|
Post by pchelica on Jan 3, 2023 22:16:21 GMT 2
Ууу Пепи качи снимки, на които се мляскоти и прегръща с Ивчо…не знам за вас, на мен ми приличат на леля и племенникът ѝ 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by ladyinred on Jan 3, 2023 22:17:55 GMT 2
Пепа е качила снимки с децата - София, Сиена, Матиас и фИво. 🤣🤣
Edit: Счупила си е телефона няколко часа преди НГ?? Дали е имало мятане като това с лаптопа? 👀 Можем само да гадаем. 😄
|
|
|
Post by madeline on Jan 3, 2023 22:18:25 GMT 2
Иво също има снимка с Пепа и децата, качил я е преди десетина минути.
Едит:май е само споделена, но все пак присъства в постния му профил. Едит 2: забележете жената от съседната маса как гледа в недоумение Пепа, докато се кълчи и отваря шампанско, в последното ѝ стори е
За Гучитата мога да кажа едно - ще повърна.
|
|
|
Post by freya on Jan 3, 2023 22:18:59 GMT 2
Family goals 3.0 е факт. Ивчо още не е вписан на 100%, тоалетът му не е съобразен с останалите от фемилито, но и това ще стане 😆
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 22:23:14 GMT 2
Еееее крайно време беше СалЕфетито да качи снимки с Карамана, аз от кога чакам да се появят в профила ѝ, че не е пълен без мУж на който да се натиска и хилоти. Матиас не се вижда на нито една снимка в лице ама пука ѝ на Пепе, важното е тя и фИво да са готини и хубави. Абе той Ивчо наистина ѝ е като дете, не е много снажен, като се знае Пепе колко е висока той е малко над нея и е един сух.. Абе с две думи голям цирк са, да живее розАвото семейство 3.0, чакам с нетърпение обявяването, че е бременна скоро.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 3, 2023 22:24:08 GMT 2
Нещото, което ме кринджва и леко натъжава е, че като си си показал всички мръсни гащи и целия живот, след като някоя инфлуцка или инфлуц се раздели с половинката си, половинката има възможност да продължава да гледа как е бил заменен/заменена в картината с просто нов образ и живота пак си върви по старому. Примерно прекарал си година-две в тази трапезария (на Пепе примерно), колкото и да е сте имали много приятни моменти, ползвал си тази баня, приспивал си тези деца, и изведнъж те изтриват с гумичката и вече там има нова муцуна. На твоя стол седи някой си. Готвят на тигана, който сте купували двамата и т.н. Бая е гадно.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 3, 2023 22:25:59 GMT 2
Изкъртената Пепе 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ох, сълзи ми потекоха😁 Отидох да чета коментарите при Деница Тъпото. Хората добре са й казали, ма простачката нейното си знае. 😅 Няма ли наистина кой да й даде линк към форума, да види всеобщото мнение за себе си? 😁 Много тъпо парче е това, многоо. Валери е лигла, но не могат да й стигнат нивото на влоговете от пътувания. Толкова са интересни, че дори лигавщините й не дразнят.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 22:30:56 GMT 2
Изкъртената Пепе 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ох, сълзи ми потекоха😁 Отидох да чета коментарите при Деница Тъпото. Хората добре са й казали, ма простачката нейното си знае. 😅 Няма ли наистина кой да й даде линк към форума, да види всеобщото мнение за себе си? 😁 Много тъпо парче е това, многоо. Валери е лигла, но не могат да й стигнат нивото на влоговете от пътувания. Толкова са интересни, че дори лигавщините й не дразнят. Аз съм ѝ писала , мега нагла е , не приема критика , нейното било изкуство , а аз съм един вид тъпа че не го разбирам . В момента тя , Пепа и Гергана са ми дозата простотия на ден като се скапя . Хора, на коментарите ще е купоня , правя пуканките …
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 3, 2023 22:36:36 GMT 2
И аз съм се опитвала да налея акъл в кухата кратуна, но тя все го възприема като завист и злоба🤕😅🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 22:46:21 GMT 2
Не съм гледала влог на Деница никога. Отварям на коментари от последния ѝ влог(там ме пратихте 🤣), чета по диагонал, признавам. Хората ѝ пишат аргументирани мнения, тя им отговаря, че ѝ завиждали, че харесва скъпи марки дрехи. Друго-не била като "овчиците", да прави нещо, защото другите го правят, масата хора, сиреч не е "проста селянка" щом не желае да види нищо друго освен Старбъкс и магазини, не желае да посещава "знакови сгради" , тя е уникална, те са прости. Искам някой да я пита дали вярва в теорията, че Земята е плоска.
|
|
|
Post by fif on Jan 3, 2023 22:56:38 GMT 2
Гергана какви пари ще събира, тя не може и 10 лева да спести за деня, не знам кого заблуждава, някакви излъгали се дечица, които я следват сигурно. Та те с Гучан двамата нищо не работят, днес пак сторита по средата на деня, тръгнали на разходка.
София и Сиена са с много неподходящи обувки, толкова ли нямат други, освен маратонки.
|
|
|
Post by tiberia on Jan 3, 2023 23:02:01 GMT 2
Помните ли видеото на Деница и Гошо, че хора като нея били топа на топа в чужбина🫣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 3, 2023 23:15:35 GMT 2
prikachi.net/image/8V4bsPЕвала, Пепке, постигна family goals x3. И честито на тия деца, че един ден парите им ще отиват по психотерапевти. Бива да си заблуден егоист, ама нейното прескочи всякакви граници...
|
|
|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 23:15:40 GMT 2
Пепенаглее за пореден път. Пита дали според нас някои връзки не се чрецаквали именно след появата на дете. А като се прецакват да вземеш да спреш да се плодиш като хлебарка. ?
Карамана не докосва нито едно дете, но това не му пречи да се натиска с майка им пред тях.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 3, 2023 23:17:20 GMT 2
Нещото,което ми направи впечатление в “семейния портрет” на Пепе,е как Фиво стратегически е застанал така че да няма пряк досег с децата. Лудо влюбената двойка,които са заедно въпреки всичко и всички очевидно не са прекарали никакво време с децата. Преди Ф3 редовно гушкаше минимум Сиена,а тоя човек не иска да се асоциира по никакъв начин с което и да е от децата ѝ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 3, 2023 23:19:25 GMT 2
В защита на Гошо ще кажа, че се ядосваше защо хората не се възхищават на Деница, че е тръгнала от под нулата (по негови думи) и сега води приличен живот. Защото много хора ѝ се вглеждат в по-скъпите дрехи и пътуванията ѝ я плюят. Тук сме доста по-навътре в нещата и бих казала обективни и не съм забелязала да се плюе кой знае колко за дрехите ѝ (самосиндикално). Казвали сме, че е нелепо да пести от салона, който ще ѝ изкарва пари, а да си купува 17-ти еднакъв чифт обувки за 1000+ лева. Също напоследък покрай "пътуванията" ѝ, които са буквално "гъз път да види", забелязахме колко е неадекватна. Не може, просто не може, да отидеш във Виена и да не посетиш топ забележителностите - има доста хора, които в момента са там и виждам как посещават замъците, зоологическата градина, музеите. Тя видя "сградата с панделката" и лъскавите магазини.
Иначе наистина Виена е някакъв хит в момента, билетите са доста евтини и явно заради това. Намират се за около 100 лева директни полети със салонен багаж (знам, че те бяха с кола).
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 3, 2023 23:19:43 GMT 2
Помните ли видеото на Деница и Гошо, че хора като нея били топа на топа в чужбина🫣🤣🤣🤣 Направо 🤣🤣🤣 да откинеш от такива като нея 😅 На топа на тъпотата може и да седи. То па бива да си проста кратуна, ама нейното е извън пътя. Не знам защо се бях заблудила, че Гошо има повече мозъчни клетки, ама не. Същия тъпунгер ще излезе и той 🤕
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 3, 2023 23:25:39 GMT 2
Ох, тази Гергана ще ме убие. Всеки ден ново 20. 😀😀 Тракер за спестявания ползвала, на ден по 300 лв. Хахахахах не мога хора. От къде ги изкарва, че да ги заделя? И ако ги имаш накуп тези пари, ми давай ги, какво има да ги следиш. 😂
Иначе с ново топчИ Nike тренира, ама ако и него всеки ден го ползва, ще се спомине като Диора. Ааа, ама тя вече е 2/2.
Нещо се е амбицирала да е на първо място във форума. Давай, Гане! С теб сме! Искам всеки ден нова доза криндж, че и без друго по това време на годината е скука. 😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 3, 2023 23:28:53 GMT 2
Пепчето още я държи от новогодишното напиване явно. Как може да пуска стори на Матиас ,а песента към него да е "fuck the police"?! Извратена напушенячка... нямам думи. Та това е детенце...не предмет на рапърски псувни.🤯🤯🤯 Вече тотално разми границата.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 3, 2023 23:31:24 GMT 2
Пепи, докога с тея претоплени манджи? Тоя филм вече сме го гледали. За поредна година едни и същи heartful снимки и все по Нова година. Мъжът се сменя, но позата не. На първата снимка специално оставих текста, не че ние не си знаем. prikachi.net/image/8V4Spf
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 3, 2023 23:40:02 GMT 2
Иво също има снимка с Пепа и децата, качил я е преди десетина минути. Едит:май е само споделена, но все пак присъства в постния му профил. Едит 2: забележете жената от съседната маса как гледа в недоумение Пепа, докато се кълчи и отваря шампанско, в последното ѝ стори е За Гучитата мога да кажа едно - ще повърна. Точно това щях да коментирам. Наблюдаващата я жена. Какво ли си мисли ? Че сигурно Пепс е някаква компаньонка на четирите деца на масата.🤣🤣🤣 Ма как да гушка тецата като той е четвъртото дете. Направо и е като по-малък брат. 🤣 Е вие не знаете ли, че Карамана е 4то дете от чинията 😉
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 23:41:44 GMT 2
Някоя добра мусакаджийка може ли да купи един правописен речник и да го занесе в онова магазинче, което Кабото си въобразява, че е бутик, за да й го подари… едит: Ками, може ли да добавиш и годините на снимките
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 23:45:27 GMT 2
Изумена съм колко хора “уж” я подкрепят и била силна жена и тн. WTF бе хора ? Това ли е новото нормално ? Много е борбена пепе няма що , ако беше комшийката им от четвъртия етаж дали и тя щеше да е борбена и добра майка или щяха д я разправят и разнасят като боклук из междублоковите клюки ?
|
|
|
Post by rona on Jan 3, 2023 23:48:27 GMT 2
Чета положителните коментари под снимката на Фемили голс 3 и се чудя аз ли нещо…. Връщах чак да видя кога беше с Ф3 круиза. Април месец се натискат в джакузи… Юли тя вече се целува свободно на плажа с Фиво. Еми… то ок гонене на щастието и да не стоим в токсични връзки, ама грам морал не виждам. Мъча се наистина! Ако (дано никога) се разделя с половинката си, с който имаме деца, бих била съсипана… Не мога да си представя след три месеца вече да съм с друг, камо ли да го представям и на децата си! Абсурд някакъв е това. Страшна идея имам за втората книга! Разделила се е с Ф3, защото е упражнявал домашно насилие! Никой няма да повярва за физическо такова, но може да твърди за психическо насилие. И ще има да обикаля телевизиите и да разправя как ѝ било много трудно, но в името на това да даде кураж на други жени е решила да сподели. А заблудените пак ще ѝ сложат ореола и ще възпяват колко силна и вдъхновяваща жена е… Да, знам, че е черен хумор, но просто… тръпна да чуя сърцераздирателната история. А и нали от тук черпи вдъхновение, обещавам да не търся авторски права.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 3, 2023 23:55:46 GMT 2
Ади, на самата снимка не мога, но с Фичката е от края на 2016, с Филячето от началото на 2020г. Тръпна в очакване да допълня колажа в началото на другата година.😁 Я с бебе, я с ново гадже, пък най-вероятно и с двете.
|
|
|
Post by butterfly on Jan 4, 2023 0:11:22 GMT 2
Всяко средностатистическо момиче има снимки от точно тази локация 🤣🤣, което не е лошо де.. Просто изказванията на Елица са ми смешни при все, че те бяха заедно във Виена. Чаках ММ на летището, като видях да излизат и те от изход, а и се оказа, че той е бил в един самолет с точно тези инфлуенс особи. Елица е много красива на живо, вървеше зад тримата, а мъжът й е достаа висок 😅 Както и да е, исках да кажа, че най-вероятно една друга са се снимали. Пепе е без коментар за пореден път, а дрешката на София е скандално безвкусна и грозна за дете.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 4, 2023 0:30:18 GMT 2
Мисля, че не Гергана живее в тоя свят, а ние в нейния. Наистина не мислех, че има как да изчатка повече…от доста време ѝ следя изцепките ама то е трудно при положение, че всеки ден изскача. Минах през 5те етапа на скръбта (5 stages of grief, не знам как е на бг лол) заради нея. Първо не мижех да повярвам, после се ядосвах, смях се като бонус и сега вече съм се примирила… че нея просто няма да я бъде хахахахах. Не мога хораааа, не могааааа! Искам някой да я пита за какъв ЕДЖУКЕЙШЪН ще ги дава тия 10к? Да не смята да ходи в Харвард пхахахахах. Припадвам вече! 300лв на ден…ох ненененене, няма как да мисли, че някой РЕАЛЕН човек ѝ се връзва. Наистина живее най-празния живот, който съм виждала човек да живее, бо тя май наистина не е добре с главата. Няма ли къде да се обадим да я докладваме като психично болна, да се погрижат поне за нея. Не че е спасяем случай по мое мнение, тя си живее в нейния си свят и това е. Ама моля наистина някой да я пита за какво ще ги дава тия въображаеми 10к, че да влезем и ние във филма ѝ. 😂
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 4, 2023 0:43:19 GMT 2
Пепе от трите снимки само Фичо гледа в очите.. на останалите затворила очи и си го представя, бленува, жадува..
|
|
|
Post by Deleted on Jan 4, 2023 0:45:58 GMT 2
Матиас явно смята, че Фиво е Айрънмен или друг подобен супергерой и не е разбрал още, че това е новият му баща…
|
|
|
Post by pchelica on Jan 4, 2023 1:03:25 GMT 2
Матиас явно смята, че Фиво е Айрънмен или друг подобен супергерой и не е разбрал още, че това е новият му баща… Матиас докато го разбере, той бащата нищо чудно вече да се е сменил…
|
|