|
Post by m12d on Jan 2, 2023 15:53:37 GMT 2
|
|
|
Post by mandarina on Jan 2, 2023 15:54:56 GMT 2
Ще ме прощавате, но на това стори гането прилича на мазен сводник с тея очила Не знам, ако ще й сълзи от еднорог да продават за вечна младост и здраве, МЛМ ли е, не мога да го приема. Имала съм страничен достъп покрай работа с няколко такива фирми и хем им обещават някакви луксове, хем самите млм-аджии се блъскат яко, превръщат се в някакви машини-касови апарати, много е гадно. И съм ги виждала как са притиснати, гонят някакви точки, нива, бая им е натегнато. И за какво? За да идат до Рим с полет за 35 евро и да спят 5 жени в едно AirBNB.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 16:04:46 GMT 2
Интересно ми е за каква цена? Предполагам за тези прахчета пълни с химия Йоко ще иска поне няколко стовки, а трябва да остане и хонорар % за работните пчелички.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 2, 2023 16:13:27 GMT 2
Та-даааа, моето мини новогодишно разследване Като говорим за МЛМ, нали търсех инфо за Йокото сутрешната рутина, та покрай това и някои нейни коментари се разчетох и попаднах на някакви интересни неща, не знам доколко са достоверни като суми и т.н. Но ми дадоха някаква перспектива. Ето например схема на стълбицата им с нива - prikachi.net/image/8VsBrjПо думите на Йоко, в началото на 21 е била Ниво GLOBAL EXPANSION TEAM, а в началото на 22-ра във вижън борда си си беше сложила, че ще се стреми тази година да мине на ниво MILLIONAIRE TEAM. Схемата я взех от този сайт (https://factsaboutherbalife.com/the-facts/the-herbalife-compensation-plan/), който разяснява схемата на бизнеса и 7-те линии на доход или както там се наричат и за пътуванията пише следното: VACATIONS – RECRUITING REWARD
Several times a year, Herbalife runs promotions with high qualification thresholds, usually lasting for 3 or 4 months to win a cruise or vacation. Upline distributors use these promotions as opportunities to pressure downline distributors to buy large quantities of product. At every local, regional or national event, the mantra (and popular hashtag) “Qualify for Everything!” is repeated to recruits, encouraging them to purchase enough product to qualify for certain thresholds. Promotions like these reward those at the top of the pyramid by encouraging those beneath them to make product purchases even when no end customer demand exists. ( Превод с едно изречение: чрез пътуванията, горните нива насърчават пчеличките под тях да купуват възможно най-много продукти и да трупат точки, за да се квалифицират, нищо че може да няма на кого да ги продадат надолу по веригата). А от друг сайт намерих пък някаква горе-долу разбивка на сумите, които всяко ниво получава: Wondering about the different levels or ranks in Herbalife? Here they are, all on one page.
Distributor – This is the ‘entry level’ qualification of a person who is registered as a Herbalife distributor. They receive a 25% discount on purchases and so that is also their profit on sales. Many casual users enroll as a distributor to receive a personal discount. According to Herbalife, 75% of all distributors are at this level. Supervisor – You’re now getting a 50% discount, and making more on each sales. However, make sure these are actual sales and not personal purchases that get you to this level. Of all distributors who rank higher than “distributor”, 87% are supervisors. The average compensation for supervisors is around $500 per year. World Team – Next comes world team. You’ve hit the top 5% of all active leaders and are now earning around $5,000 per year. GET Team – The “global expansion team” consists of another 5% of all active leaders, and they earn around $20,000 year year. Millionaire Team – This is about 1.5% of all active leaders and will earn you over $80,000 dollars per year. President's Team – One half of one percent, and these guys are making over $400,000 a year Chairman’s Club/Founders Circle – The top ranking distributors in the world. И накрая ми е много интересно сеньор БартЧО къде се намира в тази стълбица Няма добре развити социални мрежи, никъде го няма в YouTube, нали е голяма риба, ходи и обучава, а на практика за него няма инфо никъде. Честно казано си мисля, че Йоко е по-високо от него в йерархията, нищо че той я е зарибил
|
|
|
Post by mandarina on Jan 2, 2023 16:15:00 GMT 2
Интересно ми е за каква цена? Предполагам за тези прахчета пълни с химия Йоко ще иска поне няколко стовки, а трябва да остане и хонорар % за работните пчелички. Like_Princess Цените ги има в сайта и slaybody по програми ако ти е интересно, покрай моето желание да намеря инфо дали ще ми помогне да ставам в 5 сутрешната й рутина, станах експерт по лелините схеми . Очертава се пак да зачезна заради работа, но поне да ме помните с добро с това разследване
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 16:28:31 GMT 2
Моята приятелка май ми беше казала нещо доста по-малко от сорта на 50лв. за един месец или нещо подобно. Нямам спомен, но това е страшна простотия. Знам, че някои от момичетата, които се хващат на въдицата и започват да са част от Хербалайф, правят и различни активности с хората, с който работят - плуване, аеробика, фитнес, народни танци и други такива. Не мога да разбера жени, които дават пари за това всеки месец, а не свалят килограми и няма резултати, а те продължават да го правят. Например тренировките на Памела Рейф дават супер резултати при мен. Не правя програмата й, а само по едно видео на ден и все пак има много добри резултати ако си постоянен. Но ако виждам, че няма ефект, дори да е безплатно както в случая с видеата на Памела Рейф, просто ще спра да го правя. А ако давам и пари за активности и прахчета, то ще имам и очаквания, които ако не се покрият, ще спра да се занимавам. Затова не мога да държа отговорни лелята и компания, че си пробутват боклуците. Интересно ми е за каква цена? Предполагам за тези прахчета пълни с химия Йоко ще иска поне няколко стовки, а трябва да остане и хонорар % за работните пчелички.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 2, 2023 16:31:59 GMT 2
Доколкото разбирам изкарваш толкова пари колкото сам си изградиш да печелиш, ако под теб има много активни, които постоянно на всяко ниво набират нови и нови миньони, доходът нагоре набъбва многократно, затова е нужен и постоянния приток. Затова леля ви е много успешна, защото успява да омае много пчелички, БартЮ обаче Как го върти тоя бизнес и той не знам.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 2, 2023 16:39:30 GMT 2
Големи шутове са Гергана и Плешо, не знам как успяват винаги да измислят все по-голяма простотия и по-голяма. И каква е тази годишнина - 8 години?!? Явно са били на самотно парти с тортата си… Няма ли кой да ги затрие тези амеби от социалните мрежи?!? Тази пък може ли толкова отблъскващо да се облече, повръшам! prikachi.net/image/8VsVXpИ екоплей килимите са лайкнали, явно ще вървят и при нея спонсорирани бебешки килими. На тези не знам от къде им идва печалбата, пращат на знайни и незнайни инфлуенсъри от продуктите си.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 2, 2023 16:46:49 GMT 2
Като почнат с тея "пожелавам ви един слънчев, прекрасен, вдъхновяващ, вълшебен приказен, позитивен, озаряващ, усмихнат, зареждащ, щастлив, успешен, ползотворен ден" ми иде да се гръмна. Да пожелае просто 'хубав ден' е твърде плоско, за човек от висотата на Гана. На Радостина единствената й опора е кучето. Приятели и роднини няма около себе си, Георги по цял ден тренира, а гледането на дете явно не се случва по нейните очаквания. Сега и неразположенията на кучето съвсем я съсипват. Тези излияния по сторита ги споделя, за да й пишат последователите й, че поне те някаква заинтересованост да проявят. Дано кученцето се оправи, че и тя да влезе в кондиция.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 16:55:00 GMT 2
Домашен Любимец е отговорност за цял живот, ние сме всичко за тях- всичко което познават и обичат, цялото им съществуване се върти около нас. Твоето дете си е твое, факт, но някои неща са и до човек и морал. Нямам доверие на хора, които биха пренебрегнали домашен Любимец заради каквото и да е след това. С много малки изключения. Приспиването докато има варианти за лечение или за други мнения и още възможности да се оправи пък ми е психопатия. А да го гледаш как се мъчи не е ли психопатия? Явно имаме доста различно мнение по-въпроса за децата и домашните любимци, детето винаги ТРЯБВА да е приоритет след като си го създал! Аз не мисля че никой стопанин на каквото ѝ да е животно иска да го гледа как гасне пред погледа му, ако е чак толкова загрижен за него. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 17:21:19 GMT 2
Барт сигурно участва в схемата с името си и финансови измами. Така си го представям аз, не всеки би искал да си заложи името за да регистрира фирма, данъци, счетоводители, отчети. В един от ранните влогове на Йоко те двамата бяха поканени точно на круизен кораб като награда за старанието му. Тогава тя беше не така известна и не високо в матрицата.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 2, 2023 17:25:35 GMT 2
Гането започва годината обещаващо - с доста криндж. А защо Гучан е захпал торбите от алиекспрес? Ще ме съсипят от смях, добре да се насочили в комедийния жанр
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 2, 2023 17:37:42 GMT 2
President's Team – One half of one percent, and these guys are making over $400,000 a year Chairman’s Club/Founders Circle – The top ranking distributors in the world. И накрая ми е много интересно сеньор БартЧО къде се намира в тази стълбица Няма добре развити социални мрежи, никъде го няма в YouTube, нали е голяма риба, ходи и обучава, а на практика за него няма инфо никъде. Честно казано си мисля, че Йоко е по-високо от него в йерархията, нищо че той я е зарибил Барт още 2014 е бил в клуба на президентите, а то трудно се слиза назад в йерархията, защото всички под теб работят за теб. Така че все още трябва да е там. www.facebook.com/Herbalife/photos/gm.1530894633795877/10152457769136245/Иначе Йокото е била дистрибутор преди Барт, даже на събитие на ХЛ са се запознали. Йоанна е разказвала за подхода на Барт и как е успял да пробие във видеото си "Историята на Барт". Накратко се е стремял да продава не продукта, а лайфстайла и така му се е получило. Тя самата също се справя добре с презентирането и продажбите, но агресивната кампания на треньорките ѝ петни нейният бранд. Иначе ХЛ е тъпа пирамида, но са им вкусни нещата.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 2, 2023 17:51:41 GMT 2
Ааааа, това вече обяснява нещата. Благодаря Аз не съм ги опитвала, но не мисля че са по-зле от всякаквите знайни и незнайни марки добавки, които се пробутват по път и над път, на мен ми е отблъскваща грозната страна на бизнеса с натиска върху самите дистрибутори и как промиват мозъци и разни хорица започват да те преследват и да те налазват. Иначе смятам, че Йокото се справя повече от отлично, просто няма как всички миньони да са като нея и става като слон в стъкларски магазин. Друг е въпросът, че аз не смятам, че тя пие тези добавки постоянно, при такива финанси може да си ползват къде къде по-качествени и пречистени. Но иначе като бизнесуомън според мен разбира, затова и съм си мислела, че е по-добра от Барт в йерархията Макар че пак ми остава тази въпросителна как така Барт е толкова успешен, а няма никакви социални мрежи? Как го виждат хората този лайфстайл?
|
|
|
Post by 100helit on Jan 2, 2023 18:00:55 GMT 2
prikachi.net/image/8VqdjfЯвно приличам на човек, който има нужда 🤣 На леля работничките много настъпателни, ходи им се на безплатна почивка явно… Според мен изглеждаш по-скоро ок и поддържана. Не мисля, че пишат на скъсанячки, защото просто от тях пари няма да видят. Бтв личи ли си, че и на мен са ми писали. 😁 аз определено нямам нужда да свалям, дори по принцип съм под нормата, всички доктори ме натискат да кача. Така че критерият са кинчи, не килограми.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 2, 2023 18:18:09 GMT 2
Гане, ко каза, ко? Абсурдна е, заклевам се. 8 години "кариера", но в последните 2 (или 3ри) няма нито едно видео качено в Ютуб. Украса, балони, запазила ресторант, изтупани с Гучан като за банкет, абсолютна кукувица. В Айлякрия сигурно целият персонал се хили под мустак докато ѝ гледа сеира. Само тя се сеща такива "поводи" да празнува. Свръх дебил. П.П. и тоя гълъб го сложила при "майка". Аз ли нещо не съм в час, или идеята на гълъба е да покаже, че става дума за починал човек? Ох, трагедия.
|
|
|
Post by babyshark on Jan 2, 2023 18:19:32 GMT 2
Отследвах Мона, направо е толкова нагла, нямам думи. Фореото ми се счупи, ми ето ти нова подарък. Другите балами нека си плащат по 300лв. Препоръчайте ми дайсън.. всички казват, че е топ, но бил изчерпан онлайн, ще се ровя по сайтовете. Добре, повярвахме. До 3 дни се надявам да й доставят от официалния представител. То бива просия, ама това е прекалено вече. Явно само за мърфи не се е класирала, че сина й прилича на Маугли. Красиво дете, но крайно занемарено.
Някой беше питал за цените на картините на Константина. Преди около година я бях питала за някакво пано, по спомен беше към 300лв от средните размери.
Записахте ли си номера на Гучан или да ви пращам снимка? 😂 Зачеркнал го е с черно, но леко прозира хахахах. Да не говорим, че на съседния плик е забравил да си задраска данните. Сладур.
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 2, 2023 18:20:22 GMT 2
Почувствах се бедна 😄 ХЛ миньоните не са ми писали да ми предлагат шейкове😂
Гергана празнува кариера 😂
|
|
|
Post by vrana on Jan 2, 2023 18:21:29 GMT 2
Честита нова година на всички съфорумки и на вашите семейства!! Включвала съм се много рядко до сега, но чета често, за да се информирам и да съм от “будната” публика на целия този “уникален” контент който се излива постоянно. Не мога просто да се стърпя пред простотията не, ами пред простотата на това Герганче и измисления празник с най-уникум тортата която тя милата е имала през живота си. Не искам нищо лошо да пиша за момичето, което е направило тортата, видях в профила ѝ че прави много симпатични неща, аз обаче сигурно бих отказала подобна измислена поръчка. Герганка си е поръчала торта, която обяви като уникална. А аз виждам една торта с бял фондан, криво изрязани сърчица и други мотиви + покъртителна снимка на Гане, на която половината ѝ сплескана ц*ца е навън. prikachi.net/image/8VsZSWИ умилителният пост “къдя бях преди 8 години, къде съм сега ехее”. Ми никъде не си, душа. Един нормален човек не можеш да задържиш до себе си, хората те следят за единия криндж и за единия присмех. За някои будиш и съжаление. Толкова пък липса на преценка чак ми се вижда невъзможно. Придворният с чантите също е… без коментар. За да си покрай Гергана и да я мислиш за нормална трябва да си по-луд и от нея. И изкарайте милото дете от там, че ще го подлудите и него сигурно.
|
|
|
Post by fine on Jan 2, 2023 18:24:23 GMT 2
За много години, нека новата 2023 ви донесе повече усмивки и хубави моменти. 🎉
Гането от първия и втория ден на новата година започва ударно с простотията си. Запазила ресторант за себе си и Гучан и донесла голяма двуетажна торта 😂😂 няма поканен нито един приятел, семейство, роднина.. ама защо ли? Пълна откачалка, всеки с малко мозък като я разбере каква е луда и бяга със 100. Първо брак на себе си предложила, сега и това, няма спирка. С годините състоянието и се влошава.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jan 2, 2023 18:36:02 GMT 2
Гучан си е задраскал номера на единия пакет, но на другия го е оставил. Мозъкът му е гладък и на него 😆
Гучи е просто абсурдна! Кой ще я яде тази торта на два етажа?! Тя няма една приятелка, всеки след малко време, прекарано с нея си е бил камшика, при семейството си не ходи. Дори и да приемем, че кариерата не е само в главата ѝ и е истински повод за празнуване е безкрайно тъжно, че тя просто няма с кого да празнува. Дано се осъзнае в някакъв момент и спре да е такава кукувица, намери си работа и приятели и спре да живее измисления си живот, че времето си минава и един ден ще съжалява.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 2, 2023 18:37:33 GMT 2
|
|
|
Post by Ахинора on Jan 2, 2023 18:59:57 GMT 2
Последното видео на Гергана в YouTube е отпреди година и половина, каква годишнина празнува? Едва втори януари е и вече си предложи сама брак (и прие😅), сега пък празнува годишнина от начинание, което не поддържа. Написала “нашия прекрасен миг”, ама няма 1 думичка за Гучан в поста?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 19:08:13 GMT 2
Не е особено добре направена тортата на Гергана. Фонданът не е изгладен хубаво, не са оформени ръбовете и общо взето е крива. Дори и сърчицата са криви. А пък да резервира ресторант и да си празнуват само двама е много смешно.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 2, 2023 19:26:20 GMT 2
Не е особено добре направена тортата на Гергана. Фонданът не е изгладен хубаво, не са оформени ръбовете и общо взето е крива. Дори и сърчицата са криви. А пък да резервира ресторант и да си празнуват само двама е много смешно. Според мен изобщо не са празнували. Стоварили са тортата и балоните и са се нащракали и толкоз.
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Jan 2, 2023 19:35:46 GMT 2
Гане, ако за теб празнуването на нещо, се свежда до това да снимаш маркови торбички, големи торти и балони, значи има нещо сбъркано в теб. Колкото и клиширано да звучи, най-важното е хората, с които го споделяш. И щом за 8 години в тези среди, свързани с много млади хора и компании, нямаш 1 човек, който да поканиш, говори много за теб. Радвай се, че поне Гучан ти се връзва на налудничавите идеи и не се дръж с него като с куче, че съвсем сама ще си останеш.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dilinika on Jan 2, 2023 19:58:41 GMT 2
Честно да ви кажа на моменти чак ми става мъчно за Гергана. Толкова да няма връзка с главния мозък, нямам думи…
|
|
|
Post by mandarina on Jan 2, 2023 20:02:04 GMT 2
Отследвах Мона, направо е толкова нагла, нямам думи. Фореото ми се счупи, ми ето ти нова подарък. Другите балами нека си плащат по 300лв. Препоръчайте ми дайсън.. всички казват, че е топ, но бил изчерпан онлайн, ще се ровя по сайтовете. Добре, повярвахме. До 3 дни се надявам да й доставят от официалния представител. То бива просия, ама това е прекалено вече. Явно само за мърфи не се е класирала, че сина й прилича на Маугли. Красиво дете, но крайно занемарено. Аз имам форео и бях пробвала на майка ми четката-имитация от HM и вършат една и съща работа (т.е. нищо особено), за бога сестри, никой да не бъде тъп като мен и да не дава пари за тази глупост!
|
|
|
Post by dynanamite on Jan 2, 2023 20:02:39 GMT 2
Честита нова година на всички. На коментираните тук им пожелавам с вдъхновение да вършат 3тата си категория труд, а на нас да се наслаждаваме на висококачествен криндж и луксозни изцепки. Много странно как Гана не е завихрила купон с импактърите, аситентка Ненка и тя изчезна от хоризонта. Май я надушиха и са избягали с 200. Чакаме сега и на льольото да му светне.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 2, 2023 20:19:06 GMT 2
Хора, хора..мисля,че изобщо не са запазили заведение, а са им дали масата до тоалетната, на снимките дори покривка нямат.
Великата крЕейтърка за 8 години не се е научила,че не се снима срещу светлината, щото така се получават най-гадните снимки. 8 години живот на вятъра. 😄
|
|