|
Post by Deleted on Jan 8, 2023 0:43:26 GMT 2
Топ майтапът на седмицата от Деничка. Мисли се за различна от останалите 🤣🤣🤣🤣 душо, ти по-еднаква от масата не знам дали някога ще бъдеш. Старбъкс, мейнстрийм вкус за мода (бтв искала да учи за дизайнер, модното гуру 😂), филъри, нокти, празен живот, куха глава, лошо изразяване, елементарни разбирания за фундаментални неща.. с кое си по-различна, щот не мога да си го представя? Ей, ще ме довършиш по-скоро и от Гането.
|
|
|
Post by selestepan on Jan 8, 2023 5:43:49 GMT 2
Грам не ми изглежда привлекателно - хилав и с още девствени косми по гърдите, има чаровни очи момчето и може би след 5-10 години ще стане един наистина чаровен мъж, но когато узрее, защото още не му е дошъл моментът според мен. И в това няма нищо лошо принципно, всички сме били хилави (или пък пухкави) тийнове и с времето се оправяме. Както казвате, въпрос на вкус, и аз съм тийм силвър фокс (много ми хареса този израз хахах), но няма лошо да има и мацки, които си падат по млади ярета. Лошо няма 😜 Това сигурно е най-малкото, което ми боде очите в цялата картинка, много повече ме отблъсква, че Пепа постоянно зарязва децата, за да си ходят по хотелчета и ваканцийки с гаджето, както и че вероятно почти 80-годишната й баба гледа трите деца, щом Джовани и жена му са се отдръпнали от щерка му. И разбира се, баща й на Пепе винаги го е представяла като мега готин пич, колко е страхотен и колко много го обича. Но хоп, изведнъж имаме ново гадже и за него има стори със снимка за имения ден, но собственият й баща, който 30+ години се е грижел за нея като за принцеса, няма да получи стори и публична честитка за имения ден... Е това ми е много противно, много ме дразнят неблагодарни на родителите си деца, които от прясно влюбване забравят приноса на родителите си и всички дългогодишни грижи. Много ми е просташко. Щом може за гаджето, какъв й е проблемът за 30 секунди да качи коя да е снимка на баща й или баща й заедно с децата, и да напише Честит имен ден и на моят невероятен/страхотен или нещо си там баща. Наистина е за 30 секунди занимавка, но за мен показва елементарно уважение. Да, не е нужно да го правиш публично и да пускаш стори ПО ПРИНЦИП, но след като пускаш за гаджето си, толкова ли ще ти опадат пръстите да пуснеш едно и за собствения си баща?!
Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 8, 2023 8:53:45 GMT 2
И мен не спира да ме изненадва Деница колко е ограничена. Дънинг-Крюгер в действие. Не съм сигурна проблемите със жлъчката от KFCто ли са или от собственото й готвене. Тя няма елементарни познания. И като видях как държи белачката ми стана лошо Флора принципно не я харесвам, защото съм работила с нея и е мега несериозна и го доказва за пореден път - пускаш видео, снимано юни през януари на следващата година... Но не мога да отрека, че беше мнооого добро, много се смях и доста иронизира инфлутата.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2023 9:00:34 GMT 2
Видеото на Флора наистина е много добро. Нещо различно от редовния предъвкван от всяка инфлуца контент.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 8, 2023 9:03:09 GMT 2
В Деница едно от нещата, които Най-много ме дразнят е, че не спира да се жали за здравословните си проблеми и в следващия момент я гледаме как не спира да яде боклуци. Здравословна била баницата, защото била с по-малко олио😁. В следващия момент яде попити с мазнина картофи и крила. 🤕 И то мазнина не се знае от кога. Като толкова й се ядат да си купи еър фраер и да готви на воля без мазнина. В здраве не инвестираме, но в скъпи парцали 🙄 Дрехите били нейна страст от дете 🤧 нали уж нямала възможности и от 0 стигнала до тук? Започва да ми е жал за това момиче, защото всичко, което прави е от избиване на комплекси от детска възраст. Не разбира, че дрехите не са най - важното като IQ-то ти е колкото на консерва с копърка.
|
|
|
Post by fif on Jan 8, 2023 9:12:05 GMT 2
ibb.co/R6jgBp7ibb.co/9TZpkdDКакво е това модно недоразумение? Плетена блуза, набутана в дънките. А ноктите са мнооого грозни, някакви криви, приличат на лопати. И в салона е сложила от възможно най-евтините пердета на бройка.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 8, 2023 9:28:56 GMT 2
vm.tiktok.com/ZMFKkYNpe/Кулинарните "шедьоври" на Деница Тъпото продължават с пълна сила🤣🤣🤣 И тя снимала лекарствата и после в асансьора как излиза. Поредната простачка, разнасяща бацили.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 8, 2023 9:53:51 GMT 2
И мен много ме възмути, че излиза болна, дано да няма и часове днес, защото с клиентките й си дишат в лицата буквално.
Голяма страст са й дрехите - ходи с разгърнати долнища и 2 размера по-големи суитчъри... Нали я видяхме на събитието на Абаут ю как се беше спретнала.
|
|
|
Post by fif on Jan 8, 2023 10:14:16 GMT 2
Хъх, инстаграм ми предложи профила на приятелката на Мъци, ама по-фрапантното е тази снимка, направо като спойлер я чаквам, че е страшно… Първо си помислих, че е колаж, ама не е. Аааааа и в профила на този какви гнусни снимки има 🤨
|
|
|
Post by 100helit on Jan 8, 2023 10:44:53 GMT 2
Енджи Касабие не знам какво си е правила на носа, но изглежда адски състарена, косата изсъхнала, пак с грозния бретон като на Галя, евтин изкуствен ланец. Преди ми беше много симпатична и красива, жалко.
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 8, 2023 10:45:21 GMT 2
Хора, тая година забравих да сложа олио на баницата 😂 само си намазах тавата и в плънката изобщо не сложих 😂 Стана си мека и пухкава, така че Деница би могла да пробва и без. Ама какви са тия пропорции 2 кисели млека, 8 яйца 😳😳😳 Аз не ги гледам, че ми е много проста, но като чета тук, направо не мога да повярвам, че тия хора са истински.. В тикток вчера ми изкочи нейно видео, бяха я питали защо вървяла като мъж и отговорът беше, че баща и много искал момче и явно затова така вървяла 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ и наистина в откъса от видеото се вижда, че походката и е на мъжкарана
|
|
|
Post by emmilie on Jan 8, 2023 10:51:20 GMT 2
|
|
|
Post by pchelica on Jan 8, 2023 11:02:01 GMT 2
Четенето явно е най-новото “чудо за 3 дни” на Гана - за пръв път в живота си отваря книга и сега ще я гледаме на всяко стори…. 🤦🏼♀️
А след това ще я захвърли при другите “чудеса за 3 дни” - тениса, фитнес тренировките, алайнерите, шофьорските курсове, грижата за домашен любимец, Морфинити…
|
|
|
Post by sisi on Jan 8, 2023 11:08:28 GMT 2
На Гана сигурно от "сектата" са и казали да прочете Атомни навици, щото е модерно да се правиш на супер продуктивен (всъщност беше преди 3 години, когато нашумя книгата) Ако наистна я осмисли, в което се съмнявам - трябва доста да я хване срам от безсмисленото съществуване, което води! Направо ме хваща срам, че живея в един град с куп прази тикви, като Гана-фешън гурото, Деница-тъпото и пр...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2023 11:11:46 GMT 2
Всеки си има вкус. Просто Ивчо не е на 15, а на 25 и вида на тийн с плешива брада просто не ми се връзва. Един мъж на 25 години определено не изглежда недорасъл, смешен и детински. Космите му, отпуснатия корем, хавлийката…майката на майките не можа ли да му направи една по-прилична снимка. Никога не съм си падала по по-възрастни мъже и дори не заглеждам такива. Въпреки това с Ивчо имаме само година разлика (той е на 25, а ние с ММ на 26), но изглежда като някакво детенце и не намирам нищо привлекателно в него. А синеоките изобщо не ми харесват. Външният вид няма никакво значение в случая. Това просто е една обречена връзка и цялата история е нелепа. Явно, че той е по купоните, как си представя Пепе, че с това момче ще създаде нещо сериозно, след като има три деца. Баба й направо евала, че на тези години гледа малки деца, но хич не й завиждам. Матиас през повечето време може би е при Чехляка и бабата гледа само момичетата, но дори това ми изглежда много за жена на 80 години. Да е жива и здрава жената, дано Пепе си намери бързо нов мъж от семеен тип, за да си гледа старините баба й на спокойствие.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 8, 2023 11:18:53 GMT 2
Чехляка беше от семеен тип, ама явно беше скучен за Пепка…друго си е партита, джойнчета, ау… Не разбирам как не увря главата след толкова много грешки, които направи…добре, не искаш да се грижиш за деца, тогава защо раждаш още и още?
|
|
|
Post by mandarina on Jan 8, 2023 12:09:00 GMT 2
Приятелката на Мъци я следвам в IG, честно казано ми е готина, има як хумор, със самочувствие е, обаче някой път такива полу-онлифенс снимки праска, че се чудя защо??!?!??! Ще съм дисидентски глас, но все пак държа да кажа, че има и друго мнение за Флора освен всенародна любов (за общото ѝ творчество говоря, не за конкретния клип). И то е именно на тема уж най-голямата ѝ сила - политически анализи и обществени теми. Липсват ѝ МЕГА много познания, които не попълва, немарлива е по отношения на проучванията и анализите си, оттам прави повърхностни изводи, и реално обучава младата си аудитория на същото повърхностно мнение. За мен има изключително непокрито самочувствие не защото има познания, а защото просто е единствена в това поле и няма конкуренция, и е иззела тази позиция. Сигурно много от вас не са съгласни, не търся полемики и да се убеждаваме в едно или друго, всеки да си мисли каквото иска, просто исках да го напиша за тези, които виждат нещата като мен, да си знаят че не са сами в мнението си. П.П. Модно е този или онзи да се заклеймява като интелигентен ютюбър, празноглав, заядлив (Жечев) и т.н., но етикетът никога не е цялата истина.
|
|
|
Post by Ахинора on Jan 8, 2023 12:11:24 GMT 2
Аз съм на 28 и никога не бих се загледала в Иво, прилича ми на 16-годишен, а реално имаме само 3 години разлика, пълен дечко е в лице. Тази снимка не му прави услуга. Деница каква супа направи - пилешка с домати и застройка от цяло яйце, брашно и кисело мляко Чета и за баницата с килограм кисело мляко, как се е опекло това нещо изобщо?
|
|
|
Post by haladriel on Jan 8, 2023 12:13:41 GMT 2
Деница има камъни в жлъчката, защото тогава е свалила прекалено много килограми в малък период от време. Имам и аз такива познати със същите проблеми.
Пепе в интервюто ми приличаше на ромка, която се обяснява колко деца от кой имала и защо е зарязала бащите им, като разбира се тя е жертвата. 😂 иначе си каза за Филяка - била е нещастна с него, а за фИво каза първо че първата им целувка била на плажа, а малко по-късно в интервюто казаха, че просто им е харесвало да се крият. Много бързо си промени мнението.
|
|
|
Post by livia on Jan 8, 2023 12:19:36 GMT 2
Пуснах влога на Деница от любопитство, защото живеем във Виена - не знам какво да кажа, аз толкова ограничен човек не съм виждала... Мъжът ми беше потресен и не издържа до края. Любимото ми беше като каза, че пасажът на Хофбург е църква Също самият Хофбург беше "Парламента може би". Деница няма абсолютно никакъв смисъл да пътува, само пари на вятъра дава.
Честно казано за мен (от малкото, което съм гледала) Валери е на същото ниво - просто тя специализира в травел влогове (благодарение на Мартин) и знае кое как да заснеме/покаже и какво се харесва и гледа. Иначе откъм заинтересованост и обща култура май е същата.
пп. Маникюрите на Деница наистина са потрес, не разбирам как хората дават пари за това. Аз с моите две леви ръце и нула опит, се справям по-добре вкъщи...
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2023 12:23:45 GMT 2
Ако ми кажете каква е логиката на последното стори на Пепе, ще ви черпя. Начи такива сторита с нацупени джуки и да ѝ гледам грозните очила не са модерни от има няма 2-3 години. Тия сторита може да си ги ограничи за близките приятели ама всички да ѝ гледат малоумните стойки.. ай мерси.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 8, 2023 12:29:12 GMT 2
Криси, мусакджийке злобна, така изглеждат хората, дето току-що са праили *екс (да съкратя и аз като Гергуц) иии могат да си позволят да стават в 12:00, щото гледат сами три деца.
Ама ти откъде да ги знаеш тия работи.Дарила ли си някоя ДУША с дете *или три*?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2023 12:41:28 GMT 2
Криси, мусакджийке злобна, така изглеждат хората, дето току-що са праили *екс (да съкратя и аз като Гергуц) иии могат да си позволят да стават в 12:00, щото гледат сами три деца. Ама ти откъде да ги знаеш тия работи.Дарила ли си някоя ДУША с дете *или три*? Тей, тей от къде да ги знам аз тия неща като още не съм се размножила, нямам 25 годишно гадже, не ходя на дискотеки, не нося къси поли.. скучна съм аз, за това съм мусаджийка. Мусаката идва при теб, спечели си я!
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 8, 2023 12:43:22 GMT 2
Аз ли съм консервативна,или снимките на дъщерята на Биляна Йотовска са малко too much предвид,че е на 12? С майка ѝ се снимат в еднакви пози,само дето силиконът на Йотовска изпъква. За нея и мъжът ѝ разбрахме всички,че са разкрепостени. Редовно по почивка се снимат докато той ѝ стиски или гърдите,или дупето. Чудесно е,че има страст след толкова години,но аз не искам да гледам домашните фотосесии на други двойки. Плюс това, набитата кратуна на Димитър и самодоволна усмивка са последното нещо,което бих намерила за секси. prikachi.net/image/8nNjA5 prikachi.net/image/8nNdzmSent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by vrana on Jan 8, 2023 13:01:04 GMT 2
О да, засичала съм дъщерята на Йотовска на няколко пъти и също ми е правило впечатление, че някои снимки са откровено пошли. Но не знам защо съм се объркала, че е на около 14. Напълно излишно е това сексуализиране на толкова малки момичета. На 12 се е (извинете) изгъзила на плажа О.о Фокус върху задните части и дългата красива коса. И това достъпно до всички потребители. Не знам, не знам, не съм майка, надявам се някой ден да бъда, но сигурно ще съм ограничена и задръстена защото ни мисля че е подходящо да снимаш дъщеря си по този начин и да я качваш открито в социалните мрежи с филтри по лицето. Задръстенячка съм си сигурно. Годините на тази чистата, детска невинност постоянно падат. Става от гнусно по-гнусно.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2023 13:06:08 GMT 2
И според мен Никол от много рано имаше инстаграм със снимки по бански и позите на майка й. Позволили са на дъщеря си да качва такива снимки на 12 години, а после Димитър Димитров ходи в подкастове да обяснява, как много се притеснявали, че дъщеря им ще излиза на среща с момче.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 8, 2023 13:11:49 GMT 2
Освен оценка на спирките на метрото, предизборните клипове и то като тема, нищо друго не се сещам за Флора като творчество по-назад.Ако не са подкасти на някакви съществени теми, другото го гледам по филтърната система.
За Иво Аръков-да, по-малка била приятелката му от него, а колко баща ѝ е бизнесмен и какъв, не сме се задълбочавали, просто слабо ме вълнува. Наш познат се беше снимал с тях и стана въпрос, той ми каза-"баща ѝ е мой приятел, има бизнес". За Джугани също не съм го питала, с нея също имат снимки, както и с други.
|
|
|
Post by mandarina on Jan 8, 2023 13:16:17 GMT 2
Днес съм морализатор, но нещо което ме учудва е как Митко приема Биляна да продължава с нейното еротично шоу с танци От нея заради някакво предаване съм останала с впечатлението, че е много отдадена майка и домакиня. И какво, слага вечерята, целува всички за довиждане и отива да прави еротични танци вечерта? Объркана съм P.S. Лелеее, дъщеря й колко е пораснала На тая снимка ми се струва като на 16 поне P.S. О, и още нещо, някой гледал ли е видеата на Ваня Щерева? Аз не съм пускала, само за минутка-две едното, защото загледай интериора на дома й Има елемент на кич, но доста ми хареса Какво говори нямам идея
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 8, 2023 13:44:58 GMT 2
Аз идвам с една друга тема, която от известно време си мисля, но днес пак се сетих, когато тръгна някакво клипче на Стефи (на Стан приятелката) от Париж. Прави ми впечатление как редица инфлуенсъри, които са на 25+ не са пътували или летели със самолет. То им и личи по влоговете. Сега, вярно е, че всеки си има приоритети, но за мен поне е странно да си купувам кецове през седмица, а да съм на 30 и никога да не съм летяла със самолет. Гледам, че Стефи е така, Гучан ходи за първи път със самолет до Милано, Деница ме съмнява да е летяла някога. Всичко това е доста странно, предвид факта, че може да доста скромна сума да се отиде до Европа.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 8, 2023 13:45:10 GMT 2
Приятелката на Мъци я следвам в IG, честно казано ми е готина, има як хумор, със самочувствие е, обаче някой път такива полу-онлифенс снимки праска, че се чудя защо??!?!??! Ще съм дисидентски глас, но все пак държа да кажа, че има и друго мнение за Флора освен всенародна любов (за общото ѝ творчество говоря, не за конкретния клип). И то е именно на тема уж най-голямата ѝ сила - политически анализи и обществени теми. Липсват ѝ МЕГА много познания, които не попълва, немарлива е по отношения на проучванията и анализите си, оттам прави повърхностни изводи, и реално обучава младата си аудитория на същото повърхностно мнение. За мен има изключително непокрито самочувствие не защото има познания, а защото просто е единствена в това поле и няма конкуренция, и е иззела тази позиция. Сигурно много от вас не са съгласни, не търся полемики и да се убеждаваме в едно или друго, всеки да си мисли каквото иска, просто исках да го напиша за тези, които виждат нещата като мен, да си знаят че не са сами в мнението си. П.П. Модно е този или онзи да се заклеймява като интелигентен ютюбър, празноглав, заядлив (Жечев) и т.н., но етикетът никога не е цялата истина. Абсолютно те подкрепям за мнението за Флора, хумореските с политически лица бяха забавни, но моментът, в който се опита да задълбае, си пролича колко повърхностни са ѝ разсъжденията и познанията. В което няма нищо лошо, но тя има самочувствието на експерт. Лошото за нея е, че вече не е сама в нишата си - Любомир Жечев доста коментира политика и проличава колко добре проучва той и колко е несериозна тя.
|
|