си слага с изобра на половинка.
Момичето сега е в развод, 2деца от 2ма бащи и безброй 'сродни души'...нищо не се променя, освен мъжете де.
|
|
|
Post by pilenceto on Jan 4, 2023 9:44:51 GMT 2
Да, вярно е, че всеки има право да преследва мечтите си, но кой си мечтае за нов мъж и дете от него през година-две? Пепе го е написала в поста от 2016г., че е с любовта на живота си. Останалите са заместители.
Изгубих желание да гледам БГ инфлуенсъри, освен Лора и нейните пътувания, но тя не качва много често.
|
|
|
Post by Ахинора on Jan 4, 2023 9:48:09 GMT 2
Гледам влога на Деница и този монолог ме разби: Днес е...Не знам какъв ден е (поглежда Георги за съдействие по този казус?)...А, днес е 22.12....рожденият ми ден. Антоанета как описва живота си като "цветен път", съвсем друго име има това нейното
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 9:49:35 GMT 2
Да не би да съм проспала нещо? Под видеото с интервюто във всяка възможна социална мрежа бяха направили Пепе на нищо в коментарите, а под вчерашния пост масово я хвалят?!?!
|
|
|
Post by ☀ on Jan 4, 2023 10:00:34 GMT 2
За пръв път слушах видео на Надка Баламова и бях потресена какво говори. Видеото уж беше женски теми, но реално реклама на сайт за дрехи, които уж небрежно бяха вмъкнати..Та като я питаха как запазвали искрата помежду си тя сподели, че правели компромиси и т.н. и изненади. Например като ходела до магазина му купувала кренвирши на Калоян, защото той обичал, а той на нея дюнери. Хора...това им пази искрата!!!
|
|
|
Post by fif on Jan 4, 2023 10:02:16 GMT 2
ibb.co/VSkp96ribb.co/QjQBmPVСами си качват снимките, а после се сърдят. И не, не може една бременност да те оправдае и всичко да ти е простено, винаги има някакви норми на поведение.
|
|
|
Post by livia on Jan 4, 2023 10:23:48 GMT 2
Обаче новите проекто-свекъри на Пепе сериозно са се заели да ѝ чистят имиджа.. Сано уреди тв интервю, сега в инстаграм играят семейната идилия.. да видим до кога ще продължи този епизод на розовия балон.
Но не може да се отрече колко я бууства тази връзка - вижте само коментарите в профила ѝ - има едва по 10-20 на пост (освен на гивауеи де) и извенъж снимка с Иво и бам 230+ коментара! Е, много от тях негативни, но лоша реклама няма..
пп. тези колажи с трите сезона на Фемили гоус са за пост в профила! Чудесто илюстрират Пепиния живот.
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 4, 2023 10:51:31 GMT 2
Да не би да съм проспала нещо? Под видеото с интервюто във всяка възможна социална мрежа бяха направили Пепе на нищо в коментарите, а под вчерашния пост масово я хвалят?!?! Тя трие всичко негативно, затова така изглежда 😆
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 10:54:39 GMT 2
ibb.co/VSkp96ribb.co/QjQBmPVСами си качват снимките, а после се сърдят. И не, не може една бременност да те оправдае и всичко да ти е простено, винаги има някакви норми на поведение. Е, именно щото има норми на поведение, бива ли да се пишат такива обиди и то на лично? Много ми е антипатична и ужасна, но обидите са още по-гадно нещо
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 11:08:52 GMT 2
Смятам да съм много кратка в коментара си за Циркаджиийска и се позовавам на Радой Ралин-Гъза си с рози накичи,насраното да не личи.
|
|
|
Post by fif on Jan 4, 2023 11:25:57 GMT 2
И Мона и пишещата не са цвете за мирисане, едната обижда, другата се кълчи и репоства чатове.
Даже си е качила ново стори, че Баба Яга се била успала за преглед. А, много нормално, явно дълбоко са я засегнали.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 4, 2023 11:31:01 GMT 2
Хвърлих поглед на коментарите в профила на курвЕти под снимката ѝ с фИво и положението е отчайващо. Има скандално количество маймуноподобни с мозък на стафида, които дори не бих си направила труда и да заплюя. Не знам как един човек може да бъде толкова ограничен, сляп и откровено глупав и наивен. Гади ми се от подобни малоумници, защото колкото и да ги избягваш, не може да се изолираш напълно от тях. Всички вие, които четете тук и същевременно мълчаливо защитавате Пепон, сте една утайка и нищо повече.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 4, 2023 11:33:59 GMT 2
Според мен повечето хора, които пишат положителни коментари на Пепа или все още нямат деца или след един провален брак са сами и може би си мислят, че не са достатъчно смели като нея и затова ѝ се възхищават.
Имам наблюдения върху сценарий "оставам сама за цял живот" и то директно от майка ми, както и хора, които са открили втори шанс в любовта и според мен са големи късметлии.
Случаят на Пепа не е такъв, защото както са ѝ казали и няколко човека в коментарите - не може да бягаш при първия проблем; не може да не си помислил този човек дали не е само авантюра преди да го представяш пред децата си и още повече - преди да имаш дете И от него; не може да не се опитваш да правиш компромиси или да проявиш емпатия; не може да не се поставиш на мястото на децата си и ти как би се почувствал с цялата тази несигурност - къде ще съм утре, кой ще дойде у дома, ще видя ли този човек отново... Отказвам да приема, че има такъв егоист спрямо собствените си деца.
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 4, 2023 11:41:43 GMT 2
Пепка взе идеята за тормоз от тук и вече я развива в коментар.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by selestepan on Jan 4, 2023 11:48:42 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 11:48:45 GMT 2
Пепе е поела ролята на жертва. В коментарите се е вихрила да отговаря. Трябвало да приемаме различните, да уважаваме изборите на хората и да не ги съдим. Но ми направи голямо впечатление ето този коментар: prikachi.net/image/8VcFQbprikachi.net/image/8VccPqЖената е права в коментара си. Пепе до момента не е дала повод, за да й повярваме, че връзката с Фиво ще дълга и щастлива. За какво да питаме бащите на децата? Май се опитва да изкара, че все е попадала на кофти мъже. В случая обаче пак си вкарва автогол, защото пак Пепе прави деца след 4-5 месеца откакто ги познава тези същите мъже. С ММ имаме приятел, с който се познаваме от над 20 години и миналата година той направи същата история като Пепе. Запозна се с момиче, заживяха на 2-рия месец и на 5-6 месец тя забременя. Не само, че не са заедно вече, а той е с друга жена и гледа нейните деца. Не го разбирам това да правиш деца с хора, с които се познаваш от няколко месеца и след още няколко месеца всеки да си хване пътя, за да си търси щастието. Вече не е прецедент, а нормалност очевидно.
|
|
|
Post by vrana on Jan 4, 2023 12:07:34 GMT 2
Без трите заработващи инстаграмабъл дечица Пепето щеше да е поредната обсъждана от ден до пладне бръмчалка. Защото с нищо положително не изпъква и не блести. В очите на критичния зрител естествено се набива непостоянството ѝ, неглижирането на децата в името на “търсенето” ѝ. И най-вече откровените ѝ лъжи. Днес ни лъже, утре маже. Днес всичко е перфектно, goal goal goal със снажния датчанин и русите дечица. Утре- “ми той беше наркоман, силно зависим, животът ми беше ад”. То е ясно, че и самичка си се самозалъгва и в дадения момент наистина може би си мисли, че всичко е цветя и рози и се изолира от реалността. Но тая реалност като те тряска за пореден път, ти ми изкачаш в национален ефир в ролята на Геновева да ме убеждаваш (и да убеждаваш себе си), че за пореден път всичко е розАво в живота ти. Лове …
Наздраве ти за “живия живот” който случваш! До след няколко месеца с поредния мъж-спасител, след поредната драма, може би и след поредното дете и след поредния извървят цветен път. Лове х 10000000
|
|
|
Post by simba on Jan 4, 2023 12:08:45 GMT 2
Милата жертва. Очаквам нова доза криндж - аз не бях готова за деца, ама те ми стиснаха краката и ми подмениха противозачатъчните с витамини за по-лесно зачеване. Горката тя, все е тормозена и наранена. Също така скоро да извади и някое медицинско с нанесен побой преди n на брой години, ама ще си е мълчала заради децата. Жертвата на века. Сега мутренската месия ще я спаси обаче, няма страшно..до след година - две, когато ще и стане много трудно от медийния интерес и тежестта на фамилията му.
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 4, 2023 12:10:26 GMT 2
Какво има да им гледаме на бащите? Филип датски има само две деца - София и Сиена, с Ева няма дете преди да се разделят. Филяка също има едно дете. Тя е тази, която е вкарала нов човек в живота си толкова скоро след развода, и е забременяла от очевидно неподходящ за нея партньор месеци след това. Тя е тази, която е допуснала Сиена да приема и нарича Филяка “тати”. Тя е тази, която разпознава Иво с децата си и ги води на почивка с него месеци след последната раздяла. Никой не те кара да седиш в нещастна връзка, но нали точно затова хората са предпазливи след развод и внимават с кого нещата стават сериозни и кого допускат да изгради връзка с децата.
И за какъв двоен стандарт става дума - всички се подиграват на Благо и го смятат, с право, за абсолютната дупка, защото има деца от много различни партньори и не може адекватно да се грижи за тях. Да не говорим на Ник Кенън.
Но е безсмислено да ѝ се говори - тя е обградена от хора, които я насърчават, а зад гърба ѝ се подиграват и чакат следващия сеир. Щом родителите ѝ не са успяли да я накарат да се замисли, ИГ коментари ли ще го направят.
|
|