|
Post by Kalisa on Jan 15, 2023 23:42:16 GMT 2
Момичета, вие си знаете, че коментарите бяха злобни и не на място. Форумът е доста свободен и знаете, че не цензурираме нищо, даже напоследък сме ви оставили на самотек, но това няма как да подминем. Да се говори как партньорът ти едва ли не ще те остави след това, защото имам чувството, че някъде прочетох намек за това, е меко казано безвкусно и едва ли някоя от вас ви искала да го прочете за себе си в такъв момент.
Откъде тази злоба към един сломен човек? Нали сте щастливи със своите семейства, животни и т. н.?
Аз също мога да се обидя на това, че съм 30 и няколко годишна още нямам деца и съм имала гинекологични пробелми, които не пожелавам на никого, но съдбата наистина е непредсказуема, така че не знаете и вас какво ви чака. Бъдете по-смирени, това че сте "анонимни", не означава да сте груби. Защото всички се знаем кои сме във форума, особено по-често списващите. 😉
|
|
|
Post by Deleted on Jan 15, 2023 23:43:43 GMT 2
Вие май сериозно четете между редовете, много добре обясних какво съм имала предвид "на години" и че е имала и предишни проблеми, за който реално самата тя преди малко сам си каза! Какво се очаква да направим, изказахме съжаление и какво повече можем да направи от тоя форум, тя тая тема ще се върти в близките 2 месеца. Май забравихте до преди няколко седмици какви неща се коментираха за Майкъл ама сега не сме били съпричастни.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 15, 2023 23:55:13 GMT 2
Много съжалявам за Елица. Пожелавам ѝ скоро да намери сили да продължи напред и се радва на здраво бебе.
|
|
|
Post by lama on Jan 15, 2023 23:55:22 GMT 2
Много добро си ѝ е било решението да се следи там. Там поне е приключила с една операция, добро отношение от лекари и добри условия.
Дано някой не ѝ го напише на лично съобщение това, че е трябвало тук да се следи. Приключило е вече, за психическото ѝ здраве е най-добре да вярва, че е направила всичко, както трябва.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 16, 2023 0:02:29 GMT 2
Прочетох сторитата и ми е ужасно, ужасно гадно… Аз лежах 5 месеца за задържане, заради скъсяване на шийката и ме спаси само ранната проверка и установяване… В такива моменти наистина се чувстваш така сякаш самото ти тяло те предава… Нека скоро да има слънце на тяхната улица!
|
|
|
Post by rona on Jan 16, 2023 0:06:52 GMT 2
Сега чета сторитат на Ели и почвам да разбирам снимките….. Хора, те до последно са се надявали 😭🥺 надявала се е да запечата друго. И снимките към болницата по пътя са били вероятно, за да сподели след време с последователи и да вдъхне кураж. Така считам аз. Боли ме за нея. С Майкъл ще са страхотни родители някой ден. Коментарът на Полина към Ели много ми хареса, на съшото мнение съм.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 16, 2023 0:08:05 GMT 2
Аз също коментирах миналият месец,че отношенията им с Майкъл изглеждат(подчертавам, изглеждат от това което виждаме) далеч от перфектни и е обидно да е сама на рождения си ден. Продължавам да твърдя,че за мен е обидно да е оставена сама. Тя може да се е чувствала добре здравословно,може лекарите да са казали,че всичко е наред,и въпреки това да е преценила,че не е добра идея да пътува. В тази ситуация ако не е абсолютно задължително той да замине е можел да го спести,при положение,че има и празник. Има неотложни работни ангажименти,но има и уикенди по мъжки. Дори смятам,че самата Елица може да го е насърчила да замине,защото е изцяло отдадена на него и това той да е добре и да е щастлив. Сега виждам,че родителите му са научили едва след това,но нищо не пречи той да помоли майка си да отида при нея докато го няма,без да дава обяснение защо. Въпреки това аз лично бих очаквала,и искала мъжа ми да е до мен на рождения ми ден докато съм бременна с детето ни. Така че за мен факта,че е била бременна не прави онази ситуация обяснима,или по-малко зле. Никой не знае какво ще се случи с взаимоотношенията им след загубата. Някои двойки за съжаление не се справят с подобни трагедии,други пък стават още по-силни заради общата болка. Желая им и на двамата здраве,и да им се случи така чаканото събитие. Желая и на нея конкретно да бъде силна и да получи истинска подкрепа и обич от него,които винаги е заслужавала.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 16, 2023 0:14:56 GMT 2
Е, как какво ще се случи - ще се подкрепят още повече. Това не е първия им труден момент. Няма и да е последния, защото аз вярвам, че те са се намерили и ще изживеят живота си заедно все така обичащи се и подкрепящи се.
|
|
|
Post by vrana on Jan 16, 2023 0:21:45 GMT 2
Ужасна загуба за Елица, а като разбрах че ѝ е втора не мога и да си помисля как се чувства. Както и всички момичета които са преживели същото и които за мен са бойци. Искрено съчувствам и ужасно много искам това да не се случва никога на други двойки. Но животът е такъв непредвидим понякога 😞 с прекрасните си моменти, но и с тежките такива. Елица винаги ми се е струвала чувствителна и ранима. Точно сега ѝ пожелавам с всички сили да се пребори и да съумее да продължи, колкото и да изглежда невъзможно в момента. Снимките ѝ и отношенията им няма смисъл да коментирам, не е моментът и няма смисъл. Бъдещето и надеждата са всесилни и трябва да вярват в тях.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 16, 2023 0:25:33 GMT 2
Сега изгледах сторитата и тъй като самата съм преминала през нещо подобно...не ми даде сила от споделеното, но определено ме върна назад. В такива моменти всякакви коментари стават излишни наистина. Надявам се Елица да получава само положителна енергия, вярвам, че е направила всичко по силите си бебчето да оцелее. Просто светът е жесток. И тъй като кармата наистина съществува, вярвам,че след толкова изпитания е време животът да им поднесе малко щастие..по начин, който те сами си изберат.
Искам да изкажа подкрепа и на съфорумки тук, минали през подобни ситуации. Няма обяснение защо за някои животът е постлан с рози, а други се спъваме на всяка крачка, но ви пожелавам на всички така желаното чудо в края на тунела. Заслужавате го.
|
|
|
Post by deny on Jan 16, 2023 0:42:58 GMT 2
Понякога думите са излишни и е по-добре просто да замълчим. Последното, което ще кажа по темата-добре че Елица се намира в цивилизована европейска държава, където е получила освен медицинска и чисто човешка грижа.
|
|
|
Post by pchelica on Jan 16, 2023 0:43:43 GMT 2
Чужди коментари няма да коментирам, собствените си щв коментирам - и аз твърдях, че липсата на Майкъл и затишието (особено по празници) около Елица са сигнал, че нещата при тях не вървят…а то какво било 😕 Вие представяте ли си момичето да е карало тежка бременност и докато се превива от болки, да чете спекулации как Майкъл не я иска…правя си извода за себе си да внимавам какво предполагам в коментарите си…те може да са инфлуенсъри, но очевидно не виждаме всичко от живота им…
|
|
|
Post by yoo on Jan 16, 2023 0:48:40 GMT 2
Малко да изместя темата, днес гледах видеото, в което Сандев и Стела казват на близките си, че Стела е бременна и ми стана малко неудобно от реакцията на родителите на Сандев, ако родителите на мъжа ми бяха реагирали така, щеше да ми стане леко тъпичко, още по-малко пък да го качвам някъде 😂 То и от съобщаването на родителите на Стела също беше някакъв кадър за секунди и не се разбра каква е реакцията им точно, но след техните циркове - нормално. Много са криндж милите 🤦🏼♀️
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 16, 2023 1:12:14 GMT 2
Както и предположих е станало. Още по-тежко. Някак когато просто сърчицето спре да бие си казваш, случва се, за добро е, не му е било писано, имало е проблем. А тук тялото ти те предава, имаш живо и здраво бебе и все едно ти самата го убиваш. Ужасно е. Дано се справи Ели и следващия път да ѝ направят серклаж в 14та седмица още и да лежи цяла бременност. Тук поне тогава го правят, когато се е случил аборт поради цервикална недостатъчност. Миличката...толкова нечестен живот. Колко страх я чака при следваща бременност. Как няма да смее да каже дори на най-близките си там хора.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Jan 16, 2023 1:19:32 GMT 2
Айдеее пак започваме с тая тема и великото защитаване на Елица... не виждам какво лошо сме казали, че веднага тръгнаха коментари за злоба и т.н. Някой да е казал, че не е гадно случилото се с Елица?? Разбирам, че Елица ви е мега слабост ама след като намирате нормално да се качват снимки на абортирала жена в социалните мрежи и последвали сторита с историята, че да се обеснява със социалните мрежи пред роднини и любимият ѝ я снима разревана с прегърнати букети вместо дете, то тогава май не е в нас проблема. Май до скоро бяхме форум, в който всеки може да споделя свободно мнението си ама явно вече не е така или просто за определени персони трябва да постиламе червен килим. Добре де, честно това са толкова грозни и злобни коментари, че не знам как изобщо може да го напишеш. Представи си, че си на дъното, боли те, мислите ти са само за това, не можеш да се правиш, че всичко ще си продължи и животът е хубав. Напълно нормално е да искаш да си излееш тая гадна болка, която дори и след това няма да спре, но все пак да получиш кураж и от други хора, минали по този път. Още когато беше написала на Елица съобщение за връзката ѝ, си помислих колко нетактично и тъпо е това и, че ако на мен някой непознат така си прави съчинения по картинка бих го поставила на място, но само, защото е забранено обсъждането си замълчах, но тук вече говорим за човешка трагедия и то за жена, загубила бебето си.. нямам думи!
|
|
TNV
Junior Member
|
Post by TNV on Jan 16, 2023 2:31:41 GMT 2
Колко тематично…преди две, три страници коментирахме колко нетактични могат да са хората с въпросите си за бременност и бебета и сега отварям и виждам същата тази нетактичност, заливаща ме от екрана.
От подмятанията за възрастта, причините и проблемите, които ще последват за Елица и Майкъл като двойка, до коментари от сорта на ‘Еди-си-къде не ти обръщат внимание като си бременна’ и какви (и най-важното от каква раса?!?) били докторите в чужбина (ъм докато ‘нашите’ специалисти още ползват тактичната фраза ‘дърта първескиня’, която, ако не се лъжа, се отнася и за животни).
Безумна липса на човечност, която, както и да я маскирате, си остава такава.
А колкото до споделянето - отново стигаме до една много безумна и откровено вредна стигма, циркулираща в бг общество. А именно, че, когато нещо ти се случва (особено лошо) трябва да мълчиш и да стискаш зъби. Не, тук не става въпрос за желанието на Елица, ‘жената на Джон Леджънд’ или която и да е друга жена да печели лайкове или съчувствие като споделя, а за едно здравословно осъзнаване, че в цялата драма на подобно опустошително преживяване никой никога не е сам. Ако тези жени искаха да печелят на фона на подобна трагедия, то те са психопати и вашето, или което и да е мнение щеше да е без значение.
За протокола: не съм фен на Елица, не я следя и никога не съм. Но е хубав пример колко биполярно може да е нашето общество и колко вредни модели на поведение се поощряват ежедневно.
Аз пък вярвам, че за някои неща е хубаво да се говори, защото само така ще свалим цялото самотно бреме от раменете на жени, преживели същата или подобна драма. И вярвам, че явно успя по някакъв начин, предвид колко истории се споделиха в рамките на няколко часа тук. Може би всичко останало няма значение в случая.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 16, 2023 7:02:31 GMT 2
Предлагам да не се драчим във форума и съм сигурна, че няма човек тук, който да не ѝ съчувства в случая.В сторитата си е била доста изчерпателна и обяснява всичко. Не съм много наясно, но може ли да се сложи серклаж при още по - ранна следваща бременност с оглед на това, което се е случило сега? А иначе аз се радвам, че с Майкъкъл гледат в една посока и искат едни и същи неща. Нека се възстанови Ели, бебче ще има живо и здраво тя!!
|
|
|
Post by foxie on Jan 16, 2023 7:59:08 GMT 2
Айдеее пак започваме с тая тема и великото защитаване на Елица... не виждам какво лошо сме казали, че веднага тръгнаха коментари за злоба и т.н. Някой да е казал, че не е гадно случилото се с Елица?? Разбирам, че Елица ви е мега слабост ама след като намирате нормално да се качват снимки на абортирала жена в социалните мрежи и последвали сторита с историята, че да се обеснява със социалните мрежи пред роднини и любимият ѝ я снима разревана с прегърнати букети вместо дете, то тогава май не е в нас проблема. Май до скоро бяхме форум, в който всеки може да споделя свободно мнението си ама явно вече не е така или просто за определени персони трябва да постиламе червен килим. Добре де, честно това са толкова грозни и злобни коментари, че не знам как изобщо може да го напишеш. Представи си, че си на дъното, боли те, мислите ти са само за това, не можеш да се правиш, че всичко ще си продължи и животът е хубав. Напълно нормално е да искаш да си излееш тая гадна болка, която дори и след това няма да спре, но все пак да получиш кураж и от други хора, минали по този път. Още когато беше написала на Елица съобщение за връзката ѝ, си помислих колко нетактично и тъпо е това и, че ако на мен някой непознат така си прави съчинения по картинка бих го поставила на място, но само, защото е забранено обсъждането си замълчах, но тук вече говорим за човешка трагедия и то за жена, загубила бебето си.. нямам думи! Браво! Най-накрая някой да й го каже! Аз също бях потресена от тази й постъпка тогава, но си замълчах. Не съм от редовно пишещите тук, но ежедневно почти влизам да ви чета и за мен тази потребителка има най-злобните коментари и негативно отношение. Знам, че е против правилата да се коментират потребителки, но не се сдържах, ако искате ме докладвайте. Просто не разбирам как в такъв момент жена към жена не може да прояви емпатия, а намира думи да изкритикува... Спирам с този коментар по темата
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 16, 2023 8:04:01 GMT 2
Напоследък нон стоп ми изкачат статии за Пепе и фИво в фб -плащат ли си тези хора не мога да разбера?
Колкото до Елица - преди седмица -две всички обсъждахме как Майкъл я мота и не я иска и как тази връзка няма бъдеще, а сега едва ли не се посипа прах върху главата на определени съфорумки като единствени обсъждали. Тъпо е. Да оставим жената с личната й болка и това е. В крайна сметка този форум е да обсъждаме това,което ни е наоравило впечатление и да си спекулираме на воля. Той е затворен и абсолютно не се навира в очите на никой инфлуенсър на сила. Стискам палци Елица да се възстанови бързо и да сбъднат мечтата си за бебче ❤️
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 16, 2023 8:10:58 GMT 2
Момичета, нека спрем с коментарите на потребителите и да се върнем към инфлуенсърите.
Бяха предприети мерки от нас още вчера. Както написахме и вчера - има теми, пред които само трябва смирено да наведем глава. Форумът не е място за мачкане на хора, преминаващи през загуби. Нека се поставяме на мястото на четящия, когато отправяме критики - било то инфлуенсър, негов близък или съфорумка. И преди всичко - нека бъдем добри хора.
Бъдете здрави и се пазете!
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 16, 2023 8:30:06 GMT 2
Не смятам, че форумът мачка хора, преминаващи през загуби, това никога не е било. По времето когато я обсъждахме преди Коледа и на Коледа тя е карала нормална бременност и не се е превивала от болки! На Коледа са споделили със семействата си. Да, тежко е ужасно, ще се отърси, ще е трудно. Всичко тук я прегръщаме и ѝ пожелаваме да гушка бебче❤️
|
|
|
Post by ☀ on Jan 16, 2023 8:47:28 GMT 2
За да се разсея след постът на Елица (макар че я сънувах..) си пуснах 4ти епизод на сериала на Филяка. Каза, че на Жеков му е отнело много време да го монтира, което ме навява на мисълта, че не му плаща. Вероятно се надява на сделка тип бартер, но с такова несериозно отношение не знам докъде ще стигне с този 'проект'. Не блести с талант и в този епизод, но виждам, че му се говори за бившата и какво се е случило между тях, или просто му харесва да намеква с цел задържане на интерес.
Според мен Елица има нужда от консултация с професионалист, щом се случва за втори път е нормално да е толкова смазана емоционално (не че първия път е лесно). В момента освен подкрепата на аудиторията и близките й може да е от помощ човек, който да я ориентира как да не се поддаде на лошите мисли или самообвинения.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jan 16, 2023 9:16:53 GMT 2
Случилото се с Елица е абсолютна трагедия. Дано намерят сили да преминат през този ад и скоро и щастието да им се усмихне.
Единственото, което ще кажа е следното: като човек преминал през скъсена шийка, серклаж в 20та седмица и страха дали ще достигна 36та седмица, за да е бебето доносено, от историята на Елица ми изглежда, че цервикалната недостатъчност е била изпусната. Разбира се тя може да прогресира по-бавно или по-бързо, но за да се хване толкова късно (Елица на практика е имала разкритие в 17-18 седмица), може би не е мерена преди това, или поне не достатъчно често. Не знам какъв е протоколът в Дания за следене на бременност, малкото, което знам, съм чула от Пепе за раждането на София, но не смятам Пепа за надежден източник. В моя случай се следях на две места - на частно и по каса. На частните прегледи шийката ми се измерваше всеки път (на всеки 3-4 седмици, след серклажа на всеки две). По каса - нито веднъж. Ако се следях само по каса, вероятно и при мен нямаше да има щастлив край, предвид бързото скъсяване въпреки лекарствата. Онзи ден пък, в кораба майка имаше питане в темата на частната болница, в която се следях - колко често ви мерят шийката. Имаше отговор от една жена, че нейната е мерена веднъж за срока на бременността (при друг лекар, не при моя). За мен това е пълен абсурд. Да, докато бях бременна не знаех нищо за тези неща, но сега, от гледна точка на опита, за мен е скандално да се пропуска тази подробност при всеки един преглед. Разбира се, че не при всяка бременност се случва скъсяване, но то няма симптоми, кото бременната да усети/хване (освен ако не е прекалено късно), затова е хубаво да се проследява превантивно.
Защо пиша всичко това? Понякога се налага ние да подсещаме лекарите за някои неща (за мен лично е абсурдно, че се стига до там, но ето на). Момичета, тези от вас, които са бременни или им предстои - искайте да ви мерят шийката, не чакайте. На мен докторката по каса ми казваше, че ще ме гледа само с коремния ехограф, за да не ми "създава неудобството да се събличам" и за вагиналния трансдюсер. Излишно е да казвам, че на фона на евентуалните последици, това е далеч от неудобство. Тъжно е, че се налага ние пациентите, които сме в общия случай с лимитирани медицински познания, да сме екстра бдителни за неща, които не са наша работа и не сме длъжни да знаем.
|
|
|
Post by suede on Jan 16, 2023 9:25:23 GMT 2
Предлагам да не се драчим във форума и съм сигурна, че няма човек тук, който да не ѝ съчувства в случая.В сторитата си е била доста изчерпателна и обяснява всичко. Не съм много наясно, но може ли да се сложи серклаж при още по - ранна следваща бременност с оглед на това, което се е случило сега? Може. Практикува се даже с превенция. Освен това, церквикалната недостътъчност може да е продиктувана освен от слабост на шийката, също и от инфекция, както и от контракции. Като човек, който беше съвсем близо до този развой, чист късмет беше, че точно, когато ми се беше отворила шийката бях на ЖК и просто АГ я видя, ме спасиха от развоя при Ели. Понякога може да бъде неочаквано, друг път може да има индикации. В повечето случаи, когато човек не очаква, трудно би разбрал какво се случва, затова го застига така неочаквано. Понеже тук има много момичета, на които им предстои някой ден бременност, единствено бих дала съвет да не омаломажават измерването на шийката през бременността. Това спасява живот! Изключително неприятно ме изненадаха снощи някои коментари, лишени от каквато и да е било емпатия. Да, това е форум, за коментари към живота на инфлуенсърите, но злостта понякога идва в повече. Никой не заслужава да загуби така детето си, няма значение какъв е бил в живота, връзката или социалните си мрежи. Допълвам се, че с Марчето сме писали явно еднакви неща.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2023 9:27:17 GMT 2
Съжалявам за Елица,пожелавам им щастлива развръзка и да се сбъдне това, за което мечтаят двамата! Пожелавам го и на всяка жена провеждаща тази борба! Съгласна съм с мнението на Патрашкова.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 16, 2023 9:30:20 GMT 2
Момичета, понеже давате много полезни съвети, които ще изчезнат в страниците на тази тема, бихте ли писали в тема за АГ съвети при бременност - като препоръки, ценна информация за тези, на които им предстои, лекари, от които сте доволни. Но само да се наблегне на полезното. Ще създам такава тема, а молбата ми е, ако имате време да споделите всичко онова, което бихте казали на най-добрата си приятелка ❤️
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 16, 2023 9:37:47 GMT 2
Абсолютно подкрепям Марчето - искайте си, питайте си, няма значение в коя болница, дали плащате или сте по каса, дали имате нормална бременност или някакви проблеми. Аз също се следях при двама, практически ходех на преглед на всеки 2 седмици. Бебето ми беше изгубило пулс буквално 1-2 дни след ранния биохимичен скрининг. Бях в края на 11-та седмица и до момента нямах нито един преглед на корема - преглеждаха ме все още само вагинално. Така че, пак казвам - никой не е застрахован от нищо.
Исках да кажа и още нещо по повод на отношенията на Елица и Пепе в момента. Вечерта преди да се случи моят аборт (бебето не е било живо вече) ми се обади една от най-старите ми и близки приятелки да ми сподели, че също е бременна. Коремът ми се сви, изключително странно се почувствах, мога да кажа, че изпитах... завист. Моят приятелски кръг е от хора, с които ни свързват близо 20 години отношения, за мен те са изключително важни в живота и никога, никога съзнателно не бих изпитала някакви негативни емоции към тях, защото приятелството ни се е доказало във времето. Затова много се изненадах от това усещане - та нали и аз бях бременна, щяхме да раждаме по едно и също време. От тогава не съм я чувала. Даже криехме какво се е случило, защото тя има едно детенце, но има и предишен аборт и знам, че я е страх, не исках да я стресирам. Наложи се съвсем наскоро да ѝ кажа, защото ме попита нещо, но изпитвам огромно подсъзнателно нежелание да разговарям с нея. Знам, че звучи ужасно - не я обвинявам, много я обичам, много се радвам, нямам търпение да гушна бебенцето и само се моля всичко да е наред, но нямам сили да говоря с нея. Твърде е възможно Елица да се отдръпне от Пепе по хиляди причини, които няма да изброявам, всички се сещате.
И последно по тази тема, ще ме извините за словоизлиянията, но искам да благодаря на всички, които ми писахте за подкрепата и да кажа, че ако има някой, който минава или е преминал през това и му се говори - може да ми пише по всяко време. От опит знам, че споделената мъка е половин мъка.
|
|
|
Post by fine on Jan 16, 2023 9:37:56 GMT 2
Съжалявам много за Ели и нейната загуба. Като човек, който все още няма деца и не съм правила опити да имам, се почувствах много тъжно. Нямам си представа как след такива трагедии, жените се съвземат след подобна загуба, но това доказва, че са истински борци! За жалост животът понякога е несправедлив - има жени, които забременяват "без да искат" и правят аборти, докато има и хора, които с години копнеят за детенце и преминават през много трудности и мъки. prikachi.net/image/8u8FopКакто винаги бяхте прави. Марийка "изтеглила" големия победител - някоя комшийка. Маре, кога я изтегли и кога успя да я последваш? Напълно заслужава да бъде качена в профила с тези фалшиви игри, в които дори мъжът и участва. То бива да си нагъл, то не бяха спонсорирани постове и чудесии, явно много драпа да става инфлу, че е по-лесно да търка дивана в тях и мъжът да носи паричките. Едит: явно е някоя колежка от унито, защото и тя учи право. Еййй, ама всички си мислят, че номерата им ще минат и, че сме слепи овце.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 16, 2023 9:42:01 GMT 2
Спомням си и аз сравненията на Пепе между следенето на бременност в България и Дания, но тя тогава не беше ли в партньорство с Токуда? Честно казано за нея винаги ще си намеря причина да не ѝ вярвам…
Сега прочетох всички сторита на Елица и смятам, че добре, че е била в Дания - едно, че е имала подкрепата на Майкъл, второ, че шансът да срещне такова отношение в българска болница не е 100%, споделяхме си истории, знаем…
Замислям се, че точно ситуацията с Елица в края на декември е доказателство, че не всичко е каквото изглежда. Точно когато изглеждаше, че Елица и Майкъл са разделени, те са били на седмото небе от щастие, че чакат бебе и вече могат да споделят на близките си… но разбирам защо са подхождали толкова предпазливо.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 16, 2023 9:51:07 GMT 2
Не следя изкъсо Ели и Майкъл, но им пожелавам цялата сила на света и дано скоро да им се сбъдне мечтата да имат здраво бебенце! Смятам, че Ели би била много грижовна и нежна майка.
Изчезването на Пепон е странно. Бих казала, че хейта ѝ е дошъл в повече, но пък в крайна сметка си вади парите от инстата, та не вярвам да го е изтрила. Може би е хакнат, както предположихте, може би иска къса почивка,макар че не е необходимо чак да го трие за тази цел.... Има нещо гнило. Имам и друго предположение, но наистина, наистина не искам да вярвам, че би могло да е това. Едва ли е това, но с Пепон никога не се знае.
|
|