|
Post by MaryPoppins on Jan 17, 2023 17:31:49 GMT 2
Елица-светица, т'ва е!
ЕДИТ: При Елица много пъти се е изтъквало, че е вяла, нещастна, спряла, състарена, заради майка ѝ.. Не искам да звуча грубо, но това е супер нелепо, това се е случило преди 20+ години, Капитонова също загуби близък, но замълча. Да ходиш с възрстаен мъж, видимо помогнал ти много в живота и определението за едната да е "меркантилна" и "златотърсачка", а за другата да е "търсеща бащинска фигура", не знам дали е двоен, троен аршин или е някакво следващо ниво.
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 17, 2023 17:35:42 GMT 2
А относно Елица, моите съболезнования. Не ѝ е лесно и сте прави, че в такъв момент се нуждае от някоя приятелка. Аз ако бях на мястото на Пепе щях да я посетя веднага, за жалост не мисля, че ще го направи.Не е вярно, че по-старият партньор на Елица нищо не ѝ е плащал и купувал. Плати брекетите, води я по почивки къде ли не, наел е апартамент за нея в Дания и я е издържал в продължение на години. Елица чак след раздялата започна работа. Само казвам. Разбира се, съчувствам ѝ и се надявам следващият път да ни сподели добра новина. Никой не заслужава това, през което тя е преминала. Аз пък не виждам нещо чак толкова драматично в това, че е имала по-възрастен човек за партньор. Предвид живота и темперамента ѝ смятам, че тя човек, нуждаещ се от един вид покровителска грижовна тип бащинска фигура мъж на подсъзнателно ниво. Вярвам, че е била силно привързана към въпросния човек и не е била с него единствено по меркантилни причини, както Капитонова, например, която си е руска хиена. А и съм го виждала кой е и извинете ме, но и аз на 20+ бих се хванала с него, адски секси и мъжествено изглежда. Така, че не винаги подобен тип връзки са за парите само. Е тя и Виктория може да е обичала нейния чичи. Казвала е,че техните са с голяма разлика и в нейните възгледи това е нормално. Така че няма как да знаем. Все пак бая години изкара с него. А за Елица сигурно може страничен наблюдател също да каже,че е използвала нейния чичо за трамплин да се останови в Дания и после да си намери принца на бял кон.
|
|
|
Post by emmilie on Jan 17, 2023 17:57:28 GMT 2
Елица-светица, т'ва е!
ЕДИТ: При Елица много пъти се е изтъквало, че е вяла, нещастна, спряла, състарена, заради майка ѝ.. Не искам да звуча грубо, но това е супер нелепо, това се е случило преди 20+ години, Капитонова също загуби близък, но замълча. Да ходиш с възрстаен мъж, видимо помогнал ти много в живота и определението за едната да е "меркантилна" и "златотърсачка", а за другата да е "търсеща бащинска фигура", не знам дали е двоен, троен аршин или е някакво следващо ниво.
А защо трябва да има сравнение между двете? Едната е супер отракана…, материалистка, другата е по-емоционална, интроверт, видимо търсеща уют и семейство. Дори сложени дветe в едно изречение е абсурдно.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 18:02:07 GMT 2
100% Елица пише книга, която да издаде в БГ и то по препоръка на Пепа. Постоянно в интевютата Пепе изтъква, че когато нещо я терзае тя сядала и пишела блог, като думите се изливали на един дъх.
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 17, 2023 18:02:45 GMT 2
Елица-светица, т'ва е!
А защо трябва да има сравнение между двете? Едната е супер отракана…, материалистка, другата е по-емоционална, интроверт, видимо търсеща уют и семейство. Дори сложени дветe в едно изречение е абсурдно. Щото и двете са били с чичковци,но тълкуването е различно - едната е търсила бащина закрила, а другата финансови облаги. Аз мисля,че Елица също е търсила материален комфорт както тогава, така и сега.
|
|
|
Post by emmilie on Jan 17, 2023 18:10:57 GMT 2
А защо трябва да има сравнение между двете? Едната е супер отракана…, материалистка, другата е по-емоционална, интроверт, видимо търсеща уют и семейство. Дори сложени дветe в едно изречение е абсурдно. Щото и двете са били с чичковци,но тълкуването е различно - едната е търсила бащина закрила, а другата финансови облаги. Аз мисля,че Елица също е търсила материален комфорт както тогава, така и сега. Не всеки, който е във връзка с по-възрастен е задължително причината да е финансова. Аз лично не съм видяла от Елица да показва банкови преводи, да говори за часовници на цена $$$$$$ и т.н. Елица Преди няколко години, помня, че беше помолила семейство Биркови, да не си подаряват материални подаръци, а да заделят някаква сума за семейна почивка.
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 17, 2023 18:14:48 GMT 2
Пепе днес празнува имен ден. Фиво я е поздравил в Инстаграм 🤭🤭
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 18:51:00 GMT 2
Гучи living her best life: 6 часа в колата, за да се добере до топ дестинацията Букурещ.
Там я чака “работен офис” (има ли почивен офис?), и куп тоалети в торбички била.
|
|
|
Post by dg on Jan 17, 2023 18:52:29 GMT 2
Славена Вътова определено има страхотно тяло и заслужава похвала за усилията, които полага и диетата, която спазва. Това за 99.9% от хората е абсолютно непосилно. Гледала съм я в някои предавания и канала, който имаха с Катето Евро и от видяното останах с впечатление, че тази жена яде само корени и семена…. Единственото, което не ми харесва е мъжът й 🤭 но какво ли не правят няколко милиона спечелени от финансови измами на фондовата борса в Ню Йорк.
|
|
|
Post by vrana on Jan 17, 2023 18:58:19 GMT 2
Естествено, че има двоен аршин. И го намирам за абсолютно нормално. Отдавна не следвам Елица. Но със сигурност ми е по-приятна от Капитонова и Пепе взети заедно. Да не включвам и Гана и Деница, че там няма кой да ги бие. Щом някои са решили да търсят стабилност от по-възрастни мъже, тяхна си работа. Въпросът е как представят ситуацията. А и има доста приятни мъже на средна възраст има и такива които са откровено гнусни и от 100км се сещаме, че парите играят огромна роля във връзката.
Ако има възрастен паралия намесен е проблем да се търси финансова стабилност с него. Но пък ако си хванат млад паралия е по-приемливо, само защото е млад?
И какво ще рече загубила е майка си преди 20 години? Ми това е травма, която много хора не успяват да превъзмогнат цял живот. Зависи от темперамента и самата личност. Някои са по-лабилни, имат нужда от работа със специалист дори и пак не успяват да се справят. Други го отработват и успяват да продължат с по-малко последствия. Психиката на всеки е различна.
Няма как да ги съдим за травми които имат и са им останали. Съчувствам на Пепе, на Попова, на Ивана за загубите, които са преживели. И на Ганка за баща ѝ и баба ѝ.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 17, 2023 19:09:47 GMT 2
Коя е Капитонова от Али Експрес, за която се споменава в сторитата ѝ? 😱 Има и втора освен Гана
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 19:20:36 GMT 2
Гучи и Капитонова се състезават коя ще бълва повече тийзър сторита.
Вика ми е love-hate, очаквам проектите й да са от типа продажба на въздух, така че трудно ще ме разочарова.
А Гучи се надпръцква сама със себе си (и шизофренията ) и от една страна ми е интересно какво ще излезе от напъните, но от друга, няма да се изненадам ако мистериозно изчезне за 2 дни и после се върне ни лук яла, ни проект мирисала.
|
|
|
Post by okay on Jan 17, 2023 19:39:35 GMT 2
Аз честно казано не виждам абсолютно нищо лошо мъжът до теб да ти помага финансово. Това, че има жени като Капитоня, които са хем прости, хем алчни, хем със самочувствие, не означава, че всички са такива. И аз съм на мнение, че двоен аршин има и ще има, защото когато демонстрираш неуважение, злоба и простотия, няма как да те смятат за мил, възпитан и умерен човек, какъвто е Елица. Не искам да коментирам живота ѝ точно в този момент. Изчетох почти темата от миналия месец и изпаднах в пълен ступор какви предположения е имало. Все се лежи на кълката, че като се показваш, ще търпиш, но наистина се преминават всякакви граници. Евала на момичетата, които се усетиха, че не са били прави и са прекалили. Човешко е да се греши и да се признават грешките и това не трябва да бъде драма.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 20:03:07 GMT 2
Аз лично нямам проблем с жени, които ги издържат мъже или им помагат финансово, даже напротив. Имам против злобни грубиянки с лицемерно и ехидно поведение. Такива, които обиждат други жени или ги замерят с чаши, такива, които заплашват с бой или различни саморазправи, кълнат, целенасочено лъжат какви идеални животи в розово имат и т.н
Редакция: не е замеряне с чаша, а заливане- Виктория в ергена
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 17, 2023 20:10:00 GMT 2
Аз лично нямам проблем с жени, които ги издържат мъже или им помагат финансово, даже напротив. Имам против злобни грубиянки с лицемерно и ехидно поведение. Такива, които обиждат други жени или ги замерят с чаши, такива, които заплашват с бой или различни саморазправи, кълнат, целенасочено лъжат какви идеални животи в розово имат и т.н Кой кого е замервал с чаши? Изпуснала ли съм някоя инфлуц драма 🤔
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 17, 2023 20:12:59 GMT 2
Аз лично нямам проблем с жени, които ги издържат мъже или им помагат финансово, даже напротив. Имам против злобни грубиянки с лицемерно и ехидно поведение. Такива, които обиждат други жени или ги замерят с чаши, такива, които заплашват с бой или различни саморазправи, кълнат, целенасочено лъжат какви идеални животи в розово имат и т.н Кой кого е замервал с чаши? Изпуснала ли съм някоя инфлуц драма 🤔 Виктория в най-нагласеното предаване на планетата 😅 И аз смятам, че има двоен аршин и Елица е на пиедестал тук, коментирала съм го многократно. Но и какво значение има в случая с кого си е лягала тази и онази - жени на по 30 години са, не са монахини или деца, че да ги мерим коя е по-свята.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 20:18:34 GMT 2
Аз лично нямам проблем с жени, които ги издържат мъже или им помагат финансово, даже напротив. Имам против злобни грубиянки с лицемерно и ехидно поведение. Такива, които обиждат други жени или ги замерят с чаши, такива, които заплашват с бой или различни саморазправи, кълнат, целенасочено лъжат какви идеални животи в розово имат и т.н Кой кого е замервал с чаши? Изпуснала ли съм някоя инфлуц драма 🤔 Това май беше в някакво предаване... Бъди благодарна, че си го изпуснала... За аршин не знам, за мен са еднакво безполезни и манипулативни, която както може. Аз ги класирам по сеир, извинете ме, но полезността е близо до 0, гледам и чета за да си изпразня главата от не инстаграмбъл съществуването ми. Пепе е топ, Гергана не е в класацията, Капитонова и Елица ги знам от тук.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 17, 2023 20:21:25 GMT 2
Днес във форума се коментира за инфлуенсърките, които качват стари снимки- профилът на Елица е точно това.
Виктория, според мен, визира Кристина Георгиева и тази Беа Петрова?
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 17, 2023 20:24:04 GMT 2
Кой кого е замервал с чаши? Изпуснала ли съм някоя инфлуц драма 🤔 Това май беше в някакво предаване... Бъди благодарна, че си го изпуснала... За аршин не знам, за мен са еднакво безполезни и манипулативни, която както може. Аз ги класирам по сеир, извинете ме, но полезността е близо до 0, гледам и чета за да си изпразня главата от не инстаграмбъл съществуването ми. Пепе е топ, Гергана не е в класацията, Капитонова и Елица ги знам от тук. Ааа гледах в предаването, ма тя там не е хвърляла чаша, а я заля с джин. Чак чаша нене хвърляла, то това би било физическо насилие вече.
|
|
72 posts
Member is Online
|
Post by sistef on Jan 17, 2023 20:31:35 GMT 2
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 17, 2023 20:34:36 GMT 2
Елица-светица, т'ва е!
Виждам някакво страшно раздразнение,че имаше вълна от съпричастност към Елица та да си кажа защо я харесвам - много е нежна, обожавам да гледам видеа как готви, дава ми идеи какво да си приготвя и аз. Даже сега си припомних,че не съм я гледала отдавна и си пуснах стари нейни видеа за готвене и организация на дома. Приятна ми е, разтоварване ме и ме вдъхновява. Капитонова не ми е интересна, нито Ивана и т.н. Та да, Ели е класи над тях. В интерес на истината Пепе от Оборище преди рекламите също ми беше много приятна.
|
|
|
Post by rosenfeld on Jan 17, 2023 20:36:13 GMT 2
Няма нищо лошо да търсиш и финансово стабилен - перспективен мъж за семейство. По-адекватно и нормално ми е, отколкото мъжете на Пепе. Елица може и да води по-висок стандарт на живот в Дания, но не ходи по цял ден по масажи и процедурки, ами се грижи за дома. Няма лошо в този модел, щом и двамата души са ок с това - мъжът да е глава на семейството и финансова опора, а жената да се грижи са уюта
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 20:41:39 GMT 2
Извинявам се, аз не съм го гледала, предположих... Но, да се преструваме, че точно "обичайните заподозрени" са бели и добри, че го правят за нас, за да са полезни, заради красотата на живота, за хоби и разни такива е адски наивно. Всички, ама всички го правят за внимание, осребряването е различно. Но аз съм благодарна. Всяка порция боклук ме разтоварва, но пак си е боклук и така...
|
|
|
Post by fif on Jan 17, 2023 21:00:19 GMT 2
По-сложни енциклопедии Освен това тази Пирина съм почти убедена, че получава много книжки безплатно, тя е супер активна във фб групата Нито ден без книжки, всъщност е админ там. Та, мисълта ми е - сигурно получават много книги безплатно, а после ги продава. Твърде възможно е да получи и тези “зрели” енциклопедии е тъй.9
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 17, 2023 21:09:37 GMT 2
prikachi.net/image/8uKQ8hЕзик мой враг мой... Еххх, Гане... защо не се обУрудваш с правописен речник?! И не, не е от бързане. Просто си тъпа на куб.
|
|
|
Post by patrashkova on Jan 17, 2023 21:12:29 GMT 2
Аз не мисля,че има вълна от раздразнение от съпричастността към Елица дажв напротив. Но има разлика между съпричастност и това да се обеснява каква висока топка е на фона на другите като до преди 4 дена всички дружно пишехме колко се е изтъркала и няма интересно съдържание и живее за да обслужва Майкъл. Как това,че тя е ходила с по-възрастен е по-различно от това на Виктория. Все едно не се снимаше с дрона опъната на шезлонг в къщата на родителите на Майкъл и не им е снимала колите. По-скоро тези неща предизвикаха раздразнение, както и че не всички намират качените от нея снимки за проява на добър вкус. Иначе не мисля,че има човек,който оспорва колко тежък момент преживява Елица, то това би било психопатично. Едит: ако ще говорим за адекватни семейства - Ивана и Боби и Попо и Джош си мисля,че са най-стабилните.
|
|
|
Post by fif on Jan 17, 2023 21:18:51 GMT 2
prikachi.net/image/8uWGH0Някаква мода ли е всички да си снимат пъпките, онзи ден Гергана, Капитонова, все едно ни се оправдават, че имат такива. Гергана даже всеки път ни информира със снимка…
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 21:24:52 GMT 2
Патрашкова, благодаря, моя грешка Наистина! Не съм гледала и съм се объркала. Но е еднакво гнусно според мен да залееш някоя жена и да я замериш. Да, едното е и физическа саморазправа реално, но все е вид насилие.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 22:04:58 GMT 2
аз пък никъде не виждам този висок стандарт на живот на Елица в Дания. Да, не плаща наем, но с Майкъл си делят сметки. Работи на заплата, ето 5 дни след аборта се е върнала на работа. Не ходи по масажи, маникюри, салони, само се подстригва след неуспешния балеаж в коко. Голяма рядкост е да отиде на ресторант, само на повод. Не съм забелязала да получава пр пратки, сама си купува среден клас дрехи. Надали има много, доста малко е жилището им.
Какво като живее в Дания? Една Иванка е в пъти по-глезена от нея и изцяло издържана от мъжа й, дори в дома не й се налага да питне нищо. Полина също. Капитонова си намира гаджета-спонсори, които я глезят и издържат. Родните инфлуенсърки са си построили комунизма - мъжете им ги гледат, някой друг им чисти и помага с децата; те обикалят салони, ресторанти и кафета. Брандовете ги зариват с дрехи и козметика.
|
|
|
Post by peacock on Jan 17, 2023 22:10:42 GMT 2
Вие имате ли познати в Инстаграм, които се натягат да са инфлуенсъри? За мен е ужасно нелепо - с 1000 последователи сторита, постове, съвети, тагвания на всичко - от dm, откъдето е купила памперси, до fairy,с което си е измила чиниите. Закриване на лицето на детето със стикер, нищо че сторито са го видели само леля й Гинче и съседката от втория етаж. Влог "нашето семейно пътуване до Горна Оряховица " и "Готвих супа топчета". Не го разбирам, толкова ли не им се работи нещо нормално, толкова сладка ли им изглежда тази "работа"... Имам една позната. Редовно рекламира Беле Бокс. Но всеки път с разни правописни грешки, "който" и "които" не ги различава. Ама важното е, че има силикон, то чупки, то дупене. Има се за инфлуенсър ама е смешна
|
|