slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jan 15, 2023 20:57:08 GMT 2
Аз не го казвам с лошо това за снимките. Как е намерила сили не знам...Моите загуби са били на много ранен етап. Изпитвах огромен страх от загуба в по-късни месеци.. Предполагах че е бременна и за това не пътува. А не че Майкъл не я е взел с него на въпросното пътуване...Пазила се е повече. И да, имаше доста груби изказвания по неин адрес. И нека не забравяме, че споделят само неща които искат да достигнат до нас. Кой какво прави в осталото си време, никой не знае, можем само да гадаем.
|
|
|
Post by Yo666 on Jan 15, 2023 21:10:02 GMT 2
Много съжалявам за загубата на Ели. Дано успее да се съвземе, болката й е голяма 💔 Следя я от самото начало и я чувствам близка. ...... Може би не е подходящият пост, но ви черпя с мусака днес станах с една година по-мъдра.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 21:11:57 GMT 2
Не мога да приема, че жена, която губи така желано бебе й идва на акъл да се снима в такъв момент. Съжалявам Ели за загубата й, съчувствам й много, но не го възприемам. Попо съобщи по доста по-обикновен начин и без да е така нагледно, а беше изядена с парцалите. Когато имам проблем, никога не се снимам, а и никога не бих помолила да ме снимат, докато съм съкрушена, прибрала се вкъщи от болницата без бебе.
|
|
|
Post by veereto on Jan 15, 2023 21:15:42 GMT 2
Идвам и аз от поста на Ели, много мъчно ми стана за нея. Дано да има сили и да го преодолее по-бързо. Може би наистина не винаги трябва да сме прекалено крайни в изказванията си, защото не всичко се показва.
|
|
|
Post by gabriellam on Jan 15, 2023 21:17:12 GMT 2
Изключително тъжен пост от Ели… тъжен, но и много смислен. Ще остане, за да напомня на всяка жена, която се бори за детенце, че не е сама в нито една от трудностите и загубите, които преживява. Ще остане, за да напомня, че не сме сами в болката си и че никой не е застрахован. Да напомня, че за тези неща трябва да се говори, защото споделеното щастие е двойно щастие, а споделената мъка е половин мъка. Кураж и на двамата, за да преодолеят загубата, защото колкото по-бързо се съвземат, толкова по-бързо ще изгрее ново слънце на улицата им. Аз също подозирах, че е бременна, но не подозирах, че ще завърши така. Тъжно е да не можеш да забременееш, но е съкрушително 2-3-4 месеца да те делят от това да държиш бебенцето си, да го усещаш как се движи, да си чувала сърчицето му, да си си представяла как ще изглежда, как ще се казва и на кого ще прилича и в един момент да го няма… все едно никога не е съществувало. Дано бързо да дойдат на себе си!
Едит** И на мен не ми зарежда предната страница, изписва някаква грешка.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 15, 2023 21:18:21 GMT 2
Аз разбирам Ели за публикуването на поста, донякъде и за снимките. Не съм преживяла аборт, но съм имала други тежки моменти. Тъгата беше превзела цялото ми ежедневие, ужасно ми тежеше. И понеже съм свикнала от малка да тая в себе си, в един момент исках просто да споделя всичко, пък дори и в пост в социалните мрежи. Много ми е мъчно за Ели и се чувствам още по-гузна, че съм била съгласна с някои от коментарите за нея и връзката й. Пожелавам и в най-скоро време щастието отново да влезе в техния дом.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 21:22:10 GMT 2
Не мога да приема, че жена, която губи така желано бебе й идва на акъл да се снима в такъв момент. Съжалявам Ели за загубата й, съчувствам й много, но не го възприемам. Попо съобщи по доста по-обикновен начин и без да е така нагледно, а беше изядена с парцалите. Когато имам проблем, никога не се снимам, а и никога не бих помолила да ме снимат, докато съм съкрушена, прибрала се вкъщи от болницата без бебе. Абсолютно подкрепям! Гадно е някой да те снима безжизнена в болницата, цялата в системи и после съкрушена и ревяща вкъщи, не знач що за човек би се сетил точно в такъв момент да се правят снимки. И също така за мен е гадно да я оставиш бременна и сама на рожденния ѝ ден, при условие че Елица не е на 20 години и е доста възможно докторите да са и препоръчали да си почива повече. Също така Елица е на години вече и ако още отначало е имала някакви усложнения защо не се е прибрала в Бг да си следи бременността, все пак Пепе не веднъж е казвала, че в Дания нямат толкова прегледи и изобщо не следят толкова изкъсо бременните. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 15, 2023 21:30:17 GMT 2
Много тъжно за Ели. Аз я харесвам като цяло. Личеше си колко много иска да стане майка, но животът е несправедлив понякога. Вярвам, че ще им се случи чудото, за което мечтаят.
Ето, че всичко си е имало причина да не се показва много и да забавят нещата с къщата и сватбата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 15, 2023 21:38:17 GMT 2
Само да кажа, че случаят на Попова не беше съвсем същия- там нещата са се случили съвсем в началото и е било кухо яйце, т.е. бебе реално не е имало. При Ели нещата са били коренно различни. Не казвам, че на Попо не й е било тежко също,но е умопомрачително и съкрушително е да видиш на плочките в същата баня, в която си видял 2 чертички, малко телце на бебе. Аз също имам снимка от болницата. Сама си я направих. Не мога да залича този момент от живота си, затова е по-добре да си го припомням, защото ми е даден, за да ме научи на нещо.
|
|
|
Post by vilhelmina on Jan 15, 2023 21:40:48 GMT 2
Много ми стана тъжно за Елица. Дано новата година да ѝ донесе радост и здраве, и да се възстанови физически и до колкото е възможно психически.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 15, 2023 21:44:21 GMT 2
.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 15, 2023 21:45:23 GMT 2
Еличка, ако наистина четеш тук - пожелавам ти много сила в преодоляването на мъката! 😔 Бъдете си опора един на друг с Майкъл и дано съвсем скоро ни зарадвате с хубава вест! Млади сте, заедно сте, най-хубавото е пред вас! ❤️
Снимките към поста ѝ могат да ти разбият сърцето. 😞 Горкото момиче. Дано намери сили да се съвземе от болката си. 😔
|
|
|
Post by fairy on Jan 15, 2023 21:47:45 GMT 2
Много ми е мъчно за загубата на Елица. Надявам се да има сили бързо да се възстанови 🙏
|
|
|
Post by yara on Jan 15, 2023 21:50:14 GMT 2
И на мен ми стана много мъчно за Елица. Наскоро станах майка и дори не мога да си представя болката й в този момент. Дано се възстанови бързо
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 15, 2023 21:52:48 GMT 2
Не мога да приема, че жена, която губи така желано бебе й идва на акъл да се снима в такъв момент. Съжалявам Ели за загубата й, съчувствам й много, но не го възприемам. Попо съобщи по доста по-обикновен начин и без да е така нагледно, а беше изядена с парцалите. Когато имам проблем, никога не се снимам, а и никога не бих помолила да ме снимат, докато съм съкрушена, прибрала се вкъщи от болницата без бебе. Абсолютно подкрепям! Гадно е някой да те снима безжизнена в болницата, цялата в системи и после съкрушена и ревяща вкъщи, не знач що за човек би се сетил точно в такъв момент да се правят снимки. И също така за мен е гадно да я оставиш бременна и сама на рожденния ѝ ден, при условие че Елица не е на 20 години и е доста възможно докторите да са и препоръчали да си почива повече. Също така Елица е на години вече и ако още отначало е имала някакви усложнения защо не се е прибрала в Бг да си следи бременността, все пак Пепе не веднъж е казвала, че в Дания нямат толкова прегледи и изобщо не следят толкова изкъсо бременните. Sent from my iPhone using Tapatalk Какво значи че е на години? Преди няколко страници се възмужавахме, че на съфорумка са й казали "стара първескиня", а сега същото. Елица не е на 45+, в съвсем нормална възраст за раждане си е. Според мен също така няма НИКАКВА логика да се прибира в България, за да се следи, на нея живота й е там. Аз живея в България, но избрах да родя в чужбина, защото тогава имах възможност и се бях наслушала за отношението в бг болниците. Съжалявам за това, което й се е случило. Радвам се,че споделя. Така други жени може би ще се почувстват по-малко сами. Окей съм с всичко, което е споделила,но просто не разбирам кой и защо я е снимал, плачеща с букетите. Тя ли е пожелала тази снимка,Майкъл ли е решил...не ми побира главата
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 21:55:51 GMT 2
Мъчно ми е много за Елица, защото всяка една жена, която преминава през това е истински боец. Каквито са Ивана, Радост, Ипси и други. Не всички ги харесвам, но това е мъка и няма как да не си съпричастен. Желая й да забременее скоро и този път всичко да е наред. Но не мога да си променя мнението за връзката й с Майкъл и това, което съм написала. Стоя си зад думите и смятам, че тя е дала абсолютно всичко в тази връзка, изгубила е себе си, а дори бременна беше оставена сама с котето на рождения й ден заради някакъв измислен уикенд с колеги. На мястото на Майкъл след всичко това, бих преосмислила сериозно отношението си към нея и приоритетите си.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 21:56:03 GMT 2
Мъчно ми е за Ели! Дано се възстанови бързо - физически и психически много я харесвам, желая им с Майкъл кураж и надежда!
|
|
|
Post by peacock on Jan 15, 2023 22:03:04 GMT 2
Аз загубих ( родих ) дете в 5ти месец, по лекарско предписание, поради малформации. Не можех да се съвзема с месеци. Какво остава да се снимам в болницата или като се прибрах. Огромна болка е. Дори сега, когато имам 2 деца , отново си спомням за нощта, в която изгубих бебето си. Дано е силна и да продължи и отношенията им да не се повлияят от това.
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by scalestone on Jan 15, 2023 22:04:50 GMT 2
Даже не знам какво да напиша в момента, аз също много се бях ядосала защо Майкъл не е с нея на рождения й ден, но ето, че е имало основателна причина да не пътува и тя.
Помня черната Златка колко беше плюта защо си качвала снимки след загубата й на първата бременност. Същото беше и с подписването на Емилия и Жорж Башур след катастрофата. Да, първата реакция на човек ще е тези луди ли са, но аз за себе си се опитвам да не съдя в такива моменти, защото всеки си изживява мъката по негов начин и дори аз не знам как в някакъв подобен момент бих реагирала.
Супер мъчно ми стана за тях и много се моля бързо да изгрее слънцето и в тяхната къща.
Честит рожден ден на съфорумката! Да е жива и здрава и много щастлива!
Аз почвам да си мисля, че ПеткаНОСовите са се събрали. Иначе логично обяснение да отидеш с бившата си жена/бившия си мъж на майната си дори и с детето, не знам, не виждам.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 15, 2023 22:06:42 GMT 2
Не следя Елица и не я харесвам, но ме боли и за нея… Пожелавам ѝ най-искрено да се съвземе бързо и да ѝ случи отново, но без такъв финал! За направените снимки не мога да кажа нищо - аз също понякога се снимам в най-тежките си моменти, за да ги помня и тях.
|
|
|
Post by monster on Jan 15, 2023 22:09:14 GMT 2
Честно да си призная разбирам я донякъде. Случи ми се един път, но беше много много в началото. Сега имам прекрасно дебело бебе! Но през цялото време не се отпусках да се радвам. Нея я разбирам, Майкъл не разбирам. Имам чувството, че не е до нея и тя е просто сама. Не само сега а по принцип. За мен той е осибняк и странник. А тя според мен, толкова много се е отдала, че той я приема за даденост.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 22:12:24 GMT 2
виждам,че много хора са й писали в коментари за своите загуби, как вече имат деца. Ели, няма приятели в Дания, дори като се замисля освен Пепе надали има приятелка.
Дано всички прочетени истории й вдъхнат надежда, дано добронамерениете й последователи й дадат надежда и дано съхранят връзката си с Майкъл. Такива тежки моменти са изпитание за всяка една връзка, дори и най-силната, а тяхната е далеч от перфектна.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 22:13:18 GMT 2
Абсолютно подкрепям! Гадно е някой да те снима безжизнена в болницата, цялата в системи и после съкрушена и ревяща вкъщи, не знач що за човек би се сетил точно в такъв момент да се правят снимки. И също така за мен е гадно да я оставиш бременна и сама на рожденния ѝ ден, при условие че Елица не е на 20 години и е доста възможно докторите да са и препоръчали да си почива повече. Също така Елица е на години вече и ако още отначало е имала някакви усложнения защо не се е прибрала в Бг да си следи бременността, все пак Пепе не веднъж е казвала, че в Дания нямат толкова прегледи и изобщо не следят толкова изкъсо бременните. Sent from my iPhone using Tapatalk Какво значи че е на години? Преди няколко страници се възмужавахме, че на съфорумка са й казали "стара първескиня", а сега същото. Елица не е на 45+, в съвсем нормална възраст за раждане си е. Според мен също така няма НИКАКВА логика да се прибира в България, за да се следи, на нея живота й е там. Аз живея в България, но избрах да родя в чужбина, защото тогава имах възможност и се бях наслушала за отношението в бг болниците. Съжалявам за това, което й се е случило. Радвам се,че споделя. Така други жени може би ще се почувстват по-малко сами. Окей съм с всичко, което е споделила,но просто не разбирам кой и защо я е снимал, плачеща с букетите. Тя ли е пожелала тази снимка,Майкъл ли е решил...не ми побира главата Елица от години има гинекологични проблеми и сама го е споделяла, на години означава, че не е на 20 и не е да е хванала от въздуха като нейната приятелка Пепе, а си има проблеми. Двете неща са тотално различни между дърта първескиня, което е казано на младо момиче, което не е отишло, за консултация за бременмост и жена, която има проблеми с забременяването от години. Преди няколко седмици се коментира, че в БГ Елица ще се чувства емоционално много по-добре и дори за следене на бременност тук е в пъти по-добре от други източни държави и никой не може да ме обеди в обратното. Имаме си специалисти и можеш да минеш всякакви изследвания без да имаш нужда да чакаш за специалист с месеци. Айде да не правим изказванията и да се обръщат думите веднага и да се прави проблем. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 15, 2023 22:14:16 GMT 2
Просто не е честно. Такива като Пепе да се плодят като зайци, а жени, родени да бъдат съпруги и майки да преживяват подобни неща. Тъжно ми е за Ели...някак не ѝ върви в тоя живот. Мислех си, преди 4 дни е станало, а Пепе се скъса от купони и сторита точно в тези дни. Видимо безкрайно весела. Голяма приятелка няма що.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 22:18:42 GMT 2
Казали сте за Елица всичко. Искрено съчувствам на всяка майчица, която е загубила дете. Вие сте герои щом излизате от това състояние и успявате да се съберете!
Все пак, не намирам обяснение защо Мама Бирк не беше при Елица докато сина й купонясваше, дали Елица е имала препоръка за задържане (у дома или болница) както и дали котето не й е предало нещо, защото беше болнаво когато го взеха. Това са все неща, които аз лично си задавам като въпроси, но нямат никакво значение защото в тази ситуацие най=важното е възстановяването й - физически и психически. За съжаление, аз съм песимист за това как ще се развие връзката им от тук нататък.
|
|
|
Post by monster on Jan 15, 2023 22:20:19 GMT 2
Наистина за следене на бременност най-добре да си беше дошла тук. Много хулят докторите, но имам приятелки, които бяха бременни по едно и също време с мен и ми споделяха, че чакат адски много време. Имат право на няколко пъти ехограф и т.н. Дори в Англия примерно повечето, които ореглеждали били пакистанци.
Без да бъда лошия пророк, но според мен нещата с Майкъл няма да ги бъде. Според мен на него му трябва някоя Пепа. Да скача от цвят на цвят и да го върти. Елица е смирена и послушна за него, което го кара да губи интерес и да си прави какво му душа сака без да включва нея в планивете си. Може да звучи груби, но така мисля.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 15, 2023 22:24:22 GMT 2
Животът наистина изглежда доста несправедлив понякога, но дори болките са част от него и идват, за да научат на още нещо. Съжалявам за загубата й и не го пожелавам на никоя жена и двойка. Ели дано намери сили да се изправи отново,а по темата трябва да се говори по-свободно, както с репродуктивните проблеми. Никой не трябва за бъде сам в мъката си, такова нещо може сериозно да те разклати, особено като го желаеш толкова силно.
И аз веднага се сетих за Пепе, но може да не е знаела, техни си отношения.
|
|
|
Post by Misha. on Jan 15, 2023 22:26:25 GMT 2
Наистина за следене на бременност най-добре да си беше дошла тук. Много хулят докторите, но имам приятелки, които бяха бременни по едно и също време с мен и ми споделяха, че чакат адски много време. Имат право на няколко пъти ехограф и т.н. Дори в Англия примерно повечето, които ореглеждали били пакистанци. Мисля си, че няма кого да я подкрепи тук. Пепе е ясно, че няма. Семейството ѝ е там, независимо какво ние мислим, тя обича Майкъл и го приема за семейство. В такива моменти, всеки иска да има подкрепа. Всеки си изживява момента и мъката по различен начин. Смятам също така, че винаги ще има за какво да се хванем. Все ще има да кажем нещо. Възхищавам се на всички, които намират сили да преминат през нещо такова. Мисля също, че при нея не всичко е така както го виждаме и Майкъл ще е до нея занапред. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 15, 2023 22:26:43 GMT 2
Бебето на ехографските снимки и отпечатъкътот крачето са доста по-големи, та може би го броят от края на 3тия месец... Тоест бебето наистина е загинало в 6тия месец. Това, което ми навява написаното е, че вероятно става въпрос за незадържане от страна на шийката, тоест тялото на Ели не е издържало, което е още по-емоционално сриващо за нея. Дано събере сили и да опитат пак
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jan 15, 2023 22:27:40 GMT 2
И на мен много мъчно ми стана от поста на Ели, от сърце ѝ желая да се възстанови и да има скоро здраво детенце! И аз не разбирам, защо е качила снимките от болницата, можеше постът да е само с останалите 5, но така е решила, така е направила. Особено ме разтърси снимката с букетите - гушнала ги вместо да гушка бебчето си. Даже не знам защо изобщо са ѝ занесли цветя, някак тотално не на място ми се струват. Стискам им палци с Майкъл да минат през това и да се съхранят като двойка/семейство.
|
|