|
Post by vrana on Jan 2, 2023 20:20:25 GMT 2
Щях и аз да пиша, че асистентката ганина изчезна яко дим. Ни вопъл, ни стон, ни кроасан от Савини.
|
|
|
Post by lina on Jan 2, 2023 20:30:57 GMT 2
Като е тагнала Стефи и Стан Гергана те отразили ли са я? И къде е сестра й? А тоя гълъб до "майка" се разбира като друго..
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 2, 2023 20:45:39 GMT 2
Колко е тъжно 8 години да събираш торби на Шанел и Диор, накрая да се снимаш с тях, но те да са стари и празни.
И накрая да си режеш сам тортата с твоя собственик лик (естествено с изпъчени гърди, които нямаш) и то вкъщи, нищо че преди това сте се събрали “цяла дружина приятели” в заведение.
Боже, който е успял да види този спектакъл на живо му завиждам.
Това с номера къде сте го видяли, нещо съм изпуснала?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 20:46:10 GMT 2
Хора, хора..мисля,че изобщо не са запазили заведение, а са им дали масата до тоалетната, на снимките дори покривка нямат. Великата крЕейтърка за 8 години не се е научила,че не се снима срещу светлината, щото така се получават най-гадните снимки. 8 години живот на вятъра. 😄 Тортата я разрязват в Гучан и според мен изобщо не е имало заведение или ако е имало то е било само, за да се наснима с балоните и тортата.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 2, 2023 20:50:33 GMT 2
Аз съм в пълен шок това момиче какъв празен живот живее...
|
|
|
Post by sisi on Jan 2, 2023 20:51:55 GMT 2
Лелята, с която от дни си ходим по петите е запазила много скъп хотел, в района в който сме и ние (Южен Тиро)и са тук в момента с Барт. Уж не обичаше романтиката, а цялата им стая гъмжи от балони и съчица..Иначе хотела наистина е страхотен! Благодаря за съфорумката за огромното старание да извади толкова инфо за пирамидата, в която са и двамата. Толкова ми е абсурдна цялата схема, ама яво има хора, които биха се вързали на това. Била съм на една среща случайно преди години, опитаха да ме вербоват, ама толкова нескопосано беше всичко, че ми беше смешно през цялото време. Изслушах ги и им казах какво си мисля за тях, те останаха гръмнати (особено моя познат), дето ме замъкна. От тогава не съм го чувала и виждала. Все се чудя как не изгърмява тая пирамида..да ги видя какво ще работят тогава.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 2, 2023 20:57:46 GMT 2
Лелята, с която от дни си ходим по петите е запазила много скъп хотел, в района в който сме и ние (Южен Тиро)и са тук в момента с Барт. Уж не обичаше романтиката, а цялата им стая гъмжи от балони и съчица..Иначе хотела наистина е страхотен! Благодаря за съфорумката за огромното старание да извади толкова инфо за пирамидата, в която са и двамата. Толкова ми е абсурдна цялата схема, ама яво има хора, които биха се вързали на това. Била съм на една среща случайно преди години, опитаха да ме вербоват, ама толкова нескопосано беше всичко, че ми беше смешно през цялото време. Изслушах ги и им казах какво си мисля за тях, те останаха гръмнати (особено моя познат), дето ме замъкна. От тогава не съм го чувала и виждала. Все се чудя как не изгърмява тая пирамида..да ги видя какво ще работят тогава. Лелята хем не е романтична, хем почти целия й инстаграм е с позьорски снимки като на топ романтичната инфлуцка, хем всичко прави просто така щото й скимнало и не разбира от инстаграм, хем все излизат някакви перфектни кадри, хубаво е човек поне да си уеднакви версиите На мен цялата й атака на БГ ютюб и като цяло инфлусвета си е добре планирана и жената се справи отлично. Ама че е супер случайно Моля те, лелче, стегни се малко
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 2, 2023 20:59:08 GMT 2
За много години! Здраве, щастие и любов за всички.
Трета седмица боледувам, а от няколко дни ме удари нещо по-силно от предното и бях с температура, та нямах желание много нито за иг, нито за форума, но Гергана естествено няма как да пропусна.
Тортичката първо е доста грозничка и направена не особено добре както написа съфорумката. Да не говорим, че на снимката Ганка въобще не прилича на себе си, а сигурно така й се иска да изглежда по този начин. Пълно куку е тя, всичко друго сте казали. Една реклама няма скоро, ама иначе контент криейтър, инфлуенсър.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 2, 2023 21:04:51 GMT 2
Лелята, с която от дни си ходим по петите е запазила много скъп хотел, в района в който сме и ние (Южен Тиро)и са тук в момента с Барт. Уж не обичаше романтиката, а цялата им стая гъмжи от балони и съчица..Иначе хотела наистина е страхотен! Благодаря за съфорумката за огромното старание да извади толкова инфо за пирамидата, в която са и двамата. Толкова ми е абсурдна цялата схема, ама яво има хора, които биха се вързали на това. Била съм на една среща случайно преди години, опитаха да ме вербоват, ама толкова нескопосано беше всичко, че ми беше смешно през цялото време. Изслушах ги и им казах какво си мисля за тях, те останаха гръмнати (особено моя познат), дето ме замъкна. От тогава не съм го чувала и виждала. Все се чудя как не изгърмява тая пирамида..да ги видя какво ще работят тогава. Лелята нали е козирог, а това пътуване беше подарък да юбилея на Барт. Искам да кажа,че може да е изненада за рождения й ден. Защо не й пишеш да се засечете някъде или обмените опит, тя би отговорила според мен.
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 2, 2023 21:19:35 GMT 2
Как е възможно Гергана да не осъзнава колко тъжно и жалко е това, което прави? Млади хора работят здраво, създават семейства, създават компании, строят къщи, взимат награди, медали, купи, обикалят света. Тя го гледа всичко това през екранчето на телефона си, поръчва огромна украсена торта за двама човека, мъкне празни торби и държи реч все едно е взела Оскар. Тъжно е, когато още нямаш 30, а вече си осъзнал, че най-близкото до това да живееш мечтания живот е ако си го измисляш в инстаграм.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 2, 2023 21:29:29 GMT 2
iganony.com/profile/gerysdiaryАхахаха, моля ви, гледайте сторитата, в които Гана реже тортата. Плешо: Айди де, давай, вади го! ДЕЙЪМ. :ДДД Ганка:Оле, бхрутауна е. После храни Миуото с парче торта: Ганка: Миуо, тхрябвуа да тхрениуаме, хахаха. Е няма такива кариткатури като тия двамата идиоти, честно. Тортата не е хубава, соринотсори, Гуци. Разгледах профила на дамата, като цяло другите й торти са много по-хубави. Според мен не е на два етажа, по-скоро долния е картонен, на едното стори се вижда колко е криво направен. Пък й те двамата с Плешо надали ще изядат толкова торта. Eдитвам се: Има ново стори, в което Гучанови се кълчотят, демек "тренират". Оф, припадВам от смях. Накринджих се.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 2, 2023 21:33:59 GMT 2
Не знам защо се чудите. Това си е чист клиничен случай, липсата на човешки взаимоотношения е поредния признак. Пускам една статия на български, има и много чуждестранна литература. Само ми е интересно Гергуц психопат или социопат е, за това продължавам да я следяам с ентусиазъм. Мандаринке, помагай. m.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/51692-5-nachina-da-razpoznaete-sociopata/А нали осъзнавате, че единствената причина да спре да снима детето на Гучан, е, защото е болно и при майка си. Явно, като я няма и не става за контент, е като умряла, но като е налична, ще е малката прхинцеса.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 21:40:43 GMT 2
Плешо тренира по боксерки директно на пода. Падам. Гана извади физиономия като герой на Симпсъните.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 21:43:13 GMT 2
Оххх няма такъв криндж.. Плешо тренира по боксерки, Гана хвърля някакви къчове и после си качила краката на радиатора да прави някакъв измислен вариант на glute bridges и то стъпала върху пердето, как не ѝ падне някой корниз на главата да вземе да ѝ дойде акъла поне малко...
|
|
|
Post by dynanamite on Jan 2, 2023 21:48:15 GMT 2
Толкова мнного сексапил, събран в такова кратко видео. Ако се комплексирате лесно, не отваряйте линка: prikachi.net/image/8Vwugm
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 21:54:15 GMT 2
Ама той Гучан бил плешив. Сега го забелязах 😂 Тези двамата са ми любимци. Смея се с тях от сърце.
|
|
|
Post by dilinika on Jan 2, 2023 21:55:26 GMT 2
На Гането абонамент трябва да ѝ се плаща за оправяне на настроението… след 10-часов работен ден и много намръщени хора аз се хиля в леглото като ненормална🤣🤣🤣
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Jan 2, 2023 22:01:00 GMT 2
Оххх няма такъв криндж.. Плешо тренира по боксерки, Гана хвърля някакви къчове и после си качила краката на радиатора да прави някакъв измислен вариант на glute bridges и то стъпала върху пердето, как не ѝ падне някой корниз на главата да вземе да ѝ дойде акъла поне малко... С глас се смея,чак сълзи ми потекоха 😀😀
|
|
|
Post by plam on Jan 2, 2023 22:03:45 GMT 2
Доживях да гледам как жабока Кърмит тренира... Мале много е зле положението в профил при Ганка 😳😳болно същество
|
|
|
Post by scalestone on Jan 2, 2023 22:09:57 GMT 2
prikachi.net/image/8VqdjfЯвно приличам на човек, който има нужда 🤣 На леля работничките много настъпателни, ходи им се на безплатна почивка явно… Според мен изглеждаш по-скоро ок и поддържана. Не мисля, че пишат на скъсанячки, защото просто от тях пари няма да видят. Бтв личи ли си, че и на мен са ми писали. 😁 аз определено нямам нужда да свалям, дори по принцип съм под нормата, всички доктори ме натискат да кача. Така че критерият са кинчи, не килограми. Оооо не съм скъсанячка, но съм грацилна мусакаджийка също цял живот доста под нормата. И на мен Елица май беше ми е писала, но не помня отразих ли я. То на 172/50 като мен лесно да се пробваш да пробутваш здравословни неща, но я на някоя с повечко килца да пробват. Лелята я харесвам много, но до момента не бих я спонсорирала за членство или предизвикателства. Виж за нещо от дрехите бих дала, ако много ми хареса. Гледам си я с кеф, а който иска да й се връзва на акъла. То сигурно и на Пепа са се връзвали да раждат млади, че и децата си кръщаваха Сиена, ама... не е луд този, който яде баницата!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 22:15:03 GMT 2
Плам, това идвах да пиша и аз. Да…гледах сторитата й 5 пъти 😂😂😂 Скоро пак имаше тук нейна снимка в профил. Положението е трагично. От очите й надолу трудно се различават устни, брадичка и гуша. Прилича ми на извънземно…
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 2, 2023 22:15:04 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 22:19:41 GMT 2
Хахах страхотни са! Тези двамата са разнасяли тортата из цял Пловдив за да я снимат от всеки ъгъл, е няма такива дебили!
И какво й е уникалното и бруталното? Отвън - бял балатум. Отвътре - бял хляб намазан със сладко, чудо на чудесата.
Контент криейтърката от 8 години направо ни скри шапките с тази засукана композиция: на Фокус е шкафа от дъб сонома, Гучина глава се е захлупила зад перденцето, а Гучан кучета го яли отзад някъде.
|
|
|
Post by sisi on Jan 2, 2023 22:37:12 GMT 2
[/quote]Лелята нали е козирог, а това пътуване беше подарък да юбилея на Барт. Искам да кажа,че може да е изненада за рождения й ден. Защо не й пишеш да се засечете някъде или обмените опит, тя би отговорила според мен.[/quote] Е, няма да им развалям романтиката сега, ама много ме грабва любопитството, дали пък няма да ги засечем на някой кемпстоп/къмпинг.Утре сме планираме езерото Гарда и очаквам и те да минат от там Ако си е направила труда да го проучи в Пинтерест, че е инстаграмска точка(гледам така ги търси) А веднъж и бях писала и останах неотразена, а точно тогава тя имаше конкретно питане за нещо, относно буса и и препоръчах. Предполагам, че не чете всичко от всички, които и пишат. Тези дни нямам време за Ганка, ама сега ще си причиня и нея, вместо комедиен сериал
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 2, 2023 22:39:08 GMT 2
Леле, пХиатели, умирам! С глас се смея на коментарите и стоп кадрите, по-смешни са от самото клипче. Потекоха ми сълзи! Тия двамата са като в някакъв римейк на От глупав по-глупав 😄
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Jan 2, 2023 22:46:10 GMT 2
Ама аз не знам какво й се учудвате на Леля. Това, че си направи бус въобще не означава, че ще спре да посещава скъпи хотели, което й е любимо. Тя Леля Йоко нали е много над нещата във видеата си и според мен повечето, които я гледат не осъзнават колко скъп лайфстайл има. Бих казала, че тя има най-скъп живот от повечето инфлуенсърки, Етита, Елици и тн. Затова може да си позволи да започва проекти и да не ги завършва, щото не разчита на тях да живее и да се изхранва.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Jan 2, 2023 22:54:57 GMT 2
Оххх няма такъв криндж.. Плешо тренира по боксерки, Гана хвърля някакви къчове и после си качила краката на радиатора да прави някакъв измислен вариант на glute bridges и то стъпала върху пердето, как не ѝ падне някой корниз на главата да вземе да ѝ дойде акъла поне малко... Ох коментарите ви са по брутални от Гначовските изпълнения. Къчовете ме застреляха. 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 22:58:19 GMT 2
Последните страници са идеалното начало на 2023. Честно казано понякога се чувствам тъпо, защото нямам кой знае колко приятелки, приятели вече 0, мъж също вече си нямам, но ето, Гана е тук да ми покаже, че може и по- зле. Благодарна съм за приятелите, които макар и скромно на брой (под 10), са направо цял стадион с хора пред нейните “фенове” и проятели 😀😀 Освен асоциална и неприятна, е неблагодарна. Семейството й е дало толкова много за нея и никакво уважение, прекарва празниците с чужди и си вее плоското д и крива физиономия по радиатори и пердета. Затова и ще си сама, кукувице, и ще събираш огризки като деца на плешивци и маси до тоалетната сама 😀
|
|
|
Post by dilinika on Jan 2, 2023 23:01:04 GMT 2
Моля ви, нека някоя добра душица запаметява всички скрийн-шоти, да не се затрие тоз’ ценен мат’риал Ганин!
|
|
|
Post by mandarina on Jan 2, 2023 23:14:01 GMT 2
Не знам защо се чудите. Това си е чист клиничен случай, липсата на човешки взаимоотношения е поредния признак. Пускам една статия на български, има и много чуждестранна литература. Само ми е интересно Гергуц психопат или социопат е, за това продължавам да я следяам с ентусиазъм. Мандаринке, помагай. m.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/51692-5-nachina-da-razpoznaete-sociopata/А нали осъзнавате, че единствената причина да спре да снима детето на Гучан, е, защото е болно и при майка си. Явно, като я няма и не става за контент, е като умряла, но като е налична, ще е малката прхинцеса. ХАХАХАХАХХААХА, Гането е 100 от 100 и в двете категории Кой да знае, че ще обогати медицината като уникален екземпляр. Ама, дами, признайте си, че откак се появи Гучан е супер комедия С предишното ѝ гадже Чорапа беше скука, смятам че е намерила сродната си душа За съжаление обаче забелязвам гръм в рая Напоследък ми се струва, че Гучан е изморен от цялото това мучене и подскачане. И докато му е било ок първите месеци, май почва да му дотяга Но Гучи определено е в свои води да паразитира върху някой и да го юрка Аз не съм й гледала YT творчеството, но няма да е лошо да се завърне, защото ще ни съсипе
|
|