|
Post by unknown23 on Jan 18, 2023 11:00:04 GMT 2
Аз пак ще си кажа същото,което казах и миналия месец,и преди няколко дни. Да оставиш бременната си годеница на рождения ѝ ден сама с котката вкъщи не е окей. Да преживеете такава трагедия и да я оставиш отново сама вкъщи след седмица също не е окей. И независимо колко е добра,мила и симпатична Елица няма да променя мнението си,че конкретно неговото отношение в тези моменти за мен лично не е окей. Естествено, това са разкази по картинка,но както някои хора изразяват мнение,че връзката им е много хубава и истинска отново само по картинки,така и аз изказвам моето. Не си позволявам да правя изказвания за техните отношения занапред,коментирам каквото се е случило,и какво се случва в момента.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Jan 18, 2023 11:08:41 GMT 2
Някой гледа ли Константина в Черешката и би ли резюмирал? Любопитна съм, но не я харесвам и не искам да въртя трафик 😅😁 Сготви добре. Имаше префърцуненост и претенция в представянето си. Една идея самочувствие в повече. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Jan 18, 2023 11:18:37 GMT 2
Аз ще помоля, ако на някой му е любопитно защо някой потребител не харесва/ харесва даден инфлуенсър да си пита съответния потребител на лично съобщение и да си се водят лични дискусии. Тук винаги е имало разнопосочни мнения за всички, това че повечето потребители харесват/не харесват някой, не е основание да се натяква или натъртва обратното. Наистина ще се радвам да се мине на лични съобщения, защото темата става тежка и доста далеч от първоначалния замисъл.
|
|
|
Post by Раче Осмокраче on Jan 18, 2023 11:22:07 GMT 2
Ами, честно казано, и аз смятам, че не е ок да пътуваш нанякъде, след като човекът до теб преживява много труден период. Сигурно причината е сериозна, но в крайна сметка, не всеки ден се случват такива трагедии в живота на човек. И тук искам да кажа, че ако това се случи на моя приятелка - аборт и след седмица мъжът и да тръгне нанякъде (да предположим по работа), също за мен би било точно толкова странно, колкото и при Ели. И ако същата тази приятелка ме попита какво мисля за връзката и, ще и кажа, че за мен нещата не са ок - и това няма да е от злоба или защото бих искала да се разделят, а защото смятам, че отношението на партньорите трябва да е различно. И да, ние тук си съдим по картинка, но в крайна сметка, участващите в случката лица са споделили тези снимки и сторита.
Гана и Гучан ме забавляват много, имам чувството, че за първи път и двамата имат човек до себе си, а поне за Гучан знаем, че не е така.
Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 18, 2023 11:29:23 GMT 2
Аз пък смятам, че споделянето на случилото се при Ели, би помогнало на много момичета. Най-малкото във фб само има 112К следващи я. Ако всичко идва от скъсената шийка и не честото преглеждане от страна на лекар, си е добре бременната да е наясно, че е важно.
Също, в коментарите има много жени със споделени такива истории, които сигурно могат да дадат надежда, сила и кураж и да притъпят чувството, че макар да се случва на 1% жени, не си сам и не трябва да се обвиняваш за случилото се. А това, кухо яйце да го мислиш за бебе не е същото, като да имаш такова оформено вече в корема ти и да го усещаш как се движи. Все пак първите 3 месеца са си рискови и дори не се водиш бременна никъде. Аз съм човек, който едва ли би споделил такова нещо пред толкова много хора, че дори и с близки, но пък всичко да го пазиш в себе си, също не е най-добрият вариант.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 18, 2023 11:51:23 GMT 2
Вчера реших и аз да прочета коментарите под последното видео на Сашка Богданска и бях потресена колко много хора се превъзнасят по нея - колко била умна, невероятна и страхотна и как Бачорски били еб*си селяните и ѝ били под нивото. Сашка нито е кой знае колко умна, нито кой знае колко хубава (беше хубава преди да се съсипе с всички тия процедури), но по някава причина обществото ѝ е сложило някакъв ореол на празната глава и я почита като богиня. Не го разбирам това и няма и да го разбера. Аман от празноглавци, които сляпо се кланят на някакви измислени фалшиви идоли и кумири. Аз симпатизирам на Бачорски, но това не означава, че ги ще ги възхвалявам сляпо. Напротив, отчитам и негативното при тях и има неща, които не ми харесват и не са ми по вкуса.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 11:52:17 GMT 2
Аз пък смятам, че споделянето на случилото се при Ели, би помогнало на много момичета. Най-малкото във фб само има 112К следващи я. Ако всичко идва от скъсената шийка и не честото преглеждане от страна на лекар, си е добре бременната да е наясно, че е важно. Също, в коментарите има много жени със споделени такива истории, които сигурно могат да дадат надежда, сила и кураж и да притъпят чувството, че макар да се случва на 1% жени, не си сам и не трябва да се обвиняваш за случилото се. А това, кухо яйце да го мислиш за бебе не е същото, като да имаш такова оформено вече в корема ти и да го усещаш как се движи. Все пак първите 3 месеца са си рискови и дори не се водиш бременна никъде. Аз съм човек, който едва ли би споделил такова нещо пред толкова много хора, че дори и с близки, но пък всичко да го пазиш в себе си не е най-добрият вариант. Sent from my iPhone using Tapatalk Напълно съм съгласна с теб. Само ще допълня, че фразата “не си сам” трябва да се запази като търговска марка на Картието. Прочетох фразата в мнението ти и веднага ми изникна в съзнанието една дълга метла и километрични параграфи с прости изречения.
|
|
|
Post by pizza93 on Jan 18, 2023 12:04:20 GMT 2
ПрЕатели, моля Ви, кажете ми, че ония тъпани,гуца и плешо не са закусвали с кроасаните на Савина. Които купиха преди 24ч и пренасяха с КучиМобила...
|
|
|
Post by yanp20 on Jan 18, 2023 12:09:11 GMT 2
ПрЕатели, моля Ви, кажете ми, че ония тъпани,гуца и плешо не са закусвали с кроасаните на Савина. Които купиха преди 24ч и пренасяха с КучиМобила... Същите са. Та, те минаха през София за по-напряко до Букурещ, заради тези 5 кроасана, които да споделят в следващите 3 дни. 😀😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 18, 2023 12:20:43 GMT 2
Относно тялото на Славена Вътова, аз не споделям положителното мнение на съфорумките, които се изказаха по темата, като обаче уважавам и по никакъв начин не бих искала да омаловажа тяхното мнение. Спрямо моите стандарти тя е кльощава и изпита. Освен че не харесвам тялото ѝ, не харесвам и нея самата нито визуално, нито никак. За мен тя ще си остане момичето с онова кофти филмче (подобно на Галена във ваната), което се бута тук и там по телевизията без особен смисъл и успех.
За сравнение ще дам друг пример, при който нещата стоят по коренно различен начин. Името на човека ще разкрия накрая.
На времето това момиче беше безкрайно неугледно, дори бих казала грозновато, хърбаво като щиглец прегърбено девойче. Като цяло тялото ѝ изглеждаше неразвито и идея си нямах какво прави в съответното предаване. Тотал щета беше положението тогава. С времето обаче, това момиче предприе промяна и започна усилено да работи върху себе си. Към днешна дата тази жена за мен олицетворява идеала за женско тяло. Хем е балансирано и стегнато, хем не е някаква дебелог*за Кардашиън или мис Олимпия. Пипала си е лицето (и то не малко) и гърдите, но е факт, че се е скъсала от работа, за да стигне дотук предвид откъде е тръгнала. За разлика от Славена, това момиче не се е запечатало в ума ми като оная там щека, която за нищо не става, а като пример затова, че с постоянство и труд могат да бъдат постигнати резултати.
Към днешна дата тази жена е най-следваната българка в света в Инстаграм с 1,9 м. последователи. Казва се Янита Янчева и беше участник в два различни сезона на Сървайвър.
|
|
|
Post by kiki95 on Jan 18, 2023 12:25:59 GMT 2
Не мога да разбера защо Гането говори на Гучан като дете на 2 години 😒 плс
|
|
|
Post by grumpy on Jan 18, 2023 12:57:07 GMT 2
Константина ми хареса в черешката, дори не ѝ беше мазна косата. Сготви добре, мисълта ѝ тече гладко, макар да в твърде бъбрива. Домът и масата бяха страшна шарения и кич. Не знам от къде вади самочувствие на художник като идея си няма. Няма лошо да си рисува за кеф и роднини, но доколкото разбрах и продава. Че си прочел историята на Пикасо, не те прави художник. Абсолютен лаик.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 18, 2023 12:58:52 GMT 2
|
|
|
Post by vrana on Jan 18, 2023 13:00:27 GMT 2
Герганка от сутринта “Миуо, готов ли си за приключения”. Нали щеше да работи, пък сега ще обикаля по туристически места. Ааа да, отметнала е 2 професионални ангажимента още сутринта ☺️ Голяма свобода ти дава работата, особено като я нямаш.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 13:14:45 GMT 2
Сега ще си помислите, че съм някоя антика от 18 век задето задавам такива въпроси, но все пак:
Гана очевидно използва филтри за сторитата си, но в самото стори не излиза кой е филтъра. Това с някакво приложение ли се постига? Лаишкия начин, за който се сещам е да се заснема и после да качва скрийншотнато видео вместо оригинал, но ми се струва много досадно.
Иначе нали беше много открита с аудиторията си? Не сме толкова прости да си мислим, че айфон 13 макс/про/плюс снима толкова замазано. Или пък че да сме забравили как изглежда фацата й в реалност.
Едит: ааа ще се задава от смях със сторито на Гучан! В Меркари явно са продавали люксозно дамско палто, размер хххл, с което Гучо се фука пред огледалото. Ш падна, той чувал ли е за мъжки дрехи?
|
|
|
Post by fif on Jan 18, 2023 13:25:57 GMT 2
От няколко дена имам прозрение и ме мъчи нещо - Гучи и Плешо правят любов, неизбежно е, но колко нелепо може да бъде?
|
|
|
Post by niisy on Jan 18, 2023 13:29:36 GMT 2
Сега ще си помислите, че съм някоя антика от 18 век задето задавам такива въпроси, но все пак: Гана очевидно използва филтри за сторитата си, но в самото стори не излиза кой е филтъра. Това с някакво приложение ли се постига? Лаишкия начин, за който се сещам е да се заснема и после да качва скрийншотнато видео вместо оригинал, но ми се струва много досадно. Иначе нали беше много открита с аудиторията си? Не сме толкова прости да си мислим, че айфон 13 макс/про/плюс снима толкова замазано. Или пък че да сме забравили как изглежда фацата й в реалност. Едит: ааа ще се задава от смях със сторито на Гучан! В Меркари явно са продавали люксозно дамско палто, размер хххл, с което Гучо се фука пред огледалото. Ш падна, той чувал ли е за мъжки дрехи? Мисля, че може просто да си запази снимката/клипа директно през ‘Save’ бутона на инстаграм и после като го качи на ново не излиза с какъв ефект е снимано, ама не гарантирам за достоверност, понеже си изтрих инстаграма наскоро и не мога да проверя 😀
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 18, 2023 13:35:42 GMT 2
Привет на всички! Създадох нова тема, в която бих се радвала да споделите вашите предложения за тазгодишните форумски номинации! С удоволствие бих поела тази задача, и при наличието на достатъчно категории, ще създам анкета, в която да попълните вашите отговори, след това групово да изберем и победителите! Надявам се, че нямате против тази моя инициатива, аз искрено се забавлявах миналата година!
|
|
|
Post by diamond on Jan 18, 2023 13:38:04 GMT 2
Гане, липсваше ми! Радвам се, че се завърна, пълна с енергия и криднж! Благодаря на съфорумката, която разказа в кратце за тази Янита Янчева. Не я бях чувала досега, но разгледах профила ѝ в Инстаграм и съм изумена. И аз харесвам такъв тип женски тела. При нея корекциите са добре направени, но изобщо няма прилика с момичето, което някога е била. Тя къде живее е и с какво се занимава, че толкова известна в инстаграм? Изкефих ѝ се като цяло. Благодаря и на съфорумката, качила тик тока за соц инфлуцките - добро е, добро е!
|
|
|
Post by sisi on Jan 18, 2023 13:48:10 GMT 2
Не знам, аз си признавам, че съм пристрастена към гълъбчетата Гучови.. За мен това си е талант - да можеш да си винаги на 100% плиткоумен и в същото време забавен Не знам вече кой е по-кринджав от двамата, ама така страхотно се допълват, че заслужават да са завинаги заедно! Просто си пускам стори и си оправям настроението
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 18, 2023 14:28:16 GMT 2
prikachi.net/image/8urAMEИ вие ли тръгвате на туристическа обиколка с ботуши на висок ток? За една луксозна преателка питам Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 18, 2023 14:30:49 GMT 2
prikachi.net/image/8urAMEИ вие ли тръгвате на туристическа обиколка с ботуши на висок ток? За една луксозна преателка питам Sent from my iPhone using Tapatalk Важното е, че насред януари Гана е с къси гащи!
|
|
|
Post by fif on Jan 18, 2023 14:41:43 GMT 2
|
|
|
Post by foxie on Jan 18, 2023 14:44:45 GMT 2
prikachi.net/image/8urAMEИ вие ли тръгвате на туристическа обиколка с ботуши на висок ток? За една луксозна преателка питам Sent from my iPhone using Tapatalk Важното е, че насред януари Гана е с къси гащи! Е, ако е вярна прогнозата, днес там е 20 градуса Иначе са ми страшен криндж тия двамата, любими!!!
|
|
|
Post by ☀ on Jan 18, 2023 14:50:15 GMT 2
Абе на Пепе й откраднаха камерата в Турция. На Нова година си 'счупи' телефона. Тази седмица й хакнаха профила.
Знаци, може би...
|
|
|
Post by fine on Jan 18, 2023 14:51:57 GMT 2
Малеее, отивайте бързо да видите новото клипче на Гана от музея. Все едно е излязла от филм на ужасите с този психопатски поглед. Слагам снимки за блокираните от Гуца. prikachi.net/image/8urLVwprikachi.net/image/8urJmTЕдит: много по-страшно е като го гледате цялото клипче със завъртането на камерата
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 18, 2023 14:53:57 GMT 2
Малеее, отивайте бързо да видите новото клипче на Гана от музея. Все едно е излязла от филм на ужасите с този психопатски поглед. Слагам снимки за блокираните от Гуца. prikachi.net/image/8urLVwprikachi.net/image/8urJmTЕдит: много по-страшно е като го гледате цялото клипче със завъртането на камерата Тя не излиза от филма на ужасите,защото филмът е живота ѝ. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 14:54:11 GMT 2
Понеже аз бях едната, която написа, че виждам връзката им с Бирк е обречена, а много от вас изкривиха изказването ми до ниво, че им го пожелавам да се случи, искам да поясня - Казах го от позицията на човек, който е наблюдавал пряко същата ситуация и да, мъжете по различен начин приемат нещата. Болката и страданието остава за жената и в този смисъл ми е тъжно за Елица, защото знам колко много услия влага ежедневно в тази връзка. Казах го със съжаление, а не като прокоба. Моля да не ми се приписват мнения от типа "дявола чете евангелието по свой си начин". Няма по-лошо от това една майка да загуби дете. Много, много ми е тъжно за момичетата, които са го преживели и имаха сили да го споделят тук във форума. За тях даже ми е много повеже жал, защото са останали силни и са спотаили болката си и са живели с нея много време. Пращам ви силна прегръдка на всяка една от вас!
Пожелавам на Ели бързо възстановяване и смелост, дано намери нужното съдействие за да продължат опитите за бебче когато времето позволи. Тя изглежда мила и грижовна и напълно го заслужава.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 18, 2023 14:55:34 GMT 2
Важното е, че насред януари Гана е с къси гащи! Е, ако е вярна прогнозата, днес там е 20 градуса Иначе са ми страшен криндж тия двамата, любими!!! Foxie, то и -20 да беше, пак щеше да е с тях за сметка на лятото, когато ходи с пуловери и жилетки.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jan 18, 2023 14:59:27 GMT 2
Разгледах и аз профила на тази Янита Янчева, не я знаех. Не съм съгласна за корекциите с мярка. Нос, гърди, ботокс, филъри и екстеншъни не са никак малко корекции са да се превърнеш в пълна противоположност на това, което си била. Говоря за външен вид, а може и доста да е работила, за да си ги позволи - това вече не коментирам.
|
|