|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 10:15:24 GMT 2
Или е хакнат или се прави на интересна. Фурорът след интервюто беше само в коментарите, продължаваше с пазара на последователи.
Валери качва хубави сторита от поредния си трип.
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 15, 2023 10:25:44 GMT 2
Тоя Сладкиш е много дразнещ! Не съм изгледала видеото, на 3-та минута съм. Гръмки заглавия, заричания, че ще превърнат здравословното хранене в начин на живот. Всички знаем, че това ще е от ден до пладне, не е като да не сме го чували! Защо е необходимо това афиширане?! Спазвай си диета, ако имаш резултати сподели, но да ми се изживяваш като гуру в тази област!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 10:33:30 GMT 2
На мен ми се струва, че го е деактивирала сама.
|
|
|
Post by fine on Jan 15, 2023 10:37:50 GMT 2
prikachi.net/image/8o1iIEНа Йотовска и Митко дъщерята няма да е зле да наблегне над уроците, вместо да я водят по почивки. Не виждат ли, че положението с правописа не е розово, а е на 12? Или вече отдавна са и начертали кариерата и върви по стъпките на майка си.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 15, 2023 10:38:20 GMT 2
Нещо вижда ли се, на мен не ни излиза в търсачката даже?
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 10:47:33 GMT 2
Излиза ми профила, но е без никакви публикации Сега се сетих-Блага( в един изтрит вече подкаст) твърдеше, че профила на Капиталова е свален от деца. Имало кампания в тикток и се наговаряли цели класове от училища да я докладват.Колко е вярно..
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 15, 2023 10:51:43 GMT 2
prikachi.net/image/8o1iIEНа Йотовска и Митко дъщерята няма да е зле да наблегне над уроците, вместо да я водят по почивки. Не виждат ли, че положението с правописа не е розово, а е на 12? Или вече отдавна са и начертали кариерата и върви по стъпките на майка си. Оле мале 🤦🏻♀️ буквално преди няколко месеца Биляна я снимаше как чете и пише домашни. Хора често я питат за успеха на Никол,всеки път се натъртва как детето учи дори по време на почивка,топ отличничка,под 6-ца не изкарва,а на всичкото отгоре и тренира тенис. Най-вероятно зубри на момента,а после нищо не остава в главата. Така или иначе, няколко седмици преди края на срока, Никол не се снима с учебник в ръка,а за корица на Плейбой с майка си. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 10:58:44 GMT 2
А дали Никол не е в частно училище? Помним Ирина Тенчева какви ги разправяше преди години… Никол е под всякаква критика. Нито снимките са подходящи за нейната възраст, нито грима, нито общата й култура и правопис.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 11:00:14 GMT 2
Според мен лапето на Йотовска го е написало така нарочно. Както в групата Bulgarian things (а и още много) нарочно се пише неграмотно, за да осмива
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 15, 2023 12:11:46 GMT 2
Никол е в държавно училище. Не мисля,че е написано с цел да осмива,прекалено е малка,за да разбира такъв тип хумор и ирония. Детенцето е красиво,но за мен вече е ограбено от нормално детство. Преди няколко седмици Биляна разказваше как се е запознала с Митко на 17 години и почти веднага се нанесла при него(той е по-голям от нея). Питаха я родителите ѝ как са реагирали,а тя отговори: нормално,както реагирахме и ние,когато Никол ни каза,че си има гадже. Ако на 17 бях казала на родителите ми,че отивам да живея с някакво гадже никой нямаше да ме пусне и съм благодарна,че съм отгледана от такива родители.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tiberia on Jan 15, 2023 12:27:09 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 12:28:39 GMT 2
Гергана за къде се подготвя за пътуване, до Гребната база ли, защото това определено е прогрноза за времето в България, следващата седмица дават такова затопляне. Еххх, Гергано кого лъжеш пак, индийчетата ли?
|
|
|
Post by diamond on Jan 15, 2023 12:34:42 GMT 2
Истина ли е, че Шопови извеждат Амая, която е болна от варицела? Ако детето е в периода, в който е най-заразно, то това е тотална безотговорност от страна на Теа и Наум. Ако бременна жена, която не е преболедувала варицела, е контактна на заразната Амая (ако е такава в момента, разбира се), то последиците могат да са пагубни. Ужасно неприятно и опасно е и да си на 20+ и да преболедуваш варицела. Не разбирам хората, които мъкнат напред - назад болните си деца. Хвърлих и аз едно око на тази Ванеса - изгубих безвъзратно няколко мозъчни клетки. И двамата са много, как да се изразя, семпли, но такова отношение от мъжа/приятеля ми никога не бих търпяла, какво остава да го кача в интернет. На колко години е това момиче? Изглежда ми в своите ранни 20 г.
|
|
|
Post by lisca on Jan 15, 2023 13:10:30 GMT 2
Ох, познавам лично собсвениците на Меркари, но вече нямам пряк контакт с тях.. Как ме сърбят ръцете да го питам лично г-н. Андреас имат ли си представа с какво лудо същество се забъркват? …..
|
|
|
Post by 100helit on Jan 15, 2023 13:26:49 GMT 2
Гледах въпросното клипче. Всеки е имал някакви караници с половинката, но сериозно ли ще я качиш тази помия за гледаемост??Те още малко и от кенефа ще излъчват...
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jan 15, 2023 13:35:04 GMT 2
Ауууу ко ши праим ся без наша Пепа?! 😯🫢🫣
Кой затри толкова полезен и информативен профил? 🤷♀️ Как ще ѝ гледаме сеира? Кой ще ни коучва как да бъдем щастливи и да преследваме мечтите си? Да ни учи на розАв ляйфстайл и селфляв? Кой ще ни споделя трикчета и хакове за възпитание и отглеждане на деца? Кой ще ни инспирира на мода и стил? Кой ще ни разяснява датския бит и култура? Аз как ще си правя вечерната хюге рутина като няма кой да ми продаде менструален календар и плесенясали свещи?
|
|
|
Post by dynanamite on Jan 15, 2023 13:59:41 GMT 2
На "Хайде време ти е за бебе.", отговорът ми е: "Не ми дръж сметката, кога и как да правя секс." Малко просташко, но каквото повикало такова се обадило. Иначе Деница беше много смешна в началото на влога като каза, че много се радвала като й пишели, че заради нея са си взели бягаща пътека. И тя била щастлива, че можела да повлияе на някой да живее здравословно. Смях в залата.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 15, 2023 14:04:21 GMT 2
То и Биляна е с IQ на консерва с копърка. Не е изненада, че дъщеря й е неграмотна.
|
|
|
Post by m12d on Jan 15, 2023 14:27:17 GMT 2
Не знам дали сте влизали в сайта на Меркари, но Гуци и Гучан са на началната страница, изявяващи се като модели
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 14:36:22 GMT 2
Истина ли е, че Шопови извеждат Амая, която е болна от варицела? Ако детето е в периода, в който е най-заразно, то това е тотална безотговорност от страна на Теа и Наум. Ако бременна жена, която не е преболедувала варицела, е контактна на заразната Амая (ако е такава в момента, разбира се), то последиците могат да са пагубни. Ужасно неприятно и опасно е и да си на 20+ и да преболедуваш варицела. Не разбирам хората, които мъкнат напред - назад болните си деца. Хвърлих и аз едно око на тази Ванеса - изгубих безвъзратно няколко мозъчни клетки. И двамата са много, как да се изразя, семпли, но такова отношение от мъжа/приятеля ми никога не бих търпяла, какво остава да го кача в интернет. На колко години е това момиче? Изглежда ми в своите ранни 20 г. Ванеса е на 22-23г.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 14:37:18 GMT 2
Разказа за Митко и Биляна, които се събрали когато тя била на 17 ми напомни вчерашното гостуване в БТВ на актрисата Яна Маринова. Направила е филм за майка си, която честно казано не е била на център жената - алкохол, побоища, изтезаване на детето от най-ранна детска възраст. Заглавието е "Игра на доверие" и Яна обясни, че това било истинска игра, в която майка й я завеждала на ръба на скала, с гръб към пропастта и завързани очи и я карала да отстъпи крачка назад. Трябало да "нюха опастността". Аз съм потресена, че Яна Маринова това го дава като добър пример за родителство. Изтъкна, че тази игра я направило много силна личност и като доказателство изтъкна, че на 17г имала приятел, който й чупил 3 пъти носа и веднъж дори я прострелял в крака, но тя успяла да избяга и после имала щастлив брак?!?! До колкото ми е известно, тя е разведена докато сина й е бил още бебе и никога не го е отглеждала, за него се е грижил баща му.
|
|
|
Post by alexa07 on Jan 15, 2023 14:53:05 GMT 2
... И за да не е съвсем спам - явно идва на мода криенето на лицата на децата и "пазенето" на личното им пространство. Офлайнкидс качи пост с историята на някаква американска ютюбърка, след която и тя изтрила всичкото си съдържание, в което се виждали децата. Малко по-късно гледам и Нели (Mrsnelliebee, която много харесвам) качила обявление, как и тя започва да крие лицата на децата си, за да им пази личното пространство. Спомена за случаи, когато са ги срещали хора и са казвали на Алия - "ти не ме познаваш, но аз тебе - да" и момиченцето се е смущавало. Тук съм съгласна с нея, но това криене на лица ми е крийпи, а и за да има смисъл начинанието трябва да изтрие всички видеа и постове, в които децата се виждат. Чудех се дали да и напиша това, но честно казано хич не ми се занимава. Ще ми е интересно какво съдържание ще споделя оттук нататък.
Ох, сега пак ще съм злобна мусакаджийка, но те чак сега ли се сетиха, че не е ок да си изтипосваш децата в нета? Досега не им ли е минавало през главата, че това е интернет и всеки има достъп до децата им? Млади жени са и би трябвало да са наясно. Още повече, че семейните влогъри не са от днес, Зорница още преди колко години спря да си показва децата и обясни защо. Nellie Bee е симпатична, гледала съм ѝ видеата за минимализма, но никога няма да разбера хора, които си показват децата и целия им живот в интернет и то за пари (защото да не се лъжем, че го правят, за да са полезни, нали..) Като цяло съм съгласна с теб.За Нели - тя започна с идеята за друг тип съдържание, впоследствие започна да засяга и теми свързани с децата, което е нормално, предвид че няколко години ежедневието ти се върти основно покрай тях. И друг път съм го казвала, че според мен нейното съдържание е доста стойностно (за хора, които се вълнуват от подобни теми, разбира се) и ме е яд, че има толкова малко абонати, а простакеси като Сиса, Деница и прочие са с пъти повече последователи. И в тази връзка не мисля, че тя печели нещо кой знае какво от гледания,защото не са и много. Партньорствата също и се броят на пръсти.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 15:15:10 GMT 2
Мистерията за мен не е, защо Пепа си закри профила, а защо Карамана има една вежда и не си я раздели на две като всеки нормален човек?!
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 15, 2023 15:32:49 GMT 2
Ох, познавам лично собсвениците на Меркари, но вече нямам пряк контакт с тях.. Как ме сърбят ръцете да го питам лично г-н. Андреас имат ли си представа с какво лудо същество се забъркват? ….. Не се притеснявай, господин Кевинчо знае. P. S. Уви, явно не го е преработил все още с години, щом ги лансират на първи страници.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 15, 2023 15:33:29 GMT 2
На "Хайде време ти е за бебе.", отговорът ми е: "Не ми дръж сметката, кога и как да правя секс." Малко просташко, но каквото повикало такова се обадило. Иначе Деница беше много смешна в началото на влога като каза, че много се радвала като й пишели, че заради нея са си взели бягаща пътека. И тя била щастлива, че можела да повлияе на някой да живее здравословно. Смях в залата. Ей, това е много як отговор, ама казвайте ги тея неща по-рано, де! Запомням го при удобен случай, ще го ползвам. Изобщо не е просташки!
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 15, 2023 15:59:00 GMT 2
Шопови ще са невменяеми, ако да изкарвали Амая, докато още е зарядна. Доколкото си спомням, 10 дена беше карантината при варицела (поне преди повече от 10 години беше така), та предполагам, че е възможно и да са я извели след като вече са минали десетте дни. Изгледах влога на Деница - не мога да разбера, това момиче толкова ли е глупаво или се прави на такова. Изобщо не приема критика, пак се пени да обяснява защо я критикуват, вместо да я хвалят. Ами, честно казано, то нещата, за които я критикуват нямат общо с работата и. В крайна сметка, много млади хора работят, стараят се в работата си, имат кредити и ги изплащат - не са само Деница и Гошо.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by deny on Jan 15, 2023 16:01:29 GMT 2
Мистерията за мен не е, защо Пепа си закри профила, а защо Карамана има една вежда и не си я раздели на две като всеки нормален човек?! Защото той е артист и иска да е Фрида Кало.
|
|
|
Post by komkama on Jan 15, 2023 16:09:23 GMT 2
Ех, значи. Снощи с Антланет пак купонясвахме заедно. И тъкмо влязох да видя кога ще ѝ секнат сторитата и дали пак ще изкара, че като примерна майка е сложила децата да спят и си е легнала, докато всъщност налива просеко в ехе, и гледам няма профил. Загуба за дневния ми криндж.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by scalestone on Jan 15, 2023 16:25:49 GMT 2
Ех, значи. Снощи с Антланет пак купонясвахме заедно. И тъкмо влязох да видя кога ще ѝ секнат сторитата и дали пак ще изкара, че като примерна майка е сложила децата да спят и си е легнала, докато всъщност налива просеко в ехе, и гледам няма профил. Загуба за дневния ми криндж. Sent from my iPhone using Tapatalk Коте, ти ме убиваш, каква е тази връзка с Пепоната? Моля ти се внимавай да не станеш Филипфенка, че.... зле работата! Казвай как мина кОпонът?
|
|
|
Post by pchelica on Jan 15, 2023 17:08:17 GMT 2
Пепа изчезна безследно, Гана не поства нищо…форумът ми дава грешка като се опитам да отворя последната страница… Не знам ефект от петък 13ти ли е, ретрограден Меркурий ли е… 😕😀
|
|