|
Post by milamila on Jan 18, 2023 15:04:03 GMT 2
Аз съм тежко алергична към сепия филтъра, който Пирина ползва
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 18, 2023 15:09:09 GMT 2
Моля някой да ми обясни как така в две поредни сторита Гана е с късите кожени панталонки, които протри от носене на 1вото и с фалшивата рокля на Бърбъри на 2рото,като между тях има минута разлика.
|
|
|
Post by unknown23 on Jan 18, 2023 15:28:31 GMT 2
Моля някой да ми обясни как така в две поредни сторита Гана е с късите кожени панталонки, които протри от носене на 1вото и с фалшивата рокля на Бърбъри на 2рото,като между тях има минута разлика. Това не е ли детската риза,която носи и като рокля,и като блуза? Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jan 18, 2023 15:38:01 GMT 2
"Комеди клуб подкаст" в момента си търсят комедианти.
Няма ли начин Гучи и Гучан да бъдат записани от нас? Това си е пълно опропастяване на природни таланти.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 18, 2023 15:43:17 GMT 2
На мен ми харесва как е облечена Ганюша в Румъния, макар че по принцип не съм фен на къси панталони зимата.
|
|
|
Post by ☀ on Jan 18, 2023 16:00:08 GMT 2
Обаче Гането наистина нагъва само джънк, пици и паста, а Гучан го закъсва със стомаха откакто е с нея. Сега пак бургери, пържени картофки..еми няма да стане. Поръчайте месо, риба, нещо което не е пикантно...безотговорна работа, както при Деница.
|
|
|
Post by umma on Jan 18, 2023 16:00:18 GMT 2
То и Гуцко на снимката в асанссьора със сака, в която ни поздравява от Букурещ, е с едни маратонки, а от "обиколката" на апартамента- с други.
Но определено и на мен са ми люимото хапче за лошо настроение.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 16:21:36 GMT 2
Обаче Гането наистина нагъва само джънк, пици и паста, а Гучан го закъсва със стомаха откакто е с нея. Сега пак бургери, пържени картофки..еми няма да стане. Поръчайте месо, риба, нещо което не е пикантно...безотговорна работа, както при Деница. И като си поръча хубав стек, хубава риба (не хек пане) или агнешко как ще ги плати? На паста, пица и бургер изкарвахме студентските пътувания в чужбина...
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 18, 2023 16:22:54 GMT 2
Ох, Гучитата със сутрешните сторита🤣🤣🤣
Наистина същата безотговорност към здравето като Деница
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 16:29:21 GMT 2
Тези тъпунгери са толкова тъпи, че чак вдлъбнати. Празна зала в музея, само те двамата са, и пак си пречат в сторитата и не могат да излязат от кадър.
Плюс това снимат все едно правят 360 поглед на залата. Аз такова влизане в музей не съм виждала - ама Гучане, вземи снимай някои интересни неща отблизо, напиши 2 реда какво те е впечатлило в конкретния експонат..
Като казах експонат, тези двамата са най-интересните експонати вътре 😂
|
|
|
Post by wintersmile on Jan 18, 2023 16:33:53 GMT 2
Открих кой е лирическия герой в песента на Румънеца и Енчев.
С мъж разведен, беден, не женен, женен. Безработен, потен, ПОД ЧЕХАЛ, ЧЕХАЛ. Във Баден, Баден на заден, заден. Разглезен, глезен Г.. ПЪТ ДА ВИДИ.
|
|
|
Post by viktoriag on Jan 18, 2023 16:37:42 GMT 2
От няколко дена имам прозрение и ме мъчи нещо - Гучи и Плешо правят любов, неизбежно е, но колко нелепо може да бъде? 100% правят roleplay и тя се въобразява на строга господарка.... 😁 😁 Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 16:38:52 GMT 2
Гергана може би яде джънк но по веднъж на ден, не си обяснявам иначе как е толкова хилава.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 18, 2023 16:40:55 GMT 2
Само на мен ли комбинацията от кафяво палто, бели маратонки и голи глезени ми е нелепа? Да, за маниачката на тема дрехи Деница говоря 🙄🙄. Видяхте ли сторито й, в което е набутала колежката си в чувал и я влачи за краката и се изживява като Джефри Дамър😅😅😅 Няма толкова просто същество като това. Явно й тази Алина е със същия умствен багаж,щом й се връзва на тъпотиите. Или трупа последователи 🙄 Като стана въпрос за Алина. Ето маникюрите, които прави. Някои са ми много познати🤔🤔 Да не би Деница да пуска и нейни модели за нейни🤣 instagram.com/nails.by_alina_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 16:41:39 GMT 2
Моля някой да ми обясни как така в две поредни сторита Гана е с късите кожени панталонки, които протри от носене на 1вото и с фалшивата рокля на Бърбъри на 2рото,като между тях има минута разлика. Гането все пак е прочута с безкрайните си шутинг дейс и това, че се преоблича в таксита. Така че нищо чудно в някое румънско такси да са сменили аутфитите. А и нали Гучан има кола - Гучановимобил - лукшъри едишън. Може и там да се преобличат.
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 16:54:49 GMT 2
Гучанови са оставили кученцето в апартамента, който са наели и са тръгнали да обикалят. Идея си нямат какъв стрес е това за малката душичка.
|
|
|
Post by vrana on Jan 18, 2023 16:58:54 GMT 2
Е поне Гането си е взела бележка от миналото пътуване и сега ни показва музей (уау). Миланоту беше само бутици, хотелът, дуомото и масата в ресторанта. От цяла Европа Букурещ и Милано сигурно са най-скучноватите места. Знам, че Милано има много фенове, сори. Сторитата на Гане от чужбина винаги са : “кажи ми, че това са ти първите излизания извън пределите на държавата, без да ми казваш”.
|
|
|
Post by minniemouse on Jan 18, 2023 17:02:34 GMT 2
Аз пак със закъснение се включвам. Идвам от сторитата на Гучи. Абе тея двамата лопатари как са се открили, толкова са крипи и смотани, че чак са си един за друг. Пръскат вече от скъпото. Намериха си нормална свръх модерна кесртира, на база коптора на Гергана и почнаха по “екскурзии”. Като човек, живял в Букурещ известно време, определено първата дестинация няма да бъде музей, а Парламента и стария град, ама нали трябва да покажем липсващия интелект и любознателност, отиваме на музей. То ясно, че само за снимките ще са там.
|
|
|
Post by sisi on Jan 18, 2023 17:55:18 GMT 2
Гучана не е отишла да посети музея, а за да се СНИМА, че е в музея, щото предния път у Миланото я нападнахме, че не е мръднала на 100 м от Дуомото и липсва елементарна обща култура. Сега да ни покаже, че не сме прави ще"се снима"с всички музеи дето види. Такива несретници са и двамата! Много се забавлявам
|
|
|
Post by Niki on Jan 18, 2023 18:18:20 GMT 2
Мисля си, че са избрали Румъния, заради супер - инстаграмабъл комлекса Терме Букурещ, така че очаквам избухване от там утре - други ден 😄
|
|
|
Post by veereto on Jan 18, 2023 19:00:48 GMT 2
Не ме линчувайте но на мен ми е жал за Гучан. Прилича ми на някой, който няма грам самочувствие заради неособено атрактивния си външен вид (да не съм по-груба) и неуспешната си предишна връзка. Вероятно си мисли, че нищо по-добро от Гучи не би намерил, а не ми изглежда лош човек.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 18, 2023 19:40:37 GMT 2
Понеже аз бях едната, която написа, че виждам връзката им с Бирк е обречена, а много от вас изкривиха изказването ми до ниво, че им го пожелавам да се случи, искам да поясня - Казах го от позицията на човек, който е наблюдавал пряко същата ситуация и да, мъжете по различен начин приемат нещата. Болката и страданието остава за жената и в този смисъл ми е тъжно за Елица, защото знам колко много услия влага ежедневно в тази връзка. Казах го със съжаление, а не като прокоба. Моля да не ми се приписват мнения от типа "дявола чете евангелието по свой си начин". Няма по-лошо от това една майка да загуби дете. Много, много ми е тъжно за момичетата, които са го преживели и имаха сили да го споделят тук във форума. За тях даже ми е много повеже жал, защото са останали силни и са спотаили болката си и са живели с нея много време. Пращам ви силна прегръдка на всяка една от вас! Пожелавам на Ели бързо възстановяване и смелост, дано намери нужното съдействие за да продължат опитите за бебче когато времето позволи. Тя изглежда мила и грижовна и напълно го заслужава. За себе си мога да напиша защо реагирах на тези постове - според мен в момент, в който някой страда, можеш да дадеш единствено подкрепа, без упреци за известно време, без нищо различно от подкрепа. Каквото и да мислиш, си го задържаш за себе си. Хората изживяват болката по различен начин. НО предвид, че Ели чете форума било то като гост или когато някой й прати скрийншот, е супер нередно да се пишат черни сценарии за бъдещето й, защото в този чувствителен момент най-малко й трябва да бъде бутната с още негативи. Изобщо не е нужно да се повтаря за пореден път кой какъв бил, какви грешки допускал, не дай си Боже някой да си помисли, че пишещия си е променил мнението. Като преживяла същото не мисля, че е чак такава драма, че Майкъл е заминал. Все пак няма да е залепен за нея цял живот, защото им се в случила тази трагедия. Според мен вече се е посъвзела малко, щом е решила да сподели публично. А и има доста подкрепа от близките им приятели, сигурно и от съседката, която е споменавала. Нищо чудно и той да е имал нужда да се откъсне. Някои мъже страдат много. ММ например с месеци не можеше да приеме случилото се и беше изпаднал в депресия. Да се чуди човек себе си ли да гледа или останалите.
|
|
|
Post by vivi on Jan 18, 2023 19:42:24 GMT 2
Само аз ли седя и чакам Гането да се изцепи и да каже/напише че са в Будапеща
|
|
|
Post by nessap99 on Jan 18, 2023 19:57:32 GMT 2
Тая кифла Ясмин постнала как ще започва някакъв интензивен курс за връщане на фигурата след раждане… още не е родила и вече в акъла ѝ е предишната “изваяна” фигура. И качила как тая дето води курса само ЕДИН месец след това е вече с плочки… айде моля. Каква е тая мания вместо да си обърнат внимание на “МНОГО ЖЕЛАНИТЕ” бебета те се чудят как да се на*урвят веднага. Не ми е нормално това поведение и за мен това не са жени, които наистина искат да имат дете. Естествено, че е хубаво да се погрижим за нас си след като родим, но не е нужно такова вманиачаване сакън да не секнат личните съобщения от дърти ч*киджии. Извинете, че съм груба ама е просто толкова тъпо. Най-малкото даже не е сигурно дали ще успее да си върне тая фигура изобщо. След раждането хормоните са толкова разбъркани, че може да отнеме години. Айде първо да роди после да се мята като побъркана.
А пък оная слеянка от тикток Дани Овчарова на такъв парцал прилича, че просто не знам. Последните ѝ видеа са само как вече ѝ е едва ли не писнало от тая бременност и как си иска тялото. Много ми идва да я питам що тогава го е направила това бебе ама не искам да ми спира кринджа. Тя се мисли за много еджи.. ама не вижда колко евтино изглежда.
Извинете, че съм толкова груба ама тия просто прекаляват.
|
|
|
Post by monster on Jan 18, 2023 20:13:09 GMT 2
И аз съм на същото мнение за Дари Овчарова и Ясмин. И многи ме кефи как се определят за кралици. На кое по точно?
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 18, 2023 20:13:52 GMT 2
Мисля си, че са избрали Румъния, заради супер - инстаграмабъл комлекса Терме Букурещ, така че очаквам избухване от там утре - други ден 😄 Не знам как е в Румъния, но тук в Германия е забранено да се снима термални комплекси. Може и да ѝ потънат гемиите на Гучи.
|
|
|
Post by 100helit on Jan 18, 2023 20:16:02 GMT 2
За себе си мога да напиша защо реагирах на тези постове - според мен в момент, в който някой страда, можеш да дадеш единствено подкрепа, без упреци за известно време, без нищо различно от подкрепа. Каквото и да мислиш, си го задържаш за себе си. Хората изживяват болката по различен начин. НО предвид, че Ели чете форума било то като гост или когато някой й прати скрийншот, е супер нередно да се пишат черни сценарии за бъдещето й... Мислех да се въздържа от повече коментари за Елица Снахица, преквалифицирана в Светица, но тъй като канчето продължава да бъде набивано с дни... 1. В момента, в който някой страда, му даваш подкрепа? То и тия, дето ритат баби до смърт, страдат като им дадат 10 годинки, трябва ли да им дам подкрепа? Подкрепа не се дава по подразбиране, а по симпатия и за щастие, не всеки е симпатичен на всеки. 2. Как се подразбра, че Елица чете тук? Преди 2 страници говорихме,че трябва да сме по-смирени. Разбирам, че се изживяваме като анонимни богове, но нека не си мислим,че сме фактор в живота на всички. Вие като празнуватв РД, висите във форума в очакване на поздравления? Когато сте на погребение, четете за Гергуц тук? Момичето се е засилило да пише книга, дори на личните не си отговаря, консултация със специалист доскоро не си беше насрочила, преживява си драмата като цяло, но точно й е до Дъ Форум. Ок....😁
|
|
|
Post by fif on Jan 18, 2023 20:32:49 GMT 2
Гучи е надянала детска рокля, а Плешо женско палто. Ужасни са, ужасни. Мъкнат кроасани от България, за да закусват в чужбина, ходят по музеи, за да се снимат, естествено ще отидат и до мола, за да може да купят някой парцал, те естествено, че за това са отишли основно.
Аз съм убедена, че на Гучи й се искаше да има някой по привлекателен за мъж, ама е склонила като е видял каква будала е да й върви по гайдата - да ходят на снимки, да я разкарва с колата, да напусне работа и тн.
|
|
|
Post by kameliya on Jan 18, 2023 20:39:51 GMT 2
И на мен двете тиктокърки са ми мега неприятни. Ясмин с тази гингивална усмивка и огромни клепки има много нечистоплътен вид. Другата съм я блокирала отдавна, ама външния й вид ми напомня на една ФБ група отпреди години "Най мразим селски пръчки и леопардови щампи". Сякаш се е телепортирала от 2009г., когато беше ерата на Impulse и проскубана руса коса с кичури. Отстрани изглежда, че те изобщо не си дават сметка какво е да отглеждаш дете. То няма да е вечно бебе, което ще дундуркат по количките и ще ползват като разменна монета за някоя пратка.
|
|
|
Post by xoxogossipgirl on Jan 18, 2023 20:52:55 GMT 2
Мислех да се въздържа от повече коментари за Елица Снахица, преквалифицирана в Светица, но тъй като канчето продължава да бъде набивано с дни... 1. В момента, в който някой страда, му даваш подкрепа? То и тия, дето ритат баби до смърт, страдат като им дадат 10 годинки, трябва ли да им дам подкрепа? Подкрепа не се дава по подразбиране, а по симпатия и за щастие, не всеки е симпатичен на всеки. 2. Как се подразбра, че Елица чете тук? Преди 2 страници говорихме,че трябва да сме по-смирени. Разбирам, че се изживяваме като анонимни богове, но нека не си мислим,че сме фактор в живота на всички. Вие като празнуватв РД, висите във форума в очакване на поздравления? Когато сте на погребение, четете за Гергуц тук? Момичето се е засилило да пише книга, дори на личните не си отговаря, консултация със специалист доскоро не си беше насрочила, преживява си драмата като цяло, но точно й е до Дъ Форум. Ок....😁 1. 😳 Без значение Ели, Гергана, Радостина, Виктория - всички заслужават подкрепа в тежките им моменти и мисля, че повечето момичета тук са я давали. 2. Дали виси или някой праща, няма значение. Може да достигне до нея. И да, ние имаме значение, защото ако не беше форума, нямаше да има и Розовият балон.
|
|