|
Post by kiki95 on Jan 15, 2023 18:27:07 GMT 2
Според вас Валери с кого е на това пътуване освен с Мартин? Забелязах 4 чаши и на есно от сторитата от Аржентина пак ми се видя, че не са двамата
|
|
|
Post by smiley on Jan 15, 2023 19:01:46 GMT 2
Много мъчно ми стана за Ели. Била е бременна, както се предполагаше в групата. За съжаление, е загубила бебчето. 😢
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by 🙃 on Jan 15, 2023 19:05:09 GMT 2
Милата Ели. Много тъжно ми стана. Вимаги съм я харесвала и просто бях убедена, че е бременна. Това, което и се е случило ужасно. Дано бързо се възстанови.
|
|
|
Post by peacock on Jan 15, 2023 19:05:12 GMT 2
Животът е изключително несправедлив! Пепа има 3 деца и само ги използва и подмята. А на Ели ѝ отне толкова дълго чаканото дете... Аз в този миг не съм се срещала да се снимам , но щом Ели е преценила , че е Ок ...
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by pilenceto on Jan 15, 2023 19:11:45 GMT 2
Стана ми много мъчно за Елица. Аз имам три ангелчета на небето и нито едно в ръцете и мога да кажа, че болката е много силна. Аз също не съм казвала на много хора, а и не считам за необходимо. Тя е първият влогър/инфлуенсър, когото последвах преди много години и никога не съм изказвала лошо мнение за нея. Харесвам от визията, през маникюрите, чак до рецептите.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jan 15, 2023 19:26:47 GMT 2
Момичета, само на мен ли не ми позволява да прочета последните мнение от тази тема? Дава ми error ама пък всички други теми и последните им страници ми ги отваря.
|
|
|
Post by Misha. on Jan 15, 2023 19:27:02 GMT 2
Мистерията за мен не е, защо Пепа си закри профила, а защо Карамана има една вежда и не си я раздели на две като всеки нормален човек?! Защото има яке с прякора на гърба му и не му пука ! 🤣🤣🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by maybebaby639 on Jan 15, 2023 19:27:19 GMT 2
Само на мен ли ми се появява проблем с форума? Ако случайно това мнение успее да се публикува...видях на Ели поста. Просто съм без думи. Насълзиха ми се очите... Пожелавам й да успее да се възстанови и да дойде деня, в който ще прегърне своето дете.
Друго също ме мъчи.. Аз много пъти съм се изказвала не ласкаво за вного от инфлуенсърките. Но при Ели някакси никога не съм изпитвала нужда и не съм виждала причина да го правя. И въпреки всичко в момента ме е срам от мен и от всички коментари, които прочетох за Елица - снахица, драмите й с Бирк и тн.. всичките плод на нашите спекулации ( включвам и себе си тук, защото и яз съм го правила за други инфлуенсъри). Не го приемайте като обвинение... просто споделям.
|
|
|
Post by mousehunter33 on Jan 15, 2023 19:39:29 GMT 2
Много, много тъжно ми стана за Ели! Боже, дано да намери сили да се изправи след това изпитание и дано има друго детенце❤️
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by dg on Jan 15, 2023 19:41:03 GMT 2
Ужасно е това, което се е случило на Елица. Дано успее да се съвземе и да продължи напред. Явно затова не е пътувала с Майкъл на рождения си ден. Знам, че тук много жени биха казали, че не е проблем, но и аз в момента съм бременна и не бих отишла където и да е извън държавата.
|
|
|
Post by m12d on Jan 15, 2023 19:46:19 GMT 2
M
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 15, 2023 19:47:10 GMT 2
И на мен ми стана мъчно за Ели, много даже. Дано скоро мечтите и се сбъднат и да гушка бебе догодина! Колкото обаче да смятам, че за сериозни теми трябва да се говори, някак снимките, на които е разплакана и в болницата... На кой човек му е до снимки в такъв момент... Съжалявам, сигурно не съм права.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 19:57:59 GMT 2
Постът не Елица ме стъписа! Съчувствам й искрено за преживяното. Това е ад! Но не мога да разбера, как е възможно 4 дни след подобен ужас да споделиш подобно нещо с всички тези снимки…
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 20:06:41 GMT 2
Ужасно е наистина какво я е сполетяло Елица и съчувствам искренно на всички момичета от тук, които са преминали през този ад! Но за мен не е нормално да показваш такива кадри в такъв момент и да се обесняваш пред масово непознати хора. Не мисля че е момент, в който трябва да мислиш как да е инстаграмабъл, съжалявам.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 15, 2023 20:08:17 GMT 2
И мен ме натъжи поста на Елица,без да е позната и без аз самата да мисля за деца. Но и аз не разбирам снимките от дните след трагичната загуба. Напомня ми на поста на жената на John Legend.Не мога да си представя мъжа ми да реши да ме снима в такова състояние,нито пък аз да го помоля да запечата момента.
|
|
|
Post by kukitkata on Jan 15, 2023 20:11:28 GMT 2
Елица е публикувала много тъжен пост.. Направо се разплаках. Дано има сили да преодолее тази тежка загуба..
|
|
|
Post by yoanat on Jan 15, 2023 20:14:20 GMT 2
Наистина ужасна новина от Ели...дано се възстанови психически и физически възможно най-бързо и искрено й пожелавам някой ден да прегърне едно здраво бебенце и да стане майка, защото си личи колко много иска да й се случи и се надявам да бъде много щастлива! Иначе аз също имам проблем с форума и не ми зарежда последната страница...
|
|
|
Post by minimoi on Jan 15, 2023 20:19:47 GMT 2
Момичета само аз ли имам проблем с форума нещо не ми зарежда страниците. Видях пост на Ели и много мъчно ми стана, че са загубили бебчето.Дано бързо се възстанови
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 20:25:06 GMT 2
Аз влизам само през приложението, през лаптопа не мога от няколко часа изобщо.
|
|
|
Post by lama on Jan 15, 2023 20:25:38 GMT 2
Много тъжен пост от Ели. Желая ѝ щастие и ако решат да правят нов опит, да е успешен.
|
|
|
Post by okay on Jan 15, 2023 20:29:04 GMT 2
Здравейте, момичета. Отдавна не съм се включвала, даже мислех само да понаваксам с предишни теми, но като видях какво е постнала Елица, нямаше как да се въздържа. Много мъчно ми стана, че са изгубили бебе в четвъртия месец на бременността. Последно предглеждах темата от миналия месец и видях коментарите за това, че нещо се случва при нея. Пак сте усетили нещата доста рано и то с минимум подадена информация. Дано им се сбъдне мечтата и да си имат бебе скоро, това им пожелавам.
|
|
|
Post by kukitkata on Jan 15, 2023 20:35:44 GMT 2
Елица е публикувала много тъжен пост.. Направо се разплаках. Дано има сили да преодолее тази тежка загуба..
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jan 15, 2023 20:42:11 GMT 2
Ех..Елица..Толкова се надявах да сподели хубава вест...Болката им е огромна, то е ясно...Нямам думи. Пожелавам им това да е последното препятствие пред което ги изправя живота. Не очаквах да има толкова, как да кажа, лични снимки. Това е огромна тъга, човек е смазан и нищо не може да направи. Кой реши да я снима така?! Със сигурност не е против волята и, но защоо.. П.С Само на мен ли не ми се отваря 44стр.?
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 15, 2023 20:43:53 GMT 2
Оо направо сърцето ми се скъса за Ели...
Не са загубили бебето в 4тия месец. Написала е, че са го имали за 4 месеца и половина, така че е била някъде в 6тия. Аз също загубих бебе скоро и бях в 4тия, изобщо нямах още корем, въпреки че ми беше втора бременност. Не знам как ще се приемат тези подробности, но моят аборт се случи вкъщи - беше си раждане, предполагам че при нея е било още по-ужасяващо.
Всички знаем колко го искаше...
Може би някой ще я съди, че е споделила с подробности, снимки и т.н. такава интимна случка, но като човек който абсолютно знае каква празнота се усеща, ще кажа, че ако аз не бях споделила със семейството си и близките ми приятели, че съм бременна и съответно след това какво се е случило, нямаше да оцелея. А знаем, че тя няма толкова приятели в Дания, а може и да не са споделяли, така че напълно подкрепям тази нейна публикация, дори и снимките. Това си е един вид катализатор. Пък и всеки има нужда от добра дума в такъв момент.
|
|
|
Post by beautyem on Jan 15, 2023 20:44:23 GMT 2
Чета ви от балкона от много време. Имам профил и съм писала, но си смених телефона и съответно си бях забравила паролата, но сега с 300 мъки я отгатнах и ето ме пак! 😀
Аз си изтрих инстаграма, та оттук се информирам за родния хайлайф. Видях поста на Ели във ФБ ... Тази новина ме разчуства. Следя Елица от самото начало. Помня как си поръчах първата ми палитра на от нейния сайт и бях изключително щастлива. Седя в нас, гледам й клипчетата и правя многократни опити с палитрата да се гримирам като нея. Много я харесвах! ....
|
|
|
Post by vivian27 on Jan 15, 2023 20:46:00 GMT 2
Аз я разбирам Елица.. за снимките, за поста.. спомних си за моята загуба, точно преди 3 години и се разплаках.. вярвам, че поста не е пуснат за нея, а за такива като мен, да си припомняме, че не сме сами и че е нормално да скърбим. Аз 2 години не успях да говоря с никого никога по тази тема.. едва в последната успявам, но даже семейството ми не знае.. успявам тук онлайн и с някоя много близка приятелка.. Още не съм го преживяла. Налях си една чаша вино тая вечер и пращам сили на Елица.
Доста зли бяхме към нея в последните месеци, с всички наши спекулации.. аз лично за себе си, си взимам бележка..
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 20:48:17 GMT 2
На мен ми стана мъчно и се разплаках, а изобщо не искам деца и имам крайно мнение по въпроса, не ми се мисли какво е за който иска и който го е преживял Милата Ели. Дано нещата се наредят за тях. Вече поне има много варианти в специализирани клиники и дори опции за осиновяване. Дано следващият път им е успешно За мен също снимките й са много тъжни и последните не бих си направила дори, но тя така достига до много жени с подобни преживявания И аз си спомням все първата палитра и как й Гледах видеата. Винаги съм си я харесвала и сега ми е мъчно за тях Много странно, не ми отваря предната страница тук
|
|
|
Post by madeline on Jan 15, 2023 20:52:19 GMT 2
Това, което Ели е споделила, е съкрушително. Чувствам се супер гадно, че съм подкрепяла мнения за бъдеща раздяла с Майкъл, изневери и тн. Имам чувството, че тя живее, за да е майка, домакиня, добра съпруга, не знам и не искам да знам как се оцелява след такова нещо.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 15, 2023 20:54:07 GMT 2
Не мисля, че ще се стигне до клиники, да не говорим за осиновяване. Всъщност не се говори достатъчно в обществото за това, но всяка четвърта бременност до 4тия месец завършва с внезапна загуба на сърдечен ритъм на плода - както моята. Ели не влиза точно в тази статистика явно, но и аборти след това също не са рядкост. Всяка четвърта бременност е 25%, това е ужасно много. Според психолози, най-добрият начин да се преодолее е да се говори за травмата. Не казвам, че съм го преодоляла, но съм значително по-добре. Искрено се надявам и при нея да се случи.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 15, 2023 20:55:23 GMT 2
Уфф, явно съм усетила правилно, че Елица е бременна, много тъжно, че така е завършило… Пожелавам на нея ѝ близките да бъдат силни и да се подкрепят, да си върнат надеждата… Случило се е само преди 2 дни, много смело да го обяви толкова скоро. Направо ми се разби сърцето от тоя пост.
|
|