|
Post by fairy777 on Jan 5, 2023 22:38:57 GMT 2
Това ми се препоръча преди малко в YouTube.Не помня да сме го коментирали. От преди два месеца е🤭 Моя бранд, нашия бранд, аз лице ,той мотор, яко се извъртя в лъжи...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 5, 2023 22:46:02 GMT 2
Гуци, мадам, тия панталончета малко се различават душко... не изглежда като да са един и същ модел, моуя те не подуеждай аудитоуията... тцтц prikachi.net/image/8np3cw Boss ама от ОЛХ..
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 5, 2023 23:14:36 GMT 2
Гуци, мадам, тия панталончета малко се различават душко... не изглежда като да са един и същ модел, моуя те не подуеждай аудитоуията... тцтц prikachi.net/image/8np3cw Boss ама от ОЛХ.. Леле Гането толкова се е чалнала,че вече дори не си прави труда да лъже катл хората. Иначе не мисля,че подвежда някого, защото до безкрай ще твърдя,че въпросите си ги задава сама на себе си 🤣
|
|
|
Post by 100helit on Jan 6, 2023 0:00:52 GMT 2
Щом има откачалки, които подкрепят Пепе, съм сигурна, че има такива, които вярват на Гергуц. Без да се четкаме, си знаем, че тук форумното IQ е доста по-високо от средното.
Дори няма да вадя картата колко точно мистерии, фирми със собственик с раздвоение на личността и бременности сме разкрили месеци предварително.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 0:50:02 GMT 2
Не знам колко мърляв трябва да си да имаш сто чифта обувки и пак да са ти мръсни. Аз имам няколко подобни светли и два чифта бели, за да не ги нося поредни дни и да са чисти по- дълго. Тази има много повече от мен и винаги е окаляна
|
|
|
Post by tiberia on Jan 6, 2023 1:14:40 GMT 2
Хора, аз ли полудЕх нещо. До преди 7 месеца не бяха ли заедно с Филяка още и тука от лятото насам с Иво…? Или съм се объркала времево кое кога се случва… в инстаграм има снимка от март 2022 заедно с Иво: prikachi.net/image/8n6B3p
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 6, 2023 1:19:30 GMT 2
Да, пък април бяха с Филяка на круиз...при нея задължително има застъпване, колкото и да твърди обратното
|
|
|
Post by Superficial on Jan 6, 2023 8:39:23 GMT 2
Момичета, не разбирате. Това с Иво и Пепе е било чисто платонично - той я е спасил в тежък момент! Толкова сте цинични! Сарказъм, разбира се, но точно така би го изкарала Пепето. Това че лятото им се били случили нещата е абсолютна лъжа според мен. Просто не иска да си признае за лекото застъпване и за това, че с Филяка се правеха на двойка след като вече очевидно бяха приключили. Според мен около миналата нова година се разсъхнаха нещата там. На круиза вече беше очевидно, че не са заедно и нещата са awkward. Аз имам леко подозрение, че миналата зима, когато Пепе беше “сама” в един хотел, всъщност е била с Иво, но това би било прекалено долно дори за нея. Е, да не забравяме, че и с Филяка ходиха “по приятелски” на вила в началото на връзката им, та си се връзва. Застъпванията ясно, но някой помни ли един рекламен пост на Филяка от началото на лятото, където описанието беше нещо за тъст му и какво обичал да пие(?!), не помня точно какво беше. Влезнах да погледна и изненада - няма го вече. Клоуни.
|
|
|
Post by selestepan on Jan 6, 2023 9:16:39 GMT 2
Абсолютно, декември 2021 обявиха Плесен обаче вече не се траеха, март Пепчето вече беше на премиерата на филма на Сано, гушната в Иво и в семейство Сано, април бяха на круизопародията с Фифи и юни или юли той имаше реклама на бира и беше отбелязал своя тъст, но само защото преструктурирането не беше официално обявено, а не щото наистина му е тъст. Декември 2021 Плесен с Фифи, Декември 2022 Мон Дьо с фИво. Аз имам същите подозрения за като беше на хотел Морени УЖ САМА миналата зима (края на януари е било), даже в това кринджаво видео Моите топ 5 в Инстаграм по-горе говори точно за снимки от тоя хотел и набляга, че успяла САМА да се снима - защото има една нейна снимка рано сутринта от разстояние снимана, която теоретично може да се снима с телефон върху статив, ако приемем, че си го е носела, или просто сложен върху висок рафт или нещо подобно, но не ми изглежда баш така правена тази снимка... както и снимките от летния круиз уж със София, където Ивчо ги снимаше двете постоянно, а Пепе пишеше в описание, че София я била снимала (на снимки, на които е само тя)... Снимката от хотел Морени: prikachi.net/image/8nxVj0Явно снимката, където Пепе беше написала по време на круиза със София, че София я снима, е била на стори, искаше ми се да я намеря. Отворих темата ни в края на август, когато са били на круиза, и там това го коментирахме, както и (бях забравила), едно стори, в което Пепе беше написала, че София получила нещо си за награда, задето ГИ оставила да си изпият кафетата на спокойствие. Е, после бяха на фИво сторитата от съответните места, включително онова с тревата, и нещата лъснаха на 100%, така че какво да ги търся тия снимки изобщо... Също така ми се струва, че Джовани си харесваше бившия кандидат зет Филяка много повече от по-бившия И от новия (даже взети заедно) - помните ли как правеха разни ютюб видеа заедно, пробваха екстремни спортове. Пепелджийски дядо е харесал доста от снимките на Фифи, даже и по-скорошни (от 2022, тоест след раздялата с ненагледната му щерка), вкл. такива, които са БЕЗ внучето Матиясчо. Ще погледна специално дали Джовани е лайквал някакви снимки на фИво, но веднага мога да сложа пет лева, че не е. Мда, Джовани не е лайквал снимки на фИво, не е лайкнал и на Пепе видеото от интервюто на Мо Дьо. Единствено е лайкнал последния пост, където са новогодишните снимки на петимата фИво с децата и Пепа. Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Jan 6, 2023 9:21:06 GMT 2
Леле, коментарите под на Карбовски поста са... И то от мъже, което го виждам много често и под статии на разни жълти вестници и извън инстаграм. Май май наистина само майките, които не могат да вдигнат глава от грижи покрай бебето (примерно) и чат-пат отварят социални мрежи се възхищават на света Пепе многострадална... Да си вярва, стана най-тъпото клише в бг, само мутренско нещо й липсваше и ей ти го..
|
|
|
Post by babyshark on Jan 6, 2023 9:27:16 GMT 2
Вижте сега, както добре знаем, за Пепче времето се измерва по друг начин. Аз си спомням и тагванията на Сано от капките, пак някъде февруари/март да е било, така че работата е свършена преди това. Също съм на мнение като съфорумката, че на Мурите не е била сама. Най-малкото едва ли е викала камериерката да й прави арт снимки в леглото, налЕ. Иначе за великата първа целувка лятото, дали не визира точно снимките на котката. Ей, не я оставиха тия папараци да си изживее тръпката, бе! Пууу какви сте.
Карбовски е такъв п****, че няма докъде, все пак се слагаше на гНиЛо, тъй че и от него не мога да очаквам кой знае какво.
Изпъкна ми картието тая сутрин, както предполагахме, болни били всички, но не сме сами. Тотално я бях забравила тая женица. Смятай, 5 дена те няма в инстаграм и хората те забравят. Какво ли ще стане с великите инфлуенсърски кариери, ако някой реши да дръпне шалтера? Никой няма и да ги помни повечето жалкари. Само ние ще си ги дъвчем тук 😀
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 6, 2023 9:44:46 GMT 2
Ох, МодернМамито пак с тоя патос и прости изречения направо ме съсипа сутрешно. Наистина е кошмар в момента с вирусите, по кабинетите е ад, но така описано е чисто и просто едно голо мрънкане. Майчинството това, здравеопазването онова, дрън дрън, ама да сме благодарни. Тя вярва ли си изобщо на глупостите дето избълва?
Наистина е ужасно досаден маниерът ѝ на писане. Тоя патос ми лази по нервите.
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 6, 2023 9:57:09 GMT 2
Много досаден стил на писане, а тия прости изречения ме побъркват. И аз съм си драма Куин по принцип, но като прочета нейно описание си казвам “Хайде малко по-сериозно, стегни се, жено, не е края на света”.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Jan 6, 2023 10:07:14 GMT 2
Аз идвам с това. Спомням си поста ѝ за починалия ѝ баща който звучеше сякаш тя е дъщеря на бог от митология. Догади ми се от подигравката в този и пост..и емоционалните думи на човек в такъв момент. Отвратителна е за мен. Дали ще го напише това за близък 🤐🤢
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 6, 2023 10:12:04 GMT 2
Пепон и гаджето никога няма да идат при Карбовски, защото той ще ги разкости. На тях им трябват предварително уговорени въпросчета, които да пасват на образа, който биха искали да си изградят в обществото. Така или иначе тия двамата ще изкарат колкото Златка и Благо (ако не и по-малко), които ходеха и те по предавания да се кълнат в любовта си и как сме щели да видим, че била истинска. Да, видяхме ги, има няма 3 години по-късно... Пепон вече наистина започва да ми става толкова голямо клише, че чак ми е безинтересна. Сега чакам да дойде момента за сватба, бебе или раздяла. Останалото е пълнеж, който вече е толкова безвкусен, че няма накъде просто...
Въпрос на време е Ивчо да се усети, че липсата на половин ръка далеч не е такъв голям проблем за една адекватна жена/момиче и може да бъде приеман и обичан такъв какъвто е. Казвам това в контекста само на „ръката", а не на базата какъв човек е той. Само дето 3 деца от 2 мъже са си доооооооста big deal и лично аз не мисля, че някой ще се хване на хорото на Пепон след Иво. Овсен ако не е за едното еднократно изживяване. Пепон за разлика от Иво, няма шанс да прокопса с успешна връзка, защото е помъкнала прекалено много "багаж". Използвам именно думата "багаж", защото Пепон като такъв третира 3 си деца. Като добавим и бившите мъже и то стана алеле мале.
|
|
|
Post by babyshark on Jan 6, 2023 10:24:33 GMT 2
Тази сутрин съм активна, нямам много задачки да се разбира 😀 Излиза ми пост на Слинготека - прекрасната Мона щяла да ДАРИ своята метро количка ?!?! 1. Тая количка й беше подарък 2. Онзи ден не питаше ли каква количка да си избере и дали ПАК да заложи на ергобейби с тънък намек към слинготека
Ми да си я ползва тази, бе. Егати наглото същество, нямам думи...
Нещо не ми сработа прикачи и не мога да сложа снимката.
|
|
|
Post by livia on Jan 6, 2023 10:26:47 GMT 2
Ама как от лятото ще са заедно, ние тук месеци преди това вече знаехме, просто лятото се потвърди окончателно? Че не са с Филяка знаехме доста преди това също. Пепе е казала от лятото, просто защото това е било най-късното възможно, което да каже... Наглася си ги както ѝ падне, но дори и така да беше, пак е безумно тъпо, все пак Матиас беше едва на годинка.. Някой ако има време да ѝ изкара цялата хронология още от запознаването с Ф1, ще лъсне колко бързо и лекомислено ги сменя.
А Ф2 вече си личи колко се отдръпна от нея, явно е наясно какви глупости дрънка за него и не му е приятно.
пп. Може би го надценявам Иво, но не го виждам да е толкова заблуден за сватба и бебе с Пепе. Не мисля и че живеят заедно, той очевидно няма интерес да гледа три деца и да живее с баба ѝ на Пепе - ще си правят кефа известно време и после кой от къде е.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 10:32:54 GMT 2
Джовани по-скоро харесваше само Ф2. До ден днешен се разбират, дори Ф2 спа в тях в Рударци пролетта. За Ф3 не изглеждаше Джовани да го взима насериозно. Той си е смешник и сигурно дори го е било страх от Джовани.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 10:34:16 GMT 2
На Гергучито първата задача е била да звъни на хотел в Дубай! 😂 Искам да чуя тоя разговор, с нейният английски за индианци сигурно е бил най-кринджавия за седмицата на работещите в хотела. 😂😂😂
|
|
|
Post by mandarina on Jan 6, 2023 10:39:36 GMT 2
Леле, Daviz.... Направо онемях. Какъв боклук е тая... Винаги съм я мислела за злобарка и нахалница, но това е отврат.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 10:43:09 GMT 2
Пепа е проста като къдрава зелка. В интервюто казва,че е писала книгата си 2 години?!? Т.е. започнала е да пише за Фичо преди да му намери наркотиците, така ли излиза? 4.30 минута.
|
|
|
Post by sisi777 on Jan 6, 2023 10:53:14 GMT 2
Леле хора, зачетох се и аз в коментарите в профила на Карбовски. Има такива попадения prikachi.net/image/8n0YW5Пействам и цитат, че не знам дали ще ми се получи с изображението Какво е това Пепе?! 🙄 Що за новини?! 23 ч. Новоизгряващ бразилски футболист отбелязал вече хеттрик... 😂 23 ч. За момент си помислих, че може би става въпрос за Мбпапе... 😁
|
|
|
Post by zahir on Jan 6, 2023 10:53:53 GMT 2
Аз ви казвам, че Мария ми е Grande разочарованието. Следях я преди да вземат кучето, даже си бяхме писали покрай кучетата. После това,бкоето се случи с баща и..беше тъжно. Симпатизирах ѝ. После как тя беше в болница... Винаги съм я мислила за приятна и шарена. Докато не я погледнах по-отблизо в тъпата група, която създаде. Много се развихри там, голяма снобария и надменност лъха от нея и съм тотално НЕ. А този пост в гаден, гнусен, отвратителен.
Аз исках да питам, понеже имам сестра..според вас вашите сестри ако видят, че се правите на ненормални с асистентки, секретарки, договори с бУандове,сторита за всички пХриатели и фалш живот, няма ли да ви дръпнат настрани и някак си да се опитат да ви озаптят? Моята със сигурност ще ми бие два шамара. За Гана е ясно, че живее в собствен свят и че няма връзка с кораба-майка. Но близките ѝ, не виждат ли тоя цирк? Имала асистентка, това било различна "позиция"... Майко мила. Вероятно си вярва, но хората около нея (говоря за близки роднини,другите е видно, че се разбягват) не виждат ли тоя фарс?!?
|
|
|
Post by ☀ on Jan 6, 2023 10:58:48 GMT 2
Ама как от лятото ще са заедно, ние тук месеци преди това вече знаехме, просто лятото се потвърди окончателно? Че не са с Филяка знаехме доста преди това също. Пепе е казала от лятото, просто защото това е било най-късното възможно, което да каже... Наглася си ги както ѝ падне, но дори и така да беше, пак е безумно тъпо, все пак Матиас беше едва на годинка.. Някой ако има време да ѝ изкара цялата хронология още от запознаването с Ф1, ще лъсне колко бързо и лекомислено ги сменя.
А Ф2 вече си личи колко се отдръпна от нея, явно е наясно какви глупости дрънка за него и не му е приятно.
пп. Може би го надценявам Иво, но не го виждам да е толкова заблуден за сватба и бебе с Пепе. Не мисля и че живеят заедно, той очевидно няма интерес да гледа три деца и да живее с баба ѝ на Пепе - ще си правят кефа известно време и после кой от къде е.
На мен отдавна ми прави впечатление как се застъпват сродните й души и неведнъж съм си мислила, че тя също е изневерявала на връзката. Това приятелство няколко месеца с Филяка дето като дружки са си споделяли е било точно, когато е била омъжена ВСЕ ОЩЕ, а после ги натика в едно легло. Просто явно попада на мъже, които лесно се заслепяват от бурния и интензивен секс в началото и когато поутихнат хормоните се оказват я с дете от нея, я с дете + разбито сърце или очерняне в книга.
|
|
|
Post by fif on Jan 6, 2023 11:07:15 GMT 2
Гергана има адски натоварено ежедневие, направо онемявам, че те децата в училище са много по-заети от нея.
И не знам кои са тези балъци, които се записват на нейния скапан курс.
Модернмамито има ужасна фигура, прилича на скакалец.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 11:26:33 GMT 2
Модернмамито вече дотегна на всички с тези къси изречения. Има нещо, което се нарича запетая и можеш да използваш… Този драматизъм с болестите вече ми дойде до гуша. Дори сторитата на Дани Петканов, след като Габриел си счупи ключицата, бяха по-полезни от постовете с мрънкане. Не виждам смисъл да споделят на хората, че и те са болни. Все едно ние от простолюдието сме все болни, а те богопомазаните като им се случи, идва края на света…
|
|
|
Post by 100helit on Jan 6, 2023 11:28:08 GMT 2
Блажев да не са му били шута? Вече не счоменава Ова, днес се изказа шеко злобно по почти всички женски теми-женската вшаст била шеко фиктивна, щял да покаже 2 жени,които тичат и правят това,което обичат да правят-да хвърлят мъгла в очите.
Или просто има гръм в рая и киселият Бшажко се чуди къде да чукне странино.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 6, 2023 11:28:09 GMT 2
И аз видях сторито на Мона. Подарявам супер количка,най-добрата количка,която съм имала ама няма да я ползвам за второто си дете. Че са нагли и стиснати е ясно,че са малоумни също,но наистина ли мислят и последователите си за малоумни? Чак се изненадвам,че не я “подарява в Гивауей”🤦🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by flowerr on Jan 6, 2023 11:38:54 GMT 2
Аз ви казвам, че Мария ми е Grande разочарованието. Следях я преди да вземат кучето, даже си бяхме писали покрай кучетата. После това,бкоето се случи с баща и..беше тъжно. Симпатизирах ѝ. После как тя беше в болница... Винаги съм я мислила за приятна и шарена. Докато не я погледнах по-отблизо в тъпата група, която създаде. Много се развихри там, голяма снобария и надменност лъха от нея и съм тотално НЕ. А този пост в гаден, гнусен, отвратителен. Аз исках да питам, понеже имам сестра..според вас вашите сестри ако видят, че се правите на ненормални с асистентки, секретарки, договори с бУандове,сторита за всички пХриатели и фалш живот, няма ли да ви дръпнат настрани и някак си да се опитат да ви озаптят? Моята със сигурност ще ми бие два шамара. За Гана е ясно, че живее в собствен свят и че няма връзка с кораба-майка. Но близките ѝ, не виждат ли тоя цирк? Имала асистентка, това било различна "позиция"... Майко мила. Вероятно си вярва, но хората около нея (говоря за близки роднини,другите е видно, че се разбягват) не виждат ли тоя фарс?!? И аз си задавам същите въпроси за Гергана. Откакто започна 2023г. вече не ми е и смешно, а ми е жал за нея. Целият ѝ живот е фалш, измислен в интернет, който дори не е готин, а най-тъжното е, че изглежда, че си вярва. Дано се замисля каква ѝ е ползата от всички измислици и подвеждания, които прави в сторитата си, защото истината е, че на никой не му пука, просто става за смях. Като виждаш, че fake it till you make it не работи с години, трябва да спреш и да се осъзнаеш. Понеже възлюбеният ѝ рязко спря да работи ми е интересно как се издържа, че и детето си? Само дано не е изтеглил някой кредит, заблуден от Гергана, че скоро ще стане инфлуенсър и ще завалят спонсорства.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 11:53:39 GMT 2
Само на мен ли София и момиченцето на Елена Лазова ми изглеждат като тотални кифлета стил Mean girls на всяка снимка? prikachi.net/image/8n0EQE
|
|