|
Post by ☀ on Jan 3, 2023 12:01:56 GMT 2
Поли е в определени кръгове, които няма да уточняваме,че наистина ще затрият форума. Няма нищо случайно при нея, от избирането за Евровизия до живота след това. Не,че не е талантлива, харизматична и всичко, но и там го има "нещото в Дания". Кръгове тип ' тънък лед ' ли Иначе ако се замислите, Барт и леля ако не показват колко охолно живеят как да продават после прахчета на ХЛ? Точно това е част от бизнес модела им, който както всички виждаме работи успешно в България. Меката на хората, които искат да не работят и живеят богато...Абсолютно всичко е с цел при нея, нито е непринудена, нито е неромантична и т.н. Иска да изкара, че нещата се случват с лекота едва ли не, а само мога да си представя колко труд пада ежедневно, за да могат да се издигнат на тези нива. Балъци много де, кой не иска да се хили като напушен и да има по 40к в сметката всеки месец ? Сега, че се постига трудно и с аудитория е една МАЛКА подробност в млм средите.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 12:03:13 GMT 2
Честот рожден ден на съфорумката! Пожелавам много здраве, късмет, щастие и любов (като на Гуца и Гучан 😄)! Днес и аз имам мини рожден ден, две години откакто се присъединих към нашият мусаджийски змиярник! 🥳 Усещам нов тренд, всяка новоизлюпена инфлуенсърка да прави курс за развитие на профила… 🙄🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 3, 2023 12:08:45 GMT 2
Едит: Тая нагла мърла Теа супер много ме агресира. Досега били болни вкъщи, ходене до Лидл не се брояло?? Що за наглост. Точно баш баровците не намериха пари за доставка с ебаг? А родата е налична само при безплатна екскурзийка, не и да им донесат две торби храна. И ще се чочнат в един от най-големите хипермаркети, болни, точно в навалицата по празниците.. Хелитче, имай предвид че покрай пандемията с нейния гном от „Смешно отделение" агитираха да се стои вкъщи и колко безотговорно било спрямо другите да си навън, още повече болен. Абсолютни лицемери с двойни стандарти. Никога не съм и няма да ги харесвам. Говорят и правят това, което им е изгодно. Собствено мнение нямат, ама нормално при положение че и мозък нямат.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 12:17:34 GMT 2
Пълни мърльовци, не съм очаквала друго от жена дето си мие косата на 10 дена 1 път и докато ходи на плаж ходи с пясъка в глвата по 7 дена, защото я харесвала солена.. 🤦🏻♀️ Лидл не се броял, а че преди няколко дни бяха на Витоша или и това не се брои, че са кихали бацили на всички минаващи. Точно заради такива безотговорници дето за 2 години пандемия не се научиха на елементарни хигиенни навици, сега ми се налага пак да нося маски в големите магазини и молове, защото отново всеки си кашля без да си слага дори ръката на устата, да не говорим за всички болни деца дето ги мъкнат навсякъде.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jan 3, 2023 12:34:24 GMT 2
Честит мусакаджийски празник, змийче Криси Да си все такова сладурче и нови тиражи на бестселъра ти "Сиса's life"
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 12:43:11 GMT 2
Честит мусакаджийски празник, змийче Криси Да си все такова сладурче и нови тиражи на бестселъра ти "Сиса's life" Искренно се посмях на коментара ти! Мисля да предложа Сиса на TLC ама ще искам % от печалбата. Заедно с Пепа могат да направят готино реалити - Отчаяни инфлуенсърки с деца 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jan 3, 2023 12:50:01 GMT 2
Честит мусакаджийски празник, змийче Криси Да си все такова сладурче и нови тиражи на бестселъра ти "Сиса's life" Искренно се посмях на коментара ти! Мисля да предложа Сиса на TLC ама ще искам % от печалбата. Заедно с Пепа могат да направят готино реалити - Отчаяни инфлуенсърки с деца 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk И Гането!!!! Само нея не я забравяй
|
|
|
Post by uninfluenced observer on Jan 3, 2023 12:51:31 GMT 2
За много години! 💫 Здраве, щастие и късмет на всички пишещи тук, а на четящите инфлуенсъри - повечко енергия да създават qUa£iTy C0nT€Nt (хей, Гучи) и все така да ни забавляват с глупости и фалш. Гучи е толкова ларж 😀, че досега не се притесняваше от инфлацията, но виж повишените цени на Hermes вече преливат дори нейната луксозна чаша. we.tl/t-6fv9HGSnKE
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 12:52:08 GMT 2
Крисии, честит мусакаджийски рожден ден! Пожелавам ти да си все така критична, свежа и забавна. И дано Мама Сиси да качва по-често видеа, защото макар да не я следя, твоите преразкази ги чета и много се смея! ♥️🍾🥂🎊 П.С. Вади мусаката и Моет-а, цяла дружина мусакаджийки имаш за черпене!
Тъпотейчеви не са спрели да излизат откакто са болни. Обикаляха до Лидл, до куриерски офиси, на картинг… Това са двама абсолютни идиоти, но най-смешното е, че Наум има диплома за лекар. Дали наистина е учил, дали е платил за нея, не знам, но е факт, че я има. Забелязала съм както при Теа, така и при Наум, че често дават акъл и се правят на хора, които имат какво да кажат на хората. За мен са абсолютни идиоти, а Теа откакто обясни, че не си мие главата след морето, вече дори не знам, как да опиша за каква мизерница я имам.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 3, 2023 12:54:21 GMT 2
Супер жалко е, че когато стане дума за Наумче, никой никога не казва, той нали е лекар, винаги пишем "има диплома за лекар", "учил е за лекар", нали "уж беше завършил за лекар" Толкова да си въздух под налягане не е лесно
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 3, 2023 12:54:29 GMT 2
Аз от цялата снимка виждам мръсните гуми на скъпата фенси количка. Нито бебето, нито бащата. Язък за претенциите и надменността. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by babyshark on Jan 3, 2023 12:58:21 GMT 2
Магисън и детето с варицела. Преди няколко дни нали се снимаха на Марково? 100% от там са го лепнали, поредното доказателство, че всеки си носи бацилите където му кеф и не му дреме за другите. Масово като отидем на почивка се връщаме с някакви вируси, аман от тъпанари. Същите като телешопови и тия дето се разхождат в мола, че на градина ще ги върнат.
Мен само едно не ми дава спокойствие. Сега гащите на Гучан и бюстието на Гуци от един комплект ли са? За един преател питам, че обичам да си менкаме дрехите чат пат 😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 13:17:21 GMT 2
Когато бях 8-ми клас майка ми се разболя от варицела точно заради болно дете, което родителите му бяха решили да заведат в супермаркета. Изкара я много тежко. Децата нямат вина, че родителите им са безотговорни. Не мога да държа дете на 3 отговорно, че е заведено на картинг, когато е болно.
Елица Снахица има сторита от днес. Показва новия си обектив и ето защо го е купила - за да снима вратовръзки за сайта на Монд. А тук се чудехме, защо купува техника за снимане при положение, че не снима вече видеа.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 3, 2023 13:18:35 GMT 2
Поли е в определени кръгове, които няма да уточняваме,че наистина ще затрият форума. Няма нищо случайно при нея, от избирането за Евровизия до живота след това. Не,че не е талантлива, харизматична и всичко, но и там го има "нещото в Дания". Едит: Тая нагла мърла Теа супер много ме агресира. Досега били болни вкъщи, ходене до Лидл не се брояло?? Що за наглост. Точно баш баровците не намериха пари за доставка с ебаг? А родата е налична само при безплатна екскурзийка, не и да им донесат две торби храна. И ще се чочнат в един от най-големите хипермаркети, болни, точно в навалицата по празниците.. Тя по едно време рекламираше Kolichka.bg - били много заети и от там пазарували
|
|
|
Post by fif on Jan 3, 2023 13:34:22 GMT 2
Аз Елица не я коментирам, защото ми е много скучна и безинтересна, ама видяхте ли, купила си е обектив за фотоапарата, който струва 5000 лева, честно казано не знам какво ще снима с него.
Аааа, на мъжа си артикулите ще снима.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 3, 2023 13:38:01 GMT 2
Думи нямам да опиша колко са ми противни Шопови. 18 дни “затворени вкъщи болни”,но достатъчно здрави да се разхождат на Витоша,в Лидл, и да пускат ежедневно реклами. Или това пак е защото просто са много работливи и коректни? Също така около Коледа не забелязах да са празнували със семействата им,предполагам,за да не ги заразят? Обаче ако става дума за случайни хора в магазина и в планината няма проблем,важно е баба и леля да са на линия да помагат за Амая. От всички инфлуенсъри,които са неграмотни,досадни,безполезни,нагли и бездарни,Шопови са най-най. Само,за да им спре кранчето точно на тях се моля тази измислена професия да достигне своя неизбежен край час по-скоро.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 3, 2023 13:42:12 GMT 2
С ковид ли да били Тейчеви? И болни ли са още? Аз нищо не разбрах от сторито и, ако трябва да съм честна. Категорично не одобрявам щъкането на болни хора напред-назад, особено на закрити пространства, но предполагам, че ако не си под карантина и се чувстваш добре, можеш да излезеш малко навън, на въздух. Това не означава да се завреш в Лидъл, а и тейчеви си имат двор. А за Наум - доколкото съм чувала, си е завършил медицина, дори бил внимателен с пациентите, докато е бил стажант/ доброволец. Аз самата съм от лекарско семейство и имам приятели-лекари и на база на всичко това смятам, че е чудесно, че Наум не е лекар, ако не иска да се занимава с това. Медицината не е за всеки, иска се освен много четене и знания, така и редица личностни качества. Виждала съм хора, които работят с нежелание, но ако аз съм небрежна в моята работа, най-много работодателят ми да загуби немного пари, докато ако лекарят е небрежен, това може да коства човешки живот. Та, да, Наум има диплома от медицинския факултет на СУ, но не е лекар.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by kameliya on Jan 3, 2023 13:44:39 GMT 2
Празнуваха си и Бъдни вечер, и Коледа. На Бъдни вечер бяха със сестрата на Наум, на следващия ден предполагам със семейството на Теа. Да се разходят на Витоша не виждам нищо лошо, има си маршрути и пътеки, които не се знаят от всички и не са натоварени. Но да се врат по молове и хранителните супермаркети, които са пълни с народ по всяко време на деня и годината е голяма идиотщина.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 14:25:19 GMT 2
Аз Елица не я коментирам, защото ми е много скучна и безинтересна, ама видяхте ли, купила си е обектив за фотоапарата, който струва 5000 лева, честно казано не знам какво ще снима с него. Аааа, на мъжа си артикулите ще снима. Професионалната техника предполагам е на компанията на Майкъл, тя просто разопакова корпоративната пратка. Един ден Елица ще бъде заменена, а новият служител ще има техника, с която да снима Елица си купува телефони и лаптоп на изплащане, които ползва ежедневно, съмнявам се, че би си взела толкова нишов обектив за лично ползване. Извън фирмата на Монд, Елица няма случай, в който да й е необходим такъв обектив.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 14:37:56 GMT 2
Еее Тейче вече е на маникюрче и Мона е там, добре че поне се е сетила да си сложи маска най-малкото заради бременната жена.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 3, 2023 14:43:38 GMT 2
Гучитата направо ме съсипаха от смях 🤣🤣🤣 Няма такива идиоти. Но не може да им се отрече, че са един за друг 😁 Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака💩💩 Гучи защо не ни показа подаръците от пликовете🤣🤣 Гучан захапал плика като каишка😁😁 Разнасящите бацили сте казали достатъчно за тях, няма какво да допълня, освен "Аман от пишман лекари".
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 15:02:31 GMT 2
Тъпотейче хубаво си е сложила маска в салона, но Мона толкова ли е неадекватна да отиде на маникюр в напреднала бременност в пика на вирус, от който е болен или се оплаква от неразположения всеки втори?
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jan 3, 2023 15:03:15 GMT 2
Когато бях 8-ми клас майка ми се разболя от варицела точно заради болно дете, което родителите му бяха решили да заведат в супермаркета. Изкара я много тежко. Децата нямат вина, че родителите им са безотговорни. Не мога да държа дете на 3 отговорно, че е заведено на картинг, когато е болно. Елица Снахица има сторита от днес. Показва новия си обектив и ето защо го е купила - за да снима вратовръзки за сайта на Монд. А тук се чудехме, защо купува техника за снимане при положение, че не снима вече видеа. На мен ми стана интересно къде снима Ели. Прилича ми на празен апартамент, в който току-що се е нанесла.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 15:13:03 GMT 2
Тъпотейче хубаво си е сложила маска в салона, но Мона толкова ли е неадекватна да отиде на маникюр в напреднала бременност в пика на вирус, от който е болен или се оплаква от неразположения всеки втори? Моля ти се, Мона е най-мърлявият човек в инстаграм. Гордо развява незаинтересоваността си всеки Божи ден. Дали ще е безопасност на пътя, храни, екрани, здраве, тя по всяка тема е пример за немарливост.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 15:18:17 GMT 2
Не вярвам, че Елица ще даде такава сума пари за обектив за снимки на Монд. Но и не го изключвам. Тя има извратена финансова култура, каквато и Гането. Купува си телефони и лаптопи на изплащане, а тя работеше с тях. В същото време се реди на опашка и дава скандални суми за модни недоразумения като жълтото й палто или чаши за 70-80 евро броя на RK. В същото време вече 5 години не са си взели жилище, което уж много искат и търсят. Имаше няколко случая, в които тя каза, че къщите не са по джоба им. Ако искам жилище, последното нещо, което ще правя е да си давам парите за грозни дрехи, които дори не могат да се носят в ежедневието.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 3, 2023 16:13:55 GMT 2
С ковид ли да били Тейчеви? И болни ли са още? Аз нищо не разбрах от сторито и, ако трябва да съм честна. Категорично не одобрявам щъкането на болни хора напред-назад, особено на закрити пространства, но предполагам, че ако не си под карантина и се чувстваш добре, можеш да излезеш малко навън, на въздух. Това не означава да се завреш в Лидъл, а и тейчеви си имат двор. А за Наум - доколкото съм чувала, си е завършил медицина, дори бил внимателен с пациентите, докато е бил стажант/ доброволец. Аз самата съм от лекарско семейство и имам приятели-лекари и на база на всичко това смятам, че е чудесно, че Наум не е лекар, ако не иска да се занимава с това. Медицината не е за всеки, иска се освен много четене и знания, така и редица личностни качества. Виждала съм хора, които работят с нежелание, но ако аз съм небрежна в моята работа, най-много работодателят ми да загуби немного пари, докато ако лекарят е небрежен, това може да коства човешки живот. Та, да, Наум има диплома от медицинския факултет на СУ, но не е лекар. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk Раче, напълно съм съгласна, всичко би било супер при Наумче, ако той не се пъчеше с това постоянно и където му изнася. Всеки трябва да работи това, което му е на сърце и призвание, но когато трябва да се дуе и да набива канчета, градинският гном вади лекарската карта, когато трябва да дава акъл за ковид, пак я вади, когато рекламираха онази дезинфекцираща лампа, пак се напуйчи как било в операционната и че там ползвали такива лампи, само дето не ползват точно такива, понеже баща ми е хирург. Ама никой не е длъжен да има роднина или личен познат от всяка професия, че да сравнява дали някой хапльо не слъгарясва и не се възползва от дипломата си. За това го захапах
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 3, 2023 17:19:55 GMT 2
Мисля, че от всички в момента най-неприятна ми е Деница. То бива комплексарщина, ама тя вече е стигнала друг левъл. Тия филтри дето ги праска - ами то няма нищо общо с нея. Не знае как да си обработва снимките, затова на тях няма филтър - само на сторитата. Не е грозна, но просто все едно е друг човек, големи бузи, които ѝ притварят очите като се усмихне, широк нос, крива уста и колкото и да е наляла в нея, не е толкова обемна, колкото ѝ се иска, а за порите на лицето поне може да вземе някакви мерки. prikachi.net/image/8VyiL5След последните 2 влога изгубила мотивация... Ами нормално, хората са я нахранили колко е ограничена. Милано повече ѝ харесвало от Виена Не знам, може би аз съм пристрастна, защото съм живяла във Виена, но Милано се разглежда за 2 дни и общо взето, ако не беше известен като "меката на модата", спокойно мога да го нарека скучен индустрирален град. В Италия съм била в Рим, Венеция, Флоренция, Верона, Болоня... пред тях Милано ми е просто meh... Нова година били изкарали с Георги и Лейди на "междуградски път" - просто си ги представям как са спрели колата, в която така или иначе си прекарват 90% от времето и са яли KFC, пили са Старбъкс и са гледали зарята над Пловдив И един съвет, понеже съм сигурна, че и тя чете тук - да се грижиш за куче не е само да го мъкнеш навсякъде с теб, което дори може да се окаже много по-стресиращо, отколкото да си стои само у дома. Да вземе да види профила на Петър и Арчи и да се поинтересува от хранене, стимулиране, обучение и т.н. на кучето.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 3, 2023 17:49:30 GMT 2
Според мен, ако Деница прочете какво се пише за нея тук, ще изпадне в депресия, ще спре да влогва и може да свали набързо килограмите-мечтата ѝ, хахахаха.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 18:02:43 GMT 2
Тя тая каквато е ограничена може и да не знае за тоя форум. Тя живее в някакъв измислен свят дето най-важно ѝ е Старбъкса и джънк яденето. Крайно време е някой да ѝ подшушне за форума, че да вземе да слезе на земята, че не е толкова върховна красавица и мега професионалистка в ноктите и да вземе малко да си обогати нивото на култура. За млад човек е срамно да си толкова куха и ограничена.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 18:20:11 GMT 2
Гучи с нов рийл! Страхотен е, точно какъвто очаквах да бъде.
Качила го е преди едва 7 минути, и Меморфинити вече го е лайкнал 😁 тя този профил наистина го ползва само за да си харесва постовете..
|
|