|
Post by 100helit on Jan 16, 2023 16:20:35 GMT 2
Е актрисите нямат ли иг ? 🤔 За мен е нарочно. Нарочно ще да е, защото иначе Карамански или Галя щяха да пуснат нещо по темата. Интересен тайминг е подбрала. От моя гледна точка, след случилото се с Ели, бих яхнала самолета на секундата. Вече ми се е случвало с малко бебе да пропътувам цяла България от днес за утре за човек, който последно бях виждала преди 15 години. Дано докаже,че приятелството не е на снимка и вече да е там. Още нещо, забелязвам,че знайни и незнайни хора, четящи веднъж в месеца, изпълзяха, за да кажат за пореден път колко сме зли. Админите помолиха нещо, но от 2 страници чета обяснения за човек, който не е тук. Много сме смели, като въпросният го няма, но дайте малко уважение,като ни помолят нещо? Fun fact: Влязох в произволен профил от възмутените и последният коментар преди това беше :"Какво ди е правила Елица със скулите, изглеждат супер странно, все едно ги крие с коса". Толкоз за милите и добрите. 😁😁 Ваша, злобна Стохелит Допълнение: как на редовните не ни се полага нищо? Не стига, че съм се жертвала да не следвам профила на форума в ИГ и така да ме блокират всички прошляци(вместо аз да го правя), а и редовно лайквам и гласувам при Гането, коментирам я тук и стимулирам дневната доза криндж. Знаете ли това на колко умрели мозъчни клетки се равнява? Това, ако не заслужава потупване по дупето, не знам кое!!!!
|
|
|
Post by scalestone on Jan 16, 2023 16:27:47 GMT 2
Аййййййй ми те май същите като моите...
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 16, 2023 16:35:20 GMT 2
Тя Пепе нали си има фирмен профил на Плесен, поне от там може да даде малко яснота. Но толкова и се сеща за този нейн "бизнес". Като гледам под постовете там няма един коментар на клиент. Каквато и да е Ани готвачката, все я давам за пример,че за свещите си имаше реални клиенти и отзиви. Да не говорим как показваше процеса по правене и изпращане на поръчките. При Пепе и това е делегирано и си личи от 100км. Аз ако бях толкова успешен инфлуенсър като нея🤭,а в същото време бизнес профила ми е така замрял и аз щях да се изтрия от социалките форевър😁
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 16, 2023 16:38:52 GMT 2
Аз друго се чудя - защо някакъв коментар,че снимките на Ели не са в добър вкус е такъв проблем, а коментари от рода,че животът е несправедлив понеже Пепе има 3 деца, а Ели няма е ок? Кои сме ние да казваме кой заслужава да има деца повече от друг?! Пепе също е преминала през таковя разочарование. Отделно децата й се обсъждат ежедневно - какви са и как се държат и какви ще бъдат като възрастни. Защо е ок едни да се обсъждат до дупка и защитниците им да бъдат нападани до краен предел, а други да се очаква да ги галим с перце?
П.с не целя скандал просто наистина не го разбирам този двоен аршин спрямо различни инфлуенсъри.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 16, 2023 16:39:39 GMT 2
Е актрисите нямат ли иг ? 🤔 За мен е нарочно. И вие сте прави, като се замисля, освен ако не се жени за някой от кралското семейство няма причина да си трие акаунта Хммм, от три дни не е имало новини около принц Хари… около 3 дни вече сме и без новина от Пепе. Тя се събра с нов човек като си пусна зле написаната и хронологично хаотична книга… Той наскоро пусна зле написана и хронологично хаотична книга. Случайност?! На всичкото отгоре дядото на Хари е датчанин… и се казва знаем как. (Извинете ме за почти офтопика, но нямам работа и времето просто е спряло 😂)
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2023 16:47:06 GMT 2
Mай темата се приема твърде лично . И съм сигурна , че ако тези грозни за мен снимки бяха качени от Гергана , Пепе или Деница щеше да си получат редовния хейт .
До скоро всички заедно обиждахме Елица и обсъждахме връзката им, а днес обърнахме палачинката с това колко мила е Ели . Да Ели е мила и хубава , но за мен всичко си е направено за Розовия Бальон и лайкове .
В 21 век аборти се случват все по- често уви , не смятам че Елица , Пепе и жената на Джон Леджънд ще ме инфлуенснът за абортите , ако искам адекватно мнение , ще си порътся специалист , другото е парлама с цел лайкове и памперси .
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 16, 2023 16:50:41 GMT 2
Сладкиша и Приказната Ани са хората, които са вечно на диета и НИКОГА не отслабват, любими са ми. Кристина Георгиева с дългата, руса коса копира Капитонова във всичко-курса, сторитата ѝ са 1:1, взимала си почивка всяка Неделя от сторита... Курса на Капитонката не е ли с идея да развива профили, а не да копират нейният? Да, има медицински състояния, които пречат на отслабването/напълняването и останалите трудно го разбират, защото мислят, че всичко е в яденето и движението, но не е. Няма лошо да опитват и евентуално да намерят техния начин. Според мен критика търпят, ако се опитват да налагат или да твърдят, че техният начин е правилен. Разбира се, че има, но при тях "медицинското състояние" се нарича лакомия. :-)
Само аз ли не съм видяла никъде "обидни, жлъчни и крайни коментари"? На Елица снимките са позьорски, независимо каква драма се крие зад тях.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 16, 2023 16:51:17 GMT 2
Силно се надявам да не е това,но сега се замислих да не би Пепе да е изтрила профила си,за да внесе смут и питанки именно тук,в деня когато Елица може би е споделила,че ще разкаже какво им се е случило? Ясно е,че тук ще се обсъжда случаят,особено предвид коментарите относно Елица и Майкъл последно време. Все искам да вярвам,че не е толкова злобен човек и подла приятелка,но тя винаги успява да ме изненада неприятно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kameliya on Jan 16, 2023 16:51:37 GMT 2
Е, тя Гергана със сигурност в момента доизкусурява сценария за нейна трагична случка. Няма и сторита, сигурно търчи по железарските магазини за газ, че Плешо е вдигнал температура.
|
|
|
Post by veereto on Jan 16, 2023 16:53:45 GMT 2
Аз друго се чудя - защо някакъв коментар,че снимките на Ели не са в добър вкус е такъв проблем, а коментари от рода,че животът е несправедлив понеже Пепе има 3 деца, а Ели няма е ок? Кои сме ние да казваме кой заслужава да има деца повече от друг?! Пепе също е преминала през таковя разочарование. Отделно децата й се обсъждат ежедневно - какви са и как се държат и какви ще бъдат като възрастни. Защо е ок едни да се обсъждат до дупка и защитниците им да бъдат нападани до краен предел, а други да се очаква да ги галим с перце? П.с не целя скандал просто наистина не го разбирам този двоен аршин спрямо различни инфлуенсъри. Аз не съм съгласна и с такива коментари, които давате като пример, както и че някоя си е с като скелет, плоска като дъска, или да вземе да си оправи кожата и тогава да се показва...... в темите има още много примери. Повечето се подминават, защото ако тръгнеш да кажеш нещо и се започва "чети правилата", "не чети като не ти харесва", "щом се показват ще си пишем каквото си искаме", или сакън да харесваш някой, който от повече хора е нехаресван знчи го имаш за светец. в някои случаи се поощряват негативни коментари. Това е моето мнение като пишещ рядко и често четящ. П.С и моят коментар не е с цел конфронтация
|
|
|
Post by komkama on Jan 16, 2023 17:08:20 GMT 2
Не знам дали е просто съвпадение, или Пепе си е деактивирала профила, за да избегне хейта и коментари как тя не заслужава децата си и как животът е несправедлив, защото тя е плодовита, а хората които силно желаят дете като Елица, не го получават. Доста хора още я свързват с приятелството им и ще очакват някакво действие от нея, а нищо чудно на нея да не ѝ се занимава. В темата стана голямо прожектиране на лични чувства и драми, същото беше и с Ивана. Разбирам, че темата е щекотлива, но сме доказали, че тук не сме морални стожери, а не е и нужно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 16, 2023 17:09:23 GMT 2
Имам и аз какво още да кажа по темата, въпреки че също ми се искаше да я приключим вече, НО - казвала съм го и преди - за мен Елица е на светлинни години от Гани, Мани, че и Пепе - никога не е правила нищо за лайкове, не е лъгала, че е била в дом или има рак, не е слагала настоящ и бъдещ в едно легло, не е хващана на плажа или на круиз с пореден. Нека да ме броят към защитничките ѝ, все ми е едно. Не съм си и позволявала крайни изказвания, признавам, че и аз се включих, когато коментирахме какви снимки си е сложила като водещи и че ще е много жалко, ако са се разделили с Майкъл. И пак да кажа - аборт на кухо яйце няма нищо общо с това да усещаш как бебето вече мърда в корема ти, да си чул пулса и след това да се наложи да го родиш 5 месеца по-рано от предвиденото. Не помня точно историята на Пепа, но мисля, че тя беше разбрала, че е бременна няколко дни преди да се случи аборта, а при Попова беше лекарска грешка, че са отложили кюретажа при липсата на пулс. Не омаловажавам ничия загуба, разбира се, надявам се да бъда разбрана правилно, че в единия случай става въпрос за тежко разочарование и мъка, че забременяването не е успешно, а в другия за загубен живот - може за някой да е "плод", но за нея е било тяхното бебе, за мен също, защото за съжалени аз го видях с очите си. Снимките и публикуването им са въпрос на личния възприятия - за едни е безвкусица, което разбирам, за други може да е подкрепа, за нея самата може да е облекчение - това е живота, защо да се снимаме само като сме усмихнати и щастливи. Както каза и някой по-горе - може би е нужно да си припомняме такива моменти понякога. Дори аз от вчера, споделяйки отново с вас моята история, работя по лекуването и оздравяването си... Ех, Гането защо така е замлъкнала днес, вместо да ни разведри с някоя нова изцепка
|
|
|
Post by lygia on Jan 16, 2023 17:16:27 GMT 2
Аз друго се чудя - защо някакъв коментар,че снимките на Ели не са в добър вкус е такъв проблем, а коментари от рода,че животът е несправедлив понеже Пепе има 3 деца, а Ели няма е ок? Кои сме ние да казваме кой заслужава да има деца повече от друг?! Пепе също е преминала през таковя разочарование. Отделно децата й се обсъждат ежедневно - какви са и как се държат и какви ще бъдат като възрастни. Защо е ок едни да се обсъждат до дупка и защитниците им да бъдат нападани до краен предел, а други да се очаква да ги галим с перце? П.с не целя скандал просто наистина не го разбирам този двоен аршин спрямо различни инфлуенсъри. И двете не са окей. Аз си спомням не чак толкова отдавна, друга инфлуенсърка по своему беше написала блог пост заради снимки на Пепе с детето ѝ на слънце на плажа. Тогава пак се надигна огромен скандал кой заслужавал да има деца, пък нямал и кой не заслужавал пък имал и тогава аз влязох в защита на Пепе. Всеки може да си чеше езика, като иска толкова,но не е работа на никой да определя кой заслужава и кой не заслужава да има деца. Като цяло аз съм много против обсъждането на подобни теми, външния вид на хората и до голяма степен личния им живот. Съдържанието, което правят като качество и тн - да. Като най-голямо впечатление ми направи разликата между влога на Пепе и Маги за круиза. Такъв тип обсъждане смятам може да им помогне да си вдигнат нивото ако имат желанието..
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 16, 2023 17:25:29 GMT 2
Вижте последното стори на Елица. 10 безплатни разговора с психолог по 45 минути?!?!? Уау… На фон се вижда дълъг пост на български, може би за блог.
|
|
|
Post by fairy on Jan 16, 2023 17:34:10 GMT 2
Сега погледнах, че профила на Пепе във фейсбук си стои, така че ако искаше, можеше там да обясни какво се случва с този в иг. Това ме навежда на мисълта, че това са някакви нейни номера 🤷 Магисан и мъжа ѝ, мен също ме издразниха (както написа и адашчето fairy777) с подигравателният начин, по който споделяха лайфхакове за летене със самолет (така го определиха те). Джулиана Гани е родила бебе К. В жълтата преса вече пише, че името на момченцето е Кай, но от нея официално не е потвърдено.
|
|
|
Post by fif on Jan 16, 2023 17:36:16 GMT 2
|
|
|
Post by jeri on Jan 16, 2023 17:44:05 GMT 2
Прегледах и аз профила на Пепе, Джовани, бабата в фб. Активни са си роднините й последните дни, или са го хакнали или се прави на интересна. Нищо не се е случило. На мен опитът на други жени и четенето на медицинска информация в интернет ми е помогнало много. Понякога трябва да насочиш вниманието на лекаря към потенциална причина. Изобщо не смятам, че трябва да слушаме само лекарите, те понякога изобщо не вникват,претупват те и това е. Ако ти не поемеш отговорност за своето здраве, не разчитай на други хора. Едит: Прочетох историята на Ели, мъчно ми стана пак, ето мнението за лекарите се потвърждава.
|
|
|
Post by tiberia on Jan 16, 2023 17:45:55 GMT 2
Дева Пеева вече е абсолютно жалка за гледане. Преориентирала се е изцяло към Онлифенс и дори била наела специална хотелска стая, за да си снима голото кълчотене за разни чикиджии. Нали беше велик и сертифициран коуч, защо го заряза? Oh, wait, освен съседката Гана май никой не се е излъгал с тези курсове. Коя е тази Пеева, че не успях да я открия?
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 16, 2023 17:54:48 GMT 2
Не останах с впечатлението, че сме йейтили Елица с изключение на 2-3 мнения може би. Обсъждахме менталното ѝ състояние + студенината от страна на Майкъл. Е, разбрахме, че не винаги сме прави. И нормално. Като цяло Ели никога не е била свръхактивна, на периоди е. Казвала е, че социалните медии са хоби, а не основно занимание. Аз не съм инфлуенсър, но признавам си, бълвам ежедневни сторита, но по празници и рождени дни просто нямам време да стигна до телефон, че да снимам, когато се предполага човек да качва нещо. Нейната загуба е несравнима с кухи яйца и спонтанен аборт вследствие на липса на сърдечна дейност. В нейния случай има живо и здраво правилно развиващо се бебе, животът на което е прекъснато един вид заради нея, защото не е успяла да го задържи и да му осигури нужния "дом". Такава загуба се приема все едно тя е тази, която го е "убила". Трудно се преживява. Относно снимките, ме мисля, че са позьорщина, а отдушник, вик за подкрепа. Имаше една американска инфлуенсърка Британи, коментирали сме я на онова място, която загуби 5-месечното си бебе от синдром на внезапна детска смърт и беше снимала всичко в болницата + мъртвото си дете. Това беше постнато в Инстаграм. В случая на Ели, те са вярвали до последно, че ще се закрепят нещата. Чужди мнения не коментирам, запазвам си за себе си мнението, че са крайни (не за Елица,а по принцип). Относно това, че ще е тема в следващите 2 месеца, да, това е на дневен ред и защо да не е. На мен също ми идва в повече коментирането на Гергана, която не следя, но просто скролвам и си чакам за нещо в моите интереси.
|
|
|
Post by fairy on Jan 16, 2023 17:56:51 GMT 2
Коя е тази Пеева, че не успях да я открия? [/quote] instagram.com/peevadesislava?igshid=YmMyMTA2M2Y=Заповядай 🙂 Това е профила ѝ в Инстаграм. Edit: Нещо не съм направила като хората и затова редактирам. tiberia питаше коя е Пеева и исках да отговаря на нея 🙂
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2023 18:07:00 GMT 2
Не е блог, а книга това, коет Ели започва. Така ми изглежда.
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 16, 2023 18:26:18 GMT 2
Ох днеска се чувствам искрено обогатена от нова информация. Вече разбирам,че емоционалната болка от загуба има степени и примерно болката и разочарованието от кухо яйце е по-малка от болката от miscarriage. Нали тука пишем как ще се почувства Елица като прочете това,което се пише във форума, а как да се почувстват хора като Пепе и Попова. Вече почваме от пръстите да си смучем честно. По- добре да си признаем,че всичко накрая опира до лично отношение към даден инфлуенсър и това е.
|
|
|
Post by noclue on Jan 16, 2023 18:48:44 GMT 2
Момичета, моля ви да не сравняваме и степенуваме болката, все е загуба, все е болезнено и травмиращо преживяване, ако ще и само празен плоден сак да е, за кратък срок е било олицетворението на целия свят за някого.
|
|
|
Post by scalestone on Jan 16, 2023 18:50:10 GMT 2
Ох днеска се чувствам искрено обогатена от нова информация. Вече разбирам,че емоционалната болка от загуба има степени и примерно болката и разочарованието от кухо яйце е по-малка от болката от miscarriage. Нали тука пишем как ще се почувства Елица като прочете това,което се пише във форума, а как да се почувстват хора като Пепе и Попова. Вече почваме от пръстите да си смучем честно. По- добре да си признаем,че всичко накрая опира до лично отношение към даден инфлуенсър и това е. Патраши, за съжаление и аз съм забелязала степенуване на чуждото нещастие,даже помня, че съм го и коментирала, но не съм надарена с дар слово, та ти си го казала по-добре от мен. Въпреки че съм харесала поста, съм съгласна с теб, че няма как да се степенуват някои неща и най-вече такива ситуации. Относно Пепе, ако си гледаше децата и влагашемисъл в този живот, никой надали щеше да пише нещата, които са написани по нейн адрес! Също, че децата й са обсъждани, ако бяха възпитани правилно, нямаше да правят впечатление на никого. Цъкаме с език някои хора (и аз включително), че Пепе ражда, а не ги цени и гледа, а такива като Ели, искащи да гледат, преминават през такива ситуации. Не е проблем, че ги е родила и че не ги заслужава, проблем е, че не ги гледа и им натриса всяка година нов мъж до себе си. Ако спре да мисли само за собствения си живот и кеф, има начин да се оправят нещата при нея. Това са все неща, които зависят от нея! В ситуации като на Ели в повечето случаи нищо не зависи от теб. Това е разликата и затова едната е толкова плюта, а другата не. А че има винаги момент на коментари колко някой позира и в такива моменти, има. Но там не опира до това дали наистина е така, или просто човекът, който го мисли/казва/пише вижда само това в този момент. Аз дори не мога и да си го помисля, но може би защото моята душевност е такава. Признавам, че на моменти и мен са ме сърбяли ръцете да я питам защо не качва вече видеа, защо Майкъл не беше за втори път на рождения й ден, наистина съм искала, но в следващия момент съм си казвала, че не е моя работа да задавам такива въпроси не само на непознати, но и на познати не бих. Стана ми още по-криво, че за втори път й се случва това, но се надявам, че третият ще е щастливият! Аз съм обнадеждена, че след първият път все пак се е съвзела! Ще стане и сега! Само моля да не се приема коментарът ми като критикуване на чужди, пак казвам аз също съм била ядосана на Майкъл и съм се чудила за много неща, даже същосъм искала да й пиша. Надявам се да съм се изказала все пак максимално ясно какво мисля по повод на такива ситуации.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2023 18:54:52 GMT 2
Ох днеска се чувствам искрено обогатена от нова информация. Вече разбирам,че емоционалната болка от загуба има степени и примерно болката и разочарованието от кухо яйце е по-малка от болката от miscarriage. Нали тука пишем как ще се почувства Елица като прочете това,което се пише във форума, а как да се почувстват хора като Пепе и Попова. Вече почваме от пръстите да си смучем честно. По- добре да си признаем,че всичко накрая опира до лично отношение към даден инфлуенсър и това е. Патраши, не мисля, че някой може да съди някого за това как се чувства, каква болка изпитва. За мен също емоционалната болка от загуба в 4.5 месец, когато детето има пулс, започваш да усещаш как се движи е по-голяма, но уважавам и твоето мнение. Болката си е болка. никога няма как да разберем чуждата болка, за да я степенуваме, най-много може да покажем емпатия и уважение. прочетох скрийншоти на разказа на Ели, затвърждава се мнението ми, че в Дания прегледите са по-редки и някак не така обстойни.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 16, 2023 19:01:44 GMT 2
Капитонова с чичи - златотърсачка. Елица с чичото - не е.
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 16, 2023 19:05:32 GMT 2
Не останах с впечатлението, че сме йейтили Елица с изключение на 2-3 мнения може би. Обсъждахме менталното ѝ състояние + студенината от страна на Майкъл. Е, разбрахме, че не винаги сме прави. И нормално. Като цяло Ели никога не е била свръхактивна, на периоди е. Казвала е, че социалните медии са хоби, а не основно занимание. Аз не съм инфлуенсър, но признавам си, бълвам ежедневни сторита, но по празници и рождени дни просто нямам време да стигна до телефон, че да снимам, когато се предполага човек да качва нещо. Нейната загуба е несравнима с кухи яйца и спонтанен аборт вследствие на липса на сърдечна дейност. В нейния случай има живо и здраво правилно развиващо се бебе, животът на което е прекъснато един вид заради нея, защото не е успяла да го задържи и да му осигури нужния "дом". Такава загуба се приема все едно тя е тази, която го е "убила". Трудно се преживява. Относно снимките, ме мисля, че са позьорщина, а отдушник, вик за подкрепа. Имаше една американска инфлуенсърка Британи, коментирали сме я на онова място, която загуби 5-месечното си бебе от синдром на внезапна детска смърт и беше снимала всичко в болницата + мъртвото си дете. Това беше постнато в Инстаграм. В случая на Ели, те са вярвали до последно, че ще се закрепят нещата. Чужди мнения не коментирам, запазвам си за себе си мнението, че са крайни (не за Елица,а по принцип). Относно това, че ще е тема в следващите 2 месеца, да, това е на дневен ред и защо да не е. На мен също ми идва в повече коментирането на Гергана, която не следя, но просто скролвам и си чакам за нещо в моите интереси. Коя е тази Британи … лелеееее?
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 16, 2023 19:05:48 GMT 2
Капитонова с чичи - златотърсачка. Елица с чичото - не е. Моля те разходи се и си намери емпатията, че нещо липсва 😉
|
|
|
Post by veereto on Jan 16, 2023 19:10:10 GMT 2
Капитонова с чичи - златотърсачка. Елица с чичото - не е. С малката разлика, че Капитонова не е мила чинии по заведенията. Елица е споделяла и е показвала снимки, че това е започнала първо да работи в Дания
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2023 19:15:09 GMT 2
Капитонова с чичи - златотърсачка. Елица с чичото - не е. е, двете нямат нищо общо хаха чичото на Елица не й е подарил бизнес, бил е с 75% дял, всички сме гледали тогава Елица - не е имало "подарки". Вика открито се хвалеше, че всичко й е подаръци, тя не плаща за нищо, мереше си подаръците с Дениз. Елица сподели, че й е дал капитал, вижда се, че той е мажоритарен собственик на бизнеса, ама не е лежала на издръжка при него, работила е по заведения, била е гримьор и тн тн. в единият случай чичакът бе ревностно крит, дори не се знае дали са били в ексклузивна връзка или тя е била любовница, а той спонсор. В другият случай бе официално гадже и бизнес партньор.
|
|