|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 18:21:59 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 18:22:55 GMT 2
Изгледах и аз вчера заветния виенски влог - ами няма толкова куха хралупа като тази Деница . Обикаля по скъпарските магазини от които явно нищо не може да си позволи , а не знае основни неща за Виена , важно ѝ беше да се заснеме на панделката. Честно казано се чудя на такива скъсани като нея , Гергана и други как въобще им идва на акъла да обикалят по тези магазини като си знаят , че не могат да си ги позволят. Пълна мърлячка и тя - облече екипа от риплей на другия ден , че да ѝ бъдело удобно . Абе много куха , думи нямам . В люлката на Европа си , страна богата на храна , музика , архитектура и всичко . Ходила съм доста пъти във Виена и винаги съм се тъпкала със шницел и Сахер . Не ѝ ли стана интересно да хапне нещо типично австрийско , да идат на пратера , да пият Glühwein ? Яд ме е , че има хора копнеещи да идат там , тя отиде и се върна преждевременно защото им е било тъпо , сигурна съм . Нарочно гледах и коментарите в YouTube, доста хора са ѝ казали нещата дооооста възпитано, а тя отново се оправдава с кучето си . Ми стой си в Пловдив пък , щото видиш ли хората които не я пускали с кучета “ ами те си знаели” . Сега кучкарите да не се обиждат , но не навсякъде е приятно да има кучета( ресторанти, магазини, музеи) , не вярвам и че в България биха я пуснали навсякъде с кучето ѝ.
Лелята ми е 50/50 , но съм 100% съгласна с вас че въобще е е толкова скромна , за мен и тя си е пълна позьорка , последните ѝ снимки са повече от показателни.
Аз си мисля , че точно Звезделина визира Елица , щом няма лайкване , то значи има гръм в рая . На инфлуенсърки език това е повече от доказателство 🤦🏼♀️
Гледам , че Радостина са на път за Австралия , аз я харесвам , представя доста добре пътуванията си .
Явно не само мен ме е избило на присмех виждайки чинията от Пепе с дечицата около елхата - тънък намек ще да е хахаха.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 3, 2023 18:34:24 GMT 2
Каква беше ролята на празните торби носени от Гучан на снимките на тортата на Гана? Тя вярно е за психиатър. В прав текст искам да я питам, ама заради шоуто и да не получа блок не го правя 😄
|
|
|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 18:39:50 GMT 2
http://instagram.com/p/Cm0x_aOo5R- Аз бтв съм впечатлена от Звезделина. Мислех, че е малко по-интелигентна от колежките, а тук е писала, че посрещаме Годината на заека. Китайската НГ никога не съвпада с нашите, тази година е на 22-ри януари, но милите са толкова ограничени,откъде да ги знаят тия подробности. Елементарна обща култура. Направо ме е срам от нивото.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 18:42:20 GMT 2
И Елица и Звезделина без мъжете си са гола вода , кой ще ги снима . Да се събират там двете и ще го докарат донякъде , едната на визия , другата на акъл . Ха
|
|
|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 18:47:21 GMT 2
И Елица и Звезделина без мъжете си са гола вода , кой ще ги снима . Да се събират там двете и ще го докарат донякъде , едната на визия , другата на акъл . Ха Те се надушиха именно, защото мъжете им отказаха да ги снимат нон-стоп, явно ги е натоварвало психически момчетата. Звезделина 100% съм сигурна,че се беше сдъвкала с Калоян, когато той наблегна на по-самостоятелна работа, да снима други модели и т.н. Не знам какво е очаквала, човекът да умре, докато снима само нея ли? Та се сближиха, докато се щракаха една друга, ноо още тогава си имаха сходен стил. Чак пък "Звезделина да й живее живота на Елица"...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 19:32:05 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 19:36:53 GMT 2
Честити празници и на двете съфорумки! Бъдете здрави, щастливи и обичани! Да ви са остри перата и да не ви убягват инфлуенсърските изцепки!🥂🥳
|
|
|
Post by fif on Jan 3, 2023 19:59:47 GMT 2
Галя Симеонова е получила пр пратка от Диор, има и тефтерче, ами за Гането защо няма?
Иначе Галя говори с такава сериозност за някакви си кремчета и свещи, направо падам. Все едно говори за някаква световно важна новина.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 20:03:19 GMT 2
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 3, 2023 20:10:24 GMT 2
Ох, тази панделка я сложиха точно преди 10 години, мисля че съм една от първите, които се е снимала там, пукнете се инфлуенсърки 🤣 😂 Да я сменят вече, че ми писна да я гледам по знайни и незнайни профили.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 20:17:17 GMT 2
Това пък кой кого копира е ебаси смешното . Отваряйки инстаграм и поглеждайки някоя локация , ще видиш поне 5 подобни снимки от разни знайни и незнайни инфлуенсърки или хора . И аз признавам , харесвала ми е някаква поза/ идея и съм правила като каките , ама се надявам да не ме бият хахах . Факт , нашите инфлуенсърки по цял ден висят по профилите на чуждестранните каки и черпят вдъхновение , на прима виста се сещам за Ая .
Иначе в общата им компанийка бяха Тасос Попигърл (сестрата на Мартин) , Лора Капустина и Ирен Дикова май . Но и вярно лятото гледайки снимките и на трите - Лора , Звезди и Елица , не можеше да разграничиш коя коя е .
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 3, 2023 20:19:54 GMT 2
Че е тъпо това човек да се изтъква какъв професионалист е, а да не следва собствените си съвети, тъпо е. Уви, не е само Наум - имам колеги, които ден не са работили по специалността си, но се изказват от позицията на големи капацитети. Конкретно за Наум мнението ми е, че е много добре, че не е лекар. Но не мога да отрека, че е завършил медицина 😂 Елица само при Майкъл ли работи? Не беше ли споделяла, че работи и по други проекти преди време (съмнява ме още да е актуално това, де). Обектива е абсурд да го е купила, за да снима само обувки и вратовръзки, ще е грехота да го има и да не го ползва за странични проекти
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Jan 3, 2023 20:20:55 GMT 2
И Сано си е качил подаръка от Пепе и Иво и ги е тагнал, много целенасочено изглежда.
Дано Гучи и Гучан си останат заедно. Много си подхождат, Гучи малко да намали заповедите, че ще го изпусне.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 20:30:03 GMT 2
Тези хора чинии ли не са виждали ? Не че да се подигравам , ама ще кажеш скъп китайски порцелан им подарила Пепа . Явно са много горди и щастливи от. Снахицата си , или и те са толкова глуповати като следващите я или добре ги омотава всички около нея с ролята на баш жертва .
Аз продължвам да вярвам , че Филип е не точно наркоман , а се е черпел . Не че е нещо много добро и за пример , но има голяма разлика и тя го изопачава до такава степен , че той е едва ли не най - долния боклук . Друг е въпросът , че според мен точно тя си се черпи сега при излизанията си по ехе и Карсуел и разни други заведения .
Такав а снимка със шала пред the Панделка има и Деница 🤣🤣🤣 , а и Гергана .
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Jan 3, 2023 20:32:54 GMT 2
Който не е отишъл по празниците във Виена, той не се е снимал на въпросната сграда, едва ли точно заради една снимка Елица коментираше, колкото и да е глуповата. Но е факт, че не си харесват вече снимки, а за инстаграм закачените това си е нещо уау
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 20:43:30 GMT 2
Да ви кажа ако и аз ям от пластмасови купи на Коледа, щях да снимам керамичната чиния, която са ми подарили. 😂 Явно е нещо невиждано в това семейство. Поне на другата Коледа може да си сложат чушките с боб в тази чиния, да се приближат една идея по-близо до ляйфстайла, който иначе демонстрират и да споменават Пепи с добро, защото най-вероятно вече ще е в историята и ще са се разделили с Фиво.
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 3, 2023 20:45:19 GMT 2
Какво се случва, Виена е новото Милано ли? Предпразнично са били там Теа и Наум, Пепе и деца, Инстаблизначките с мъжете си, Вики от Мастило, Рая Мет, Радостина, тези с кучето, които вие коментирате… Това с копирането е комично просто, нищо оригинално няма в нито един от двата профила. Pot, meet kettle
PS. Тези Сановци за пръв път през живота си ли получават подарък? 🤣
|
|
|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 20:46:21 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 21:10:03 GMT 2
Че е тъпо това човек да се изтъква какъв професионалист е, а да не следва собствените си съвети, тъпо е. Уви, не е само Наум - имам колеги, които ден не са работили по специалността си, но се изказват от позицията на големи капацитети. Конкретно за Наум мнението ми е, че е много добре, че не е лекар. Но не мога да отрека, че е завършил медицина 😂 Елица само при Майкъл ли работи? Не беше ли споделяла, че работи и по други проекти преди време (съмнява ме още да е актуално това, де). Обектива е абсурд да го е купила, за да снима само обувки и вратовръзки, ще е грехота да го има и да не го ползва за странични проекти Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk Елица след оная изповед как някаква фирма, която ѝ е откраднала някакъв проект докато е кандидатствала за работа се съмнявам след това да си е търсила нещо ново и сериозно, според мен от тогава изпадна в някаква дупка. За мен тя няма друга работа освен в магазина на Майкъл да търка прозорци, подрежда и снима, макар тя да отрича и да казва, че само ПОМАГА, носи костюмите си единствено в магазина и казва, че работи отново само като е в магазина. Никой нормален човек, който работи нещо сериозно няма да си позволи в срядата на седмицата да се хване да се хвали как има нов обектив и как снима чепици на бял фон или пък как е заминала за Германия, че да полъска малко прозорци. Майкъл от друга страна е хипер хитър отново, вместо да дава пари за фотограф, използва тъжното коте Елица, защото знае, че никога няма да му откаже и ще се постарае да свърши хубава работа, че г-н Бирк да бъде доволен. От друга страна като има фирмено парти Елица никога не е част от него дори като половинка на Майкъл. Абе сбъркана работа от всякъде, но както и друг път съм казвала, Елица сама си е виновна, че е в такова положение и грам не я съжалявам.
Едит: Трябва да чуете на Надка Баланова рекламата за чай за отслабване, жива да не бях, още ли има хора, който се вържат на тия простотии?
|
|
|
Post by mandarina on Jan 3, 2023 21:36:36 GMT 2
На семейство Сано хвалбите с подаръците мЪ карат да се чувствам така -> Чиния и шапка, всеки с вкуса си, но на мен ми прилича това на някакво защитническо натякване, един вид че мега много ги приемат и всички злобари да си лупнем по една чиния по главата
|
|
|
Post by fif on Jan 3, 2023 21:40:16 GMT 2
prikachi.net/image/8V4kqHХаха, не знам защо, но първо ми се мярнаха думите “love, hair” и се зачудих защо като Гучан няма коса, а то друго било. 😄 Доста грозна шапка, прилича на обърната купа, облечена в прежда.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 3, 2023 21:40:33 GMT 2
Ох, ме мога с последното стори на Гучитата - очаквам от простотия скоро и секс да снимат как правят
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 21:41:46 GMT 2
100helit,е те т'ва на главата му е шапко-купо-чинията, 3 в 1,няква датска марка ще да е. Хем ти пази от студа, хем може да си хрупаш чипс от нея, хем супник да е,' баси смарт кандидат-снахата 'дет си имат с оргиналните подаръци.
|
|
|
Post by lama on Jan 3, 2023 21:44:53 GMT 2
100helit, Сано е качил шапката и е тагнал Пепе и Иво, а Нели - чинията и отново с възхваляващ текст за подаръка и тагване. Определено е с цел да се покажат, че ги приемат.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 3, 2023 21:48:33 GMT 2
За пръв път гледам профила на Саното днес и ми прилича на доста сантиментален тип, по доста за мен дразнещ начин (не мога да преценя дали не е позьорщина), НО оставете това, "датската" напаст как смята, че ще се впише там не ми е ясно. Веднъж ще поиска тя да нареди масата естетически по датски и със сеньора Сано ще си прегризат вратовете Въпросната нали е дизайнер?!??!!??!
|
|
|
Post by vrana on Jan 3, 2023 21:51:23 GMT 2
Божкее, колко трябва да си зле, та да се радваш че изкъртената Пепе ти е катдидат-снаха. Чак се и пъчат с някакви чинии и идиотски шапки. Хора, скрийте се малко. То изобщо не си е за хвалба.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 22:04:01 GMT 2
100helit, Сано е качил шапката и е тагнал Пепе и Иво, а Нели - чинията и отново с възхваляващ текст за подаръка и тагване. Определено е с цел да се покажат, че ги приемат. Да, обърках се от тези оригинални подаръци. Пепе много скромно е минала, ако я е поръчала от AboutYou. m.aboutyou.bg/p/g-star-raw/shapka-s-periferiya-8679428Иначе g-star raw са холандци, но пак не го прави по-як подарък. Ако щете ми вярвайте, сутрин вече ставам и проверявам има ли нов рийл с Гучи. Едит:за вълка говорим. Има ново стори. Благодаря ти, Гуцон, ти ме допълваш. Винаги съм се чудела как е да си адски тъп и да живееш в делюзия. Сега вече знам.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 22:04:59 GMT 2
По-скоро подкрепят сина си, разбират, приемат избора му,особено предвид миналогодишната случка. На 25г.мъж надали родителите му са способни да забраняват,да го манипулират, дават наклон с кого да бъде гадже. Просто са избрали той да си извърви пътя, ако ще си троши главта да си научи уроците сам, без да си развалят взаимоотношеният. Предстввте си, че остро неодобряват, а той е мега влюбен,това означава да го отблъснат, отчуждят от себе си.. Може би,нз, разсъждавам си.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 22:09:44 GMT 2
А вие, бедни злобарки, имате ли възможност да заделяте по 300 лв НА ДЕН за едюкейшан?
Гана си е поставила за цел да събере 10,000 лева този месец да инвестира в обучението си 😁
Ами ако и вие работихте на три граждански договора, седем трудови, едно Меморфинити, един готварски и един луксури профил и създавахте съдържание цели 8 години, и вие щяхте да заделяте по толкова, ама… на, седите си тука и обсъждате живота на другите.
|
|