|
Post by klaudia on Jan 17, 2023 11:57:58 GMT 2
Деница много е прекалила с устните, почти ги докарва като наденици, освен това е много злобна. Дори ми изглежда, че ѝ е писнало от кучето, но заради Гошо го гледат. Спомням си преди няколко месеца колко беше изнервена, че Алина е изработила повече пари от нея, как можело такова нещо. Цяло чудо е, че тези момичета още работят при нея. Самочувствието ѝ като маникюрист е огромно, а тя умее само едни рисунки, в останалото е гола вода. Мисля, че трябва да посети Евелин Николова и да види как се оформят нокти, кожички и как се нанася лак. Според мен Евелин е много добра в работата си, всичко е изпипано до последен детайл. Радвам се, че отново започна да се занимава с маникюр.
Съжалявам за загубата на Ели, никоя жена не трябва да преживява това. Харесвам ги като двойка с Майкъл и им пожелавам в най-скоро време чудото да се случи. Мисля, че ще бъде прекрасна и грижовна майка, изглежда много спокойна. Снимките ѝ поне на мен ми повлияха още по-смазващо, защото съм много чувствителна, не обичам хората да страдат и да изпитват болка.
|
|
|
Post by vrana on Jan 17, 2023 12:12:47 GMT 2
Точно тази сутрин Мариета ми направи впечатление с качването на стари снимки. На някаква снимка от Париж с Айфеловата кула написала “най-щастливата ми снимка от посещението на” … бла бла нещо от този сторт. Първо - не ѝ схванах точно мисълта, снимката ли е щастлива, кой е щастлив. Второ- като нямаш какво да качваш и се изчерпваш за какво ми показваш някакви стари снимки отново и отново? Коментирано е вече това с еднаквите снимки и заливането с повтарящо се “съдържание”. Хем са content creators, хем контентът не го разнообразяват и си го въртят и превъртат като нямат идеи.
Преди време четох статия за инстаграм и за използването му и как доста се е променило от първоначалната идея. Инстаграм идвало от instant в смисъла на нещо моментно (снимане и качване ако не в реално време, то поне в близките няколко часа), а не от instant в смисъла на скъп момент.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 17, 2023 12:17:06 GMT 2
Гледах видеото на Капитонова. Според мен е прекалила с горната устна. Някак много ѝ се е изменило лицето,изглежда ми по-състарена. Това,разбира се, няма как да е от устните, но според мен преди изглеждаше по-добре.
Също така ми излезе и видео на Ванеса Кьосина,мисля,че е споменавана тук. Не знаех нищо за нея и пуснах видеото с нейната история. Направи ми впечатление,че се има за много умна,дейна и амбициозна. Прегледах канала ѝ,има видеа озаглавени “преподавам в Лондон”. После пуснах няколко стари влогове. Нито едно видео на изгледах докрай. Мноого много беден речник и простоват изказ.
“Ходих по магазините в Монтана,но естествено както винаги няма нищо. Понякога намирам много хубави неща.”
“Имах проблема кожа и моя съвет е да не се доверявате на дерматолог,просто няма смисъл”
“Ще ви покажа моя апартамент,не е нещо особено. Все пак аз съм rich bitch,но не чак милионер”.
Чух я и на английски докато говори с някаква полякиня и беше мъка. Не знам какво и как “преподава” в Лондон,но аз бих си искала парите за таксата обратно.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 17, 2023 12:35:19 GMT 2
Момичета, какво мислите за инфлуенсърките, които “претоплят манджата” и постоянно качват снимки от стари пътувания? Един ден качва снимка от Париж, на следващия - от Лисабон, на третия - от Рим и т.н. (разбирате какво имам предвид). Отделен е въпросът, че някои снимки ги качват по 100 пъти. За мен само и само за да качват нещо, имайки скучно ежедневие, но с голямо желание да получават пратки и да имат последователи, качват снимки, някои от които от преди 4 години. 😄 Аз не съм редовна в качването на снимки от екскурзии, за някои дори и снимка не съм качила (сега да не кажете, че и аз като Гането съм отишла в ПаУиж 🤪), но пък и нямам желание да изкарвам пари от социалните мрежи или да получавам неща наготово, а си работя. Мисля, че имаш предвид това момиче - www.instagram.com/mariamonny/ Много красиви снимки има, но направо не мога да си обясня как качва контент от преди 3-4 години. Хвърлих поглед на постовете ѝ: 16 ноември - Истанбул 18 ноември - София 21 ноември - Брюж 23 ноември - Истанбул 7 декември - София 12 декември - Севиля 21 деменври - Мексико 31 декември - Матера 4 януари - Перник 6 януари Париж Следя няколко травъл канала, никъде не съм виждала такъв подход, за мен е много объркващо. Предпочитам да пуска 2-3 седмици контент от съответното пътуване и да спре до следващото. Не пътува на всеки 2 седмици като Валери, прави по 1 пътуване на 2-3 месец и разбирам, ама наистина ми е "претоплена манджа" и ме дразни.
|
|
|
Post by sisi on Jan 17, 2023 12:40:13 GMT 2
Гледах видеото на Капитонова. Според мен е прекалила с горната устна. Някак много ѝ се е изменило лицето,изглежда ми по-състарена. Това,разбира се, няма как да е от устните, но според мен преди изглеждаше по-добре. Също така ми излезе и видео на Ванеса Кьосина,мисля,че е споменавана тук. Не знаех нищо за нея и пуснах видеото с нейната история. Направи ми впечатление,че се има за много умна,дейна и амбициозна. Прегледах канала ѝ,има видеа озаглавени “преподавам в Лондон”. После пуснах няколко стари влогове. Нито едно видео на изгледах докрай. Мноого много беден речник и простоват изказ. “Ходих по магазините в Монтана,но естествено както винаги няма нищо. Понякога намирам много хубави неща.” “Имах проблема кожа и моя съвет е да не се доверявате на дерматолог,просто няма смисъл” “Ще ви покажа моя апартамент,не е нещо особено. Все пак аз съм rich bitch,но не чак милионер”. Чух я и на английски докато говори с някаква полякиня и беше мъка. Не знам какво и как “преподава” в Лондон,но аз бих си искала парите за таксата обратно. Sent from my iPhone using Tapatalk Отдавна се каня да подема и аз разгвоор за нея..Изглежда амбициозна монтанската мацка, нооо малко повече като се заслушаш прозират повърхностните и размисли, кофти изказ, лош английски (а е учила в Лондон) и комплекси. В момента живее във Барселона, учи в доста скъп платен универисет и явно има големи възможности да си го плаща и да не работи друго освен социалните мрежи. Знам със сигурност, че е скъп, тъй като моята племенница е на този етап в момента и сме проучвали всякакви възможности, вкл и него. Мисля, че поддържа някакъв онлайн бизнес (магазин или нещо)Показва стандарт, за който едва ли тя си е изкарала парите, но като цяло се облича и изглежда евтино.
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 17, 2023 12:58:50 GMT 2
Ох, Гергана е яхнала вълната на Капитонова да ни обяснява колко е хубава тяхната “работа”, каква свобода има и какво може да си позволи. Всички вече се чудят какво да си изсмучат от пръстите и как да ни баламосват. Едни качват едно и също съдържание с месеци (МарияБДЖ), други излизат един път в месеца на някое събитие или инстаграмабъл място, колкото да заснемат 1-2 мин. рийл и да представят “един свой ден” (Ивана), трети се чудят какво да препишат от колежката и се объркват от занимания, спортове, книги, козметика, рецепти и каквито още глупости има. Правят един миш-маш и накрая едно нищо. Има и други, които рекламират всичко де що има и са като брошура, полезността им е 0. А любимите ми са хем ограничени и глуповати, хем със самочувствие до небето. Да завидиш на човека, който работи за теб, че изкарва повече пари, а иначе да се биеш в гърдите, че даваш работа на еди-колко си човека. Аха. Ясно. Закривай.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ladyinred on Jan 17, 2023 13:29:08 GMT 2
Момичета, какво мислите за инфлуенсърките, които “претоплят манджата” и постоянно качват снимки от стари пътувания? Един ден качва снимка от Париж, на следващия - от Лисабон, на третия - от Рим и т.н. (разбирате какво имам предвид). Отделен е въпросът, че някои снимки ги качват по 100 пъти. За мен само и само за да качват нещо, имайки скучно ежедневие, но с голямо желание да получават пратки и да имат последователи, качват снимки, някои от които от преди 4 години. 😄 Аз не съм редовна в качването на снимки от екскурзии, за някои дори и снимка не съм качила (сега да не кажете, че и аз като Гането съм отишла в ПаУиж 🤪), но пък и нямам желание да изкарвам пари от социалните мрежи или да получавам неща наготово, а си работя. Мисля, че имаш предвид това момиче - www.instagram.com/mariamonny/ Много красиви снимки има, но направо не мога да си обясня как качва контент от преди 3-4 години. Хвърлих поглед на постовете ѝ: 16 ноември - Истанбул 18 ноември - София 21 ноември - Брюж 23 ноември - Истанбул 7 декември - София 12 декември - Севиля 21 деменври - Мексико 31 декември - Матера 4 януари - Перник 6 януари Париж Следя няколко травъл канала, никъде не съм виждала такъв подход, за мен е много объркващо. Предпочитам да пуска 2-3 седмици контент от съответното пътуване и да спре до следващото. Не пътува на всеки 2 седмици като Валери, прави по 1 пътуване на 2-3 месец и разбирам, ама наистина ми е "претоплена манджа" и ме дразни. Нея визирах, защото е дразнещо. Ако някой погледне назад постовете ѝ, ще види, че е била 2019-та в Париж, но вчера например е качила снимка с макарони на фона на Айфеловата кула. И това не е единичен случай при нея. Иначе е content creator и за мен такъв подход на качване на снимки е странен и нелогичен. Също като теб предпочитам да се качва 2 седмици след дадено пътуване пък после да се спре. На стори повече бих разбрала, ако се качи throwback от пътуване, когато е минало година от него например, но пост 5 месеца след него - не.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 13:30:51 GMT 2
Едва сега изгледах влога на Богданска с Бачорски.
Коментарите масово хейтят Бачорски и как не й отивало на Алекс да е с такива ганьовци.
На съвсем друго мнение съм - тя е същата ганьовка, щом е тръгнала с тях на екскурзия (много добре ги знае що за стока са, не се познават от вчера). Плюс това, оказва се че заради нея им отказват да ги пуснат в някакъв клуб, а не заради Ганьо.
Плюс няколко нейни коментара, които бяха не на място и много селски. Стана ми много антипатична след този влог, а да не говорим за лицето й колко е изкуствено. Върхът на носа й липсва, седи изрязан, челюстта й е два пъти по-голяма от преди благодарение на филърите, устата да не коментирам. Засега само зъбите, ушите и очите са си нейни
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 17, 2023 13:52:42 GMT 2
Момичета, какво мислите за инфлуенсърките, които “претоплят манджата” и постоянно качват снимки от стари пътувания? Един ден качва снимка от Париж, на следващия - от Лисабон, на третия - от Рим и т.н. (разбирате какво имам предвид). Отделен е въпросът, че някои снимки ги качват по 100 пъти. За мен само и само за да качват нещо, имайки скучно ежедневие, но с голямо желание да получават пратки и да имат последователи, качват снимки, някои от които от преди 4 години. 😄 Аз не съм редовна в качването на снимки от екскурзии, за някои дори и снимка не съм качила (сега да не кажете, че и аз като Гането съм отишла в ПаУиж 🤪), но пък и нямам желание да изкарвам пари от социалните мрежи или да получавам неща наготово, а си работя. Мисля, че имаш предвид това момиче - www.instagram.com/mariamonny/ Много красиви снимки има, но направо не мога да си обясня как качва контент от преди 3-4 години. Хвърлих поглед на постовете ѝ: 16 ноември - Истанбул 18 ноември - София 21 ноември - Брюж 23 ноември - Истанбул 7 декември - София 12 декември - Севиля 21 деменври - Мексико 31 декември - Матера 4 януари - Перник 6 януари Париж Следя няколко травъл канала, никъде не съм виждала такъв подход, за мен е много объркващо. Предпочитам да пуска 2-3 седмици контент от съответното пътуване и да спре до следващото. Не пътува на всеки 2 седмици като Валери, прави по 1 пътуване на 2-3 месец и разбирам, ама наистина ми е "претоплена манджа" и ме дразни. По същия начин е и Ramble With Tarashmanova (на Ерген 1 гаджето). Не следя много чуждестранни травъл влогъри, но явно е тренд, когато не си постоянно на път, но се водиш травъл влогър - така не качваш еднообразно съдържание и постоянно споделяш нещо ново за последователите си, по-големият процент от които не те следи внимателно и не обръща внимание, че днес си в Истанбул, утре в София, а другиден в Брюж. Тоест както винаги се търси количество ангажираност, а не качествена връзка с последователите.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 14:19:50 GMT 2
Аз проблем не виждам. Нямам необходимост да знам какви са им е животът и ежедневието, та хубави снимки са основна причина да следя някого. Дали споделя и полезна информация като цяло зависи, защото някои говорят много като Евелин или споделят много лична и твърде ежедневна и редовно гнусна информация като Полина, например, та предпочитам хубав фийд. Досадно ми е. А дали снимките са от днес или не, на фийд няма значение. Сторита за мен трябва да са актуални, но и е опасно точно на момента да споделяш локация, имайки предвид колко луди има, та според е по- интелигентно като си тръгнат от някое заведение или място да споделят локации. Е, не след 2 месеца,, но за постове не виждам проблем
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 17, 2023 14:35:14 GMT 2
Току що изгледах Story time видеото на Вероника (Ронси). Евала за това, че така откровено разказва за случилото се в живота ѝ и за това, че дава гласност на проблемите в тези домове и организации. Колкото и да е тъжна историята ѝ тя я разказва по такъв начин, който не натоварва зрителя, много усмихната и ведра. Не е седнала да сложи нацупената физиономия и тъжна музика.
Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 17, 2023 14:57:20 GMT 2
Гучаните отиват в Букурещ😁
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 17, 2023 15:04:07 GMT 2
Гучана ще ме убие - обожавала свободата, която работата и и давала, затова стегнали багажа за Букурещ. Ами, Гане, много имаме свобода на работа, ама не да се лангъркаме 5 часа в работно време по пътищата. А и ти нали работеше повече от една работа? Аз от една не мога да намеря време да ходя по екскурзии, а ти от две намери - евала.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by yoo on Jan 17, 2023 15:15:08 GMT 2
Деница си е леко злобна. И ако вижда, как всички около нея се опитва да се развиват, а тя не става още по зла. Някой я беше питал дали с Георги нямат приятели и тя се иззвери и каза, че имало обаче тя никога не снимала. На мен ми изглеждат доста саможиви и според мен тя не харесва почти никой, освен ако не е прост като нея. За толко влогове един път да не мярнах никой И за мен те са като някакви дето живеят пещера и са си самодостатъчни. По едно време беше приятелка с мърлявото Николче, но с нея са на едно интелектуално ниво😃 На Деница и Гошку им дай само молче, Лекси, Старбъкс, салона и вкъщи, ако можеше и от вкъщи сигурно нямаше да излизат 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by l4444 on Jan 17, 2023 15:15:19 GMT 2
Гана е queen of romanticising things. Безработна, чуди се как да експлоатира иначе безполезното си, също безработно, гадже, стегнали дисагите - скъсани торби от меркари, пълни с фейк маркови парцали, натоварили се на очуканата количка и тръгнали за (извинете ме, ако има фенки сред вас този град, но, според мен) най-гадното място в Европа и нарича това - “свободата, която дава работата ми - да се отправя към поредното приключение”! B*itch, please... 😂😂😂
|
|
|
Post by ☀ on Jan 17, 2023 15:25:37 GMT 2
Гана е queen of romanticising things. Безработна, чуди се как да експлоатира иначе безполезното си, също безработно, гадже, стегнали дисагите - скъсани торби от меркари, пълни с фейк маркови парцали, натоварили се на очуканата количка и тръгнали за (извинете ме, ако има фенки сред вас този град, но, според мен) най-гадното място в Европа и нарича това - “свободата, която дава работата ми - да се отправя към поредното приключение”! B*itch, please... 😂😂😂 Чак тъжно не може да ти стане Започвам да мисля, че и двамата работят в Меркари, а Гучан сигурно е набутан като модел и ако тя отговаря за него й говори на Вие
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jan 17, 2023 15:27:12 GMT 2
Ох като чуя/видя напъните на mariamonny да инфлуенсърства и ми става много смешно… И да, и за мен е дразнещо това постоянно качване на стари снимки. Голяма манджа с грозде. А светът е много малък - едно време мъжът ѝ ми беше гадже хаха
|
|
|
Post by ☀ on Jan 17, 2023 15:40:00 GMT 2
Снощи ми тръгна клип на YourDana, която преди живееше в Корея. Не знам дали сме я коментирали тук, но изчезна по едно време и сега отново е в България и снима.Дава заявка, че ще качва редовно, а и промотира страницата си за бижута и аксесоари. Както и да е, исках да кажа колко ме натовари клипа й. Преместила се в Истанбул за месец и половина и не спря да мрънка кое колко зле било. Разбирам, че е кофти да наемеш стая, която обещава wi-fi и да се окаже, че 2-3 дена няма да имаш, ама тя го изкара като наааай-големият проблем. Каза, че ще работи и само уикендите ще качва влогове. Сетих се по повод на Гането измисленото работене от друга държава. В предишния си клип, където да ходили на Нова година в Бояна също мрънкаше как партито не било на ниво. Не искам да ми захаросват преживяванията си, но начина на поднасяне беше натоварващ, а не помня да е била такава в Корея. Или аз се дразня само, знам ли..
|
|
|
Post by sisi on Jan 17, 2023 15:44:37 GMT 2
Гана е queen of romanticising things. Безработна, чуди се как да експлоатира иначе безполезното си, също безработно, гадже, стегнали дисагите - скъсани торби от меркари, пълни с фейк маркови парцали, натоварили се на очуканата количка и тръгнали за (извинете ме, ако има фенки сред вас този град, но, според мен) най-гадното място в Европа и нарича това - “свободата, която дава работата ми - да се отправя към поредното приключение”! B*itch, please... 😂😂😂 Сигурно ще отидат да се мечат в модерното Терме Букурещ , дето честно казано не разбирам защо да искам да се потопя с още 1000 потни човека . Не харесвам Букурещ и е последното място което искам да посетя...А, проста Ганка съм сигурна, че никога крака и не е стъпвал и в Северна българия.
|
|
|
Post by sisi on Jan 17, 2023 15:46:26 GMT 2
Гана е queen of romanticising things. Безработна, чуди се как да експлоатира иначе безполезното си, също безработно, гадже, стегнали дисагите - скъсани торби от меркари, пълни с фейк маркови парцали, натоварили се на очуканата количка и тръгнали за (извинете ме, ако има фенки сред вас този град, но, според мен) най-гадното място в Европа и нарича това - “свободата, която дава работата ми - да се отправя към поредното приключение”! B*itch, please... 😂😂😂 Чак тъжно не може да ти стане Започвам да мисля, че и двамата работят в Меркари, а Гучан сигурно е набутан като модел и ако тя отговаря за него й говори на Вие Е тия може ли да вземат плешив гном и беззъба кукувица по 150 см за модели? Това е ужасно..
|
|
|
Post by questar on Jan 17, 2023 16:16:16 GMT 2
Аз лично спирам да бъда клиент на Меркари, щом тези двамата са им лицата. Много ми паднаха в очите Меркари.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 17, 2023 16:19:25 GMT 2
Аз лично спирам да бъда клиент на Меркари, щом тези двамата са им лицата. Много ми паднаха в очите Меркари. ШУТинг дей (малоумен юмрук емотикон) character coutner
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 16:29:54 GMT 2
Аз имам една позната, която се е записала на вип пакет при Капитонова.
Профилът й е пълна скръб, сори, просто това е най-неподходящият човек за инфлуенсър. Дори като човек е безинтересна и с нищо не може да води разговор или да поддържа смислен диалог.
Профилът й се състои от хиляда еднакви селфита на стената вкъщи или на някое инстаграмабъл кафене, с отвеян и безизразен поглед.
На моменти получава факс да е по-активна и пуска по някоя анкетка в стори. Чакам с нетърпение момента Вика да я лансира (тъй като това влиза във ВИП пакета) и някоя от вас да я забележи и да каже какво мисли
|
|
33 posts
Member is Online
|
Post by sansa on Jan 17, 2023 16:33:26 GMT 2
Снощи ми тръгна клип на YourDana, която преди живееше в Корея. Не знам дали сме я коментирали тук, но изчезна по едно време и сега отново е в България и снима.Дава заявка, че ще качва редовно, а и промотира страницата си за бижута и аксесоари. Както и да е, исках да кажа колко ме натовари клипа й. Преместила се в Истанбул за месец и половина и не спря да мрънка кое колко зле било. Разбирам, че е кофти да наемеш стая, която обещава wi-fi и да се окаже, че 2-3 дена няма да имаш, ама тя го изкара като наааай-големият проблем. Каза, че ще работи и само уикендите ще качва влогове. Сетих се по повод на Гането измисленото работене от друга държава. В предишния си клип, където да ходили на Нова година в Бояна също мрънкаше как партито не било на ниво. Не искам да ми захаросват преживяванията си, но начина на поднасяне беше натоварващ, а не помня да е била такава в Корея. Или аз се дразня само, знам ли.. Вчера и аз изгледах точно тези два клипа и мен ме натовари с това мрънкане. Така че не си сама. Преди време я следях като беше в Корея и ми беше интересна и приятна гледане.
|
|
|
Post by fif on Jan 17, 2023 16:45:39 GMT 2
Като цяло магазините на меркари са една голяма дупка, че те магазините за втора употреба са заредени с по-хубав стока, а във въпросната верига хем скъпо, хем боклуци само, хем миризмата е на убито. Но прилягат перфектно на Гергана и Плешо.
Иначе Гергана и Плешо - събрали са се двама безработни и се чудят къде си харчат кредитните пари.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Jan 17, 2023 16:54:45 GMT 2
Снощи ми тръгна клип на YourDana, която преди живееше в Корея. Не знам дали сме я коментирали тук, но изчезна по едно време и сега отново е в България и снима.Дава заявка, че ще качва редовно, а и промотира страницата си за бижута и аксесоари. Както и да е, исках да кажа колко ме натовари клипа й. Преместила се в Истанбул за месец и половина и не спря да мрънка кое колко зле било. Разбирам, че е кофти да наемеш стая, която обещава wi-fi и да се окаже, че 2-3 дена няма да имаш, ама тя го изкара като наааай-големият проблем. Каза, че ще работи и само уикендите ще качва влогове. Сетих се по повод на Гането измисленото работене от друга държава. В предишния си клип, където да ходили на Нова година в Бояна също мрънкаше как партито не било на ниво. Не искам да ми захаросват преживяванията си, но начина на поднасяне беше натоварващ, а не помня да е била такава в Корея. Или аз се дразня само, знам ли.. Вчера и аз изгледах точно тези два клипа и мен ме натовари с това мрънкане. Така че не си сама. Преди време я следях като беше в Корея и ми беше интересна и приятна гледане. Между другото Йордана е дъщеря на пластичния хирург Ильо Стоянов и племенница на Радина Денкова. Иначе и аз я харесвах в Кореа и спрях да я следя като започна да прави клипове на английски (просто не ѝ се получаваше) и като се върна в България.
|
|
|
Post by fairy on Jan 17, 2023 17:09:09 GMT 2
Не знам за Вас, но за мен Славена Вътова има страхотно тяло! Не, че сега съм го разбрала, просто сега видях едно нейно стори и реших да го напиша. Да, видят инфлуенсърите, че не само плюем, а и хвалим, когато има за какво. Така де, поздравления за труда и упоритостта на Славена, защото това не се постига със стоене по цял ден на дивана.
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 17, 2023 17:24:20 GMT 2
А относно Елица, моите съболезнования. Не ѝ е лесно и сте прави, че в такъв момент се нуждае от някоя приятелка. Аз ако бях на мястото на Пепе щях да я посетя веднага, за жалост не мисля, че ще го направи.Не е вярно, че по-старият партньор на Елица нищо не ѝ е плащал и купувал. Плати брекетите, води я по почивки къде ли не, наел е апартамент за нея в Дания и я е издържал в продължение на години. Елица чак след раздялата започна работа. Само казвам. Разбира се, съчувствам ѝ и се надявам следващият път да ни сподели добра новина. Никой не заслужава това, през което тя е преминала. Аз пък не виждам нещо чак толкова драматично в това, че е имала по-възрастен човек за партньор. Предвид живота и темперамента ѝ смятам, че тя човек, нуждаещ се от един вид покровителска грижовна тип бащинска фигура мъж на подсъзнателно ниво. Вярвам, че е била силно привързана към въпросния човек и не е била с него единствено по меркантилни причини, както Капитонова, например, която си е руска хиена. А и съм го виждала кой е и извинете ме, но и аз на 20+ бих се хванала с него, адски секси и мъжествено изглежда. Така, че не винаги подобен тип връзки са за парите само.
|
|
|
Post by 🙃 on Jan 17, 2023 17:28:12 GMT 2
Деница июа навика да крие негативни коментари. Първо отговаря супер злобно и обижда и после крие коментара. Пробвайте да видите много нелепо действат с Георги.😁
|
|
|
Post by sofi on Jan 17, 2023 17:29:38 GMT 2
А да, страхотно и е тялото на Славена Вътова, но бюстът и е кофти, супер провиснал. Освен това е много надута и доста глупава. Дума не може да отрони.
|
|