|
Post by jeri on Jan 15, 2023 22:29:13 GMT 2
Страшно съжалявам за всичко, което се е случило на Ели! Аз си я харесвам с недостатъците, нежна и ранима душа е. Майкъл не знам дали е за нея. Тя от полип ли беше оперирана?- тогава, когато мама Брик беше до нея. За други проблеми не помня да е споделяла. Не е реалистично, човек да се връща на родното си място заради бременност, това е допълнителен стрес. Ако отиде във Враца, там няма много близки, отвикнала е. В София - квартири, трафик, не знае как се случват нещата изобщо. И на двете места би била без близки хора, а и най-вече бащата на детето си. Аз не знам дали в друг град бих се върнала поради тази причина, какво остава за друга държава. Дано всичко лошо е зад гърба й и да сбъдне мечтата си за щастливо семейство.
|
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 15, 2023 22:35:47 GMT 2
Само ще кажа за някои коментари - не се рита човек, който е вече паднал. Нека бъдем добри и състрадателни, а ако не сме съгласни с нещо, не е задължително да го изразяваме в толкова труден момент. Емпатията за мен е висш израз на емоционална интелигентност.
|
|
|
Post by plam on Jan 15, 2023 22:38:18 GMT 2
Просто не е честно. Такива като Пепе да се плодят като зайци, а жени, родени да бъдат съпруги и майки да преживяват подобни неща. Тъжно ми е за Ели...някак не ѝ върви в тоя живот. Мислех си, преди 4 дни е станало, а Пепе се скъса от купони и сторита точно в тези дни. Видимо безкрайно весела. Голяма приятелка няма що. На същото мнение съм. Просто не е справедливо някоѝ да раждат на конвеир и да не си поглеждат децата а истинските добри хора винаги да страдат. Много жалко...дано е силна.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 15, 2023 22:42:07 GMT 2
Момичета, аз смятах, че това, ще Майкъл я остави на рождения и ден, не беше кой знае какво, даже писах тук с примери на хора, около мен. Честно казано, не смятах, че Ели е бременна и затова бях склонна да оправдавам отсъствието на Майкъл. Сега вече, знаейки че тя е била бременна и сигурно това е причината да не пътува, ми става много кофти за нея и за това, че цялото семейство на Майкъл я остави сама. Доста грозно, дори и да е имала безпроблемна бременност декември месец, пак поне мама Бирч можеше да е при нея. Сега, в светлината на събитията, това ми се струва много по-неприемливо, отколкото тогава.
И последно - стоя зад всяка дума, която съм написала тук. И дори и да съм критикувала някоя родна звезда, дори през ум не ми е минавало да си помисля нещо лошо за тях. Убедена съм, че нито една от тук списващите, никога не е искала Елица, Пепе, Гането или която и да е да минава през трудности и да и се случват такова неща. Та, с тази връзка, не мисля, ще тук сме правили нещо лошо, когато сме изказвали предположения за личния живот на хората, на база показаното от самите тях в социалните мрежи.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 15, 2023 22:43:55 GMT 2
Съжалявам за загубата не Ели. Кога се е случило това, преди Нова година ли?Или сега след? Доста късен срок на бременността явно, което прави нещата доста тежки. Миличката!!!
|
|
|
Post by lady_caramel on Jan 15, 2023 22:44:17 GMT 2
Отдавна не съм писала, но загубата на Ели ме потресе! Наистина много ми е мъчно за нея, дори мога да кажа, че го усещам като загуба, случила се на близък човек, ужасно е това, каквито и да са причините. За мен снимките са напълно в синхрон с написаното, в едното изречение се казва, че няма и следа от човека, който е била преди седмици или нещо такова. Пожелавам й от все сърце да го преодолее и да опитат отново, наистина не заслужава такова нещо точно тя. Дано Майкъл е до нея в това.
И аз се сетих за Пепка веднага, колко е несправедлив животът…
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 15, 2023 22:52:16 GMT 2
Стана ми много гадно, разплаках се от поста на Ели. Написаното от нея, усеща се болката, тъгата, загубата... Пожелавам й да е силна, пожелавам й някой светъл ден да се сбъдне нейната мечта. Не е честно, никой не заслужава да преживее това. Трудно ми е да напиша още, губят ми се думите, а искам да кажа още. Сърцето ми се сви за Ели. Надявам се, че получава нужната подкрепа.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 22:54:16 GMT 2
Бебето е родено преждевременно на 11.01, т.е. преди четири дни. На картичката с крачето е написана тази дата (първата снимка). Всяка загуба е тежка, няма значение дали е Пепе, Ивана, Радост, Елица или друг. Хубаво е да сме съпричастни към всички, защото болката им е еднаква. Няма значение дали са загубили бебе в началото или по средата на бременността си.
Yo666, честита да си! Бъди много здрава, обичана и успешна! 🎉
|
|
|
Post by kalimera on Jan 15, 2023 22:55:46 GMT 2
Аз бях изказала мнението си тук преди около месец, че Ели най-вероятно е бременна, защото забелязах промяна в бюста ѝ. Поради това си мислих, че не е предприела пътуване със самолет. Много жалко за загубата ѝ. Дано следващата ѝ бременност протече нормално и се сдобие със здраво и хубаво бебе.
|
|
|
Post by dg on Jan 15, 2023 22:58:00 GMT 2
Не мисля, че е логично Ели да си беше дошла в България да си следи бременноста. От поста й става ясно, че са имали проблеми със забременяването и може би става въпрос за асистирана бременност. В такъв случай където и да е бременноста се следи изкъсо. А това, което Пепа беше разказала е че в Дания до края на трети месец не се следи нищо. В четвърти месец вече се регистрира бременност и това при нормално забременяване като на Пепа. Много съм далеч от мисълта, че тук сме по-напред в медицината от Дания. Освен това мъжът й е там, тя какво да прави тук сама? Дано успее да се съвземе и съвсем скоро да си имат едно здраво бебче ❤️
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 15, 2023 23:00:41 GMT 2
Само да кажа, че това къде се следиш, в коя болница, при кой доктор и т.н. няма никакво значение. Аз ходех при един от най-големите специалисти в България, който ми следеше и първата бременност и ме изроди, бях си направила всички изследвания до момента, включително незадъжителните и всички бяха чудесни и като цяло нямах никакви здравословни проблеми. Просто се оказа, че пулса на бебето е спрял и дори бяха минали 2 седмици, в които тялото ми и аз самата сме си мислели, че всичко е наред. Съжалявам да го кажа, но никой и никъде не е застрахован от подобно нещо.
|
|
|
Post by saturdayafternoon1 on Jan 15, 2023 23:02:05 GMT 2
Това на Ели ѝ е втора загуба, качила е стори. Дано си излее всичко, да ѝ стане може би е една идея по - леко.
|
|
|
Post by offthegrid on Jan 15, 2023 23:03:00 GMT 2
И аз много се натъжих за Ели, животът е страшно нечестен наистина. Дано бъде силна и скоро имат детенце! Пожелавам същото и на всички вас минали през това.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 15, 2023 23:05:13 GMT 2
Много тъжна новина от Ели 💔 Пожелавам й бързо да събере сили и скоро да им се сбъдне мечтата!
В потрес съм от липсата на емпатия от някои момичета в темата. Особено от Аделина.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 15, 2023 23:07:16 GMT 2
Доколкото разбирам Елица е разбрала,че е бременна края на май,т.е. е била в доста напреднала бременност. Това ми се струва още по-съкрушително,не че болката може да се ствпенува,но някак си си толкова близо до сбъдването на мечтата...много ми е мъчно за нея
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 23:07:16 GMT 2
ахх, това е втора загуба за Ели, първата е била 2021... много тежко. явно сам сама е изживяла първата загуба
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 15, 2023 23:11:29 GMT 2
Доколкото разбирам Елица е разбрала,че е бременна края на май,т.е. е била в доста напреднала бременност. Това ми се струва още по-съкрушително,не че болката може да се ствпенува,но някак си си толкова близо до сбъдването на мечтата...много ми е мъчно за нея Не, това е било 2021.
|
|
|
Post by noclue on Jan 15, 2023 23:12:08 GMT 2
Никога не съм си позволявала да коментирам Елица за каквото и да било, само съм се надявала тя да е открила щастието и да се радва на живота си. Постът ѝ ме оставя без думи, точно като заседнала на гърлото буца, сърцето ми се сви за нея. Много е тъжно колко много жени сме преживели загуби, винаги е несправедливо, без значение на кого се случва. Дано Бог ѝ дава сили и дано Майкъл е до нея и е силен за двама им. Нека до края на годината щастието почука и на тяхната врата.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 15, 2023 23:16:44 GMT 2
Абе на Пепа профила не го намирам, а не я следвам и не би трябвало да ме е блокирала,защото само го отварям за криндж - не коментирам,не лайквам. И при вас ли липсва?
|
|
|
Post by foxie on Jan 15, 2023 23:19:11 GMT 2
Гледам сторитата на Елица и се разплаках..нямам деца и не съм преживявала такава трагедия, но ми е много, много мъчно да гледам как мечтата,щастието и надеждата могат да изчезнат за миг... От сърце й желая да сбъдне мечтата си и да има здраво детенце!
|
|
|
Post by yoo on Jan 15, 2023 23:23:52 GMT 2
Много тъжна новина от Ели 💔 Пожелавам й бързо да събере сили и скоро да им се сбъдне мечтата! В потрес съм от липсата на емпатия от някои момичета в темата. Особено от Аделина. И аз леко се шокирах, в такива моменти няма нужда от злобни коментари и подмятания. Също не съм съгласна, че отношенията им с Майкъл ще се влошат след загубата, след като дори се разбра, че е имало и предишна такава. А това, че Ели била вече на възраст даже не искам и да го коментирам, както каза съфорумка преди няколко поста - точно това се коментираше и се възмущавахме, а сега? Ама нали трябва да си излеем злобата. Колкото и да не харесвам някой и през ум няма да ми мине да упреквам в такъв момент. На Елица мога само да и пожелая някак си да премине през мъката, защото аз дори не мога да си представя да ми се случи това, през което е преминала, а още по-малко, че ще мога да го преживея. И наистина от сърце и пожелавам в най-скоро време да се случи и нейното чудо! ❤️
|
|
|
Post by maybebaby639 on Jan 15, 2023 23:28:03 GMT 2
Май месец й е била първата загуба.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 23:28:22 GMT 2
Много тъжна новина от Ели 💔 Пожелавам й бързо да събере сили и скоро да им се сбъдне мечтата! В потрес съм от липсата на емпатия от някои момичета в темата. Особено от Аделина. Нали бяха забранени обсъжданията на съфорумки и мненията им? Ти изобщо четеш ли?! Написала съм, че й желая от сърце да забремее скоро и всичко да бъде наред с бременността. Че това е истински ад и не може човек да остане не съпричастен. Що за глупости са това?! Не мога да скрия мнението си и не съм от тези съфорумки, които си сменят мнението. В случая смятам, че Елица е дала всичко на този мъж и заслужава повече любов, разбиране и внимание, особено в този тежък период. Всяка една жена го заслужава и за всяка една жена в това положение ми е гадно. Не ги деля на роднини, съфорумки, инфлуенсърки, Пепе и т.н.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 23:31:13 GMT 2
Айдеее пак започваме с тая тема и великото защитаване на Елица... не виждам какво лошо сме казали, че веднага тръгнаха коментари за злоба и т.н. Някой да е казал, че не е гадно случилото се с Елица?? Разбирам, че Елица ви е мега слабост ама след като намирате нормално да се качват снимки на абортирала жена в социалните мрежи и последвали сторита с историята, че да се обеснява със социалните мрежи пред роднини и любимият ѝ я снима разревана с прегърнати букети вместо дете, то тогава май не е в нас проблема. Май до скоро бяхме форум, в който всеки може да споделя свободно мнението си ама явно вече не е така или просто за определени персони трябва да постиламе червен килим.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 15, 2023 23:32:58 GMT 2
.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 15, 2023 23:35:24 GMT 2
Да, всички се смеем на разни инфлуцки,но пък има моменти,в които може и да се замълчи. Няма какво да се правите на ощипани,грозно и тъпо е да обясняваш за 34 годишна жена,че била на години за да е бременна. Ако искате ме блокирайте,но не се сдържах...
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 15, 2023 23:39:02 GMT 2
Щом дори и админ го написа.. толкова от мен.
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Jan 15, 2023 23:40:39 GMT 2
Да си призная в първия момент си помислих че съобщават за бременността, а не за загубата.. Зарадвах се докато гледах снимките в началото, обаче после като я видях да плаче и не можех да осмисля. Сега видях и отпечатъка от бебешко краче, помислих първо че е картинка, а то май не е.....Сви ми се всичко. Направо не ми излиза от ума..Това е такава болка. Пепе предполагам че не е знаела какво е станало. Сигурно го е разбрала или вчера, или днес. Приятелки са все пак. Ако е знаела едва ли ще се прави че нищо не е станало, поне от уважение към нея. И да не забравя, че Елица беше до нея когато тя претърпя мисед аборт. Беше си дошла от Дания и гостува в старата им квартира. Та не знам дали профила и изчезна случайно. Това което Ели трябва да направи сега е да си излее мъката, да го преживее, да даде воля на емоциите си. И после да се събере. Факт е че много загуби и се насъбраха - майка, баба ..Дядото не знам дали не сподели че и той е починал наскоро.. и една неуспешна бременност, както става ясно от сторитата и. Според мен ще се фокусират върху избора на мечтаната къща. Работа имат, а ако решат и малка сватба могат да си направят. Трябва да си ангажира съзнанието с някакви неща. Предполагам че и видео ще направи. И както става ясно, не си е слагала ботокс, не е обезобразена от неуспешна интервенция по лицето, и не е на антидепресанти, както имаше предположения. Това е живия живот, и те са хора, имат неизказани болки и мечти.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 23:42:10 GMT 2
къде виждате "велико защитаване на Елица"? Никой не я защитава, а изказва съболезнования. Не съм видяла мнение, в което да е нападната, че някой да идва да я защитава. освен, ако не смятате, че съболезнованията и емпатията = защита...
а за снимките от болницата, навсякъде в западна европа смъртта се смята за част от живота, децата не се предпазват, ходят дори и малки на погребения, съвсем открито се говори за смърт и загуба. Не виждам нищо лошо, че е споделила тези снимки, това е начин за справяне с болката. за Предишната загуба не е казала на никого, сама е страдала.
|
|