|
Post by 100helit on Jan 6, 2023 11:56:20 GMT 2
Мона откога се сдоби с Dyson?Не ми казвайте, че е спонсориран.
За мен Мона е най-гнусна и опасна от всички.
Не стига, че е убила човек на пътя, но продължава да се вози без колан. Мен целият ми живот би минал в смирение след подобен случай, а тя е макс. нагла, нахална и безскрупулна.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Jan 6, 2023 11:56:33 GMT 2
Захир аз също я следя от години. Много я харесвах в началото. Но постепенно постовете и коментарите и ставаха все по нагло и високомерно написани с една тънка подигравка когато пишеше за някого друг и с един "парад" позьорство и самоизтъкване, когато говореше за себе си и семейството си. Едва ли не, те са велики и единствени, дори в грешките си и никой друг няма право да го прави по този начин. После направи групата и съвсем лъсна каква самовлюбена егоистка е. И не само, унижава хората много нагло, щом не са на мнението ѝ. Много се ядосах като я прочетох. Идва ми да изнамеря поста за баща ѝ да я цитирам и да питам как е ¿¿¿? Но не бих се подиграла със скръбта на хората, както тя. Нищожество е с една дума.
Ееее хора ма как искате Пепс да помни какво е лъгала преди месец...Та тя няма едно с едно изречения еднакви. От днес за утре е забравила.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 6, 2023 12:06:41 GMT 2
Картие не е ли нагла? Колко бебета се раждат недоносени, колко с проблеми. Да гледаш бебето си от първия ден, увито в тръбички и на антибиотици не е ли тежко и трудно. Но не, на нейното, което близо на 6-7 месеца е най-патетично. Техните са най-сладки, техните са най-умни, за тях трябва да страдат 20к като боледуват, щото в България в момента болниците не са пълни, а лекарствата на привършване.
Тая или е много лицемерна, или свръх емоционална. Залагам на първото.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 12:07:57 GMT 2
Аз имам луда сестра и поне 20 години сме й говорили какво ли не, няма никакъв ефект. Вече никой не смее нищо да каже, защото лудият може да те изненада с милион неща и просто да не знаеш от къде ти е дошло.
Вече 3 години не си говорим, майка ми също почти не общува с нея (а й е толкова болно, все пак това й е дете).
Така че сестрата и майката на Гана са безсилни в случая - тя живее в своя измислица и няма кой да я убеди, че тя няма нито мениджър нито асистентка.
Сестра й сигурно е решила, че предпочита да присъства в живота й под някаква форма, също детето да поддържа връзка с леля си, дори това да означава че от време на време подкрепя лудостта й.
При мен този вариант не беше възможен, така че синът ми си няма и идея че има една луда лелка, която му е кръвна роднина. Живот.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 6, 2023 12:17:57 GMT 2
Като стана въпрос пак за Блажев, се сетих за нещо, което исках да напиша още първият път, когато го коментирахте. Той, заедно с Папи Ханс и Димитър Калбуров са ми топ най-отблъскващото трио "интелектуалци". И докато последния не се вре много, много по предавания, въпреки че и той е на щат в 'На кафе', то другите двама са ми непоносими. Папи Ханс, великия текстописец, поет, писател, изпълнител, който с плоските си песни си мисли, че пише история в музиката. Жалваше се при Мондьо, че чалгата била толкова еднообразна, с равния си мазен гласец и най-унилата физиономия, все едно българската музика на неговите плещи се крепи. Опитва се да го играе голям пич, а всъщност е един надувко, който е загубил представа за реалните си възможности. Приятелката му също е голяма досада, къде ли не пробва и тя. Имало е песни, които харесвам и си ги слушах с кеф, но сега като чуя нещо негово по радиото, прехвърлям веднага. Блажко съм го гледала в 'Пощенска кутия за приказки' преди няколко години. Смешки, от типа на тези, които лелите във Фейсбук ги споделят наред с честитките за хубав ден. Жената как си избирала шампоан, колко неща гледала, пък мъжа ползвал 6в1. Ха-ха-ха. И той се добра до тази невероятна позиция 'панелист', ще го храни още известно време, после да му мисли. И другата лепка, която обикаля от телевизия на телевизия, барем някоя й предложи постоянна работа, Банда ще гостува в понеделник в 'Преди обед'. На нея какво й се случва изобщо, че да я канят на интервю?
|
|
|
Post by pandora on Jan 6, 2023 12:19:27 GMT 2
Гането постанала месечния си reach в инстаграм.. Алоуу оборотната с курсовете. Аз имам 600 последователя и на месец не падам под 10к reach. Това означава ли, че трябва да правя курс? На тези последователи трябва да профила ти да гърми. Но няма как като повече от половината са фалшиви акаунти. То проста справка го показва...
|
|
|
Post by 100helit on Jan 6, 2023 12:30:00 GMT 2
Гането постанала месечния си reach в инстаграм.. Алоуу оборотната с курсовете. Аз имам 600 последователя и на месец не падам под 10к reach. Това означава ли, че трябва да правя курс? На тези последователи трябва да профила ти да гърми. Но няма как като повече от половината са фалшиви акаунти. То проста справка го показва... Криси беше питала..да, да ги караш да ти пишат на ДМ ти вдига ангажираността, затова го правят. Гоци пак нещо послъгва. Рийлсовете й имат по 40-50к гледания, да сметнем по 8 рийлса, това трябва да са поне 200к рийч. Пък не вярвам всички да ги гледаме по 20 пъти.. просто не ми се връзват нещо сметките, ама не мога да обясня защо, ако не си снимам иг-то. 😁
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 12:36:44 GMT 2
Блажев да не са му били шута? Вече не счоменава Ова, днес се изказа шеко злобно по почти всички женски теми-женската вшаст била шеко фиктивна, щял да покаже 2 жени,които тичат и правят това,което обичат да правят-да хвърлят мъгла в очите. Или просто има гръм в рая и киселият Бшажко се чуди къде да чукне странино. На мен ми се струва, че Ромина ще е аут за другия сезон. Забелязвам, че Гала се държи доста зле с нея и постоянно я поправя за елементарни думи, което не остава незабелязано.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 6, 2023 12:37:15 GMT 2
Гането започнала да глобява Гучан с по 1лв, защото й говорел на ВИЕ, а те били във ВРЪЗКА и не можело Още ли мислите, че са заедно, защото аз държа на моята версия, че това е един ФАРС за пари и гледаемост
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 6, 2023 12:39:42 GMT 2
Блажев беше за НГ с Обичам Ива във Виена. И снощи беше качил снимка как тя и синът му гледат тв,така че явно са заедно. Аз даже мислих,че ще ѝ предложи във Виена,все пак при такава силна любов и перфектна жена.Според мен не му стиска да се зажени пак,което ме навежда на мисълта,че изобщо не е толкова лудо влюбен и сигурен,че тя е жената на живота му,колкото говори.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 6, 2023 12:49:40 GMT 2
Сега погледнах профила на бабата на Пепе...родена е 1943, значи жена на 79 години гледа 3 деца 🥸
|
|
|
Post by jeri on Jan 6, 2023 12:57:30 GMT 2
Като казахте Блажев, наскоро сънувах, че е гей, който си е платил на жена да му роди дете. Не знам защо ми идват такива сънища. 🤣 Иначе като стана 'панелист' съм го виждала с типични бръмчалки, но явно бързо разбраха, че няма какво да получат от него. Ива я харесвам, без да съм й следила изявите. За мен Ромина изглежда много добре и се отличава. За грешки не съм забелязала,но и не ги слушам особено. Струва ми се, че е не е глупаво момиче, понеже я следя и в Иг показва книги, активности с децата, не приема всякакви реклами. Симпатична ми е.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 6, 2023 12:58:48 GMT 2
Ахаха, умрях от смях с Гането - смятайте какъв респект всява в Гучан, след като той и говори на "Вие" 😂 От известно време наистина си мислех, че двамата са заедно и дори цъках с език как пък така добре са се намерили, но вече след тези сторита, не съм напълно сигурна дали тези перковци са двойка. И още нещо - понеже някой попита защо сестра и не се намеси - според мен, в някои ситуации близките си траят, за да поддържат все пак някакви отношения. А и, ако трябва да сме честни, Гусиндра не вреди на никого с делюзиите си.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jan 6, 2023 13:11:21 GMT 2
Не, това не е реално вече. Говорел ѝ на Вие и тя го глобявала 🤦♀️ Пълен абсурд, тая Гана е толкова socially awkward (съжалявам за чуждицата, но не се сещам точен еквивалент), че даже не може да измисли правдоподобни истории за въображаемата им връзка. На кой изобщо ще му хрумне да говори на половинката си на Вие и то след вече уж около 6 месеца връзка. Закривай, Гане, не ставаш!
|
|
|
Post by kiki95 on Jan 6, 2023 13:11:44 GMT 2
Ахаха, умрях от смях с Гането - смятайте какъв респект всява в Гучан, след като той и говори на "Вие" 😂 От известно време наистина си мислех, че двамата са заедно и дори цъках с език как пък така добре са се намерили, но вече след тези сторита, не съм напълно сигурна дали тези перковци са двойка. И още нещо - понеже някой попита защо сестра и не се намеси - според мен, в някои ситуации близките си траят, за да поддържат все пак някакви отношения. А и, ако трябва да сме честни, Гусиндра не вреди на никого с делюзиите си. Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk Точно това идвах да коментирам.. тия двамата са тоталка. Колкото и да ми е смешно вече е трагично
|
|
|
Post by kalimera on Jan 6, 2023 13:16:28 GMT 2
За много години, момичета! Честито и на Данчетата във форума. Пожелавам ви здраве, късмет, берекет и много любов! Бъдете все така непримирими и критични!
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 6, 2023 13:19:13 GMT 2
Гергана се държи с Гучан като с куче 🤦🏻♀️ От къде си ги измисля тия сценарии, тя го милосва, той и говорил на Вие, все едно и е прислуга… и седи и гледа с един празен поглед.. Тия от ден на ден стават все по-странни.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jan 6, 2023 13:22:52 GMT 2
Гучан от ден на ден изглежда все по-натирен, смачкан и унижен. Много грозна връзка и отношения.
По отношение на лудостта й, тя определено е луда, а лудите са опасни и трудно е човек да се разбере с тях с добро. Като студенти имахме упражнения по психиатрия и ни водиха при хора с диагнози, наистина е страшно. Сестра й може също да има неприятни черти (доста силен ген, защото и майка й, и племенницата й са ги наследили), но изглежда нормална, а Гергана категорично НЕ.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 6, 2023 13:50:56 GMT 2
Гучан дали е напуснал работа по собствено желание или тя го е заплашила/шантажирала нещо,че ще спре кранчето, ако не я разкарва нон-стоп? Струва ми се супер рисковано човек да си остави сигурната работа, при условие,че има дете, на квартира е и т.н.
Ще излезе,че преди наистина е живял при бившата си, защото сега йоркито го няма, а,не виждам кой би разхождал кучето на наемодателя си.
Еддин вариант, за който се сещам, е бившата да е хранила някакви надежди,че Гучан ще се нормализира след МЛМ схемите, но като е захванал и "инфлуенсърство" да е вдигнала ръце и да му е била шута. Вариант 2 да си е хванала нов, а Гучан да стои с Гуца, за да се сампубеждава, че и той има красива и успешна половинка.
|
|
|
Post by emmilie on Jan 6, 2023 13:54:19 GMT 2
Гучане, продал си си мъжката гордост! Имa ли останал още някой, който да вярва, че те са двойка?!
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 6, 2023 13:59:37 GMT 2
Хора, побърках се! Сънувах, че Гана и Плешо ще вдигат сватба ТОЗИ септември! Шок, боНба, ужЪс! Пускаше хиляди сторита и лайфове, опитваше се да проси авантички за сватбата, ама абсолютно никой не я отрази. След неуспешните й опити за безплатна сватба, пускаше сълзливи сторита, в които се обясняваше за "онзи гадния форум" и как ние сме виновни, че нищо хубаво не й се случва. Аз да взема да си пия кафето по-бързо, че не е добре работата.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 14:03:34 GMT 2
Заем от банка теглиш, когато имаш някакъв трудов договор. Смяна на квартира, 3 наема,духнаха на почивка и сега не бачка. Та, или е дръпнал заем преди да напусне или е взел заем от Гуцка лихварката и сега няма мърдане 🤣
*Айде, може да е спастрил нЕкой лев..
На едно велико стори от Гучан преди време видях-Колкото повече харчиш, толкова повече изкарваш.. мдаа.Накрая на кашон мезонет, от хладилник 🤣
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 6, 2023 14:19:59 GMT 2
Според мен Гучан е на сезонна работа, все пак е спасител и едва ли има чак такъв наплив от хора зимата (не знам дали басейнът е закрит, но ако не е - съвсем). Може и да е на някакви смени 2 на 2 по 12 часа и затова да му се събират повече почивни дни. Много силно се съмнявам, че се е подвел от Гана да напусне работа, при положение, че и тя се върна на стандартна работа.
Коя е майката на детето на Блажев, знаем ли? Аз него го харесвам, без да го следя изкъсо, прави ми впечатление, че и един път не си е позволил да покаже детето си и го снима само в гръб, даже не съм виждала и да му лепи емоджита по лицето.
|
|
|
Post by livia on Jan 6, 2023 14:26:14 GMT 2
Хора, Гергана няма два лева в джоба, абсурдно е Гучан заради това да е с нея. Нито работа има - иначе нямаше по цял ден да се чуди какви простотии да прави. Явно това уж започване на работа предния месец (или по-предния?) е било поредната лъжа. Заем никой няма да им даде и на двамата, освен сестра ѝ на Гергана, но и нейните финанси не са безкрайни. Според мен Милано беше подарък от сестрата, а всичко друго са ментета и илюзии.
Но признавам, на много неща и аз не мога да си отговоря, кой знае в какви глупости са замесени. Той ако е напуснал работа, както всичко сочи, не виждам как ще я плаща тази квартира. Накрая да не отидат и двамата обратно на мизерния мокет..
|
|
|
Post by mandarina on Jan 6, 2023 14:26:32 GMT 2
Като стана въпрос пак за Блажев, се сетих за нещо, което исках да напиша още първият път, когато го коментирахте. Той, заедно с Папи Ханс и Димитър Калбуров са ми топ най-отблъскващото трио "интелектуалци". И докато последния не се вре много, много по предавания, въпреки че и той е на щат в 'На кафе', то другите двама са ми непоносими. Папи Ханс, великия текстописец, поет, писател, изпълнител, който с плоските си песни си мисли, че пише история в музиката. Жалваше се при Мондьо, че чалгата била толкова еднообразна, с равния си мазен гласец и най-унилата физиономия, все едно българската музика на неговите плещи се крепи. Опитва се да го играе голям пич, а всъщност е един надувко, който е загубил представа за реалните си възможности. Приятелката му също е голяма досада, къде ли не пробва и тя. Имало е песни, които харесвам и си ги слушах с кеф, но сега като чуя нещо негово по радиото, прехвърлям веднага. Блажко съм го гледала в 'Пощенска кутия за приказки' преди няколко години. Смешки, от типа на тези, които лелите във Фейсбук ги споделят наред с честитките за хубав ден. Жената как си избирала шампоан, колко неща гледала, пък мъжа ползвал 6в1. Ха-ха-ха. И той се добра до тази невероятна позиция 'панелист', ще го храни още известно време, после да му мисли. И другата лепка, която обикаля от телевизия на телевизия, барем някоя й предложи постоянна работа, Банда ще гостува в понеделник в 'Преди обед'. На нея какво й се случва изобщо, че да я канят на интервю? На същото мнение съм за тримата охлюва, а Банда-Банда много изкусно се вреди в хайлайф средите. Със Софианска-Божкова най-добри приятелки и почиват семейно, с Пеканов, Асен Василев и още хора, плюс нейния приятел, на морета, Мила Михова и Ая, когато е в БГ, правят същата офанзива към тези особи от 2-3 години години и се е формирал някакъв много неприятен кръг, който се крепи, защитават се един друг, хулят вкупом, заедно набиват канчета кой какъв е, точно като глутница нападат някой, който техни височества не одобряват, заедно агитират за ПП, като майката на Мила Михова - Дарина Такова беше депутатКА от ПП в предишното им измислено правителство. И това са само взаимовръзките, които аз като проста мусакаджийка съм забелязала като отвреме на време преглеждам сторита.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 14:37:28 GMT 2
Постът ми засяга темата за смъртта. Моля, не четете ако за вас темата е чувствителна! На мен пък точно този пост на Мария не ме дразни. За последните две години, около мен си отидоха много хора, повече, отколкото ми се искаше. Бяха млади, стари, болни, здрави, силни, слаби, роднини, познати, приятели. Едни си отидоха бързо, други внезапно, трети - дълго и ... Хората сме чувствителни на тема смърт, опитваме се да не мислим за нея като нещо неизбежно. Аз си осъзнах и приех, че черния чувал ме чака, някой ден. Всички ги чака. И, понеже този ден ще дойде, гледам да си живея както ми е угодно. Даже съм заявила какво искам да се направи с мен след смъртта.
Едно стихче от "контент криейтъри", което ми харесва - Вайръл стихове за секс и драма.
смъртта идва винаги различно понякога с фанфари вувузели по мексикански огнена лютива и епична сред пламъци в лъжичка със прах и хапчета искрящо бели в екстаз вакханалийски във свистящи гуми със кървав взрив с очите змийски във болничната тишина и в лекарските думи сред гръм и фойерверки от черва понякога пристига със мълчание в дълбоки вирове и ледени океани понякога е чисто състрадание последната инжекция огнестрелни рани застига ни в леглата ни в колите във лунапарка в нощното ни шкафче в ПЕТ-скенера в опасните фонтани жив призрак зад безделнишкото лафче все мислим, че е рано или късно че не е честна че играе мръсно това, уви, е тегава заблуда смъртта е честна и перфидна до полуда смъртта е, хора, винаги навреме от раждането ни в сърцето още дреме
#tbсекс
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 6, 2023 14:44:26 GMT 2
Мен дълбоко ме съмнява Гучан да е напускал работа. По-скоро мисля, че в момента няма кой знае колко посещаемост басейна или е на някакви смени, които са сравнително рехави. Не си представям иначе как би плащал най-малкото за квартира. Отделно, че голяма част от тъпите им сторита спокойно могат да бъдат записвани в моментите, в които той не е на работа. Аз съм със смесени чувства за бандата - свежа е, ако я гледам само в Инстаграм ми е много симпатична (като изключим хленченето и) и там прави добро съдържание. Не я харесвам, обаче, в телевизионните и изяви като водеща - не стои на мястото си, личи си много, когато не е добре подготвена. Според мен, тя ще е много по-успешна в ютуб и аз бих я гледала. Не разбирам, обаче, защо се пъне да е на екран.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by dynanamite on Jan 6, 2023 15:01:01 GMT 2
Жал ми стана за Гучан от последното стори, казвам ви...Този човек изглежда сякаш му е изпила желанието за живот. Все едно зад камерата е взела нож и го заплашва да стои мирен и да изпълнява. Гучане, ако си взет за заложник от кукундрела, направи стори, в което мигаш бързо три последователни пъти. Няма да можем да те спасим, но поне ще ни се затвърдят теориите за Ганчока. Честит имен ден на празнуващите днес!
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 6, 2023 15:09:49 GMT 2
Като стана въпрос пак за Блажев, се сетих за нещо, което исках да напиша още първият път, когато го коментирахте. Той, заедно с Папи Ханс и Димитър Калбуров са ми топ най-отблъскващото трио "интелектуалци". И докато последния не се вре много, много по предавания, въпреки че и той е на щат в 'На кафе', то другите двама са ми непоносими. Папи Ханс, великия текстописец, поет, писател, изпълнител, който с плоските си песни си мисли, че пише история в музиката. Жалваше се при Мондьо, че чалгата била толкова еднообразна, с равния си мазен гласец и най-унилата физиономия, все едно българската музика на неговите плещи се крепи. Опитва се да го играе голям пич, а всъщност е един надувко, който е загубил представа за реалните си възможности. Приятелката му също е голяма досада, къде ли не пробва и тя. Имало е песни, които харесвам и си ги слушах с кеф, но сега като чуя нещо негово по радиото, прехвърлям веднага. Блажко съм го гледала в 'Пощенска кутия за приказки' преди няколко години. Смешки, от типа на тези, които лелите във Фейсбук ги споделят наред с честитките за хубав ден. Жената как си избирала шампоан, колко неща гледала, пък мъжа ползвал 6в1. Ха-ха-ха. И той се добра до тази невероятна позиция 'панелист', ще го храни още известно време, после да му мисли. И другата лепка, която обикаля от телевизия на телевизия, барем някоя й предложи постоянна работа, Банда ще гостува в понеделник в 'Преди обед'. На нея какво й се случва изобщо, че да я канят на интервю? Определено споделям мнението ти - все едно си ми прочела мислите. Само искам да добавя още един дразнител псевдоинтелектуалец,който изпълзя от това На Кафе - Илиан забравих му фамилията или иначе известен като Илиан мъжът на Пипи, дъщеря на Сашо Диков. И той ми е същия самозабравил се превземалник взел се голямото добро утро като Блажев и Папи. Даже ако не се лъжа с Папи са си приятели - краставите магарета се надушват. Иначе подобно на Блажев докато беше в панела не спираше да плямпа за света Пипи Дикова и беше много досадно.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 6, 2023 15:21:39 GMT 2
Идвам да се поправя. Като гледам как му говори като на куче, възможно е " Дани " да не може да превключи на " мило ", ако по време на 'креватна гимнастика' Гането размахва камшика и го кара да се моли Не излиза от роля просто и това е
|
|