|
Post by ivkasmile on Jan 17, 2023 22:12:49 GMT 2
Как точно делят сметки Ели и Майкъл, при положение, че тя "работи" в неговата фирма? Хубаво, че тя иска така да се представят нещата, а и звучи прилично, но пък и ние не сме толкова заблудени. Върнала се е на работа не точно, а е отишла там, за да е сред хора. Нека. Да излиза, да си намери хоби, да се разсейва... Майкъл пак на летище.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jan 17, 2023 22:15:30 GMT 2
Аз не мисля,че има вълна от раздразнение от съпричастността към Елица дажв напротив. Но има разлика между съпричастност и това да се обеснява каква висока топка е на фона на другите като до преди 4 дена всички дружно пишехме колко се е изтъркала и няма интересно съдържание и живее за да обслужва Майкъл. Как това,че тя е ходила с по-възрастен е по-различно от това на Виктория. Все едно не се снимаше с дрона опъната на шезлонг в къщата на родителите на Майкъл и не им е снимала колите. По-скоро тези неща предизвикаха раздразнение, както и че не всички намират качените от нея снимки за проява на добър вкус. Иначе не мисля,че има човек,който оспорва колко тежък момент преживява Елица, то това би било психопатично. Едит: ако ще говорим за адекватни семейства - Ивана и Боби и Попо и Джош си мисля,че са най-стабилните. Ами аз и миналия месец не съм обсъждала връзката й с Майкъл,нито ми е била скучна.И тогава сметнах за твърде грозно и селско това да й се пише и да й се обяснява каква й е връзката. Последно казвам защо според мен има разлика между чичото на Капитонова и чичото на Елица - на Елица изглеждаше като добре поддържан,хубав мъж. Този на Капитонова - не,но това е супер субективно и въпрос на личен вкус. Мен Капитонова не ме дразни не заради чичо, а заради непрестанното си драпане да огрее по всички предавания, дребните схемички да изкарва пари от балъци и т.н. Над Ивана нямам никакво наблюдение, толкова ми е скучна,че май единственото видео, което съм гледала беше за обзавеждането на кухнята й. Попова и Джош наистина изглеждат стабилни, но Попова ме дразни,защото не намирам нищо вдъхновяващо в нея и не мога да проумея как така с нулевите си умения и харизма е инфлуенсьр и то успешен. Евелин и нейният Гошко са ми сладки,изглежда като да се обичат, съдържанието й за дома ми е много интересно, за покупките и гримове не го гледам. Пирина е такава претенция- освен групата за книги имаше и сайт,в който правеше селекция и продаваше книги. Търговците на книги се ползват с 30% отстъпка от коричната цена, тя ги продава с 35% намаление, т.е. почти за толкова за колкото ги е купила. Като цяло няма лошо и не е длъжна да продава на по-ниска цена. Цялата й претенция и превьзнасяне е това,което ме дразни в нея. Но там също нямам много наблюдения,защото съм блокирана
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jan 17, 2023 22:18:59 GMT 2
Деничка до вчера не знаеше дали се казва Жана нейлс или Яна нейлс, а днес е "част от екипа от години" 😄 И съм убедена, че и постовете й ги пише Гошко.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 17, 2023 22:33:15 GMT 2
. Последно казвам защо според мен има разлика между чичото на Капитонова и чичото на Елица - на Елица изглеждаше като добре поддържан,хубав мъж. Този на Капитонова - не,но това е супер субективно и въпрос на личен вкус. На Капитонова мъжът също беше поддържан и симпатичен, доста добре изглеждаше не само за годините си. Не виждам защо външният вид може да е разликата в "търсеща $$$" и "търсеща бащинска фигура". Както и да е, не мисля, че удачно сега (а и когато и да е било) да ги сравняваме.
|
|
|
Post by ani on Jan 17, 2023 22:37:26 GMT 2
Аз пък я харесвам Ели и затова не съм се включвала в обсъждането й от миналия месец, но за това че беше бременна познах. За мен те са хубава двойка с Майкъл. Изглеждат ми сплотени, въпреки, че има хора, които виждат друго. Това че говори бавно и е флегматична на мен ми действа отпускащо, защото всички са толкова пренавити и напрягащи, вечно бързащи да си изрецитират набързо рекламките. Не е направила нищо лошо през годините и не снима всичко и на всяка цена. Да, не е точно инфлуенсър вече, но на мен си ми е мила и й желая само добро.
Интересен ми е проекта Гергана. Всички много гръмко обявяват, че предстои нещо велико и после се оказва егати тъпотията. Помня тази Анастасия с корейската козметика, как обясняваше, че щяла да прави нещо невиждано в България, много щяло да ни хареса и накрая излезна фотосесия с корейски продукти.
Мирела от Игри на волята директно си проси. Щяла да ходи на екзотична дестинация и търсела български марки, за създаване на контент и реклама. Иначе се оплаква колко е заета и е постоянно на снимки. Очаквам да стане като Александра Петканова.
|
|
|
Post by veereto on Jan 17, 2023 22:54:00 GMT 2
Не всички са коментирали Елица в предната тема и не всички са предричали края на връзката й!
Иначе аз някой чичка като Барт няма да го върна
|
|
|
Post by plam on Jan 17, 2023 23:03:31 GMT 2
Деничка до вчера не знаеше дали се казва Жана нейлс или Яна нейлс, а днес е "част от екипа от години" 😄 И съм убедена, че и постовете й ги пише Гошко. Оффф колко съм искала да ѝ пиша,че грешно казва името ама викам ай пак ще каже,че съм хейтърка...и айде хоп щяла да преподава и тя 🤣смешница
|
|
|
Post by maria33 on Jan 17, 2023 23:07:17 GMT 2
На скрийншота на Капитанова, където фенка ѝ пише, че друг инфлуенсър я копира , се вижда, че става дума за tsvetelinaveleva. Много ми е въпросително това момиче, прави режими за тренировки и отслабване, без да има изкарани курсове и обучения.Буквално самата тя тренира сигурно от 1-2г. Има дете, а с бащата са разделени малко след раждането му. Права е Капитонова, че я копират, но и като цяло въпросните курсове са филмарщина.😀🤭
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2023 23:34:19 GMT 2
На скрийншота на Капитанова, където фенка ѝ пише, че друг инфлуенсър я копира , се вижда, че става дума за tsvetelinaveleva. Много ми е въпросително това момиче, прави режими за тренировки и отслабване, без да има изкарани курсове и обучения.Буквално самата тя тренира сигурно от 1-2г. Има дете, а с бащата са разделени малко след раждането му. Права е Капитонова, че я копират, но и като цяло въпросните курсове са филмарщина.😀🤭 Няма да ми стигнат думите да я описвам тази, покъртително проста е. И с този филтър е кошмарна, наистина няма толкова селска фаца и говор … Не може да напише едно изречение правилно, нистина се чудя дали единствената й мозъчна клетка не умира от скука сам-самичка?! ъъъххх не исках да съм зла и да обиждам, но едва се сдържам да не използвам и по-лоши епитети. На фона на това недоразумение, инфлуцките, които обсъждаме тук, са най-интелигентните и фини създания на света.
|
|
904 posts
Member is Online
|
Post by pchelica on Jan 17, 2023 23:39:55 GMT 2
Хахаха много ме кефят на Гана въпросите:
Къде мислите, че отивам на екскурзия? - Ню Йорк - Сингапур - Рио де Жанейро - Горна Оряховица
|
|
|
Post by Superficial on Jan 17, 2023 23:45:57 GMT 2
Абсолютно меря с двоен аршин Елица и Капитонова, Пепе и сие. Всички имаме хора, които са ни симпатични по някаква, често субективна, причина. Изпитвам силна емпатия към житейската ѝ ситуация, може би защото имам близка на нейната съдба и някак разбирам защо е такава, каквато е.
Между другото, това за майката, която била починала преди 20 години, та какво толкова…Това нещо предопределя всички твои избори и бележи целият ти живот от този момент нататък. Всъщност съм радостна, че повечето хора не го осъзнават.
Сега, дали Елица е скучна, дали е меланхолична - мен тези неща не са ми проблем и не ме дразнят (пак чисто субективно възприятие). Предпочитам някой такъв пред “интересния” живот на Пепе. Точно по толкова субективни причини някои хора пък не харесват Елица - тяхно право.
Но и аз винаги съм усещала едно натякване, че ако харесваме и оправдаваме Елица, ние сме лицемери. Не го разбирам на чисто логическо ниво, наистина. Тя има съвсем различни характеристики и остоятелства от другите, с които е сравнявана. От там нататък и изборите ѝ, макар на повърхностно ниво да изглеждат същите, са плод на съвсем различна мотивация.
|
|
|
Post by yoanat on Jan 18, 2023 0:13:25 GMT 2
На скрийншота на Капитанова, където фенка ѝ пише, че друг инфлуенсър я копира , се вижда, че става дума за tsvetelinaveleva. Много ми е въпросително това момиче, прави режими за тренировки и отслабване, без да има изкарани курсове и обучения.Буквално самата тя тренира сигурно от 1-2г. Има дете, а с бащата са разделени малко след раждането му. Права е Капитонова, че я копират, но и като цяло въпросните курсове са филмарщина.😀🤭 Аз забелязах, че в профила на въпросната Цветелина, на снимките от резултатите от тренировките й, на снимката където пише "преди" е тялото й след раждането, което е съвсем окей и е напълно нормално да не изглежда точно както преди него, но на снимката "след" е сложила стара снимка от преди няколко години, която я има в профила й, а уж твърди, че това е тялото й сега 😅 Малко е объркващо и странно... Иначе доколкото си спомням преди да се подвизава като инфлуенсър, мисля че беше танцьорка в една дискотека, но не съм сигурна понеже там момичетата доста си приличат, както може да се досетите 😅 Начина по който си снима сторитата и това което качва със сигурност доста прилича на модела на сторита на Капитонова, но така или иначе вече можеш да познаеш само по сторитата, описанията или биото на даден профил, дали човека е карал курс при Виктория. Всички изкарали курса са с еднакви профили 😅
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 7:19:08 GMT 2
Това "търсеща бащинска фигура" звучи много пресилено и патетично за жена, с която прави секс и му живее в дома. Разбирам, че е била и издържана от него. О да, забравих че бащите издържат докато могат, а после ъпгрейда е към по-млад и обещаващ.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 18, 2023 7:48:27 GMT 2
Ще се върна да прочета темата от миналия месец, но имам усещането, че масово се е писало за Ели от същите, които в момента натякват, че било писано, опитвайки се да прехвърлят думите си и върху останалите. Няколко момичета споделиха, че са сгрешили и евала за това.
За мен лично е изключително плоско и повърхностно да съдя за един човек по дадено действие/избор/решение. Съдя за него по всичко, което прави. Поради тази причина изобщо не мога да сравнявам Ели с някой друг. Да, слабост ми е, защото и аз имам сходна на нейната съдба и разбирам защо е направила някои избори, които аз не съм.
За мен тя е мил, крехък и приятен човек и определено бих я имала за приятелка в живота. За много малко от коментираните мога да кажа същото.
|
|
|
Post by umma on Jan 18, 2023 8:29:12 GMT 2
Много е тъжно случилото се с Елица, пожелавам им с Бърков да преодолеят мъката и да продължат напред. Но това не значи, че ще си променя мнението за нея. Най- малкото, да напомня приказката, че е много показателно какви сме, като се види какви са приятелите ни. Качените снимки също не искам да коментира.
Само ще пиша, че наскоро ми се наложи да посетя спешно отделение и през ума не ми е минало да снимам пътя си натам, нито престоя в болницата... Разбирам, че за някои това е нормално, за мен, обаче категорично не е, без значение на какво се надява човек по пътя натам.
Между другото, попаднах на пост на Елица в една ФБ група (вниманието ми бе привлечено от снимката с бялата роза и листа с датата, на която са загубили бебчето) и описание на историята. Иначе е писала анонимно и разказва през какво преминава. Странното за мен беше, че споделя за безплатните консултации с психолог, но като човек, живеещ в Германия... Скрийншотове не се смятам да качвам, групата е Boho Beautiful Community. Майкъл наистина ли има снимка, че е на летище- да се разбира, заминава нанякъде?
|
|
|
Post by veereto on Jan 18, 2023 8:30:49 GMT 2
Не мога да разбера защо се налага хората, които симпатизираме на Елица трябва да се оправдаваме/ обясняваме защо е така. Едни я харесват, а други не. В миналата тема съм сигурна, че много от тези, които още я следваме, подминахме всички коментари и никой по никакъв начин не е противечал, защото всеки си има мнение. Ако не я харесваш всичко е точно, но ако я харесваш се правят индиректни осмивания на съфорумки и леки нападки.
Кой с кой си ляга хич не ме вълнува, дори и за Пепе не ми пука, но тя самата допуска хората между чаршафите си.
|
|
|
Post by monster on Jan 18, 2023 8:53:35 GMT 2
Нали в по предни теми се обсъждаше, че пр пратките, които получават всъщност после ги връщат? Или аз нещо не съм разбрала. А тази Анастасия с корейската козметика да не е една с рижава коса?
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 18, 2023 8:54:29 GMT 2
Пирина е изключителна претенция. Живее с мисълта, че петгодишното и дете е чудо невиждано. Инвестира на пет?! Тези родителски амбиции хич не са здравословни за детето.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jan 18, 2023 8:54:54 GMT 2
Не съм преминавала през същото като Ели, но в момента се боря с проблеми от друго естество и наистина човек има нужда да сподели, защото иначе има опасност да се срине съвсем от болката. Аз например взех един стар тефтер и започнах да описвам ден по ден какво се случва, ей, така, да ми олекне. Да го излея някъде, образно казано. Оставила съм си и някои неща в телефона, вярно, в скрита папка. И мен ме питат защо го правя, защо не ги изтрия, защо пазя лоша енергия. Аз го усещам по друг начин - за да си припомням колко силна съм била преди 5 дни, преди 5 месеца, което значи, че и днес мога да бъда. И утре също. Болката и загубата, независимо от какъв характер са, удрят различно. И за да не съм офтопик, едно забавно видео - инфлуенсърите, по време на соца vm.tiktok.com/ZMYJWMkhK/Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 8:59:49 GMT 2
Може би Елица просто е по-симпатична и това е. В момента преживява нещо, което не е същото като кухо яйце, и цялата тази инквизиция защо някой предпочита някого пред Пепе и Попо, е неуместна.
|
|
511 posts
Member is Online
|
Post by hurricane2022 on Jan 18, 2023 9:26:59 GMT 2
Истината е, че Елица е един от малкото симпатични инфлуенсъри. Трагедията, която е преживяла не е малка. До някаква степен е добре да се дава гласност на такива неща. Дори едно бебе да се спаси след нейната история, ще е имало полза. Никой не е застрахован от подобни случки😕
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 18, 2023 9:49:16 GMT 2
И Майкъл отново остави Елица, а тя в коментарите пише, че се крепи на него.. Има нещо толкова сбъркано в цялата тази история, но предпочитам повече да не коментирам, защото явно няма да бъда разбрана и ще получа бан. Не се изисква обяснение защо се харесва Елица, а да бъдем обективни. Изкараха се "злобни" потребителки, само защото споделиха, че не одобряват на Елица снимките. Сравнението с Капитонова беше, за да се погледне на една и съща ситуация, но от друг ъгъл. Преди да ти кажат, че имаш "кухо яйце" ти също си мислил, че имаш "бебе". Не може да се сравнява една болка с друга, но не може и да се омаловажава.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 18, 2023 10:00:53 GMT 2
Пирина е изключителна претенция. Живее с мисълта, че петгодишното и дете е чудо невиждано. Инвестира на пет?! Тези родителски амбиции хич не са здравословни за детето. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk На Пиринка детето има само два пътя в живота с майка като нея: антисоциален загубеняк самотник с дефиците в общуването 40 годишен девственик ИЛИтотален бунтар, който в един момент ще започне да тегли жестоки майни, почвайки от майка си, която цял живот ще си къса косата, че синът ѝ не ще и на снимка да я види. Сорка, драги натегнати свръхамбициозни мами, ама не от всяко дете става Айнщайн в последствие. И в това няма нищо лошо!
|
|
|
Post by umma on Jan 18, 2023 10:09:45 GMT 2
Не зная, дали историята на Елица може да се нарече поучителна за някого, че да се спасява поне едно бебе, базирайки се на нея. Не съм чела в ИГ какво е писала, защото снимките ми дойдоха доста вповече, но от поста й във ФБ, за който споменах по- горе, е писала, че шансът да се случи нещо подобно в седмицата, в която е била, е 1%, както и че се е случило час до серклажа; а в коментарите под него- че преди това бебето е имало сърдечен ритъм и е било "100% файн"- по спомен цитирам. Как подобна история би могла да спаси нечие бебче, за мен лично е загадка. Но ако действително може да помогне някому да запази живота, който носи в себе си- би било наистина чудесно.
ПП. Сега се сещам за измамното съдържание, което инфлутата бълват на килограм- Елица не беше ли пускала преди Коледа сторита от фитнес, как отново се върнала след дълга пауза и... снимка на плоско коремче? Или я бъркам с някоя друга?
|
|
|
Post by veereto on Jan 18, 2023 10:14:06 GMT 2
И Майкъл отново остави Елица, а тя в коментарите пише, че се крепи на него.. Има нещо толкова сбъркано в цялата тази история, но предпочитам повече да не коментирам, защото явно няма да бъда разбрана и ще получа бан. Не се изисква обяснение защо се харесва Елица, а да бъдем обективни. Изкараха се "злобни" потребителки, само защото споделиха, че не одобряват на Елица снимките. Сравнението с Капитонова беше, за да се погледне на една и съща ситуация, но от друг ъгъл. Преди да ти кажат, че имаш "кухо яйце" ти също си мислил, че имаш "бебе". Не може да се сравнява една болка с друга, но не може и да се омаловажава. И аз за последно ще напиша, че никой не ви кара да харесвате Елица или да си променяте мнението за нея. Хората се изкараха "злобни", защото имаше кометари от сорта: "много тъжно за нея, но аз с Майкъл не ги виждам да продължат заедно", заради такива думи имаше възмужение, а не заради това, че някой не одобрява снимките. Когато Попова качи нейното видео на доста потребителки не им допадна такъв тип споделяне, но и тогава имаше "защита", че това може би е нейния начин да го каже без да е много емоционална. За Капитонова няма такива защитни реакции заради поведението ѝ в предаването и последващите изцепки, като качваше жени и ги обиждаше, а дори и за нея се срещат положителни неща. Аз болки не сравнявам и не степенувам.
|
|
|
Post by ladyinred on Jan 18, 2023 10:33:13 GMT 2
Дневната доза криндж си я получих вече благодарение на сутрешното видео стори от Гучи и Гучан. Препоръчвам ви да го видите! 🥰 П.П. Защо Гането толкова се пъне да ни покаже неугледния си вид след ставане?! Предполагам, че всички се събуждаме с рошави коси и леко подпухнали, ама ако ще се снимаш и качваш в инстаграм, поне се среши. И нещо не виждам гъстата и дълга коса, която твърди, че има.. 🤔
|
|
|
Post by ☀ on Jan 18, 2023 10:33:45 GMT 2
Честно казано вече се чудя дали да коментирам изобщо Елица тук. Кажеш хубаво - полемика. Кажеш лошо - полемика.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 18, 2023 10:47:36 GMT 2
Някой гледа ли Константина в Черешката и би ли резюмирал? Любопитна съм, но не я харесвам и не искам да въртя трафик 😅😁
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jan 18, 2023 10:49:41 GMT 2
И Майкъл отново остави Елица, а тя в коментарите пише, че се крепи на него.. Има нещо толкова сбъркано в цялата тази история, но предпочитам повече да не коментирам, защото явно няма да бъда разбрана и ще получа бан. Не се изисква обяснение защо се харесва Елица, а да бъдем обективни. Изкараха се "злобни" потребителки, само защото споделиха, че не одобряват на Елица снимките. Сравнението с Капитонова беше, за да се погледне на една и съща ситуация, но от друг ъгъл. Преди да ти кажат, че имаш "кухо яйце" ти също си мислил, че имаш "бебе". Не може да се сравнява една болка с друга, но не може и да се омаловажава. И аз за последно ще напиша, че никой не ви кара да харесвате Елица или да си променяте мнението за нея. Хората се изкараха "злобни", защото имаше кометари от сорта: "много тъжно за нея, но аз с Майкъл не ги виждам да продължат заедно", заради такива думи имаше възмужение, а не заради това, че някой не одобрява снимките. Когато Попова качи нейното видео на доста потребителки не им допадна такъв тип споделяне, но и тогава имаше "защита", че това може би е нейния начин да го каже без да е много емоционална. За Капитонова няма такива защитни реакции заради поведението ѝ в предаването и последващите изцепки, като качваше жени и ги обиждаше, а дори и за нея се срещат положителни неща. Аз болки не сравнявам и не степенувам. Последно по темата, обещавам! Този коментар беше премахнат и редактиран на "." и не е от нито една от потребителките набедени за "злобни".
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 10:56:34 GMT 2
Търсят се някакви взаимовръзки, измислят се причини, “какво е искала да каже авторът”(Елица) с тези снимки… Ами случило й се е, споделила е. Не е нужно да е полезно на някого. В този момент е било полезно за нея и нейното психично здраве.
Да завърша поста си с нещо позитивно: Гучи. Тотално психопатско ми е двама “влюбени” да си казват добро утро в екрана, а не един на друг. Гането и нейните рошави сторита никога не разочароват
|
|