|
Post by Раче Осмокраче on Jan 7, 2023 12:46:56 GMT 2
Гучан май е на рожден ден на приятелче на детето му, нормално Гучана да я няма. Изгледах клипа на Флора, много ми хареса. Доста добре иронизира редица инфлуенсъри. Пускам си орангутаните Деница и Георги и ще споделя, ако много ме възмутят.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 7, 2023 13:39:21 GMT 2
Севи получава отследване от мен. Толкова малко жилище и от десет ъгъла да се снима, все е скука и супер еднакво. Следвам и други профили, изпълнени с битовизми, но там поне са големи жилища, основно се чисти, готви, организира се, разнообразието е голямо, вдъхновяват и тн. Напоследък наистина е голяяяма скука при нея. Прехласването и по чистата и блестяща тоалетна ми е честно казано смешно, а напръсканото с препарат огледало дори няма да го коментирам 😅 Всеки път съм на косъм да я отследвам и все викам - айде още малко... Изчерпа се отдавна. Мисля че и друг път съм споделяла, че следя една хърватка в ИГ. Тя качва в тик ток, но ми пълни душата. Има 4 годишно момиченце и момченце на 3-4 месеца. Едно че поддържа изряден ред и чистота с 2 деца и куче, постоянно споделя трикчета за почистване и рецепти, както и малко пазаруване и козметика. annie.xo.xo и е профила.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 13:56:31 GMT 2
Капитонката се завърна в инстаграм.
Ако си е сложила уста, я отследвам директно. Това, че е/беше естествена, беше единственият й неоспорим плюс в моите очи.
Другият голям плюс беше чувството за стил, ама и това изчезна с всички спонсорства на евтинджос бутици
|
|
|
Post by pchelica on Jan 7, 2023 13:58:17 GMT 2
Момичета, ние сме много навътре в Ганиния цирк и сме наясно с целия фарс, обаче поставете се на мястото на някое рандъм момче от малък град без никакви изразени качества, но с мечти да изкара някой лев по лесния начин. Гледаш профил с 160к последователи, маркови дрехи и чанти, пътувания до Милано (и Париж), giveaways със скъпи подаръци, препълнени графици с работни ангажименти... И това “рандъм момче от малък град” си помисли, че тая супер успяла бизнес дама би се хванала с него? Споменахте как Иво Аръков гони само заможни каки, добре де, но визуалната разлика между Иво и Гучан е оттук до небето…
|
|
|
Post by l4444 on Jan 7, 2023 14:04:44 GMT 2
Момичета, ние сме много навътре в Ганиния цирк и сме наясно с целия фарс, обаче поставете се на мястото на някое рандъм момче от малък град без никакви изразени качества, но с мечти да изкара някой лев по лесния начин. Гледаш профил с 160к последователи, маркови дрехи и чанти, пътувания до Милано (и Париж), giveaways със скъпи подаръци, препълнени графици с работни ангажименти... И това “рандъм момче от малък град” си помисли, че тая супер успяла бизнес дама би се хванала с него? Споменахте как Иво Аръков гони само заможни каки, добре де, но визуалната разлика между Иво и Гучан е оттук до небето… Реферирам към “клиентите” ѝ, които ми изглежда да са заблудени непрокопсаници, жадни за лесни пари. За “гаджето” не ми стига въображението да предположа какъв е филмът там
|
|
|
Post by dilinika on Jan 7, 2023 14:15:27 GMT 2
Честит имен ден на всички празнуващи!
И аз се замислих за Гането, дори нямам време да следя в детайли постове и сторита, но описателните преразкази на съфорумките вършат работа и ако човек чете форума от последните година- две ще е горе-долу осведомен за събитията и поведението ѝ.
Голям смях падна с тази Флора, благодарности на съфорумката, която я сподели. Евала за хумора и иронията, много от колежките ѝ ще се припознаят.
|
|
|
Post by fif on Jan 7, 2023 14:20:21 GMT 2
Капитонова се завърна и веднага започна да говори за пари.
Гергана може да ги заблуждава в началото, ама според мен в рамките на макс 2-3 месеца хората се усещат и бягат от нея. Онзи, с когото ходи на Пирин голф, един от Импакт, асистентка Ненка и тн, бройката е безкрайна.
Мария бдж и тя изчезна, скоро детето й беше болни, може да се е влошило и за това да я няма, а животът й беше толкова розов…
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 7, 2023 14:26:43 GMT 2
Баща ѝ към тези 350к ли влиза? Явно. 😀 Айде очакваме и на нейния имен ден един “gateaway”. 😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jan 7, 2023 14:29:26 GMT 2
Хм, нещо съм изпуснала, но коя е Мария БДЖ и що за име на акаунт
|
|
|
Post by fif on Jan 7, 2023 14:33:08 GMT 2
mariya.pg, но ние я наричаме Мария БДЖ. Вечно нахилена, скоро родила, не работеща, прекъснала студентка по право, за да роди и да става инстаграм звезда. Мъжът й е програмист, живеят в мезонет, а скоро май и в къща.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 7, 2023 14:38:48 GMT 2
Описание перфекциозо! Грацие, белла!
|
|
|
Post by ggvt on Jan 7, 2023 14:40:59 GMT 2
Гучан празнува РД на малката. Да му е жива и здрава и да расте здрава и красива. Интересното в случая защо Гането търка дивана в момента, а не е с тях. Явно започва да се усеща човека, че тази с гробището в устата само го излага Аз бях останала с впечатление, че рождения ден беше преди известно време. Спомням си партито на тема "Мики Маус" снимките с бившата на Гучан. А иначе Гучан надали е напуснал работата в хотела, ако наистина е работил като спасител, това е сезонна работа, така че най-вероятно сега си е безработен. Наистина никога няма да разбера откъде идват парите на Гана. Все още върви теорията в главата ми, че Гучанка заработва с някое от "онези" приложения. Допълвам се за Иво Аръков, но "каката" на Иво Аръков, не му е никаква кака, а е 2001г родена т.е. разликата им е едно 13-14 години, а доколкото знам баща й е "бизнесмен" от 90-те. Тя още в училище беше като си сложи силикон.
|
|
|
Post by ggvt on Jan 7, 2023 14:44:56 GMT 2
Момичета, ние сме много навътре в Ганиния цирк и сме наясно с целия фарс, обаче поставете се на мястото на някое рандъм момче от малък град без никакви изразени качества, но с мечти да изкара някой лев по лесния начин. Гледаш профил с 160к последователи, маркови дрехи и чанти, пътувания до Милано (и Париж), giveaways със скъпи подаръци, препълнени графици с работни ангажименти... И това “рандъм момче от малък град” си помисли, че тая супер успяла бизнес дама би се хванала с него? Споменахте как Иво Аръков гони само заможни каки, добре де, но визуалната разлика между Иво и Гучан е оттук до небето
|
|
|
Post by sisi on Jan 7, 2023 14:53:43 GMT 2
prikachi.net/image/8nH9xvДнес нашата Гана е много продуктивна както винаги. Стана ми интересно, кои са тези младежи, които са се "записали" на курс. Ами реших да ги потърся и стигнах до извода, че може би 2ма от тях е зарибила покрай Импактърите, а третият е познат. Преди няколко дни беше споделила, че ще взима участие в някаква маркетингова лекция, която ще продължи 3 дни. Та ето ги кои са тримата хубавци: - prikachi.net/image/8nHHDU - за този много се колебаех, защото имаше и друг Валентин на когото е харесвала последните снимки, но видях че от МЕМОРФИНИТИ е харесала няколко снимки и ми стана ясно.
- prikachi.net/image/8nHdFj това е маркетинговият "експерт", на когото сигурно е обещала, че ще го рекламира 2-3 пъти и хората за обучението му ще завалят. Съмнява ме да си плаща човека 200лв. за тази простотия, дори не бих се учудила тя да му се е предложила.
- prikachi.net/image/8nHz8b - този е толкова заблуден, има 700 последователя и едвам докарва 20 likes на снимка. Ако си мисли, че нашето лъжливо овчарче ще му помогне да стане известен... Вече е започнал да докарва писаниците на Гергана, емоджитата и таговете, а най-вероятно и това е написано от нея. Гуца толкова ще ти помогне, че от 4 лайка на снимка ще станат 10, приятелю.
За втория съм сигурна, че си се объркала, по-скоро тя да се учи как да лъже хората по-добре. Боби Москов е много успешен "продавач на надежди" за незапознати как се прави бизнес във България и прави по няколко огромни семинара годишно, преди работеше с Юли Тонкин и е страшно нахален, успешен и с милиони напред пред Гана. Тик тока му гърми, защото пуска въдички: Как да започнеш бизнес от 0-та"о и т.н. Продава фунии за продажби и книги и то доста усшешно, Хванал е нишата за дребни рибки и това му е аудиторията.За справка Marketing Hackers Conf и Маркетинг Хакери в Фб. По-скорсо си мисля, че Ганка е попаднала на неговите обучения и сега ще става Гуру и тя.. Основната част рибки на Ганка са от Импакт, защото там са изцяло момчета, които си представят, че имат успешен бизнес и лайфстайл и супер лесно се връзват на такива като Гана.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 7, 2023 14:59:12 GMT 2
Ох, и тоя ли е дете на Юлката Тонкин Направо нася цялата ни територия с нагли говедца-печалбари, от които пониква само схема след схема. Летящо спагетено чудовище, спаси ни!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 15:13:03 GMT 2
Малко оффтопик, но тъй като не съм единствената и други момичета се оплакаха. Много моля ненормалницата с фалшив профил, която спами по профилите на доста момичета от форума да престане. Това е мега детското поведение, знам че има много хора с прекалено много свободно време, но не си оригинална и не си забавна и не можеш да ни кажеш нищо, което не знаем. И друго ми е много интересно как успява да намери момичета, които нито са с имената си в форума, нито са давали подробна информация за себе си, малко странно как намира момичетата от форума точно и започвам да се съмнявам, че някаква информация изтича от тук и ще помоля админите, ако е възможно малко да се затегнат мерките, защото не е приятно някаква луда да чете подробно тук и после отива и спами в профилите на момичетата. Все пак този форум е, за да разтоварваме, а не да ни преследват ненормалници! Благодаря предварително и се извинявам за романа!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 15:28:07 GMT 2
Малко оффтопик, но тъй като не съм единствената и други момичета се оплакаха. Много моля ненормалницата с фалшив профил, която спами по профилите на доста момичета от форума да престане. Това е мега детското поведение, знам че има много хора с прекалено много свободно време, но не си оригинална и не си забавна и не можеш да ни кажеш нищо, което не знаем. И друго ми е много интересно как успява да намери момичета, които нито са с имената си в форума, нито са давали подробна информация за себе си, малко странно как намира момичетата от форума точно и започвам да се съмнявам, че някаква информация изтича от тук и ще помоля админите, ако е възможно малко да се затегнат мерките, защото не е приятно някаква луда да чете подробно тук и после отива и спами в профилите на момичетата. Все пак този форум е, за да разтоварваме, а не да ни преследват ненормалници! Благодаря предварително и се извинявам за романа! Sent from my iPhone using Tapatalk Да да ,чинно чела и разглеждала кой кой е , къде живее и тн.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 7, 2023 15:45:28 GMT 2
Боже...и такива ли откачалки има...дано се намери персоната и да се ограничи достъпа й до тук. 🤯🤯🤯 Деничка се хвали също така,че вече и тя слизала от колата и пазарувала в Лекси. Голям напредък 😬
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 16:06:27 GMT 2
Сиамските близначки -Звезделина и Елица са заедно в Загреб , така че объркали сме се , заедно са си . Бъдете готови за почти еднакви снимки 📸
Пепето голямо криене от жълтите издания (форума) и накрая баааам таз секси мазна снимка на Иво . Недей така бре жено, със слаби сърца сме , разхлопа ни се сърцето. Голям поздрав няма що .
|
|
|
Post by monster on Jan 7, 2023 16:22:39 GMT 2
Малеее доооста съм изпуснала. Яд ме е 😂. Аз влизам само да отбележа колко смешно ми стана онзи ден, когато Деница качи стори на дайсъна и написа има ли смисъл от това бижуу? 😂😂 много материална
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 16:41:48 GMT 2
Сторито за Ивановден е разбивация. 😂 След тази снимка на Фиво, вече ми е съвсем анти. Нищо мъжествено и секси. Да не кажа, че Чехляка, когато беше приведен в приличен вид, изглеждаше доста по-мъжествено и по-добре.
|
|
|
Post by mariaflower on Jan 7, 2023 16:41:50 GMT 2
Чудя се на хора като Гери Малкоданска, които не само, че си оставят детето да се вози в колата без колан и без седалка, ами и го снимат и качват на стори. В коя година живеят тези хора, 1973?
PS. Никога не съм си падала по по-възрастни мъже, нито по много по-млади, всичките ми гаджета са били +/- 2 години от моята възраст. Но като гледам сторито на Пепе си мисля, че бих взела някой готин silver fox на 50 преди да се хвана с някой като ФИВо, честно. Не е ли идеята на младо гадже да компенсира липсата на зрялост и акъл със сексапил?
|
|
|
Post by alliessa on Jan 7, 2023 17:07:11 GMT 2
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 7, 2023 17:20:43 GMT 2
Йоми на 30 ли става? Уау, мислех я за доста по-малка. Вярно, че почти винаги е с филтър, но все пак. Гергана е като леля ѝ за сравнение, поне има дребна физика, но в лице изглежда на неподдържана 40+.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 7, 2023 17:34:08 GMT 2
Сторито за Ивановден е разбивация. 😂 След тази снимка на Фиво, вече ми е съвсем анти. Нищо мъжествено и секси. Да не кажа, че Чехляка, когато беше приведен в приличен вид, изглеждаше доста по-мъжествено и по-добре. Само да кажа, че вчера гледах Филякови снимки, ми, че той с късата коса в неговия си цвят, с ризка и дънки, усмихнат, хваща окото! Много добре е изглеждал с Пепоната, поне това отчитаме като плюс. Даже на някои снимки си е направо симпатяга! Да маха тая паница от авата, която го прави да изглежда повече Бийтълс от самите Бийтилс, както и в то е добре, без да е прекалено мускулест... Има шансове доста да намери свястна мадама! Филка, безплатно давам идея, възползвай се!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 17:40:26 GMT 2
Съгласна съм, че щом момичета от темата са подложени на тормоз, трябва да се вземат мерки. Да следиш хората и да пишеш коментари за децата им, това е пълен абсурд.
Йомито е цялата в корекции. В никакъв случай не казвам, че без корекциите беше грозна (има я във видеото за “агенцията” на Петканови и Тъпотейчеви), но тогава беше доста невзрачна. Съвсем нормално си изглежда за момиче на 30. Гането винаги ми е изглеждала на момиченце под 20 като излъчване, визия и поведение.
|
|
|
Post by komkama on Jan 7, 2023 17:45:52 GMT 2
Фиво на сторито е като още по-изпаднала версия на Ф2. Признавам, че лятото на морето ми изглеждаше дори симпатичен, но може би защото винаги беше с шапка и очила 😂 Сторитата им са супер тъпи. Уааау, клуб сандвич, снимат там нещо, колкото да е еднакво и да се кефят, че вече може ли. Съвсем са се вдетенили.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 17:51:11 GMT 2
Малко оффтопик, но тъй като не съм единствената и други момичета се оплакаха. Много моля ненормалницата с фалшив профил, която спами по профилите на доста момичета от форума да престане. Това е мега детското поведение, знам че има много хора с прекалено много свободно време, но не си оригинална и не си забавна и не можеш да ни кажеш нищо, което не знаем. И друго ми е много интересно как успява да намери момичета, които нито са с имената си в форума, нито са давали подробна информация за себе си, малко странно как намира момичетата от форума точно и започвам да се съмнявам, че някаква информация изтича от тук и ще помоля админите, ако е възможно малко да се затегнат мерките, защото не е приятно някаква луда да чете подробно тук и после отива и спами в профилите на момичетата. Все пак този форум е, за да разтоварваме, а не да ни преследват ненормалници! Благодаря предварително и се извинявам за романа! Sent from my iPhone using Tapatalk Krisinka, за кого говориш? По-добре директно да напишеш тук потребителското й име за да я блокираме преди да е взела повече жертви. Аз явно по никакъв начин не съм им в таргета защото нито от Лелини са ми писали, нито тази спамърка. Чувствам се привилигерована.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 17:54:52 GMT 2
Малко оффтопик, но тъй като не съм единствената и други момичета се оплакаха. Много моля ненормалницата с фалшив профил, която спами по профилите на доста момичета от форума да престане. Това е мега детското поведение, знам че има много хора с прекалено много свободно време, но не си оригинална и не си забавна и не можеш да ни кажеш нищо, което не знаем. И друго ми е много интересно как успява да намери момичета, които нито са с имената си в форума, нито са давали подробна информация за себе си, малко странно как намира момичетата от форума точно и започвам да се съмнявам, че някаква информация изтича от тук и ще помоля админите, ако е възможно малко да се затегнат мерките, защото не е приятно някаква луда да чете подробно тук и после отива и спами в профилите на момичетата. Все пак този форум е, за да разтоварваме, а не да ни преследват ненормалници! Благодаря предварително и се извинявам за романа! Sent from my iPhone using Tapatalk Krisinka, за кого говориш? По-добре директно да напишеш тук потребителското й име за да я блокираме преди да е взела повече жертви. Аз явно по никакъв начин не съм им в таргета защото нито от Лелини са ми писали, нито тази спамърка. Чувствам се привилигерована. Преди няколко дни се говореше за въпросната спамаджийка.. mila_n7768. Беше писала и под поста на Пепе с фИво да я защитава.
|
|
|
Post by l4444 on Jan 7, 2023 18:00:32 GMT 2
Тука сме като истински приятелки - с различен вкус за мъже, защото мен...фИво доооста ме изкефи на тази снимка. 🤷♀️😂😇 забелязвам абсолютно всичко, което би могло да не се хареса на някои жени, но все пак го намирам за симпатичен тук.
|
|