|
Post by Kalisa on Jan 16, 2023 12:18:07 GMT 2
Не сме изтривали ничий профил и това е последната информация, която даваме по темата. Само ще кажем, че действия на админ не се коментират и поставят под въпрос. Както вече беше написано - това, че си тук всеки ден по няколко часа на ден не те прави по-специален от всички останали. Всичко трябва да е с мярка по отношение на коментарите. Не сме трили нетактични мнения досега, но предвид тежката загуба на едно бебенце, няма как да останем безучастни. Критикуването на админ и писане на коментари, че админите трябвало да ви защитават, щото някой ви бил ровил в личните профили, също не се приема добре от нас админите, които и без това отделяме от личното си време за форума. Мисля, че тук сме големи хора и знаем как да се пазим от зли очи и усти. Грубото отношение между съфорумки също не се препоръчва. Така че мислете преди да обиждате и за изказвате предложения като това адмните да се задействали. Ето задействахме се. Дано сте доволни. Никога не съм искала никой да ми защитава личните данни конкретно аз. Може някой друг да го е поискал,но аз лично никога не съм имала проблем с която и да е съфорумка,че да ми се налага да търся закрила от админи. И за последен път искам да подчертая,че не съм искала по специално отношение,защото съм от по-дълго тук, а защото е имало случаи и то не 1 (тук АБСОЛЮТНО не говоря за никого конктетно, защото имаше хора припознали се в коментара ми) когато нови потребители влизат само и единствено да ни приканят да сме по-обрани и да казват кое според тях е допустимо и кое не. Не съм казала админите да се задействат, а да се самосезират единствено защото никога не съм репортвала никого (вече обясних защо) - да не кажа,че дори не знаех до този момент как се прави. Нямам какво повече да кажа по темата с Елица, а честно казано нямам и голямо желание. Ще кажа само едно станалото е голяма трагедия,но за съжаление е имало и други инфлуенсърки минали орез това - Пепе, Попова, Ивана и не помня да е ставало такъв проблем,че да обсъждаме дали някой е баннат или не или дали трябва да бъде. Също така не попитах дали админите са изтрили профила на Криси, а дали тя си го е изтрила сама заради всички критични коментари,които се появиха. Никога не съм питала откакто съм член тука кой е баннат или кой по каква причина е спрял да пише и изчезнал. Визирах krisinka.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2023 12:22:30 GMT 2
Съчувствам на Елица за ужасната загуба , надявам се я превъзмогне по- бързо и има щастлива развръзка и за нея .
Последните ѝ снимки и сторита не са ми по вкуса , даже бих казала , че не са за интернет, а за личен архив , въпреки че не разбирам как в такъв момент се снимаш ? Лично на мен не ми помогнаха по никакъв начин , не вярвам и че помагат на някой , а и надали ще отговори на всички мили съобщения които ще получи . Не е дамско да търгуваш с личната си драма за няколко лайка , но явно мозъците на инфлуенсърите са яко промити и вече нищо не ме учудва.
|
|
|
Post by monster on Jan 16, 2023 12:23:02 GMT 2
Честно казано, няма нищо лошо да са на диета. Обаче малко напомнят на Даниела ( маникюристката). Те уж нищо не хапвали ама мезвсли със хрупки. Кг не им пречели и т.н ама ся диетка. Според мен ореди диетката е хубаво да си пуснат някакви изследвания, защото ако наистина спазват а нищо не става, значи има нещо друго довело до тези кг.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 16, 2023 12:25:13 GMT 2
Те са на диета всеки месец, докато не отидат на почивка, не дойдат празници.. тук става дума за липса на воля - нищо повече.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 16, 2023 12:27:51 GMT 2
Нека Господ даде сили на Ели и бебето й да почива в мир. Пожелавам й да има детенце и да бъде много щастлива след всичко преживяно. Никой не е застрахован от подобни събития. Достатъчно показателно е, че чак в 4 месец са казали на роднините си. Явно ги е било страх, след предишните преживявания.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 16, 2023 12:32:03 GMT 2
Лудото Райче пак си рекламира собствената флорална вода, но се опасява, че й свършва, а било лимитиран продукт Сладурка.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2023 12:46:00 GMT 2
Хора, Пепа спомена в 7/8ТВ, че наема екип за снимки и ще се развива с нова сила. Дали пък закриването на профила й не е преход към едно ново начало?
И за мен историята на Ели е твърде лична за да бъде споделяна, но разбирам каузата й. Дори на 1 човек да помогне в преодоляването на стреса, допълнителни изследвания или просто да насърчи, ще е от полза.
|
|
|
Post by mimsi on Jan 16, 2023 12:49:45 GMT 2
От няколко дни съм затрупана с работа и лични ангажименти и не съм влизала във форума, случайно попаднах на информация за загубата на Ели във Фейсбук.
Много ми е мъчно, много. Искрено й съчувствам. Никоя жена не заслужава да премине през това. Желая й сила и кураж и да не забравя, че след мъката надеждата винаги си проправя път към нас. Тя е стоик и вярвам, че ще сбъдне мечтата си да стане майка. 💜
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 16, 2023 12:53:59 GMT 2
Сред западните инфлуенсъри е много разпространени открито да се говори за загубата на бебе, проблемите със забременяване и т.н. Снима се всичко, това е и начин за преодоляване на проблемът. Вече е въпрос на лично мнение дали това се приема за окей - аз например на нейно място няма да тръгна да снимам, но доста ме трогнаха нейните кадри.
По случая Пепе - според мен е хакната и работи по отстраняването. Едва ли се е изтрила сама. Ако искаше да предизвика интерес, щеше да си скрие всички снимки и да си сложи черна снимка на профила, както правят западните изпълнители 😂
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 16, 2023 12:59:19 GMT 2
По случая Пепе - според мен е хакната и работи по отстраняването. Едва ли се е изтрила сама. Ако искаше да предизвика интерес, щеше да си скрие всички снимки и да си сложи черна снимка на профила, както правят западните изпълнители 😂 *Представям си Гана как си взима бележка какво да направи следващия път, когато реши да изчезне.
|
|
|
Post by fif on Jan 16, 2023 13:07:50 GMT 2
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 16, 2023 13:09:06 GMT 2
Дева Пеева вече е абсолютно жалка за гледане.
Преориентирала се е изцяло към Онлифенс и дори била наела специална хотелска стая, за да си снима голото кълчотене за разни чикиджии.
Нали беше велик и сертифициран коуч, защо го заряза? Oh, wait, освен съседката Гана май никой не се е излъгал с тези курсове.
|
|
|
Post by Kalisa on Jan 16, 2023 13:15:57 GMT 2
Долнище тип Адидас, маратонки и чорапи Найк, тънко глезенче. В Милано ще го изгорят жив за тоя аутфит.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 16, 2023 13:20:12 GMT 2
Явно наистина си сменят облеклото и аксесоарите с Гането. Това обяснява защо са заедно - все пак сестрата си гледа бебето, няма да се занимава с аутфитите на Гучи и тя й е намерила заместник.
|
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2023 13:55:34 GMT 2
Пепе изглежда е с хакнат профил. Помня каква драма бе, кохгато бяха хакнали профила на Петканова. Дано Пепе си възстанови профила, тъпо е с тези хаквания и после изнудвания за пари.
Рая е скандална. Рекламира водата от тиква на амелие, притеснявала се, че й свършвала, а не била сигурна дали има още налични бройки, понеже било силно лимитирано. Знаейки, че Рая = Амелие ми е адски шизифренично.
Петканови явно са много голяма компания в Тайланд: със съседите на Дани от делта хил + мутроприятелките на Петканова: доника от парамидона, моника цветанова. Все още мисля, че Алекс и Дани не са се събрали, а просто са отишли на почивка с детето и общите им приятели.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 16, 2023 14:12:16 GMT 2
Реших да хвърля един бърз поглед на профила на Ивана и единствената дума, която лично за мен описва сегашното състояние на нея самата и профила ѝ е - безлично. От толкова много "интереси", накрая Ивана съвсем се изгуби и стана безинтересна. Определено смятам, че все още не е открила своето призвание поне в професионален план. Страшна скука е. Казвам го като човек, който навремето много я харесваше и я следеше. Надявам се да си вземе почивка от онлЯйн пространството и да презареди батериите, защото иначе не виждам смисъл в цялата работа при нея. Казвам го с най-добри чувства, защото Ивана е свястна и определено ми липсва предишната свежарка.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 16, 2023 14:16:52 GMT 2
Хората минават през трудностите по различен начин -едни споделят, други не. Последните години и аз, и близки за мен хора имахме лични трудности, които всеки преодоля по различен начин и даде различна гласност на проблема. Това, което за мен е изключително важно е човек да потърси професионална помощ за проблемът си - дали ще е от лекар, психолог, grief counselor или друг специалист, но да е човек, който има знанията и квалификацията да помогне. Да, личният пример и подкрепа също са изключително важни и не ги омаловажавам, но не бива да се подценява и помощта, която специалист може да окаже. Аз спирам с темата за Елица - съчувствам и, и пожелавам в най-скоро време да има бебе. Не мисля, че някоя тук е искала друго за нея.
За Пепе - според мен е хакната. Не ми се струва логично да си разкара инстаграма. Изгледах и аз видеото на Сандев и Стела с новината за бременността и - родителите им реагираха доста странно, но все пак, и хубавите си емоции хората ги показват по различен начин.
|
|
|
Post by fif on Jan 16, 2023 14:23:31 GMT 2
Идвам да отразя моята любимка Ипси, бебето й е станало на 6 месеца и има торта, ама мини торта, не от тези огромни и грандомански торти. Всичко е готино, в стил Ипси. Ама много ги харесвам. 😍
|
|
|
Post by veereto on Jan 16, 2023 14:24:00 GMT 2
Лудото Райче пак си рекламира собствената флорална вода, но се опасява, че й свършва, а било лимитиран продукт Сладурка. Райчето на документи вече не е собственик на амели, но явно дипломата по право ѝ е подарена, защото в ТР си има инфорнация, че тя е била първия собственик, а тя продължава да се прави на ни лук яла, ни лук мирисала.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2023 14:42:44 GMT 2
Сред западните инфлуенсъри е много разпространени открито да се говори за загубата на бебе, проблемите със забременяване и т.н. Снима се всичко, това е и начин за преодоляване на проблемът. Вече е въпрос на лично мнение дали това се приема за окей - аз например на нейно място няма да тръгна да снимам, но доста ме трогнаха нейните кадри. По случая Пепе - според мен е хакната и работи по отстраняването. Едва ли се е изтрила сама. Ако искаше да предизвика интерес, щеше да си скрие всички снимки и да си сложи черна снимка на профила, както правят западните изпълнители 😂 Като цяло гледните точки са много различни. Ние тук все се крием. Дете с увреждания или затруднения, болест, насилие, развод, загуба - не казвай, ще те говорят! Ужасното ни комунистическо наследство, от времена, когато хората са били ПЕРФЕКТНИ, ще ни разказва играта още дълго. Много ги мразя тия привички, ама много... Трудно приемам и прекалената показност, но все пак съм родена и расла в онези времена, няма как... Пепе сигурно е хакната, хлъзнали са я с някое предложение за диджействане с Караманана-на-на-на и си е изплюла акаунта някъде. Като при Флора преди.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 16, 2023 14:47:06 GMT 2
На мен ми харесва, че Ели се снима сега като се замисля Аз също като нея в някои ситуации съм твърде добра, да не ползвам друга дума, заради това в токсична връзка се снимах как плача, снимах се и как ми треперят ръцете, как ми избиваха огромни кисти по лицето от нерви, запазих си скрийншот от търсене на лекар спешно за наранявания и така. Малко отрезвяване и спомен за вбъдеще да е за урок. Не съм ги споделила, но при мен няма кой да се впечатли; докато тя има аудитория и може да помогне на някого или поне на себе си като получи позитивно внимание. А и както други споменаха, доста бременности приключват по неприятен начин и не се говори за това Гледах последното видео за брекетите на Евелин и ми хареса. Беше истинско. Съвсем директно си каза, да, преди съм имала други приоритети, но сега зъбите са ми, тя също се е страхувала от болката и ми допадна как го представи. Ще ходя пак на консултации и аз. Каза, че откакто снима за ютюб и получава коментари, повече се замисляла. Ами ето, момиче с акъл. Може да не е любимка, но наистина има неща, които близките не забелязват или няма да кажат. Стига да се пази уважение, може наистина да бъде полезно. Жалко, че Гана и гучан делят една мозъчна клетка, иначе тя досега можеше да е оправила поне брадичка, коса или зъби, ако не говорни дефекти и интелектуално ново… С парите, които тя изхрачи за посредственото Милано, аз ходя на 4 почивки поне, а тя можеше зъбите и брадичката да оправи с тези пари🤣
|
|
|
Post by pilenceto on Jan 16, 2023 14:56:43 GMT 2
Сладкиша и Приказната Ани са хората, които са вечно на диета и НИКОГА не отслабват, любими са ми. Кристина Георгиева с дългата, руса коса копира Капитонова във всичко-курса, сторитата ѝ са 1:1, взимала си почивка всяка Неделя от сторита... Курса на Капитонката не е ли с идея да развива профили, а не да копират нейният? Да, има медицински състояния, които пречат на отслабването/напълняването и останалите трудно го разбират, защото мислят, че всичко е в яденето и движението, но не е. Няма лошо да опитват и евентуално да намерят техния начин. Според мен критика търпят, ако се опитват да налагат или да твърдят, че техният начин е правилен.
|
|
|
Post by sunn on Jan 16, 2023 14:59:04 GMT 2
Много съжалявам за Ели. Желая ѝ всичко да се нареди и в най-скоро време да гушка бебе. 😔
Деница може би си е взела бележка - била е на обучение. Дано няма повече наръфани кожички и оплескани нокти с лак. 😄 Аз не съм професионалист, но от 3-4 години си правя сама ноктите и много ме дразнят такива неща. Все пак взима пари за това нещо и накрая получаваш мазаляк и накълцани кожи. 😁 Браво, Деничке. Когато има за какво да бъде похвален човек винаги е било казвано.
|
|
|
Post by didib on Jan 16, 2023 15:03:07 GMT 2
Рядко се включвам , особенно сега от както имам бебе, но историята на Елица ме разчувства много. Особено снимката на крачето 😭 Пожелавам й наистина с цялото си сърце да гушка бебе в най-скоро време, пожелавам го и на всички съфорумки ,които си го мечтаят ❤️ И да не е спам, от както съм родила нямам много време да зяпам ютуб и ИГ, обаче задължително го отварям сутрин да проверя на Гучи сторитата. Няма такъв смях с нея , и с нелепите рийлсове. Дано се задържат с Гучан, че никак не искам да ми спира дневната доза криндж с тях двамата
|
|
|
Post by lygia on Jan 16, 2023 15:07:07 GMT 2
Вчера забелязах, че Пепе си е изтрила профила и отворих да видя тук знае ли се нещо. По същото време вечерта видях и поста на Елица.
Пепе не смятам, че от съпричастност си е изтрила профила. Чак толкова съпричастна не ми се струва - според мен има по-голямо нещо, което предстои. Току виж е започнала някое шоу или е станала водеща или е получила телевизионен или друг медиен проект. А може и да се прави на интересна, което би било доста тъпо предвид нещата, които се случват на Елица. По-скоро недей да пускаш нищо, но не и да се опитваш да скандализираш и отнемеш от вниманието като триеш профил. Имаше преди години едно меме: "Да си изтриеш профила от Фейсбук е като да избягаш от вкъщи. Знаеш, че ще се върнеш, но търсиш внимание."
Ели ми е харесвала винаги - според мен тя не се старае да показва живота си такъв, какъвто не е и когато няма какво да покаже, просто снима елементи от ежедневието си - кафе, салата, гледка, селфи. Останала съм с впечатление, че при нея не всичко е на всяка цена и уважавам това.
Много, много мъчно ми стана за нея, но се радвам, че сподели, защото предизвика отговор от стотици жени, които се отвориха и споделиха за техните загуби. Няма как на човек да му стане хубаво от това да разбере на колко други хора се е случило, но може да му помогне да спре да се обвинява. Може да разбере, че този 1%, в който, всъщност включва не малко жени. Искрено се надявам да се изправи по-силна и да постигне целта. Аз самата в момента се боря за бебе и нейните сторита много ме развълнуваха, не че на някой му пука тук де. Изключително грозно впечатление ми направи, че сте заедно и коментирате от години (аз лично идвам още от темата в БГ мама) и въпреки трагедията на Елица, някой може да изцепи нещо типа: "вземете си трогателните истории за вашите загуби и ги пишете в отделна, тема, защото идвам тук да разпускам."
Не пиша често, но от време на време ви чета, когато нещо ми стане интересно. Последно коментирах, когато някой нарече Мила Михова слон и се потресох от лекотата, с която свободата на слово се превръща в свободия и всеки говори неща, които са откровено подли, накърняващи и изключително вредни за хората, които ги четат, не само за инфлуенсърките, за които се касаят. Ако потребителката сама си е изтрила профила заради обратната връзка за злобните ѝ коментари, нека да се спрем за малко и да си помислим какво е да получим малка доза от собственото си лекарство и колко бързо-бързо самите ние не можем да носим на нормално поднесена критика, камо ли на откровено обидни, жлъчни и крайни коментари.
Може да ми изтриете мнението или да го игнорирате или да ме "изпидуркате" от форума, но моя призив е просто да сме по-обрани, по-снизходителни към някои аспекти от живота на инфлуенсърите и ако щете дори по-добри. В други групи в чужбина изобщо не се позволява такава "свобода на словото", след като някой публични личности и инфлуенсърки не издържаха на напрежението и си отнеха живота.
|
|
|
Post by livia on Jan 16, 2023 15:18:23 GMT 2
Страшно мъчно ми стана за Елица, дано от тук нататък само хубави неща ѝ се случват и всичко да се подреди, както си го мечтае! Не знам колко сила трябва да имаш, за да се събереш и продължиш живота си след такова опустошително събитие.
Ужасно е колко много жени преминават през този кошмар. Определено трябва да се говори по тази тема, ето аз например не бях запозната с някои неща, които съфорумки споделиха от личен опит. Отделна тема би била полезна, сигурна съм.
Освен да пожелая най-искрено на всички, които искат дете - желанието им да се сбъдне в най-скоро време, друго няма какво да кажа.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jan 16, 2023 15:24:12 GMT 2
Много съжалявам за Ели. Желая ѝ всичко да се нареди и в най-скоро време да гушка бебе. 😔 Деница може би си е взела бележка - била е на обучение. Дано няма повече наръфани кожички и оплескани нокти с лак. 😄 Аз не съм професионалист, но от 3-4 години си правя сама ноктите и много ме дразнят такива неща. Все пак взима пари за това нещо и накрая получаваш мазаляк и накълцани кожи. 😁 Браво, Деничке. Когато има за какво да бъде похвален човек винаги е било казвано. Гледах ѝ сторитата на Деница. Не само, че не си е взела бележка, ами и е била на обучение за обучващи маникюристи. Разбирай ще започне и курсове да предлага. Тя и досега превеше някакви мини курсове за декорации, сега ще подпука и по-сериозни курсове.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 16, 2023 16:13:04 GMT 2
Магисан доста самоуверено беше пуснала сторита за съвети за пътуване със самолет. Някак си подигравателно беше...накрая явно хора са й писали за доста подробности и изключения в нейните съвети. Днес уж ги споменава,но пак дава грешна информация. Overbooked полети се случвали най -вече при азиатски полети според нея?! Само защото на нея й се било случило...тя все споменава,че баща й е бил пилот. Така ли не е запомнила едно от основните неща в авиацията...Всички авиокомпании работят на принципа overbooking. Няма значение дали са уиз Еър, Луфтханза или пегасус...нито пък има значение дестинацията. Поне като дават информация и то с присмех към незнаещите /или рядко пътуващи/ то тя да е вярна ,а не само да се изтъкват на гърба на другите.
|
|
|
Post by lygia on Jan 16, 2023 16:13:44 GMT 2
Е актрисите нямат ли иг ? 🤔 За мен е нарочно. И вие сте прави, като се замисля, освен ако не се жени за някой от кралското семейство няма причина да си трие акаунта, но може да се прави на интересна нещо... Или този метод за вадене на пари, да е изместен от друг по-голям и в този смисъл да няма вече нужда да споделя там каквото и да е било. Или друго, може да е забременяла и да не смее да се покаже При всички случаи се надявам причината за отсъствието да не е сериозна, трагична или злощастна.
|
|