|
Post by Почти безобидна on Jan 7, 2023 18:00:47 GMT 2
Йомито няма снимка без филтър. А е хубавка. Мой приятел се сроди с нея и по празниците бяха там. Няма и помен от кълнове - дай хляб, месо, както си трябва. А в профила някакви треволяци и обяснява колко я засищат и каква енергия имала. Смях в залата. Да казвам ли,че е приятна само и единствено на мъжа си? Била доста надута и естествено компетентна по всичко.
|
|
|
Post by deny on Jan 7, 2023 19:01:31 GMT 2
Деница готви някакви страшни буламачи, падам от стола с нея И не било добре за климата, че било толкова топло през декември : D Пак се плюнчи, че отнесли много хейт за Виена и отново не не влязло нищо в тъпата кратуна. О, свещена простота!
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 19:08:38 GMT 2
Гучи ще ме умори: “искам да се насладя на хубавото време”. Следващо стори: филмче вкъщи
А дали може някой специалист антрополог да ми разшифрова последния им рийл? Нищо не схванах
|
|
|
Post by 100helit on Jan 7, 2023 19:10:13 GMT 2
Криси, т.е. ти е писала по ИГ?
Bongo -докато тя пуска обувките, той се протяга и хвърля другия аутфит с пижамата и пантофите. Тя се облича със скачане, изненадана е,че не са нейните дрехи и т.н.
Некадърно е монтиран as usual.
Абе, Гуцон да не работи за Ruffles, във всеки рийл ги гледам вече.
Ох,не мога, на монтажно ниво е направила такива абсурдни неща,че чак искам да я консултирам.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 7, 2023 19:24:18 GMT 2
Ивчо Аръков и ММ са се познавали като съвсем млади понеже да движили в едни среди. Тава,което знам, е че Ивчо е получил големия старт в кариерата си благодарение на еднa леля, която е "обгрижвал". Не знам дали е на 100 процента истина, но изобщо не се и съмнявам да е.
Валката като отиде в Аржентина, кога разгледа столицата, та се пак заминавала. Че тя нищо не видя, но пък за сметка на това отивала към 51 си държава. Много е проста и повърхностна понякога.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 19:31:53 GMT 2
Иво Аръков ми е познат от “Фамилията”, където не мога да отрека, че ми хареса като актьорска игра, но ми беше странно, че е в каста, защото той беше едва на 24 и никому неизвестен, а всички други бяха вече наложили се имена - Стефан Данаилов, Деси Бакърджиева, Яна Маринова, Цветана Манева, Асен Блатечки, Ваня Цветкова и др. Явно не е попаднал там с актьорски умения, а е побутнат. На мен ми е симпатичен на външен вид и от тук разбрах, че е sugar mommy.
|
|
|
Post by m12d on Jan 7, 2023 19:36:36 GMT 2
Йетйе може ли да ми обясни как,щом гледа децата сама,тя е в Арте, те -в София? Самогледат ли се на 2,4 и 6? Blurred Lines предпошагам не е от песента, а "напушихме се на животно"? Иво Аръков е в магазин на Loius Vuitton, не го е срам да копира Ганка.Сигуено ще си тръгне без нищо,сокато нея я пбслужваха лато кралица. Сигурно децата са казали че не искат да ходят по почивки докато не навършат 10
|
|
|
Post by kalimera on Jan 7, 2023 19:40:55 GMT 2
Иво Аръков за малко да стане зет на Стоичката, но не си изигра правилно картите. Семейството усети овреме намеренията на артистчето и му би шута.
|
|
|
Post by sisi on Jan 7, 2023 19:49:41 GMT 2
[/quote]Валката като отиде в Аржентина, кога разгледа столицата, та се пак заминавала. Че тя нищо не видя, но пък за сметка на това отивала към 51 си държава. Много е проста и повърхностна понякога. [/quote] Аз пък да отбележа, че Валя Ексурзийката показва дооста висок стандарт на почивките..та те пътуват по два-три пъти в месеца и сега са отново на доста далечна и екзотична почивка. Преди това за Коледа бяха в суперлуксозни хотели из Алпите..Тя ходи там, за да си снима тоалетчетата по ски пистите, трябва доооста пари да изкарва. Според мен това не само от Youtube канала и реклами в инстаграм. Много е повърхностна, но и си признавам че аз и гледам влоговете с интерес из екзотични места
|
|
|
Post by ☀ on Jan 7, 2023 20:04:54 GMT 2
Филяка не разочарова обаче. Направи 2-3 епизода от новия проект и спря, както с всичко, което се захване. Сигурно Пепе го е включила в бизнеса със свещите, за да е сигурна поне, че за Матиас базов доход ще изкарва.
Маугли как прасна 6 яйца и 2кофички кис.мляко (трябвали й 400гр,а кутийките били 380😂), че и за кашкавал и пармезан говореше... Айде тя как да е, ама Гошо поне не е ли с елементарна култура на хранене ? Не са ли го хранили жени (майка,баба)...За разходите от Виена мога да си направя извод и то е, че са бедни. Бедни и духовно, и с нулева финансова култура..А те милите се имат за нещо повече. 4000+ за 3 дни в Европа и то зарязаха хотела и се прибраха от глупост 😂 Деница ще има да пили нокти още с този акъл
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 20:14:59 GMT 2
|
|
|
Post by tiberia on Jan 7, 2023 20:18:04 GMT 2
Деница не и догледах влога, но каза, че в предното видео за Виена е изяла бая хейт. Да, хора, “ХЕЙТ”. Не градивна критика. Специално си направих труда да прочета коментари под влоговете за Виена и всички “хейт” реално бяха учтиво написани, просто и казваха, че е можело да се възползва от много други неща. В началото я харесвах, понеже е една от малкото, която има реална работа, ама… наистина е простовата. “Не разбирала” защо нямало късмети за баница в супермаркета. Кое не разбира? Просто са изкупени?! Било “малко кофти за природата”, че на 1 януари било топло като пролет. Сериозно… “малко кофти”. Егати подбора на думи честно!
По принцип никога не съм следяла Пепе, но сега с тоя фИво ми стана интересно до къде ще стигнат нещата, та взех и я последвах😄 иначе момчето не е лошо, изглежда ми симпатичен на външен вид (не коментирам, че не си пасват хич с нея). Той какво работи всъщност? Писал се е ди джей, но в онова интервю при мон дьо май каза, че след катастрофата е спрял. Представяте ли си всъщност да се задържат, да се оженят, да си родят още едно дете и след 10-15 год да ги гледаме по интервюта по тв.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 7, 2023 20:21:28 GMT 2
Деница и Гошо са изхарчили 4000 за 3 дни във Виена, сериозно? За това, което видяха, не бих дала и 500 лева. Нормално да не им хареса, но с тоя манталитет никъде няма да им хареса, освен вкъщи.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 7, 2023 20:24:36 GMT 2
Деница и Гошо са изхарчили 4000 за 3 дни във Виена, сериозно? За това, което видяха, не бих дала и 500 лева. Нормално да не им хареса, но с тоя манталитет никъде няма да им хареса, освен вкъщи. Да. 2000лв беше хотела, 260-270 хотел за кучето, после 1000 и нещо за дрехи и останалото гориво и Кфс и Старбъксето 😂😂😂 Наистина, много са ограничени двамата и не вдяват и от един коментар. На човек, който се има за капацитет нищо не можеш да му обясниш. Пюр сеир и това е.
|
|
|
Post by pdimitrova on Jan 7, 2023 20:26:00 GMT 2
Честит имен ден на всички съфорумки, които празнуват днес! И според мен Капитонова е посегнала към иглите и се е боцнала в устните.. Жалко наистина, имаше големи претенции, че е естествена и различна от масовката. И аз я следвах предимно заради визиите, които показваше, но точно тези нейните си, а не платените партньорства. Профилът ѝ много се промени след Ергенът и вече има unfollow от мен.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 7, 2023 20:40:07 GMT 2
А Деница като каза ,че се е виждала с приятелка в Старбъкс бях убедена ,че говори за Николчето.Та тя други приятели няма... Ама явно й е забранено да говори вече за нея,след като си свали и Инстаграм. Там наистина ми е интересно какво се случва,това дуо ми бяха най - забавния криндж.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 20:46:20 GMT 2
Капитонова я забелязах още преди Коледа, че джуките ѝ са по-големи, но не съм сигурна дали е зарди филтрите дето използва или просто си е сложила и тя филър в устата и вече е поредната от масовката..
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 7, 2023 21:02:04 GMT 2
А Деница като каза ,че се е виждала с приятелка в Старбъкс бях убедена ,че говори за Николчето.Та тя други приятели няма... Ама явно й е забранено да говори вече за нея,след като си свали и Инстаграм. Там наистина ми е интересно какво се случва,това дуо ми бяха най - забавния криндж. Оо Да. И на мен ми е супер интересно, защо така изчезна Николчето. В ютуб изтрила всички видеа с Пецулан 😁 Инстаграма свалила. Поне все още е във Фейсбук. Там на профилната се целува с някой нов гаджок. Но според последните и снимки в ИГ, където се беше в някакъв скъпарски апартамент, явно си е намерила някой паралия. 😁 И според мен заради него си свали ИГ, нито качва в ютуб. Иначе кринджа при нея беше космически. С ММ и следяхме влоговете, особено рутините където се мажеше с 353295 вида мазила и спрейове. 😁 Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by 🙃 on Jan 7, 2023 21:02:17 GMT 2
Деница, квото каза:. "Във Виена наистина всичко беше на Немски, а ние Немски не знаем" 😂🤣😂🤣🤣😂 сякаш седят Австрийците и си казват " Аууу Деница и Гошо идат, ще им направим гадно."😂😂🤣😂
Как не хакна Пармезан на баницата, щеше да стане чудна. 😂🤣 Но жената с болна жлъчка и черва плющи руска салата, баница и кебабчета. И после чая за отслабване на екс мъжа на Джуганито.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 7, 2023 21:28:21 GMT 2
А Деница като каза ,че се е виждала с приятелка в Старбъкс бях убедена ,че говори за Николчето.Та тя други приятели няма... Ама явно й е забранено да говори вече за нея,след като си свали и Инстаграм. Там наистина ми е интересно какво се случва,това дуо ми бяха най - забавния криндж. Оо Да. И на мен ми е супер интересно, защо така изчезна Николчето. В ютуб изтрила всички видеа с Пецулан 😁 Инстаграма свалила. Поне все още е във Фейсбук. Там на профилната се целува с някой нов гаджок. Но според последните и снимки в ИГ, където се беше в някакъв скъпарски апартамент, явно си е намерила някой паралия. 😁 И според мен заради него си свали ИГ, нито качва в ютуб. Иначе кринджа при нея беше космически. С ММ и следяхме влоговете, особено рутините където се мажеше с 353295 вида мазила и спрейове. 😁 Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk Аз имам една теория, дано не съм права. Ама този новия и заможен тип може да е някакъв сутеньор. Кой в България те води на екскурзии в чужбина на втория месец от връзката...а и това да си махне Инстаграм е супер съмнително...дано не съм права,но това ми подсказва червената лампичка. Или е някой от подземния свят и не трябва да има следи от него в интернет. Но то пак води до наркотици,сутеньорство и тн бизнеси...Ако някой от Пловдив ги е засичал,нека каже дали съм права и кое е това момче толкова мистично...
|
|
|
Post by fif on Jan 7, 2023 21:28:28 GMT 2
Онзи Пацулан ли какъв беше на мен лично не ми харесваше, Васето беше по-добре, те бяха и сгодени. Тик тол профилът й стои: www.tiktok.com/@nicoledbbbbbb?_t=8YpvcOsFXVN&_r=1Последно аз Никол я видях в мол Пловдив, в магазин okaidi, разпределяха стока.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 7, 2023 21:40:01 GMT 2
Нали във Виваком работеше, сега в окайди ли се е преместила? Супер странно...
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 7, 2023 22:00:18 GMT 2
Мърлявото Николче наистина изчезна изчезна от инфлуенс небосклона, а беше толкова абсурдна милата. Любимото ми беше как си купуваше кецове на Карл Лагерфелд, а вратите у тях нямаха брави. За приятелят и, който бива крит - възможно е да е просто женен. Пловдивските Валя и Моро ги изгледах - дали една камара пари за това велико пътуване. Иначе, нещото, което ми впечатление от разбивката на разходите е, ще някак много скотска програма са имали - веднъж седнали в сладкарница и веднъж поръчали рум сервиз - а през останалото време на какво да карали? Може и аз да не съм права, но аз като отида някъде, обичам да си угаждам - да ядем в местни ресторанти, да сядаме по кафета, сладкарници, да пием коктейли. Все пак, не ходя по екскурзии всяка седмица, поне като ида, да си изкарам хубаво. И пак, въпреки че не си правя сметка на парите, когато съм на почивка, никога не съм харчила така безразборно, като тях - 2К за хотел за няколко вечери е абсурдно. А и те стояха само в стаята, не е като да са се възползвали от предимствата на хотела. Да не говорим, ще заради тъпотията си и оставиха 1000 лева, като си тръгнаха по-рано.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
ava
Junior Member
|
Post by ava on Jan 7, 2023 22:03:04 GMT 2
Деничка отново изкърти с новия влог. Няма да повтарям нещата, които вече са коментирани, но искам и аз да спомена няколко "хайлайта".
Искаше да сложи късмети в потресаващата баница, но се оказа, че е купила такива "за деца". Тя си знаела, че ще са "по-детски" (на тях буквално си пише "ЗА ДЕЦА"), но си мислела, че все пак ще са "съвсем нормални" - точен цитат. След като мрънка сума време как е дала цели 3 лева на вятъра, в крайна сметка заключи, че те така или иначе са си само двамата с Георги и няма да е много интересно да има късмети....
Продължаваме... Георги имал наблюдения, покрай обиколките им из града, че има повече "деца момичета" отколкото "деца момчета" и Деница ни приканва да й напишем коментар "дали изобщо ги забелязваме тези неща и наистина ли момичетата деца са повече, отколкото момчетата напоследък". Иначе Деница смята, че са приблизително еднакъв брой. Просто WTF?!
И накрая относно коментарите й за "хейта". Иронично подмята, че за Старбъкс, КОЙТО МНОГО НИ БЪРКАЛ В ЗДРАВЕТО НА ВСИЧКИ, е дала само 18 лева във Виена. Очевидно не може да вникне и да разбере, че проблемът със Старбъкс не е цената му, сигурно пак си мисли, че хората й завиждат на парите. Проблемът е, че където и да отиде, не се интересува от история, култура, местна кухня, забележителности - на първо място в програмата е да обиколи всички Старбъкси. Но един толкова глупав човек като нея няма как да го разбере това - тя си мисли, че хората я плюят и й завиждат ей така, за спорта.
Относно критиките, че не се беше поинтересувала да разучи коя сграда каква е и какво вижда пред себе си - казва, че ни показвала себе си от сега за сега, без да си подготвя речи и да ни лъже, защото няма желанието да си изгражда фалшив "образ" за влоговете. Най-лесно било да ни чете от Гугъл кое какво е, но не смята, че е нужно - все пак всички могат да четат и не мисли, че е нещо похвално или нещо "уау" да прочетеш информация от Гугъл. На мен ми е крайно смешно, че тя си мисли, че хората я чакат да ги образова и видиш ли тя е толкова истинска, неподправена и неподчиняваща се на нормите като отказва да го прави ?!?!? Хората й казват да се поинтересува на първо място, заради себе си, за да обогати своята обща култура, а тя се мисли за истинска и "излязла от кутийката" понеже отказва малко от малко да се информира.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 7, 2023 22:18:46 GMT 2
Деница и Гошо са изхарчили 4000 за 3 дни във Виена, сериозно? За това, което видяха, не бих дала и 500 лева. Нормално да не им хареса, но с тоя манталитет никъде няма да им хареса, освен вкъщи. Да. 2000лв беше хотела, 260-270 хотел за кучето, после 1000 и нещо за дрехи и останалото гориво и Кфс и Старбъксето 😂😂😂 Наистина, много са ограничени двамата и не вдяват и от един коментар. На човек, който се има за капацитет нищо не можеш да му обясниш. Пюр сеир и това е. Нямам думи. Това какво прави преживяването ѝ във Виена различно от това във всеки голям западен град? Че тя и в София може да пие Старбъкс, да яде КФС и да си резервира скъп хотел. Поправете ме, но тя май не отиде до никой дворец, нито до Пратера... това е скандално.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 7, 2023 22:26:30 GMT 2
Че тя за тези пари Деница да си бяха наели студио/ мини апартамент по- в центъра и нямаше да обикалят с чосове за паркинг . Щеше да им е една идея по- широчко и вяроятно щяха да имат възможност да си направят нещо за ядене щом е чак толкова взискателна , защото на нея видиш ли нищо не ѝ харесваше , а когато ѝ да и пусна влог яде боклуци . Във Виена има страхотни кафета даже и за “to go” , oбаче пусти Старбъкс “диабет в чаша” и kfc толкова да са ми е Анти тези марки.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 7, 2023 22:38:14 GMT 2
Важното е че в Миланото й е харесало. Как няма, нали тогава всичко почти беше организирано от Абаут ю. Бяха сигурно за два дни там. Нищо не беше видяла от града, но там й харесало повече. 😁 Да питаме Георги дали в Милано му е харесало повече,като трябваше да я чака в колата докато е на великото събитие.😬🤐🙆🤯
|
|
|
Post by plam on Jan 7, 2023 23:00:52 GMT 2
Нямам думи колко кухо парче е Деница...точка 😳😳😳
|
|
|
Post by vrana on Jan 8, 2023 0:05:46 GMT 2
Прекрасен начин да опознаеш човек е по време на пътуване. Пусни го и наблюдавай. Не съм гледала видеото от Виена, но нямам и намерение. Как е възможно да са толкова ограничени, кръгозорът им е лимитиран до големината на отвора на сламка от Старбъкс.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 8, 2023 0:14:10 GMT 2
Тя по-добре да не беше истинска. Не вижда ли, че хората са потресени колко просто парче е? Тя каквото и да й кажеш все е хейт, завист и злоба. За нея градивна критика няма. Еми патко заспала, като не можеш да приемеш, че не всички те харесват напусни социалните мрежи, толкова е просто. И без това е много успешна бизнес дама😁 и това в YouTube е за забавление😁😁😁 само дето съм сигурна, че парите за парцали ги взима от тия социални мрежи и спонсорства😆 Тоя Гошо и той нещо вече не иска да се появява във видеата, явно е осъзнал, че наистина се излагат и решил да се покрие 😁
|
|