|
Post by zahir on Jan 6, 2023 23:12:37 GMT 2
Цитиридката изглеждаше доста по-добре на живо, поне едно време, като го гледах в Комеди Клъб-а. Костюмчетата хич не му отиват на фигурата плюс пред камера съм го забелязала, че се зъби супер странно. Хора, знаете,че обичам да карам всякакви курсове, днес доживях да прочета, че една девойка иска да постигне и изглежда като Попова-Янг. А вие се чудите кой вярва на Гергуц. //Няма ли някой да й пише на тази Мария дали и баща й не е бил блестящ? Някой и беше писал и веднага се похвали как на секундата го е блокирала. Значи тя лее жлъч, маскирана като псевдо-интелектуалка на НЕЙНАТА страница за починала съседка, която самата тя не познава, но всеки дръзнал да напише нещо бива блокиран. Баси простата патка.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Jan 6, 2023 23:40:40 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 6, 2023 23:53:32 GMT 2
Флорa имa ново видео, в което рaзкaзвa кaк е зaблудилa поcледовaтелите cи, че е обикaлялa из Европa. Многооо е добро! Не я бях чувала тази особа, но сега изгледах видеото й. Много се смях, много ми хареса монтажът. Голяма свежарка изглежда това момиче - нещо като бедна Джен Зи версия на Бандата, която обаче умее да говори и смешките й са смешни.
|
|
|
Post by misslisa on Jan 7, 2023 0:20:11 GMT 2
За много години, момичета! Честит Празник и на именничките! Бандата и някои други инфлута още вчера коментираха тоталната простотия, която са сътворили Слави и компания. То бива проява на липса на всякакво възпитание и интелект, ама това тяхното е отвъд! Фиво вече е свободен, може да поства в инстаграм безгрижно! Това момче дали осъзнава в какво се е забъркало?! И на мен ми е любопитно кой така старателно копира Мадмоазел Елито... Очевидно със Звезди са си приятелки все още 🤔 Не знам дали сте засичали funkdoobie в инста. Пловдивска мацка, която е супер свежа и отскоро има канал в youtube и прави видеа за музика. Много е весела, с чувство за хумор и говори с такъв хъс за музика, абе готина е!
|
|
|
Post by aquamarine on Jan 7, 2023 0:29:33 GMT 2
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 7, 2023 0:31:03 GMT 2
prikachi.net/image/8ng77HОле, а ти защо не написа книгата на английски,Пепке? Нали и без това ти тече мисълта на английски,а и да може главният герой,на гърба на когото написа “книга”, да прочете този шедьовър за брака ви? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fine on Jan 7, 2023 0:35:14 GMT 2
На Гергана последователите стабилно падат, затова прави такива "големи" giveaways. Дори и с миналия гивъуей не успя да закрепи положението и стабилно е загубила 150 последователи за 5 дена. Жалка си, Гано. Ще имаш само да си мечтаеш за повече от 158к, а скоро и тия мизерни гивъуеи няма да могат да ти помогнат.
|
|
|
Post by pilenceto on Jan 7, 2023 1:28:15 GMT 2
Добре де, не искаш хората да те плюят и да интерпретират събития и лица в живота ти. Ами филтрирай съдържанието, но не с филтрите на инстаграм. Не показвай всичко и най-вече пикантни кадри докато три малки деца са без теб. Всеки би се сетил, че това ще предизвика коментари и очаквано няма да са похвали.
|
|
|
Post by selestepan on Jan 7, 2023 2:06:53 GMT 2
Е как, blurred lines e да сме мачи-мачи с гаджето. Мачи-мачи напушачи.... prikachi.net/image/8ngy0USent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by saturdayafternoon1 on Jan 7, 2023 6:54:15 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 8:55:26 GMT 2
В някакъв тренд се превърна да се хвалиш, че са ти сложили скоба. За превишената скорост отдавна разни селяндури се пъчат и качват.("Готино" е да станеш микс кайма с асфалт, да) Браво на Петканова... Това, което е написал кервиз, чубрица и каквото е там е доста съмнително, да не кажа, че на мен изобщо не ми отговаря на истината.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 9:44:34 GMT 2
От Филипчо стана Филип Чао… Предполагам за по-лесно, че Филип не е един, не са и двама.
|
|
|
Post by ggvt on Jan 7, 2023 10:00:07 GMT 2
Супер тъпа се почувствах от видеото на Флора, аз явно съм много задръстена, никога не съм си представяла, че чак толкова може да се фалшифицира едно пътуване 🤣 Гането може само да се учи с нейното тагване от подлезите на Пловдив 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 7, 2023 10:16:48 GMT 2
Funkdoobie ми е любимка! Много се зарадвах като разбрах,че стратира канал. Имаме голямо припокриване във вкуса за музика и ми е голям кеф да я слушам.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 10:17:14 GMT 2
Гуцка е елементрно същество, само Капана ѝ е в главата, някой мол, кино и плюскане.Дори в Плд за толкова години това парвеню не посети други локации, а не е като да няма.Може би и тя като Деница не е "овчица", а е уникална.
|
|
|
Post by madeline on Jan 7, 2023 10:30:09 GMT 2
В една група за купувам/продавам книги има коментар под пост за бальона - "Проверете в жълтите контейнери. Там се събира хартия." Вчера в Ютуб пак ми излезе великото интервю на Пепа и Иво и го превъртях. Казват, че били супер прайвит, нищо не показвали, а недоброжелатели ги преследвали, но в същото време новата свекърва! пусна тяхна снимка лятото, Кабо и Джефрито (уж приятелки!) пускаха сторита, в които супер ясно се виждаха двамата, това не беше единичен случай. Имаше и от магазина на Майкъл. Пускаха си от едни и същи локации снимки, виждаше се Иво на някои снимки на Пепа. Какво реват?! Хем ги боли, хем ги сърби. Съфорумката, която ги снима, беше на същото място, никой не ги е преследвал специално до Черноморието, да не се изживяват като звезди.
|
|
|
Post by fif on Jan 7, 2023 10:36:01 GMT 2
Гергана се тагва от Капана непрекъснато, защото сигурно най-много хора в Пловдив се тагват там шансът профилът й/снимките й да попаднат на някого случайно се увеличава.
Нямам престава на какъв принцип действа инстаграм, но по пътя на логиката.
Много е е умряло всичко, което прави Гергана.
Най-богатият човек в момента в света бил собственика на ЛВ, бас хващам ще Гучи има заслуга, тя не спира да си купува чанти ЛВ. 😀😀😀
|
|
|
Post by mandarina on Jan 7, 2023 11:00:28 GMT 2
Е как, това със скобите е хем "не ми пука от правилата" хем "имам пари да си ги плащам" Петкановица винаги ми е била доста отровно същество, именно защото е винаги с маска на миличка и уж непринудена.
|
|
|
Post by mikoala on Jan 7, 2023 11:12:49 GMT 2
Даниела Хей за здраве ли тренира или за форма? Ако е за второто, от колко години я следя и промяна няма и на тези години и структура, които има, нада ли ще има. Ако е за здраве, защо са тези shape check снимки на всяка тренировка?
Севи получава отследване от мен. Толкова малко жилище и от десет ъгъла да се снима, все е скука и супер еднакво. Следвам и други профили, изпълнени с битовизми, но там поне са големи жилища, основно се чисти, готви, организира се, разнообразието е голямо, вдъхновяват и тн.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 7, 2023 11:22:05 GMT 2
Дано Гергана не се инфлуенсне от Флора, че кринджът ще мине на друго ниво. 😀
В едно стори Гергана каза, че Даниел ѝ обработвал видеата и чакала да види как ще се получат, явно неслучайно се е описал и като Digital Creater. 😀 Горкият, тя го ползва за какво ли не, като нищо новата му заплата да идва от Ганиния джоб (който предполагам е прокъсан като нея и е загадка от къде вади каквито и да е пари). Но кой нормален ще търпи това унижение и подигравка, да ползват квартирата му за снимачна площадка и да я развозва насам-натам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fine on Jan 7, 2023 11:33:52 GMT 2
prikachi.net/image/8nH9xvДнес нашата Гана е много продуктивна както винаги. Стана ми интересно, кои са тези младежи, които са се "записали" на курс. Ами реших да ги потърся и стигнах до извода, че може би 2ма от тях е зарибила покрай Импактърите, а третият е познат. Преди няколко дни беше споделила, че ще взима участие в някаква маркетингова лекция, която ще продължи 3 дни. Та ето ги кои са тримата хубавци: - prikachi.net/image/8nHHDU - за този много се колебаех, защото имаше и друг Валентин на когото е харесвала последните снимки, но видях че от МЕМОРФИНИТИ е харесала няколко снимки и ми стана ясно.
- prikachi.net/image/8nHdFj това е маркетинговият "експерт", на когото сигурно е обещала, че ще го рекламира 2-3 пъти и хората за обучението му ще завалят. Съмнява ме да си плаща човека 200лв. за тази простотия, дори не бих се учудила тя да му се е предложила.
- prikachi.net/image/8nHz8b - този е толкова заблуден, има 700 последователя и едвам докарва 20 likes на снимка. Ако си мисли, че нашето лъжливо овчарче ще му помогне да стане известен... Вече е започнал да докарва писаниците на Гергана, емоджитата и таговете, а най-вероятно и това е написано от нея. Гуца толкова ще ти помогне, че от 4 лайка на снимка ще станат 10, приятелю.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 7, 2023 11:34:51 GMT 2
Даниелка обича да намила и да шеймва като всяка средностатистическа леля по душа
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 11:35:44 GMT 2
Гергана с тия календари с задачки ме убива, деня ми започна с лекция от моя курс, сега следват 3 часа за нови знания и хванала и снимала някаква книга. Абе момиче, ти да не си в училище да си определяш 3 часа затова, 1 час за лекция, 1 час за упражнение и т.н. Супер нелепо е за човек на почти 30 години да ми ходи с планера за елементарни простотии. Ясно ми е, че се опитва да се изкара супер заетата бизнес дама ама не е, нелепа е. Честит имен ден на всички съфорумки! Бъдете живи и здрави и много горди с имената си!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 11:43:51 GMT 2
Той Гучан затова се е съветвал с нея за квартирата - все пак тя е настоявала да е инстаграмабъл, че мокета й вече се протри.
А този с маркетинговия ивент ми изглежда пълен шанаджия. Уж маркетинг експерт, а дрънка някакви глупости за мотивация и не знам си какво - въобразил си в че ще става следващия Тонкин
|
|
|
Post by mandarina on Jan 7, 2023 11:52:05 GMT 2
Като цяло ми прави впечатлениe, че всички много ги напъва ама дори не могат да си оправят бакиите дотолкова, че да са в съзнание какво точно продават Маркетинг ли е, мотивация ли е, билетчета за търкане ли , да му разтриваш ушите за късмет ли Карай, бате, да върви далаверата
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 7, 2023 12:04:43 GMT 2
Деница... За първи път виждам някой да слага на баница 2 кофички кисело мляко с 6 яйца🤕🤕🤕 Отделно тъпанарката купила детски късмети и не видяла и ги показва то отпред пише 😁 А самата баница изглежда трагично зле😆 корите са се сварили, глетаво, отгоре черна направо 🤕 и я показва. На нейно място ще се засрамя от резултата и повече никога няма да се пъна да влизам в кухнята. И не знам как може да живее 10 години с мъж и да е кръгла нула в кухнята 🤕 "По-българско меню, няма накъде - баница, кебапчета и РУСКА салата" 🤣🤣
|
|
|
Post by pandora on Jan 7, 2023 12:16:05 GMT 2
Гучан празнува РД на малката. Да му е жива и здрава и да расте здрава и красива. Интересното в случая защо Гането търка дивана в момента, а не е с тях. Явно започва да се усеща човека, че тази с гробището в устата само го излага
|
|
|
Post by l4444 on Jan 7, 2023 12:18:26 GMT 2
Момичета, ние сме много навътре в Ганиния цирк и сме наясно с целия фарс, обаче поставете се на мястото на някое рандъм момче от малък град без никакви изразени качества, но с мечти да изкара някой лев по лесния начин.
Гледаш профил с 160к последователи, маркови дрехи и чанти, пътувания до Милано (и Париж), giveaways със скъпи подаръци, препълнени графици с работни ангажименти... И тъкмо си казваш “е*аси живота” и тая ти пуска стори, че прави курсове, за да го постигнеш и ти. Ами, много ясно, че ще се вържеш.
Не знам дали сте забелязали, повечето ѝ “клиенти” са мъже. Жените са доста по-детайлни и интиутивни и забелязват fake lifestyle-а, а мъжете не знаят за какво да следят. Нито ще им направи впечатление протритият мокет, нито, че треньорът по тенис е всъщност спасител, картието - за 5 лева от али експрес, а ермеса - само блян. На прима виста всичко изглежда супер. Това, че е крива на ужас и не прилича на човек е бонус, защото, личното ми мнение е, че грозните жени дават на комплексираните мъже чувство на спокойствие и им вярват.
Та така.. това са мойте разсъждения за деня по така любимата ми тема за Гана.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 7, 2023 12:23:23 GMT 2
Гучан празнува РД на малката. Да му е жива и здрава и да расте здрава и красива. Интересното в случая защо Гането търка дивана в момента, а не е с тях. Явно започва да се усеща човека, че тази с гробището в устата само го излага Рожденият ден на дъщеря му беше скоро и Гергана участваше доста активно. Все пак не ѝ се случва често да е сред хора. Друг е въпросът колко беше адекватна да се прави на мащеха и да си качва снимки с майката на детето. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by komkama on Jan 7, 2023 12:41:46 GMT 2
Момичета, ние сме много навътре в Ганиния цирк и сме наясно с целия фарс, обаче поставете се на мястото на някое рандъм момче от малък град без никакви изразени качества, но с мечти да изкара някой лев по лесния начин. Гледаш профил с 160к последователи, маркови дрехи и чанти, пътувания до Милано (и Париж), giveaways със скъпи подаръци, препълнени графици с работни ангажименти... И тъкмо си казваш “е*аси живота” и тая ти пуска стори, че прави курсове, за да го постигнеш и ти. Ами, много ясно, че ще се вържеш. Не знам дали сте забелязали, повечето ѝ “клиенти” са мъже. Жените са доста по-детайлни и интиутивни и забелязват fake lifestyle-а, а мъжете не знаят за какво да следят. Нито ще им направи впечатление протритият мокет, нито, че треньорът по тенис е всъщност спасител, картието - за 5 лева от али експрес, а ермеса - само блян. На прима виста всичко изглежда супер. Това, че е крива на ужас и не прилича на човек е бонус, защото, личното ми мнение е, че грозните жени дават на комплексираните мъже чувство на спокойствие и им вярват. Та така.. това са мойте разсъждения за деня по така любимата ми тема за Гана. Тъкмо щях пиша, че колкото и да са залюхани, няма как да не забележат огромното разминаване между реалност и инстаграм лайфстайл, но в това за грозните жени и комплексираните мъже всъщност има много смисъл. Най-вероятно наистина им дава някакво спокойствие, че не е като лошите красиви, умни жени, които не ги забелязват и щом тя е успяла и те ще успеят. В царството на слепите, едноокият е крал е положението. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|