|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 23:16:05 GMT 2
Подигравачи такива 🤣Давай, Гуцке, пускам ти една песен за надъхвация и фон на следващите сторита посветени на спорта 👊💪
|
|
|
Post by tiberia on Jan 2, 2023 23:17:25 GMT 2
Някой не е ли навит да му пише на този Гучан у да му разкаже истината за това какво представлява Гуца.. аз не я следя ама ми става жално за тоя човек дето не знае в какво се е набутал. Да ходиш с празни торби, балони и торта в заведение да си направиш една снимка и после да си режеш тортата у вас…ъмм
|
|
|
Post by rachel on Jan 2, 2023 23:22:34 GMT 2
Доколкото разбирам изкарваш толкова пари колкото сам си изградиш да печелиш, ако под теб има много активни, които постоянно на всяко ниво набират нови и нови миньони, доходът нагоре набъбва многократно, затова е нужен и постоянния приток. Затова леля ви е много успешна, защото успява да омае много пчелички, БартЮ обаче Как го върти тоя бизнес и той не знам. Звучи ми идентично като орифлейм и ейвън. Нищо чудно, то и те са пирамидни схеми. Само те гонят да те зарибяват и ти правят тест на кожата със съмнителен апарат не къде да е, ами в КАФЕНЕ.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 23:28:28 GMT 2
Ооо не! Да не сте посмели! Ако Гучанови се разделят, ще плача и ще си режа вените… Всички останали инфлута заедно не могат да осигурят такъв смях и криндж като Гучан и Гергучи. Някой не е ли навит да му пише на този Гучан у да му разкаже истината за това какво представлява Гуца.. аз не я следя ама ми става жално за тоя човек дето не знае в какво се е набутал. Да ходиш с празни торби, балони и торта в заведение да си направиш една снимка и после да си режеш тортата у вас…ъмм
|
|
|
Post by elanli on Jan 3, 2023 0:12:34 GMT 2
Друго е обаче да се тренира с гривна Картие. Може главата да е зад пердето при липса на каквото и да е място в луксозната крепост, но гривната е там да ни напомня къде сме ние и къде е тя. Топ е Гането. Жива и здрава да е, да качва повечко материал за нас завиждачките.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 0:34:40 GMT 2
Аааа той Ганчо същия като Ганка. Намерили са се. Аз друго шях да казвам. Майката на Гана може да не иска да се вижда с нея. Нищо чудно жената да я е отблъснала ако Гана е правила някакви циркове. Доколкото си спомням Гана не ходи на 40 дни на баща си. Даавизче, бяха се снимали една до друга на РД на племенничката й декември, но дотам. За мен фактът,че нито на Коледа, нито на НГ беше в Дупница е показателен.
|
|
|
Post by grumpy on Jan 3, 2023 1:42:57 GMT 2
Гергана никога не ми е била интересна. Бях я сложила в графа- млада и глуповата. Ама като ви чета и видях сложените сторита… Тези двамата трябва да ги сложат в буркан и да ги показват на студентите.
|
|
|
Post by flaneuse on Jan 3, 2023 2:42:27 GMT 2
За много години, момичета Здрава и спорна 2023-та и сбъднати желания на всички ни Наш'то мило кучИ Гучи ме съсипва Тортата 100% не е поръчвана, а пак е имало разпращане на шаблонни просителни имейли до когото е могла да намери (със сигурност всеки малък и среден бизнес в Пловдив има поне по един от нея, от зоомагазини през сладкарници до салони за красота) и тази е клъвнала, може да и е обещано и безплатно уазвитие на пуофила! Нашлякала каквото има, че и реклама две в едно - прави превю на предложенията за Свети Валентин с тия сърчица. Ножа за 'леб на Гучанови е веднъж! В Айлякрия е хипстърия, покривки не слагат, но и не изглежда да са поръчвали нещо, иначе щеше да го снима? Weird. Бтв, тя за 1-ърви 😄 януари ли казва, че е станала в 7, след НГ? Някой май не е празнувал като хората, що така, бе, Гучи? Гучан да го бяхме измислили колективно, нямаше да е толкова перфектен за целия резил. Дано не се разделят скоро - няма да е същото ГучЕ да се излага сама, нещо ще липсва. С поддържащи актьори е някак по-сочно 😄
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 3, 2023 6:16:23 GMT 2
В профила на Нели в Инстаграм си е публикувала коледния подарък от Пепе 🤭 Коледна чиния с деца танцуващи около елхата. Еми приготвя си я Пепе - догодина да гледа всички деца , докато се опознават.🤡🙆🤯👌
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 3, 2023 8:34:22 GMT 2
Ехеее…. догодина - я камилата, я камиларя! Съмнявам се да издържат толкова дълго. 😁
Пък и Нели си гледа кефа, ще се занимава с катуна на Пепа, ама друг път. 😉
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 3, 2023 8:38:05 GMT 2
|
|
|
Post by selestepan on Jan 3, 2023 8:42:12 GMT 2
Уууу 200 кинта за чиния, яко инфлуенсърско 😁 как разбрахте, че е от Пепе?
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 3, 2023 9:00:05 GMT 2
Уууу 200 кинта за чиния, яко инфлуенсърско 😁 как разбрахте, че е от Пепе? Sent from my SM-A725F using Tapatalk В нейния профил си е качила чинията и е тагнала Иво и Пепе, писала, е че подаръкът й е много специален.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 3, 2023 9:39:25 GMT 2
Момичета, сутрешно денят ми тръгна чудесно с тренировката на Гучанови. Очаквах във всеки един момент, Гането да изрита Гучан. Моля ви, не пишете нищо на никого, не искам да се разделят 😂
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 3, 2023 9:43:18 GMT 2
Като гледах коледната трапеза на свекървата, не е зле че са купили чиния за подарък. Жалко, че няма да се задържат достатъчно дълго заедно да обновят целия сервиз. И защо така V&B, а не RoyalCopenhagen? Или може би Пепе и за тях си мисли, че са датски (както смяташе, че Hansgrohe са датски)
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 10:05:55 GMT 2
Само като гледам на каква драперийка е сложила чинията, направо ми призлява… За тези пари да й бяха взели един цял сервиз, защото с тези пластмасови купи на Бъдни вечер направо избиха рибата…
|
|
|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 10:39:56 GMT 2
Пепе да не прави намек. Аз броя 6 деца. 3 на Пепе, 2 на Нели, Пепо, кое е шестото? Да не е друг специалният подарък. 😁
|
|
|
Post by livia on Jan 3, 2023 10:41:13 GMT 2
Чакайте сега, изпуснах хронологията? Гергана си е поръчала торта, занесла я е в ресторант заедно с Гучан, само за да се снимат и после са си я яли вкъщи и след това са тренирали? WTF? Значи празнуването е било 2 снимки за инстаграм и малко ядене на торта вкъщи? Тъжно. Персоналът в ресторанта как не са ги изгонили? Или те докато се усетят, че няма да се поръчва нищо и Бони и Клайд вече са тичали навън с тортата?
Друг е въпросът, че каналът ѝ е напълно умрял и е смешно да празнува началото му. За 8 години единственото, което е постигнала е, че е успяла да отблъсне всеки близък до нея човек, вкл. и семейството си. Е, поне си има Гучан, да му се радва, докато не е избягал и той.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 3, 2023 10:45:25 GMT 2
Добро утро на всички 😊
МОЕТ и мусака от мен по случай рождения ми ден. Аз, за разлика от Гането, нямам фенси торта с моя лик, но пък ще имам истински гости и истинско парти 🤣
Специално искам да поздравя момичетата поддържащи Инстаграм профила на форума. С глас се смея на всички сторита ❤️
|
|
|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 10:49:33 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 10:58:27 GMT 2
Rachelgreeb, честита да си! Бъди здрава, много обичана и щастлива! ♥️🎉🎊🍾🥂🎁
Гането ще ме умори от сутринта с тези снимки от ресторанта. Признавам си, че сега разбрах, че са отишли в ресторант, за да се снимат и са си тръгнали. Вие можете ли да си представите това, колко нелепо е изглеждало за персонала и хората там. 😂 Връщаме се във времето на шутингдейсовете 😂 добре, че Гучан има кола, за да не се преоблича в такситата. Но ми е много интересно, кой ги е снимал 😂 ако бях сервитьорка и ме помоли да ги снимам, най-вероятно не бих се въздържала от напиращия в мен смях.
Модернмамито се е затрила от 10 дни - ни вест, ни кост. Само пусна едно стори преди няколко дни, как децата крещят пред входа и имаше текст “как минават празниците” или нещо от този сорт.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 3, 2023 11:04:42 GMT 2
За много години, момичета.
Тази Беа+Кристина Георгиева, с кривите зъби, започват курс за развитие на Инстаграм профили.. и двете, мисля, се бяха записали на измисления курс на Капитонова и вече НОВ ПРОЕКТ.
|
|
|
|
Post by fine on Jan 3, 2023 11:12:17 GMT 2
Видяхте ли новото видео на Балан с тъмбнейл как плаче? Баба му почина Април месец, а той качва това видео 7 месеца по-късно, надявам се да не го прави за гледания.. а колко хора нямат и един родител, с който да празнуват Коледа или какъвто и да е празник. Тъжно е за случилото се, но ми идва малко туу мъч с тази снимка и заглавие.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 3, 2023 11:13:02 GMT 2
ХАХАХАХХАХАХА Каква бъдеща звиздЪ Но правилно си е написала женицата, че винаги е била на минус Още е минус, но във всички други сфери Edit: Отворих профила на Нели да я видя тая снимка с чинията, и гледам описанието на профила: Nely Sano
Творец (Ъ, ок?) Interior Designer. (Мооооооля? Сега ще ми каже, че съм сляпа като им гледам дома, и подредбата на масата, и пластмаските със салата?) Туу мъч самочувствие, пОсмали малко. Former Rhythmic Gymnastic and TV Host (Тук вече е отвъд моето време)
|
|
|
Post by freya on Jan 3, 2023 11:25:50 GMT 2
А видяхте ли описанието на профила на датския? Phil the favourite. Е, не може да му се отрече, че е право в целта 🤣
|
|
|
Post by malinkakalinka on Jan 3, 2023 11:35:37 GMT 2
Гучан и Гуца са такъв цирк, че не е истина. Искрено се забавлявам на техен гръб Вчера ми попадна стори на Мила Хосни,в което показваше, че им се била запушила миялната машина. Ми хора ..... как няма да им се запуши,като цялата миялна беше в остатъци от храна. Егати мърлящината Тези хора явно не знаят, че трябва да измият горе долу чиниите преди да ги сложат вътре.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 3, 2023 11:37:48 GMT 2
Поли Генова преди 2-3 години ме беше шокирала с това, че се хвана с Аманотмоятакозметика. Дори в песента й Last night (много любима) показва червило на Лумене. Това е Поли Генова… Как може да се занимава с тази съмнителна фирмичка. Разбирам Теа, която е никоя, както и Пепе, че дори и Мона, но Поли Генова… Пяла е на Евровизия, има страхотни парчета и е много популярна още от дете.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 3, 2023 11:49:39 GMT 2
Поли е в определени кръгове, които няма да уточняваме,че наистина ще затрият форума. Няма нищо случайно при нея, от избирането за Евровизия до живота след това. Не,че не е талантлива, харизматична и всичко, но и там го има "нещото в Дания".
Едит: Тая нагла мърла Теа супер много ме агресира. Досега били болни вкъщи, ходене до Лидл не се брояло?? Що за наглост. Точно баш баровците не намериха пари за доставка с ебаг? А родата е налична само при безплатна екскурзийка, не и да им донесат две торби храна. И ще се чочнат в един от най-големите хипермаркети, болни, точно в навалицата по празниците..
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 3, 2023 11:55:35 GMT 2
Пепе да не прави намек. Аз броя 6 деца. 3 на Пепе, 2 на Нели, Пепо, кое е шестото? Да не е друг специалният подарък. 😁 Нели да вземе да им подари по една такава книжка, ако не е късно 😃
|
|